مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم تا ۳ تومن
Eureka204
04-02-2012, 11:04
سلام
برای کار 3D Max برای دانشجوی معماری که نسبتا هم کار سنگینی به حساب میاد ..
کل سیستم می خوام ۳ تومن بشه
پس مانیتور ۲۴ اینچ رو از این قیمت فاکتور بگیرین لطفا ..
ممنونم
entersadman
04-02-2012, 14:36
Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K 570
ASUS - P8P67 260
RAM G.SKILL - Dual Channel 8GB 1600Mhz 140
Seagate Baracuda 7200.12 500GB 160
SSD S511 ADATA 60GB R:550 195
MSI - GeForce GTX 580 710
DVD RW Plextor 48
Case Green Dragon 135
KeyboardMouse Logitech EX260 65
Power Corsair TX950 228
ASUS - 24" - ML248H - LED 450
-------------
2961000
PC_Expert
04-02-2012, 21:59
سلام
سیستم پست 2 رو با این تغییرات بیشتر میپسندم:
mb: MSI Z68A-GD65
vga: 2 *GTX 560 sli
power: FSP Everest 900W
Eureka204
10-02-2012, 21:03
ممنونم از راهنمایی هاتون
با توجه به اجناس موجود در بازار و پیشنهاد های گوناگون سیستم زیر جمع شد.
Intel Core i7 960
EVGA 132-BL-E758-TR
inno3D gtx 560
Ram DDR3 Crucial 3x4GB
HDD 1TR WD
SSD 64GB
Power 850 Silver
Case Green Falcon
در ابتدا این سیستم با خنک کن Deep Cool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که روی پردازنده بسته شده بود رفت زیر بار. رندر حدود ۳-۴ ساعته ..
خیلی داغ شد. جوری که بدنه کیس کاملا گرم شده بود و تا حالا همچین چیزی رو ندیده بودم.
به نظرم رسید شاید خنک کن قلابی باشه. بازش کردم و فن خودش رو بستم. بهتر شد.
ولی وقتی زمان رندر 3d max طولانی میشه نمیشه از پشت دست گذاشت رو cpu.
متاسفانه اینقدرا مهلت نداشتم که با نرم افزار دمای cpu رو بفهمم چقدره.
ولی به نظرم خیلی زیاد بود. هم cpu هم رم هر دو در حالت فول ۱۰۰ درصد کار می کردن.
فک کنم ادامه پیدا کردن این حالت و رندر های طولانی و حجیم باعث صدمه دیدن و استهلاک بالا بشه.
می خواستم ببینم این حالت طبیعیه یا به فکر یه خنک کن آبی درست حسابی باشم؟ در اینصورت پیشنهادتون چیه ؟
قبلا تشکر می کنم ..
Devicestreet
10-02-2012, 21:18
ممنونم از راهنمایی هاتون
Intel Core i7 960
EVGA 132-BL-E758-TR
inno3D gtx 560
Ram DDR3 Crucial 3x4GB
HDD 1TR WD
SSD 64GB
Power 850 Silver
Case Green Falcon
در ابتدا این سیستم با خنک کن Deep Cool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که روی پردازنده بسته شده بود رفت زیر بار. رندر حدود ۳-۴ ساعته ..
خیلی داغ شد. جوری که بدنه کیس کاملا گرم شده بود و تا حالا همچین چیزی رو ندیده بودم.
فک کنم ادامه پیدا کردن این حالت و رندر های طولانی و حجیم باعث صدمه دیدن و استهلاک بالا بشه.
می خواستم ببینم این حالت طبیعیه یا به فکر یه خنک کن آبی درست حسابی باشم؟ در اینصورت پیشنهادتون چیه ؟
قبلا تشکر می کنم ..
اولادوست من اشتباه کردی اینو گرفتی آخه Core i 7 9xx خیلی داغه گجت core temp رو بگیر حین رندر خنک کننده ها رو زیر نظر داشته باش و بعد فن بعدی اگه قدرت خرید خنک کننده ی آبی داری حتما بگیر و بعد تمام جاهای سوکت فن کیسو با فن های اضافی از یه شرکت آدم حسابی پر کن و در حین کار با Core temp سرعت فنم نگاه کن:20::20:
Sound Storm
10-02-2012, 22:31
ممنونم از راهنمایی هاتون
Intel Core i7 960
EVGA 132-BL-E758-TR
inno3D gtx 560
Ram DDR3 Crucial 3x4GB
HDD 1TR WD
SSD 64GB
Power 850 Silver
Case Green Falcon
قبلا تشکر می کنم ..
رندرینگ هم cpu رو درگیر می کنه و هم gpu رو. و این سیستمی که دارید هم cpu و هم gpu هردو شدیدا داغ هستن و گرمای زیادی تولید می کنند.
بهترین کار خرید یک کیس بزرگتر مثل Cooler Master Haf-X و خرید یک cpu cooler بهتر مثل Cooler Master V10 هست. و تمام فن های کیس رو نصب کنید. و سعی کنید از فن های silent استفاده کنید چون ممکنه صدای کیس بیش از حد زیاد و آزار دهنده باشه.(مثل مال من:31::41:)
مطمئن باشید با انجام این کارها دمای کل سیستم تا 20 درجه پایینتر میاد.
مطمئنا یک ماشین خوب علاوه بر قدرت موتور نیاز به بدنه ی خوبی هم داره:46:
Devicestreet
11-02-2012, 11:08
رندرینگ هم cpu رو درگیر می کنه و هم gpu رو. و این سیستمی که دارید هم cpu و هم gpu هردو شدیدا داغ هستن و گرمای زیادی تولید می کنند.
بهترین کار خرید یک کیس بزرگتر مثل Cooler Master Haf-X و خرید یک cpu cooler بهتر مثل Cooler Master V10 هست. و تمام فن های کیس رو نصب کنید. و سعی کنید از فن های silent استفاده کنید چون ممکنه صدای کیس بیش از حد زیاد و آزار دهنده باشه.(مثل مال من:31::41:)
مطمئن باشید با انجام این کارها دمای کل سیستم تا 20 درجه پایینتر میاد.
مطمئنا یک ماشین خوب علاوه بر قدرت موتور نیاز به بدنه ی خوبی هم داره:46:
نا اونجا که ما شنیدیم فقط آخرین نسخه از موتور های رندر از gpu استفاده می کنن اونم فقط از هسته های cuda شون در ضمن falcon هم کییسی نیست که خیلی مشکل داشته باشه و به خاطر گرون بودن cooler master توی ایران این اقدام غیر منطقی هست پیشنهاد من برای کولر cpu همون آبی هست مدلشم اینه Larlooler BA2-241
سوکت های فن اضافی کیسو با فنایی از سری Enermax t.b Silent پر کن کلن کن صدا هستن و چون رندر زمان رندر زیاده و عمر این فنها زیاده (10000 ساعت بله درست خوندید برای خودش رکورده ها)و صدای کمی دارن اینو بهت گفتم
Eureka204
11-02-2012, 13:19
ممنون از راهنمایی هاتون ..
خیلی از دوستان کلا سوکت z68 رو به جای x58 و مثلا i7 2600K رو به جای 960 پیشنهاد می دادن. ولی جدا از بحث داغ کردنش ، تو Benchmarking مدل 960 بالاتر بود و البته ارزونتر!
در مورد کیس هم ترجیح دادم بعلت دمای زیاد قطعات و کاری که قراره ازش کشیده بشه ، یه کیسی بگیرم که پاور پایین بسته بشه تا از گرمایی که تولید میشه مصون باشه و فالکون رو انتخاب کردم .
در مورد نرم افزار ها هم حتما core temp رو نصب خواهم کرد و دور فن ها و دمای قطعات رو گزارش می کنم .
ممنون از همتون
نظرتون راجع به این چیه؟ تو ایران پیدا میشه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sound Storm
11-02-2012, 22:37
نا اونجا که ما شنیدیم فقط آخرین نسخه از موتور های رندر از gpu استفاده می کنن اونم فقط از هسته های cuda شون در ضمن falcon هم کییسی نیست که خیلی مشکل داشته باشه و به خاطر گرون بودن cooler master توی ایران این اقدام غیر منطقی هست پیشنهاد من برای کولر cpu همون آبی هست مدلشم اینه Larlooler BA2-241
سوکت های فن اضافی کیسو با فنایی از سری Enermax t.b Silent پر کن کلن کن صدا هستن و چون رندر زمان رندر زیاده و عمر این فنها زیاده (10000 ساعت بله درست خوندید برای خودش رکورده ها)و صدای کمی دارن اینو بهت گفتم
عزیز من
cooler master رو فقط به عنوان مثال ذکر کردم، زیاد فکرتو درگیر اینجور قضایا نکن :46::31:
منظورم استفاده از یک کیس حرفه ای ( Size: BTX) بود که هم تعداد بیشتری فن ساپورت می کنه هم امکان نصب خنک کننده های آبی حرفه ای داخل کیس هست:46:
ضمنا با آپدیت درایور کارت گرافیک به نسخه 290 که اخیرا ارائه شده، امکان استفاده برنامه های قدیمی از کارت گرافیک مهیا شده (قابل توجه شما که اطلاعات دیر به گوشتون میرسه)
Sound Storm
11-02-2012, 22:43
خیلی از دوستان کلا سوکت z68 رو به جای x58 و مثلا i7 2600K رو به جای 960 پیشنهاد می دادن. ولی جدا از بحث داغ کردنش ، تو Benchmarking مدل 960 بالاتر بود و البته ارزونتر!
در مورد کیس هم ترجیح دادم بعلت دمای زیاد قطعات و کاری که قراره ازش کشیده بشه ، یه کیسی بگیرم که پاور پایین بسته بشه تا از گرمایی که تولید میشه مصون باشه و فالکون رو انتخاب کردم .
در مورد نرم افزار ها هم حتما core temp رو نصب خواهم کرد و دور فن ها و دمای قطعات رو گزارش می کنم .
ممنون از همتون
یک سری به این سایت بزن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از معتبرترین سایت های تست کننده ی خنک کننده ها است که از ریز و درشت خنک کننده هارو بررسی و امتیاز دهی می کنه.
اکثر خنک کننده هایی که در این سایت تست شدند رو میتونی تو بازار پیدا کنی ولی پیدا کردن بعضی ها به علت اتفاقات اخیر یکم سخت شده.
Devicestreet
12-02-2012, 11:49
ممنون از همتون
کلا به خاطر معماری بهتر sandy bridge و اینکه رندر کار زمانبری هست اینو گفتم (Core i7 9xx برق زیادی مصرف می کنن)در مورد کیس بازم می گم خوبه در مورد خنک کننده ای که گفتی اینو می گم که مدلی که من گفتم رادیاتور 2 فنه داره مدلی که گفتی 1 فن هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.