مشاهده نسخه کامل
: نمیدونم سیستمم ویروس داره یا نه !
سلام دوستان.
من امروز یه فلشی از یه نا کجا آبادی به سیستمم وصل کردم.طرف بعد این که وصل کردم دراومده میگه ویروس داشت.ولی من تغیری تو سیستمم ندیدم.حالا نمیدونم چه خاکی تو سرش کنم !!!
آنتی ویروس نصب ندارم.(هیچ وقت نصب نکردم) - حالا میشه به طوره آنلاین سیستمم چک کنم؟؟؟
اگه ویندوز عوض کنم پاک میشه ؟ برام مشکلی نداره عوض کنم.فقط یه چیزی : همه چیزم رو بریزم تو یه درایو و بعدش ویندوز عوض کنم.حالا اگه رفته باشه تو اون درایو چی کار کنم پاک بشه ؟ چیزایی رو سیستمم دارم که هیج جا دیگه ندارمشون.
ممنون.
AlexanderMahone
06-02-2012, 20:24
سلام دوستان.
من امروز یه فلشی از یه نا کجا آبادی به سیستمم وصل کردم.طرف بعد این که وصل کردم دراومده میگه ویروس داشت.ولی من تغیری تو سیستمم ندیدم.حالا نمیدونم چه خاکی تو سرش کنم !!!
آنتی ویروس نصب ندارم.(هیچ وقت نصب نکردم) - حالا میشه به طوره آنلاین سیستمم چک کنم؟؟؟
اگه ویندوز عوض کنم پاک میشه ؟ برام مشکلی نداره عوض کنم.فقط یه چیزی : همه چیزم رو بریزم تو یه درایو و بعدش ویندوز عوض کنم.حالا اگه رفته باشه تو اون درایو چی کار کنم پاک بشه ؟ چیزایی رو سیستمم دارم که هیج جا دیگه ندارمشون.
ممنون.
این دو نرم افزار رو بگیر و اپدیت کن و بااونها سیستم رو فول اسکن کن موارد پیدا شده رو پاک کن:
سوپر انتی اسپایور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مالور بایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اینکه خیالتون از سلامت سیستم راحت باشه ویندوز رو از اول نصب کن یه انتی ویروس خوب مثل نورتون یا کسپر نصب کن و اپدیت کن کل سیستم رو اسکن کن و از امنیت و وبگردی لذت ببر هر فلشی هم خواستی به سیستم بزن خیالت راحته
سلام دوستان.
ممنون.
سلام..
در کنار توصیه ی آقا امید...
برای تست سیستمتون جهت ویروسها میتونین پست شماره ی یک این تاپیک پایین رو انجام بدین و لوگ نرم افزار مربوطه رو همونجا بزارین تا بررسی بشه سسیستمتون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشین../.
میگم نمیشه بدون نثب هیچ برنامه ای ایه اسکن بکنیم ؟؟؟
من از نصب برنامه خوشم نمیاد ....
همه چیزم رو بریزم تو یه درایو و بعدش ویندوز عوض کنم.حالا اگه رفته باشه تو اون درایو چی کار کنم پاک بشه ؟
میشه اینم جواب یدید ؟
ممنون.
میگم نمیشه بدون نثب هیچ برنامه ای ایه اسکن بکنیم ؟؟؟
من از نصب برنامه خوشم نمیاد ....
همه چیزم رو بریزم تو یه درایو و بعدش ویندوز عوض کنم.حالا اگه رفته باشه تو اون درایو چی کار کنم پاک بشه ؟
میشه اینم جواب یدید ؟
ممنون.
ببین دوست من شما باید سیستمتون آنتی ویروس داشته باشه ، آخه نمیشه که بدون برنامه :دی
اگه میخواین ویندوز عوض کنین ، فرض رو هم بر این بگیریم که فایلها رو بریزین توی یک درایو دیگه ، اگه سیستمتون دارای ویروسی باشه که تحت اتوران اجرا بشه ، اونوقت حتی بعد از نصب ویندوز دوباره روی هر درایوی کلیک کنید ویروسی میشین !
شما اول اطمینان حاصل کن که ویروس های از نوع اتوران رو نداشته باشین.
از طرفی ممکنه ویروسهای سالیتی یا ویروت داشته باشین که به این شکل هست که اگه روی فایل exe و اجرایی کلیک کنید ویروس میگیرین، مثلا برنامه ی نصب فتوشاپ :دی
پس به فکر نصب آنتی ویروس خوب باشین..
موفق باشین.../.
اونوقت حتی بعد از نصب ویندوز دوباره روی هر درایوی کلیک کنید ویروسی میشین !
واقعا روی هر درایوی ؟ من فکر میکردم فقط اون درایو مخصوص.
الان من 3 تا دارم.C-D-E
اگه درایو c و d رو فرمت کنم و ویندوز رو روی c بنصبم.بعد کع بالا اومد دیگه نرم تو e.بعد با این برنامه هایی که AlexanderMahone
معرفی کردن اون درایو رو چک کنم.
ببهشید ها.... هی مزاحم میشم.:31:
واقعا روی هر درایوی ؟ من فکر میکردم فقط اون درایو مخصوص.
الان من 3 تا دارم.C-D-E
اگه درایو c و d رو فرمت کنم و ویندوز رو روی c بنصبم.بعد کع بالا اومد دیگه نرم تو e.بعد با این برنامه هایی که AlexanderMahone
معرفی کردن اون درایو رو چک کنم.
ببهشید ها.... هی مزاحم میشم.:31:
نه عزیزم چه کاریه ، خودتون رو اینطوری خیلی اذیت میکنید.. فقط کافیه که یک برنامه ی MBAM روی سیستم نصب کنید در کنارش یک autorun remover تا خودش به صورت خودکار این اتوران ها رو پاک کنه براتون.
شما همین الان برو داخل folder option و اینکارهای پایین رو انجام بده :
تیک گزینه ی show hidden files رو بزنین.
تیک گزینه ی hide known file extension رو بردارین
تیک گزینه ی hide protected system files and folders رو بردارین
حالا به صفحه ی اصلی و root هر کدوم از درایواتون برین و اسم تمومی فایلهای مخفی اونجا رو بزارین اینجا تا بهتون بگم.
شاد باشید../.
بفرمایید اینم سه تا درایو من :
بفرمایید اینم سه تا درایو من :
مرسی.
ویروسهای تحت اتوران رو ندارین داخل اینجا ، چون autorun.inf هم ندارین
فقط MBAM روی سیستمتون نصب کنید همین.
شاد باشید../.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.