PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه‌ی شام ایرانی

landscape
03-02-2012, 13:12
اولین سی دی مربوط به مجموعه شام ایرانی توزیع و پخش شد.

این مجموعه قبلا اسمش بفرمایید شام ایرانی بود که حالا شده : شام ایرانی

شام ایرانی به کارگردانی بیژن بیرنگ است و در اولین مجموعه اشکان خطیبی، رامبد جوان، مهدی پاکدل و سروش صحت حضور دارند..

در این سی دی که پخش شد، آشپز و میزبان اشکان خطیبی است.

.................................................. ..........................................
.................................................. .........................................

من که خیلی خوشم اومد...بسیار جالب بود و فکر کنم جالب تر هم بشه، مطمئنا دلیل جذابیتش این بود که افرادی که در مسابقه شرکت میکنند چهره های شناخته شده هستند.

بیژن بیرنگ هم معمولا کاراش خوب درمیاد، نگرش مثبتی داره...

در هر حال قسمت اولش راضی کننده بود و من که منتظرم تا قسمتهای بعدیش رو هم ببینم..

دوستانی که این مجموعه رو دیدند بیان و نظر بدن.

essi4300
03-02-2012, 13:24
بسیار تقلیدگرایانه بود،بدون هیچ ابتکاری.

حتی اون تعداد 4 نفر رو هم نکرده بود کمتر یا بیشتر کنه،جالبه نوشته کاری از بیژن بیرنگ !!!!

بهتره میگفت تقلید و التماس برای جذب مخاطبی از بیژن بیرنگ.

اونهم احتمالا در برنامه های بعدی یا همه مرد هستند توی یک گروه یا همه زن، که یک وقت ارزش های خیلی نهادینه شده در جامعه شون زیر سئوال نره.

کلا حرکت جالبی نبود،اینها همش تن به ذلت دادن از روی دو رویی است،اگر عرضه دارین مثل همون من و تو برنامه بسازین،نمیخواد برای رضایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،اینگونه باشه.

SAMCRO
03-02-2012, 13:40

حتی اون تعداد 4 نفر رو هم نکرده بود کمتر یا بیشتر کنه،جالبه نوشته کاری از بیژن بیرنگ !!!!

اونهم احتمالا در برنامه های بعدی یا همه مرد هستند توی یک گروه یا همه زن، که یک وقت ارزش های خیلی نهادینه شده در جامعه شون زیر سئوال نره.

کلا حرکت جالبی نبود،اینها همش تن به ذلت دادن از روی دو رویی است،اگر عرضه دارین مثل همون من و تو برنامه بسازین،نمیخواد برای رضایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،اینگونه باشه.
همون که همه یا مرد بودن یا زن بودن خودش تفاوته دیگه !
بعدش خوب تقلیدی اگه بخواییم بگیم ۸۰ درصد ریلیتی شو ها تکراریه ...
مث اینکه بگیم مثلا خود بفرمایید شام تقلید نمونه ی خارجیشه ... شما نمی تونی با تقلید ارزش کارو پایین بیاری ... دنبال دلیل دیگه باش !‌

essi4300
03-02-2012, 17:55
همون که همه یا مرد بودن یا زن بودن خودش تفاوته دیگه !
بعدش خوب تقلیدی اگه بخواییم بگیم ۸۰ درصد ریلیتی شو ها تکراریه ...
مث اینکه بگیم مثلا خود بفرمایید شام تقلید نمونه ی خارجیشه ... شما نمی تونی با تقلید ارزش کارو پایین بیاری ... دنبال دلیل دیگه باش !‌

عزیزم،گویا رعایت نکردن قانون کوپی رایت توی این کشور به شما هم سرایت کرده و براتون خیلی کار عادی هست.
شبکه من و تو هم که برای اولین بار این کار رو در جامعه ایرانی راه انداخت،از کمپانی این شرکت با پرداخت کلی پول حق اجرای برنامه بفرمایید شام رو خریده و همیشه انتهای برنامه مینویسه این طرح متعلق به کدوم کمپانی بوده.
نه اینکه با پر رویی تمام بنویسن کاری از بیژن بیرنگ !!!

گویا شما فرق بین تکرار و تقلید را متوجه نشدین.

در ضمن تو بعضی قسمت های من و تو هم، همه مرد و همه زن تو بعضی گروه هاش بودن.

واقعا کسی اونور رو نبینه و قضاوت هم میکنه، خیلی جالبه.

SAMCRO
03-02-2012, 18:23
عزیزم،گویا رعایت نکردن قانون کوپی رایت توی این کشور به شما هم سرایت کرده و براتون خیلی کار عادی هست.
شبکه من و تو هم که برای اولین بار این کار رو در جامعه ایرانی راه انداخت،از کمپانی این شرکت با پرداخت کلی پول حق اجرای برنامه بفرمایید شام رو خریده و همیشه انتهای برنامه مینویسه این طرح متعلق به کدوم کمپانی بوده.

جالب اینه که کسی که هنوز فرق قضاوت کردنو نظر دادنو نمی دونه می اد با پر رویی تمام حرف خودشو نقض می کنه !‌ با شعور با فهم ...

landscape
03-02-2012, 18:38

راستش با توجه به مصاحبه هایی که کرده اصلا اینطوری بنظر نمیاد...حتی شاید باورت نشه گفته هیچ ایرادی نداره اگه مجموعه رو کپی هم کردید، هدف لذت بردنه (روزنامه دنیای اقتصاد)

بعدشم بیخیال تقلید، باور کن یه تقلید از روی یه کار خوب خیلی بهتر از یه کار اورجینال ولی با کیفیت پایینه...

همونطور که گفتم جذابیت این کار بیشتر به خاطر حضور چهر ه هایی هست که شناخته شده ان...

essi4300
03-02-2012, 20:03
راستش با توجه به مصاحبه هایی که کرده اصلا اینطوری بنظر نمیاد...حتی شاید باورت نشه گفته هیچ ایرادی نداره اگه مجموعه رو کپی هم کردید، هدف لذت بردنه (روزنامه دنیای اقتصاد)

بعدشم بیخیال تقلید، باور کن یه تقلید از روی یه کار خوب خیلی بهتر از یه کار اورجینال ولی با کیفیت پایینه...

همونطور که گفتم جذابیت این کار بیشتر به خاطر حضور چهر ه هایی هست که شناخته شده ان...

میدونم مهندس.

اما لذت بردن از چی؟

از اینکه مردم ماهواره هارو ول کنند به برنامه های اینچنینی روی بیارن دیگه؟

تلاش صدا و سیما رو نمیبنین برای ساخت مداوم شبکه ها، به نظرم این چیزها بیشتر فریبه،به جای برخورد ریشه ای با مشکل، میان یک نقاب به صورت مشکلات میزنن.

SAMCRO
03-02-2012, 20:48
میدونم مهندس.

اما لذت بردن از چی؟

از اینکه مردم ماهواره هارو ول کنند به برنامه های اینچنینی روی بیارن دیگه؟

تلاش صدا و سیما رو نمیبنین برای ساخت مداوم شبکه ها، به نظرم این چیزها بیشتر فریبه،به جای برخورد ریشه ای با مشکل، میان یک نقاب به صورت مشکلات میزنن.
ببخشیدا !‌ امریکایی ها هم هر سال دارن کلی سریال بریتانیایی رو خودشون درست می کنن ... حالا برداشتا متفاوته ...

Masoud-Susa
03-02-2012, 20:59
حـالا ارزش داره بگیریم ببینیم یا باز هم یـه سری ادا و اصول غیر قابل تحمل درآوردن؟!
(البته اسم های سازندگان که همچین چیزی رو نمیگه!)

MOHAMMAD2010
03-02-2012, 21:37
من که با بفرمایید شام که منو تو میزاره بیشتر حال کردم .

Erfan64
03-02-2012, 21:39
کلا هر چی برنامه درست کرده من و تو اینا بعدش یکی عینشو ساختن ، من و تو + ، چراکه نه ، بفرمائید شام ،
حالا طغرل هم دارن اینا یا نه ؟ : ))

essi4300
03-02-2012, 22:13
ببخشیدا !‌ امریکایی ها هم هر سال دارن کلی سریال بریتانیایی رو خودشون درست می کنن ... حالا برداشتا متفاوته ...

آمریکایی ها کدوم سریال انگلیسی را بدون حق کوپی رایت ساختن؟
بنده اطلاع ندارم،اگر نام ببرین ممنون میشم.

---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

جالب اینه که کسی که هنوز فرق قضاوت کردنو نظر دادنو نمی دونه می اد با پر رویی تمام حرف خودشو نقض می کنه !‌ با شعور با فهم ...

بد نیست یک نگاهی به این لینک بندازین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بفرمایید شام برنامه ای است که طی آن چهار فرد ایرانی در آشپزی به رقابت می پردازند و پس از این رقابت که چهار شب به طول می انجامد یک نفر برنده اعلام شده و مبلغ 1000 پوند را بعنوان جایزه دریافت می نماید . در این برنامه آن چه که مهم است امتیازی است که رقبا به یکدیگر می دهند و معیار مشخص و عادلانه ای در میان نیست زیرا هر فردی بها هدف بُرد خویش کمترین امتیاز را به رقبای خود می دهد .

پس از پایان غذا به محض این كه افراد از خانه بیرون می آیند ، سوار یك ماشین می شوند و به خاطر پول (جایزه) شروع به غیبت و بدگویی از یکدیگر می كنند و از دل خوری های ایجاد شده طی شب و معایب یکدیگر و ... سخن به میان می آورند و در نهایت بر اساس همین استنباط های شخصی به فرد میزبان امتیاز می دهند .

اما باز هم موضوع به همین جا ختم نمی شود ، در واقع این برنامه چند ضرورت دارد که عدم رعایت آن ها امتیاز منفی را در پی دارد ، این ضروریات عبارتند از :

1)ایجاد روابط گرم و نزدیک با رقبا در شب میهمانی (بوسیدن)

2)هدیه دادن به میزبان (غالبا یک بطری مشروبات الکلی)

3)استفاده از مشروبات الکلی با قدمت چند ساله در غذا

4)کنار هم قرار دادن غذاهای ایرانی و فرنگی

osmaan
03-02-2012, 22:27
دوست عزیز نظر شما محترم ولی این درسته که میخواهید به ما نظرتون رو تحمیل کنید؟
به نظر منم شایئ بشه گفت تقلید بوده ولی هر چی که بود دیدنش برای من خالی از لطف نبود و واقعا لذت بردم

bad_guy
03-02-2012, 22:38
درسته که برنامه بفرمایید شام اصلی هم لایو نیست ولی فکر نکنم با تاخیر زیادی از تولید پخش بشه.
اینها که از چند ماه پیش عکس های صحنه فیلمبرداریشون تو روزنامه ها بود،یعنی کلی ادیت و روتوش شده.
بعدشم اکثرا هم که بازیگر هستند فکر نکنم شخصیت خودشون رو نشون بدن نقش بازی میکنن که طرفداراشون رو هم راضی کنن،جایزه ای هم اگه باشه برای بازیگرها چیز زیادی نیست که بخاصرش حاضر باشند رک و راست حرفشون رو بگن.

landscape
03-02-2012, 23:22
مختصری از قسمت اول که برای من جالب بود...

اشکان خطیبی که میزبان بود، برنامش رو توی رستوران خودش برگزار کرد.( یه رستوران داره تو زردبند به اسم نعنا)..جالبه که واقعا آشپزیش خوب بود..ماهی شکم پر، کباب ترش، حلیم بادمجان، مرغ شکم پر و دسر...همه رو هم موقع پختن توضیح میداد که مشخص بود واقعا کارش خوبه..

مهمونا هم که اومدن خودش از همه پذیرایی کرد و غذاها رو سرو کرد..تیکه هایی که مهمونا میگفتن خند ه دار بود و بامزه...سروش صحت خاطرات جالبی تعریف میکرد . از پاکدل خیلی خوشم اومد، هم خیلی متشخص و متین بود هم بامزه، از همه هم بیشتر غذاها رو امتحان میکرد و نظر میداد..

در آخر هم همشون امتیازات معقولی دادن و از لوس بازی و... خبری نبود..

کلا برنامه مفرح و بی آزاری بود و دیدنش خالی از لطف نیست.

essi4300
03-02-2012, 23:29
دوست عزیز نظر شما محترم ولی این درسته که میخواهید به ما نظرتون رو تحمیل کنید؟
به نظر منم شایئ بشه گفت تقلید بوده ولی هر چی که بود دیدنش برای من خالی از لطف نبود و واقعا لذت بردم

عزیزم،بنده چماق دستمه که میخوام نظرم رو تحمیل کنم؟!!!!

بنده فقط در یک نوشته اول تو این تاپیک نظرم رو گفتم،یک عده نقل قول گرفتن من هم جواب اون نقل قول هارو دادم.

جواب دادن نقل قول ها میشه تحمیل نظر؟؟!!!!!!!!!

شما لذت بردین حق مسلم شماست، خواهشا از این الفاظ تحمیل و... استفاده نفرمایید.

ممنون.

gamer5
04-02-2012, 11:36
منم برنامه رو دیدم و خوشم اومد از سری اولش که اشکان خطیبی میزبان بود و کلی هم خندیدیم فقط یه چندتا نکته هست که یکم تو ذوق میزنه :

1. ما خوشحال و خندان این دی وی دی رو گرفتیم و گفتیم بشینیم هر چهارتا قسمت رو پشت هم ببینیم دیگه کم کم اش گفتم دو تا قسمت تو یه دی وی دی هست ولی با کمال تعجب دیدم روش زده قسمت اول اشکان خطیبی ما هم اینجوری موندیم :13:
بعد از قهوه ی تلخ که آقای مدیری با قسم دادن جون مادر پدر ببینده ملت رو مجاب کرد که نسخه ی اوریجینال این مجموعه رو بگیرن و خودش هم بیشترین تلاش رو برای لگدمال کردن حق ببیننده کرد گویا بقیه هم از این روال خوششون اومده و دارن ازش پیروی میکنن.
الحق 2500 پول دادن برای یه قسمت از یه سری یه برنامه که انواع و اقسام تبلیغات هم وسط و ته و اولش هم چپونده شده خیلی زور داره.متاسفانه مساله وقتی بغرنج تر میشه که میبینی دقیقا مانند قهوه تلخ تبلیغات اول شروع فیلم رو نمیتونی رد کنی :2:

2. تمام کیف و اون صحنه های جالبی که توی بفرمایید شام و نمونه های خارجی دیگه میبینیم همش خود شخص توش دخیل بوده و از پیش تعیین نشده بوده که به جذابیتش خیلی اضافه میکرده.ولی خب تو این مجموعه ما فیلمنامه و کارگردان و تشکیلات داریم و همین باعث میشه همه موارد از پیش تعیین شده باشه که خب از جذابیت اثر کم میکنه.

3. شاید یه قسمت بزرگ جذابیت نمونه های خارجی و مشابه دیگه هم این هست که تو هر سری جنسیت شرکت کننده ها مشخص نیست.یا همه مردن یا زن یا 2 تا مرد 2 تا زن و ترکیبات دیگه و بعضا صحنه ها و شاید کل کل ها و بحث هایی که این وسط بین این دو گروه رخ میده خیلی به جذابیت مجموعه اضافه میکنه.حالا اینجا علاوه بر اینکه یا گروه حتما باید همه مرد باشن یا همه زن باشن خیلی از جذابیتش کم میکنه همچنین به این دلیل که بازیگرای زن هم کلا از حق شوخی کردن و خندیدن تو فیلم های ایرانی محرومن مجموعه هایی که خانوما توش شرکت میکنن رو احتمالا باید وسطش چرت بزنی تا تموم شه و به آخر برسه.

bad_guy
04-02-2012, 12:27
منم برنامه رو دیدم و خوشم اومد از سری اولش که اشکان خطیبی میزبان بود و کلی هم خندیدیم فقط یه چندتا نکته هست که یکم تو ذوق میزنه :

1. ما خوشحال و خندان این دی وی دی رو گرفتیم و گفتیم بشینیم هر چهارتا قسمت رو پشت هم ببینیم دیگه کم کم اش گفتم دو تا قسمت تو یه دی وی دی هست ولی با کمال تعجب دیدم روش زده قسمت اول اشکان خطیبی ما هم اینجوری موندیم :13:
بعد از قهوه ی تلخ که آقای مدیری با قسم دادن جون مادر پدر ببینده ملت رو مجاب کرد که نسخه ی اوریجینال این مجموعه رو بگیرن و خودش هم بیشترین تلاش رو برای لگدمال کردن حق ببیننده کرد گویا بقیه هم از این روال خوششون اومده و دارن ازش پیروی میکنن.
الحق 2500 پول دادن برای یه قسمت از یه سری یه برنامه که انواع و اقسام تبلیغات هم وسط و ته و اولش هم چپونده شده خیلی زور داره.متاسفانه مساله وقتی بغرنج تر میشه که میبینی دقیقا مانند قهوه تلخ تبلیغات اول شروع فیلم رو نمیتونی رد کنی :2:

2. تمام کیف و اون صحنه های جالبی که توی بفرمایید شام و نمونه های خارجی دیگه میبینیم همش خود شخص توش دخیل بوده و از پیش تعیین نشده بوده که به جذابیتش خیلی اضافه میکرده.ولی خب تو این مجموعه ما فیلمنامه و کارگردان و تشکیلات داریم و همین باعث میشه همه موارد از پیش تعیین شده باشه که خب از جذابیت اثر کم میکنه.

3. شاید یه قسمت بزرگ جذابیت نمونه های خارجی و مشابه دیگه هم این هست که تو هر سری جنسیت شرکت کننده ها مشخص نیست.یا همه مردن یا زن یا 2 تا مرد 2 تا زن و ترکیبات دیگه و بعضا صحنه ها و شاید کل کل ها و بحث هایی که این وسط بین این دو گروه رخ میده خیلی به جذابیت مجموعه اضافه میکنه.حالا اینجا علاوه بر اینکه یا گروه حتما باید همه مرد باشن یا همه زن باشن خیلی از جذابیتش کم میکنه همچنین به این دلیل که بازیگرای زن هم کلا از حق شوخی کردن و خندیدن تو فیلم های ایرانی محرومن مجموعه هایی که خانوما توش شرکت میکنن رو احتمالا باید وسطش چرت بزنی تا تموم شه و به آخر برسه.

من میخواستم بگیرم ولی دیگه منصرف شدم.
2500 تومان برای 1 قسمت :19: !! یعنی برای یه دورش باید 10000 تومان بدیم در حالی که از من و تو میشه مجانی دید.
لااقل هر 4 قسمت رو میزاشتن تو یه مجموعه حالا 5 تومن هم بود حمایت میکردیم ولی با این اوصاف ارزش نداره حتی حجم اینترنت رو هم صرف دانلودش کرد.

XENON24
04-02-2012, 12:43
همش تقلید تقلید تقلید ولی خوب همین هم از سر خیالیا زیاده ، تعداد طرفدارای سریال ستایش نشونه ی پیشرفتمون توی عرصه هنر و سینماست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:

shadli_m7
04-02-2012, 12:49
در آخر هم همشون امتیازات معقولی دادن و از لوس بازی و... خبری نبود..

کلا برنامه مفرح و بی آزاری بود و دیدنش خالی از لطف نیست.

یه کم گرونه فقط:31: اما باید جالب باشه.
خوبی بفرمایین شام من و تو اینه که شرکت کننده ها همدیگرو نمی شناسن و سعی نمیکنن که هوای همدیگرو داشته باشن بخاطر همین شخصیت واقعی شون رو نشون می دن .بعضی هاشون جلوی چشم ملت بخاطر هزار پوند هر کلکی و دروغی به کار میگیرن و امتیازی که لیاقت طرفه نمی دن. من که خودم از بی شخصیتی بعضی از شرکت کننده ها انگشت به دهن موندم! در واقع اون ریالتی شوئه. اما شام ایرانی آدمهای مشهور و با مزه هستن که همدیگرو می شناسن و دوستن. اینجا تیکه ها و خاطرات و آَشپزی شرکت کننده جالبه.به قول شما دیدنش خالی از لطف نیست.

hoomi_gta
04-02-2012, 20:59
فوق العاده مصنوعی و غیر واقعی بود. به نظرم تبلیغ رستوران اشکان خطیبی و منوی غذای رستورانش بود!! آخه اولا چه مسابقه ای بود که n نوغ غذا برای پیش غذا و غذای اصلی داشت؟ بعدشم بزرگترین فرق شام ایرانی و بفرمایید شام اینکه تو بفرمایید شام شاهد زندگی واقعی 4 نفر هستیم و 4 نفری که همو نمیشناسن و در نهایت با شخصیت هاشون آشنا میشیم اما تو این برنامه شاهد بازی یه سری بازیگر بودیم که داشتن نقش بازی می کردن!!
به نظرم ارزش دانلود هم نداشت!

Babak
05-02-2012, 00:07
دوستان چرا انقدر با عصبیت بحث میفرماین ؟ بحث ناموسیه ؟ اینجا تالار گفتمانه نه اتاق جنگ . با ارامش هم میشه حرف زد.

meha
05-02-2012, 00:42
من میگم تاپیک بحثش رو جدا کنید که اگه قسمتهای جدیدش اومد مطلع بشیم

*hamedkhatar*
05-02-2012, 01:55
اونوقت این قراره هر چند وقت یکبار پخش بشه؟
من که سر کار گذاشتم برای دانلود
اصلا ارزش هزینه کردن رو نداره ولی ارزش دیدن رو باید داشته باشه

osmaan
11-02-2012, 18:00
آقا این قسمت های بعدیش نیومد؟

maxmen
11-02-2012, 18:31
منکه خوشم اومد.

mojtaba2321
11-02-2012, 20:09
برنامه خانمها کی پخش میشه؟

armin_punisher6
11-02-2012, 20:34

یعنی واقعا با این دلایلت حال کردم.
در کل منم کاملا مخالف تقلیدم و همیشه دوست دارم کشورم ابتکار داشته باشه که فکر میکنم این آرزو رو باید به گور ببرم.

Fate2646
11-02-2012, 21:02
منم خوشم نیومد اخه شام ایرانی تو رستوران

*hamedkhatar*
11-02-2012, 21:13
حالا کی قراره پخش بشه قسمت دو؟
من از قسمت اول خوشم اومد کلی خندیدم
کاری هم به تقلید و این مزخرفات ندارم

sourena
11-02-2012, 21:33
خودکشی هم بکنن نمیوتنن مخاطبهای بفرمایید شام شبکه ماهواره ای من و تو رو بشونن پای این مجموعه !

عمرا هرکسی نمیره این مجموعه رو بخره و بشینه پاش!

خیلیا ترجیح میدن مجانی بشینن پای بفرمایید شام ماهواره و کلی هم با تیکه های امید (طغرل) بخندن!

اینا باید یه ابتکار از خودشون داشته باشن! همین بفرمایید شام هم تقلیده خودش .... اینا از تقلید اومدن تقلید میکنن!

*hamedkhatar*
11-02-2012, 21:43
خودکشی هم بکنن نمیوتنن مخاطبهای بفرمایید شام شبکه ماهواره ای من و تو رو بشونن پای این مجموعه !

عمرا هرکسی نمیره این مجموعه رو بخره و بشینه پاش!

خیلیا ترجیح میدن مجانی بشینن پای بفرمایید شام ماهواره و کلی هم با تیکه های امید (طغرل) بخندن!

اینا باید یه ابتکار از خودشون داشته باشن! همین بفرمایید شام هم تقلیده خودش .... اینا از تقلید اومدن تقلید میکنن!

دوست عزیز بفرمایید شام تقلید نیست نسخه ایرانی برنامه Come Dine With Me هستش
شبکه من و تو امتیازش رو خریداری کرده
اگه این تقلیده پس همه برنامه های دنیا تقلیدند که البته هستند ولی نه همشون
مثلا تو بحث مسابقه خوانندگی
American Idol داریم
Britain's Idol
Arab Idol
و خیلی اسمهای دیگه که همه با هم هماهنگ هستند
:20:

MOHAMMAD2010
11-02-2012, 21:50
American Idol داریم
Britain's Idol
Arab Idol

ببین عزیز یه کم منطقی باش
درسته که خود بفرمایید شام هم از یه خارجی درست شده
ولی خب اولا اون امتیازشو خریده و الکی نبوده دوما ( که مهم تر هم هست ) ما ایرانی ها هیچ کدوممون اون خارجی رو ندیده بودیم و وقتی منو تو اون ایرانی رو گذاشت برامون جذابیت داشت ولی حالا همه اون رو دیدیم و حالا که این ایرانی رو کاملا کپی کردن برامون جذابیتی نداره

sourena
11-02-2012, 22:27
American Idol داریم
Britain's Idol
Arab Idol

بــله! امتیازش رو خریده....

ولی آیا ایران هم امتیازی خریــده؟

حداقل شبکه من و تو اولین شبکه ای بوده که اینکارو کرده .... برای مخاطبان فارسی زبان.

ولی بیژن خان چــی؟ هدفش چیـــه؟

*hamedkhatar*
11-02-2012, 22:35
بــله! امتیازش رو خریده....

ولی آیا ایران هم امتیازی خریــده؟

حداقل شبکه من و تو اولین شبکه ای بوده که اینکارو کرده .... برای مخاطبان فارسی زبان.

ولی بیژن خان چــی؟ هدفش چیـــه؟

من هم شبکه من و تو رو گفتم
تنها دفاعی که از شام ایرانی کردم این بود که باحاله و دوست دارم بقیش رو ببینم
قبلا هم گفتم ارزش دیدن داره ولی ارزش هزینه کردن رو نداره پس بیاد هم دانلود میکنم
:10:

Fate2646
11-02-2012, 23:03
شام ایرانیم برا خودش ابتکار :27:داره همین که بازیگرای معروفو اورده که فقط به فکر شخصیت خودشونن تا جایزه همینم کارو به نظرم مصنوعی کرده. خوب این برنامه یک مسابقس و یجوریم حالت مستند گونه هم داره و رقابت افراد که حالا به هر روشی این مسابقه رو جالب میکنه ولی وقتی افراد انگیزه ی رقابت نداشته باشن و مثل یه سریال به مجموعه نگاه کنن که فقط باید توش کارای فان انجام بدن که مجموعه باحال دربیاد خوب هر چی هم مجموعه خنده دار باشه این توهین به شعور مخاطبه از نظر من

logos
11-02-2012, 23:50
ببخشيد دوستاني كه اينهمه دارن اعتراض ميكنن به قضيه كپي رايت ، كدومتون اين قانون رو رعايت ميكنيد ؟؟؟ پس لطفا بي خيال شيد اين قضيه رو ...
بحث تقليد و تكرار هم طبيعي هست كه ادم ها از روي چيزهاي موفق تقليد مي كنن ! نمونش : اشنايي با مادر از سريال دوستان كه خيلي جاهاش كپي برداري هست

logos
12-02-2012, 02:20
بعد از خوندن صحبت هاي دوستان رفتم اين شام ايراني رو ديدم
من كه اصلا خوشم نيومد (البته از بفرماييد شام هم خيلي خوشم نمياد :دي)
اما چنتا نكته :
1: اين شام ايراني بيشتر بازي بود تا واقعيت البته به جز سروش صحت 3 نفر ديگه كاملا در حال بازي كردن نقش بودن
2: نفهميدم مثلا با نشون دادن دوربين توي كادر و كادر بندي هاي بد و اين جور چيزا مي خواتن بگن اين فيلم مونتاژ نشده ، تغيير نكرده همش نشون داده شده دست كاري نشده مي خواستن بگن خيلي رك و روراست با مردم بودن !!! به نظرم اين كار كه مسلما از اشتباهات كارگرداني نبوده و عمدي بوده خيلي افتضاح بود
3:يه نقطه ضعف ديگه اينكه چرا همش با كارگردان حرف ميزدن و بيشتر وقتها نگاهشون به دوربين و كارگردان بود اينم كاملا تو ذوق ادم مي زد و معلوم بود فقط نگران نوع بازيشونن
4: از همه چيز بدتر نحوه غذا خوردنشون بود كه چقدر كثيف و زشت (از نظر من) و بدور از اداب غذا مي خوردن

كلا بعد از ديدن اين مجموعه خيلي حس بدي نسبت به اين مجموعه و ادم هاش پيدا كردم البته اين نظر شخصي من هست اما حتي حاظر نيستم وقت و پول يا حجم دانلودم رو براي اين مجموعه بزارم

mojtaba2321
12-02-2012, 03:22
یه تیکش مهدی پاکدل گیلاس رو از یکیشون میگیره با همون نی که طرف قبلی خورده میخوره
بعد این قضیه امتیاز دادنه و پول تو قلک انداختنه چه جوریه؟

avator20002000
16-02-2012, 04:20
کپی رایت رو ولش کنید!
مسخره ترینش بازیگران که میان براتون بازی در می آرن مثلا حال کنید!
اینا فکر کردن بفرمایید شام سریال خانوادگیه یا فیلمی چیزیه!:13:

hamid_diablo
22-02-2012, 14:27
سلام

خوب شام ایرانی هم امود.من این برنامه رو ندیدم اماد یکی از دوستام دیده بود و از خریدش هم کاملا پشیمون شده بود

نمیدونم چرا وقتی یه برنامه تو شبکه های ماهواره ای چه فارسی زیبان چه غیر فارسی زیان گل میکنه صدا و سیما و مسئولان فرهنگی به تکاپو می افتن که بلافاصله از اون برنامه تقلید کنند

همین دیشب داشتم شبکه منو و تو و برنامه بفرمائید شام رو میدیدم..قتی که این برنامه هست لزومی نداشت که تو این زمان بفرمائید شام ایرانی تولید بشه

من مطوئنم که بفرمائید شام ایرانی با شکست قاطع روبرو میشه

از این بگذریم زمزمه هایی به گوش میرسه که قراره سریالهایی با موضوعاتی شبیه به سریالهای محبوب خارجی مانند lost درسا بشه که همین موضوع نشون دهنده اینکه که حتی مسئولان ما هم کارهای خارجی رو تائید میکنند و با کمبود سوژه روبرو هستند که دست به تقلید کورکورانه میزنند

elahe_n12345
23-02-2012, 00:53
سلام. من امروز DVD سری دوم "شام ایرانی" رو خریدم. ولی وقتی توی DVDplayer گذاشتمش، مثل DVD که روش خَش داشته باش، شطرنجی و خراب نشون میداد و توی کامپیوترم هم وقتی گذاشتم و با powerdvd خواستم ببینم، بازم خراب نشون میداد و هم کامپیوترم بعدش هنگ می کرد. این رو هم بگم که روی این DVD دایره هایی هست که از وسط DVD از کوچیک شروع میشه تا بزرگ، ولی سری اولش اینطوری نبود. 3 بار هم DVD رو عوض کردم و از جاهای مختلف خریدم، ولی همشون همین مشکل رو دارن.
زنگ زدم پشتیبانی، گفتم اینجوریه. گفت اینا قفل روشه. 1 سری کارایی هم گفت توی کامپیوتر انجام بده که درست متوجه نشدم. حالا می خواستم بپرسم کسی اینجا این DVD سری جدیدش رو خریده؟ و آیا کسی این مشکل رو داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

osmaan
23-02-2012, 10:33
یادش بخیر قفل های قدیمی سی دی این شکلی بود که یه قسمت از سی دی سوراخ میشد

landscape
25-02-2012, 00:47
خوب قسمت دومش هم اومد.......تیکه های خنده دار خیلی زیاد داشت..

این قسمت میزبان رامبد بود که خونه ش هم بسیار شیک و تمیز بود...غذاهای بسیار ساده درست کرده بود...مثل اینکه بیف استراگانفش واقعا خوشمزه شده بود...کلا فکر نمیکردم سروش صحت اینقدر شوخ باشه و جواب و تیکه بامزه تو آستینش داشته باشه. سری بعد خونه سروش صحته، سروش یه پسر حدود 10 -12 ساله داره، بهش نمیومد!

در جواب elahe: مال ما مشکلی نداشت.

JoWkErsSs
25-02-2012, 14:34
چرا همچین تقلید آشکاری رو کردن ؟! کار چیپی بود !!! (‌ همچنین زشت )

Golbarg01
25-02-2012, 18:20
سلام. من امروز DVD سری دوم "شام ایرانی" رو خریدم. ولی وقتی توی DVDplayer گذاشتمش، مثل DVD که روش خَش داشته باش، شطرنجی و خراب نشون میداد و توی کامپیوترم هم وقتی گذاشتم و با powerdvd خواستم ببینم، بازم خراب نشون میداد و هم کامپیوترم بعدش هنگ می کرد. این رو هم بگم که روی این DVD دایره هایی هست که از وسط DVD از کوچیک شروع میشه تا بزرگ، ولی سری اولش اینطوری نبود. 3 بار هم DVD رو عوض کردم و از جاهای مختلف خریدم، ولی همشون همین مشکل رو دارن.
زنگ زدم پشتیبانی، گفتم اینجوریه. گفت اینا قفل روشه. 1 سری کارایی هم گفت توی کامپیوتر انجام بده که درست متوجه نشدم. حالا می خواستم بپرسم کسی اینجا این DVD سری جدیدش رو خریده؟ و آیا کسی این مشکل رو داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

منم گرفتم سری اولشو
تو دستگاه که اصلا نشون نمیداد
تو کامپیوتر هم گذاشتم هنگ کرد!

rezarrrr
25-02-2012, 18:46
از این بگذریم زمزمه هایی به گوش میرسه که قراره سریالهایی با موضوعاتی شبیه به سریالهای محبوب خارجی مانند lost درسا بشه که همین موضوع نشون دهنده اینکه که حتی مسئولان ما هم کارهای خارجی رو تائید میکنند و با کمبود سوژه روبرو هستند که دست به تقلید کورکورانه میزنند

Jang Bogo
26-02-2012, 00:48
اصلا فکر نکنم ارزش دانلود هم داشته باشه. چه برسه که برید بخریدش.

armin_punisher6
26-02-2012, 09:44
من دانلود کردم ولی پشیمونم.میگم یکم ابتکار هم خوب چیزیه ها.

rezarrrr
26-02-2012, 12:10
مگه مریضم برم دانلود کنم یا پول بدم بخرم در حالی که من و تو مفت و مجانی داره پخش میکنه اونم با کیفیت فوق العاده

Saeed System
02-03-2012, 15:14
سری اول رو ندیدم چون همون اولش که گذاشتم ببینم خسته بودم... خوابم برد....ولی سری دومش خیلی فان و خنده دار بود..

همشون آدمهای شیرین و فانی هستند و مخصوصا هنرمند...

این بفرمایید شام ایرانی یه خوبی که داره اینه که با شخصیت حقیقی بازیگرا و کارگردانها آشنا میشیم....

مثلا من الان سروش صحت رو بیشتر از قبل دوست دارم و اقعا آدم تو دل بروییه...

یسری اطلاعات هم به بیننده میده..مثلا سروش صحت روی تاتر آقای اشمیت کیه کار می کرد...و رامبد روی تاتر زنی از گذشته... اشکان هم کا رموزیک میکنه ولی نگفت چه کاری...مهدی هم که معرف حضور همه هست...

کلی لذت بردیم ..خیلی شوخیهای باحالی می کردن....رامبد جوان هم که با اون شخصیت مخصوص به خودش که یک نوع تیپ

بازیگری محسوب میشه...به لذت این قسمت اضافه کرده..

Jang Bogo
02-03-2012, 15:34
چند قسمت بیاد بعدش شاید دانلودش کردم

minol
02-03-2012, 22:38
این برنامه رو کجاها میفروشن ؟ دوستم میگفت سوپرمارکتها هم دارن !!!

*hamedkhatar*
04-03-2012, 10:51
بله سوپر مارکتها هم دارند

landscape
04-03-2012, 22:20
سری اول رو ندیدم چون همون اولش که گذاشتم ببینم خسته بودم... خوابم برد....ولی سری دومش خیلی فان و خنده دار بود..

همشون آدمهای شیرین و فانی هستند و مخصوصا هنرمند...

این بفرمایید شام ایرانی یه خوبی که داره اینه که با شخصیت حقیقی بازیگرا و کارگردانها آشنا میشیم....

مثلا من الان سروش صحت رو بیشتر از قبل دوست دارم و اقعا آدم تو دل بروییه...

یسری اطلاعات هم به بیننده میده..مثلا سروش صحت روی تاتر آقای اشمیت کیه کار می کرد...و رامبد روی تاتر زنی از گذشته... اشکان هم کا رموزیک میکنه ولی نگفت چه کاری...مهدی هم که معرف حضور همه هست...

کلی لذت بردیم ..خیلی شوخیهای باحالی می کردن....رامبد جوان هم که با اون شخصیت مخصوص به خودش که یک نوع تیپ

بازیگری محسوب میشه...به لذت این قسمت اضافه کرده..

دقیقا...نکته ای که شما گفتین یکی از دلایل جالب بودن این برنامه س...یعنی یکی از جذابیتهای این برنامه اینه که شرکت کننده ها رو از قبل میشناسیم و حالا از یه بعد دیگه باهاشون آشنا میشیم و قضیه فان و آشپزی هم که جذابیتهای خودشو داره...سروش صحت هم دقیقا ، اصلا فکر نمیکردم اینقدر باحال باشه و تیکه های بامزه دم دست داشته باشه..

سری دیگه هم که خونه سروشه و غذاشم کبابه..

به نظر من این برنامه اگه رو شخصیتهای محبوب کار کنه خیلی میگیره، مثلا هنرپیشه های معروف و ورزشکارای محبوب ، خواننده ها و..... رو بیاره خیلی جالب میشه...

landscape
10-03-2012, 18:36
قسمت جدیدش هم اومد...

این قسمت میزبان سروش صحت بود....غذاش خیلی خیلی ساده بود و معمولی...ولی بخاطر پسرش که کمکش می کرد و اینکه باباش اول بشه خوشحال میشه و...بهش امتیاز زیاد دادن و تا حالا از بقیه جلوتره...

من تا حالا بنظرم مهدی پاکدل از همه معقولانه تر و درست تر امتیاز داده و امیدوارم برنده نهایی مهدی پاکدل باشه...

این سری همشون بطرز عجیب و فجیعی خسته بودن و از خواب داشتن میمردن، نمیدونم ساعت چند فیلمبرداری کرده بودن!

سری بعد خونه پاکدله که عجب خونه تمیز و قشنگی هم دارهف فکر کنم دفعه بعد خیلی جالب باشه، کلی هم اذیتش کردن بخاطر زنش و..

satrianism
10-03-2012, 22:46
سلام .قیمتش چقده؟؟ارزش خرید داره ؟؟

landscape
10-03-2012, 23:55
قیمتش 2500...راستش سلیقه ایه، من خودم دوست دارم این مجموعه رو، خیلی ها هم دوست ندارن...بیشتر تو جمع خانوادگی میچسبه دیدنش، مخصوصا مامانا هم باشن، اونجوری نیست که مثلا بخوای خودت بشینی تنها ببینی و کلی حال کنی، واسه دور هم بودن خوبه.

پیشنهاد میکنم شب دومش رو داونلود کنی (خود بیژن بیرنگ گفته اشکال نداره داونلود کنید :d ) ببین خوشت میاد یا نه، بعدا تصمیم بگیر..

Kurosh
22-07-2012, 23:00
جانا سخن از زبان ما می‌گویی ... !

دم سحر عصر آزاد گرم ...

بخونید تا بفهمید چی میگم ...

«شام ایرانی» بیش از آنکه به رفتارشناسی آدم‌ها در یک موقعیت رئال بر بستر یک مسابقه آشپزی بپردازد -که دغدغه اصلی نمونه اوریژینال آن است- یک مجموعه نمایشی و از پیش ‌تعیین‌شده با تکیه بر جذابیت‌های هنرمندان محبوب مردم است.

نمونه اوریژینال یا اصیل این برنامه آشپزی زنجیره‌ای، با تکیه بر قالب و ساختار مشابه در تلویزیون‌ هر کشور ساخته و پخش می‌شود که مهمترین ویژگی آن نه آشپزی بلکه رسوخ به زوایای ناپیدای رفتارهای مردم یک کشور، منطقه، ... و در واقع نوعی آسیب‌شناسی عادات و منش‌های مردمان جغرافیاهای مختلف است.

هرچند آشپزی استارت اولیه شکل‌گیری روابط در این مسابقه است و البته جذابیت پرداختن به غذاها و عادات غذایی یک منطقه، شهر یا کشور این برنامه را شناسنامه‌دار می‌کند، اما نکته اصلی نه در این وجه بلکه در رفتارها و کنش و واکنش‌های آنها نسبت به یکدیگر است.

حضور یک جایزه کلان به عنوان هدف مادی نهایی این مسابقه و شرکت‌کنندگانی که می‌دانند امتیازاتی که به دیگران می‌دهند، می‌تواند برنده شدن خودشان یا دیگری را تضمین کند دو عامل پیش‌برنده‌ هستند که باعث می‌شوند افراد حاضر در این مسابقه در کنار تلاش برای ارائه بهترین ْآشپزی و میزبانی، به نوعی دچار درگیری‌هایی با خود شوند.

همین درگیری‌هاست که بسته به شخصیت، طرز فکر، جهان‌بینی و ... فرد می‌تواند او را به حرکت وادارد تا بخش‌های پنهان درونی خود را با رفتارهایی آشکار کند و با توجه به اهدافی که برای خود تعریف کرده، کنش و واکنش‌هایی داشته باشد که می‌تواند عادی یا غافلگیرکننده و در مواردی هم تأسف‌برانگیز باشد.

نفس حضور دوربینی که در دو موقعیت رفتارهای افراد را هم در جمع و حضور میزبان و هم به شکل فردی ثبت می‌کند، شرایطی ایجاد می‌کند تا دو چهر و دو ور مختلف افراد خود را نمایان کند و البته آنهایی که ظاهر و باطن یکی هستند نیز در این موقعیت دوگانه خود را نشان بدهند.

به این ترتیب بیش از آنکه ماجرای غذا و آشپزی مطرح باشد می‌توان تم و هدف اصلی این برنامه را راهیابی به زوایای پنهان شخصیت آدم‌های جغرافیاها و کشورهای مختلف دانست که با توجه به شخصیت ذاتی و جنس کاراکترشان، رفتار کرده و یک مسابقه ساده آشپزی را تبدیل به عرصه‌ای جذاب برای شناخت، رفتارشناسی و روانشناسی افراد می‌کنند.

در مقیاسی دیگر شاید بتوان این مسابقه را در نوع ایرانی مشابهی برای کتاب «جامعه‌شناسی خودمانی» نوشته حسن نراقی دانست که برجسته‌ترین و در عین حال جزئی‌ترین رفتارهای ما ایرانیان را در قالب کلمات کتاب به رخمان می‌کشد و به دلیل همین خودی بودن تبدیل به کتاب پرفروش سالیان می‌شود.

حالا وقتی قرار است قالب امتحان پس‌داده این مسابقه در کشور خودمان پیاده شده و در واقع منش و رفتارشناسی خودمان محک زده شود، اولین انتظار وفاداری به تم یا هدف اصلی برنامه است یعنی تکیه بر رفتارهای واقعی آدم‌هایی که درگیر آزمون آشپزی و اخلاق می‌شوند.

«شام ایرانی» در اولین گام با فاصله گرفتن از این تم که جذابیت خاص خود را داراست، از وجه مستند و واقعی بودن رفتارهای شرکت‌کنندگان فاصله گرفته و با انتخاب بازیگران شناخته‌شده در واقع این آزمون رفتارشناسی را تبدیل به محفلی دوستانه برای تماشای نمایشی جدید از این هنرمندان می‌کند.

در واقع ما در «شام ایرانی» شاهد مجموعه‌ای نمایشی از دور هم جمع شدن بازیگرانی چهره و محبوب هستیم که خود همین وجه باعث جذب مخاطب می‌شود تا با پیشینه‌ای که از نمونه‌های خارجی این مسابقه دارد، انتظار داشته باشد این افراد را در موقعیت‌های واقعی با رفتارهای واقعی ببیند.

اما این انتظار پاسخ نمی‌گیرد چون هدف و تم این برنامه مطابق با انتظار مخاطب نیست و دور هم جمع شدن چند بازیگر در محیطی که هرچند خانه و مکان‌های واقعی زندگی آنهاست و بحث و جدل، شوخی و مزاح و یا گفتگوهای دوستانه‌ای که بین آنها درمی‌گیرد نه زائیده لحظه و موقعیت واقعی بلکه از پیش تعیین‌شده و نمایشی است.

به این ترتیب در هر قسمت یک تم فرعی برای پیگیری این قصه و نمایش وجود دارد که مثلاً در قسمت اشکان خطیبی رخ‌نمایی امکانات و تمکن او و گارد گرفتن بقیه در مقابل این وجه است که در قسمت سروش صحت نقطه مقابل این شرایط با کمی دستکاری در موقعیت واقعی میزبان، طراحی شده تا دو روی سکه به نمایش در بیاید و در نهایت شب نهایی در خانه مهدی پاکدل این تم‌های فرعی به یکدیگر پیوند خورده و این پیام انسانی که صمیمیت، صداقت و یک‌دلی بر همه چیز ارجحیت دارد و بر امکانات و تجمل می‌چربد و ... البته اهمیت جایگاه یک پدر به عنوان قهرمان در ذهن پسرش به مخاطب انتقال پیدا کند.

این رویکرد به گونه‌ای است که وجه نمایشی آن به شدت مستقیم است و از پیش تعیین‌شده بودن تمی که در هر قسمت وجود دارد، مشخص. مثل قسمت رامبد جوان که میهمانان از ابتدا به شیوه‌ای نه خودکار و واقعی، شروع به حرف زدن در مسیر دغدغه‌ها و نگرانی‌های زنانه می‌کنند و در انتها به نوع نگاه خود نسبت به خانم‌ها، ازدواج و ... می‌پردازند. یا در قسمت مهدی پاکدل که با تلفیق متن تئاتر و گفتگوهای روزمره به نوعی تنیده شدن عنصر نمایش در زندگی روزمره بازیگران و مسائل آنها برجسته می‌شود.

هرچند این تغییرات می‌تواند شناسنامه‌ای ایرانی و اینجایی به این برنامه بدهد و قالب و ساختاری جدید را تعریف کرده و به مخاطب پیشنهاد دهد اما چون در این مقطع و بر اساس جذابیت نمونه‌های غیر وطنی ساخته شده بخصوص با تکیه بر عنوان و ... لاجرم بر سابقه ذهنی مخاطب حرکت می‌کند و به همین دلیل نه می‌تواند کاملاً مستقل باشد و نه کاملاً مشابه.

منولوگ‌های شعرگون یکی از مولفه‌های شناسنامه‌دار و در واقع امضای بیژن بیرنگ در مجموعه‌هایش است که با نوع بیان بازیگر تبدیل به جملات قصار تأثیرگذار می‌شود و اوج آن جملاتی است که مرحوم خسرو شکیبالی در مجموعه «خانه سبز» می‌گفت و هنوز در ذهن همگان باقیست. اما این مولفه نتوانسته با ساختار مجموعه همخوان شود.

همانطور که بیرنگ در وصف مرحوم شکیبایی اشاره کرده که منولوگ‌های نوشته شده را به گونه‌ای ادا می‌کرد که شعار تبدیل به شعور می‌شد، متأسفانه این اتفاق در «شام ایرانی» نیفتاده و این منولوگ‌ها در حد شعارهایی که با سبک و سیاق و ساختار کلی مجموعه پیوند نخورده، باقیمانده است.

سحر عصرآزاد / خبرآنلاین

armin_punisher6
23-07-2012, 09:26
سلام .قیمتش چقده؟؟ارزش خرید داره ؟؟
اگه امکان دانلود داری به هیچ وجه نخر.بفرمایید شام اصلی خیلی خیلی خیلی از این بهتره.

Rhodes
23-07-2012, 11:11
من 5 تا قسمتش رو فعلا دیدم ....
به جز شبی که خونه مهدی پاکدل بودن بقیش افتضاح بود ....
حرص در بیار ترین شبش هم خونه ی این بهاره رهنما بود .... لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــوسسسسسس.... اعصاب آدم به هم میریخت ....
این بیژن بیرنگ با این سنش خجالت نمیکشه انقدر لوس و ننر هست .... چیه به خدا .... اونوقت میان میگن : " ما اولین بارمون هست که جلو دوربین خودمون هس و نقش بازی نمیکنیم ! " ها جون خودتون .... همش دارن نقش بازی میکنن ... آشپزی هم که : " من دیشب همه چیش رو آماده کردم امروز فقط میپزمش " اصلا آشپزی نشون نمیده ....
کلا از 10 : 0.5 هم زیادشه !!!

A/|\IR
23-07-2012, 11:21
اه اه این چی بود ... حیف وقتی که برای دانلودش گذاشتم :2:
کــــــلا از پایه مشکل داره:20:

Mr7 Illusive
23-07-2012, 12:50
اه اه ....و دیگر هیچ.

GiggleClub
23-07-2012, 12:59
این سری خیلی مزخرفه؛ خرید که اصلا هیچ دانلود هم نکنید که ارزش نداره

اون سری باز سروش و مهدی پاکدل بودند بد نبود قشنگ بود اما این سری....

m.beh
24-07-2012, 00:50
اه اه این چی بود ... حیف وقتی که برای دانلودش گذاشتم :2:
کــــــلا از پایه مشکل داره:20:
چرا دانلود می کنید اصلا از اول خوب نبینید ولی دانلودم نکنید. اون از تی وی ایران که هیچ چی به دردبخور نمی سازه اینم از 4 تا سریال و فیلمی که باید بخریم فروش کنند شاید پیشرفت کنند یه ذره صنعت سرگرمی ایران پیشرفت کنه که همه می رند دانلود می کنند بعدشم قر قر می کنند

A/|\IR
27-07-2012, 11:14
چرا دانلود می کنید اصلا از اول خوب نبینید ولی دانلودم نکنید. اون از تی وی ایران که هیچ چی به دردبخور نمی سازه اینم از 4 تا سریال و فیلمی که باید بخریم فروش کنند شاید پیشرفت کنند یه ذره صنعت سرگرمی ایران پیشرفت کنه که همه می رند دانلود می کنند بعدشم قر قر می کنند

این برنامه خودش کپی ـه !! (همون دزدی)
لطفا سعی نکنین درس اخلاق بدین:)

logos
15-08-2012, 14:22
این برنامه خودش کپی ـه !! (همون دزدی)
لطفا سعی نکنین درس اخلاق بدین:)
اين كه خيلي ها يك اشتباه رو تكرار مي كنند باعث نميشه اون اشتباه ، درست بشه !!!
حتي اگر از دزد هم دزدي كنيد كنيد باز هم فعل غلط دزدي انجام داديد كه غلط هست
بحث كپي زايت و اينكه دانلود كردن درسته يا خير به نظر من خيلي بحث پيچيده اي هست كه اينجا هم اكثرا بدون منطق سر حرف خود هستن و كلا هرچي خودشون ميگنو باور دارن پس بحث نكردنش بهتره هركي دوست داره ميتونه بخره براي حمايت از تهيه كنندگان و پخش كنندگان هركي هم دوست نداره نخره (و البته توقع نداشته باشه كه صنعت فيلم سازي و سريال سازي و ... كلا همه چيز ما درست بشه)

اما در مورد خود برنامه ، اينقدر فيلم بازي كردنشون واضح هست و اينقدر مسخره كه ادم حالش بهم مي خوره (نظر شخصي) حالا اين وسط شايد بقيه خوششون بياد ولي من كلا خيلي به نظرم مسخره بود و حتي اون شام ايراني من و تو هم كه خيلي مسخره هست از اين بهتر هست

كلا ايده خوبه كه از يه مشت بازيگر و چهره شناخته شده دعوت بشه اما اينكه فيلم بسازين باهاشون و كلا همش بازي و فيلم باشه اصلا بدرد نمي خوره

molaali
15-08-2012, 20:49
من با همین دلایل قهوه ی تلخ رو میخریدم اما پیشرفت که نکرد هیچ... .!
اینجا اگه به یه کار متوسط بها بدید سازندگان ترغیب نمیشن که برن و بهتر بسازن بلکه .... !

h-blade
16-08-2012, 10:10
قابل توجه دوستاني كه غر ميزنند:

1:مرغ همسايه غازه:27:
2:كيا با چشمشون ديدن كه منو تو امتياز خريده باشه:39:
3:آره خب دلش براي ما سوخته از اون ور دنيا كلي پول داده امتياز خريده نه كه عشق چشم و ابروي ماست..:27:
4:طرف اومده ميگه چرا قانون كپي رايت رعايت نميشه بعدش ميگه ارزش خريدن نداره من دانلود ميكنم.هه هه :39:

jomong666
19-08-2012, 20:33
این سری رفتارشون خیلی مصنوعی بود . فقط خونه شقایق دهقان خوشم اومد . ولی باز بهتر از تی وی خودمونه .

nar nia
21-08-2012, 21:38
رونمایی از کلفت لادن طباطبایی یا «بفرمایید مهدکودک» ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هرچند از همان زمان عرضه نخستین قسمت از سریال «شام ایرانی» کپی برداری از مجموعه ای مشابه محصول «من و تو» جلب توجه می کرد اما در قسمتهای بعدی نه تنها این اصرار بر تقلید کاهش نیافت بلکه کار را به جایی رساند که حالا هفتمین قسمت از این مجموعه را بایستی به یک کُپی کاملا مبتذل شبیه دانست.

یک نگاه کلی به این قسمت که بخش سوم از سری دوم «شام ایرانی» است ما را بیش از پیش به این حقیقت رهنمون می سازد که جناب بیژن بیرنگ در دهه ششم زندگی خویش خلاقیت را کاملا کنار گذاشته و به جایش تا توانسته به گرته برداری از «طغرل» پرداخته! طغرل کیست؟ همان گوینده برنامه «بفرمایید شام» در کانال ماهواره ای «من و تو». همین است که می بینیم بازیگران زنی که برای رقابت در «شام ایرانی» انتخاب شده اند تا می توانند سعی می کنند با شوخی های سبکی که مابین آنها و گوینده برنامه بیژن بیرنگ ردوبدل می شود فقط و فقط وقت برنامه را تلف کنند وگرنه کیست که نداند آشپزی کردن بهانه است و جناب بیرنگ قصد داشته با ساخت «شام ایرانی» فقط و فقط تجمل و ثروتی که در زندگی بازیگرانی درجه سوم مانند لادن طباطبایی و سحر زکریا وجود دارد را به مخاطبان عرضه کند تا به این طریق آدمهایی مانند ما که خانه مان نه اثاثیه شیک دارد و نه تراس باصفا و باربکیو/ barbecue-لطفا باربکیو را با تلفظ خانم طباطبایی که انگار سالها ساکن ینگه دنیا بودند و تلفظشان ما را کشته «باربی کیو» تلفظ کنید- دلشان بسوزد و آه حسرت بخورند که چرا هنرپیشه نشده اند!

دقیقا به همین دلیل است که بازیگری که تا به حال آشپزی نکرده و حتی خودش هم مستقیما به این موضوع اشاره می کند که کلفتی دارد به نام «ویدا» که او کارهایش را انجام می دهد به عنوان یکی از رقابت کنندگان در برنامه آشپزی(!!!) انتخاب می شود. باز اگر طرفمان هنرپیشگان درجه یک بودند، حرفی نبود اما وقتی کسی که همه افتخارش بازی در نقش مکمل فیلمی است مثل «ازدواج به سبک ایرانی» به مانند یک سوپراستار پولساز سخن می گوید، نمیشود دم فروبست و چیزی نگفت.
باز اگر در خلال همین شوی تجملی که بیرنگ و رفقایش عرضه کرده اند یک سری تعلیقهای واقع گرایانه وجود داشت درصد توهین به شعور مخاطب پایین می آمد اما نه تنها در انتخاب پرسشهایی که مجری برنامه از مهمانان می پرسد کمترین تفکری صورت نگرفته بلکه کاملا مشخص است که این خانم های بازیگر در اقدامی کاملا هماهنگ با مجری، سعی کرده اند هر چه خاطره ریز و درشت درباره خانه داری و آشپزی ندارند(!) را براساس سناریویی از پیش تعیین شده، حفظ کرده و در برابر دوربین، طوطی وار بیان کنند.
بدبختانه اینکه شوخی هایی که مهمانان با هم یا با مجری برنامه مطرح می کنند هم آن قدر کودکانه است که بعضا می مانی در حال تماشای تازه ترین محصول کارگردانی هستی که «همسران» را ساخته یا در حال تماشای یک برنامه ارگانی که محل اجرای آن یک مهدکودک است!

از همه اینها که بگذریم حجم فراوان آگهی های تبلیغاتی گنجانده شده در ابتدا و انتها و مابین پخش هر قسمت از «شام ایرانی» واقعا خجالت آور است. از یک طرف از مخاطب می خواهیم که نسخه کپی نخرد و صرفا محصول ارژینال را تهیه کند و از سوی دیگر نسخه ارژینال را پر می کنیم از آگهی هایی که حتی با فشردن دکمه forward هم نمی توان آنها را رد کرد! باز اگر «شام ایرانی» محصولی بود از رسانه ملی این حجم آگهی قابل چشم پوشی بود اما وقتی بناست محصول در شبکه نمایش خانگی عرضه شود و مخاطب برای خرید آن پول نقد بپردازد این حجم آگهی چه معنایی دارد؟ به خصوص که نیم بیشتری از فیلم به پیام بازرگانی اختصاص داده شده است یا به بیانی ساده تر مابین آگهی های بازرگانی، برنامه ای به شدت ضعیف و مبتذل و مقلد، پخش می شود!

در این جا است که باید گفت صد رحمت به اصل برنامه چراکه حداقل می دانیم ماهواره ای و مبتذل است! آخر از بازیگران و هنرمندان ایران زمین چنین رفتاری به شدت بعید و دور از ذهن می باشد. به خصوص ازبیژن بیرنگ با آن کارنامه زیبا و خاطره انگیزش! این برنامه اصلا قابل قیاس با «خانه سبز» و«همسران» نیست. در هر حال او ریسک بزرگی کرده و حاصل این ریسک هم تنزل کارنامه کاری بوده است.
شبکه ایران

Rhodes
21-08-2012, 23:41
آي دمش گرم.حرف دل منو زد.
چقدر من از اين بيژن بيرنگ بدم مياد.آبرو نداره كه.خجالت هم كه نميدونه چيه.

nar nia
29-08-2012, 21:05
خداحافظي لادن طباطبايي با بازيگري: من غذا می‌پزم و لباس می‌شورم و ..

روز گذشته مطلبي با عنوان «آشپزي، بهانه‌اي براي نمايش ثروت و تجمل» در نقد سري جديد «شام ايراني» به نقل از سايت شبكه ايران در «باني‌فيلم» به چاپ رسيد كه متأسفانه موجبات آزردگي خاطر لادن طباطبايي از بازيگران هنرمند سينما و تلويزيون كشورمان را فراهم كرد. حال آنكه بخش‌هاي زيادي از نوشته مذكور به جهت رويكرد غيرمحترمانه و بعضاً توهين‌آميز آن در چاپ حذف شد و حتي تيتر آن را نيز تغيير داديم. علت اصلي درج مطالب يادشده، صرفاً عنايت به بحث تكثر آرا بود و نه تأييد كامل آن. با اين وصف، همين نسخه چاپ‌شده نيز موجب دلخوري شديد لادن طباطبايي، به عنوان يكي از چهره‌هاي اصلي حاضر در برنامه شام ايراني شد و او طي يادداشتي كه ديروز فرستاد، اعلام كرد از بازيگري خداحافظي خواهد كرد. با ابراز اميدواري نسبت به اينكه تصميم مزبور تنها واكنشي مقطعي و برآمده از عواطف حساس يك هنرمند باشدنوشته او در ادامه از نظرتان مي‌گذرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مي‌خواستم مثل خانم جميله شيخي باشم
لادن طباطبايي
سردبير محترم بخش تلويزيون و خوانندگان عزيزی که توقع خواندن مسائل تخصصی را دارند، عادت کرده‌ايم که به مطالبی که در اين روزنامه چاپ می‌شود اطمينان کنيم. اينجانب به‌شخصه، هميشه با فراغ‌بال و اعتماد به کادر تخصصی اين روزنامه، در هر بخشی که درخواست شد، همکاری کرده‌ام. برای من بسيار عجيب و شوکه‌کننده بود که در بخش نگاه ديگران با نقدی در مورد (بفرمایید شام ایرانی) مواجه شدم که جمله به جمله از روی يک سايت خبری برداشته شده بود، اين نقد توسط شخصی که مطلقاً بی‌اطلاع از کوچک‌ترين و بديهی‌ترين مسائل جاری در تلويزيون و سينماست، نوشته شده است. البته دوستان گرامی در «بانی‌فيلم» لطف کرده‌اند و فحاشی‌ها و توهين‌های اين شخص نسبت به من را حذف کرده‌اند.
اجازه می‌خواهم که برای اولين و آخرين بار در طی دوران حرفه‌اي‌ام به مطلبی که بخشی از آن در مورد شخص من نوشته و چاپ شده است اعتراض کنم و در مورد اين قضاوت نادرست و مغرضانه درددل کنم.
دفاع و يا توضيح در باب ساختار برنامه، وظيفه من نيست. کارگردان و تهيه‌کننده بايد پاسخگو باشند. ولی چيزی که می‌دانم اين است که اگر اين شخص منتقد فقط کمی تحقيق می‌کرد، متوجه می‌شد که اين برنامه در انحصار هيچ شخص و شبکه و گروهی نيست و اولين بار در دهه 1970 در اروپا تولید و پخش آن شروع شد و پس از آن تا به امروز اکثر کشورها به سبک و سياق خود آن را ساخته‌اند و در اغلب آنها هم يک نفر روی تصوير حرف می‌زند. اسم اين برنامه هم معمولاً ترجمه همين جمله استCome and dine with me و در آخر اين جمله اسم کشور می‌آيد. اين است که حرص و جوش و جوسازی در مورد تقليد از چه و چه، به نظر بی‌مورد می‌رسد.
در عين حال عاملی که باعث شد من در منزلم را برای اولين بار روی ديگران باز کنم، همين بود. اين فکر را که ما هم «بفرماييد شام» خودمان را داشته باشيم پسنديدم. سال‌های دراز فکر جدا کردن زندگی خصوصی‌ام از حرفه را کنار گذاشتم و دل به دريا زدم. فکر کردم چه اشکالی دارد؟ بهتر است که بينندگان ببينند که ما هم زندگی عادی خودمان را داريم. خانواده، بچه، دغدغه والدين و.... ببينند که ما هم با هم شوخی می‌کنيم و برخلاف توقع منتقد سختگير کذايی (که انتظار بحث‌های وزين و سنگين را داشت) نه فيلسوف هستيم و نه اديب و نه سخنران.... می‌خواستم جوابی باشد برای خيلی از عزيزان که در صف نانوايی می‌پرسند: ا، شما هم تو صف نونوايی وامیستین؟
و با لبخند جواب می‌‌دهی: بله، آخه بچه‌ها سنگک دوست دارن!!
بله، ما هم گاهی خاله‌زنک می‌شويم... بله، غمگين می‌شويم، شاد می‌شويم، گريه مي‌کنيم، زار می‌زنيم، قهقهه می‌زنيم. بله ما هم برای همسران و فرزندانمان آشپزی می‌کنيم، لباس می‌شوريم، مريض می‌شويم، بيمارستان می‌رويم و... يادم هست يکبار زمانی که دخترم را باردار بودم، خانمی باتعجب از من پرسيد: ا... شما بارداريد؟ حميد فرخ‌نژاد وقتی شنيد با طنز خاص خودش گفت: آخه بعضی‌ها فکر می‌کنن بازيگرها مثل آميب از وسط نصف می‌شن!!!!
يک چيز ديگر که همه اين سال‌ها برای من آزاردهنده بود، اين است که: حتی اطرافيان ما اغلب بروز احساساتمان را نوعی نقش بازی کردن می‌دانند!! با ديالوگ: بازيگره ديگه، داره بازی می‌کنه... و اين جمله بشدت گروتسک است، متناقض است، ايهام دارد، طنزيست تلخ، من را ياد کافکا می‌اندازد. هيچوقت نفهميدم تعريف است يا توهين (البته فقط همين يک مورد را. درمورد حرف‌های منتقد کذايی مطمئنم توهين است!)... بله، خلاصه، ما 4 زن بازيگر، با جسارت تمام پيشقدم شديم. هر چهار نفر فکر کرديم که چيزی برای پنهان کردن نداريم... صاف و صادق و شاد جلوی دوربين رفتيم. چه می‌دانستيم صداقتمان دروغ، صافی‌مان، ادا و شاديمان، کودکانه تعبير می‌شود!!
بسيار جالب بود که اين شخص، منزل مرا مجلل و مرا ثروتمند معرفی کرده است. دوستانی که مرا می‌شناسند، می‌دانند که من بعد از سال‌ها دوندگی آپارتمانی 80 متری را با مصالح پيش ساخته، بر بام منزل پدري‌ام ساخته‌ام و تراسی که آنقدر چشم ايشان را گرفته است، در واقع پشت بام منزل پدرم است!!
این که پشت بام تبديل به تراس شده است، فکر اينجانب بود، چرا که می‌خواستم دخترم به‌راحتی در آن بازی کند. گلدان‌های بزرگ پلاستيکی را لب ديوار چيدم که بچه از لبه آن پايين نيفتد. شمشادها را با عرض معذرت خريدم، باقی گل‌ها را يا از حياط دوستان قلمه زدم يا کادو گرفتم و بعد از يکسال حاصل آن شد چيزی که اين دوست محترم ما را عصبی کرده است!! تازه، يکی از گلدان‌ها را هم سبزی خوردن می‌کارم. نديدند که حرص بخورند!
کليه اثاثی که در منزل ديده می‌شود، همگی دست دوم هستند و تنها بازسازی و مرمت شده‌اند، باعث افتخار است که هنر و سليقه اينجانب و توانايی‌ام در استفاده مناسب از وسايلی که با صرف ساعت‌ها وقت از سمساري‌های مناطق جنوب تهران خريده‌ام و بازسازی کرده‌ام و کنار هم قرار داده‌ام به نظر ايشان نشانه ثروت و تجمل می‌آيد. يک باربيکيو ساده به چشمشان آمده و آنقدر بی‌ادب هستند که به خانم همراه من توهين مي‌کنند و او را کلفت خطاب می‌کنند. خانمی که زمان‌هايی که من سر کار هستم، برای خانواده‌ام غذا می‌پزند. منتقد کذايی نگران نباشند، چون بندرت سر کار می‌روم، شايد در سال جمعاً ايشان 60 روز برايمان غذا بپزند!! باقی وقت‌ها خودم غذا می‌پزم و آشپز خوبی هم هستم. ايشان تا اندازه‌ای مشکل دارند که تلفظ باربيکيوی مرا مسخره می‌کنند و لابد سکته می‌کنند اگر بفهمند من چهار زبان ديگر غير از فارسی بلدم!! خب چاره چيست؟ هميشه به ياد گرفتن زبان علاقه داشتم و وقتم را با غيبت کردن از ديگران و تهمت زدن تلف نمی‌کردم!!! بابت استعدادم در آموختن زبان و لهجه‌های مختلف، اين منتقد بسيار باسواد و مؤدب، بايد مرا ببخشند. اين شخص که اين مطالب را به‌عنوان نقد نوشته است چه چيزی از زندگی من می‌داند که با لحنی توهين‌آميز مرا متهم می‌کند؟ چطور می‌فرمايد که ما چهار نفر نه آشپزی بلديم نه خانه‌داری می‌دانيم؟ مگر خانه‌مان آمده؟ یا دستپخت ما را خورده؟ به نظر مي‌آيد که ايشان فقط فيلم‌های هيچکاک و برگمان و... می‌بينند که در يک برنامه مفرح مسابقه‌اي دنبال تعليق می‌گردند. البته که باز هم دست مسئول اين صفحه در بانی‌فيلم درد نکند که حداقل فحاشی‌های اين شخص را حذف کرده‌اند. درعين حال تعجب می‌کنم از مسئول اين صفحه... آيا اصولاً هر چيزي را چاپ می‌کند و با تيتر نگاه ديگران، مسئوليت را از سر خود باز می‌کند؟
ابراز ناراحتی من برای خودم نيست. دختر 18 ساله نيستم که منتظر تعريف و تمجيد ديگران باشم، همه می‌دانند که 20 سال است کار حرفه‌ای می‌کنم. هرگز نه شکايت کردم، نه وارد حاشيه‌ها شدم و نه رنجيدم. برای من در زندگی از هر چيزی مهم‌تر احترام و اعتماد است. دارم می‌بينم که لحن نقد سينمای ما روز به روز مبتذل‌تر می‌شود. هر مطلب خاله‌زنکی و توهين‌آميزی چاپ می‌شود چرا که به نظر جسورانه مي‌آيد. دوستان: بين جسارت و بی‌ادبی، تنها يک خط باريک است. و هر انسان بی‌ادبی، جسور محسوب نمی‌شود.
تا آنجايی که شنيده‌ايم و ديده‌ايم و خوانده‌ايم، خبرنگار، يعنی کسی که خبرها را گردآوری می‌کند و به همراه ملزومات آن (عکس، فيلم و...) تحويل می‌دهد تا چاپ شود. روزنامه‌نگار: عقايد شخصی و تحليل خود را برپايه دانشی که بايد بسيار عميق‌تر از موضوع مورد بحث باشد، می‌نگارد. آن هم چاپ می‌شود. و اما منتقد، آن هم از نوع سينمايی‌اش.... چه عرض کنم؟... مختصر اينکه شلوغ کردن و توهين کردن را به عنوان نقد به رسانه‌ها خوراندن هم، خودش هنر می‌خواهد!
قبل از بازی در سريال «راز پنهان» تصميم خودم را جهت خداحافظی با دنيای بازيگری گرفته بودم و راز پنهان آخرين بازيگری من در مقابل دوربين بود. بازيگری هميشه عشق من بوده و هست... کنکاشی بود برای به تعالی رسيدن...
سعی بر انسان بهتري بودن. از اساتيدم، از کارگردان‌ها و بازيگران همکارم و از تک به تک عوامل هر صحنه‌ای، بسيار آموختم. اميدوارم که بتوانم آموخته‌هايم را در جهتی ديگر، به سود ديگران به‌کار ببندم.
در اين مدت طولانی، دلخوشی من، توجه و حمايت هموطنانم بود و تمام سعی‌ام را کردم که در لحظات حضور بر پرده سينما يا صفحه تلويزيون، وقت گرانقدرشان را ارج بنهم.
زمانی که بازيگری را شروع کردم، تصميم داشتم مثل نازنينم، خانم جميله شيخی باشم. زمانی که ايشان فوت کردند، روحشان شاد، گفتم من هم مثل او تا آخرين روزهای زندگی بر صحنه می‌مانم. اما، زمان انسانی دايره‌وار نمی‌گذرد. وقتی حرفی برای گفتن نداری، بايد بروی ... شاد و پيروز باشيد

nar nia
29-08-2012, 21:54
عذرخواهی بیرنگ از بازیگران"شام‌ایرانی"/ شرمنده‌ام از برخی چشمان ناپاک!

کارگردان "شام ایرانی" ضمن ابراز تاسف از موضع‌گیری برخی از رسانه‌ها نسبت به این مجموعه که منجر به کناره‌گیری لادن طباطبایی از دنیای بازیگری شد، گفت: شرمنده‌ام که در میان مردم عزیز سرزمینم چشمان ناپاکی هم وارد حریم خانوادگی بازیگران شد.

بیژن بیرنگ برنامه‌ساز و کارگردان مجموعه "شام ایرانی" ویژه شبکه نمایش خانگی ضمن اظهار تاسف از انتقادات غیرمنصفانه از کیفیت میزبانی لادن طباطبایی در این مجموعه که موجب خداحافظی این بازیگر از عرصه بازیگری شد، به خبرنگار مهر، گفت: متاسفانه جوسازی‌های رسانه‌ای همیشه در کمین فعالیت‌های هنری بوده‌است. وی افزود: زمانی که سریال خانه سبز و یا همسران را هم کار می‌کردم روزنامه‌ها و مجلات هفتگی آن زمان همین مطالب دور از نقد حرفه‌ای را می‌نوشتند و جوسازی‌های عجیب و غریبی می‌کردند به‌عنوان مثال به خوبی به یاد دارم زمانی که مجموعه خاطره‌انگیز "محله برو و بیا" روی آنتن تلویزیون رفت، مقاله‌ای نوشته شد با عنوان "جای پای آرام غرب" که صرفاً جوسازی علیه آن مجموعه تلویزیونی ویژه کودکان بود و متاسفانه موفق هم شدند. این برنامه‌ساز با اشاره به تاثیر منفی جوسازی‌های رسانه‌ای افزود: متاسفانه در برخی موارد دیده شده که این حاشیه‌سازی‌ها که البته برخی از آنها از سطح رسانه هم فراتر می‌رود، باعث می‌شوند یک فعالیت هنری از نیمه رها شود. بیرنگ در ادامه افزود: تنها هدف من از ساخت مجموعه "شام ایرانی" تصویر کردن یک دورهم نشینی ساده به بهانه یک شام ایرانی بود. هم من و هم بازیگرانی که صادقانه و خالصانه حریم زندگی خود را به نمایش گذاشته‌اند دوست داشتند لحظاتی مردم را مهمان خانه‌های خود کنند. حال در این میان نمی‌دانم برخی افراد از حاشیه‌سازی‌های اینچنینی چه سودی می‌برند؛ مگر با مردم بودن‌هایی از این جنس، جای کسی را تنگ می‌کند.
وی در ادامه افزود: تیم تهیه و تولید این مجموعه تمام تلاش خود را کرد تا حد امکان و با توجه به شرایط موجود، یک فعالیت هنری و فرهنگی خوب را ارائه دهد ولی متاسفانه این نوع سنگ‌اندازی‌ها هنرمند را ناامید می‌کند. من سال‌های بسیاری در دهه 80 کار نکردم و هیچ فردی نپرسید که بیرنگ کجاست؟ اما باید متذکر شوم حسادت‌ها و حب و بغض‌ها باعث شده که بی‌رنگ کار نکند. این برنامه‌ساز در ادامه افزود: حال اینکه ادامه این حسادت و حب و بغض‌ها به جایی رسید که هنرمندی مثل خانم طباطبایی نسبت به این ناروایی‌ها واکنش نشان داد و اعلام کرد که از عرصه بازیگری خداحافظی می‌کند. وی در ادامه افزود: این در حالی است که حق مالی و معنوی هنرمندان بیش از این است و متاسفانه هنرمندان در این سرزمین از آنچه لایق آن هستند همواره بی‌بهره بوده‌اند، بنابراین یک ژورنالیست باید وجدان و انصاف داشته باشد. گلایه من از روزنامه‌ها و نشریات این است که چرا بدون تحقیق و آگاهی دست به قلم می‌برند و تا این اندازه بی‌مسئولیت می‌نویسند. بیژن بیرنگ در پایان افزود: من به‌عنوان کارگردان این مجموعه از همه هنرمندان جوان که در این مجموعه با ما همکاری کردند عذرخواهی می‌کنم و مراتب سپاس خود را از آنها به جا می‌آورم. چراکه انسان‌های شجاعی هستند که اجازه دادند وارد حریم خصوصی زندگی آنها شویم و البته شرمنده‌ام که در میان مردم عزیز سرزمینم چشمان ناپاکی هم وارد حریم خانوادگی آنها شده است. لازم به ذکر است قسمت چهارم از مجموعه "شام ایرانی" ویژه بانوان که مهمان سحر زکریا هستند به زودی توسط سینما 24 روانه بازار خواهد شد.

m.beh
09-09-2012, 22:40
من امروز قسمت خونه شقایق دهقانو دیدم و واقعا خوشم اومد. قشنگ بود. البته قبول دارم شاید خیلیا نپسندندمثلا آقای بیرنگ وسطش می آد از عشق حرف می زنه و اینا ولی خوب سبکشه دیگه. من خودم چندین ورژن بفرمایید شامو برای کشورهای مختلف دیدم که البت با آدمای عادی برنامه دارند ولی این برنامم برای خودش نوآوری داره. به نظرم کلا این برنامه که تا حالا 6 قسمتشو دیدم همون طور که آقای بیرنگ می گه خواسته بره داخل خونه بازیگرا و بگه که اونا اینجوریند یه جور حس کنجکاوی مردمو ارضا کنه و هم چنین خوب حرفهاشو توش بگه. بنده نمی گم لزوما شما باید از طرز فبلم سازی ایشون خوشتون بیاد و قبول دارم که یکی از نقاط ضعف این برنامه اینه که آقای بیرنگ در همون مرحله برنامه سازی دهه 70 مانده است وپیشرفت نکرده است. الان اگه مجموعه خانه سبز یا همسرانو جلوتون بزارند بدون ابنکه پیش زمینه رو داشته باشید به نظرتون قدیمی می رسه شاید حتی جذبش نشید تا چندین قسمت. به هر حال دوره زمونه عوض شده و اینکه باید گفت الانم که همه به سربال ها و فبلم های روز دسترسی دارند که اونها خوب بودجه دارند و امکانات و هدفشونم به اندازه آقای بیرنگ فرهنگ سازی نیست و توجه اصلیشون به سرگرمیه بنابراین توقع مردم هم بالا رفته (به جا هم بالا رفته) ولی به نظر من ابن مجموعه رو هم رفته اش کار خوبیه و حیف که به حیاتش ممکنه ادامه نده به خاطر به قول آقای بیرنگ چشم هاب ناپاک.

در مورد کپی رایتم که دوستان نطر می دند بگم که 1- اینکه آقای بیرنگ از نظر قانونی آیا کارش درسته یا نه رو من صلاحیت حرف زدن راجع بهشو ندارم جون با قوانین کپی رایت و حق امتیاز تا اون اندازه آشنا نیستم
2- ولی می دونم که حتی اگر به قول دوستمون کارش دزدی باشه شمام باید بری دزدی؟ یعنی از دیوار همسایت اگه دزد باشه می ری بالا و وسایلشو بر می داری برای خودت به این بهانه که طرف دزده؟ اگر هم برنامش به درد نمی خوره باز شما حق داری که به خاطر به در بخور نبودن برنامه رو دانلود کنی یعنی اگر تو خونه همسایتون یه وسیله خراب باشه جون که خرابه این مجوزو داری که بری از دیوارش بالا و اونو برداری؟
متاسفانه اینقدر در جامعه الان نکات اخلاقی نادیده گرفته می شه که خیلی قوانین و مسائل واضح اخلاقی رو هر روز زیر پا می زاریم بدون اینکه وجدان کسی آزاری ببینه این دانلود کردن که چیزی نیست.

الان رفتم به سر تا ته این تاپیک سر زدم نکته جالبش این بود که یه سری می گفتند تقلیده یده یعد یه سری دیگه می گفتند چرا شبیه همون بفرمایید شام نیست؟هم از تقلیدی بودنش ایراد می گیرند هم از شبیه نبودنش. اینکه می گند که چرا بازی گرا بازی می کنند من می گم خیلی از ریالیتی شو های خارجی هم همینه دیگه، پس نه خانواده فلان آدم معروف همه جبک و پوک زندگیشونو بدون هیچ نوع بازی گری و دستکاری می آند به شما نشون می دند. از کجا معلوم که 100% همشو دارند اینا بازی می کنند. تو همین قسمت 6 که من تازه دیدم اتفاقا به نظرم خیلی از بازی دور شده بودند. کلا مجموعه ایراد داره نه که نداره ولی اینجوریم بهش تاختن به نظرم خوب نیشت.

m.beh
25-09-2012, 00:49
من بالا خره قسمت سوم مجموعه دومو دیدم. خوب بود. این همه داد و غال هم نداشت. این چرت و پرت هایی که هم تو مقاله او این صفحه گفته شده به نظرم بی مورد بود. در ضمن رو هم رفته برنامه شام ایرانی نسبت به امکانات و مجوز و دردسرهای ایران برنامه قشنگ و خوبیه.

این لینکم مصاحبه آقای بیرنگه بخونید کوتاهه راجع به چیزای مختلف از جمله این برنامه