مشاهده نسخه کامل
: شرایط فروش محصولات ایران خودرو
masooumi
22-02-2013, 20:30
ممنون دوست عزیز من حواله رانا تحویل اسفند ماه دارم داخل حواله نوشته قیمت مصوب اما از چند نفر که سوال کردم گفتن با قیمتهای جدید محاسبه میکنند از یک طرفی هم حواله رو میخواستم بفروشم نمایندگی به من گفت امکان صلح تا آخر سال بستن! در صورتی که قبلن امکان صلح داشت.
کلا ایران خودرو اعلام کرد که اگر تاریخ تحویل قبل از بهمن باشه به قیمت قبل تحویل می دهند و در مورد بهمن و اسفند اگر قرارداد پیش فروش قطعی باشه به قیمت قبل تحویل می شود و در مورد پیش فروش عادی به قیمت جدید محاسبه خواهد شد.
قیمت مصوب هم یعنی قیمت مصوب در تاریخ تحویل و هیچ فرقی با قیمت روز ندارد. چه در مورد رانا و چه تندر 90 و چه خودروی دیگر بند قبل اجرا می شود و افزایش شامل تمامی قرارداد های پیش فروش عادی تحویل بهمن و بعد از آن خواهد شد.
در مورد بستن امکان صلح هم متاسفانه این اتفاق افتاده و گزینه صلح در سیستم فروش بسته است.(یا باید تحویل بگیرید و یا اینکه انصراف بدبد)
shadows_funeral
23-02-2013, 09:41
ممنون دوست عزیز من حواله رانا تحویل اسفند ماه دارم داخل حواله نوشته قیمت مصوب اما از چند نفر که سوال کردم گفتن با قیمتهای جدید محاسبه میکنند از یک طرفی هم حواله رو میخواستم بفروشم نمایندگی به من گفت امکان صلح تا آخر سال بستن! در صورتی که قبلن امکان صلح داشت.
همون طور که گفتم برای تا اخر بهمن به قیمت قبل و برای بعد از بهمن قیمت مصوب قیمتهای جدید هستش. اگه قیمت مصوب هم نیومده باشه که قیمت روز خودرو محاسبه می شه.
سلام .
دوستان من یه EF7 خرید نقدی کردم .
30 بهمن بود. باید 20 روزه تحویل میدادن ، اما الان حدود دو هفته از 20 روز هم گذشته .
توی سایت که میرم و وضعیت رو چک میکنم ، نوشته توی مرحله ی صدور پیش فاکتوره !
امروز رفتم نمایندگی ، خودش چک کرد ، گفت نه آقا توی مرحله ی صدور سنده ! هفته آینده میاد..
الان کی راست میگه ؟ هفته ی قبل هم گفته بودن هفته ی بعد میاد . البته اون موقع نگفتن توی مرحله ی سند هستش !
الان این که من توی سایت میبینم درسته ، یا این که اینا میگن ؟ :n27:
aliaghil
26-02-2013, 22:08
سلام .
دوستان من یه EF7 خرید نقدی کردم .
30 بهمن بود. باید 20 روزه تحویل میدادن ، اما الان حدود دو هفته از 20 روز هم گذشته .
توی سایت که میرم و وضعیت رو چک میکنم ، نوشته توی مرحله ی صدور پیش فاکتوره !
امروز رفتم نمایندگی ، خودش چک کرد ، گفت نه آقا توی مرحله ی صدور سنده ! هفته آینده میاد..
الان کی راست میگه ؟ هفته ی قبل هم گفته بودن هفته ی بعد میاد . البته اون موقع نگفتن توی مرحله ی سند هستش !
الان این که من توی سایت میبینم درسته ، یا این که اینا میگن ؟ :n27:
بستگی داره، یه موقع می بینی هفته بعد بهت تحویل میدن، یه موقع هست می بینی 40 روزی طول میکشه تا بهت تحویل بدن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
الان حدود 40 روز شده دیگه !!
البته اگه ازش یه 8 الی 10 روز تعطیلی رو کم کنیم .
soroori2
26-02-2013, 22:37
سلام
اگر الان ماشین رو به قیمت قطعی بخریم در صورتی که زمان تحویل قیمت مصوب کمتر باشه کدام قیمت ملاکه ؟
hossein.az
27-02-2013, 02:17
سلام
اگر الان ماشین رو به قیمت قطعی بخریم در صورتی که زمان تحویل قیمت مصوب کمتر باشه کدام قیمت ملاکه ؟
این پیش فروش ها قطعی هستند و مابقی طبق همین نرخ محاسبه میشوند
ایران خودرو فروش قطعی سمند گذاشته با قیمت 26.500.000 تومان
به نظرتون این قیمت دیگه تغییر نمیکنه و خرید کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران خودرو فروش قطعی سمند گذاشته با قیمت 26.500.000 تومان به نظرتون این قیمت دیگه تغییر نمیکنه و خرید کنم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طبق حرف و حدیث های اطراف مجلس و دولت ، داره قیمت ها شکسته میشه . البته امکان داره بعد از کاهش قیمت ، فروش نکنه ایران خودرو تا بعد از عید . ولی چند روز صبر کن فعلا .
hossein.az
27-02-2013, 23:26
ایران خودرو فروش قطعی سمند گذاشته با قیمت 26.500.000 تومان
به نظرتون این قیمت دیگه تغییر نمیکنه و خرید کنم؟؟
یه مدت صبر کنید
تا تغییری که احتمالش هست ایجاد بشه
هرچند اگر بخواهند 10-15% از قیمتی که افزایش دادند رو کاهش بدهند برای سمند حداکثر 1میلیون کم میکنند
زیاد عجله نکنید
سمند ef7 جزء ماشینهایی که همیشه فروشش باز بوده
الان هم به صورت نقد و اقساط توی نمایندگی ها فروش داره
امروز سمند را گرفتیم.چندتا سوال:
ماشین ما سمند ال ایکس XU7 بود و 20300 داده بودیم.نباید رینگ میداشت؟الان این فقط قالپاقه!
اگه بخوام رینگ را عوض کنم باید لاستیک را هم عوض کنم؟رینگای شبیه سورن الان توی بازار حدود چنده؟
کارت طلایی 3 ستاره شامل چی میشه؟
کارت ماشین و کارت سوخت کی میاد؟
ممنون
mohamad skystar
28-02-2013, 18:26
امروز سمند را گرفتیم.چندتا سوال:
ماشین ما سمند ال ایکس XU7 بود و 20300 داده بودیم.نباید رینگ میداشت؟الان این فقط قالپاقه!
اگه بخوام رینگ را عوض کنم باید لاستیک را هم عوض کنم؟رینگای شبیه سورن الان توی بازار حدود چنده؟
کارت طلایی 3 ستاره شامل چی میشه؟
کارت ماشین و کارت سوخت کی میاد؟
ممنون
اخیرا دیگه رینگ اسپرت روی سمند LX نمیزارن .
رینگ های فابریک 15 اینچ برای سمند در طرح های مختلف قیمت 4 عددش حدود 500 هزار تومان هست.
کارت طلایی تاپیکش لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A7%DB%8C%DB%8C
کارت ماشین یک هفته تا 10 روز و کارت سوخت تا 20 روز هم طول میکشه.
oghyanoos
03-03-2013, 15:55
از شرایط فروشی که امروز ایرانخودرو گذاشته آیا استقبالی شده؟ کسی با این قیمتها و زمزمه های کاهش قیمت خرید میکنه؟؟
از شرایط فروشی که امروز ایرانخودرو گذاشته آیا استقبالی شده؟ کسی با این قیمتها و زمزمه های کاهش قیمت خرید میکنه؟؟
بالاخره هستن کسایی که خرید میکنن ! چرا که نه..
اما فعلا دست نگه دارین بهتره چون احتمال کاهش قیمت بالاست .
مثلا اگه قراره الان با 27.500 سمند 45 روزه ثبت نام کنین ، توی بازار 28 تومن هست که بخرید !:n13:
hossein.az
03-03-2013, 20:18
بالاخره هستن کسایی که خرید میکنن ! چرا که نه..
اما فعلا دست نگه دارین بهتره چون احتمال کاهش قیمت بالاست .
مثلا اگه قراره الان با 27.500 سمند 45 روزه ثبت نام کنین ، توی بازار 28 تومن هست که بخرید !:n13:
دوست من الان توی سمند ef7 در صورتی که شرکت 27500 با تحویل 45روزه هست
اما توی بازار اراک من خیلی مورد میشناسم که با 27 تومن به راحتی میفروشند
یعنی 500 تومن زیر قیمت نمایندگی ؟ کاملا صفر و زیر قیمت ؟! جدیدا اینطوری میفروشن ؟ واسه حرف و حدیثی که سر کاهش قیمت هست ؟
رئیس جمهور برنامشو داد اوکی شد تا اواخر اسفند قیمتها میکشه پایین...
hossein.az
04-03-2013, 01:20
یعنی 500 تومن زیر قیمت نمایندگی ؟ کاملا صفر و زیر قیمت ؟! جدیدا اینطوری میفروشن ؟ واسه حرف و حدیثی که سر کاهش قیمت هست ؟
نه الان خیلیا پول لازمند
و ماشین رو توی زمان ارزونی خرید کردند به همین خاطر زیر قیمت شرکت هم براشون مشکل نداره
پراید 131sx نمایشگاه دار با اینکه 16500 خریده بود حاضر بود با یه تومن ضرر اینور سال بفروشش به قیمت 15500
وضع بازار با 20-30 روز پیش کاملا فرق کرده
الان بازار بدجوری افت کرده
اونایی که سود های میلیونی کردند حالا نوبت ضرر های میلیونیشون
این طبیعت بازار ایرانه
الان تنها چیزی که روی هوا میره و خرید و فروشش زیاده پراید کارکردست
الان تنها چیزی که روی هوا میره و خرید و فروشش زیاده پراید کارکردست
کلا پراید از همه نظر ماشین عجیبیه:n02:
aliiiiiii
04-03-2013, 18:31
با سلام
از ایران خودرو سمند SE قراره تحویل بگیرم اما ماشین ضبط نداره! چقدر بابت ضبط کم میکنن؟
hossein.az
04-03-2013, 20:34
با سلام
از ایران خودرو سمند SE قراره تحویل بگیرم اما ماشین ضبط نداره! چقدر بابت ضبط کم میکنن؟
یه حواله چند روز بعد بتون میدهند که برای بانک
صادرات هست و مبلغ 100 تومان هست
فروش نقدی تیپ 5 شروع شد 36600 تحویل 15 روزه ! تا تونستن زدن :n02:
ELX هم فروش نقدی تحویل 15 روزه 37 تومن
دوستان 206 ایرانی دیگه خبری از کروز و پدال برقی و ECU 7.4.5 نیست و lcd type b نخواهید داشت چیپ تیونینگ تعطیل ! تنها موتور TU5 روی امکانات تیپ 1 قدیم هست !
اگر قصد دادن 36600 و خرید تیپ 5 دارید بهتره روی ELX 37 تومنی بیشتر فکر کنید که با این وضع از این 206 خیلی بهتره !
mehdi-67
07-03-2013, 20:29
آقا قضیه این مدل 91 و 92 چیه؟ کسی می دونه؟
من یه 405 بنزینی 21 دی ثبت نام کردم تحویل 20 روزه! دیروز واسه ما پیامک اومد که تا آخر امسال مدل خودروی شما تغییر نمی کنه. اگه مدل 92 می خاید، بیاید فرم پر کنید و 92 تحویل بگیرید. وقتی رفتیم نمایندگی گفتن افزایش قیمت داره بابت مالیات و بیمه و یورو 4! تحویلشم این طورا که پیداس 1 و نیم، 2 تومنی آب می خوره! بازی جدیده؟ ملت از همه جا بی خبر اومده بودن امضا و اثر انگشت و دنگ و فنگ. من فرم پر نکردم گفتم واسه قبل عید می خام. گفتن معلوم نیس تا عید بیاد!!
امروز یکی از رقیقام می گفت 8 بهمن سمند SE ثبت نام کرده بعد چند روز پیش تحویل دادن! آحه این یعنی چی؟ چجوریه که 4025 تحویل نمیدن سمند میدن!!؟؟
hapoogold
07-03-2013, 20:57
زنگ که میزنم به ایران خودرو میگن خودرو آماده تحویله تو مشهده ولی ماشین نداریم که از طریق باربری بفرستیم بیاد. برو خودت بیار!!! ینی چی! کسی راه چاره ای سراغ داره؟ خیلی وقته که ثبت نام کردم. این الان اونجا بمونه یه صدمه ای چیزی بهش وارد بشه ایران خودرو جوابگو هست یا نه؟
oghyanoos
07-03-2013, 23:11
زنگ که میزنم به ایران خودرو میگن خودرو آماده تحویله تو مشهده ولی ماشین نداریم که از طریق باربری بفرستیم بیاد. برو خودت بیار!!! ینی چی! کسی راه چاره ای سراغ داره؟ خیلی وقته که ثبت نام کردم. این الان اونجا بمونه یه صدمه ای چیزی بهش وارد بشه ایران خودرو جوابگو هست یا نه؟
این مشکل را ما هم داشتیم. 20 روز ماشین مشهد بود! بعدش 200 هزار تومن جریمه داد شرکت.
راستی چرا سایت ایران خودرو باز نمیشه؟؟؟
Mojtaba Masiha
08-03-2013, 00:03
از لحاظ صدمه که ایرانخودرو موظفه که ماشینو به شما سالم تحوبل بده
و موقع تحویل در صورت مشکل میتونی ماشین رو تحویل نگــیری
اما من دوستم خودش کارمند نمایندگی ایرانخودرو هستش ، ماشینشو مجیور شد با کمر شکن از مشهد بیاره
البته با یکی دو نفر دیگه که تحویل خودرو اونها هم از مشهد بود
Mojtaba Masiha
08-03-2013, 00:14
من یه 405 بنزینی 21 دی ثبت نام کردم تحویل 20 روزه! دیروز واسه ما پیامک اومد که تا آخر امسال مدل خودروی شما تغییر نمی کنه. اگه مدل 92 می خاید، بیاید فرم پر کنید و 92 تحویل بگیرید. وقتی رفتیم نمایندگی گفتن افزایش قیمت داره بابت مالیات و بیمه و یورو 4! تحویلشم این طورا که پیداس 1 و نیم، 2 تومنی آب می خوره! بازی جدیده؟ ملت از همه جا بی خبر اومده بودن امضا و اثر انگشت و دنگ و فنگ. من فرم پر نکردم گفتم واسه قبل عید می خام. گفتن معلوم نیس تا عید بیاد!!
امروز یکی از رقیقام می گفت 8 بهمن سمند SE ثبت نام کرده بعد چند روز پیش تحویل دادن! آحه این یعنی چی؟ چجوریه که 4025 تحویل نمیدن سمند میدن!!؟؟
دوست عـــزیز این مدل 91/92 دادن بازیه
از روزی که شما درخواست مدل 92 بدی دیگه به شمـــا دیرکرد تعلق نمیـــگیره
من 22 آبان 405 بنزینی قطعی تحوبل بهمن ثبت نام کــردم و هنوز تحوبل نـــگرفتم!!!!!!!!!!
mehdi-67
08-03-2013, 06:50
نوبره والا! یکی بهم می گفت بری نمایندگی داد و بیداد کنی ماشینو تحویل میدن! ولی به نظر نمیاد اصلا مشکل از نمایندگی باشه تا با گرد و خاک کردن حل بشه
بله پلیس اعلام کرده ماشینی که تا اخر 91 تحویل میشه رو مدل 92 نمیده!!
زده تو کاسه کوزه خودرو سازا:n02:
نمیدونم کدوماشون بود تو تلویزون مصاحبشو گذاشت گفت امسال سالهای قبل نیست و ماشینو با مدل92 نمیزاریم بدن:n01:
Mojtaba Masiha
08-03-2013, 23:50
نوبره والا! یکی بهم می گفت بری نمایندگی داد و بیداد کنی ماشینو تحویل میدن! ولی به نظر نمیاد اصلا مشکل از نمایندگی باشه تا با گرد و خاک کردن حل بشه
نمــــایندگی فــایده نــداری
اگــه بری ایرانخودرو مـــرکز ( کیلومتر 14 ) ممکنه یـــکم زودتر بدن
اگـــر که وقت داری برو.ضرر نداره
mohamad skystar
13-03-2013, 12:24
آغاز فروش تندر 90 اتوماتیک از امروز + قیمت
فروش قطعی تندر90 اتوماتیک ایران خودرواز امروز چهارشنبه در نمایندگی های مجاز این شرکت در سراسر کشور آغاز می شود.
عبدالله بابایی، معاون بازاریابی و فروش ایرانخودرو با اعلام خبر بالا گفت: ثبت نام تندر 90 اتوماتیک از روز چهارشنبه 23 اسفندماه درنمایندگیهای مجاز خودرو آغازو تا تکمیل ظرفیت این فروش ادامه خواهد شد.
وی افزود: تندرهای اتوماتیک از فروردین تا خرداد سال آینده براساس اولویت ثبت نام تحویل مشتریان می شود.
بابایی، مبلغ پیشپرداخت تندر90 اتوماتیک را معادل 40 میلون تومان وقیمت تمام شده این خودرو را 44 میلیون و 600 هزارتومان عنوان کرد.
به گفته وی گیربکس اتومات تندر90 از نوع dp2 است که جزو آخرین نسل از گیربکس های اتومات به شمار می رود و از مزایای آن می توان به قابلیت تیپ ترونیک اشاره کرد.
منبع : مجله ماشین 91/12/23
mohamad skystar
04-05-2013, 22:05
فروش محصولات ایران خودرو با قیمتهای جدید آغاز شد
معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو از آغاز فروش محصولات این شرکت با نرخهای جدید از روز جاری خبر داد.
اظهار کرد: از امروز فروش چهار محصول خانواده پژو 405، پژو پارس، سمند و وانت پیکان با قیمتهای جدید آغاز میشود.
وی با بیان اینکه در خصوص برخی از این خودروها ابتدا تعهدات قبلی پاس میشود، خاطرنشان کرد: برخی دیگر از این محصولات که موجودی فروش دارند به صورت نقدی عرضه خواهند شد.
معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: قیمت جدید این محصولات براساس دستورالعمل قیمتگذاری شورای رقابت و با در نظر گرفتن شاخصهای نرخ پایه سال 91، نرخ تورم و ضریب کیفی خودروها تعیین شده است.
وی درباره قیمتهای قبلی اعلامی از سوی مرکز ملی رقابت، اظهار کرد: آن قیمتها براساس شاخصهای نادرستی محاسبه شده بود و قابل اجرا نیست اما قیمتهای جدید براساس دستورالعمل ابلاغی شورای رقابت محاسبه شده است.
بابایی تصریح کرد: در حال حاضر تنها ابهاماتی در رابطه با هزینههای مالی خودروسازان مطرح است که به زودی در تعامل با شورای رقابت حل خواهد شد.
منبع : مجله ماشین 92/2/14
yoosef_st
05-05-2013, 00:50
فروش محصولات ایران خودرو با قیمتهای جدید آغاز شد
معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو از آغاز فروش محصولات این شرکت با نرخهای جدید از روز جاری خبر داد.
اظهار کرد: از امروز فروش چهار محصول خانواده پژو 405، پژو پارس، سمند و وانت پیکان با قیمتهای جدید آغاز میشود.
وی با بیان اینکه در خصوص برخی از این خودروها ابتدا تعهدات قبلی پاس میشود، خاطرنشان کرد: برخی دیگر از این محصولات که موجودی فروش دارند به صورت نقدی عرضه خواهند شد.
معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: قیمت جدید این محصولات براساس دستورالعمل قیمتگذاری شورای رقابت و با در نظر گرفتن شاخصهای نرخ پایه سال 91، نرخ تورم و ضریب کیفی خودروها تعیین شده است.
وی درباره قیمتهای قبلی اعلامی از سوی مرکز ملی رقابت، اظهار کرد: آن قیمتها براساس شاخصهای نادرستی محاسبه شده بود و قابل اجرا نیست اما قیمتهای جدید براساس دستورالعمل ابلاغی شورای رقابت محاسبه شده است.
بابایی تصریح کرد: در حال حاضر تنها ابهاماتی در رابطه با هزینههای مالی خودروسازان مطرح است که به زودی در تعامل با شورای رقابت حل خواهد شد.
منبع : مجله ماشین 92/2/14
خب یعنی چند الان؟
لیست قیمتش رو از کجا گیر بیاریم؟
mohamad skystar
05-05-2013, 01:05
خب یعنی چند الان؟
لیست قیمتش رو از کجا گیر بیاریم؟
باید صبر کنیم قیمت ها نهایی بشن و اعلام بشن
بعدش دیگه تو سایت شرکت اعلام میشه برای شرایط فروش انواع خودروها
aliiiiiii
06-05-2013, 11:32
با سلام
من میخواستم سمند نقدو اقساط از سایت ایران خودرو بخرم مثلا نوشته بود 10 م پیش 3 تا چک 4 م با سودش هم باید بدی. فرضا من خرید کنم بخوام 2 ماه دیگه ماشینو بفروشم و بخوام چک هام رو زودتر پاس کنم آیا باز هم سود به باقی چکهایی که موعدشون نرسیده تعلق میگیره؟ یا چکها رو با سودشون باید پرداخت کنم؟
payan_zaman
07-05-2013, 16:03
با سلام
من میخواستم سمند نقدو اقساط از سایت ایران خودرو بخرم مثلا نوشته بود 10 م پیش 3 تا چک 4 م با سودش هم باید بدی. فرضا من خرید کنم بخوام 2 ماه دیگه ماشینو بفروشم و بخوام چک هام رو زودتر پاس کنم آیا باز هم سود به باقی چکهایی که موعدشون نرسیده تعلق میگیره؟ یا چکها رو با سودشون باید پرداخت کنم؟
از ایران خودرو خرید نکید کلاه برداری بیش نیستند من 6 ماه پولم خوابید ابان مانوشتم وقتی قیمت ال نود بود 24 میلیون تو بازار قیمت کارخانه 21 تومان 70 درصد پول خودرو رو دادم هنوز که هنوزه هیچ خبری نیست تحویل اسفند هم بودم به میگند حدود 15 میلیون دیگه باید بریزی معلوم هم نیست کی میدند . امروز رفتم انصراف دادم ازاین کلاه بردارها عزیزم هرچی میخواهی بخری از بازار بگیر بهتره سعی کن یه مدت هم این خودرو مونتاز کارهای چینی رو تحریم کنی
کسی خبر نداره بقیه ماشین ها کی فروش میرسن مثلا 405 tu5 یا باید دیگه بیخیالش شد
این که فقط سمند میفروشه
یکی از دوستام پاس tu5 داشت فقط 1 و2 خوبی داشت دیگه 345 اصلا خوب نبود ماشین را نمیرفت.
Peugeot pars sal
14-05-2013, 12:10
توی سایت آپکو 206 تیپ 6 زده 21 میلیون باید عضو بشی من شدم بعد نوشته بود درب منزل تحویل میدن اینا درسته یا کشکه؟
آدرس سایت:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shadows_funeral
14-05-2013, 12:39
توی سایت آپکو 206 تیپ 6 زده 21 میلیون باید عضو بشی من شدم بعد نوشته بود درب منزل تحویل میدن اینا درسته یا کشکه؟
آدرس سایت:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مدتهاست عضو سایت آپکو هستم. متاسفانه بخش فروش خودروش مدتهاست بروز نشده. مال خیلی وقت پیشه دوست من.
mohammad8711
18-05-2013, 20:41
دوستان به نظر شما چقدر طول میکشه ایران خودرو دوباره فروش نقدی بذاره؟
در حال حاضر فقط سمند SE داره ولی من می خوام LX بخرم :(
Bobby Sands
18-05-2013, 21:29
ای بابا بخشکه این شانس! مگه فروش نقدی LX رو برداشتن؟!!!:n03:
بعد یه عمری خواستیم یه ماشین بگیریم اینم که برداشته شد! من که فکر میکردم حالا حالا ها ادامه داشته باشه بعد از اینکه قبول کردن با این قیمتها بفروشن . نکنه باز میخوان ببرن بالا که از رو سایت برش داشتن؟:n29:
masooumi
18-05-2013, 22:02
دوست عزیز شما حضوری به نمایندگی ها مراجعه کنید ، معمولا سمند LX EF7 پایه گازسوز همیشه در نمایندگی ها به صورت کارتکسی موجود است...
shadows_funeral
18-05-2013, 22:09
بعد یه عمری خواستیم یه ماشین بگیریم اینم که برداشته شد! من که فکر میکردم حالا حالا ها ادامه داشته باشه بعد از اینکه قبول کردن با این قیمتها بفروشن . نکنه باز میخوان ببرن بالا که از رو سایت برش داشتن؟:n29:
خیلی سریع ظرفیت ها پر شد. مردم خیلی مشتاق خرید هستند. باید آن لاین باشید تا باز شد سریع خرید کنید.
mohammad8711
19-05-2013, 07:55
من چند روز پیش رفتم نمایندگی گفتند LX رنگ سفید فقط ثبت نام می کنیم ، فرداش ماشینمو فروختم رفتم نمایندگی که ثبت نام کنم گفتند بسته شده!
احتمالا به بهانه یورو 4 بازم قیمت رو بالا می برند
دوست عزیز شما حضوری به نمایندگی ها مراجعه کنید ، معمولا سمند LX EF7 پایه گازسوز همیشه در نمایندگی ها به صورت کارتکسی موجود است...
چند تا نمایندگی رفتم هیچ کدوم نداشتند
خیلی سریع ظرفیت ها پر شد. مردم خیلی مشتاق خرید هستند. باید آن لاین باشید تا باز شد سریع خرید کنید.
قبلا بسته شده بود و امیدی بود که باز بشه ، ولی از دیروز به جز SE بقیه رو کلا حذف کردند ، فکر نمی کنم به زودی باز بشه
بله هم ایران خودرو و هم سایپا بسته شده فروش شان
و به احتمال زیاد بعد از انتخابات شاهد افزایش قیمت ها باشید ...
oghyanoos
19-05-2013, 10:44
من میخاستم دو هفته قبل سمند قسطی ثبتنام کنم فوری بسته شد.
mohamad skystar
19-05-2013, 11:02
من میخاستم دو هفته قبل سمند قسطی ثبتنام کنم فوری بسته شد.
به دلیل اینکه تقاضا از طرف مشتری خیلی خیلی بیشتر از تیراز تولید خودروساز هست
برای همین مشتری سر در گم میشه و باید دائم منتظر باز شدن سایت باشه که متاسفانه
این باز شدن سایت و ثبت نام ها هم مشکلی شده. چون اول نمایندگی ها و اطرافیانشون ثبت نام میکنن.
masooumi
19-05-2013, 12:44
امروز یک شهرستانی بودم (یک شهرستان کوچک) ، شاید حدود 30 تا سمند LX توی پارکینگش به صورت کارتکسی داشت/
حالا بگذریم ، احتمال دارد امروز مجددا سایت فروش باز شود ، در عیر اینصورت ابندای خرداد حتما باز خواهد شد .
Bobby Sands
19-05-2013, 13:04
امروز یک شهرستانی بودم (یک شهرستان کوچک) ، شاید حدود 30 تا سمند LX توی پارکینگش به صورت کارتکسی داشت/
حالا بگذریم ، احتمال دارد امروز مجددا سایت فروش باز شود ، در عیر اینصورت ابندای خرداد حتما باز خواهد شد .
این کارتکسی هایی که میگین نمایندگی ها خودشون دارن ، قیمتهاشون با قیمت فروش نقدی سایت ایرانخودرو فرق میکنه یا نه همونه؟
mehran2190
20-05-2013, 10:54
از تحویل خودروهای اردیبهشت ماه و خردادماه خبری نیست؟
روز شنبه ساعت 9 صبح سایت ایرانخودرو باز میشه احتمالا پارس و 206 نقدی هم بگذارن ولی تا 10 پر میشه 100 درصد
اگه قصد خرید دارین اماده باشین :n02:
oghyanoos
22-05-2013, 20:51
روز شنبه ساعت 9 صبح سایت ایرانخودرو باز میشه احتمالا پارس و 206 نقدی هم بگذارن ولی تا 10 پر میشه 100 درصد
اگه قصد خرید دارین اماده باشین :n02:
دوستان کسی خبر دقیقتر داره؟ جزئیات فروش چطوریه؟ قسطی هم هست؟
masooumi
22-05-2013, 21:22
دوستان کسی خبر دقیقتر داره؟ جزئیات فروش چطوریه؟ قسطی هم هست؟
دوست عزیز ، شرایط کامل این فروش رو می تونید از داخل فایل پیوست زیر مطالعه کنید:
متشکر لطفا اگر بخشنامه های دیگه ای شبیه این داشتید بازم بزارید
بازم تشکر
oghyanoos
22-05-2013, 22:19
ممنون دوست عزیز
یعنی همش همینه!؟
شرایط دیگه ای نیست؟
من قصد خرید ماشین داشتم امروز، پس با این شرایط فردا میرم ماشین رو میخرم
aliiiiiii
22-05-2013, 22:27
ممنون دوست عزیز اما مثل اینکه باز قیمتارو بردن بالا:n04:
masooumi
22-05-2013, 22:37
متشکر لطفا اگر بخشنامه های دیگه ای شبیه این داشتید بازم بزارید
بازم تشکر
خواهش می کنم ، حتما
ممنون دوست عزیز
یعنی همش همینه!؟
شرایط دیگه ای نیست؟
من قصد خرید ماشین داشتم امروز، پس با این شرایط فردا میرم ماشین رو میخرم
شرایطی که به عنوان "فروش ويژه به مناسبت ميلاد باسعادت مولاي متقيان حضرت علی (ع) و سالروز آزاد سازی خرمشهر" در نظر گرفتن و شنبه قراره فروشش آغاز بشود ، همین موارد هست و فعلا هم شرایط دیگری ندارند.
ممنون دوست عزیز اما مثل اینکه باز قیمتارو بردن بالا:n04:
البته این قیمت ها هر کدام با یک آپشن خاصی هست و به همین خاطر بیشتر از قیمت های اعلام هست ، مثلا در سمندها ایربگ شاگرد یا مالتی پلکس یا یورو 4 بودن باعث تفاوت قیمت هست.
پارس هم که هم سفارشی هست و هم TU5 ولی در مورد 405 قیمت ها دقیقا با قیمت های اعلامی یکی هست.
aliiiiiii
22-05-2013, 23:56
خواهش می کنم ، حتما
شرایطی که به عنوان "فروش ويژه به مناسبت ميلاد باسعادت مولاي متقيان حضرت علی (ع) و سالروز آزاد سازی خرمشهر" در نظر گرفتن و شنبه قراره فروشش آغاز بشود ، همین موارد هست و فعلا هم شرایط دیگری ندارند.
البته این قیمت ها هر کدام با یک آپشن خاصی هست و به همین خاطر بیشتر از قیمت های اعلام هست ، مثلا در سمندها ایربگ شاگرد یا مالتی پلکس یا یورو 4 بودن باعث تفاوت قیمت هست.
پارس هم که هم سفارشی هست و هم TU5 ولی در مورد 405 قیمت ها دقیقا با قیمت های اعلامی یکی هست.
بله بعضی از ماشینها آپشن دارن اما همه قیمتها رو با کلک بردن بالا مثلا قیمت 405 معمولی فقط بخاطر یورو 4 زدن 2510000 که قیمت قبلش 22180000 بوده یا سمند EF7 گاز سوز با یورو 4 زدن 28690000 که قیمت قبلش 25690000 بوده :n13: روی هر ماشینی 3 م گذاشتن فقط بخاطر یورو 4 :n08:
moozblack
23-05-2013, 07:26
دوستان، با سلام،
1- آیا در هنگام ثبت نام اینترنتی بایستی وجه نیز بصورت اینترنتی پرداخت شود یا می توان با رفتن به بانک و پرداخت آن و اخذ شماره پرداخت اینکار را انجام داد؟
2- آیا اگر حالت دوم (رفتن به بانک) باشد ممکنست در حین اینکار سهمیه ها پر شود؟
masooumi
23-05-2013, 07:43
دوستان، با سلام،
1- آیا در هنگام ثبت نام اینترنتی بایستی وجه نیز بصورت اینترنتی پرداخت شود یا می توان با رفتن به بانک و پرداخت آن و اخذ شماره پرداخت اینکار را انجام داد؟
سلام
به دلیل همین چیزی که در شماره 2 ذکر کرید یعنی همین پر شدن سهمیه ها ، مدتی است که فقط وجه به صورت اینترنتی قابل پرداخت است.
shadows_funeral
23-05-2013, 08:43
دوستان، با سلام،
پارسال که بنده ماشین خریدم اگه اینترنتی واریز می کردی همونجا برات ثبت می شد. اما اگه واریز نمی کردی و می خواستی بری بانک چیزی برات رزرو نمی شد و ممکن بود ظرفیت پر بشه. الان فکر کنم کلا اینترنتی شده و باید همون لحظه پولو با کارت بریزید.
استاندارد یورو 4 چی داره که 2 3 میلیون قیمتها تغییر کرده؟
mohamad skystar
23-05-2013, 12:10
دوست من
به لینک زیر مراجعه کنید:
استاندارد های یورو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AF_%D8%A2%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB %8C_%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7)
masooumi
23-05-2013, 12:10
فرقش یه تغییرات کوچک هست و نهایتا 1 میلیون فرقش هست و این بهانه ای شده که شرکت ایران خودرو ، محصولش رو گرون بفروشه
دوست من
به لینک زیر مراجعه کنید:
استاندارد های یورو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AF_%D8%A2%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB %8C_%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7)
می خواستم توی دو جمله عصارشو بدونم.
mohammad8711
23-05-2013, 12:54
این هم نتیجه این همه جنجال و سرکار گذاشتن مردم ، سمند LX بنزینی 25 میلیون و 500 هزار تومن
ramin_rad
26-05-2013, 10:55
دوستان به نظر شما فروش پژو پارس امروز فردا دوباره ممکنه فعال بشه؟دیروز من تا خاستم اطلاعاتمو وارد کنم سایت بسته شد....:n28:
shadows_funeral
26-05-2013, 11:17
دوستان به نظر شما فروش پژو پارس امروز فردا دوباره ممکنه فعال بشه؟دیروز من تا خاستم اطلاعاتمو وارد کنم سایت بسته شد....:n28:
خیلی بعیده. باید تا ماه بعد صبر کنید.
mohammad8711
26-05-2013, 12:33
تا ماه بعد باید صبر کنید
از ماه آینده هزینه یورو 4 هم اضافه میشه + هزینه کیسه هوای سرنشین (برای خودرو هایی که فقط ایربگ راننده دارند)
aliiiiiii
28-05-2013, 13:28
با سلام
دوستان بنده 4 خرداد پژو tu5 فروش فوری 45 روزه ثبت نام کردم الان دیدم راهنمایی رانندگی قراره از اول تیر ماشینهایی که استاندارد یورو 4 ندارند رو پلاک نمیکنه یعنی ممکنه برای ماشینی که من نام نویسی کردم این مشکل پیش بیاد؟
hossein.az
28-05-2013, 13:58
با سلام
دوستان بنده 4 خرداد پژو tu5 فروش فوری 45 روزه ثبت نام کردم الان دیدم راهنمایی رانندگی قراره از اول تیر ماشینهایی که استاندارد یورو 4 ندارند رو پلاک نمیکنه یعنی ممکنه برای ماشینی که من نام نویسی کردم این مشکل پیش بیاد؟
اگر راهنمایی رانندگی با شرکت به توافق نرسند
باید مابالتفاوت پرداخت کنید
هزینه یوررو 4 حدود800 میشه
aliiiiiii
28-05-2013, 14:29
فروش نقدی هم باید مابالتفاوت بدن! داخل شرایط فروش اسمی از یورو 4 نبود! اگر میخواستن بابت یورو 4 پول بگیرن مینوشتن:n13:
shadows_funeral
28-05-2013, 15:00
فروش نقدی هم باید مابالتفاوت بدن! داخل شرایط فروش اسمی از یورو 4 نبود! اگر میخواستن بابت یورو 4 پول بگیرن مینوشتن:n13:
نه دوست عزیز چیزی نباید بدین اگه فروش فوری بوده و توی قرار دادتون هم نیومده باشه "در صورت اضافه شدن آپشن یا تجهیزات مبلغ دریافت می شود". (چون بعضی از فروش فوری ها این بندو داره) فقط ممکنه ماشینو مدل سال گذشته بهتون بدن نه امسال برای اینکه بتونن پلاکش کنن.
aliiiiiii
28-05-2013, 16:04
نه دوست عزیز چیزی نباید بدین اگه فروش فوری بوده و توی قرار دادتون هم نیومده باشه "در صورت اضافه شدن آپشن یا تجهیزات مبلغ دریافت می شود". (چون بعضی از فروش فوری ها این بندو داره) فقط ممکنه ماشینو مدل سال گذشته بهتون بدن نه امسال برای اینکه بتونن پلاکش کنن.
ممنون دوست عزیز. یعنی ماشین مدل 91 میخوره:n04: ؟
mohamad skystar
28-05-2013, 19:01
اگر ماشین رو صفر خشک تحویل گرفتیم مدل 92 براتون میزنن اما امکان داره سال ساخت ماشین برای سال 91
باشه که این اصلا مشکلی نداره و به دلیل چند ماه توقف فروش شرکت بوده.
mohammad8711
28-05-2013, 19:47
مرحله دوم شرايط ويژه فروش فوري از روز چهارشنبه مورخ 8 خرداد ماه راس ساعت 10 صبح بر قرار مي باشد
shadows_funeral
28-05-2013, 20:11
بله. مثل ماشینای تک ایربگ و یا بدون ایربگ که الان داره مدل 91 تحویل مشتری می شه.
naran8482
01-06-2013, 23:12
با سلام به دوستان
من قصد دارم یک ماشین از ایران خودرو ثبت نام کنم می خوام پلاکش مال شیراز باشه بنا به دلایلی
خوب من متولد شیراز هستم و شناسنامه هم صادره از اونجا هست ولی ساکن کرمان هستم حالا اگه من موقع ثبت نام آدرس
یکی از بستگان رو در شیراز جای آدرس خودم ذکر کنم و پرینت قرارداد رو ببرم نمایندگی شیراز مشکلی برام درست نمی شه
در ضمن آخرین باری که پلاک به نام من بوده سال 82 بوده و مال کرمان بوده از اون به بعد پلاکی به نام من نشده
با تشکر از راهنمایی دوستان
Abdolreza2012
02-06-2013, 01:44
برای پیاده کردن یورو 4 رو ماشین چه کارهایی میکنن؟
چی بهش اضافه میکنن؟
فایدش فقط آلودگیه کمتره؟
راستی الان ماشینهای روز دنیا یورو چنده؟مثل اینکه الان همه ی جای جهان 4G اومده اما ایران تازه سیمکارتهای 3G اومده
الان این یورو هم اونجوری احتمالا:n02:
oghyanoos
02-06-2013, 09:47
برای پیاده کردن یورو 4 رو ماشین چه کارهایی میکنن؟
چی بهش اضافه میکنن؟
فایدش فقط آلودگیه کمتره؟
راستی الان ماشینهای روز دنیا یورو چنده؟مثل اینکه الان همه ی جای جهان 4G اومده اما ایران تازه سیمکارتهای 3G اومده
الان این یورو هم اونجوری احتمالا:n02:
یورو 5 هست
mehran1361
03-06-2013, 19:49
سلام . آقا من تو اين ثبت نام جديد يه سمند lx با دو اير بگ ثبت نام كردم . كسي ميدونه كه اينايي كه دو ايربگ دارن داشبوردشون قديميه يا طرح جديد ؟
shadows_funeral
03-06-2013, 20:56
سلام . آقا من تو اين ثبت نام جديد يه سمند lx با دو اير بگ ثبت نام كردم . كسي ميدونه كه اينايي كه دو ايربگ دارن داشبوردشون قديميه يا طرح جديد ؟
مشخص نیست. تا لحظه تحویل هم مشخص نمی شه. هر کدوم که برای ایران خودرو بصرفه به شما تحویل میده دوست من.
Abdolreza2012
03-06-2013, 22:31
داشبورد جدیدا مگه گرونتر نیستن نسبت به داشبورد قدیمیا؟
خیلی قشنگتره نسبت به قدیمی
mohammad8711
04-06-2013, 07:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shadows_funeral
04-06-2013, 10:48
غیر از داشبوردی که عکسشو گذاشتن فکر کنم دو نوع داشبورد دیگه هم هست که احتمالا همین داشبورد رو (بخاطر اینکه کمترین طراحی رو داره و بصرفه تر هست) نصب کنن و بقیه داشبوردها رو با افزایش قیمت نصب کنن. البته تمام اینها هنوز رسمی نشده و در حد آزمایش و تست هستش.
mehran1361
04-06-2013, 11:02
آقا این عکسا رو از کجا آوردی ؟ تو این عکسا که جای ایربگ خیلی ناجوره . وقتی باز بشه که پشتش فقط شیشه هست . ایربگ باید جلو داشبورد باشه نه روی داشبورد . اینجوری اصلا کارایی نداره .
shadows_funeral
04-06-2013, 16:18
آقا این عکسا رو از کجا آوردی ؟ تو این عکسا که جای ایربگ خیلی ناجوره . وقتی باز بشه که پشتش فقط شیشه هست . ایربگ باید جلو داشبورد باشه نه روی داشبورد . اینجوری اصلا کارایی نداره .
این عکس یکی از تصاویری هست که ایران خودرو به عنوان داشبورد p2 بیرون داره.
جای ایربگ مشکلی نداره. خیلی از خودرو ها جای ایربگشون مشابه این عکس هستش.
تقریبا تمامی محصولات کیا ایربگشون تو همین موقعیته. مشکلی ایجاد نمی کنه.
نکته دیگه: دوستان در صورت نیاز این بحث رو تو تاپیک سمند ادامه بدن.
mehdi-67
07-06-2013, 12:32
بله. مثل ماشینای تک ایربگ و یا بدون ایربگ که الان داره مدل 91 تحویل مشتری می شه.
البته الان ماشین های تک ایربگ یا بدون ایربگ مدل 92 تحویل میشه. همون طور که دوستمون اشاره کردن شاید سال ساخت 91 باشه اما توی مدارک مدل 92 قید میشه. تقریبا از این طرح (که خودرو رو با مدل سال قبل بدن) فقط سایپا اونم در مورد خانواده X100 استقبال کرد.
سلام فروش تندر e2 از فردا شروع میشه
سلام V28 ها ثبت نامی شهریور هنوز فاز ۰ هستند؟؟:n22:
یه سوال داشتم ... الان ایران خودرو ۲۰۶ تیپ ۵و ۲۰ میلیون می گیره (طی اون ۲ پرداخت ) .... بقیش هم موقع تحویل ... می خوام بدونم ۲۰۶ الان چند می ده ایران خودرو ؟ اخه تو بازار قیمتش خیلی بالاتره و نزدیک چهل یکی دو تومنه ... ایران خودرو خودش چه قدر می ده ؟
hossein.az
11-06-2013, 10:09
یه سوال داشتم ... الان ایران خودرو ۲۰۶ تیپ ۵و ۲۰ میلیون می گیره (طی اون ۲ پرداخت ) .... بقیش هم موقع تحویل ... می خوام بدونم ۲۰۶ الان چند می ده ایران خودرو ؟ اخه تو بازار قیمتش خیلی بالاتره و نزدیک چهل یکی دو تومنه ... ایران خودرو خودش چه قدر می ده ؟
این شرایطی که شما فرمودید
با قیمت روز در پراخت های بعدی محاسبه میشود
و بستگی به نوسان و تغییرات قیمت گذاری داره
اما در حال حاضر با قیمت 36 میلیون محاسبه میکنند
این شرایطی که شما فرمودید
با قیمت روز در پراخت های بعدی محاسبه میشود
و بستگی به نوسان و تغییرات قیمت گذاری داره
اما در حال حاضر با قیمت 36 میلیون محاسبه میکنند
ممنون ...
الانم که فروش فوری هاش رو گذاشته ...
تندر۹۰ اتومات ۴۷ تومن تاقابل !
ما که یه ۲۰۶ نوشتیم ( ۳ ماهه ) تا ببینیم کی می دن :دي
292arman
21-06-2013, 15:55
مشخص نیست. تا لحظه تحویل هم مشخص نمی شه. هر کدوم که برای ایران خودرو بصرفه به شما تحویل میده دوست من.
اتفاقاً کاملاً مشخصه اگر موقع ثبت نام نوشته باشه داشبور سورن یا P2 داشبورد شما جدیده در غیر اینصورت قدیمیه.
الان که ایران خودرو غیر یورو 4 می فروشه قطعا پلاک میشه؟ بعدا مشکلی پیش نیاد!
ضمنا الان می خوام سمند اس ای ثبت نام کنم میگه ظرفیت پره کی دوباره ظرفیت ایجاد میشه.
shadows_funeral
21-06-2013, 20:23
ضمنا الان می خوام سمند اس ای ثبت نام کنم میگه ظرفیت پره کی دوباره ظرفیت ایجاد میشه.
خبر زیر رو بخونید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hossein.az
21-06-2013, 21:49
قرار بود از 1/4 دیگه پلاک نکنند
اما باز مثل ایربگ عقب میافته و برای این کسانی که گرفتن هیچ مشکلی ایجاد نمیشه
مشخص نیست کی شرایط اس ای باز بشه
ولی احتمالا باید هفته دوم تیر فروش داشته باشه
masooumi
21-06-2013, 21:50
قطعا دوباره خودروساز ها مهلت خواهند گرفت و زیر بار نحواهند رفت ولی معمولا مدتی طول می کشد و یکی دو هفته ای خودرو پلا ک نمیشه.
ظرفیت ها هم احتمالا باز طی چند روز آینده فروش تیر ما بزاره ایران خودرو
hossein.az
21-06-2013, 21:51
اتفاقاً کاملاً مشخصه اگر موقع ثبت نام نوشته باشه داشبور سورن یا P2 داشبورد شما جدیده در غیر اینصورت قدیمیه.
بله حق با شماست هرچیزی که توی شرایط اولیه قید شده باشه همون رو تحویل میدهند
مگر اینکه مشکلی پیش بیاد و درخواست تغییر کلاس برای ثبت نام بگذارند
که در صورت عدم پذیرش با تاخیر کلاس اولیه را تحویل میدهند
خودروسازان از دولت شکایت کردند
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۲۰:۱۱
کد مطلب: 179271
دبیر انجمن خودروسازان با اشاره به سه دلیل اصلی عدم عرضه خودرو یورو ۴ گفت: عدم عرضه سراسری سوخت، افزایش هزینه تولید و ایجاد وابستگی شدید ارزی، سه عامل عدم عرضه این خودروهاست.
احمد نعمتبخش در گفتوگو با فارس، با بیان اینکه خودروهای یورو ۲ فردا هم شمارهگذاری خواهند شد، اظهار داشت: مجوز خودروسازان تا آخر خردادماه بود اما جلساتی در سازمان بازرسی کل کشور داشتهایم و متقاعدشان کردهایم که ابتدا باید سوخت یورو ۴ به صورت سراسری توزیع و سپس خودروهای تولید شده براساس این سوخت عرضه شود.
وی با اشاره به اینکه مسئولان نفت از ۲۰ جایگاه عرضه سوخت اعلام شده در خصوص توزیع بنزین یورو ۴ یکی را معرفی کنند، گفت: هنوز سوخت یورو ۴ در هیچ کدام از جایگاهها عرضه نشده چه برسد به آنکه سراسری شود.
نعمتبخش با تأکید بر اینکه تا سوخت یورو ۴ توزیع نشود موتور خودروهای پرتیراژ را از یورو ۲ به یورو ۴ تغییر نخواهیم داد، افزود: سال گذشته، ما به دلیل اعتمادی که به سازمان حفاظت از محیط زیست کردیم امسال را در سفارش برخی خودروها تولید را به موتور استاندارد یورو ۴ تغییر دادیم.
وی ادامه داد: خودروهایی از جمله مزدا ۳، امویام، مگان، تندر ۹۰، ۲۰۶، ویتارا، کیزاشی و تمام خودروهای تولید شرکت خودروسازی کرمان موتور هماکنون با استاندارد سوخت یورو ۴ عرضه میشود اما آیا این خودروها از سوخت مطابق با استاندارد خود استفاده میکنند؟
دبیر انجمن خودروسازان، گفت: به صاحبان خودروهایی که با استاندارد یورو ۴ تولید میشود ظلم مضاعفی شده است، چرا که تزریق بنزین یورو ۲ در مخزن خودروها موجب میشود در درازمدت آسیب ببیند؛ حال آنکه لااقل این خودروها یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان گرانتر فروخته شده است.
نعمتبخش گفت: کاتالیست این خودروها باید حداقل ۱۰۰ هزار کیلومتر با بنزین یورو ۴ کار کنند و زمانی که بنزین یورو ۲ در آن تزریق شود، کاتالیست خودرو در ۲۰ هزار کیلومتر کارکرد از بین میرود و در واقع چیزی نزدیک به ۴۰۰ هزار تومان هزینه برای بازگشت این موتور به حالت اولیه برای خریدار هزینه در بر خواهد داشت.
وی ادامه داد: بنابراین خودروهای پرتیراژ را مطابق با استاندارد یورو ۴، تا عرضه سوخت سراسری بنزین یورو ۴ در کشور توزیع نخواهیم کرد.
دبیر انجمن خودروسازان تأکید کرد: عدم شمارهگذاری خودروها موجب ملتهب شدن بازار میشود و پس از آن دیگر نباید مقصر را خودروساز ببینند، مسئولان بالاتر از رده محیط زیست، بیایند صحبتهای ما را بشنوند و اظهارات آنان را نیز بسنجند که کدامیک درست میگوییم؟
شکایت به دیوان عدالت اداری در مورد عدم رعایت مصوبه دولتهای هشتم و نهم
نعمتبخش با اشاره به اینکه در رابطه با عدم اجرای یک قانون پس از پایان دولت خاتمی و آغاز دولت احمدینژاد در دیوان عدالت اداری شکایتنامهای تنظیم کردهایم، توضیح داد: امیدوارم هرچه زودتر به این شکایتنامه رسیدگی شود.
وی گفت: در مصوبه دولت هشتم و نهم صراحتاً آمده است که ۶ ماه قبل از ارتقای موتور خودروها به سوخت استاندارد (یورو ۴)، سوخت مربوطه باید تولید و به صورت سراسری توزیع شود؛ این مصوبه رعایت نشده است.
دبیر انجمن خودروسازان گفت: توزیع سراسری که هیچ، کلانشهرها هم که همینطور، در تهران هم فقط گفته میشود که میخواهیم بنزین یورو ۴ عرضه کنیم.
وی افزود: در کجای تهران بنزین یورو ۴ عرضه میشود؟ معرفی کنید تا استفاده کنیم، ما به دولت خواهش و تمنا نمیکنیم که به خودروسازان وقت داده شود.
نعمتبخش با تأکید بر اینکه امکان تولید خودروهای مطابق با استاندارد یورو ۴ وجود دارد اما به دلیل عدم توزیع سراسری آن، عرضه نمیکنیم، گفت: برای تمام خودروها تأییدیه نمونه مطابق با استاندارد یورو ۴ دریافت شده اما تولید انبوه نخواهیم کرد.
دبیر انجمن خودروسازان با اشاره به دلایل عدم تولید انبوه خودروهای مطابق با استاندارد یورو ۴ تصریح کرد: نخست اینکه سوخت به صورت سراسری در تمام کشور عرضه نشده است، ثانیاً صاحبان خودروها باید هزینه بیشتری بپردازند تا این نوع خودروها که مطابق با استاندارد یورو ۴ است را خریداری کنند، سوم اینکه اختلاف هزینه در خودروهای مطابق با استاندارد یورو ۴ و یورو ۲ در خوردوهای سواری ۱.۵ میلیون تومان و برای کامیون و اتوبوس تا ۲۵ میلیون تومان اختلاف قیمت وجود دارد و این اختلاف قیمت وابستگی به ارز خارجی را برای خودروسازان تشدید میکند و در نهایت هدف آلایندگی کمتر هم حاصل نمیشود.
دبیر انجمن خودروسازان گفت: قبول داریم که هر کیلومتر مصرف خودروی استاندارد یورو ۴ معادل با ۱.۱۸ گرم آلایندگی و هر کیلومتر پیمایش با خودروی استاندارد یورو ۲، ۲.۷ گرم آلایندگی تولید میکند؛ یعنی کمتر از نیمی آلایندگی خواهد داشت.
وی ادامه داد: زمانی که سوخت قدیمی در خودروی مطابق با استاندارد یورو ۴ تزریق شود بعد از ۲۰ هزار کیلومتر مجدداً به حالت سابق برمیگردد و هدف کاهش آلایندگی حاصل نمیشود.
نعمتبخش در پایان تأکید کرد: خودروی مطابق با استاندارد یورو ۴ برای تزریق سوخت قدیمی در آن تولید و توزیع نخواهیم کرد.
نمیدونم جرا پست قبلی بنده حذف شد ولی به هر حال
فروش کیزاشی اغاز شد با قیمت نوجومی
بولتن نیوز: پیش از این هیات دولت در مصوبهای زمان ارتقای استاندارد آلایندگی خودروهای داخلی به یورو 4 را تا ابتدای تیر ماه تمدید کرده بود.
با این حال خودروسازان عنوان کردند که به دلیل عدم توزیع سراسری سوخت یورو 4 در کنار مشکلات تامین ارز و تحریم، ارتقای استاندارد آلایندگی تمام خودروها در شرایط فعلی امکانپذیر نیست.
در این شرایط براساس جدیدترین اخبار به دست آمده هیات دولت با ارائه مهلت جدیدی به خودروسازان در این زمینه موافقت کرده است.
این مصوبه به زودی با امضای معاون اول رییسجمهوری به خودروسازان و دیگر سازمانهای ذیربط ابلاغ میشود و به دنبال آن شمارهگذاری خودروهای داخلی از سر گرفته خواهد شد.
کسی می دونه فروش نقدی سمند کی شروع میشه؟ آیا خود نمایندگی ها اطلاع دارن مثلا بهشون بخشامه یا اس مس می دن؟
masooumi
26-06-2013, 21:10
کسی می دونه فروش نقدی سمند کی شروع میشه؟ آیا خود نمایندگی ها اطلاع دارن مثلا بهشون بخشامه یا اس مس می دن؟
هنوز برای تیرماه بخشنامه ای نزدن . (ظاهرا منتظر هستن که مشکل پلاک شدن خودروهای یورو 2 و تک ایربگ به صورت کامل رفع بشه)
شرايط پيش فروش قطعي ويژه تيرماه از روز شنبه مورخ 15 تير،ساعت 10برقرار مي باشد.
mr_rayan
08-07-2013, 18:02
سلام.
مشحص نیست پیش فروش فطعی ها دوباره کی باز میشه؟الان که همه ظرفیت ها پره.دیر جنبیدیم سرمون کلاه رفت.ایران خودرو چجوری اطلاع رسانی میکنه؟
Peugeot pars sal
08-07-2013, 21:21
ودیعه خودرو نقدی است یا اقساطی؟
mr_rayan
08-07-2013, 22:23
ودیعه خودرو نقدی است یا اقساطی؟
به صورت نقدی
Peugeot pars sal
08-07-2013, 22:45
به صورت نقدی
یعنی چک نمی گیرن برا ودیعه ها؟چجوریه باید ریخت به حساب؟
سلام.
مشحص نیست پیش فروش فطعی ها دوباره کی باز میشه؟الان که همه ظرفیت ها پره.دیر جنبیدیم سرمون کلاه رفت.ایران خودرو چجوری اطلاع رسانی میکنه؟
قیمت ها که به بهانه یورو 4 بالا بود. اما اخبار هم اعلام کرده بود بهترین راه برای اطلاغ از تغییرات یک سایت، سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستس کافی آدرس سایت فروش ایران خودرو رو بهش بدی تا ساعت به ساعت یا روز به روز تغییرات سایت رو برای شما ای میل کنه
mr_rayan
09-07-2013, 17:59
یعنی چک نمی گیرن برا ودیعه ها؟چجوریه باید ریخت به حساب؟
تو سایت ایران خودرو کاملا مشخصه.مطالعه کنید متوجه میشید.
یه سوال در مورد پیش فروش قطعی . الان مثلا 206 تیپ 5 رو آبان ماه تحویل میده یعنی 5 ماه . واسه این 5 ماه سود پس کوش ؟ از قیمت نهایی که زده 34 و خورده ای کم کردن یا این 31 تومن پیش پرداخت قیمت خودرو هست که سود رو ازش کم کردن ؟ یا موقع تحویل 3 تومن باقی رو میگیرن ؟ ممنون :n16:
shadows_funeral
19-07-2013, 19:46
یه سوال در مورد پیش فروش قطعی . الان مثلا 206 تیپ 5 رو آبان ماه تحویل میده یعنی 5 ماه . واسه این 5 ماه سود پس کوش ؟ از قیمت نهایی که زده 34 و خورده ای کم کردن یا این 31 تومن پیش پرداخت قیمت خودرو هست که سود رو ازش کم کردن ؟ یا موقع تحویل 3 تومن باقی رو میگیرن ؟ ممنون :n16:
قیمت خودرو ۳۴۴,۹۲۵,۰۰۰ هستش. این مفاد هم تو قراردادتونه که باید توجه کنید:
در صورتي كه برحسب ضرورت آپشن خاصي بر روي خودرو نصب يا حذف و يا تغييري در برخي از قطعات خودرو ايجاد شود اختلاف مبلغ ايجاد شده موقع تحويل خودرو از مشتريان محترم اخذ ويا مسترد خواهد شد.
تو قراردادتون صحبتی از سود نشده. قبلا بعضی پیش فروش های بلند مدت دارای سود مثلا سالانه 20 یا 23 در صد بود (موعد تحویل 3 سال یا 5 سال بعد بود) که موقع تحویل از قیمت روز خودرو کم می کردن. ولی کوتاه مدتها سود نداره. داشته باشه هم خیلی ناچیزه. در حد 300 400 هزار تومن. شما باید زمان تحویل بقیه پول خودرو بدید تا ماشین رو تحویلتون بدن
masooumi
19-07-2013, 21:47
دوست عزیز ، روش پیش فروش عادی سود داره و روش پیش فروش قطعی سود نداره...
چیزی هم که شما فرمودید پیش فروش قطعی هست و هیچ سود مشارکتی نداره ولی در عوض اگر قیمت خودرو زیاد بشه ، قیمت خودرویی که شما نوشتی همین چیزی هست که الان توی قراردادت هست و برات زیاد نمی کنند.
آخه 206 تیپ 5 فروش فوریش قبلا 36 تومن زده بود الان همین رو پیش فروش قطعی 34 تومن . من به نظرم اینجوری میاد که این 2 تومن رو به خاطر سود کم کردن . آخه قیمت گذاری جدیدی نشده که .........
نظر شما چیه ؟
shadows_funeral
22-07-2013, 04:45
آخه 206 تیپ 5 فروش فوریش قبلا 36 تومن زده بود الان همین رو پیش فروش قطعی 34 تومن . من به نظرم اینجوری میاد که این 2 تومن رو به خاطر سود کم کردن . آخه قیمت گذاری جدیدی نشده که .........
نظر شما چیه ؟
قیمت نمایندگی بعد از فرمول پیچیده ای که تصویب کردن 34 میلیون بود که الان حدود 400 تومن هم کشیدن روش دوست من
hossein.az
22-07-2013, 15:13
نظر شما چیه ؟
این 2 میلیون اختلاف قیمت به خاطر پک آپشنی بود که روی فروش قبلی روی تیپ 5 گذاشته بودن
خوب پس کسی ک پیش فروش قطعی میگیره کم داره . منتظر بمونه هر موفع باز شد فروش فوری بگیره دیگه :n27:
rh.mohammad
28-07-2013, 01:15
دوستان ما موعد تحویلمون 31ام بود . زنگ زدم گفتن چون باید یورو4 بدیم بیرون یه کم وقت میبره . بعد گفتم راه نداره زودتر تحویل بدید گفتن چرا 3 تومن دیگه بدید بیاید تحویل بگیرید .
این چه کاریه دیگه ؟ کسی میدونه موضوع چیه و چقدر طول میکشه تا تحویل بدن ؟
سپاس:n16:
mekanika92
28-07-2013, 11:03
سلام
دوستان کسی میدونه که ایرانخودرو واسه عید فطر امسال، فروش ویژه داره یا نه؟؟؟
من میخواستم 206 صندوق دار اسم بنویسم ولی ظرفیت پیش فروش تیرماه تموم شده
میخوام بدونم به مناسبت عید فطر ثبت نام دارن؟؟؟
اگه کسی اطلاع داره لطفا بگه
mehdi-2009
29-07-2013, 22:24
سلام
شرایطی که الان روسایت هست مربوط به تیر ماهه تو همین چندروزه شرایط مرداد بازمیشه ظرفیت ثبت نامشم بالاست
mehdi-2009
06-08-2013, 11:51
سلام
از امروز در تمامي نمايندگي هاي مجاز آغاز مي شود:
جشنواره فروش فوري و پيش فروش قطعي محصولات ايران خودرو
معاون بازاريابي و فروش ايران خودرو اعلام كرد: به مناسبت فرارسيدن عيد سعيد فطر و به منظور تثبيت بازار و پاسخگويي به نياز مشتريان باتوجه به سفرهاي تابستاني، فروش فوري و پيش فروش قطعي محصولات گروه صنعتي ايران خودرو از امروز پانزدهم مردادماه درتمامي نمايندگي هاي مجاز اين گروه صنعتي آغاز مي شود.
به گزارش ايكوپرس عبداله بابايي با بيان اين مطلب گفت: شركت ايران خودرو به منظور تثبيت بازار و اطمينان به مردم، شرايطي فراهم كرده تا مشتريان بتوانند هر محصولي را كه مي خواهند، به صورت فروش فوري و پيش فروش قطعي از طريق نمايندگي هاي مجاز شركت در سراسر كشور اقدام كنند.
معاون بازاريابي و فروش ايران خودرو تاكيد كرد: خودروهاي قابل عرضه در فروش نقدي داراي استاندارد يورو 4 و كارت طلايي يك ستاره و سه ستاره اختياري هستند.
بابايي درمورد پيش فروش قطعي محصولات ايران خودرو خاطرنشان ساخت: متقاضيان با انتخاب نوع و قيمت خودرو، دغدغه اي از نظر نامشخص بودن قيمت خودرو تا زمان تحويل نخواهند داشت. وي تاكيد كرد: تمامي خودروهاي عرضه شده در پيش فروش قطعي استاندارد يورو 4 دارند.
masooumi
07-08-2013, 12:16
شرایط فروش فوری و پیش فروش قطعی ایران خودرو به مناسبت عید سعید فطر (مرداد 92)
این بخشنامه های فروش از روی یکشنبه 20 مرداد ساعت 10 صبح تا زمان تکمیل ظرفیت فعال خواهند بود.
فروش فوری :
پیش فروش قطعی :
aliagha2013
07-08-2013, 21:54
207i دیگه تولید نمیشه؟
masooumi
07-08-2013, 23:20
207i دیگه تولید نمیشه؟
خیر تا اطلاع ثانوی ( همین هایی هم که تولید می کنند دستشون درد نکنه)
greenmidi
18-08-2013, 20:56
در حال حاضر آیا تحویل ایران خودرو به موقع انجام میشه؟
hossein.az
19-08-2013, 00:22
برای خرید نقدی ها بله
اما برای پیش خریدی ها چه قطعی چه غیر قطعی
کم و بیش تاخیر دارند
masooumi
19-08-2013, 10:50
بستگی کامل به نوع خودرو داره...
greenmidi
20-08-2013, 19:17
بستگی کامل به نوع خودرو داره...
پارس سال تحویل دی
masooumi
20-08-2013, 19:26
پارس سال تحویل دی
با شرایط فعلی یک تاخیر حداکثر یک ماه در نظر بگیرید یعنی تحویل شما میشه تقریبا بهمن (عرض شد با شرایط تحویل فعلی ولی احتمال داره اون موقع تاخیر کمتر با بیشتر بشه)
به نسبت تحویل پارس سال فعلا با تاخیر معقول انجام میشه
greenmidi
21-08-2013, 23:38
آیا شیشه های سولار از پارس حذف شده؟
ثبت نام شده پند روز پیش
greenmidi
21-08-2013, 23:40
ثبت نام شده چند روز پیش
سایت ایران خودرو
pishooo2
21-08-2013, 23:57
ثبت نام شده چند روز پیش
سایت ایران خودرو
عجب اپشن جالبی در حد خودروهای روز دنیا :n04: (بلنگوی عقب)!!!!!!!!!!!!!!!!
hossein.az
21-08-2013, 23:58
ثبت نام شده پند روز پیش
توی مدلهای اردیبهشت به بعد شیشه های سبز رنگ سولار را ندیدم
یکی از دوستان هم تحویل خرداد بود نداشت
masooumi
24-08-2013, 07:58
فروش نقدی :
پیش فروش :
Iranian boy10
04-09-2013, 14:16
پارس ال ایکس ظرفیت تکمیل شده! به این زودی تازه امروز 21 جور کردم مثل اینکه بهمن هم پر شده! یه سوال : ظرفیت ثبت نام هر نمایندگی ایران خودرو با ظرفیت ثبت نام اینترنت فرق میکنه ؟ ممکنه که برم از نمایندگی ها بتونم پارس ال ایکس ثبت نام کنم؟
باتشکر
سوزوکی ویتارا و کیزاشی فروش نداره ؟ حتی تهران ؟
mehdi-2009
05-09-2013, 00:22
پارس ال ایکس ظرفیت تکمیل شده! به این زودی تازه امروز 21 جور کردم مثل اینکه بهمن هم پر شده! یه سوال : ظرفیت ثبت نام هر نمایندگی ایران خودرو با ظرفیت ثبت نام اینترنت فرق میکنه ؟ ممکنه که برم از نمایندگی ها بتونم پارس ال ایکس ثبت نام کنم؟
باتشکر
نه واسه ایران خودرو این طوری نیست که نمایندگی سهمیه جداداشته باشه و روسایت هم ظرفیت جداگانه بذارن هر چی هست میذارن روی سایت مثلا هر نمایندگی 2تا پارس
ولی سایپا سهمیه دارند نمایندگی هاش
mehdi-2009
05-09-2013, 00:25
سوزوکی ویتارا و کیزاشی فروش نداره ؟ حتی تهران ؟
ویتارااخرین بار شهریور پارسال بود که پیش فروش داشت ایران خودرو ودیگه از اون به بعد فروشش قطع شده
ولی کیزاشی هر چندوقت یکبار میذارن روسایت باید پیگیر باشین
shadows_funeral
05-09-2013, 06:22
باتشکر
بعضا بعضی نمایندگی ها خودشون خرید می کنن و با قیمت بالاتر می تونید ازشون ماشین رو بخرید.
greenmidi
19-09-2013, 15:05
آیا واریز پیش از موعد امتیاز محسوب میشه؟
shadows_funeral
19-09-2013, 15:14
خیر تا اوجا که اطلاع دارم.
ساشاشذ22
29-09-2013, 12:18
ما که اینقدر پول نداریم باید چیکار کنیم؟
mehdi-2009
30-09-2013, 10:23
فقط سود مشارکت بیشتری واستون محاسبه میشه
Soroush-S
02-10-2013, 19:49
دوستان لطفا جملات زیر برای من توضیح میدین:
مبلغ مابه التفاوت پس از صدور دعوت نامه محاسبه واعلام مي گردد سود انصراف 24% به ثبت نام هاي با ماندگاري حداقل9ماه پرداخت خواهدشدو با ماندگاري کمتر از9 ماه، سود انصراف23.5%محاسبه ميشود. *** سود مشارکت 26% *** سود انصراف 24% ***
ضمنا قیمت 206 تیپ پنج کارخونه ای توی این طرح چند در میاد؟
shadows_funeral
02-10-2013, 21:05
دوستان لطفا جملات زیر برای من توضیح میدین:
مبلغ مابه التفاوت پس از صدور دعوت نامه محاسبه واعلام مي گردد سود انصراف 24% به ثبت نام هاي با ماندگاري حداقل9ماه پرداخت خواهدشدو با ماندگاري کمتر از9 ماه، سود انصراف23.5%محاسبه ميشود. *** سود مشارکت 26% *** سود انصراف 24% ***
ضمنا قیمت 206 تیپ پنج کارخونه ای توی این طرح چند در میاد؟
این یعنی اینکه قیمت ماشین معلوم نیست. هر وقت ماشین آماده شد خواستن بهتون تحویل بدن میان نگاه می کنن قیمت چقده؟ شما چقدر پرداخت کردید؟ چقدر سود داده پولتون؟ بعدش باید باقی موندشو بهشون بدید تا ماشین رو تحویلتون بدن.
سود 26 در صد یعنی پولی که میریزید به حساب سالانه 26 درصد بهش اضافه می شه. اگه بعد 9 ماه انصراف بدین پولتون رو با 24 درصد سود سالیانه بهتون بر می گردونن. اگه قبل 9 ماه انصراف بدین پولتون رو با سود سالانه 23.5 درصد بهتون بر می گردونن. تو این سود ها دقت کنید سود سالیانس نه ماهانه .
مدرک معتبر
06-10-2013, 01:47
سلام به دوستان
به نظر من ادم صبر کنه نقد بخره خیی بهتر هستش هم اقساط بلند مدت هم اینکه دو برار ماشین باید پول بدیم
من واسه 206 ثبت نام کرده ام. آیا میشه بعداً خودرو درخواستیم رو تغییر بدم؟ مثلاً بجای 206 ، رانا بردارم؟
mehdi-2009
07-10-2013, 13:07
من واسه 206 ثبت نام کرده ام. آیا میشه بعداً خودرو درخواستیم رو تغییر بدم؟ مثلاً بجای 206 ، رانا بردارم؟
نه نمیشه مگراین که خود شرکت 206نداشته باشه بگه بیاین تبدیل کنین که اونم الان ممکن نیست چون 206داره تولیدمیشه دعوت نامه هاشم به موقع داره میاد....
night lord
13-10-2013, 22:30
آقا این دنا رو کی میخوان بدن بیرون یا ثبت نام کنن کسی خبر داره؟
من خانواده 206 ثبت نام کرده ام یعنی 206 بدون صندوق.
میخوام ببینم راهی داره بجاش 206SD بگیرم؟
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
mohamad skystar
13-10-2013, 23:49
آقا این دنا رو کی میخوان بدن بیرون یا ثبت نام کنن کسی خبر داره؟
دنا قرار بود از سال 91 به فروش برسه اما شرایط برای تولیدش هنوز میسر نشده
و فکر نمیکنم در حال حاضر خبری از فروش این خودرو باشه.
هر موقع بیاد تو سبد محصولات بلافاصله اطلاع رسانی همگانی خواهد شد.
shadows_funeral
16-10-2013, 11:09
از این به بعد شرایط فروش در تاپیک زیر پیگیری می شه:
شرایط فروش و پیش فروش شرکت های خودروساز داخلی و خارجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.