ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل عجیب

Scud_MD2
06-02-2012, 19:25
سلام دوستان
من اول از آنتی ویروس کومودو استفاده میکردم بعد حدود 3 4 روزی میشد که میدیدم واسه خودش میزنه Setup های نرم افزارام و حذف میکنه
پاکش کردم رفتم نود32 رو نصب کردم دیدم اونم بازم داره همون کار کومودو رو انجام میده
دیگه موندم چیکار کنم
کسی میتونه منو راهنمایی کنه
با سپاس فراوان:11:

NAZISM
06-02-2012, 19:36
سلام دوستان
من اول از آنتی ویروس کومودو استفاده میکردم بعد حدود 3 4 روزی میشد که میدیدم واسه خودش میزنه Setup های نرم افزارام و حذف میکنه
پاکش کردم رفتم نود32 رو نصب کردم دیدم اونم بازم داره همون کار کومودو رو انجام میده
دیگه موندم چیکار کنم

درود
دوست من
این نشون میده ویروس یا تروجان در فایل های نصبی شما رخنه کرده و راه به راه در حال پاکسازی است
شما نباید هر چیزی را که از اینترنت و یا از جهان خارج از کامپیوتر خودتون بدون بررسی وارد سیستم کنید
در هر صورت شما یه پشتیبانی از فایلهای مهم خودتون بگیرید و تا میتونید با یک آنتی ویروس مطمئن(من ترجیح میدوم از طریق بوت ویروس یابی کنم)هارد سیستم را چک کنید و به همچنین اگر مقدور است ویندوزتان را عوض کنید
سپاس:11:

A M ! N
06-02-2012, 20:47
سلام دوستان
دیگه موندم چیکار کنم
سلام..

این پست رو انجام بدین و نتیجه رو بگین..

لوگ نرم افزار مربوطه رو داخل همون تاپیک قرار بدین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به احتمال زیاد سالیتی یا ویروت دارین که مشکلتون حل میشه ، از هیچ آنتی ویروسی فعلا استفاده نکنین.

شاد باشین../.

A M ! N
07-02-2012, 13:37
سلام دوستان
دیگه موندم چیکار کنم
اول این فایل رو بگیرین ( همه ی فایلها کم حجم هستند ) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fsality_regkeys.zip)

فایلهای Disable autorun.reg و SafeBootWin7.reg رو اجرا کرده و yes بزنین.

بعد برنامه های پایین رو گرفته و جدا جدا اسکن نمایید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fvirutkiller.zip)

و

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fsalitykiller.zip)

اسکن ها رو کامل انجام بدین..

یک نمونه از فایلهایی که توسط ناد 32 و کومودو پاک میشن و فایل نصب برنامه هستند رو اینجا بگذارین برای آزمایش( زیپ شده و پسورد گذاری شده )

ارور دقیق ناد 32 و کومودو به هنگام پاک کردن فایل نصبی رو اینجا بزارین که اسم ویروس چی هست.

البته توصیه های مربوط به لوگتون باقی میمونه که خدمتتون به زودی ارائه خواهم کرد..

شاد باشید../.

Scud_MD2
07-02-2012, 15:13
دکتر جون دستت درد نکنه
من اون دوتا فایلی رو که گفتید yes بزن SafeBootWin7.reg رو هرچی زدم ارور داد
با این فایل virutkiller سرچ کردم هیچی پیدا نکرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fvirutkiller.zip)
ولی SalityKiller سرچ کردم88 تا از فایلهای exe ام رو شناخت که مبتلا شده بودن به ویروس virus.win32.sality.ag...cured

A M ! N
07-02-2012, 16:33
دکتر جون دستت درد نکنه
من اون دوتا فایلی رو که گفتید yes بزن SafeBootWin7.reg رو هرچی زدم ارور داد
با این فایل virutkiller سرچ کردم هیچی پیدا نکرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fvirutkiller.zip)
ولی SalityKiller سرچ کردم88 تا از فایلهای exe ام رو شناخت که مبتلا شده بودن به ویروس virus.win32.sality.ag...cured
پس سالیتی داشتین..

اما این برنامه دیگه پاک نمیکنه فایلهاتون رو بلکه تعمیر میکنه..

وضعیت الان به چه شکل هستش ؟

شاد باشید../.

Scud_MD2
07-02-2012, 16:53
دستتون درد نکنه
دیگه کاملا درست شد
نود32 هم دیگه فایلهای exe م رو پاک نمیکنه
بازم ممنون:11: