مشاهده نسخه کامل
: راه اندازی DLNA سرور به کمک نرم افزار متن باز PS3 Media Server
Firebirds
06-02-2012, 15:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DLNA چیست؟
DLNA مخفف Digital Living Network Alliance که به معنای فارسی اتصال شبکه دنیای دیجیتالی به هم می باشد یک استاندارد جهانی مورد استفاده بین شرکت های سازنده لوازم الکترونیکی است.
که اجازه می دهد تمام لوازم الکترونیکی منزل مثل کامپیوتر - لپ تاپ - پرینتر - موبایل - تلویزیون و حتی دستگاه های صوتی اطلاعات درونی خود را داخل یک شبکه داخلی خانه به اشتراک گذاشته و هر یک از این وسایل با هم در ارتباط باشند.
چگونه DLNA سرور را راه اندازی کنیم ؟
نزم افزار های مختلفی برای ایفای نقش DLNA سرور بودن وجود دارد که هرکدام داری معایب و مزیت هایی میباشند یک DLNA سرور خوب باید
1- بتواند به شما امکان transcoding را بدهد ( شاید این ویژگی اصلی ترین دلیل شما برای استفاده از DLNA سرور باشد چرا که عدم ساپورت مناسب از تمام فرمت های پخش فیلم موجود و همچنین عدم ساپورت از یونیکد زیرنویس فارسی SRT ) کاربران را مجبور به تبدیل فایل تصویری خود و سپس فرستادن آن به دستگاه گیرنده میکند به این عمل تبدیل در هنگام Stream کردن یک مدیا transcoding گفته می شود که یک عمل CPU بری ایست !
بنابراین از ویژگی های یک نرم افزار DLNA سرور مناسب بهینه سازی از استفاده CPU در هنگام transconding میابشد.
2- ساپورت از زیر نویس فارسی
3- مجانی بودن
4- Open Source بودن آن
5- ارایه سریع نسخه های اصلاح شده توسط تولید کنند نرم افزار
برنامه PS3MediaServer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%2Fps3mediaserver%2Fdownloads%2Flist) یک فوق العاده میباشد که به کمک آن به راحتی میتوانید به فایل های ( فیلم و عکس و موزیک ) خود از طریق شبکه دست رسی داشته باشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات برنامه بسیار ساده است کافی آن را دانلود و نصب نمایید
و سپس طبق عکس زیر فایل هایی که می خواهید از طریق شبکه به آن دسترسی داشته باشید را اضافه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و تنها مشکل این برنامه عدم ساپورت از زیرنویس فارسی است که با توجه به روند تولید این پروژه و فعالیت تولید کنندگان آن به نظر میرسد در صورتی این موضوع از طرف تعدادی از کاربران ایرانی مطرح شود حتما در ریلیز بعدی شاهد ساپورت از زیرنویس فارسی توسط این نرم افزار هم خواهیم بود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* برای اینکه بتوانید از نرم افزار استفاده کنید باید Java runtime environment 7 رو سیستم شما نصب باشد. و توصیه میشود K-Lite Codec Pack را هم روی سیستم خود داشته باشید.
لینک دانلود برنامه PS3MediaServer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%2Fps3mediaserver%2Fdownloads%2Flist)
از سایت اصلی :
یا از سرور مدیا فایر
و برنامه Java runtime environment 7
و K-Lite Codec Pack 8.6.0 Full ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdownload_k-lite_codec_pack_mega.htm)
منابع :
خسته نباشید
Firebirds
10-02-2012, 10:07
به هر حال اگه چندین بار هم این نرم افزار معرفی بشه به نظر من ارزشش را دارد البته از این موضوع هم نباید گذشت که در آنجا در قالب یک پست نرم افزار را فقط معرفی شده ولی در این جا در یک تاپیک جداگانه به بررسی و نحوه تنظیمات و همچنین قرار دادن لینک های مورد نیاز پرداخته ایم.
amir_amd
15-02-2012, 12:27
این نرم افزار زیر نویس فارسی رو هم نشون میده.فقط باید به فرمت درست باشه.
من استفاده میکنم
Firebirds
16-02-2012, 23:52
این نرم افزار زیر نویس فارسی رو هم نشون میده.فقط باید به فرمت درست باشه.
من استفاده میکنم
خیلی هم خوب ،
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید منظور تون از فرمت درست چی هست ؟ و داخل نرم افزار چه تنظیماتی را انجام دادید
Firebirds
20-03-2012, 12:01
تاپیک آپدیت شد و نسخه جدید طبق اعلام سازندگان مشکل زیرنویس فارسی بر طرف شده :10:
Persian Subtitle Problem Solved ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Firebirds
20-03-2012, 18:46
برای به نمایش در آمدن زیرنویس فارسی تنظیمات را این گونه تنظیم کنید
دوستان کسی لینکی که بشه ازش دانلود کرد رو داره؟لینکی که قرار دادید باید وارد اکانت جیمبل بشی که اونم کار نمی کنه نمیدونم مشکل کجاست
Firebirds
20-03-2012, 23:19
دوستان کسی لینکی که بشه ازش دانلود کرد رو داره؟لینکی که قرار دادید باید وارد اکانت جیمبل بشی که اونم کار نمی کنه نمیدونم مشکل کجاست
بله شما نمی تونید با IP ایران از گوگل دانلود کنید برای همین من لینک دانلود از مدیافایر را برای کاربران ایرانی گذاشتم
کسی تست نکرد؟فارسی؟ فرمت؟ کد انسی یا یوتی اف 8
دانلود آسان از مدیا فایر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه قدیمی بدون ساپورت فارسی
Firebirds
22-03-2012, 09:07
کسی تست نکرد؟فارسی؟ فرمت؟ کد انسی یا یوتی اف 8
بله تنظیمات را مطابق عکس هایی که گذاشته ام انجام دهید و از زیرنویس فارسی و DLNA لذت ببرید
روی LED XVISION سایز 22 اینچ نصب میشه؟
زیر نویس به راحتی نمایش داده شد
فیلم فول اچ دی بدون ثانیه ای مکث تا آخر پلی شد
سرعت جلو و عقب زدن فیلم هیچ تغییری نداشت
کلا جواب مثبت شد
برای dlna
نرم افزار متن باز PS3 Media Server
واسه من تلویزیون نمیشناسه اصلا dlna رو برنامه هم تلویزیون رو نمیشناسه قبلا با serviio کار کردم اون کار میکنه . میشه یکم راجع به تنظیماتش واسه شناختن تلویزیون بگید
این ارور هم برنامه میده:
امروز فیلم بلوری رو هم با کدک بالا ترنسفر کرد حال کردم با این نرم افزار
جالبش اینجاست اصلا سی پیو در گیر نمیکنه
من تو خونه هوم گروپ دارم
جالبه اون قدری از پهنای باند رو بر میداره که نیاز فیلمه
آخرشه بی خیال فلش و پلیر
زنده باد کابل شبکه زنده باد وایرلس
زنده باد PS3
دم شما هم گرم به خاطر پی گیری و نتیجه خوب معرفی نرم افزار کار آمد ممنون
online_2007
25-03-2012, 19:05
کسی با پلاگین youtube برنامه serviio کار کرده البته من کار کردم همه چی تو تلویزیون قشنگ نشان میده فقط مشکل بزرگی که دارم اینه که 2 دقیقه که میگذره از شبکه dlna قطع میشه اگر نرم افزاری مشابه این دارید که youtube پشتیبانی کنه معرفی کنید
واسه من تلویزیون نمیشناسه اصلا dlna رو برنامه هم تلویزیون رو نمیشناسه قبلا با serviio کار کردم اون کار میکنه . میشه یکم راجع به تنظیماتش واسه شناختن تلویزیون بگید
این ارور هم برنامه میده:
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
online_2007
26-03-2012, 14:41
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
همین طور برای من
من یه مشکل دارم با این برنامه اونم وقتی صفحه زیرنویس یا همون MENCODER فعاله و زیرنویس اجرا میشه مقدار CPU زیادی مصرف میشه (تقریبا 100 درصد) ولی وقتی اون صفحه رو غیر فعال میکنم 2تا 5 درصد میشه.یه زیر نویس انقدر فرق باید بکنه؟
online_2007
27-03-2012, 16:00
یکی به ما بگه این چجوری کار میکنه
ashkan1360
28-03-2012, 00:48
تست شد
زیر نویس از چپ به راست نوشته میشه
کاراکترها فارسی هستن و برعکسن
تنظیمات مطابق گفته شده انجام شد
من یه مشکل دارم با این برنامه اونم وقتی صفحه زیرنویس یا همون MENCODER فعاله و زیرنویس اجرا میشه مقدار CPU زیادی مصرف میشه (تقریبا 100 درصد) ولی وقتی اون صفحه رو غیر فعال میکنم 2تا 5 درصد میشه.یه زیر نویس انقدر فرق باید بکنه؟
کسی این مشکل رو نداره؟فکر کنم باگ محسوب میشه.
ashkan1360
28-03-2012, 21:54
آقا شد.
من ورژن 1.52.0 رو از لینک زیر دانلود کردم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به open source بودن مشکل کرک و ... هم نداره
کیفیت هم فکر نکنم افت کنه
دسته بندی های خوبی هم تو تی وی میده راحت تر از wild هست به نظر من
سه سوت ران میشه و رفرش هم نمیخواد
زیر نویس فارسی هم دیدم باهاش یا تنظیم زیر : ISO-8859-6 /* Arabic */
نمیدونم شاید با چیز دیگه ای هم جواب بده
فقط نکته ای که مهمه وگرنه زیر نویس خرچنگ قورباغه میشه اینه که فایل srt باید unicode ذخیره شده باشه نه ansi
برای دوستانی که شاید ندونن چیکارش کنن باید فایل srt رو با notepad باز کنن و دوباره save اش کنن در مد unicode
البته هنوز یه فایل کامل رو ندیدم باهاش اگه مشکلی دیدم اطلاع میدم
sajjadsa
29-03-2012, 23:15
کاش یه لینک درست و درمون میذاشتین. چون نه از گوگل میشه گرفتش نه از مدیا فایر. چون هیلتره! پرشین گیگی چیزی ...
ashkan1360
30-03-2012, 10:10
کاش یه لینک درست و درمون میذاشتین. چون نه از گوگل میشه گرفتش نه از مدیا فایر. چون هیلتره! پرشین گیگی چیزی ...
تو پست قبلیت که من لینک دادم هلو ...
sajjadsa
30-03-2012, 10:16
برای تلویزون هایی که DLNA دارن باید چیکار کرد؟
ashkan1360
30-03-2012, 10:32
برای تلویزون هایی که DLNA دارن باید چیکار کرد؟
برنامه رو نصب میکنی
آدرس فولدر فیلم ، موزیک یا عکست رو میدی
میری تو تی وی اجراش میکنی
البته قبلش باید همشون رو با هم شبکه کرده باشی
توضیحات بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه چند تا تاپیک DLNA شده و باعث سر در گمی میشه اگه یکی از مدیران درستش کنه خوبه
Firebirds
31-03-2012, 14:37
روی LED XVISION سایز 22 اینچ نصب میشه؟
اگر از DLNA پشتبانی کند شما میتوانید به کمک این نرم افزار فیلم با زیرنویس فارسی را به راحتی ببینید
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
این ارور هم برنامه میده:
تنظیمات شبکه خود را بررسی نمایید
و ببینید می توانید از پای کامپیوتر ای پی TV خود را ping کنید
و دقت کنید تنظیمات فایروال سیستم خود را هم به درستی انجام داده باشید
Firebirds
31-03-2012, 14:43
با ف ی ل تر ب ش ک ن تست کنید
لینک ها همگی سالم اند
سلام
با هر مودم وایرلسی میشه این کار رو انجام داد ؟ (تی پی لینک)
ashkan1360
02-04-2012, 13:31
این ارور هم برنامه میده:
برا من هم چند بار پیش اومده ولی میدونی کی ؟
یا تی وی خاموش بوده یا یه بار برنامه ps3 تو حافظه باز بوده و من حواسم نبوده و دوباره بازش کردم
چک کن برنامه باز نباشه
یا دستگاه رو اگه ری استارت کنی هم باز داستان همینه ؟
siamak_mu
04-04-2012, 22:31
این برنامه فقط و فقط PS3 رو میشناسه و دستگاه های دیگه مثل تلویزیون که قابلیت پخش از روی مدیا سرورها دارن رو نمیشناسه؟
این برنامه فقط و فقط PS3 رو میشناسه و دستگاه های دیگه مثل تلویزیون که قابلیت پخش از روی مدیا سرورها دارن رو نمیشناسه؟
سلام
خوش اومدید
بله برنامه با ورژن 52 کاملا تست شده
هم زیر نویس فارسی هم کمترین میزان از سی پی یو
و نتیجه عالی
ashkan1360
05-04-2012, 06:37
سلام
خوش اومدید
و نتیجه عالی
همه چي اش خوبه
به غير از اينكه رو بعضي فايل ها گير ميكنه يه كم
siamak_mu
05-04-2012, 11:11
سلام
خوش اومدید
و نتیجه عالی
مشکل اینجاست من PS3 ندارم! :31: گفتم شاید دستگاه های دیگه هم بشناسه فقط اسمش PS3 باشه.
ashkan1360
05-04-2012, 16:00
مشکل اینجاست من PS3 ندارم! :31: گفتم شاید دستگاه های دیگه هم بشناسه فقط اسمش PS3 باشه.
اسم برنامه اش ps3 هست
siamak_mu
05-04-2012, 22:27
اسم برنامه اش ps3 هست
ای بابا آخر چی شد؟! :31: یعنی شما میفرمایید فقط صرفاً اسم برنامش PS3 هست؟ یا به جز اسمش این برنامه فقط مخصوص اتصال به PS3 هم هست؟
ای بابا آخر چی شد؟! :31: یعنی شما میفرمایید فقط صرفاً اسم برنامش PS3 هست؟ یا به جز اسمش این برنامه فقط مخصوص اتصال به PS3 هم هست؟
PS3 Media Server
یه نرم افزاره که مخصوص پلی استیشن 3 ساخته میشه
اما این نرم افزار رو میتونی روی نوت بوک خودت یا پی سی خودت نصب کنی
بعد با شبکه کردنشون با تیوی حالا با سیم یا بی سیم میتونی با خصوصیت dlna تصاویرت موسیقی ها و فیلمها رو از روی نوت بوک یا پیسی خودت با شبکه داخل تیوی ببینی
همین
Firebirds
07-04-2012, 20:37
این برنامه از تمام وسیله هایی DLNA دارن پشتیبانی میخواد اون وسیله موبایل شما ، سینما خانگی شما ، تلویزیون شما و .... باشه و براش مهم نیست که از چه برندی باشه فقط قابلیت DLNA Client داشته باشه بقیه اش حله :46:
===========================
دوستان من تا الان موفق نشدم فونت نوشته های زیرنویس را عوض کنم کسی از دوستان توانسته این کار را انجام بده ؟
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
همه چي اش خوبه
به غير از اينكه رو بعضي فايل ها گير ميكنه يه كم
دقت کنید ببینید در آن موقعه CPU Usage شما چند در صد است اگر کمتر 100 % بود و با این مشکل مواجه اید موضوع را به سازندگان اطلاع دهید...
siavash444
07-04-2012, 22:03
سلام دوستان خسته نباشید من این برنامه رو نصب کردم مشکلی تو استریم نداشتم منتها اصلا زیر نویس نمی آد که نمی آد چه کنم درحالی که شما راحت بازیرنویس می بینین
ashkan1360
08-04-2012, 06:39
این برنامه از تمام وسیله هایی DLNA دارن پشتیبانی میخواد اون وسیله موبایل شما ، سینما خانگی شما ، تلویزیون شما و .... باشه و براش مهم نیست که از چه برندی باشه فقط قابلیت DLNA Client داشته باشه بقیه اش حله :46:
===========================
دوستان من تا الان موفق نشدم فونت نوشته های زیرنویس را عوض کنم کسی از دوستان توانسته این کار را انجام بده ؟
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
دقت کنید ببینید در آن موقعه CPU Usage شما چند در صد است اگر کمتر 100 % بود و با این مشکل مواجه اید موضوع را به سازندگان اطلاع دهید...
فكر كنم زير 100% باشه
Firebirds
08-04-2012, 14:23
سلام دوستان خسته نباشید من این برنامه رو نصب کردم مشکلی تو استریم نداشتم منتها اصلا زیر نویس نمی آد که نمی آد چه کنم درحالی که شما راحت بازیرنویس می بینین
طبق عکس ها برنامه تنظیم کنید
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
فكر كنم زير 100% باشه
مطمئن شوید اگر 100 نبود مشکل را به سازنده گزارش کنید ( لینک اش در اولین پست این تاپیک موجود هست )
:11:
ashkan1360
08-04-2012, 17:01
اون ورژني كه من لينك دادم رو بگير حله
Firebirds
08-04-2012, 18:20
اون ورژني كه من لينك دادم رو بگير حله
شما هم ورژن K-lite Codec Pack خود را برروز کنید و عملکرد را تست بگیرید
siavash444
08-04-2012, 20:57
متاسفانه هر کاری کردم نشد وقتی برنامه رو می بندم کاملا دوباره باز می کنم تنظیماتش ظاهرا میپره
یه سوال وقتی تنظیمات زیرنویسو طبق راهنمای گذاشته شده انجام می دیم و سیو می کنیم بلافاصله رو تلویزیون اعمال میشه؟
کاش یه راه حلی بود لعنتی
mehdi_pro2
09-04-2012, 01:23
متاسفانه هر کاری کردم نشد وقتی برنامه رو می بندم کاملا دوباره باز می کنم تنظیماتش ظاهرا میپره
یه سوال وقتی تنظیمات زیرنویسو طبق راهنمای گذاشته شده انجام می دیم و سیو می کنیم بلافاصله رو تلویزیون اعمال میشه؟
کاش یه راه حلی بود لعنتی
سلام...
منم دقیقا همین مشکل دوستمونو با این برنامه دارم!!تنظیماتو که میزارم برنامه رو باز و بسته میکنم دوباره ریست میشه انگار!!
من یه برنامه دیگه پیدا کردم به اسم tv mobili با اون تست کردم بدون مشکل زیرنویسو پخش کرد...
سلام...
منم دقیقا همین مشکل دوستمونو با این برنامه دارم!!تنظیماتو که میزارم برنامه رو باز و بسته میکنم دوباره ریست میشه انگار!!
من یه برنامه دیگه پیدا کردم به اسم tv mobili با اون تست کردم بدون مشکل زیرنویسو پخش کرد...
سلام رفیق پس لینک دانلودت کو؟
سلام
یک سوال داشتم کار این برنامه اینه که میشه با فیلم با زیرنویس فارسی توی تیوی سونی دید ؟و اونوقت باید باید روی پی سی نصبش کنیم و فایل فیلم تبدیل کنیم؟
سلام دوستان روز به خير:
ايا از دوستاني كه اين led 57000 رو دارن با روشي كه تو كاتالوگ دستگاه هست تونستن با DLNA كار كنن؟
توي كاتالوگش اسم 2 تا برنامه هست به نام nero4 , plex media server كه تو كاتالوگ نوشته شده اونو تو سيستم نصب كنيد فايل ها رو به اشتراك بذاريد از LED در قسمت smart share اون رو انتخاب كنيد و فايل هاي share shode رو ببينيد
ولي من ديشب هر كاري كردم نتونستم اونو راه بندازم ارتباط كامپيوتر و LED با كابل شبكه ADSL هست كه به مودم ZYXEL روي يكي از پورت ها وصل شده
ارتباط اينترنت به LED برقرار شده باهاش نرم افزار LED رو بروز رساني ميكنم اخبار رو ميخونم و... ولي زماني كه ميرم رو Smart share اصلا برنامه nero4 , plex media server رو نداره و نميشناسه
خواهش ميكنم اگه تجربه اي دارين كمكم كنيد
يا علي-اديب
mehdi_pro2
18-04-2012, 01:06
سلام رفیق پس لینک دانلودت کو؟
عزیز برو تو این سایتtvmobili . com لینک دانلود رو گزاشته تو همون صفحه اول....حجمشم زیر 10مگ هست
سلام دوستان روز به خير:
ايا از دوستاني كه اين led 57000 رو دارن با روشي كه تو كاتالوگ دستگاه هست تونستن با DLNA كار كنن؟
توي كاتالوگش اسم 2 تا برنامه هست به نام nero4 , plex media server كه تو كاتالوگ نوشته شده اونو تو سيستم نصب كنيد فايل ها رو به اشتراك بذاريد از LED در قسمت smart share اون رو انتخاب كنيد و فايل هاي share shode رو ببينيد
ولي من ديشب هر كاري كردم نتونستم اونو راه بندازم ارتباط كامپيوتر و LED با كابل شبكه ADSL هست كه به مودم ZYXEL روي يكي از پورت ها وصل شده
ارتباط اينترنت به LED برقرار شده باهاش نرم افزار LED رو بروز رساني ميكنم اخبار رو ميخونم و... ولي زماني كه ميرم رو Smart share اصلا برنامه nero4 , plex media server رو نداره و نميشناسه
يا علي-اديب
سلام دوستان:
خودم مشكل رو پيدا كردم آنتي ويروس ارتباط رو بسته بود اونو قطع كردم حل شد
يا علي- اديب
ashkan1360
19-04-2012, 21:25
الان جدیدشو نصب کردم اون هم مشکل داره
میره میچسبه 100
کلا" با 1080p ها مشکل داره
لپ تاپ core 2 due
ram 2 G
ghafouri_mr
28-05-2012, 10:40
من با ex720 تست زدم عالي بود فقط روي يكي از فيلم هاي full HD چندبار گير كرد مودمم وايرلسه لپ تاپو بردم نزديك مودم سيگنالم قوي شد مشكل حل شد. فقط در مورد فيلم هاي سه بعدي مشكلم اينه كه زيرنويسو درست نشون نميده كسي تجربه اين كار رو داره؟ ممنون ميشم راهنمائي كنيد.
دوستان در PS3 Media Server ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وقتی در حالت ترنسکودینگ فایلو باز می کنم خیلی قطع میشه و cpu هم نهایت کار کردش 50 است ولی به طور عادی که باز می کنم مشکلی نیست
لطفا اگر تنظیمات خاصی است بگویید
cpu:3.2
ram:2
7918+khoram
10-06-2012, 02:47
سلام
میشه واضح تر توضیح بدین چطور از روش dlna میشه زیر نویس فارسی رو ریخت (منظورم اینه که چطور زیرنویس فارسی فعال میشه
من برنامه mezzmo رو ریختم اما اینجا چیزی از زیر نویس ندیدم؟
amehsany
20-06-2012, 12:11
با راهنمایی دوستان ارتباط LED EX710 رو با کامپیوتر ازطریق کابل شبکه برقرار کردم و فیلم هاروبدون مشکل میبینم فقط چطور میشه داخل NOD32 تنظیمات رو جوری قرار بدیم که بلاک نکنه چون هردفعه مجبور میشم دستی nod روdesable کنم
Vahidilin
21-06-2012, 13:41
دوستان کسی هست که این مشکل رو حل کرده باشه؟ من همچنان مشکل زیرنویس دارم . تمام کارهایی هم که فرمودید هم انجام دادم . فیلمها همگی به درستی نمایش داده میشه (با فناوریه dlna) ولی زیرنویس اصلا نمایش داده نمیشه . اون تنظیمات هم انجام دادم ولی نشد .ممنون میشم
ashkan1360
21-06-2012, 13:46
دوستان کسی هست که این مشکل رو حل کرده باشه؟ من همچنان مشکل زیرنویس دارم . تمام کارهایی هم که فرمودید هم انجام دادم . فیلمها همگی به درستی نمایش داده میشه (با فناوریه dlna) ولی زیرنویس اصلا نمایش داده نمیشه . اون تنظیمات هم انجام دادم ولی نشد .ممنون میشم
با ps3 مشکل داری؟
زیر نویس هم اسم فیلم هست ؟
نشون نمیده یا فونت آفریقایی هست ؟
Vahidilin
21-06-2012, 14:04
بله با ps3 کار میکنم . زیر نویس هم اسم فیلمه و اصلا هیچی نشون نمیده. ولی همه چیو براحتی پخش میکنه . ممنون میشم کمکم کنید
amehsany
23-06-2012, 11:47
با راهنمایی دوستان ارتباط LED EX710 رو با کامپیوتر ازطریق کابل شبکه برقرار کردم و فیلم هاروبدون مشکل میبینم فقط چطور میشه داخل NOD32 تنظیمات رو جوری قرار بدیم که بلاک نکنه چون هردفعه مجبور میشم دستی nod روdesable کنم
???????????
ashkan1360
24-06-2012, 13:16
???????????
این رو تو بخش خود nod باید بپرسید
arash_gh81
30-06-2012, 23:18
برای من زیرنویس نشون میده ولی خیلی کوچیکه چه تنظیمی بکنم در ضمن زیرنویس با فرمت sub/idx نشون نمیده
arash_gh81
03-07-2012, 14:46
کسی نیست بدونه جواب من بده لطفا
morteza_mzh
04-07-2012, 12:27
منم چند تا سوال دارم که ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
یکی اینکه چطوری میتونم با برنامه vlc یه فایل رو مستقیم از کامپیوتر پخش کنم و رو تلویزیون ببینم ؟ (تو برنامه مثل اینکه داره ولی هر کاری کردم نتونستم راش بندازم)
دوم اینکه صدای اکثر فایل ها جالب نیست ، راهی هست که بشه صدا رو تنظیم کرد که با همون کیفیت اصلی پخش بشه ؟
سوال آخرمم اینه که خیلی از فایل های ویدیویی قابل پخش نیستن برای تلویزیون ، میشه برنامه رو جوری تنظیم کرد که مستقیم فایل ها تبدیل کنه تا تلویزیون همزمان بتونه اونها رو پخش کنه ؟
ashkan1360
13-07-2012, 07:12
روی لپ تاپ جدیدم اجراش کردم خیلی خوب فایل های 1080p که قدیم مشکل داشت رو نشون میده ولی مصرف cpu corei7 اش برای هر 8 هسته میره روی 60 تا 80 %
کرک و پشمم ریخت با این مقدار مصرف
arash_gh81
13-07-2012, 19:36
برا من اول درست بود ولی حالا رنگ قاتی میکنه کسی دلیل میدونه
arash_gh81
13-07-2012, 19:45
اقا اشکان تنظیمات ps3 media serverوk_ lit megaبه من میگی ممنون میشم , و زیرنویس با فرمت sub/idxنشون میده ?
سلام دوستان چند سال پیش مدل LA40b580 سامسونگ رو گرفتم میخواستم بدونم چطوری میتونم از طریق DLNA که ماردبرد سیستم من داره باهاش فیلم ببینم؟ چه دستگاهی باید بخرم که با کیفیت عالی پخش بکنه؟ آیا خوده سامسونگ همچین دستگاهی داره؟ فکر کنم به این دستگاه ها وایرلس ترنسمیتر میگن
amehsany
16-07-2012, 07:08
سلام
مودم Dlink 2730u که سرعتش 150Mbps هست یابه عبارتی مودمهای دارای سرعت 150Mbps جوابگوی این ترانسفر هستندیا اینکه حتما باید مودمی باسرعت 300Mbps تهیه کرد؟
amehsany
17-07-2012, 10:32
کسی نمی خواد جواب بده؟
online_2007
18-07-2012, 18:56
کسی میدونه چجوری میشه روی این برنامه یوتیوب فعال کرد چون مثل این که براش پلاگین هست
bluecolor110
26-07-2012, 22:44
چگونه؟ هیچی ننوشتی که؟ لطفا از اول تنظیمات رو بگو. من هیچ تصویری نمیبینم که شما هی میگی تنظیماتو طبق تصویر زیر انجام بدید
bluecolor110
26-07-2012, 22:45
کسی میدونه چجوری میشه روی این برنامه یوتیوب فعال کرد چون مثل این که براش پلاگین هست
نتذنتذذتا للق بیلسل لبیلسب
bluecolor110
26-07-2012, 22:46
برای به نمایش در آمدن زیرنویس فارسی تنظیمات را این گونه تنظیم کنید
چگونه؟ هیچی ننوشتی که؟ لطفا از اول تنظیمات رو بگو. من هیچ تصویری نمیبینم که شما هی میگی تنظیماتو طبق تصویر زیر انجام بدید
من هم هیچ تصویری نمی بینم!!!!!
برو بچ بهترین نرم افزار با پشتیبانی زیر نویس تا عکس و فیلم و همه چی با استفاده راحت با زبان فارسی
خودم تستش کردم حرف نداشت
خاک بر سر سونی با این همه خدمات دهیش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه سر به اینجا بزن جواب میگیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
xdvbxkaomx
02-09-2012, 18:50
سلام دوستان من در مورد این برنامه یه سئوالی برام پیش اومده من تا اونجایی که میدونم DLNA برای شیر کردن فایلهای مدیا رو تلوزیون کاربرد داره مثلا من چند فورمت مختلف فایل ویدئویی و عکس و آهنگ که رو هارد سیستم دارم رو میتونم با استفاده از امکان DLNA و از طریق شبکه ( بی سیم یا با سیم ) از طریق خود تلوزیون پخش کنم مثل اینکه اون فایلها رو با فلش به تی وی وصل کردم با همون کیفیت پخش میکنه و من چند برنامه رو هم تست کردم همشون اینجوری بوده ولی در مورد زیرنویس فارسی که در باره این برنامه بحثش شده چطور تی وی زیرنویس فارسی رو پخش میکنه یعنی تنظیماتش چیه از طریق خود تی وی باید تنظیم بشه یا این برنامه بطور ساده تر بگم آیا راهی هست من زمانی که یه فیلم رو تو پی سی با زیرنویس فارسی پخش میکنم دقیقا اون تصویر رو بوسیله DLNA رو تی وی داشته باشم ؟ مثلا بوسیله KMPlayer من میتونم موقع پخش فیلم زیرنویس فارسی رو هم پخش کنم و رنگ خود زیرنویس و حاشیه اون و صد البته فونت زیرنویس رو به دلخواه خودم تغییر بدم و در بهترین حالت پخش زیرنویس که برای خودم انتخاب میکنم اونو پخش کنم حالا آیا راهی برای پخش فیلم در این موقع از طریق DLNA روی تی وی هست ؟ البته میدونم که از طریق خروجی HDMI کارت گرافیک میشه اینکار رو کرد ولی من مشکلم اینه که فاصله پی سی تا تی وی بیشتر از 15 متره و نمیشه با کابل HDMI اونا رو به هم وصل کرد حالا خواهش میکنم یکی بیاد جواب بده آیا راهی هست بوسیله اینگونه نرم افزارها موقع پخش فیلم تو پی سی و بعد از اعمال تنظیمات دلخواه برای زیرنویس دقیقا اون تصویر رو تو تی وی داشت ؟
cactuskhan
25-10-2012, 00:49
سلام
من یه مشکل عجیب دارم من آخرین ورژن ps3 یعنی 1.70 رو نصب کردم به همراه آخرین ورژن مدیا کدک و برنامه جاوا
مشکل من اینجاست که زیر نویس فارسی فایل های mkv رو نشون نمیده اما اگه فایل divx باشه با زیرنویس فارسی مشکلی نداره
دوستان لطفا راهنمایی کنند کجای کار من اشکال داره ؟؟
ممنون
سلام دوستان
من کامپیوترم را با این برنامه با تی وی شبکه کردم.
یه مشکل عجیب دارم اگه دوستان کمک کنن منون میشم.
وقتی از تی وی فایل های flv را اجرا میکنم مثل فایل صوتی پغش میشه واصلآ تصویر نداره.
یعنی انگار فایل صوتی باشه با پلیر صوتی تی وی پخش میشه!!!!!!
ممنون.....
majid-jjjj
26-10-2012, 21:29
دوستان یکی تنظیمات این برنامه ی ps3 media server رو با عکس بذاره دوباره ممنون میشم موندیم چجوری تنظیماتشو انجام بدیم . من تلوزیونم رو که سونی هست با کابل به مودم وصل کردم و کامپیوترم رو هم با وای فای به مودم وصل کردم ( از طریق usb wifi ) برنامه پس اس تری مدیا سرور رو باز که میکنم نمیدونم چجوری باید تنظیمات آی پیشو و بقیه تنظیمات مورد نیازش رو انجام بدم . خواهشاً یکی کمک کنه :46:
cactuskhan
29-10-2012, 16:03
فکر کنم مدیران این بخش ها سالی یکبار اگه وقت کنن یه سری به تاپیک ها می زنند !
Firebirds
07-11-2012, 14:29
سلام دوستان روز به خير:
يا علي-اديب
این برنامه هر کدام مشکلی در پخش زیر نویس فارسی دارند
سلام دوستان چند سال پیش مدل LA40b580 سامسونگ رو گرفتم میخواستم بدونم چطوری میتونم از طریق DLNA که ماردبرد سیستم من داره باهاش فیلم ببینم؟ چه دستگاهی باید بخرم که با کیفیت عالی پخش بکنه؟ آیا خوده سامسونگ همچین دستگاهی داره؟ فکر کنم به این دستگاه ها وایرلس ترنسمیتر میگن
DLNA یک پرتوکل است و فارق از سخت افزار شماست اگر شرکت مورد حق استفاده از این پرتوکل را روی دستگاه ای که دارید به شما داده باشید میتوانید با استفاده از این پرتوکل از طریق شبکه به مدیا های خود دست رسی داشته باشید.
سلام
مودم Dlink 2730u که سرعتش 150Mbps هست یابه عبارتی مودمهای دارای سرعت 150Mbps جوابگوی این ترانسفر هستندیا اینکه حتما باید مودمی باسرعت 300Mbps تهیه کرد؟
ارتباطات سیمی توصیه میگردد. ولی معمولا پهنای باند 100 Mbps برای انتقال اکثر فایل ها کافی خواهد بود.
از سایت اصلی پیگیری کنید این مورد را ( البته این نکته را هم در نظر بگیرید که کل ارتباط شما باید بدون ف ی ل تر باشد. )
سلام دوستان من در مورد این برنامه یه سئوالی برام پیش اومده من تا اونجایی که میدونم DLNA برای شیر کردن فایلهای مدیا رو تلوزیون کاربرد داره مثلا من چند فورمت مختلف فایل ویدئویی و عکس و آهنگ که رو هارد سیستم دارم رو میتونم با استفاده از امکان DLNA و از طریق شبکه ( بی سیم یا با سیم ) از طریق خود تلوزیون پخش کنم مثل اینکه اون فایلها رو با فلش به تی وی وصل کردم با همون کیفیت پخش میکنه و من چند برنامه رو هم تست کردم همشون اینجوری بوده ولی در مورد زیرنویس فارسی که در باره این برنامه بحثش شده چطور تی وی زیرنویس فارسی رو پخش میکنه یعنی تنظیماتش چیه از طریق خود تی وی باید تنظیم بشه یا این برنامه بطور ساده تر بگم آیا راهی هست من زمانی که یه فیلم رو تو پی سی با زیرنویس فارسی پخش میکنم دقیقا اون تصویر رو بوسیله DLNA رو تی وی داشته باشم ؟ مثلا بوسیله KMPlayer من میتونم موقع پخش فیلم زیرنویس فارسی رو هم پخش کنم و رنگ خود زیرنویس و حاشیه اون و صد البته فونت زیرنویس رو به دلخواه خودم تغییر بدم و در بهترین حالت پخش زیرنویس که برای خودم انتخاب میکنم اونو پخش کنم حالا آیا راهی برای پخش فیلم در این موقع از طریق DLNA روی تی وی هست ؟ البته میدونم که از طریق خروجی HDMI کارت گرافیک میشه اینکار رو کرد ولی من مشکلم اینه که فاصله پی سی تا تی وی بیشتر از 15 متره و نمیشه با کابل HDMI اونا رو به هم وصل کرد حالا خواهش میکنم یکی بیاد جواب بده آیا راهی هست بوسیله اینگونه نرم افزارها موقع پخش فیلم تو پی سی و بعد از اعمال تنظیمات دلخواه برای زیرنویس دقیقا اون تصویر رو تو تی وی داشت ؟
بله با توجه به عکس این امکان هست.
دوستان یکی تنظیمات این برنامه ی ps3 media server رو با عکس بذاره دوباره ممنون میشم موندیم چجوری تنظیماتشو انجام بدیم . من تلوزیونم رو که سونی هست با کابل به مودم وصل کردم و کامپیوترم رو هم با وای فای به مودم وصل کردم ( از طریق usb wifi ) برنامه پس اس تری مدیا سرور رو باز که میکنم نمیدونم چجوری باید تنظیمات آی پیشو و بقیه تنظیمات مورد نیازش رو انجام بدم . خواهشاً یکی کمک کنه :46:
عکس دوباره آپلود شد.
سلام
من یه مشکل عجیب دارم من آخرین ورژن ps3 یعنی 1.70 رو نصب کردم به همراه آخرین ورژن مدیا کدک و برنامه جاوا
مشکل من اینجاست که زیر نویس فارسی فایل های mkv رو نشون نمیده اما اگه فایل divx باشه با زیرنویس فارسی مشکلی نداره
دوستان لطفا راهنمایی کنند کجای کار من اشکال داره ؟؟
ممنون
با توجه به عکس دوباره امتحان کنید.
سلام دوستان
من کامپیوترم را با این برنامه با تی وی شبکه کردم.
یه مشکل عجیب دارم اگه دوستان کمک کنن منون میشم.
وقتی از تی وی فایل های flv را اجرا میکنم مثل فایل صوتی پغش میشه واصلآ تصویر نداره.
یعنی انگار فایل صوتی باشه با پلیر صوتی تی وی پخش میشه!!!!!!
ممنون.....
فایل flv خود را به یک کدک دیگر مثل Mpeg 4 کانورت کنید.
majid-jjjj
11-11-2012, 12:09
دوست عزیز ممنون بابت پاسخگوییت . اما من منظورم تنظیمات General Configuration هست میخوام رو حالت اتوماتیک خودش ست بشه با تلوزیونم آیپیش . هرکار میکنم نمیشه
mehrdadmec
23-11-2012, 19:28
بچه ها این dlna چه سیستم جالبیه.اونو رو به راحتی و بدون هیچ مشکلی راه انداختم.فایلهای mkv,flv.dat...همه رو پخش میکنه با زیرنویس فارسی هم هیچ مشکلی ندارم.ممنون
سلام
من این برنامه رو نصب کردم و روی تلویزیون سونی درست هم کار کرد یعنی زیرنویس فارسی رو نشون داد اما یه مشکلی داره این که وقتی فیلم 720p مثلا می ذارم یکم تیکه تیکه میشه بعضی موقع ها
به نظرتون مشکل از اینه که ارتباط وایرلسه ؟ یا مشکله دیگه ایه؟
دوست عزیز این دو قسمت که با فلش قرمز رنگ مشخص کردی ، برای من غیرفعال است و نمیتونم تغییرشون بدم.مشکل از کجاست؟هر دو ورژن 1.7 و 1.51 رو نصب کردم باز هم همین مشکل رو دارم
saeed.agha
05-12-2012, 15:30
بچه ها این dlna چه سیستم جالبیه.اونو رو به راحتی و بدون هیچ مشکلی راه انداختم.فایلهای mkv,flv.dat...همه رو پخش میکنه با زیرنویس فارسی هم هیچ مشکلی ندارم.ممنون
سلام می شه به صورت تصویری از کل قسمت های برنامه و تنظیمات اون عکس بگیری و برای راهنمایی ما روی سایت بگذاری ؟
عکس گرفتن هم ساده است با برنامه خود ویندوز به نام snipping tool .
ضمنا تنظیمات زبان و محل در ویندوز شما برای فایل های non-unicode روی persian است؟
با تشکر
سلام می شه به صورت تصویری از کل قسمت های برنامه و تنظیمات اون عکس بگیری و برای راهنمایی ما روی سایت بگذاری ؟
ضمنا تنظیمات زبان و محل در ویندوز شما برای فایل های non-unicode روی persian است؟
با تشکر
سلام دوست عزیز
همون طور که توی آموزش موجوده این دو صفحه باید به این شکل باشه :
برای من زبان هم non-unicode روی persian ئه
همه کارهایی که تو این تاپیک بود انجام دادم ولی زیرنویس نشون نمیده.حتی زیرنویس انگلیسی هم نشون نمیده.خواهشا یکی کمک کنه:n28:
دوستان من چند ماه خودمو کشتم.
همه برنامه های معرفی شده را امتخان کردم.
فقط Nero MediaHome 4 بهتر از همه حواب داد.
ولی یه ضعف داره.
زیر نویس فقط srt وبا کدک asni نشون میده.
بعدش PS3 Media Server هست که بعضی از فایلهای مولتی مدیا را نشون نمیده در صورتی که همون فایل با Nero MediaHome 4 نشون داده میشه.
کابل شبکه هم بهترین نتیحه را داد.
mehrdadmec
11-01-2013, 20:51
با تشکر
دوست عزیز به تنظیمات ویندوزت دست نزن وعکسها هم توهمین پست بعدی دوستمون قرار دادن.من خودم با کابل شبکه متصل کردم و بدون مشکل هر فایلی رو به همراه زیرنویس فارسی پخش می کنم.موفق باشید
مشکل جدید من اینه که وسط فیلم یهو هنگ میکنه و فیلم روی یک صحنه میمونه.حتی گاهی وقتها پرش زمان هم دارم یعنی مثلا چند دقیقه به جلو می پره.به نظرشما مشکل از کجاست؟
p30worldtizhosh
15-01-2013, 11:23
درود
به نظر من هم این نرم افزار بهترین هستش .
فقط میخواستم امنیتش رو بدونم .
می شه روی DLNA هم مثل مودم ADSL کد گذاری کنیم ؟؟؟
مودم وایمکس رو وصل میکنم به تلوزیون(ex 720 3d 47) و نرم افزار رو با لپ تاپ اجرا میکنم اما تنظیمات تلوزیون و نرم افزار رو چطور انجام بدم
شاید این برنامه فقط برای اتصال به پلستیشن باشه نیست ؟؟؟
من گوشی رو (galaxy) راحت به تلوزیون وصل میکنم اما این برنامه هیچ گذینه ای برای جستوجو و پیدا کردن دستگاهایی که dlna دارن مثل تلوزیون نداره ؟؟روی گوشی خودش اتومات پیدا میکنه
عکس های پست اول پاک شده و تو انجمن 40 تا تاپیک dlna هست .همه چی اینجا قاطیه
پست اول بسیار گنگ هست و فقط لینک گذاشته و هیچ توضیحی برای راه اندازی نرم افزار داده نشده !!!
خواهشا رسیدگی کنید این چه وظیه اخه ؟!!!؟؟؟؟
اینجا هم که اصلا صاحب نداره ؟!!!!
دلتون خوشه تاپیک زدید
mehrdadmec
06-03-2013, 20:16
مودم وایمکس رو وصل میکنم به تلوزیون(ex 720 3d 47) و نرم افزار رو با لپ تاپ اجرا میکنم اما تنظیمات تلوزیون و نرم افزار رو چطور انجام بدم
شاید این برنامه فقط برای اتصال به پلستیشن باشه نیست ؟؟؟
من گوشی رو (galaxy) راحت به تلوزیون وصل میکنم اما این برنامه هیچ گذینه ای برای جستوجو و پیدا کردن دستگاهایی که dlna دارن مثل تلوزیون نداره ؟؟روی گوشی خودش اتومات پیدا میکنه
عکس های پست اول پاک شده و تو انجمن 40 تا تاپیک dlna هست .همه چی اینجا قاطیه
پست اول بسیار گنگ هست و فقط لینک گذاشته و هیچ توضیحی برای راه اندازی نرم افزار داده نشده !!!
خواهشا رسیدگی کنید این چه وظیه اخه ؟!!!؟؟؟؟
عزیزم اول اینکه من توصیه می کنم با کابل مودم به لپ تاپ وتلوزیون وصل کنی بعد اینکه از اتصال و گرفتن آی پی مودم توسط تلویزیون مطمئن شدی نرم افزار اجرا کن مطابق عکسها فایل هات اد کن خود نرم افزار تلویزیون میشناسه وهیچ کاری لازم نیست انجام بدی.بعد برو توی منوی تلویزیون قسمت ویدیو اسم نرم افزار با فایل هات می بینی.موفق باشی
عزیزم اول اینکه من توصیه می کنم با کابل مودم به لپ تاپ وتلوزیون وصل کنی بعد اینکه از اتصال و گرفتن آی پی مودم توسط تلویزیون مطمئن شدی نرم افزار اجرا کن مطابق عکسها فایل هات اد کن خود نرم افزار تلویزیون میشناسه وهیچ کاری لازم نیست انجام بدی.بعد برو توی منوی تلویزیون قسمت ویدیو اسم نرم افزار با فایل هات می بینی.موفق باشی
مرسی دوست عزیز.
مودمم وایمکس یه پورت هست نمیتونم 2 تا کابل شبکه بهش وصل کنم تا مودم رو به تلوزیون و لپتاپ با کابل وصل کنم.
الان مشکل من با این برنامه اینه که ایپی نمیده و به تلوزیون وصل نمیشه !؟!؟و توی منو تلوزیون چند تا برنامه دیگه دارم اونا اسمشون میاد اما این نیست .
مرسی دوست عزیز.
مودمم وایمکس یه پورت هست نمیتونم 2 تا کابل شبکه بهش وصل کنم تا مودم رو به تلوزیون و لپتاپ با کابل وصل کنم.
الان مشکل من با این برنامه اینه که ایپی نمیده و به تلوزیون وصل نمیشه !؟!؟و توی منو تلوزیون چند تا برنامه دیگه دارم اونا اسمشون میاد اما این نیست .
شما نياز به يك روتر داريد نه مودم. اين مودم وايمكس روتر هم هست؟
شما نياز به يك روتر داريد نه مودم. اين مودم وايمكس روتر هم هست؟
اره فکر کنم باشه .من با برنامه Mezzmo کار میکنم و بدون مشکل فیلم رو از طریق wifi اجرا میکنم.تنها مشکلش اینه که زیرنویس فارسی نمیخونه .
اره فکر کنم باشه .من با برنامه Mezzmo کار میکنم و بدون مشکل فیلم رو از طریق wifi اجرا میکنم.تنها مشکلش اینه که زیرنویس فارسی نمیخونه .
دوست عزيز منم مشكل نشون ندادن زيرنويس باps3 media داشتم.شما بايد mencoder نصب كنيد.الان دقيقا يادم نيست چكار كردم ولي ميدونم رفتم توي فروم نرم افزار و سرچ زدم subtitle و چندتا تاپيك رو مطالعه كردم تا مشكلم حل شد.
یک لینک از مدیا سرورهای مختلف و تواناییهاشون، فکر کردم جالب باشه
دوست عزیز mezzmo هم میتونه فونتهای فارسی رو اجرا کنه من با هر دوی این نرم افزارها به lan وصل شدم مشکل فونت فارسی ندارن فقط باید نوع زیرنویس (ansi یا UTF8) بودن رو بدونید ودوم اونهارو به فایلتون پیوست کنید.ضمنا برای اطمینان میتونید از آخرین ورژن mezzmo استفاده کنید،که امکان دانلود با کرکش از سایتهای ایرانی وجود داره.
یک نرم افزار خوب دیگه هم هست که هنوز تست نکردم (تازه دانلود کردم) که اکثرا میشناسید بنام POWER DVD که آخرین ورژن اون ورژن 13 جزو خصوصیاتش dlna server هم هست.
برای نمایش زیرنویس در بعضی از نرم افزارهای DLNA حتما باید فونت مناسب نصب کرده باشید.
01110362
26-07-2013, 17:53
با سلام
با ps3 راحت تونستم به تلویزیون سونی وصل شم با wifi منتها زیر نویس srt پخش نمیشه ؟؟؟؟
Mpeg و avi هم تیک داره .
تنظیمات خاصی داره برنامه ؟
مرسی
با سلام
عزیز من عکس های صفحه اول رو نمی تونم ببینم .با اکثر مرورگرها هم امتحان کردم ولی بی فایده بود
باید چکار کنم؟
خیلی برام مهمه
با تشکر
matinpour
05-08-2013, 16:22
با سلام
عزیز من عکس های صفحه اول رو نمی تونم ببینم .با اکثر مرورگرها هم امتحان کردم ولی بی فایده بود
باید چکار کنم؟
خیلی برام مهمه
با تشکر
دوست عزیز
به آن دوستمان که تایپیک را راه انداخته پیام دادم تا آن را اصلاح کند و در ضمن نرم افزار بروز شده آن هم را می توانید از این سایت دانلود کنید
عکسها را از این جا دانلود کنید
با سلام و تشکر
خب دوست عزیز فکر کنم من نرم افزارو تونستم راه بندازم
فقط می مونه چطور با تی وی ای پی ست کنم؟
من ی کامپیوتر دارم
یه مودم وایرلس با 4 تا خروجی لن
و ی کابل 20 متری لن
و خود تی وی
سوال اینجاست که وقتی لنو به تی وی وصل میکنم به طور خودکار یه ای پی رو میشناسه ولی کامپیوترمو تشخیص نمیده .یا اینطور بگم تو قسمت مدیا نمی تونم پوشه هایی رو که انتخاب کردمو ببینم و اصلا تی وی می نویسه قادر به تشخیص سیستم نیست و دوباره تلاش کنید
با این تفاسیر بنده باید چه کنم؟
با تشکر
hamidreza_4u
23-08-2013, 10:50
بله با ps3 کار میکنم . زیر نویس هم اسم فیلمه و اصلا هیچی نشون نمیده. ولی همه چیو براحتی پخش میکنه . ممنون میشم کمکم کنید
شما اصلا تی وی رو کجا شناسوندی به این برمامه
hamidreza_4u
23-08-2013, 10:53
کسی نمی خواد جواب بده؟
من خودم با یه تی پی لینک 150 استفاده میکن مشکلی نیست فقط روی 1080 یه کم گیر میکنه
fandogh141
15-03-2014, 10:11
سلام چگونه فایل فیلم رو به زیر نویس پیوست کنیم.یک سوال دیگه من قبلا از نرم افزار wild media server استفاده میکردم یک مدتی خوب بود وزیر نویس فارسی رو هم عالی ساپورت میکرد .یک مدت ازش استفاده نمیکردم .دیروز زدم تلویزیون میشناستش استارت که میزنم هیچ فایلی رو اصلا نمیشناسه. کمک کنید یک بار هم نصبش کردم دوباره. سامسونگ سری 5 led .مدم چهار پورت tp.link. هستش
nokalkal
31-05-2014, 13:54
سلام
بابا یه مسلمون تصاویر تنظیم زیرنویسو اخرین ورژنو بزاره چون ورژن جدید تنظیماش متفاوته
مرسی ازش پیشاپیش
بعد از کلی گشتن متوجه شدم توی نسخه ۱.۸۰ قسمت تنظیمات زیر نویس رو جابجا کردن.
با این توضیحات:
Moved several transcoding settings from MEncoder to Common transcoding settings
توی عکسی که من گرفتن تنظیماتی که شروع کننده تاپیک گفته بود رو انجام دادم. ولی خب متاسفانه برای من روی تلویزیون SONY KDL50W700A زیر نویسی نمایش نداد. البته تا جایی که میدونم ربطی به تلویزیون نداره.
matinpour
12-06-2014, 17:51
;8257466']بعد از کلی گشتن متوجه شدم توی نسخه ۱.۸۰ قسمت تنظیمات زیر نویس رو جابجا کردن.
با این توضیحات:
توی عکسی که من گرفتن تنظیماتی که شروع کننده تاپیک گفته بود رو انجام دادم. ولی خب متاسفانه برای من روی تلویزیون SONY KDL50W700A زیر نویسی نمایش نداد. البته تا جایی که میدونم ربطی به تلویزیون نداره.
دوست عزیز
در پست اول این تایپیک گفته شده که زیرنویس فارسی را پشتیبانی نمی کند و در ساب تایتل خود برنامه هم که شما عکسی از آن گذاشتید زبان فارسی ندارد
(
و تنها مشکل این برنامه عدم ساپورت از زیرنویس فارسی است که با توجه به روند تولید این پروژه و فعالیت تولید کنندگان آن به نظر میرسد در صورتی این موضوع از طرف تعدادی از کاربران ایرانی مطرح شود حتما در ریلیز بعدی شاهد ساپورت از زیرنویس فارسی توسط این نرم افزار هم خواهیم بود)
دوست عزیز
در پست اول این تایپیک گفته شده که زیرنویس فارسی را پشتیبانی نمی کند و در ساب تایتل خود برنامه هم که شما عکسی از آن گذاشتید زبان فارسی ندارد
(
و تنها مشکل این برنامه عدم ساپورت از زیرنویس فارسی است که با توجه به روند تولید این پروژه و فعالیت تولید کنندگان آن به نظر میرسد در صورتی این موضوع از طرف تعدادی از کاربران ایرانی مطرح شود حتما در ریلیز بعدی شاهد ساپورت از زیرنویس فارسی توسط این نرم افزار هم خواهیم بود)
اولش گفتن نمیشه. ولی بعدن گفتن ساپورت میشه!
این پستها رو ببینید:
اون per به معنی persian هست.
عکسی که گذاشتن پاک شده. من دوباره میذارمش.
nokalkal
28-06-2014, 14:09
من نمیدونم ال سی دی 32 هفتصد تومنی ال جی یا همین ستاپ باکس(گیرنده دیجیتال های اکسترنال 70-80 تومنی) زیر نویس فارسی رو براحتی نشون میدن اما تی وی های به اصطلاح اسمارت چند میلیونیمون یا یرنامه های دی ان ای ای مسخرشون از نشون دادن زیرنویس فارسی عاجز هستند!!!!!!!!!!!!!!!! اخه چرا ؟ این چه مسخره بازی ایه بخدا اه:n28::n15:
jalal_immortal
16-08-2014, 22:27
اقا یکی پیدا بشه عکس تنظیمات اولیه برای کانکت شدن این برنامه با تی وی رو بزاره من نصبش کردم صفحه اول تیک سبز خورده کانکت حتی تی وی رو هم شناسایی کرده ولی نمیدونم چطور هم رو پی سی هم رو تی وی حالی ببریم
mgplayer
09-10-2014, 21:06
با تشکر از معرفی این نرم افزار خوب
دوستان برای من بدون مشکل رو تلویزیون پخش می کنه
خوبیش اینه که بافر هم میکنه و مثل بقیه نرم افزارا دائم کامپیوتر شدیدا مشغول نیست
بافر رو 400 بزارید و بندویچ رو روی 0
زیرنویس فارسی رو هم به خوبی پخش میکنه (تلویزیون الجی اسمارت و نرم افزار ورژن 1.90.1)
وقتی تلویزیون رو شناخت توی input یا share یا بسته به تلوزیون نرم افزارای دیگش می تونید فیلمها رو ببینید
موفق باشید
این نرم افزار با سیستم عامل مک مشکل داره و هنوز زیر نویس رو با این سیستم عامل پخش نمیکنه.
hdmfans2
07-11-2014, 02:07
سلام
ببخشید عکسای پست اول که اصلاً نشون داده نمیشه. :n13:
مرسی
Molibden
12-12-2014, 18:52
من با این نم افزار مشکل پرش ناگهانی فیلم به چند دقیقه جلوتر رو دارم ؟
کسی میدونه مشکل از کجاس؟؟
amahdavi2004
22-04-2015, 10:31
برنامه PS3 Media Server را روی لپتاپ وایو نصب کردم ولی هر کاری کردم sony w800b به مودم وصل نشد و خطا می گیرد اگر هم وصل می شود مدیا سرور را نمی شناسد کسی می داند چطوری باید تی وی sony w800b را به مودم وصل کرد؟
amahdavi2004
23-04-2015, 15:59
منSony w800b55 خریده ام مراحل اتصال به شبکه وای فای با موفقیت انجام می شود و پیام می دهد به اینترنت وصل شده است ولی هر کار می کنم مرحله تازه سازی اینترنت انجام نمی شود و نمی توانم صفحات اینترنت را بیاورم و یا به سرور رسانه که روی لپتاپ تعریف کرده ام وصل نمی شود (البته یک بار شانسی آمد و سایت ها روی مرورگر اینترنت آمد) کسی می داند اشکال کجاست؟
در مورد LG LCD660 هم همین مشکل را دارم به اینترنت وصل می شود ولی مدیا سرور روی لپتاپ را پیدا نمی کند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.