مشاهده نسخه کامل
: پاک کردن انتی ویروس
Mehrdad092000
04-02-2012, 22:48
سلام دوستان چجوری میتونم این Smart east پاک کنم پاک نمیشه ارور میده با نرمافار your unistaller زدم اما فقط ایکونشو از Add remove پاک کرد
این ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان چجوری میتونم این Smart east پاک کنم پاک نمیشه ارور میده با نرمافار your unistaller زدم اما فقط ایکونشو از Add remove پاک کرد
این ارور میده
چرا پاک نشد ؟ این ارور میگه که شما آنتی ویروس رو پاک کردین و دیگه چیزی برای پاک کردن وجود نداره،
شایدم شما زدین فایل Uninstall برنامه رو پاک کردین ، که البته بدون اون نمیشه پاکش کرد، به نظر من یکبار دیگه نصبش کنید و دوباره کامل پاکش کنید از Add or remove
شاد باشی./.
Mehrdad092000
04-02-2012, 23:25
چرا پاک نشد ؟ این ارور میگه که شما آنتی ویروس رو پاک کردین و دیگه چیزی برای پاک کردن وجود نداره،
شایدم شما زدین فایل Uninstall برنامه رو پاک کردین ، که البته بدون اون نمیشه پاکش کرد، به نظر من یکبار دیگه نصبش کنید و دوباره کامل پاکش کنید از Add or remove
شاد باشی./.
تقصیر اون برنامه بود که فایلو نصفه پاک کرده الان انتی ویروس کامل هستش و پاک نشده
میخوام دوباره هم نصب کنم ارور میده چیکار کنم؟
از safemode هم پاک نشد
کمک کنید plz
تقصیر اون برنامه بود که فایلو نصفه پاک کرده الان انتی ویروس کامل هستش و پاک نشده
میخوام دوباره هم نصب کنم ارور میده چیکار کنم؟
از safemode هم پاک نشد
کمک کنید plz
یکبار سیستم رو ریست کنید ، بعد تسک منیجر رو باز کنید و این پروسس ekrn.exe رو راست کلیک کرده و End process بزنین و بعد پاک یا نصب کنید..
موفق باشین../.
Karkas20
04-02-2012, 23:32
این ارور میده
Mehrdad092000
05-02-2012, 01:32
یکبار سیستم رو ریست کنید ، بعد تسک منیجر رو باز کنید و این پروسس ekrn.exe رو راست کلیک کرده و End process بزنین و بعد پاک یا نصب کنید..
موفق باشین../.
ممنون این کارارو کردم نشده
برم ببینم این دوستمون گفته میشه
دقیقا همین مشکل و داشتم و حلش کردم ،وقتی این ارور رو میده :
باید از راه administrator وارد ویندوز بشین و پروسس ekrn.exe رو ببندین بعد هم دکمه ی retry ، به راحتی میشه پاکش کرد، یادم نیست دقیق گمونم از safe mode اینکار رو انجام دادم.
Mehrdad092000
05-02-2012, 22:28
با اون فایلی که دوستمون دادن پاک شد ممنون از دوستان
موندم چی نصب کنم
دوستان عزیز این پست اشتباه درج شده است
اگر میشه پاکش کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.