PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همه چیز در مورد آب بندی( Burn-in) هدفون ها

Faraz_sm
02-02-2012, 15:42
کلیه فایل های مربوطه را از لینک زیر دریافت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطالب زیر ترجمه شده متون موجود در سایت های خارجی می باشد و حاصل تجربه شخصی من نیست...
آب بندی هدفون یک موضوع اختیاری است و خیلی ها به آن اعتقاد ندارند. انجام روش های معرفی شده در این تاپیک ممکن است هیچ تاثیری در صدای هدفون شما نداشته باشد. باور عمومی این است که گوش دادن به موزیک در سبک های مختلف بهترین نوع آب بندی هدفون هاست.

رمز و راز Burn-In:

از نظر فنی Burn-in فرایندی برای نرم کردن دیافراگم یک هدفون نو و تازه ساخته شده و فشار آوردن به درایو( بلندگو) هدفون است. با اینکه هیچ اثبات علمی برای این عمل وجود ندارد، تاثیر Burn-inواضح و قابل رویت است. جامعه آدیوفیلها عموما قبول دارند که کیفیت صدا بعد از Burn-in تغییر می کند. در حقیقت ، اصطلاح Burn-in تنها در علم آکوستیک استفاده نمی شود در همان مرحله آماده سازی ابزار مکانیکی در فرایندی که موجب بهبود کاربری آن می شود است( آب بندی).

روش های مختلفی برای Burn-in کردن یک هدفون ( ایرفون) وجود دارد، از جمله نویز سفید، نیوز صورتی، نویز رادیو، سویپ سینوسی، باس وغیره. هیچ آماری برای راندمان هر روش وجود ندارد. من به شخصهاستفاده از روش های مختلف برای Burn-in کردن یک هدفون را بیشتر می پسندم. به نظر من هر روش نقاط قوت و ضعف خود را در بهبود هدفون دارد.

بعضی افراد هدفون های خود را به سرعت Burn-in می کنند و مثلا بعد از آوردن هدفون به خانه با آن برای 50 ساعت بی وقفه موزیک پخش می کنند. من فکر می کنم که دیافراگم در این وضعیت بسیار ضعیف است و ما نباید به زور از مرز بخواهیم بگزریم، مخصوصا با استفاده از حجم زیاد صدا( اگرچه ممکن است شما فکر کنید این حجم صدا عادی است). این کار ممکن است به هدفون شما آسیب برساند و یا حتی آن را از بین ببرد. افراد زیادی گفته اند که با Burn-in نامناسب ، عدم صبوری و وقت ندادن برای رشد هدفونشان، آن را خراب کرده اند.

مرجع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------
مطالب دیگر و فایل های مناسب و دستور العمل ها رو بعد از ترجمه کردن قرار می دهم...

Faraz_sm
02-02-2012, 15:52
در طول فرایند Burn-in یک روز شاید متوجه بشوید که کیفیت صدای هدفونتان تغییر کرده است. ممکن است یک تغییر خوب پیش آمده باشد و یا اینکه ممکن است صدا گرفته و بی کیفیت تر شود.

هر چند بعد از این "دوران بد" ، هدفون شما دوباره بیدار شده و بهتر و بهتر می شود. برخی افراد متوجه شده اند که یک دوران بد عجیب در زمان Burn-in بوجود می آید، نقطه قوت هدفون ممکن است کمرنگ شده و نقاط ضعفش چیره شوند، البته به صورت موقت. این فرایند رشد یک هدفون درجه بالاست. البته بعضی افراد فکر می کنند در این مدت به طریقی به هدفونشان آسیب رساندند.

من( نویسنده اصلی) این موضوع رو در Burn-in کردن HD650 تجربه کردم، تفاوت واقعا آشکار ( و ترسناک) بود. ولی بعد از این دوره دردناک همه چیز بهتر شد...

Faraz_sm
02-02-2012, 16:26
این پست خلاصه شده و مجموع چیز هایی هست که من در مورد Burn- in کردن هدفون ها در سایت های مختلف خوندم. شما هم تجربه هاتون در این مورد رو اینجا بگذارید. می دونم چند تا از دوستان هدفون های خودشون رو Burn- in کردن و گزارش تغییرات رو هم تو همین فاروم گذاشتن، اگه دوست دارید بد نیست اینجا به پست هاتون که در مورد Burn- in هست لینک بدید و تجربه تون رو دوباره به اشتراک بگذارید.

روش های Burn- in هدفون ها

اگر در سایتی مثل هد-فای دنبال این سوال برید که یک هدفون نو رو چطور Burn- in باید کرد به جواب های مختلفی می رسید.

بعضی ها به مدت حداقل 40 ساعت با هدفونشون نویز پخش می کنند. البته با حجم صدای مناسب برای موزیک گوش دادن. در ضمن همونطور که قبلا گفتم این کار رو یک سره انجام نمی دن بلکه در چند نوبت این کار انجام می گیره و هر بار فقط چند ساعت. صبر باید چاشنی کار باشه تا به نتیجه مطلوب رسید.

خیلی ها معتقدند که هدفون رو باید به دستگاه پخش موسیقی وصل کرد و این رو در حالت تکرا (ریپیت) قرار داد و بعد هدفون رو گذاشت تو کشو و یک بالش هم گذاشت روش تا صداش مزاحم کارای روزمره( به خصوص خواب وقتی شب ها می خواید هدفون رو Burn- in کنید) نباشه. خیلی ها هم معتقدند به جای این کار ها از هدفونتون استفاده کنید و باهاش موزیک گوش بدید. مطمئنا خود به خود با گذشت زمان هدفون آب بندی می شه، در ضمن در طول زمان هم لذت بردید ازش هم می تونید تغییراتی رو که صورت گرفته در طول زمان دنبال کنید.

البته این نکته هم مهمه که اگه شما فقط از یک سبک موسیقی برای Burn- in هدفونتون استفاده کنید، فشار لازمی که باید به درایو های هدفون بیاد رو بهش وارد نمی کنید و ممکنه اون تغییرات خوب صورت نگیرن یا دیرتر صورت بگیرن.

یک روش مناسب دیگه هم استفاده از مجموعه روش هاست. بطوری که روی پلیرتون انواع فایل های صوتی از جمله نویز ها، سویپ های سینوسی در فرکانس های مختلف و چند آهنگ پر بیس و همچنین چند فایل سکوت برای استراحت دادن به هدفونتون قرار می دید و اون ها رو به صورت رندوم پخش می کنید.

باز هم تکرار می کنم که صدای هدفون باید در تمام مدت Burn- in روی حد متوسط باشه، یعنی حجم صدای عادی برای موزیک گوش دادن. در غیر این صورت ممکنه به هدفونتون آسیب برسونید

در پست های بعدی فایل های لازم برای Burn- in رو برای دانلود قرار می دم...
:8:

Faraz_sm
02-02-2012, 16:48
نویز سفید سیگنال تولید شده تصادفی نویز است. این سیگنال در تمام فرکانس ها قدرت مساوی دارد. بعضی افراد پیشنهاد کرده اند استفاده از نویز سفید برای آب بندی هدفون خوب است زیرا توزیع هر فرکانس صدا در این نویز یکنواخت است، از صدای زیر گرفته تا بم. به غیر از استفاده برای burn-in هدفون ، بعضی افراد برای کمک به اینکه بچه ها (نوزاد) راحت بخوابند از نویز سفید استفاده می کنند.

فایل WAV نویز سفید به طوب یک دقیقه با حجم 5.04 مگابایت را از اینجا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Faraz_sm
02-02-2012, 17:13
فایل زیر نویز سفید ضبط شده از رادیو است. این همان سیگنالی است که بین دو کانال رادیویی شنیده می شه. بعضی افراد این نوع نویز سفید را ترجیح می دهند و بر این باورند که این صدا طبیعیتر است.

فایل نویز سفید رادیو به طول 1 دقیقه و فرمت WAV با حجم 5.04 مگابایت رو از اینجا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Faraz_sm
02-02-2012, 18:24
نویز صورتی هم مانند نویز سفید است و هچنین شامل رنج وسیع فرکانس ها از طیف صوت می باشد. این نویز معمولا در محیط طبیعی یافت می شود. برخلاف نویز سفید گوش دادن به نویز صورتی آزار دهنده نیست. صدای آن شبیه به اقیانوس است و برخی افراد آنرا در دفاتر خود به منظور افزایش تمرکز و ریلکس شدن پخش می کنند.

فایل صوتی نویز صورتی با فرمت WAV به طول 1 دقیقه و حجم 5.04 مگابایت را از اینجا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Faraz_sm
02-02-2012, 18:35
جاروب فرکانس یک موج سینوسی است که از فرکانس 20 هرتز شروع شده و تا 20000 هرتز ادامه پیدا می کند، که تمام محدوده فرکانسی از پایین ترین تا بالاترین فرکانسی که انسان قادر به شنیدن آن است را پوشش می دهد. Burn-In کدن هدفون با این سویپ می تواند عملکرد درایو هدفون را برای تولید فرکانس های مختلف بهبود بخشد. همچنین برخی می گویند که سویپ فرکانسی می تواند برای غیرمغناطیسی کردن (Demagnetizing) تجهیزات استفاده شود.

دانلود سویپ فرکانسی به طول 10 ثانیه( 861 کیلوبایت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود سویپ فرکانسی 20 ثانیه ای( 1.68 مگابایت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود سویپ فرکانسی 30 ثانیه ای ( 2.52 مگابایت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Faraz_sm
02-02-2012, 19:07
این سویپ شامل رنج وسیعتری از فرکانسها از 10 تا 30000 هرتز می باشد. بعضی هدفون های های-کلاس دارای پاسخ فرکانسی از 10 تا 35000 هرتز( و حتی بیشتر) مب یاشند. به طور کلی تولید صدا در فرکانس های کمتر از 20 هرتز مشکل است.

دانلود سویپ فرا-فرکانسی به طول 10 ثانیه ( 861 کیلوبایت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سویپ فرکانس های پایین

این سویپ از 20 هرتز شروع و به 200 هرتز ختم می شود، این فایل به منظور burn-in کردن محدوده فرکانس های پایین به کار می رود. در حقیقت بسیاری از هدفونهای مصرفی ( ارزان) توانایی تولید اصوات محصوص در رنج 20-30 هرتز را ندارند.

دانلود فایل سویپ فرکانس های پایین به طول 10 ثانیه( 861 کیلوبایت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Faraz_sm
02-02-2012, 19:44
این ها فایل هایی هستند که در هنگاه پخش هیچ سیگنالی ندارند و سکوت پخش می کنند. این سکوت می تواند در طی فرآیند burn-in به هدفون شما زمان برای استراحت بدهد. فقط کافی است اینها را به فهرست پخش فایلهای آب بندی تان اضافه کنید.

بعضی از حرفه ای ها یاد آوری می کنند که باید در طول فرایند burn-in باید به هدفونتان کمی استراحت بدهد( زنگ تفریحه) دیافراگم هدفون بسیار ظریف و شکننده است و نمی تواند بار کاری زیاد را تحمل کند. burn-in با حجم زیاد یا موسیقی بلند می تواند برای درایور های هدفونتان مضر باشند. برای ایمنی، خیلی افراد پیشنهاد کردهاند که بیش از 5 ساعت مداوم عملیات burn-in را انجام ندهید.
در اینجا سه فایل سکوت برای دانلود داریم:

دانلود سکوت یک دقیقه ای( فرمت ام پی 3، حجم 117 کیلوبایت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود سکوت پنج دقیقه ای( فرمت ام پی 3، حجم 586 کیلوبایت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود سکوت شصت دقیقه ای( فرمت ام پی 3، حجم 6.86 مگابایت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Faraz_sm
02-02-2012, 21:17
در این فایل مخلوطی از آهنگ ها و سازهای مختلف را پیدا می کنید که شامل بیس بالا، گیتار، موسیقی الکترونیک، ویولون، وکال، آواز خوان زن و مرد و غیره می باشد. ما آهنگ های با مشخصه فرکانسی مختلف را در آن قرار دادیم تا "پیچیده و غنی" شود.

شخصی می گفت که این فایل پرصدا و هولناک است ، محتوای صوتی برای درایور های هدفون بسیار پیچیده است و به درایور ها را تا سر حد مرزها فشار وارد می کند. همچنین شخصی گفت که بعد از پخش این فایل کیفیت صدای هدفون به طور موقت کاهش می یابد پس از این تنها در صورتی استفاده کنید که می خواهید به هدفونتان استرس وارد کنید.

دانلود فایل پیتزای مخلوط به طول 3 دقیقه و یک ثانیه( MP3و 6.92 مگابایت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdownload%2Fcomplex_mix.mp3)

Faraz_sm
02-02-2012, 22:09
در این پست چند فایل از سویپ های فرکانسی تکرار شونده از فرکانس صفر تا فرکانس های مختلف را پیدا می کنید. ( هر 1-2 ثانیه تکرار می شوند)
:32:
لطفا از این فایل های صوتی با احتیاط استفاده کنید، شما باید قبل از پخش آنها حجم صدا را پایین بیاورید( کمتر از 1/4 حالت نرمال)، در غیر این صورت به شما آسیب می رساند:41:...

هر فایل 1 دقیقه زمان دارد و حجم آن 10 مگابایت است

دانلود سویپ تکرار شونده از 0 تا 150 هرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود سویپ تکرار شونده از 0 تا 10000 هرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود سویپ تکرار شونده از 0 تا 15000 هرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود سویپ تکرار شونده از 0 تا 20000 هرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود سویپ تکرار شونده از 0 تا 30000 هرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Faraz_sm
03-02-2012, 10:10
درام سنگین

در این فایل یک قطعه سنگین درام (طبل) تکرار می شود. این به دیافراگم ضربه می زند و فرکانس های پایین را(حدود 20 هرتز) ایجاد می کند.

دانلود فایل درام سنگین به طول 49 ثانیه (8.33 مگابایت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdownload%2Fheavydrum.wav)

Faraz_sm
15-02-2012, 23:48
در این جا فایل ها فرکانس های مستقل ثابت که می تواند مرجعی برای صدا ها باشند را قرار می دهم.
خاطرتان باشد که خیلی از هدفون های ارزان قادر به تولید صدای فرکانس های پایین تر 20 هرتز نیستند.

5Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
20Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
25Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
30Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
40Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
50Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
60Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
70Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
80Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
90Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
100Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
150Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
200Hz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Faraz_sm
15-02-2012, 23:56
در اینجا می توانید فایل های صوتی برای تست هدفون را دانلود کنید، این اصوات از محیط های طبیعی، بدون هیچگونه دستکاری یا بهبودی ضبط شده است. از این فایل ها می توانید برای مقایسه هدفون هایتان و یا برای تفریح استفاده کنید...:20:

دانلود صدای دوش( صدای آب) به طول 23 ثانیه و حجم 490 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود صدای خودرو( روشن کردن یک ماشین) به طول 44 ثانیه و حجم 880 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود صدای کلیسا( صدای راه رفتن افراد در کلیسا) به طول 30 ثانیه و حجم 596 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود صدای توفان( باران و رعد و برق) به طول 4 دقیقه و 14 ثانیه و حجم 4.85 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

good god
31-03-2012, 04:20
سلام

(امیدوارم اسپم نباشه این پست)

ممنون از تایپیک پرکاربرد شما.
به نطر من،اگه بتونی فایل ها رو ترتیب بندی کنی بهتر میشه.

دوستان نظرتون راجع به این پک برای burn-in چیه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Faraz_sm
04-04-2012, 13:30
سلام

(امیدوارم اسپم نباشه این پست)

ممنون از تایپیک پرکاربرد شما.
به نطر من،اگه بتونی فایل ها رو ترتیب بندی کنی بهتر میشه.

دوستان نظرتون راجع به این پک برای burn-in چیه؟

سلام. تا جایی که تونستم با همون ترتیب سایت اصلی ترجمه کردم و قرار دادم.
کاش لینک مستقیم از پک می ذاشتی. با تبضلت توضرنت گرفتن سخته یکم...

Sent from my Xoom using Tapatalk

vahid_alone
25-04-2012, 14:25
سلام
لینک ها خراب شدن...هیچ کدوم دانلود نمیشن.ارور سرور میدن :

The requested URL /download/testsound/shower.mp3 was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

چیکار باید کرد دوستان؟

Faraz_sm
25-04-2012, 20:16
سلام
لینک ها خراب شدن...هیچ کدوم دانلود نمیشن.ارور سرور میدن :

The requested URL /download/testsound/shower.mp3 was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

چیکار باید کرد دوستان؟

متاسفانه سایت burninwaves.com که ترجمه مطالبش رو اینجا می بینید از دسترس خارج شده. من همه فایل ها رو ندارم. اگه بتونم جایگزینی پیدا کنم حتما قرار می دم.

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

fereydoon1
28-04-2012, 20:42
سلام. تا جایی که تونستم با همون ترتیب سایت اصلی ترجمه کردم و قرار دادم.
کاش لینک مستقیم از پک می ذاشتی. با تبضلت توضرنت گرفتن سخته یکم...
Sent from my Xoom using Tapatalk

با سلام من این فایل تورنت رو براتون لیچ کردم تا دانلود کنید

پوشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rave-87
28-04-2012, 23:33
بحث در مورد ماهیت وجودی burn in و اینکه آیا وجود داره یا اصلاً وجود نداره یا ...
خیلی زیاده
اینکه حتی کسایی که به burn in اعتقاد دارن؛ دلیل بهبود کیفیت صدا رو چی میدونن، توافق وجود نداره، عده ایی میگن پد روی هدفون بهتر شده وضعیتش، عده ایی میگن هدفون صداش تغییری نکرده و این مغز ما هست که ...

خلاصه بحث های جانبی زیادی هست
جدیداً هم مایک (نویسندۀ سایت هدفونیا) یک نظر شخصی کوتاهی در این مورد نوشته

تا این رو دیدم، گفتم بد نیست برای بعضی علاقه مند ها قرار بدم؛ چونکه مثل اینکه داره بازار burn in داغ میشه
قدیما هم یکسری مطلب خونده بودم که لینکشون رو ذخیره کرده بودم پس اون ها رو هم میزارم
کسی حال داشت بخونه، بعد هم میتونیم در موردش صحبت کنیم

Faraz_sm
29-04-2012, 01:29
بحث در مورد ماهیت وجودی burn in و اینکه آیا وجود داره یا اصلاً وجود نداره یا ...
خیلی زیاده
اینکه حتی کسایی که به burn in اعتقاد دارن؛ دلیل بهبود کیفیت صدا رو چی میدونن، توافق وجود نداره، عده ایی میگن پد روی هدفون بهتر شده وضعیتش، عده ایی میگن هدفون صداش تغییری نکرده و این مغز ما هست که ...

خلاصه بحث های جانبی زیادی هست
جدیداً هم مایک (نویسندۀ سایت هدفونیا) یک نظر شخصی کوتاهی در این مورد نوشته

تا این رو دیدم، گفتم بد نیست برای بعضی علاقه مند ها قرار بدم؛ چونکه مثل اینکه داره بازار burn in داغ میشه
قدیما هم یکسری مطلب خونده بودم که لینکشون رو ذخیره کرده بودم پس اون ها رو هم میزارم
کسی حال داشت بخونه، بعد هم میتونیم در موردش صحبت کنیم

مایک که اصلا به برن این اعتقادی نداره گویا، ولی برن این تو عضی اد هدفون های خاص واقعا خودش رو نشون می ده. مثل هدفون سونی ex1000 که بچه های همین فروم امتحان کرده بودن و یا هدفون akg k701 که همه می گن خیلی طول می کشه تا صداش جا بیوفته.
زیر همین پست هدفونیا یک نفر نظر جالبی داده که تست شخصی خودش هست و بیان کرده که بیشتر اتفاقات خوب در مورد صدا تو همون صد ساعت اول اتفاق میوفته...
عامل جذب رطوبت توسط پد ها و بهبود وضعیتشون هم می تونه نقش مهمی داشته باشه که دیگه به پخش موسیقی ریطی نداره و اون اتفاق به مرور میوفته..
در مجموع فرایند برن این مسئله ای نیست که کسی بخواد نگرانش باشه. مثل آب بندی ماشین های جدید می مونه که دیگه اجباری نیست ولی شخصیت ماشین رو شکل می ده...

fereydoon1
29-04-2012, 08:24
من خودم شخصا یه پلی لیست از ترک های پست یک درست کردم و چند ساعت تکرار کرد
نتیجه ای که از IE8 گرفتم خیلی خیلی تاثیر داشت بیس گرم تر و صدا هم هیس کمتری داشت که نصبت به قبل خیلی بهتر شده بود .

rave-87
29-04-2012, 08:34
مایک که اصلا به برن این اعتقادی نداره گویا، ولی برن این تو عضی اد هدفون های خاص واقعا خودش رو نشون می ده. مثل هدفون سونی ex1000 که بچه های همین فروم امتحان کرده بودن و یا هدفون akg k701 که همه می گن خیلی طول می کشه تا صداش جا بیوفته.
زیر همین پست هدفونیا یک نفر نظر جالبی داده که تست شخصی خودش هست و بیان کرده که بیشتر اتفاقات خوب در مورد صدا تو همون صد ساعت اول اتفاق میوفته...
عامل جذب رطوبت توسط پد ها و بهبود وضعیتشون هم می تونه نقش مهمی داشته باشه که دیگه به پخش موسیقی ریطی نداره و اون اتفاق به مرور میوفته..
در مجموع فرایند برن این مسئله ای نیست که کسی بخواد نگرانش باشه. مثل آب بندی ماشین های جدید می مونه که دیگه اجباری نیست ولی شخصیت ماشین رو شکل می ده...

راستش قدیما هم که به طور پراکنده بحث burn in شده بود؛ من هم به طور پراکنده به بعضی مطالب اشاره کرده بودم ولی اینکه الأن مطالب رو به طور مفصل قرار دادم علت این بود که خواستم حالا که دوستان بیشتری با این قضیۀ burn in آشنا شدن؛ نظرات افراد مختلف و معتبر دنیا رو هم ببینن تا با دید بازتری بتونن لااقل به این قضیه نگاه کنن
اگر کسی تمایلی نداشته باشه، اجباری نیست
کسایی که سال ها توی بحث صدا هستن، با اطمینان در مورد صحت burn in حرف نمیزنن
مفهوم burn in توی هدفون، کابل، آمپلی فایر و شاید هر وسیلۀ الکتریکی به کار برده میشه.

vahid_alone
02-05-2012, 21:46
bacheha ye lotfi konin dar kenare in bahs file downloadi ham vase burn in bezarin k dustaye page tafavotesho hes konan.

hazoooo
14-05-2012, 11:27
اقا همه لینکا پاک شدن که
لطف کنین باز اپ کنین تاپیک خیلی خوبی هست

fereydoon1
14-05-2012, 20:52
من دارم همه رو تا فردا میزارم

fereydoon1
15-05-2012, 11:07
برای دانلود فایل های زیر برید تو فولدر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

freq10-30000-10s.wav
freq20-200.wav
freq20-20000-10s.wav
freq20-20000-20s.wav
freq20-20000-30s.wav
heavydrum.wav
highfreqsweep10000.wav
highfreqsweep15000.wav
highfreqsweep20000.wav
highfreqsweep30000.wav
lowfreqsweep150.wav
pinknoise.wav
silence1min.mp3
radio_whitenoise.wav
whitenoise.wav

fereydoon1
15-05-2012, 11:07
فایل سکوت 5 دقیقه ای و یک ساعته رو دستم خورد پاک شد ندارم دارین بزارین

Faraz_sm
11-06-2012, 13:23
برای دانلود فایل های زیر برید تو فولدر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

freq10-30000-10s.wav
freq20-200.wav
freq20-20000-10s.wav
freq20-20000-20s.wav
freq20-20000-30s.wav
heavydrum.wav
highfreqsweep10000.wav
highfreqsweep15000.wav
highfreqsweep20000.wav
highfreqsweep30000.wav
lowfreqsweep150.wav
pinknoise.wav
silence1min.mp3
radio_whitenoise.wav
whitenoise.wav

با تشکر از شما لینک دانلود به پست اول اضافه شد...

Faraz_sm
16-01-2013, 00:23
اسپم برای بالا اومدن تاپیک
+
M50 هر چی بیشتر کار می کنه بهتر و بهتر می شه...

گلابي
16-01-2013, 22:04
دانلود نمیشن...

mahmood85
17-01-2013, 13:16
فایل اولی مجموعهای از فایلهای مورد نیاز برای Burn in هست.
فایل دوم ترکیبی از نویزهای مختلف میباشد.

امیدوارم مفید واقع شود.

danyno1
07-05-2013, 02:48
همه همه همه لینکا خراب شدن :((

capitan black
17-05-2013, 14:19
دوستان عزیز لطف میفرمایید فایل های burn in رو مجدد اپلود کنید...همه لینکها پاک شدند..سپاس :)

danyno1
24-05-2013, 04:39
آقا کسی نیست این فایل ها رو برامون آپ کنه؟؟ تو هیچ جا نتونستم گیر بیارم حتی تورنتش هم کار نمیکنه!:n03:

Faraz_sm
22-06-2013, 08:01
متاسفانه خودم هم دیگه دسترسی به این فایل ها ندارم که براتون بگذارم. ولی باز دنبال یه مجموعه خوب هستم که آماده کنم و برای دانلود کردن به پست اول تاپیک اضافه کنم...

t-jays
23-06-2013, 01:31
سلام دوستان
به این فایلها بر خوردم احتمالا به دردتون بخوره
موفق باشید.

WILD GOAT
03-10-2013, 20:59
درود
اگه کسی می تونه لینک ها رو بروزرسانی کنه.
:n16:

t-jays
04-10-2013, 23:44
سلام دوستان
به این فایلها بر خوردم احتمالا به دردتون بخوره
موفق باشید.

درود
اگه کسی می تونه لینک ها رو بروزرسانی کنه.
:n16:
لینکها که سالمه :n13:

par_haam
18-02-2014, 18:38
t-jays ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز با سپاس از شما - مدت زمان استفاده از این فایل ها و نحوه Burn-in کردن را به صورت مختصر توضیح می دهید ؟

t-jays
18-02-2014, 23:40
t-jays ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز با سپاس از شما - مدت زمان استفاده از این فایل ها و نحوه Burn-in کردن را به صورت مختصر توضیح می دهید ؟
سلام
در پستهای اول همین تاپیک دوست عزیزمون به خوبی توضیح دادند
ضمن اینکه هیچ دلیل محکمی مبنی بر تاثیر burn in موجود نیست و اکثرا اعتقاد دارند که این مغر ماست که خودش رو با صدای هدفون هماهنگ میکنه تا اینکه تغییری در صدای هدفون به وجود بیاد
موفق باشید.

dani0077
07-08-2014, 22:09
سلام
آقا کسی فایل های burn in رو داره ؟ همه لینک ها که خرابه
اگه میشه یه جا آپلود کنن

gfadakar
01-04-2016, 21:41
سلامو دورد
من فایل زیر رو پیدا کردم

که شامل موارد زیر هست :

White noise, pink noise, radio white noise, 20-20000 Hz frequency sweeps, 10-30000 Hz frequency sweeps, 20-200 Hz frequency sweeps, as well as a minute of silence in between each for a rest period.

امیدوارم به دردتون بخوره

AMIN 2014
19-08-2016, 07:16
سلام ، به نظرم راحت میشه این موضوع رو اثبات کردکه ایا اب بندی هدفون واقعی هست یا اینکه مغز ب صدای هدفون عادت میکنه ! کافی دو هدفون هم مدل داشته باشیم یکی رو برای مدت استفاده کرد و هدفون دومی رو استفاده نکرده بگذاریم بعد هر دو هدفون رو در اختیار افراد مختلف داده تا تست کنند ! نتیجه عینا مشخص میشه انقدر هم نیاز به نظریه پردازی متخصصین دانشمند نیست . :)

alitavas
24-04-2017, 13:24
دوستان burn in واقعا نیاز هست
من برای خرید هدفون Beyerdynamic dt 770 به یکی از فروشگاه های تست هدفون مراجعه کردم و پس از تست هدفون های مختلف dt 770 رو انتخاب کردم اما وقتی فروشنده هدفون نو برای من اورد صداش برام ازار دهنده بود!!!!
فرکانس های پایین کیفیت وحشتناک بدی داشتن
فرکانس های بالا گوش رو میزد
اما بعد از 5 روز حدود 3 ساعت اهنگ گوش کردن صداش بسیار بهتر شده البته هنوز به اون قدرت هدفون تست نرسیده