مشاهده نسخه کامل
: پاک کردن رمز فراموش شده ویندوز
alireza_
05-02-2012, 16:45
عنوان واضح است
کسی میتوان کمکی بکند؟
رمز را فراموش کرده ام و نمیتوانم داخل ویندوز بشوم
M o h a m m @ d
05-02-2012, 17:09
ویندوزت چیه xp یا 7
میتونی از این نرم افزار استفاده کنی
Windows Password Remover 7
استفاده کنی
یا
اگه ویندوز اکس پی میتونی دکمه های
alt+ctrl+del
نگه داری بعد با موس رو ایکون یوزر کلید کن بعد یک کادر میاد
administrator
بنویس okبزن وارد ویندش شدی میتونی از تو کنترل پنل یوزر درست کنی یا پسورد عوض یا حذف کنی
یا
سیستم روشن کن بعد f8 بزن و از لیستی که میاد safe mode انتخاب کن
administrator هم باید باشه
بعد که وارد ویندوز شدی برو کنترل پنل پسورد یوزه تا پاک کن
سیستم ریستارت کن تا با یوزر خودت بدون پسورد بتونی داخل سیستم بشی
برنامه بوتیبل Windows Passware رو دانلود یا خریداری کنید و با اون پسورد رو بردارین.
jafarian
06-02-2012, 00:17
پیشنهاد منم استفاده ازبرنامه Reset Windows Password که آموزش این برنامه رو اینجا قرار میدم طرز کارشم خیلی ساده برای اینکار شما احتیاج به یک فلش دارین ابتدا برنامه WinSetupFromUSB رو دان کنید بعدشم برنامه لینک دوم دان کنید وقتی دان شد ازحالت فشرده خارجش کنید بعد فلش خودتون فرمت کنید برنامه WinSetupFromUSBاجرا کنید طبق شماره 1 گزینه مورد نظر فعال کنید طبق شماره دو مسیر فایل iso برنامه ای که از لینک دوم دانلودش کردین ازحالت فشرده خارجش کردین به این برنامه بدین بعدم طبق شماره 3 روی گزینه GO کلیک کنید تا کارتموم بشه درمرحله بعد سیستم ریست کنید از طریق بوت فلش بالا بیاین بعدش وقتی که وارد محیط این برنامه برای برداشتن پسورد شدین طبق شکل دوم طبق شماره 1 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم گزینه register انتخاب کنید سریال پایین به برنامه بدین باید خط فاصله هم گذاشته بشه تو قسمت name هم یک اسم از خودتون بدین وقتی که رجیستر شد طبق شماره دو اکانت خودتون که روش پسورد داره رو انتخاب کنی با کلیک کردن موس طبق شماره 3 روی گزینه reset کلیک کنید بعدشم کار تموم میشه طبق شکل 4 روی گزینه restart کلیک کنید بعدش میبینید پسورد حذف شده :20:
24013-8EVX0-XT8EV-9QY3O
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alireza_
06-02-2012, 09:41
ممنون از لطف دوستان
من آخرش این رو انجام دادم :
ویندوز رو با دی وی دی بوت اجرا کردم و در مرحله نصب مجدد ویندوز داخل ریپیر شدم
بعدش از سیستم ریستور استفاده کردم و زمان رو به یک ماه پیش تغییر دادم .. به زمانی رفتم که پسورد سابقم رو
استفاده می کردم و مشکل حل شد :20:
من ویندروزم 7 هست و همین مشکلو دارم.از windows password remover استفاده کردم ولی جواب نداد.سی دی hiren boot رو هم ندارم ظاهرا حجمش هم زیادتر از اونیه که بتونم از ایترنت دانلودش کنم.میخواستم راهنمایی کنید که چه کار دیگه ای می تونم انجام بدم. ممنون.
jafarian
26-05-2012, 23:13
من ویندروزم 7 هست و همین مشکلو دارم.از windows password remover استفاده کردم ولی جواب نداد.سی دی hiren boot رو هم ندارم ظاهرا حجمش هم زیادتر از اونیه که بتونم از ایترنت دانلودش کنم.میخواستم راهنمایی کنید که چه کار دیگه ای می تونم انجام بدم. ممنون.
شما طبق همین پست شماره 4 بصورت شکل پایین که توضیح داده شده عمل کنید یا که به وسیله dvd ویندوز از گزینه restore برای پاک کردن پسورد استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.