مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ سونی
سلام . ببخشید میشه منو راهنمایی کنید:41:
لپ تاپی میخوام که corei 5. ram 4G.hard 500. grafic 1G . واسه کارای گرافیکی میخوام . ترجیح میدم سونی باشه. ال ای دی 14 .تا 1600 -1700 .
راستی چرابعضیا میگن سونی خوب نیست؟:41:
MatinSpider
04-02-2012, 10:43
سلام . ببخشید میشه منو راهنمایی کنید:41:
لپ تاپی میخوام که corei 5. ram 4G.hard 500. grafic 1G . واسه کارای گرافیکی میخوام . ترجیح میدم سونی باشه. ال ای دی 14 .تا 1600 -1700 .
راستی چرابعضیا میگن سونی خوب نیست؟:41:
پیشنهاد من: Sony VAIO SB31FD. قیمتش حدود 1 ملیون 660 هزار تومان.
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 1.7 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2430M 2.4GHz Core i5 3.0 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6470 DDR5 512 MB UpTo 1790 MB
صفحه نمایش: 13.3" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
ببخشید این مدل باطریش چه جوریه؟ اخه دانشجوام. میخوام زود تموم نشه . به نظرتون مارک دیگه بگیرم یا سونی خوبه؟ اخه یکی میگفت سونی خوب نیست:41:
MatinSpider
04-02-2012, 11:55
ببخشید این مدل باطریش چه جوریه؟ اخه دانشجوام. میخوام زود تموم نشه . به نظرتون مارک دیگه بگیرم یا سونی خوبه؟ اخه یکی میگفت سونی خوب نیست:41:
این مدل کارکرد باتریش 7.5 ساعته. من زیاد اطلاع ندارم اما بدی که لپتابای سونی دارن به نظر من قیمتشونه که یکم زیاده .
ممنونم از راهنمایی تون.
ببخشید مدل دیگه ای سراغ دارین قیمتش پایین تر باشه با همون مشخصات؟
MatinSpider
04-02-2012, 14:32
ممنونم از راهنمایی تون.
ببخشید مدل دیگه ای سراغ دارین قیمتش پایین تر باشه با همون مشخصات؟
با همین مشخصات لپتاب Asus U41JF هست که قیمتش 1250000 تومانه. که باتری 8 سلولی داره و کارکرد بیشتر داره.
اما از این بهتر فکر میکنم لپتاب Dell Inspiron 4110-A هست با مشخصاتی شبیه بالایی که متاسفانه قیمت ندارم.
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2410M 2.30 MHz Core i5 2.90 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Intel HD Graphics 3000 - MB UpTo 1500 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
خیلی خیلی ممنونم.
یه سوال دیگه. ببخشید اینقدر سوال میکنما:41: اگه خودتون بودید هزینه واستون مهم نبود . کدوم از این سه مدل میگرفتین؟:41:
MatinSpider
05-02-2012, 11:42
خیلی خیلی ممنونم.
یه سوال دیگه. ببخشید اینقدر سوال میکنما:41: اگه خودتون بودید هزینه واستون مهم نبود . کدوم از این سه مدل میگرفتین؟:41:
امم. من بیشتر Dell Inspiron 4110 رو پیشنهاد میکنم. ولی خب باز یه کوچولو ارزونتره. (قیمت حدود 1 ملییون و 100 هزار)
خیلی ممنون از راهنماییتون. به نظرتون asus u36jc بهتره یا sony vio sb31fd؟
سلام. ببخشید اینکه بعضی کارت گرافیکی ها ATI, GF,INTEL هستند چه فرقی میکنه؟ کدوم بهتره؟
Highbury
25-02-2012, 15:37
ما هم دوران دانشجویی رو گذروندیم. با اینکه زمانی طرفدار 14 اینچ بودم اما به نظرم 15 اینچ هایی که وزن سنگینی ندارند مناسبتره. اولا صفحه استاندارد لبتابی 15 هست و کیبورد عددی کامل داره. برای فیلم دیدن هم مناسبه و 300-400گرم اضافه تر تفاوت زیادی نداره. در ضمن در طول یک هفته مگر چقد حمل میکنید و اینکه حمل کردنها برای روزای اول لبتاب داشتن و بعدش دیگه حسش نمیاد !
سونی یه ذره گرون نیست خیلی گرونه. تو این بازار داغون و گرون، خرید یه لبتاب که گرون به توان 2 باشه پیشنهاد نمیشه.
نظرم در مورد بعضی از لبتابهایی که معرفی شد
ایسوز سری u لبتابهای خوبی هستن و باتری خوبی دارند اما اینکه سایتشون نوشته 10 ساعت دروغه محضه.
اون سونی که دوستمون معرفی کرده هم قیمت بسیار بالایی داره
دل 4110 نسبتا قیمت خوبی داره اما از لحاظ کیفیت به همراه برادر بزرگش دل 5110 جز بیکیفیت ترین لبتابهای بازاره. کیبوردش هم خوب نیست
سلام . ببخشید میشه منو راهنمایی کنید
راستی چرابعضیا میگن سونی خوب نیست؟
منظورتون از کار گرافیکی چیه ؟اگه بازیه باید گرافیک قوی بگیرید اما برای کارهایی غیر از بازی گرافیکهای متوسط جوابگوئه
سونی خوبه کیفیت خوبی هم داره اما بازار خیلی رقابتی شده و دیگه مثل سابق نیست و اینکه نه در ایران بلکه در دنیا سونی رو بیشتر بخاطر ظاهر و مارکش میگیرن.
خیلی ممنون از راهنماییتون. به نظرتون asus u36jc بهتره یا sony vio sb31fd؟
u36 و u41 پردازندشون سندی بریج نیست پس بذارش کنار.
در ضمن 13 اینچ دیگه خیلی کوچیکه برای کارهای گرافیکی 15مناسبتره
------------------------------------------------
اگر 14 اینچ میخواهید و حدود 1500 قصد هزینه کردن دارید
ایسوز k43 sa مناسبتره
i7- ram 4- hard 750-vga 6730 که قیمتش حدود 1500 تا 1500 هست.هر چه دیرتر بخری گرونتر میشه !
ایسر 4830
i5-رم 4 یا 6- هارد ؟؟؟- گرافیک GT 540 قیمت باید حدود 1300 باشه.که لبتاب بسیار باکیفیته و ارزش خرید داره .
-----------
15 اینچ
ایسر 5830 با کانفیگ مشابه ایسر 4830
لنوو e550 با کانفیگ i5-رم ؟؟؟- هارد ؟؟؟- گرافیک 6630 که قیمتشو ندارم اما باید حدود 1250 تا 1300 باشه. لبتاب بسیار باکیفیته کیبورد خوبی هم داره. با اینکه 15 اینچ هست وزن خوبی هم داره 2500 گرم
و ....
سلام. ببخشید اینکه بعضی کارت گرافیکی ها ATI, GF,INTEL هستند چه فرقی میکنه؟ کدوم بهتره؟
amd با جیفورس تفاوتی نداره مهم مدلشه
اینتل هم کارت گرافیکهای اصطلاحا آنبورده
بستگی به استفادت داره. اگه اهل گیم نیستی مسلما اینتل بگیر و خیلی تو هزینه هات صرفه جویی میشه.
حتی اگه اهل گیم به صورت پاره وقت وبازیهایی مثل فوتبال و ... که جزئیات پایینی دارند بازم اینتل خوبه چون جوابگوئه
زیاد تو جزئیات نرید بهتره. به قول معروف به دکتری گفتند فلان دارو چطور ساخته میشه دکتر درجواب میگه برام اهمیتی نداره چطور ساخته میشه اما میدونم که فشار رو پایین میاره :31:
Amir-Rainman
25-02-2012, 20:02
حتی اگه اهل گیم به صورت پاره وقت وبازیهایی مثل فوتبال و ... که جزئیات پایینی دارند بازم اینتل خوبه چون جوابگوئه
اگه بخوای pes بازی کنی اینتل مناسب نیست، چون اصلا تویه اینتل اجرا نمیشه
---------------
یه سوالی داشتم:
سیستم عامل مینویسن: Dos یعنی چی؟؟؟؟
Highbury
25-02-2012, 21:08
اگه بخوای pes بازی کنی اینتل مناسب نیست، چون اصلا تویه اینتل اجرا نمیشه
---------------
یه سوالی داشتم:
سیستم عامل مینویسن: Dos یعنی چی؟؟؟؟
برای من اجرا میشه :31: اما کلا pes با اینتل مشکل داره و مشکل از اینتل نیست.
بازی ارزش این همه خرج کردن رو نداره. بنظرم اون 300-400تومانی که بابت گرافیک میدین و 1 سال بعددیگه اون ارزش رو نداره بهتره پلی استیشن تهیه کنید.
لبتاب برای بازی نیست.
ما هم دوران دانشجویی رو گذروندیم. با اینکه زمانی طرفدار 14 اینچ بودم اما به نظرم 15 اینچ هایی که وزن سنگینی ندارند مناسبتره. اولا صفحه استاندارد لبتابی 15 هست و کیبورد عددی کامل داره. برای فیلم دیدن هم مناسبه و 300-400گرم اضافه تر تفاوت زیادی نداره. در ضمن در طول یک هفته مگر چقد حمل میکنید و اینکه حمل کردنها برای روزای اول لبتاب داشتن و بعدش دیگه حسش نمیاد !
سونی یه ذره گرون نیست خیلی گرونه. تو این بازار داغون و گرون، خرید یه لبتاب که گرون به توان 2 باشه پیشنهاد نمیشه.
نظرم در مورد بعضی از لبتابهایی که معرفی شد
ایسوز سری u لبتابهای خوبی هستن و باتری خوبی دارند اما اینکه سایتشون نوشته 10 ساعت دروغه محضه.
اون سونی که دوستمون معرفی کرده هم قیمت بسیار بالایی داره
دل 4110 نسبتا قیمت خوبی داره اما از لحاظ کیفیت به همراه برادر بزرگش دل 5110 جز بیکیفیت ترین لبتابهای بازاره. کیبوردش هم خوب نیست
منظورتون از کار گرافیکی چیه ؟اگه بازیه باید گرافیک قوی بگیرید اما برای کارهایی غیر از بازی گرافیکهای متوسط جوابگوئه
سونی خوبه کیفیت خوبی هم داره اما بازار خیلی رقابتی شده و دیگه مثل سابق نیست و اینکه نه در ایران بلکه در دنیا سونی رو بیشتر بخاطر ظاهر و مارکش میگیرن.
u36 و u41 پردازندشون سندی بریج نیست پس بذارش کنار.
در ضمن 13 اینچ دیگه خیلی کوچیکه برای کارهای گرافیکی 15مناسبتره
------------------------------------------------
اگر 14 اینچ میخواهید و حدود 1500 قصد هزینه کردن دارید
ایسوز k43 sa مناسبتره
i7- ram 4- hard 750-vga 6730 که قیمتش حدود 1500 تا 1500 هست.هر چه دیرتر بخری گرونتر میشه !
ایسر 4830
i5-رم 4 یا 6- هارد ؟؟؟- گرافیک GT 540 قیمت باید حدود 1300 باشه.که لبتاب بسیار باکیفیته و ارزش خرید داره .
-----------
15 اینچ
ایسر 5830 با کانفیگ مشابه ایسر 4830
لنوو e550 با کانفیگ i5-رم ؟؟؟- هارد ؟؟؟- گرافیک 6630 که قیمتشو ندارم اما باید حدود 1250 تا 1300 باشه. لبتاب بسیار باکیفیته کیبورد خوبی هم داره. با اینکه 15 اینچ هست وزن خوبی هم داره 2500 گرم
و ....
amd با جیفورس تفاوتی نداره مهم مدلشه
اینتل هم کارت گرافیکهای اصطلاحا آنبورده
بستگی به استفادت داره. اگه اهل گیم نیستی مسلما اینتل بگیر و خیلی تو هزینه هات صرفه جویی میشه.
زیاد تو جزئیات نرید بهتره. به قول معروف به دکتری گفتند فلان دارو چطور ساخته میشه دکتر درجواب میگه برام اهمیتی نداره چطور ساخته میشه اما میدونم که فشار رو پایین میاره :31:
سلام. خیلی ممنونم از راهنماییتون. من کار گرافیکی منظورم طراحی کاشی کارخانه است. درست بزرگتر بهتره ولی واسه من که دانشجوام و دختر سخته و سنگینه:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.