مشاهده نسخه کامل
: دستگاه ذخیره کننده برق
ملا نصرالدین
03-02-2012, 09:15
سلام
قبلا یه تاپیک بود به اسم نشد که بپرسم.همه ی سوال ها رو انجا راحت میپرسیدیم و اغلب جواب میگرفتیم
الان که نیست مجبور شدم یه تاپیک بزنم
راستش ما یه مغازه اجاره کردیم .صاحب پاساژ با صاحب مغازه ما داستان چک های پاس نشده داره
هر وقت که چک صاحب مغازه پاس نمیشه صاحب پاساژ برق ما رو قطع میکنه .(اون 2 تا با هم دعوا دارند سر ما میشکنه)
با وکیل هم صحبت کردیم خلاصه با شکایت و... به جایی نمیرسیم.بحث من هم سر این موضوعات نیست.
حالا ما میخواهیم یه دستگاه ذخیره برق بگیریم
ما به فکر مهتابی شارژی و ups افتادیم که مهتابی شارژی رو باید حدود 10 تا بگیریم و ups هم هزینه اش زیاد میشود.ژنراتور هم ، هم صدا دارد هم دود
کسی وسیله ی بهتر که برق رو 24 ساعت ذخیره کنه یا با باطری کار کنه و بشه شارژش کرد سراغ داره؟
ملا نصرالدین
06-02-2012, 09:44
دوستان کسی هست کمک کنه؟
aminjigar
06-02-2012, 18:52
ژنراتور و دیزل بیشتر به درد سازمان های بزرگ مثل ادارات دولتی، بیمارستان ها و... می خوره.برای کار شما من پیشنهاد نمی دم
+
هزینه های عجیب و غریبی هم استفاده از ژنراتورها دارند و مدام نیاز به سرویس دارن.
----
به نظر من باید به UPS فکر کنین... توان مصرفی در ساعت رو حساب کنین و مطابق با اون یک یو پی اس انتخاب کنین... خوبی یو پی اس
اینه که وقتی مشکلتون حل شد با ضرر خیلی کم تر می تونین بفروشین... اما ژنراتور دیگه...
دستگاه های تولید برق با خورشید (سلول های خورشیدی) هم هست که مسلما چون شما زمان های کمی برقتون قطع میشه به صرفه نیست.
ملا نصرالدین
06-02-2012, 20:30
ups ها اینجوری که من دیدم قیمتش بالا هست.بعد هم برق مغازه جوری نیست که مثلا 1 روز قطع بشه فردا وصل بشه.ممکن هست چند روز قطع بشه
این دستگاه تولید برق با انرژی خورشید رو از کجا میشه خرید؟هر چند تا سلول اندازه ی یک مهتابی برق تولید میکنه؟ حدود قیمتش چند هست؟
aminjigar
07-02-2012, 06:30
والا نمایندگی دارن... تو تهران که شما هستین، حتما هست... من مشهد دیدم. هیچ وسیله ذخیره ساز انرژی برقی پیدا نمیشه که
3-4 روز بتونه پیوسته با یک جریان کشی متوسط برق بده... مسلما باید شارژ شه... قیمت روش خورشیدی حتما گرون تر از یو پی اس
هست. قیمت ندارم.
تو اینترنت سرچ کردم این جا داره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت های تقریبی یو پی اس ها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل 900 تومنی خورشیدی می گه تا 446 وات در ساعت بهتون میده که به نظر خوب می رسه... البته به شکل
بلادرنگ هم مطمئنا شارژ میشه
shahin666
07-02-2012, 22:43
من الان تو خونه برای PC خودم UPS دارم ولی همیشه به برق هست و اگر برق بره از شارژ اون استفاده میکنه ضمن این که تثبیت برق رو هم انجام میده
پس اول این که جای که هستید باید برق داشته باشه یعنی UPS شارژ بشه و در صورت قطع برق از برق UPS استفاده بشه
ضمن این که اگر بخواید مثلا یک روز تمام از شارژ یه UPS استفاده کنید یا این طور که شما گفتید چند روز از برق UPS که شارژ شده استفاده کنید (البته بستگی به باری که ازش میگیرد هم داره) احتمالا باید UPS قوی خیلی قوی بگیرید که خوب هزینه اش هم میره بالا
UPS که بتونه مثلا برای شما چند روز برق رو تامین کنه(اونم در صورتی که شارژ هم نشه چون برق قطع هست) هم یکم سخته هم هزینه ای بسیار بالای داره که اصلا نمیشه انجامش بدید
mehran_mo
07-02-2012, 22:54
کار امد ترین روش برای شما همون UPS هست
سلول خورشیدی هم فضای زیادی میخواد و هزینه سنگین تری داره
برای هر وات روی 21 ولت باید 4 هزار تا 9 هزار تومان بدید
AMIR-AIRGUNNER
07-02-2012, 23:17
دستگاه هایی که تو مغازه هستن و برق مصرف می کنن رو بگید+ مدت زمان روشن بودن در هر روز
تا مشخص بشه که چند وات مصرف دارید
البته ups خیلی گرون میاد !!! و اینکه این ups ها معمولا امکانات دیگه ای دارن که تو کار شما به درد نمیخوره واسه همین اصلا به صرفه نیست
اگه فقط سیستم روشنایی رو میخواهید فکر کنم با چند باطری اسیدی بزرگ که با یه مدار تبدیل ولتاژ جواب بده
aminjigar
08-02-2012, 05:57
اگه فقط سیستم روشنایی رو میخواهید فکر کنم با چند باطری اسیدی بزرگ که با یه مدار تبدیل ولتاژ جواب بده
روش جالبی نیست + نیاز به سرویس دارن، خیلی سریع و حتما چون در اثر تغییرات سیستمی بسیار خطرناک هستن...
اصلا توصیه نمیشه این روش
AMIR-AIRGUNNER
08-02-2012, 09:59
روش جالبی نیست + نیاز به سرویس دارن، خیلی سریع و حتما چون در اثر تغییرات سیستمی بسیار خطرناک هستن...
اصلا توصیه نمیشه این روش
به چه علت؟
نیاز به سرویس که طبیعیه و همین یو پی اس ها های اماده هم مادام العمر نیستن. منظورتون از تغییرات سیستم چیه ؟
من تو چند مورد دیدم که از این روش استفاده کردن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده
aminjigar
08-02-2012, 20:02
به چه علت؟
نیاز به سرویس که طبیعیه و همین یو پی اس ها های اماده هم مادام العمر نیستن. منظورتون از تغییرات سیستم چیه ؟
من تو چند مورد دیدم که از این روش استفاده کردن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده
خب یو پی اس ها سرویس نمی خوان فقط گاها نیاز به تعمیر پیدا می کنن... اما ژنراتور و ترانس و ... در حالی که کاملا
درست هستن (یا به نظر می یان) نیاز به سرویس یا بازبینی دارن.
باتری های اسیدی، میزان ترکیب آب مقطر با نوعی اسید که در داخلشون هست در حین کار تغییر پیدا می کنه و از اون جایی
که چندین باتری باید به طور سری (یا در برخی موارد با مصرف زیاد باید مجموعه های سری رو موازی کرد) وصل بشن تغییرات ترکیبات
داخل هر کدوم از باتری ها در حین کار یکسان نیست (بر اساس ساختارشون) و استفاده مجدد بدون بررسی باتری ها باعث
انفجار احتمالی این باتری ها میشه... بخاطر همین هست که در اتاق جدا نگهداری می شن... میزان رطوبت و دمای
محیط و تهویه مطلوب هم نیازه... معمولا باتری ها رو در سازمان های بزرگ به ژنراتور وصل می کنن تا انرژی برق رو در
صورت قطع برق مستقیم تامین کنن... البته در موارد کوچکتر از ترانس هم میشه استفاده کرد، اما نوسان در ولتاژ
خروجی به صورت آنی در هر حالتی رخ میده... در مورد استفاده کردن برخی و ایجاد نشدن مشکل خب درسته،
معمولا ما تا زمانی که مشکلی واقعا بوجود نیاد خطر رو باور نمی کنیم... دقیقا مثل خیلی از مواد غذایی که هممون
می دونیم مضره ولی مصرف می کنیم... البته زیاد به بحث مربوط نبود... ولی شاید لازم بود البته تا حدودی که اطلاع
دارم یا داشتم گفتم.
AMIR-AIRGUNNER
08-02-2012, 22:19
خب یو پی اس ها سرویس نمی خوان فقط گاها نیاز به تعمیر پیدا می کنن... اما ژنراتور و ترانس و ... در حالی که کاملا
درست هستن (یا به نظر می یان) نیاز به سرویس یا بازبینی دارن.
باتری های اسیدی، میزان ترکیب آب مقطر با نوعی اسید که در داخلشون هست در حین کار تغییر پیدا می کنه و از اون جایی
که چندین باتری باید به طور سری (یا در برخی موارد با مصرف زیاد باید مجموعه های سری رو موازی کرد) وصل بشن تغییرات ترکیبات
داخل هر کدوم از باتری ها در حین کار یکسان نیست (بر اساس ساختارشون) و استفاده مجدد بدون بررسی باتری ها باعث
انفجار احتمالی این باتری ها میشه... بخاطر همین هست که در اتاق جدا نگهداری می شن... میزان رطوبت و دمای
محیط و تهویه مطلوب هم نیازه... معمولا باتری ها رو در سازمان های بزرگ به ژنراتور وصل می کنن تا انرژی برق رو در
صورت قطع برق مستقیم تامین کنن... البته در موارد کوچکتر از ترانس هم میشه استفاده کرد، اما نوسان در ولتاژ
خروجی به صورت آنی در هر حالتی رخ میده... در مورد استفاده کردن برخی و ایجاد نشدن مشکل خب درسته،
معمولا ما تا زمانی که مشکلی واقعا بوجود نیاد خطر رو باور نمی کنیم... دقیقا مثل خیلی از مواد غذایی که هممون
می دونیم مضره ولی مصرف می کنیم... البته زیاد به بحث مربوط نبود... ولی شاید لازم بود البته تا حدودی که اطلاع
دارم یا داشتم گفتم.
من باز متوجه نشدم که به چه علت باید باطری منفجر بشه ؟!
چند تا باطری به صورت موازی + یک شارژ بالانسر اتوماتیک (که به طور اتوماتیک ولتاژ هر باطری رو جداگانه چک میکنه و در صورت اتمام شارژ قطع میکنه )+ مدار تبدیل ولتاژ با توان بالا + استفاده از فیوز جریان بالا برای هر باطری
فقط ایرادی که داره تغییرات جزئی ولتاژ هست که برای استفاده تو سیستم روشنایی مثل لامپ ها فرقی نمیکنه
سلا به همه.روزتون به خیر.دوستان من یه سوال دارم.من کارم جلوه های ویژه ی سینمایی هست به همین خاطر همیشه لپ تاپم روشنه و ازش استفاده میکنم.واسه مواقعی که برق قطع میشه یا تو مسیر به شهر دیگه هستم نیاز به یک وسیله ای دارم که برق سیستمم رو تا هر چند ساعت که بشه تامین کنه.جوری که هم قابل حمل باشه هم مدت زیادی برق لپ تاپ رو تامین کنه.دوستان لطف بفرمایید فقط به دستگاه های ساخته شده اکتفا نکنید و هر ایده و پیشنهادی در این زمینه دارید (حتی نشدنی) بفرماییدممنون میشم اگر راهنماییم کنید.مرسی
khafan8288
10-01-2013, 15:05
سلام
شما اگه همیشه با ماشین خودتون مسافرت میکنید یا همیشه ماشینتون باهاتون هست میتونید از مبدل های برق ماشین به برق شهری استفاده کنید
قیمتش هم معمولا از 120 تومن به بالاست
سلام دوست عزیز.من فقط گاهی اوقات با ماشین شخصی مسافرت میکنم اما اکثر اوقات از وسایل نقلیه عمومی مثل اتوبوس و قطار استفاده میکنم.اگر امکانش هست در مورد اون مبدل کمی بیشتر توضیح بدبد و اینکه از کجا میشه تامینش کرد و چه مارک و مدلی باشه بهتره و تا چه مدت میتونه انرژی تولید کنه.همینطور اگر راه حلی برای تامین برق در زمان مسافرت با وسایل نقلیه عمومی هم دارید ممنون میشم مطرح کنید.مرسی
khafan8288
11-01-2013, 15:01
سلام دوست عزیز.من فقط گاهی اوقات با ماشین شخصی مسافرت میکنم اما اکثر اوقات از وسایل نقلیه عمومی مثل اتوبوس و قطار استفاده میکنم.اگر امکانش هست در مورد اون مبدل کمی بیشتر توضیح بدبد و اینکه از کجا میشه تامینش کرد و چه مارک و مدلی باشه بهتره و تا چه مدت میتونه انرژی تولید کنه.همینطور اگر راه حلی برای تامین برق در زمان مسافرت با وسایل نقلیه عمومی هم دارید ممنون میشم مطرح کنید.مرسی
دوست عزیز این دستگاه فقط به درد زمانی میخوره که ماشین خودتون باشه و از باتری اون ماشین استفاده کنید
در غیر این صورت اصلا فایده ای نداره
اینم بگم که این دستگاه برق ذخیره نمیکنه بلکه برق ماشین رو به برق 220 ولت تبدیل میکنه
موفق باشید
دوست عزیز این دستگاه فقط به درد زمانی میخوره که ماشین خودتون باشه و از باتری اون ماشین استفاده کنید
در غیر این صورت اصلا فایده ای نداره
اینم بگم که این دستگاه برق ذخیره نمیکنه بلکه برق ماشین رو به برق 220 ولت تبدیل میکنه
موفق باشید
مرسی خیلی لطف کردین.دوستان اگر کسی یه ذخیره کننده برق قابل حمل یا چیزی که بتونه تو زمانی که امکان دسترسی به برق وجود نداره سراغ داره لطفا به ما هم اطلاع بده که به شدت بهش نیاز دارم.تشکر
کسی نیست یک راه حل به من بده؟
baran724
03-08-2017, 17:39
کسی نیست یک راه حل به من بده؟
دستگاه هایی هستند به اسم DC UPS
که برای حل مشکل شما طراحی شدند
میتونین از این سایت خریداری نمایید:
fiammco.ir/ups
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.