ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید مانیتور 3 بعدی ( 3D ) ... آری یا نه ؟ و مقایسه آن با پنل IPS

dooste.man83
03-02-2012, 14:55
دوستان تا 450 می خواستم هزینه برای مانیتور کنم و کار اصلی من وب گردی در اینترنت هست و سایز 23 اینچ یا بزرگتر می خوام و بازی با کامپیوتر نمی کنم اما گاهی با PS3 و XBOX 360 بازی می کنم

1- نمی دونم تبدیل بازی های 2 بعدی به 3 بعدی از روی PS3 و XBOX برای این مونیتور (3D)امکان داره یا نه ؟
2- کیفیتش چطور در میاد و روانی بازی؟
3- برای وب گردی تصویر مانیتور های 3 بعدی با مانیتور های پنل IPS مثل هم هست یا نه؟
4- کیفیت فیلم و عکس در مانیتور های 3 بعدی با مانیتور های پنل IPS چقدر فرق دارن ؟
5- معایب و مزایای مانیتور های 3 بعدی در برابر مانیتور های پنل IPS چیه؟
6- در انتها آیا مانیتور 3D بگیرم یا معمولی؟

این مدل رو دیدم (LG ( D2342
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا این مدل از ایسوس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و خودم هم نظرم روی ASUS ML239H بود که پنل IPS داره
انتخاب با شما
ممنون

erfan_abedi_CB
19-02-2012, 15:22
دوستان تا 450 می خواستم هزینه برای مانیتور کنم و کار اصلی من وب گردی در اینترنت هست و سایز 23 اینچ یا بزرگتر می خوام و بازی با کامپیوتر نمی کنم اما گاهی با PS3 و XBOX 360 بازی می کنم

1- نمی دونم تبدیل بازی های 2 بعدی به 3 بعدی از روی PS3 و XBOX برای این مونیتور (3D)امکان داره یا نه ؟
2- کیفیتش چطور در میاد و روانی بازی؟
3- برای وب گردی تصویر مانیتور های 3 بعدی با مانیتور های پنل IPS مثل هم هست یا نه؟
4- کیفیت فیلم و عکس در مانیتور های 3 بعدی با مانیتور های پنل IPS چقدر فرق دارن ؟
5- معایب و مزایای مانیتور های 3 بعدی در برابر مانیتور های پنل IPS چیه؟
6- در انتها آیا مانیتور 3D بگیرم یا معمولی؟

این مدل رو دیدم (LG ( D2342
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ticles%2Fhardware-news%2Fmonitors%2Fitem%2F1432-review-lg-d2342p-monitor%2F1432-review-lg-d2342p-monitor)

یا این مدل از ایسوس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1389%2F05%2F12%2Fasus-company-look-3d-monitor.html)

و خودم هم نظرم روی ASUS ML239H بود که پنل IPS داره
انتخاب با شما
ممنون
مانیتور D2342 LG ویژگی 2D to 3D رو داره و با توجه به چیزایی که میخوای این مدل گزینه خوبیه و بحثش توی مانیتورهای 3D خیلی داغه.

تکنولوژی 2D to 3D : در اين تكنولوژي تصاوير دو بعدي به تصاوير سه بعدي قابل تبديل مي باشند، حتي اگر اين تصاوير به صورت اوليه سه بعدي تصويربرداري نشده باشند. پس از نصب نرم افزار TriDef بر روي سيستم كامپيوتر مي توان تصاوير و يا فيلم دو بعدی را به صورت 3D مشاهده نمود

قیمتش حدود 420 تومنه و با توجه به امکاناتش گزینه خوبی هست

hajoo
30-03-2012, 15:06
دوستان از مدل های جدیدتر LG خبری دارید؟

persiantoolsbaz
02-04-2012, 11:08
دوستان از مدل های جدیدتر LG خبری دارید؟
تا جائیکه من میدونم در حال حاضر مدلهای : e2281 و ips226 و مانیتورهای led سری 60 جزء مدلهای جدید LG هستند .