مشاهده نسخه کامل
: ریدایرکت نمیشود؟
mosi2007
03-02-2012, 19:18
سلام دوستان
یه سوال راجع به redirect داشتم
تو این صفحه یه فرمی است که کاربر میاد و ادرس سایتی را وارد میکنه بعد ادرس سایت نشون داده میشه
میخوام وقتی روی هر ادرس کلیک شد بعد عملیات ریدایرکت انجام بشه
تو قسمت کد php این صفحه که وظیفه چاپ ادرسهای وارد شده را داره
میخوام که هر کاربر وقتی کلیک کرد تابع countdown را فراخوانی کنم که ادرس را هم به عنوان ارگومان این تابع به تابع ارجاع داده بشه ولی نمیشه نمیدونم کجای این کد ایراد داره دوستان کمک کنند لطفا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
moein_ak
04-02-2012, 12:22
سلام دوستان
یه سوال راجع به redirect داشتم
تو این صفحه یه فرمی است که کاربر میاد و ادرس سایتی را وارد میکنه بعد ادرس سایت نشون داده میشه
میخوام وقتی روی هر ادرس کلیک شد بعد عملیات ریدایرکت انجام بشه
تو قسمت کد php این صفحه که وظیفه چاپ ادرسهای وارد شده را داره
میخوام که هر کاربر وقتی کلیک کرد تابع countdown را فراخوانی کنم که ادرس را هم به عنوان ارگومان این تابع به تابع ارجاع داده بشه ولی نمیشه نمیدونم کجای این کد ایراد داره دوستان کمک کنند لطفا
دوست عزیز این کد ایرادای زیادی داره
اولا شما داری لینکا رو بیرون تگ body چاپ میکنی
دوما با تابع .click میتونی کارتو خیلی راحت تر کنی
سوما وقتی از winow.location = link استفاده میکنی عمل ریدایرکت انجام نمیشه، کاری که این کد انجام میده دقیقا مثل موقعیه که روی یه لینک کلیک میکنی
واسه میخوای واقعا عمل ریدارکتو انجام بدی اینطوری بهتره
من میتونم کد درست شده رو تحویلت بدم ولی بهتره خودت درستش کنی تا تو ذهنت بمونه :46:
mosi2007
04-02-2012, 17:05
دوست عزیز این کد ایرادای زیادی داره
اولا شما داری لینکا رو بیرون تگ body چاپ میکنی
دوما با تابع .click میتونی کارتو خیلی راحت تر کنی
سوما وقتی از winow.location = link استفاده میکنی عمل ریدایرکت انجام نمیشه، کاری که این کد انجام میده دقیقا مثل موقعیه که روی یه لینک کلیک میکنی
واسه میخوای واقعا عمل ریدارکتو انجام بدی اینطوری بهتره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن میتونم کد درست شده رو تحویلت بدم ولی بهتره خودت درستش کنی تا تو ذهنت بمونه :46:
دستت درد نکنه درستش کردم ولی بازم یه مشکلی است
این صفحه اصلی است که کاملا درست است , و اجرا میشه و صفحه ریداریکت میشه
اطلاعات را میاد از اینجا میگیره و بصورت bottun چاپ میکنه
تا اینجا درسته همه چی
حالا من میام این صفحه دوم را که لینکها را بصورت button چاپ کرده میام تغییر میدم که لینکه را بصورت
لینک نشون بده ولی کد در اینجا درست اجرا نمیشه لطف کنید و مشکل را بگید که تو کجاست
moein_ak
05-02-2012, 00:56
دستت درد نکنه درستش کردم ولی بازم یه مشکلی است
این صفحه اصلی است که کاملا درست است , و اجرا میشه و صفحه ریداریکت میشه
اطلاعات را میاد از اینجا میگیره و بصورت bottun چاپ میکنه
تا اینجا درسته همه چی
حالا من میام این صفحه دوم را که لینکها را بصورت button چاپ کرده میام تغییر میدم که لینکه را بصورت
لینک نشون بده ولی کد در اینجا درست اجرا نمیشه لطف کنید و مشکل را بگید که تو کجاست
دوست عزیز لینک ۱۰۰٪ چاپ میشه ولی مساله اینه که اصلا $_POST['addlinks'] مقداری داره یا نه
اینو بذار اول کدی که مشکل داره
mosi2007
05-02-2012, 15:37
دوست عزیز لینک ۱۰۰٪ چاپ میشه ولی مساله اینه که اصلا $_POST['addlinks'] مقداری داره یا نه
اینو بذار اول کدی که مشکل داره
'سلام دستت هم درد نکنه که داری به سوالم توجه میکنی
این کدی را که شما گفتید گذاشتم $_POST['addlinks'] این هم دارای مقدار میباشد
در پست قبلیم گفتم که اگر بجای این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین را
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزارم کدم اجرا میشه ولی مقدار را بصورت دکمه بوتون چاپ میکنه که من نمیخوام اینجوری بشه میخوام بصورت لینک بشه که من کد را تغییر دادم به این صورت
بازم مقدار چاپ میشه این دفعه بصورت لینک ولی به محض اینکه روی لینک کلیک میکنم صفحه میپره و
function countdown که برای ریدایرکت است و شماره انداز معکوس داره اجرا نمیشه
میخوام وقتی روی لینک چاپ شده کلیک شد صفحه نپره و function countdown اجرا بشه ولی نمیشه؟
moein_ak
06-02-2012, 10:16
'سلام دستت هم درد نکنه که داری به سوالم توجه میکنی
این کدی را که شما گفتید گذاشتم $_POST['addlinks'] این هم دارای مقدار میباشد
در پست قبلیم گفتم که اگر بجای این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین را
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بزارم کدم اجرا میشه ولی مقدار را بصورت دکمه بوتون چاپ میکنه که من نمیخوام اینجوری بشه میخوام بصورت لینک بشه که من کد را تغییر دادم به این صورت
بازم مقدار چاپ میشه این دفعه بصورت لینک ولی به محض اینکه روی لینک کلیک میکنم صفحه میپره و
function countdown که برای ریدایرکت است و شماره انداز معکوس داره اجرا نمیشه
میخوام وقتی روی لینک چاپ شده کلیک شد صفحه نپره و function countdown اجرا بشه ولی نمیشه؟
آهان
من فکر کردم که میگی که کلا لینکا نمایش داده نمیشه واسه همین گفتم تست قبلیو انجام بده
وقتی توی یه سایت روی یه دکمه با تایپ button کلیک میکنی هیچ اتفاقی نمیفته ولی وقتی روی لینکی که href داره کلیک میکنی صفحه عوض میشه(به این میگن event) واسه همین باید توی تابع callback کلیک بگی که این کارو انجام نده
میتونی از دو طریق اینو انجام بدی
۱. آخر تابعی که موقع کلیک لینک فراخوانی میشه یه return false; بذاری
۲. یا اینکه اول تابعتو اینجوری بنویسی(من اینو ترجیح میدم چون هم شیک تره هم مطمئن تر)
وقتی به عنوان پارامتر تابع کلیک به متغیر بذاری جیکوئری تو اون متغیر اطلاعات رویدادو توی این متغیر میریزه و از طریق اون میتونی بگی که کاری که به صورت پیش فرض انجام میده رو(رفتن به صفحه ای که href مقدارشه) انجام نده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.