PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال ابتدایی راجع به ویندوز سون

FOURTH RETURN
05-02-2012, 18:08
من چون تازه 7 رو نصب کردم زیاد به ریزه کاریهاش وارد نیستم میخواستم بدونم بکگراند دستکتاپ رو چطور باید تغییر داد همچنین تم ویندوز رو چطور باید عوض کرد و کانکشن اینترنت رو چطور توی زبانه های استارت منو داشت مثل اکس پی؟؟ کانکت شدن به اینترنت توی سون چقدر دنگ و فنگ داره باید یه بار روی آیکون اینترنت در تسکبار کلیک کنی بعد روی کانکشنت کلیک کنی بعد کانکت رو بزنی راهی نیست این مسیر رو کوتاه کرد؟

pcsoft
05-02-2012, 19:06
برای عوض کردن background به روش سنتی ویندوز عمل کنید. یعنی عکس موردنظرتان را باز کنید و روی اون کلیک راست کنید و Set as Background.
دوست عزیز شما لینوکس که نصب نکردین همین ویندوز اکس پی بوده که ارتقا یافته به ویستا و الان هم سون.
اصول یکیه. یه کلمه Properties شده Personalize در کلیک راست و ظاهرش فرق کرده که بهتر هم شده.
درباره کانکشن هم میشه کانکشن رو بیاری رو دسکتاپ. ولی همین روش خود سون خیلی راحته که. دقیقا مثل ویندوز اکس پی هستش فقط جای اون عوض شده.
برای نصب تم های غیر از مایکروسافت. جستجو کنید در انجمن، کاملا توضیح داده شده. برای عوض کردن تم های خود سون هم Personalize رو باز کنید و روی تم مورد نظرتون کلیک کنید.

FOURTH RETURN
05-02-2012, 20:18
برای عوض کردن background به روش سنتی ویندوز عمل کنید. یعنی عکس موردنظرتان را باز کنید و روی اون کلیک راست کنید و Set as Background.
دوست عزیز شما لینوکس که نصب نکردین همین ویندوز اکس پی بوده که ارتقا یافته به ویستا و الان هم سون.
اصول یکیه. یه کلمه Properties شده Personalize در کلیک راست و ظاهرش فرق کرده که بهتر هم شده.
درباره کانکشن هم میشه کانکشن رو بیاری رو دسکتاپ. ولی همین روش خود سون خیلی راحته که. دقیقا مثل ویندوز اکس پی هستش فقط جای اون عوض شده.
برای نصب تم های غیر از مایکروسافت. جستجو کنید در انجمن، کاملا توضیح داده شده. برای عوض کردن تم های خود سون هم Personalize رو باز کنید و روی تم مورد نظرتون کلیک کنید.

در مورد عکسها باید بگم اون گزینه توی راست کلیک وجود نداره گزینه Personalize هم در راست کلیک وجود نداره شاید چون سون استارتر نصب کردم اینجوریه یا نه؟

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

راستش من نمیدونم چی به چیه کانکشن رو چطور بیارم روی دسکتاپ؟؟؟:13:

---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

آیکن بلوتوث رو چطور بیارم توی تسکبار؟

pcsoft
05-02-2012, 20:55
ساده ترین نسخه که استارتر هستش! باید Ultimate نصب کنید! استارتر حتی aero هم نداره. در واقع، نسخه ای رو نصب کردین که کمترین امکانات رو داره.

FOURTH RETURN
05-02-2012, 21:16
aero چیه؟ یعنی استارتر بکگراند رو هم نمیتونه عوض کنه؟ چطور بدون اینکه دوباره ویندوز نصب کنم استارتر رو به اولتیمیت ارتقا بدم؟

pcsoft
05-02-2012, 21:29
باید دوباره ویندوز نصب کنید. aero هم قابلیت انعطاف پذیری و زیبایی پنجره ها در ویندوز سون هستش.

jafarian
06-02-2012, 00:04
در مورد عکسها باید بگم اون گزینه توی راست کلیک وجود نداره گزینه Personalize هم در راست کلیک وجود نداره شاید چون سون استارتر نصب کردم اینجوریه یا نه؟

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

راستش من نمیدونم چی به چیه کانکشن رو چطور بیارم روی دسکتاپ؟؟؟:13:

---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

آیکن بلوتوث رو چطور بیارم توی تسکبار؟

برای سئوال اول ازطریق پست اول عمل کنید برای یکی دوم از طریق سایت دوم برای سومی هم از طریق سایت سوم واسه هر کدوم مشکلی بود بگین راهنمایی کنم:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ebicross
06-02-2012, 07:27
ویندوز 7 استارتر یک ویندوز محدود هستش برای سیستمهای ضعیف. نه تنها قابلیت تعویض تم نداره بلکه بک گراند هم عوض نمیشه و توی باز کردن برنامه هم محدود شده.
روی پنجره ی ویندوز از پایین راست کلیک و Properties رو بزنید.
بعدش توی سربرگ Start Menu کلید Customize رو بزنید و تیک Connect To رو بزارید و OK کنید.

برای بلوتوث هم استارت منو رو باز کنید و بعد تایپ کنید Bluetooth و آیکون نمایش داده شده رو Send To Desktop کنید.

FOURTH RETURN
07-02-2012, 18:42
ویندوز 7 استارتر یک ویندوز محدود هستش برای سیستمهای ضعیف. نه تنها قابلیت تعویض تم نداره بلکه بک گراند هم عوض نمیشه و توی باز کردن برنامه هم محدود شده.
روی پنجره ی ویندوز از پایین راست کلیک و Properties رو بزنید.
بعدش توی سربرگ Start Menu کلید Customize رو بزنید و تیک Connect To رو بزارید و OK کنید.

برای بلوتوث هم استارت منو رو باز کنید و بعد تایپ کنید Bluetooth و آیکون نمایش داده شده رو Send To Desktop کنید.

چطوری گزینه های موجود در connect to رو display as a link کنم؟
بلوتوث رو میخوام در سمت راست تسکبار نشون بده و همراه ویندوز بیاد بالا

jafarian
07-02-2012, 23:02
چطوری گزینه های موجود در connect to رو display as a link کنم؟
بلوتوث رو میخوام در سمت راست تسکبار نشون بده و همراه ویندوز بیاد بالا

واسه آوردن آیکن بلوتوث طبق سایت پایین که دو تا روش گذاشته پیش برین درضمن گزینه کانکشن رو هم روی دسکتاپ کلا میتونید اضافه کنید واسه سایت اول مشکلی بود بگین راهنمایی کنم.

FOURTH RETURN
08-02-2012, 19:01
واسه آوردن آیکن بلوتوث طبق سایت پایین که دو تا روش گذاشته پیش برین درضمن گزینه کانکشن رو هم روی دسکتاپ کلا میتونید اضافه کنید واسه سایت اول مشکلی بود بگین راهنمایی کنم.

اولتیمیت رو نصب کردم حالا چطوری گزینه کانکشن رو بیارم روی دسکتاپ؟

FOURTH RETURN
08-02-2012, 19:12
من اولتیمیت رو روی همون درایوی که استارتر بود نصب کردم حالا توی اون درایو دو تا فولدر هست که چندین گیگ حجم دارن یکی Windows.old که اونو با موفقیت پاک کردم و یکی Windows.old.000 که وقتی میخوام پاکش کنم یه چند تا فایل هست میگه فایل سیستم هستن ممکنه سیستم با اشکال مواجه بشه چکار کنم پاک کنم یا نه؟

jafarian
08-02-2012, 23:04
من اولتیمیت رو روی همون درایوی که استارتر بود نصب کردم حالا توی اون درایو دو تا فولدر هست که چندین گیگ حجم دارن یکی Windows.old که اونو با موفقیت پاک کردم و یکی ب که وقتی میخوام پاکش کنم یه چند تا فایل هست میگه فایل سیستم هستن ممکنه سیستم با اشکال مواجه بشه چکار کنم پاک کنم یا نه؟

برای پاک کردن این فلدر دیگه هم طبق سایت مایکروسافت که گفته پیش برین به اینصورت که ابتدا فایل پایین دان کنید بعدشم داخل درایو c سیو کنید بعدشم داخل سرچ استارت منو دستور cmd رو تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک راست بعدم گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدشم داخل اون پنجره دستور پایین تایپ کنید اینتر بزنید بعم کلید y از صفحه کلید به نشانه تایید فشار بدین چند تا روش دیگه هم هست .

rd /s C:\windows.old.000

jafarian
09-02-2012, 01:27
اولتیمیت رو نصب کردم حالا چطوری گزینه کانکشن رو بیارم روی دسکتاپ؟

برای اینکار طبق آموزش سایت پایین برین مشکلی بود راهنمایی کنم.

FOURTH RETURN
09-02-2012, 20:44
برای پاک کردن این فلدر دیگه هم طبق سایت مایکروسافت که گفته پیش برین به اینصورت که ابتدا فایل پایین دان کنید بعدشم داخل درایو c سیو کنید بعدشم داخل سرچ استارت منو دستور cmd رو تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک راست بعدم گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدشم داخل اون پنجره دستور پایین تایپ کنید اینتر بزنید بعم کلید y از صفحه کلید به نشانه تایید فشار بدین چند تا روش دیگه هم هست .

ببخشید دستور cmd رو تایپ کنم بعد چکار کنم؟

jafarian
09-02-2012, 23:04
ببخشید دستور cmd رو تایپ کنم بعد چکار کنم؟

شما ابتدا داخل سرچ استارت منو دستور cmd رو تایپ کنید بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید البته قبلش اون فایلی که گذاشتم تو درایو c کپی کنید بعدشم تو پنجره cmd دستور پایین با موس کپی بگیرین داخل پنجره cmd از طریق موس paste کنیدبعدم تایید کنید تو مرحله بعدم حرف y انتخاب کنید.

FOURTH RETURN
14-02-2012, 19:23
برای جابجایی حروف فارسی چکار کنم مثل xp فایلی هست کپی کنیم توی پوشه ویندوز32 تا درست بشه؟