PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رم m2 گوشيم فرمت نميشه.

arashlolos
03-02-2012, 14:23
سلام
رم ام تو M2 تو گوشي سوني اريكسون K550 تقريبا پر بود و متوجه شدم كه ديگه هيچي با گوشي نميشه ريخت توش و پاك هم نميشه هيچي!
با كامپيوتر خوب ميشناستش ولي فرمت نميشه.با دوتا نرم افزار مختلف امتحان كردم باز پاك نشد.
فقط مونده كه بزارمش تو يه گوشي ديگه و فرمتش كنم.چون رمز گوشي خودمو ندارم.
كسي نرم افزاري نداره واسه فرمتش؟
شايد يه ويروس باشه.

arashlolos
17-02-2012, 11:00
كسي نميدونه؟؟؟؟؟؟
رمم اصلا با هيچ برنامه اي فرمت نميشه
حتي يدونه فايلم ديليت نميشه!

faraname
17-02-2012, 11:17
شما نفرمودید که می تونید از توی کامپیوتر توش اطلاعات بریزید یا نه ؟‌ یعنی رم گوشی مثل درایو میاد بالا و بعد می تونید توش اطلاعات بریزید ؟‌

arashlolos
17-02-2012, 11:30
شما نفرمودید که می تونید از توی کامپیوتر توش اطلاعات بریزید یا نه ؟‌ یعنی رم گوشی مثل درایو میاد بالا و بعد می تونید توش اطلاعات بریزید ؟‌
ممنون دادا از پاسختون
رم كاملا مث يه درايو مياد بالا
از كامپيوتر نميشه روش اطلاعات ريخت.يعني اطلاعات ظاهر و ايكونش نمايش داده ميشه ولي كپي نشده در اصل ميري بيرون از درايو و دوباره مياي ميبيني اون فايلي كه كپي كردي نيست
ولي از رم ميشه اطلاعاتو كپي كرد تو كامپيوتر.تازه cut هم ميكنم كات ميشه ولي از نو كه رمو ميزنم به پي سي باز ميبيني فايلا سر جاشه!!!!!!!!!

faraname
17-02-2012, 11:34
ممنون دادا از پاسختون
رم كاملا مث يه درايو مياد بالا
از كامپيوتر نميشه روش اطلاعات ريخت.يعني اطلاعات ظاهر و ايكونش نمايش داده ميشه ولي كپي نشده در اصل ميري بيرون از درايو و دوباره مياي ميبيني اون فايلي كه كپي كردي نيست
ولي از رم ميشه اطلاعاتو كپي كرد تو كامپيوتر.تازه cut هم ميكنم كات ميشه ولي از نو كه رمو ميزنم به پي سي باز ميبيني فايلا سر جاشه!!!!!!!!!

رم ریدر داری ؟‌ می تونی با اون تست کنی ؟‌ هدف من اینه که اول از رم ات مطمئن بشیم بعد بریم سراغ گوشی ات . رم گوشی رو بزار تو رم ریدر ببین باز هم این مشکل کپی نشدن اطلاعات از سیستم به رم رو داری یا نه . شاید مشکل از رم نباشه و خدایی نکرده از گوشی باشه . واسه اطمینان از اینکه رم خرابه یا گوشی ات مشکل داره تک راه استفاده از رم ریدر هست . تست کن خبرش رو به من بده . بعد بگم چیکار کنی .

arashlolos
17-02-2012, 11:40
رم ریدر داری ؟‌ می تونی با اون تست کنی ؟‌ هدف من اینه که اول از رم ات مطمئن بشیم بعد بریم سراغ گوشی ات . رم گوشی رو بزار تو رم ریدر ببین باز هم این مشکل کپی نشدن اطلاعات از سیستم به رم رو داری یا نه . شاید مشکل از رم نباشه و خدایی نکرده از گوشی باشه . واسه اطمینان از اینکه رم خرابه یا گوشی ات مشکل داره تک راه استفاده از رم ریدر هست . تست کن خبرش رو به من بده . بعد بگم چیکار کنی .
گوشيم كلا سوكتش براي اتصال به كامپيوتر خرابه
واسه اتصال نت به پي سي هم از بلوتوث استفاده ميكنم
تموم مواردي كه گفتم با رم ريدر بود.
ضمن اينكه با بلوتوث و برنامه پي سي سوئئيت هم وصل شدم و ديليت كردم ديليت ميشد ولي باز دوباره فابالا سر جاش بودن!!!!!!!
پس همش با رم ميزنم

faraname
17-02-2012, 11:52
گوشيم كلا سوكتش براي اتصال به كامپيوتر خرابه
واسه اتصال نت به پي سي هم از بلوتوث استفاده ميكنم
تموم مواردي كه گفتم با رم ريدر بود.
ضمن اينكه با بلوتوث و برنامه پي سي سوئئيت هم وصل شدم و ديليت كردم ديليت ميشد ولي باز دوباره فابالا سر جاش بودن!!!!!!!
پس همش با رم ميزنم

خب . شما یک راه بیشتر نداری . اون هم اینکه رم تون رو از طریق safe mode ویندوز فرمت کنی . یعنی ویندوز رو safe mode بیاری بالا بعد وقتی وارد ویندوز شدی بری واسه فرمت رم . اگر جواب داد که خدا رو شکر . اگر جواب نداد که هیچی و بهتره به فکر یک رم دیگه باشی . اصولا من خیلی با رم های m2 که از این مشکلات دارن برخورد داشتم . بعضی هاشون با این چیزی که گفتم حل میشه و بعضی هاشون هم نه . برنامه هایی هم که کار فرمت رو انجام میدن بیشتر از عمل و کارایی فقط حرف اش رو میزنن . واسه فرمت هم به شخصه از همین قابلیت ویندوز استفاده می کنم . البته یه پیشنهاد دیگه هم دارم . شما آنتی ویروس ات چیه ؟ آپدیت هست ؟‌واسه این طور دردسر ها پیشنهاد من همیشه AVIRA هست که خدای ویروس کشیه . یک چکی هم بدی با این آنتی ویروس بشه بد نیست . البته اگر بتونی فایل های مخفی سیستمی رو بالا بیاری ( از تنظمیات ویندوز ) و بتونی به فایل های درون رم یک نگاه دیگه بندازی شاید علت مشکل برات روشن تر بشه . در کل این چند راهی رو که گفتم امتحان بکن . نتیجه اش رو بهم بگو . منتظرم

arashlolos
17-02-2012, 12:24
خب . شما یک راه بیشتر نداری . اون هم اینکه رم تون رو از طریق safe mode ویندوز فرمت کنی . یعنی ویندوز رو safe mode بیاری بالا بعد وقتی وارد ویندوز شدی بری واسه فرمت رم . اگر جواب داد که خدا رو شکر . اگر جواب نداد که هیچی و بهتره به فکر یک رم دیگه باشی . اصولا من خیلی با رم های m2 که از این مشکلات دارن برخورد داشتم . بعضی هاشون با این چیزی که گفتم حل میشه و بعضی هاشون هم نه . برنامه هایی هم که کار فرمت رو انجام میدن بیشتر از عمل و کارایی فقط حرف اش رو میزنن . واسه فرمت هم به شخصه از همین قابلیت ویندوز استفاده می کنم . البته یه پیشنهاد دیگه هم دارم . شما آنتی ویروس ات چیه ؟ آپدیت هست ؟‌واسه این طور دردسر ها پیشنهاد من همیشه AVIRA هست که خدای ویروس کشیه . یک چکی هم بدی با این آنتی ویروس بشه بد نیست . البته اگر بتونی فایل های مخفی سیستمی رو بالا بیاری ( از تنظمیات ویندوز ) و بتونی به فایل های درون رم یک نگاه دیگه بندازی شاید علت مشکل برات روشن تر بشه . در کل این چند راهی رو که گفتم امتحان بکن . نتیجه اش رو بهم بگو . منتظرم
ممنون از راهنماييتون
فايلاي هيدنم ديدم بي فايده بود.
آنتي ويروسم avasat هست كه خوبه بدك ني.رمم پايينه نميتونم avira نصب كنم.گير هم زياد ميده اوييرا.
آبديتم واسه كمتر از 3 ماه هست.
از تو گوشي رمم اينطوري خراب شد نه از تو كامپيوتر.با گوشي نت زياد ميرم.
از سيف مود بيام بالا بعد چيكار كنم؟فرمت؟خوب چه فرقي داره؟
فعلا باي
بعدا ميخونم
مرسي

faraname
17-02-2012, 12:34
ممنون از راهنماييتون
فايلاي هيدنم ديدم بي فايده بود.
آنتي ويروسم avasat هست كه خوبه بدك ني.رمم پايينه نميتونم avira نصب كنم.گير هم زياد ميده اوييرا.
آبديتم واسه كمتر از 3 ماه هست.
از تو گوشي رمم اينطوري خراب شد نه از تو كامپيوتر.با گوشي نت زياد ميرم.
از سيف مود بيام بالا بعد چيكار كنم؟فرمت؟خوب چه فرقي داره؟
فعلا باي
بعدا ميخونم
مرسي

وقتی از safe mode بالا بیایی و بعد فرمت کنی چون خیلی از application ها غیر فعال هستن مشکلی از طرف سیستم واسه فرمت کردن وجود داشته باشه با ضریب بالا مرتفع میشه . خواستم مطمئن بشی که هر کار کنی فرمت شدنی نیست . آپدیت آنتی ویروس ات خیلی قدیمی هست . من روزی ۳ بار آپدیت می کنم . ۳ ماه خیلی دیره:13:شما همون safe mode رو تست کن اگر شد که شد اگر نشد برو دنبال رم دیگه . ارزش نداره انقدر روش وقت بذاری