ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در مورد رم میکرو (خیلی خیلی فوری )

yonsen
02-02-2012, 23:02
با سلام
من یک رم میکرو دارم میخاستم بدونم میشه فهمید که این رم آیا بگوشی N86 و یا یک گوشی سامسونگ
وصل شده یا نه ؟
چطوری؟
( مثلا با قرار دادن یک رم تو گوشی آیا اطلاعاتی تو گوشی ثبت میشه یا برعکس تو رم ثبت میشه)
( یا امثلا اسم عکس هایی که با این گوشی دیده شده را میشه پیدا کرد (یک چیز مثل هیستوری یا پوشه recent ویندوز)
بخاطر فایل هایی که داشتم میخام بدونم که فایل ها کپی شده یا نه و یا اینکه متصل شده به گوشی یا نه

بسیار فوری فوری فوری :41::41::40::40::40:

DJ.Mamal
03-02-2012, 13:38
با سلام
من یک رم میکرو دارم میخاستم بدونم میشه فهمید که این رم آیا بگوشی N86 و یا یک گوشی سامسونگ
وصل شده یا نه ؟
چطوری؟
( مثلا با قرار دادن یک رم تو گوشی آیا اطلاعاتی تو گوشی ثبت میشه یا برعکس تو رم ثبت میشه)
( یا امثلا اسم عکس هایی که با این گوشی دیده شده را میشه پیدا کرد (یک چیز مثل هیستوری یا پوشه recent ویندوز)
بخاطر فایل هایی که داشتم میخام بدونم که فایل ها کپی شده یا نه و یا اینکه متصل شده به گوشی یا نه

سامسونگ رو نمیدونم
اما تو نوکیا یه فایل با پسوند NDIF با حجم بسیار ناچیز با اسم شماره سریال گوشی ایجاد میشه..اگه سریالش با گوشی خودت مطابقت نداره ممکنه تو ان 86 انداخته باشه

اون چیزی که شما میخوای بعید میدونم تو گوشی باشه که استفاده یوزر رو پیگیری کنه

yonsen
06-02-2012, 12:49
برا نوكيا نرم افزاري هست كه بشه اين اطلاعاتو بده

يا اينكه نصب كنم تو گوشي طرف بعد هر موقع كه مثلا عكسي نگاه ميكنه اسمشو يجايي ذخيره كنه؟

مدل Samsung C3303 Champ هست

yonsen
06-02-2012, 13:12
با سلام
وصل شده یا نه ؟
چطوری؟

مدل سامسونگ :
Samsung C3303 Champ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

DJ.Mamal
06-02-2012, 14:55
من که چند ساله کار میکنم چنین چیزی ندیدم..
اگه دوستان کسی اطلاعاتش بیشتره کمک کنه
بعید میدونم رو سیمبین چنین چیزی باشه

behrooz.shie
06-02-2012, 22:47
نمیشه من که تا حالا ندیدم