ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دزدی پهنای باند توسط شرکت ارتباطات مبین نت اولین اپراتور کلاه بردار سراسری وایمکس در ایران

dokhtarak_e_darya
06-02-2012, 19:38
دوستان هر گونه راه کار قانونی و غیر قانونی برا این مساله میدونید لطفا ارائه بدین

قضیه اینه که ما چند روز پیش خر شدیم اومدیم یه مودم مبین نت به قیمت 114400 تومن خریدیدم و اشتراک یک ماهه نامحدود با شیر 1به10 از این شرکت کلاهبردار مبین نت گرفتیم که با هزینه اشتراک حدود 200 هزار شد :) دو سه روز بعد وصل شد چندتا لینک زدیم دانلود دیدیم سرعت دانلودش بالای 16kbps به هیچ عنوان در هیچ زمانی نمیره و سرعت دانلود بین 0~16 هست iامارشو گرفتیم دیدیم بله پهنای باندی که باید 1024Mbps شیر بشه رو از قصد روی 128kbps بستن و سرعت دانلود تحت هیچ شرایطی نمیتونه بالاتر از 16 بره

زنگ زدم به پشتیبانی بعد از صد باز زنگ زدن طرف میگه که این اشتراکهای 1مگ نامحدودمون اینطوریه میگم شما طبق کدوم قانون این downlink ش رو از قصد روی 128 و uplink ش رو روی 64 بستین؟ این خلافه قوانین ثبت شده درسازمان مقررات رادیویی کشوره .میگه ما مجوز برای تمام اشتراکهامون داریم و هیچ مشکلی نداره و شما هم هیچ کاری نمیتونید بکنید.بعد از دوساعت شر گفتن دیدیم فاییده نداره نمیخوان قبول کنن دارن پهنای باندو میدزن قطع کردیم

امارشو دراوردم و توی مصوبات جلسه شماره 87 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات واضح و شفاف برای نامحدود نوشته شده که پهنای باند باید همون سرعتی باشه که ارائه میشه و به هیچ عنوان هیچ محدودیتی در پهنای باند و حجم نباید باشه.برای مثال یکی از بندها:
اپراتور موظف هست مطابق با جداول ارائه شده در این مصوبه پهنای باندهای مذکور با ضریب تسهیم (نه تقسیم) تعیین شده مرتبط را,بدون در نظر گرفتن محدودیت حجم ترافیک و برابر با تعرفه های مصوب ارائه کنند
دانلود مصوبات جلسه 87 که قیمت و پهنای باند و ... رو کامل توضیح داده باید به چه صورت توسط اوپراتورها و شرکتها ارائه بشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در حالی که این شرکت کلاه بردار اومده پهنای باندی که باید به صورت قانونی 1024Mbps باشه رو از قصد روی 128kbps بسته و سرعت دانلود تحت هیچ شرایطی بالاتر از 16 نمبره و این بر خلاف قوانین مصوب شده در سازمان تنظيم مقررات ارتباطات کشور و مصداق بارز دزدی پهنای باند توسط این شرکت کلاه بردار مبین نت هست
در واقع اینها دارن 128 نامحدود رو که 8000 تومنه به اسمه 1024 نامحدود با قیمت 68600 قالبه ملت میکنن

این هم مدارکش:

محدود کردن پهنای باند که در داخله مودم میزنه :

downlink روی 128000b/s و uplink روی 64000b/s بسته شدن که باید حتما 1024000b/s باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اشتراکی که ارائه دادن به اسم 1Mbps نامحدود 1ماهه

هزینه اشتراکی که بابت یک ماه دادم:

سرعت دانلودم:

هر گونه راهکار قانوی و غیر قانونی برا پیگیری این مساله میدونید که من بتونم به حق قانونیم برسم لطفا ارائه بدین
urumchi
06-02-2012, 22:37
دینگ دینگ ... وقت بخیر ... اینجا ایران است !!!

تا جایی که بنده می دونم هر جا که پهنای باند نامحدود میدن وضعیت سرعت دانلود همینطوره یعنی وقتی شما 1 مگ نامحدود می خرید با ضریب اشتراک 1 به 10 هست که به هر نفر حدود 102 کیلوبیت پهنای باند میرسه که به هنگام دانلود سرعت حدود 13 کیلوبایت بر ثانیه میده

l30l30y
06-02-2012, 22:43
دوستان هر گونه راه کار قانونی و غیر قانونی برا این مساله میدونید لطفا ارائه بدین

قضیه اینه که ما چند روز پیش خر شدیم اومدیم یه مودم مبین نت به قیمت 114400 تومن خریدیدم و اشتراک یک ماهه نامحدود با شیر 1به10 از این شرکت کلاهبردار مبین نت گرفتیم که با هزینه اشتراک حدود 200 هزار شد :) دو سه روز بعد وصل شد چندتا لینک زدیم دانلود دیدیم سرعت دانلودش بالای 16kbps به هیچ عنوان در هیچ زمانی نمیره و سرعت دانلود بین 0~16 هست iامارشو گرفتیم دیدیم بله پهنای باندی که باید 1024Mbps شیر بشه رو از قصد روی 128kbps بستن و سرعت دانلود تحت هیچ شرایطی نمیتونه بالاتر از 16 بره

زنگ زدم به پشتیبانی بعد از صد باز زنگ زدن طرف میگه که این اشتراکهای 1مگ نامحدودمون اینطوریه میگم شما طبق کدوم قانون این downlink ش رو از قصد روی 128 و uplink ش رو روی 64 بستین؟ این خلافه قوانین ثبت شده درسازمان مقررات رادیویی کشوره .میگه ما مجوز برای تمام اشتراکهامون داریم و هیچ مشکلی نداره و شما هم هیچ کاری نمیتونید بکنید.بعد از دوساعت شر گفتن دیدیم فاییده نداره نمیخوان قبول کنن دارن پهنای باندو میدزن قطع کردیم

امارشو دراوردم و توی مصوبات جلسه شماره 87 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات واضح و شفاف برای نامحدود نوشته شده که پهنای باند باید همون سرعتی باشه که ارائه میشه و به هیچ عنوان هیچ محدودیتی در پهنای باند و حجم نباید باشه.برای مثال یکی از بندها:
اپراتور موظف هست مطابق با جداول ارائه شده در این مصوبه پهنای باندهای مذکور با ضریب تسهیم (نه تقسیم) تعیین شده مرتبط را,بدون در نظر گرفتن محدودیت حجم ترافیک و برابر با تعرفه های مصوب ارائه کنند
دانلود مصوبات جلسه 87 که قیمت و پهنای باند و ... رو کامل توضیح داده باید به چه صورت توسط اوپراتورها و شرکتها ارائه بشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در حالی که این شرکت کلاه بردار اومده پهنای باندی که باید به صورت قانونی 1024Mbps باشه رو از قصد روی 128kbps بسته و سرعت دانلود تحت هیچ شرایطی بالاتر از 16 نمبره و این بر خلاف قوانین مصوب شده در سازمان تنظيم مقررات ارتباطات کشور و مصداق بارز دزدی پهنای باند توسط این شرکت کلاه بردار مبین نت هست
در واقع اینها دارن 128 نامحدود رو که 8000 تومنه به اسمه 1024 نامحدود با قیمت 68600 قالبه ملت میکنن

این هم مدارکش:

downlink روی 128000b/s و uplink روی 64000b/s بسته شدن که باید حتما 1024000b/s باشه

سرعت دانلودم:

هر گونه راهکار قانوی و غیر قانونی برا پیگیری این مساله میدونید که من بتونم به حق قانونیم برسم لطفا ارائه بدین
برو اینجا حتما به درت میخوره:

dokhtarak_e_darya
07-02-2012, 00:05
دینگ دینگ ... وقت بخیر ... اینجا ایران است !!!

تا جایی که بنده می دونم هر جا که پهنای باند نامحدود میدن وضعیت سرعت دانلود همینطوره یعنی وقتی شما 1 مگ نامحدود می خرید با ضریب اشتراک 1 به 10 هست که به هر نفر حدود 102 کیلوبیت پهنای باند میرسه که به هنگام دانلود سرعت حدود 13 کیلوبایت بر ثانیه میده

دوست عزیز همچین چیزی که شما میگین صد در صد دزدیه
طبق قوانین مصوب شده که در پست اول برای دانلود گذاشتم پهنای باند باید 1Mbps بین 10 نفر تسهیم (نه تقسیم) بشه که در بدترین حالت در حالی که 9 نفر دیگر در حاله دانلود باشن سرعت به 16kb/s میرسه و در بهترین حالت به 130kbps - در حالی که مبین نت اومده پهنای باندی که باید 1024Mbps بین 10 نفر شیر بشه رو از قصد روی 128kb/s بسته و سرعت به هیچ عنوان بالاتر 16kb/s نمیره.
در واقع یک طرحی رو برا خودشون تو سیستم تعریف کردن که فقط اسمش 1Mbps نامحدود هست ولی پهنای باند 128kbps بهتون میدن که این دزدی خیلی واضح و شفاف و خلافه قوانین تصویب شده شرکت ارتباطات کشور هست
یعنی اینطوری نگاه کنیم دارن 128 نامحدود رو به عنوان 1024 نامحدود قالبه ملت میکنن
شما اون فایل pdf رو بخونید کامل متوجه میشید چجوری دارن دزدی میکنن

این هم اسکرین شات از قسمت اشتراکهای نامحدود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------

دوستان من یک راه حلی میخوام تا بتونم حق قانونیم رو از این شرکت کلاه بردار بگیرم.حتما راه حلی هست.لطفا راه کاری که عملی باشه ارائه بدین

EngineeR EhsaN
07-02-2012, 00:21
زنگ بزن سازمان مقررات رادیویی ، یادمه تو تلویزیون همچین مواردی رو نشون میداد که اونا میگفتم هر کی زنگ بزنه به شکایتش رسیدگی میکنیم !

moz
07-02-2012, 02:11
دزدن دیگه
شما زنگ بزنی ، فکر میکنم پیگیری کنن !
تو ایران به دلیل مراحل سخت شکایت ، معمولا کسی دنبالش نمیره ، اما اگه اقدام کنین ، مطمئن باشید پیگیری میشه

ali.b.y
07-02-2012, 10:40
حتما پیگیری کنید

l30l30y
07-02-2012, 11:46
دزدن دیگه
شما زنگ بزنی ، فکر میکنم پیگیری کنن !
تو ایران به دلیل مراحل سخت شکایت ، معمولا کسی دنبالش نمیره ، اما اگه اقدام کنین ، مطمئن باشید پیگیری میشه

نه اصلا هم سخت نیست فقط کافیه یه بار زنگ بزنی ماجرا رو واسشون توضیح بدی تا حال کم فروش ها رو بگیرن

moz
07-02-2012, 11:51
شما تا حالا زنگ زدی ؟
مشکلی حل شده ؟

l30l30y
07-02-2012, 12:04
شما تا حالا زنگ زدی ؟
مشکلی حل شده ؟

بله یه بار واسه شرکت قبلی زنگ زدم ردیف شد اون شرکت هم ضریب اشتراک رو به جای 1 به 9 میداد 1 به 16 که با پیگیری هام دهنشون آسفالت شد:46:

urumchi
08-02-2012, 15:41
بله یه بار واسه شرکت قبلی زنگ زدم ردیف شد اون شرکت هم ضریب اشتراک رو به جای 1 به 9 میداد 1 به 16 که با پیگیری هام دهنشون آسفالت شد:46:

کجا زنگ زدی؟ شماره ش رو بده تا منم دهن این مخابرات رو یکجا آسفالت و ایزوگام کنم !!!

MVP77
08-02-2012, 15:49
دوست عزیز
از این تاپیکت بهشون لینک دادی بیان بخونن ؟
برو تو سایتشون قسمت "تماس با ما" یا "ارتباط با ما" یه لینک از این تاپیک براشون ایمیل کن
سریع یه یوزر "ساپورتر" میسازن
یا جواب میدن و قانع میکنن (اگه قانونی باشن) یا اینکه تو پخ ازت شماره میگیرن و یه جوری راضیت میکنن !

دوستان توجه کنن که اگر یه تاپیک در مورد اعتراض درست میکنن حالا باسه هر شرکت و .. که میخواد باشه , یه لینک از صفحه تاپیک بفرستن باسه اون شرکت که متوجه بشن هزاران نفر دارن میخونن تا خودشون رو به خر..ت نزنن

dokhtarak_e_darya
08-02-2012, 19:15
لینک این تاپیک و این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])براشون ارسال شد/

TimeWarp
09-02-2012, 04:44
لینک این تاپیک و این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])براشون ارسال شد/

یه راه حل ساده ( البته اگه میتونی از این کارا انجام بدی )

بر و بچ ( 3 نفر کافیه ) ور دار و برو شرکت مبین نت . مشکلو بگو و شروع کن به داد و فریاد ( در کل کُلی بازی و با حمایت بر و بچ ) طی یه تایم مشخص و بگو کارشون غیرقانونی هستش و از این حرفا و ازشون شکایت میکنی و ...

احتمالا جواب میده .:27:

خودمونیم 114 هزار تومن پول مودم دادی ؟:41:

dokhtarak_e_darya
09-02-2012, 11:41
یه راه حل ساده ( البته اگه میتونی از این کارا انجام بدی )

بر و بچ ( 3 نفر کافیه ) ور دار و برو شرکت مبین نت . مشکلو بگو و شروع کن به داد و فریاد ( در کل کُلی بازی و با حمایت بر و بچ ) طی یه تایم مشخص و بگو کارشون غیرقانونی هستش و از این حرفا و ازشون شکایت میکنی و ...

احتمالا جواب میده .:27:

خودمونیم 114 هزار تومن پول مودم دادی ؟:41:

اگر تهران بودم که شرکتشو رو سرشون خراب میکردم-
اره 114400 تومن ناقابل برای مودم. 200 تومن پول دادم صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اصلا نمیتونه باز کنه :| کلا چل میشی بخوای با این وبگردی و.. کنی. الان اینترنت قبلیم ( مخابرات 256) که قدرشو نمیدونستم رو وصل کردم و اینو کلا جمش کردم فقط منتظرپیگیری و جواب سازمان تنظیم مقرراتم

urumchi
09-02-2012, 15:19
ssl همه سایتها رو بستن ، این فقط مشکل شما نیست !!!

dokhtarak_e_darya
09-02-2012, 17:08
منظورم امروز نبود که کلا قطع شده - الان که جمعش کردم هفته پیش روزای اول که گرفته بودم شارژ میخواسم بخرم یا پول انتقال بدم کلا این سایتای ssl روباز نمیکرد .مجبور بودم اینترنت مخابرات رو وصل کنم که مخابراته گوله صفحه رو لود میکرد مثله صفحه های عادی. کلا ادم اگر پولش حروم باشه بیاد ازین شرکت کلاه بردار اشتراک نامحدود بگیره.مفتشم بدرد نمیخوره به همون دلیلی که گفتم چلت میکنه

hotshotbabol
13-02-2012, 22:48

دانلود مصوبات جلسه 87 که قیمت و پهنای باند و ... رو کامل توضیح داده باید به چه صورت توسط اوپراتورها و شرکتها ارائه بشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l%2FFile%2FShowFile.aspx%3FID%3Db7d48619-5403-458e-909a-1243c1feb703)

این هم مدارکش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] load%2Fup1%2Fimg-ir_52e62531131.png)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] load%2Fup1%2Fimg-ir_52e62531132.png)

سرعت دانلودم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] load%2Fup1%2Fimg-ir_52e62531134.png)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fresult%2F1755393314.png)

سلام و خسته نباشید
دوست عزیز من خودم با شاتل کلی ازین درگیریها دارم
ولی یه نکته رو میگم شاید شما تو این نکات دقت نکرده باشی :
اینکه ما بایت B داریم که معادل 8 بیت b هستش
پــــــــس وقتی شما قرارداد 1 مگابیت یا 1 Mb رو میبندید در واقع دارید همون قرارداد 128 کیلو بایت 128 kB رو میبندید که اومدن با تغییر اسم شما رو گمراه کردن
پس چی شد در واقع شما اومدین قرار داد 128 کیلو بایت KB رو بستین :18:
وقتی هم که میرین توی مودم میزنه 128 کیلو بایت KB که در واقع همون 1 مگابیت Mb هستش ....
شاتل هم ازین پدرسوخته بازیها در میاره ... :41:
باید حواستون باشه
موفق و پرگیگ باشید .:11:
بدرود

The Jok3r
13-02-2012, 23:11
اره منظورتو میفهمم، اینا اومدن حداقل سرعت رو واسه حداکثر تعریف کردن،

sei_pm
14-02-2012, 01:09
یک نکته رو فراموش کردید اینکه اپراتورهای وایمکس حق ارایه سرویس با حجم محدود رو ندارند و از طرفی سرویسهای نامحدود رو باید با حداکثر ضریب اشتراک 1 به 8 به اشتراک بگذارند این مصوبه بیانگر این موضوع هست :

dokhtarak_e_darya
14-02-2012, 12:29
سلام و خسته نباشید
دوست عزیز من خودم با شاتل کلی ازین درگیریها دارم
ولی یه نکته رو میگم شاید شما تو این نکات دقت نکرده باشی :
اینکه ما بایت B داریم که معادل 8 بیت b هستش
پــــــــس وقتی شما قرارداد 1 مگابیت یا 1 Mb رو میبندید در واقع دارید همون قرارداد 128 کیلو بایت 128 kB رو میبندید که اومدن با تغییر اسم شما رو گمراه کردن
پس چی شد در واقع شما اومدین قرار داد 128 کیلو بایت KB رو بستین :18:
وقتی هم که میرین توی مودم میزنه 128 کیلو بایت KB که در واقع همون 1 مگابیت Mb هستش ....
شاتل هم ازین پدرسوخته بازیها در میاره ... :41:
باید حواستون باشه
موفق و پرگیگ باشید .:11:
بدرود

توی قراردادی که بسته شده چیزی از بیت یا بایت نوشته نشده فقط زده 1024 -
هزینه 68600 تومانی که من دادم با تسهیم 1 به 10 طبق همین مصوبات جلسه 87 که تو پست اول یا پست قبلی دوستمون هست برای پهنای باند 1Mbps هست در حالی که این حرومزاده به من پهنای باند 128Kbps داده و سرعت بین 0 تا 16 هست فقط اسم طرحش که توی سیستمشون تعریف کردن 1 مگابایت نامحدود هست و پهنای باند رو از قصد روی 128Kbps بسته

l30l30y
14-02-2012, 21:16
توی قراردادی که بسته شده چیزی از بیت یا بایت نوشته نشده فقط زده 1024 -
هزینه 68600 تومانی که من دادم با تسهیم 1 به 10 طبق همین مصوبات جلسه 87 که تو پست اول یا پست قبلی دوستمون هست برای پهنای باند 1Mbps هست در حالی که این حرومزاده به من پهنای باند 128Kbps داده و سرعت بین 0 تا 16 هست فقط اسم طرحش که توی سیستمشون تعریف کردن 1 مگابایت نامحدود هست و پهنای باند رو از قصد روی 128Kbps بسته

دوست عزیز من با نمایندگی شرکت مبین نت تو شهرم صحبت کردم و طی صحبت هام گفن اصلا امکان نداره یه همچین اتفاقی بیفته آخر سر گفتم خودش بیاد تو این تاپیک تا باورش بشه میگفت ما(نمایندگی اینجا)تا به الان یک نفر رو هم ندیدیم که همچین مشکلی واسش پیش بیاد...
ضمنا شما وقتی رفتی ثبت نام وایمکس رو به اسم شرکت/استاد دانشگاه/هیت علمی یا دانشجو ثبت نام کردی؟؟به شماره های سازمان مقررات رادیویی... زنگ زدی اگه میتونی یه بار هم با مدیریت شرکت تماس بگیر ببین چی میگه چون احتمال میدم یه نفر داره تو واحد فنی خراب کاری میکنه.

dokhtarak_e_darya
14-02-2012, 22:52
دوست عزیز من با نمایندگی شرکت مبین نت تو شهرم صحبت کردم و طی صحبت هام گفن اصلا امکان نداره یه همچین اتفاقی بیفته آخر سر گفتم خودش بیاد تو این تاپیک تا باورش بشه میگفت ما(نمایندگی اینجا)تا به الان یک نفر رو هم ندیدیم که همچین مشکلی واسش پیش بیاد...
ضمنا شما وقتی رفتی ثبت نام وایمکس رو به اسم شرکت/استاد دانشگاه/هیت علمی یا دانشجو ثبت نام کردی؟؟به شماره های سازمان مقررات رادیویی... زنگ زدی اگه میتونی یه بار هم با مدیریت شرکت تماس بگیر ببین چی میگه چون احتمال میدم یه نفر داره تو واحد فنی خراب کاری میکنه.

نه دوست عزیز 1مگ نامحدودهایی که میدن اخیرا پهنای باند رو 128 بستن.به پشتیبانی زنگ زدم میگه همینطوری هست سرعت دانلودش 16 هست.یکی دو نفر دیگه هم شنیدم تو نت همین کلاه سرشون رفته نمونه
خود این شرکت کلاه بردار که جوابگو نیست و میگه همینطوری باید باشه.مدیر شرکتی وجود نداره کسی شماره ای از مدیریت نمیده.من با کارت دانشجویی گرفتم.فعلا در حال پیگیری از طریق سازمان تنظیم مقرراتم

h!tman
14-02-2012, 23:38
البته اشتباه نکنید
اولین اپراتور کلاه بردار ایرانی نیست
این شاگرد پارس انلاینه

dokhtarak_e_darya
15-02-2012, 02:00
منظورم بین اپراتورهای وایمکس هست :46:

shahin_mp3
16-02-2012, 03:28
تف به ذاتشون :21:

mx_2dar
17-02-2012, 16:37
دوست عزیز شما بهتر نیست باهاشون کنار بیای طرحتو عوض کنی مثلا 512 یه ساله بگیری اینجوری هم سرعت حدود 100kb دانلود داری + مودم رایگان!

البته من محاسباتی که کردم کلیه این طرح ها حدودا یکی هستن در واقع اینها کل دانلود ماهانه شما با سرعت 16kb محاسبه میکنن و بعد یه سرعت رو بهتون اختصاص میدن که در نهایت همون میشه تنها تفاوت طرح های حجمی در میزان گیگ مصرفی هست که به نفع مشترکین کم مصرف در طول روز و دانلودر در شب هست. یعنی اگر مشترکین طرح حجمی همون گیگ رو بخرند هزینه ها با شخصی که از اشتراک نامحدود استفاده میکنه یکی خواهد شد فقط شما سرعتون پایین تر هست در طول روز

seiamak gh
17-02-2012, 21:11
بله دوستان بالاخره ما هم خر شدیم و وایمکس گرفتیم حالا فرقی نمیکنه که ایرانسل باشه یا مبین نت:19: دوست عزیز
dokhtarak_e_darya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه به جایی رسیدی ما روهم در جریان بزار

armin.m
18-02-2012, 15:42
آقا من نمی دونم چرا مال شما اینجوریه از چند نفر دیگه که 1024 هستن بپرس ببین اونا هم اینجورین یا نه. من با اینترنت 512 و استفده از idm دورو بر 110kb دانلودمه

zendegiesagi
19-02-2012, 17:49

دانلود مصوبات جلسه 87 که قیمت و پهنای باند و ... رو کامل توضیح داده باید به چه صورت توسط اوپراتورها و شرکتها ارائه بشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l%2FFile%2FShowFile.aspx%3FID%3Db7d48619-5403-458e-909a-1243c1feb703)

این هم مدارکش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] load%2Fup1%2Fimg-ir_52e62531131.png)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] load%2Fup1%2Fimg-ir_52e62531132.png)

سرعت دانلودم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] load%2Fup1%2Fimg-ir_52e62531134.png)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fresult%2F1755393314.png)

من 1024 مبین نت دارم 30 گیگ در ماه دارم با سرعت 100 تا 140 دانلود میکنم
وقتی هم میخواستم بخرم میخواستم عین شوما نامحدود بخرم یارو فروشنده هه خودش گفت اینا 1 به 10 شیر میشه و هر کلاینت 128 بیشتر نداره که همون سرعتش هم میشه دور و ور 10 تا 16 . شوما هم بهتره سرویستو عوض کنی چون من از هر جا پرسیدم همینجوری شیر میکنن . حتی همین شرکتای وی فای ذیقی .

sei_pm
19-02-2012, 19:56
وقتی هم میخواستم بخرم میخواستم عین شوما نامحدود بخرم یارو فروشنده هه خودش گفت اینا 1 به 10 شیر میشه و هر کلاینت 128 بیشتر نداره که همون سرعتش هم میشه دور و ور 10 تا 16 . شوما هم بهتره سرویستو عوض کنی چون من از هر جا پرسیدم همینجوری شیر میکنن . حتی همین شرکتای وی فای ذیقی .

مخابرات هم سرویس 1 به 10 نامحدود میده ولی هیچ وقت کاربرها رو به حداقل پهنای باند تو قرارداد محدود نمیکنه اگر هم کسی سرعتش پایین باشه به خاطر بالا بودن مصرف سایر کاربرها هست نه محدود کردن مخابرات.
شک نکنید مبین نت داره تخلف میکنه و تنها کسی هم که میتونه درست پیگیری کنه تنظیم مقررات هست که باید تعداد کاربرهای مبین نت و پهنای باندش رو زیر نظر بگیری که آیا کاربرها در حال استفاده تمام ظرفیت هستند یا مبین نت سرویسها رو محدود به حداقل میکنه.

dokhtarak_e_darya
20-02-2012, 02:00

شیر 1 به 10 چه ربطی به سرعت 10kb/s داره؟ شیر 1 به 10 با پهنای باند 1MBps در بدترین حالت اگر 10 نفر درحاله استفاده باشن باید بشه 16kb/s و کمتر نشه در حالی که این چیزی که من من دادن زیر 5 هم میاد چون پهنای باند رو روی 128KBps بسته که عکسش تو پست اول هست.انگار به من 128 نامحدود شیر 1به 10 داده و پوله پهنای باند 1MBps رو از من گرفته :|
در حال پیگیری از سازمان تنظیم مقررات از دزدیه این شرکت کلاه بردار هستم و بزودی نتیجش رو میذارم

dokhtarak_e_darya
20-02-2012, 02:29
اشرراکهای نامحدودی که اخیرا میده همشون اینطوریه پهنای باندشون رو میدزده و مثله شما میگه چون شیر 1به 10 هست تقسیم میشه و سرعت میشه 16 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کلاه بردارا معلوم نیس سر چند نفر اینطوری کلاه گذاشتن و دارن میذارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed774
20-02-2012, 03:12
دوست عزیز حق با شماست ، در حقیقت مبین نت اومده سرعت نت رو تقسیم کرده بجای اشتراک گذاری یا همون تسهیم ، تو قاونی که تصویب شده هم به نرخ اشتراک 1 به 10 اشاره شده . این عمل مبین نت نماد بارز دزدی هست . شما میتونی در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت خودتون رو مطرح کنین حتما رسیدگی میکنن . در پارس انلاین سرویس های نامحدودش ، روی همون سرعت ارائه شده بسته شده و برای سرویس های حجمی هم همه اکانت ها روی 2048 بسته شده حتی 128 کیلوبیت !!
درضمن این سایت مربوط به بازرسی کل کشور هست . شما قبل از تنظیم شکایت به نمایندگی مبین نت برو و هشدار آخرو بهشون بده و یه کم از مدارک و شواهدات دزدیشون ، بهشون گوشزد کن و بعد اگه کار ساز نبود حتما شکایت کن .

alireza20202003
20-02-2012, 13:18
بله از وقتی اين سرويس‌های 1 به 10 اضافه شدن شركتای ديگه به جز خود مخابرات به جای شير كردنش بر ميدارن سقف سرعت رو محدود می‌كنن. يعنی مهم نيست اون 9 نفر ديگه اصلا كامپيوتراشون خاموش باشه شما همون 1/10 رو ميگيری و نه بيشتر.

و اما برای پيگيری شما نيمتونين به اونچه كه مودم نشون ميده استناد كنيد، در اين جور موارد تنها چيزی كه نتيجه ميده شكايت گروهی هستش. يه نامه تنظيم كنيد و از افرادی كه حتی از شركت‌های ديگه سرويس 1 به 10 دارن بخواين كه اون نامه رو امضا كنن و بعد باز هم چند نفری (مثلا 10 - 15 نفر) بايد ببرينش سازمان.

NINTENDO_DS
20-02-2012, 13:37
باز شانس ما ایرانسلی هاست یکم از سهام سرویس دهنده متعلق به ام تی ان و هواوی هست وگرنه مام مثل شما سرعتمون افتضاح میشد.

dokhtarak_e_darya
26-06-2012, 17:42
بیا بالا جهت اطلاع رسانی.

saeid72
26-06-2012, 20:46
بیا بالا جهت اطلاع رسانی.
به کجا رسید شکایتتون؟

dokhtarak_e_darya
26-06-2012, 21:43
به کجا رسید شکایتتون؟

هیچی اقا پولمون رو خوردن رفت.اگر تنظیم مقررات پیگیری میکرد که اینا دزدی نمیکردن! ضمنا مبین نت برا سپاه هست فک میکنی شکایت از این شرکت کلاه بردار راه به جایی ببره! این ها در قالب اسلام دزدی میکنن . این ها خود اسلام رو هم دزدیدن. کی دیگه میتونه این شرکت رو جمع کنه .تف بر شرف مسئولین و این شرکت کلاه بردار

ashkan8819
29-06-2012, 13:59
ماشا الله ديگه چي واسه سپاه نيست ما آخر نفهميديم يه ارگان نظامي كل اقتصد مملكت بايد دستش باشه

mojtabafarzan
02-07-2012, 21:26
منم حدود دو ماهه وایمکس مبین نت گرفتم 512ک گرفتم اشتراک 1 ساله 200 تومن با مودم رایگان مثلا . اوایل سرعت تا 110ک هم میرفت ولی الان عمرا به 10ک برسه . زنگ زدم و اینقدر پیگیری کردم و رو مخشون راه رفتم تا دیروز زنگ زدن گفتن سرویستونو پس میگیریم پولتونو میدیم .
شرکت به آشغالیش نیست خداییش . نگیرید که ضرر میکنید . adsl خیلی بهتره . یا پارس آنلاین یا شاتل یا همون مخابرات بهترن

arashlolos
21-07-2012, 12:26
دوستان سلام
من در واقع مشاوره برای اینترنت زیاد ازم میخوان.تو شهر رشت و فومن.
به یکی از آدم های کتو کلفت مبین نت رو پیشنهاد دادم اونم چی برای خونه.جای ای دی اس ال.
به نظرتون گزینه خوبیه؟سرویس دو ساله 512 با حجم سالی 15 گیگ و مودم جیبی قیمت 300 هزار.
اگه مبین نت مشکل داره بگید بیخیالش شم.تو شهرمون 5 تا سرویس دهنده ای دی اس ال دارن باهم رقابت میکنن.
چیکار کنم؟
سرویس نامحدود رو بیخیال.یمدونم مشکل داره.سرویس حجمی هم همینطوره؟
دانلود نداره.فقط وب گردی

masoud hard
22-07-2012, 16:21
منم حدود دو ماهه وایمکس مبین نت گرفتم 512ک گرفتم اشتراک 1 ساله 200 تومن با مودم رایگان مثلا . اوایل سرعت تا 110ک هم میرفت ولی الان عمرا به 10ک برسه . زنگ زدم و اینقدر پیگیری کردم و رو مخشون راه رفتم تا دیروز زنگ زدن گفتن سرویستونو پس میگیریم پولتونو میدیم .
شرکت به آشغالیش نیست خداییش . نگیرید که ضرر میکنید . adsl خیلی بهتره . یا پارس آنلاین یا شاتل یا همون مخابرات بهترن

منم دقیقا شرایط شما رو دارم تف به ذاتشون یه سوالی که ازتون داشتم با این مشخصات سرویسی که ما گرفتیم یعنی سرعت512و حجم دانلود20 گیگ ما سرعت دانلودمون باید چقدر باشه؟

alimail3248
23-07-2012, 20:20
سلام

دوستان یک سوالی برای من پیش اومده

من 7 ماهه که وایمکس مبین نت دارم و از همون اول 1024 بوده .سه ماه اول سرعت دانلود من بدون دانلود منیجر از 135 پایین تر نمیومد و پیج بازکردنش با همین پینگ فعلی در حد سرعت نور بود و همش احساس میکردم پهنای باندم 10 مگه نه یه مگ .حالا سوال من اینه که چرا اون موقع که یک به هشت بود چنین مشکلی نداشتیم ولی الان که یک به چهار شده و باید کیفیت بالاتر بره این قدر داغون شده؟ کار دنیا برعکسه؟ من الان 4 ماهه مشکل داغونی سرعت دارم و به 2048 هم که ارتقا دادم درست نشد..

من اخفال شدم و هفته پیش 160000 تومان بابت 2048 یک ساله دادم که سرعت پیج بازکردنش مثل 128 شیر شده هست و دانلودش هم با منیجر بعضی وقتها 400 بعضی روزها هم 29 مثل سگ پشیمونم...

arashlolos
26-07-2012, 04:09
منم دقیقا شرایط شما رو دارم تف به ذاتشون یه سوالی که ازتون داشتم با این مشخصات سرویسی که ما گرفتیم یعنی سرعت512و حجم دانلود20 گیگ ما سرعت دانلودمون باید چقدر باشه؟
سرعت رو تقسیم بر 8 کنید میشه 64
یعنی سرعت شما باید حداقل تو روز 64 کیلوبایت باشه.یعنی با دانلود منیجر.

masoud hard
26-07-2012, 15:53
سرعت رو تقسیم بر 8 کنید میشه 64
یعنی سرعت شما باید حداقل تو روز 64 کیلوبایت باشه.یعنی با دانلود منیجر.

ممنون ازت یه راه حلی داره اونم اینه که هر وقت دیدی سرعتت میاد پایین سریع زنگ بزنی و اعتراض کنی ماله منم همونطور که قبلا گفته بودم خیلی پایین بود ولی یه بار زنگ زدم گفتم اقا سرعت خوب بود بعد یه مدت خراب شده گفتش تا 24 ساعت درستش میکنیم 24 ساعت گذشت درست نشد دوباره زنگ زدم انی درست کردن الاتم سرعتم بین 90 تا 150 هر موقع حس میکنم داره میاد پایین سریع زنگ میزنم بیچاره ها به اعزا نشستن اونقدر زنگ زدم الان دیگه فکر میکنم که ای پی منو حفظ هستن از وقتی تا سرعت یه ذره میاد پایین زنگ میزنم به نمایندگی درست شده باورتون نمیشه قبلا شبا هیچ اینترنت نداشتم الان شبا از 100 پایین تر نمیاد دارم حال میکنم :10: دلتون بسوزه:22: شوخی کردم ناراحت نشین شما هم اگه دوست داشتین امتحان کنین اسمشم گذاشتم استراتژی سیریش:31: زنگ بزنین واونقدر گیر بدین تا شاید درست بشه

zendegiesagi
09-03-2013, 06:25
من زیاد از این مبین نت خوشم نمیاد . کلا از حضور شرکتای خصوصی شخصا بیشتر خوشم میاد .
اما الان یک سال و نیمه که ازشون وای مکس سرعت 1 mb با حجم 10 گیگ در ماه گرفته ام . سرعت دانلودم واسه یک ثانیه هم از 120 پائین تر نیومده .
بیشترین بدیش این بوده که تو این یک سال و نیم نزدیک 10 روز سروراشون قطع بود . (در دو ماه متوالی . هر ماه 5 روز ) که میگفتن دارن سروراشونو نمیدونم چه غلطی میکنن .
بیشتر وقتا پاسخگوئیشون خوبه . (بجز همون 10 روز که باید 2 ساعت تو صف وا میستادی تا بفهمی دارن سروراشونو یه غلطی میکنن!)