مشاهده نسخه کامل
: سیاه شدن دسکتاب در بازی
سلام
من ساکر 2012 رو نصب میکنم هر موقع بازی میکنم وسط اولین بازی یه هو صفحه سیاه میشه ومجبورم کامپیوتر رو ریستار کنم .
مشکل چی میتونه باشه؟
بر علاوه چیزایی که گفتم حتی وقتی فیفارو نصب کردم باز همین مشکل پیش میاد یعنی صفحه سیاه میشه و فقط صدای بازی میادو بعد مجبور میشم سیستم رو ریستار کنم .
مشکل از سخت افزار سیستمه ؟
مشکل چیمیتونه باشه؟
قبلا این مشکلو نداشتم.
مرسی
شما باید ببینید تو بقیه بازی ها هم همین مشکل رو دارین یا نه اگه تو این بازی فقط مشکل دارین بیشتر مشکل از بازی است
ولی اگه تو همه بازی ها مشکل دارین چد علت داره
1- سیستم برای اجرای بازی ها ضعیفه
2- ویندوز رو عوض کنید و درایور گرافیک و دایرتکس سیستم رو آپدیت کنید و از سلامت بازی اطمینان حاصل کنید
اگه بازی رو در سون اجرا کنید در مود xp هم تست کنید
3- این مشکل میتونه بیشتر از طرف گرافیک باشه دمای گرافیک رو چک کنید و گرافیک رو دربیارین و اسلاتشو تمیز کنید و اگه تونستید با یک گرافیک دیگه سیستم رو چک کنید
4 - ضعیف بودن پاور هم باعث این مشکل میشه
اگه بازم مشکلی بود بگین
شما باید ببینید تو بقیه بازی ها هم همین مشکل رو دارین یا نه اگه تو این بازی فقط مشکل دارین بیشتر مشکل از بازی است
ولی اگه تو همه بازی ها مشکل دارین چد علت داره
1- سیستم برای اجرای بازی ها ضعیفه
2- ویندوز رو عوض کنید و درایور گرافیک و دایرتکس سیستم رو آپدیت کنید و از سلامت بازی اطمینان حاصل کنید
اگه بازی رو در سون اجرا کنید در مود xp هم تست کنید
3- این مشکل میتونه بیشتر از طرف گرافیک باشه دمای گرافیک رو چک کنید و گرافیک رو دربیارین و اسلاتشو تمیز کنید و اگه تونستید با یک گرافیک دیگه سیستم رو چک کنید
4 - ضعیف بودن پاور هم باعث این مشکل میشه
اگه بازم مشکلی بود بگین
من بازی فیفا رو هم نصب کردم همین مشکل باز هم هست.
روی xp و 7 فرقی نمیکنه باز همین مشکل هم هست با اینکه ویندوز رو عوض کردم.
والا گرافیکو امتحان نکردم. ولی سیستم خیلی خوبه ، قبلا این مشکل رو نداشتم و بازی میکردم.
مرسی از کمکتون
پس موارد دیگرو که گفتم چک کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.