ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد اکسترنال

Mehrdad092000
03-02-2012, 15:12
سلام
دوستان من یه هارد 2.5 اینچی 500 گیگ وسترن دارم usb3 فبلا کار میکرد اما الان که وصل میکنم توی ویندوز xp سیستم هنگ میکنه توی 2 تا pc هم تست کردم همینجوریه اما توی ویندوز 7 میاد
هارد دوستمم از همینه همینجوری شد به احتمال زیاد ویروس افتاده حالا چجوری چک کنم؟
از طریق بوت میشه یا ... ؟
راستی نمیخوام اصلاعاتم پاک بشه
راهنمایی کنید ممنون

A M ! N
03-02-2012, 15:49
از داخل Safe mode ویندوز ایکس پی تون امتحان کردین ؟
اگه نه یکبار به safe mode بیاین و اونجا هارد رو وصل کنین..
یکبار هم هارد رو وقتی سیستم خاموش هست وصل کنین و بعد سیستم رو روشن کنین
با یک یوزر جدید از داخل ویندوز امتحان کنین ( یوزر حتما administrator باشه )

با نرم افزار پایین هارد اکسترنال رو از داخل safe mode اسکن کنین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشین../.

Mehrdad092000
03-02-2012, 20:45
ممنون
فکر کنم با Safe mode سری قبل تست کردم اومد بازم الان تست میکنم میگم

Mehrdad092000
03-02-2012, 21:05
از Safemodeاومد اون انتیویروسم نصب کردم زدم scan اما نمیدونم اینو اسکن کرد
میگم انتی ویروس دیگه ای نیست به صورت پرتابل ؟که با این انتی ویروس خودم مشکل پیدا نکنه

A M ! N
04-02-2012, 02:02
از Safemodeاومد اون انتیویروسم نصب کردم زدم scan اما نمیدونم اینو اسکن کرد
میگم انتی ویروس دیگه ای نیست به صورت پرتابل ؟که با این انتی ویروس خودم مشکل پیدا نکنه
آنتی ویروستون چی هست دوست عزیز ؟

این که بهتون دادم آنتی ویروس نیست البته ، یک ابزاری هست برای حذف ویروسهای تحت اتوران ، درکنار هرچیزی میتونین همیشه داشته باشین.

موفق باشین../.

Mehrdad092000
04-02-2012, 06:38
آنتی ویروستون چی هست دوست عزیز ؟

این که بهتون دادم آنتی ویروس نیست البته ، یک ابزاری هست برای حذف ویروسهای تحت اتوران ، درکنار هرچیزی میتونین همیشه داشته باشین.

موفق باشین../.
اسمارت 5 شرکت east
میدونم دوست عزیز همونیه که ایکون ذره بین داره دیگه؟چون مان اونو داشتم اون لینک که دادی انلود نشد اما نسخه 3.2 فکذ کنم داشتم اپدیتم کردم منظورم این بود که سرچ ینکرد اینو توی تنظیماشم تیک ابزارهای جداشدنی زدم اما سرچ نکرد
هارد هم مثل فلش میشناسن یا مثل هارد داخلی؟
-----------------------------
راستی اونجور که گفتین هارد خاموش وصل کنم وقتی به pc. وصله میاد بالا مشکلی نیست چرا؟

A M ! N
04-02-2012, 12:53
اسمارت 5 شرکت east
میدونم دوست عزیز همونیه که ایکون ذره بین داره دیگه؟چون مان اونو داشتم اون لینک که دادی انلود نشد اما نسخه 3.2 فکذ کنم داشتم اپدیتم کردم منظورم این بود که سرچ ینکرد اینو توی تنظیماشم تیک ابزارهای جداشدنی زدم اما سرچ نکرد
هارد هم مثل فلش میشناسن یا مثل هارد داخلی؟
-----------------------------
راستی اونجور که گفتین هارد خاموش وصل کنم وقتی به pc. وصله میاد بالا مشکلی نیست چرا؟

آیکانش رو یادم نمیاد چه شکلی بود ولی اسم برنامه رو بخونین نوشته autorun remover

به نظر من چون شما تاحالا ناد32 داشتین و اصلا هم قدرت کافی رو نداره، بهتره که این ابزار خوب شرکت کاسپر اسکای رو بگیرین و باهاش کل سیستم رو اسکن کنید:

حجمش 111 مگابایت هستش ، با این ابزار کل سیستم رو اسکن کرده من جمله هارد اکسترنالتون بعد که کامل سیستمتون ویروس یابی شده برنامه رو باید پاک کنید، چون این برنامه قابل آپدیت نیست و یکبار مصرف هستش،

اگه هم دوست دارین میتونین خود کاسپر اسکای رو روی سیستم نصب کنید که بتونین همیشه آپدیتش هم بکنین و کلا آنتی ویروستون بشه این.

هارد اکسترنال شما کاملا مث یک USB فلش شناسایی میشه.

یعنی شما وقتی سیستم خاموش باشه و هارد رو وصل کنید بیاد بالا مشکلی ندارین باهاش ؟
این به خاطر اینه که درایورهای مورد نیاز هارد اکسترنال در حین بوت شناسایی میشن.

موفق باشین../.

Mehrdad092000
04-02-2012, 21:29
آیکانش رو یادم نمیاد چه شکلی بود ولی اسم برنامه رو بخونین نوشته autorun remover

به نظر من چون شما تاحالا ناد32 داشتین و اصلا هم قدرت کافی رو نداره، بهتره که این ابزار خوب شرکت کاسپر اسکای رو بگیرین و باهاش کل سیستم رو اسکن کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] y-labs.com%2Fdevbuilds%2FAVPTool%2Favptool11%2Fsetup _11.0.0.1245.x01_2012_02_04_12_50.exe)

حجمش 111 مگابایت هستش ، با این ابزار کل سیستم رو اسکن کرده من جمله هارد اکسترنالتون بعد که کامل سیستمتون ویروس یابی شده برنامه رو باید پاک کنید، چون این برنامه قابل آپدیت نیست و یکبار مصرف هستش،

اگه هم دوست دارین میتونین خود کاسپر اسکای رو روی سیستم نصب کنید که بتونین همیشه آپدیتش هم بکنین و کلا آنتی ویروستون بشه این.

هارد اکسترنال شما کاملا مث یک USB فلش شناسایی میشه.

یعنی شما وقتی سیستم خاموش باشه و هارد رو وصل کنید بیاد بالا مشکلی ندارین باهاش ؟
این به خاطر اینه که درایورهای مورد نیاز هارد اکسترنال در حین بوت شناسایی میشن.

موفق باشین../.
ممنون دوست عزیز
قبل این کسپر پرتابل گرفتم نصب کردم اما چیزه خاصی پیدا نکرد
اینو دارم
Kaspersky.PURE.Total.Security.9.1.0.124.rar
این کاملشه؟ نصبش کنم؟ بهتراز نود 32 هستش؟
من چون سیستمم از لحاظ سخت افزاری صعیفه نو نصب کردم کسپر مشکلی پیش نمیاره که؟

----------------------
دوست عزیز چرا وقتی خاموش میزنم هاردو میاد بالا اما روشن نه؟قبلن میشید ؟نمیتونید مشکلشو تشخیص بدید؟

A M ! N
04-02-2012, 22:47
ممنون دوست عزیز
قبل این کسپر پرتابل گرفتم نصب کردم اما چیزه خاصی پیدا نکرد
اینو دارم
Kaspersky.PURE.Total.Security.9.1.0.124.rar
این کاملشه؟ نصبش کنم؟ بهتراز نود 32 هستش؟
من چون سیستمم از لحاظ سخت افزاری صعیفه نو نصب کردم کسپر مشکلی پیش نمیاره که؟

----------------------
دوست عزیز چرا وقتی خاموش میزنم هاردو میاد بالا اما روشن نه؟قبلن میشید ؟نمیتونید مشکلشو تشخیص بدید؟
...کاسپر که بهتون گفتم اینجا هم میگم ورژن Kaspersky internet security رو بگیرین و نصب کنین، ورژن PURE کامل هست اما با مشکل کلید مواجه میشین ، ضمنا ویژگیهای خیلی خاصی هم نداره که به کار شما بیاد.

شـــــــــــــما یکبار بایوز رو default کنین ببینین درست میشه یا نه ، همچنین به Device manager برین و ازونجا به بخش disk drive برین و روی هارد اکسترنالتون دابل کلیک کنید و در تب Policies ببینین چه گزینه ای فعال هست.

شاد باشی../.

Mehrdad092000
06-02-2012, 19:27
گزینه ی optimize for quick remove

A M ! N
06-02-2012, 21:00
گزینه ی optimize for quick remove
BIOS رو default کردین ؟

اون گزینه هم که درسته باید روی همین میبود که هست.

هارد اکسترنالتون چی هست ؟ usb 3 ؟ مارکش ؟

ویندوزتون گفتین ایکس پی هست الان ؟

چه ورژنی از ایکس پی دارین ، باید یک sp1 sata 2 support که آخرین ورژن هست نصب کنید.

شاد باشین../.

Mehrdad092000
07-02-2012, 05:49
BIOS رو default کردین ؟

اون گزینه هم که درسته باید روی همین میبود که هست.

هارد اکسترنالتون چی هست ؟ usb 3 ؟ مارکش ؟

ویندوزتون گفتین ایکس پی هست الان ؟

چه ورژنی از ایکس پی دارین ، باید یک sp1 sata 2 support که آخرین ورژن هست نصب کنید.

شاد باشین../.
نه اونم میزارم حالت قبلی میگم
هاردم WD My passport usb3
اخه ببینید قبلا کار میکرد یه هو اینجوری شد به احتمال زیاد ویروسی شده چون هم هارد خودم هم هارد دوستمم اینجوری شد روی win7 بدون هیچ مشکلی اجرا میشه اما روی xp اینجوری شده
2تا هارد رو روی 2تا pc هم تست کردم

A M ! N
08-02-2012, 00:34
نه اونم میزارم حالت قبلی میگم
هاردم WD My passport usb3
اخه ببینید قبلا کار میکرد یه هو اینجوری شد به احتمال زیاد ویروسی شده چون هم هارد خودم هم هارد دوستمم اینجوری شد روی win7 بدون هیچ مشکلی اجرا میشه اما روی xp اینجوری شده
2تا هارد رو روی 2تا pc هم تست کردم

اول یک درایور ببینین دارین برای USB 3 تون نصب کنید ، بعد ویندوز ایکس پی تون رو تعمیر کنید ↓↓↓

سی دی ویندوز رو داخل بزارین اول

برین به استارت منو و برین به all program و ازونجا Accessories و ازونجا هم روی

command prompt راست کلیک کنید و بعدش گزینه run as رو بزنین کادر که باز شد گزینه ی پایین رو انتخاب کنین که میشه Adminstrator ( اگه برای این یوزر Adminstrator پسورد گذاشته بودین اون پایین بنیویسین )

بعد که داس باز شد بنویسین :

SFC /SCANNOW

و اینتر کنین

بزارین تا کامل بشه..

ضمنا گفتم اگه میتونین ویندوز رو به Sata edition و آخرین ورژن ایکس پی ارتقا بدین درست میشه.

شاد باشید..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehrdad092000
09-02-2012, 05:07
اول یک درایور ببینین دارین برای USB 3 تون نصب کنید ، بعد ویندوز ایکس پی تون رو تعمیر کنید ↓↓↓

سی دی ویندوز رو داخل بزارین اول

برین به استارت منو و برین به all program و ازونجا Accessories و ازونجا هم روی

command prompt راست کلیک کنید و بعدش گزینه run as رو بزنین کادر که باز شد گزینه ی پایین رو انتخاب کنین که میشه Adminstrator ( اگه برای این یوزر Adminstrator پسورد گذاشته بودین اون پایین بنیویسین )

بعد که داس باز شد بنویسین :

SFC /SCANNOW

و اینتر کنین

بزارین تا کامل بشه..

ضمنا گفتم اگه میتونین ویندوز رو به Sata edition و آخرین ورژن ایکس پی ارتقا بدین درست میشه.

شاد باشید..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون دوست عزیز الان خونه نیستم تست کنم
اما من ویندوزمم عوض کردم باز نشد فکر نکنم دیگه نیازی به تعمیر باشه
ویندوزی که نصب کردمم از اخرین ورژن هاس
biexpp611.iso
به احتمال قوی ویروسی شده
چون 2تا هارد ار همین اینجوری شد روی 2 تا سیستم

A M ! N
12-02-2012, 02:16
به نظر من مشکل از دوجا میتونه باشه ، یا بایوزتون که باید آپدیت یا پیش فرض بشه.. یا ویندوزتون که باید به آخرین آپدیتها ارتقا داده بشه.

بایوز رو پیشفرض کنید نتیجه رو اطلاع بدین..

شاد باشید..

Mehrdad092000
12-02-2012, 18:06
میگما توی بایوس من چیزی نبود بخوام بزارم حالت دیفالت
راستی چجوری میشه اپدیتش کرد؟

A M ! N
12-02-2012, 19:43
میگما توی بایوس من چیزی نبود بخوام بزارم حالت دیفالت
راستی چجوری میشه اپدیتش کرد؟
منظوت چیه رفیق ؟

یک گزینه ای هست به نام optimized default یا همچین چیزی بزنین و تایید کنین کل تنظیمات به حالت پیشفرض بر میگرده ، یا اینکه کیس رو باز کنین و باطری مادربورد رو بردارین ( البته برق کیس قطع باشه و اتصال به دو سر پین اسلات باطری قرار بدین تا برق باقی مونده خارج بشه ) یا اینکه جامپر CMOS رو بردارین و دوباره قرار بدین ، که البته از بین این همه همون تنظیم از داخل بایوز بهترین هست و بی دردسر..

برای آپدیت کردن بایوزتون هم از شرکتی که مادربوردتون مربوط به اون هست اول نرم افزار فلش رو میگیرین و آخرین آپدیت رو براش میگیرین و آپدیت میکنین ، البته این کار رو درآخرین مرحله انجام بدین چون کمی خطرناک هستش.

شاد باشید...

Mehrdad092000
18-02-2012, 02:51
منظوت چیه رفیق ؟

یک گزینه ای هست به نام optimized default یا همچین چیزی بزنین و تایید کنین کل تنظیمات به حالت پیشفرض بر میگرده ، یا اینکه کیس رو باز کنین و باطری مادربورد رو بردارین ( البته برق کیس قطع باشه و اتصال به دو سر پین اسلات باطری قرار بدین تا برق باقی مونده خارج بشه ) یا اینکه جامپر CMOS رو بردارین و دوباره قرار بدین ، که البته از بین این همه همون تنظیم از داخل بایوز بهترین هست و بی دردسر..

برای آپدیت کردن بایوزتون هم از شرکتی که مادربوردتون مربوط به اون هست اول نرم افزار فلش رو میگیرین و آخرین آپدیت رو براش میگیرین و آپدیت میکنین ، البته این کار رو درآخرین مرحله انجام بدین چون کمی خطرناک هستش.

شاد باشید...
برم توی بایوسو دوباره ببینم اما میدونم از این نیست چون توی کامپیوتر دیگه هم تست کردم مشکل داشت
فقط این 2تا هارد اینجوری شده روش اصلاعات دارم وگرنه فرمت میکردم به احتمال زیاد ویروسیه

راستی در مورد اپدیت
مادربوردم اینتل هستش
روش اپدیت همهی بایوس ها یک جوره میشه بیشتر توضیح بدید ؟
راستی خطر چی؟نمیشه دانگرید کرد اگه مشکلیم پیش بیاد بد اپدیت بایوس باید وین نصب بشه از اول؟

A M ! N
18-02-2012, 13:20
برم توی بایوسو دوباره ببینم اما میدونم از این نیست چون توی کامپیوتر دیگه هم تست کردم مشکل داشت
فقط این 2تا هارد اینجوری شده روش اصلاعات دارم وگرنه فرمت میکردم به احتمال زیاد ویروسیه

راستی در مورد اپدیت
مادربوردم اینتل هستش
روش اپدیت همهی بایوس ها یک جوره میشه بیشتر توضیح بدید ؟
راستی خطر چی؟نمیشه دانگرید کرد اگه مشکلیم پیش بیاد بد اپدیت بایوس باید وین نصب بشه از اول؟
سلام پست یک این تاپیک بخونید و لوگ بزارین ببینم ، فعلا هم نمیخواد بایوز آپدیت کنید.

شما وقتی میگین از حالت سیف مود ایراد نداره ، حتما یک برنامه ای اختلال ایجاد میکنه..

شاد باشید..