مشاهده نسخه کامل
: کمک در خرید F23EFX/B VAIO
farhad200
05-02-2012, 00:00
من تا 2.000.000 هم میتونم هزینه کنم. ایا این لبتاپ ارزششو داره؟ من اول از همه صفحه نمایش لبتاپ برام مهمه..ایا تفاوت صفحه نمایشش رو با بقیه لبتابها میشه احساس کرد؟ نمایشگرش مثل نمایشگر های سامسونگ کیفیت داره این لبتاب؟ در درجه دوم هم گیم
کلا تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میدین؟
سلام
کیفیت صفحه نمایش های سونی همواره خوب بوده و هست ، مخصوصا این سری FULL HD و کنتراست بالای صفحه نمایش
برای بازی در رزولیشن FULL HD کارت گرافیک قوی نداره و میشه گفت همه ی بازی ها رو میتونه در کیفیت متوسط به خوبی اجرا کنه ، اما در سطح بالا شاید کم بیاره
قدرت کارت گرافیک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farhad200
05-02-2012, 22:38
مرسی biostar انگار صفحه نمایشش از ایناس که از بغل نگاه کنی بش سیاهه... نظر شما درباره asus n75 چیه؟ تو یوتوب فیلمشو دیدم صفحه نمایشش عالی بود ضمن اینکه 17 اینچ هم هست
n75 ایران کم گیر میاد ، اگه هم باشه FULL HD نیست
همه ی صفحه نمایش ها از کنار سیاه میشن ، طبیعیه
farhad200
07-02-2012, 22:51
ولی من فیلم n75 رو دیدم از بغل سیاه نمیشه ضمن اینکه نگفته ips هست.
راستی قیمت داری ازش؟
n75 ایران کم گیر میاد ، اگه هم باشه FULL HD نیست
همه ی صفحه نمایش ها از کنار سیاه میشن ، طبیعیه
شاید اینجا جاش نباشه ولی
من یجا خوندم واسه امنیت این کار رو می کنند یعنی شاید دوست نداری که بغل دستیت نیگاه به لب تاب محترمت بکنه
zanyar.sew
08-02-2012, 14:22
دوست عزیز کیفیت صفحه نمایش سری اف و اس با asus n75 قابل مقایسه نیست. من خصومتی با این مدل ندارم و اقرار میکنم از بهترینهاس. از صفحه نمایشهای فول اچ دی به کار رفته در یک سری از مدلهای اسوس باز خیلی با کیفتتره. سامسونگ مدلهای خوبش واقعا صفحه نمایشهای توپی دارن و حریف ندارن. ولی بازم این مدل اف یه چیز دیگس. اینطوریم نیست از زاویه نگاه کنی دیده نشه. من سری اس دارم و تقریبا زاویه دید نداره هر چقدر تاش میکنم 100 درصد دیده میشه و تا جایی که صفحه نمایش رو بدنه میپوشونه. البته این با چیزی که دوستمون گفت فرق داره به طوری روکشهایی با قیمت بالا وجود داره که از کنار و به بغل دستیهات اجازه نمیده چیزی دیده بشه. زاویه دید خوب یه چیزیه که حتما باید وجود داشته باشه. سری اف هم فرقی نداره و باهاش کار کردم جنس صفحه نمایششون با اس یکیه. پیشنهاد میدم یه بار از نزدیک ببینیشون تا پی ببری چی میگم.
farhad200
08-02-2012, 22:36
دلت خوشه ها این فروشنده ها که نمیزارن ادم از نزدیک ببینه...باید دستگاه رو بخری تا برات روشنش کنن
zanyar.sew
11-02-2012, 20:55
دلت خوشه ها این فروشنده ها که نمیزارن ادم از نزدیک ببینه...باید دستگاه رو بخری تا برات روشنش کنن
شما دلت زیادی ناخوشه. میتونی بری یه جا که روشنشو گذاشته. نه اینکه خودت بخوای.
arashay69
22-02-2012, 11:11
سلام دوستان من هفته پیش f23 jfx گرفتم با هدست گیم 1920 از همه نظر عالیه مخصوصا صفحه نمایشش
full hd
6 gb ram
core i7 2670
gt540
1سال گارنتی پارسه
ولی کار من بیشتر سفر هستش اندازش اذیت میکنه 1800 میفروشمش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.