مشاهده نسخه کامل
: مشکل بابالا اومدن ویندوز
سلام من ویندوز 8نصب کردم کهwindos develpper previewهست با این برنامه وویندوز7که قبلا داشتم الان پس ازنصب ویندوز 8 با windos develpper preview
بالا میاد وموقع انتخاب ویندوز سون کامپیوتر دوباره ریست میشه وبالا میاد تاویندوز7بیاد راهیوجود ندارهکه اینوکنسل کنم مثل اینکه دوتاویندوز7داریوبهدازانتخ براحت بالا بیاد
2.ودوماینکه نمیدونم به اینجا ربط داره چطور میشه دخ32رو موقعکرک بعضی بازییها غیر فعال کرد تا ازبین نبره
Eblis 2011
04-02-2012, 18:03
خودت میفهمی چی نوشتی؟
مرسی! دوست عزیز نوشتم ویندوز 8نصب کردم قبلاهم ویندوز7 داشتم الان موقع اومدن بالا موقعی که ویندوز 7 رو انتخاب میکنی حتما بایددوباره سیستم ریست بشه وویندوز 7 بالا بیاد میخواستم که ریست نشه !
Eblis 2011
04-02-2012, 19:59
به نظرم نصب ویندوزتون کامل انجام نشه و تو نصب ویندوز اشکالی پیش اومده
دوباره نصب کنید به احتمال زیاد درست میشه
دوست عزیز دیدی حالا شمامتوجه نشدی شمااحتمالا ویندوز8 نصب نکردی الیته هنوز کامل نیست میدونم ولی جالب هست این ویندوز 8 با برنامه ای به اسم windos develpper previewنصب وبالا میاد برنامه ایی که میشه باهاش چندین ویندوز نصب کرد هر دو کامل هستند ودرست نصب شده اند ولی بخاطر این برنامه بعدازانتخاب ویندوز 7 دوباهر ریستار میشه تا ویندوز 7بالا بیاد ممنون از پاسخگویی
Eblis 2011
04-02-2012, 20:08
من که منظور شما رو اصلا متوجه نشدم
یکی کم کمک کنه لطفا کسانی مه ویندوز نصب کردن وویندوز7 هم دارن موقع بالا اومدن مشکلی ندارن
jafarian
05-02-2012, 00:07
این راه تست کنید جای بوت منوی ویندوز 7 با 8 عوض کنید یکدور ازطریق dvd ویندوز 7 خودتون repair کنید همینا رو فعلا انجام بدین:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.