مشاهده نسخه کامل
: کدام توزیع لینوکس رو به من پیشنهاد می کنید ؟
Milad-King
02-02-2012, 23:40
سلام به همگی
من می خوام بنا به دلایلی از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنم ! می خواستم بدونم چه توزیعی واسم مناسب تره ؟
اما یه سری شرایط خاص مد نظرم هست که امیدوارم بتونید کمکم کنید :
1.کمی با لینوکس اوبونتو کار کردم و یه چیزایی در موردش می دونم .
2.برام آسونی یا سخت بودنش مهم نیست .
3.به چشم یه کاربر حرفه ای به من نگاه کنید .
4.الف-من بیشتر برنامه نویسی تجاری کابردی می کنم و عمده کار من همین هست .
4.ب-اگه می شه کمی در مورد ابزارهای برنامه نویسیش هم توضیح بدید .
5.از توزیع لینوکس فقط کارایی و توانایی کار با هر نوع برنامه برام مهمه ! یعنی می خوام روش هر چیزی نصب کنم !
6.پشتیبانی آنلاین خوبی داشته باشه (شاید مثل اوبونتو) ! (به اینترنت هم دسترسی دارم)
7.آیا این نسخه ها با زبان فارسی مشکل ندارند ؟! (منظورم بشتر تایپ و متن هست نه خود لینوکس)
8.اگه توزیع خاصی رو واسه من معرفی کردید لطفا با دلیل باشه (ممنون با عرض معذرت) !!!
از همگی ممنون
Milad-King
06-02-2012, 21:11
با تشکر از همه
یه سوال دیگه - شما هم نمونید کدوم توزیع واسه این موارد بهتره ؟؟؟
Open-Source
06-02-2012, 21:54
شما که توی برنامه نویس هم همین سوال رو مطرح کردید و یه عده از دوستان یه سری پاسخ بهتون دادند.
ببین دوست عزیز ، لینوکس با لینوکس فرقی نداره که ، یعنی شما هر کاری که توی یه توزیع انجام بدی میتونی توی سایر توزیع ها هم انجام بدی. پس زیاد بند انتخاب توزیع نباش .
همون اوبونتو برای شما خوبه چون اول راه هستید منابع براش زیاده و میتونید زودتر به پاسخ سوالاتون برسید.
در مورد برنامه نویسی هم که توی برنامه نویس دوستان شما رو راهنمایی کردن.
موفق باشید...
Milad-King
07-02-2012, 10:07
شما که توی برنامه نویس هم همین سوال رو مطرح کردید و یه عده از دوستان یه سری پاسخ بهتون دادند.
موفق باشید...
سلام
حالا چند جا این سوال رو مطرح کردیم ، جوابی براش پیدا نمی شه ، اگه کمتر می پرسیدیم که دیگه هیچی !!!
اگر نوع توزیع زیاد فرقی نم کنه ، پس فلسفه این همه توزیع گوناگون چیه ؟ (البته با عرض معذرت من خیلی جاها خوندم که هر توزیعی واسه یه کار و یه شخص مناسب تره !!!)
واسم سختی یا آسونیش مهم نیست که با اوبونتو کار کنم ، خودم بیشتر رو آرچ نظر دارم ، به نظرم تو این توزیع ها اون واسه من بهتره !
به هر حال ممنون
زیاد در بند این طور چیزا نباشید.
کی گفته فقط قراره رو ی نسخه کار کنید ؟ شما میتونید همه رو انتخاب کنید و با همه کار کنید .
مهم اینه که شروع کنید و کار کنید. اصلا مهم نیست که با کدوم نسخه کار کنید.
من به شما دوست عزیز لینوکس مینت یا ابونتو پیشنهاد میدم اما در کل باهم فرقی ندارن
اگر نوع توزیع زیاد فرقی نم کنه ، پس فلسفه این همه توزیع گوناگون چیه ؟
من فلسفه توزیعها رو تا جایی که می دونم می گم.
اوبونتو -> سادگی و جذب کاربران دسکتاپ
مینت -> همون هدف ولی با ظاهری سادهتر
آرچ -> سادگی (یعنی همه چی رو باید خودتون تنظیم کنید و هیج کاری بدون اجازه شما انجام نمی شه)
فدورا -> تکنولوژی و استفاده از فناوریهای نوین
دیبان -> پایداری
جنتو -> توزیع گیگها (همه رو از باید خودتون کامپایل و نصب کنید)
اپن سوزه -> سادگی و جذب کاربران دسکتاپ
پاپی -> سبکی و اجری سریع
مندریوا -> سادگی و جذب کاربران دسکتاپ
برای اینکه توزیع مناسب خودتون رو پیدا کنید توصیه می کنم review های توزیعها رو بخونید تا با ویژگیهاشون آشنا بشید.
همون طور که دوستمون گفتن توزیع مهم نیست چون کار اصلی شما با برنامهای هست که دارید باهاش کد مینویسید.
از توزیع لینوکس فقط کارایی و توانایی کار با هر نوع برنامه برام مهمه ! یعنی می خوام روش هر چیزی نصب کنم !
روی هر توضیعی هر چیزی می تونید نصب کنید. کافیه سورس کد برنامه رو بگیرید و اون رو کامپایل کنید.
اگه نمی خوایید کامپایل کنید می تونید از توزیعهای برمبنای دیبان استفاده کنید که از بقیه بیشتر برنامه کامپایل شده دارن.
پشتیبانی آنلاین خوبی داشته باشه
اوبونتو بیشتر از بقیه توزیعها فروم و ویکی و اینجور چیزا داره
Milad-King
07-02-2012, 20:08
از همگی بابت توضیحاتشون ممنون - خیلی کمک کردید ! :10:
اگه می فرمایید توزیع ها فرقی نداره : پس من آرچ می نصبم >>> چون هم خیلی اهل شخصی سازی هستم هم می خوام با یه توزیع سخت شروع کنم هم شاید بخوام برم به سمت سورس کد ! (بعدا نگید چرا آرچ !!! :31:)
فقط اگه ممکنه اینکه می فرمایید سورس کد برنامه ها ، یه کمی در موردش توضیح بدین در این مورد اصلا چیزی نمیدونم !
:11: همتون مرسییییییی
فقط اگه ممکنه اینکه می فرمایید سورس کد برنامه ها ، یه کمی در موردش توضیح بدین در این مورد اصلا چیزی نمیدونم !
یعنی یه برنامه رو از سورس و کد منبع کامپایل و نصب می کنید.
این روش برای برنامههای عادی خوبه ولی اگه حجم و پیچیدگی برنامه زیاد باشه کار رو سخت می کنه.
اگه قبلا درست و حسابی با لینوکس کار نکردید و الان یه دفعه می خوایید از آرچ استفاده کنید این رو بگم که چند هفته اول نصب رو باید کلا تو گوگل بگزرونید و بدنبال حل مشکلاتتون باشید ;)
Milad-King
24-02-2012, 16:12
بازم سلام
از همگی یه بار دیگه تشکر می کنم و ممنونم که من رو راهنمایی کردین ! :10:
پس از کلی کش و قوس تصمیم گرفتم آرچ بنصبم و بعد از یک هفته موفق شدم بنصبمش و روش یه محیط گرافیکی نصب کنم . کمی بااون کار کردم و فکر کنم آینده خیلی خوبی با آرچ در پیش رو باشه . ولی واسه کسی که از دنیای نا محدود ویندوز می خواد بره به سمت لینوکس ، آرچ زوده . یه مقداری هنوز جای کار داره تا بتونیم از هر جا خودش و برنامه های متنوع رو گیر بیاریم و بنصبیم . یه کم هنوز جا نیافتاده !
اما بالاخره توزیع مناسبم رو پیدا کردم - فکر می کنم دبیان واسه من خوب باشه !!! (شاید یه روزی به آرچ برگشتم :21: )
این هم رو می تونید مد نظر قرار بدید (تقریبا" آپدیته) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدورام همگی موفق و پیروز باشید
از دنیای نا محدود ویندوز
احیانا منظورتون محدود نبود؟
Milad-King
25-02-2012, 02:01
احیانا منظورتون محدود نبود؟
نمی دونم !!! شاید ! چرا گفتم نا محدود ؟؟؟
شاید منظورم از نا محدود یعنی ... !
خوب دیگه چه خبر ؟ :8:
نظرتون چیه ؟ دبیان خوبه ؟
دیبان خوب بودنش که خوبه فقط نسخه پایدارش رو نگیرید که مال یه سال پیشه.
Milad-King
27-02-2012, 10:01
دیبان خوب بودنش که خوبه فقط نسخه پایدارش رو نگیرید که مال یه سال پیشه.
سلام
منظور از نسخه پایدار همون "squeeze" هستش ؟ یعینی "Lenny" رو بگیرم ؟ به خاطر قدیمی بودنش می فرماید یا دلیل دیگه ای هم داره ؟
فقط دبیان 6 به بالا توسیه میشه ..هرگز از ابونتو استفاده نکنید .پر مشکل ترین سیستم در لینوکس ابونتو هست
اگر سیستمتون 64 بیت ساپورت هست .فقط دبیان 64 بیت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.