ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فعال نشدن مانیتور

G.D.ragon.Ir
02-02-2012, 12:30
سلام. 3بار (در بازه های زمانی متفاوت) هست که وقتی سیستم رو روشن میکنم مانیتور هیچ چیزی رو نشون نمیده درحالی که سیستم داره کار میکنه (با توجه به صداش میگم) و چراغ جلوی مانیتور هم مثل زمان استراحت, چشمک میزنه! درضمن دکمه پاور هم در این حالت کار نمی کنه!!! موارد زیر هم چک کردم ولی تاثیر نداشت

- کابل برقش و کابل متصل به کامپیوترش رو چک کردم
- گفتم شاید مشکل از پورت کارت گرافیک یا خود کارت گرافیک باشه واسه همین مانیتور رو به پورت گرافیک "ان بورد" مادربوردم وصل کردم که بازم فرقی نکرد
- و در نهایت ویندوز رو عوض کردم فعلآ که دارم استفاده میکنم اما میخوام بدونم مشکل اصلیش چیه؟

با تشکر

Hamed DC
03-02-2012, 11:44
سلام. 3بار (در بازه های زمانی متفاوت) هست که وقتی سیستم رو روشن میکنم مانیتور هیچ چیزی رو نشون نمیده درحالی که سیستم داره کار میکنه (با توجه به صداش میگم) و چراغ جلوی مانیتور هم مثل زمان استراحت, چشمک میزنه! درضمن دکمه پاور هم در این حالت کار نمی کنه!!! موارد زیر هم چک کردم ولی تاثیر نداشت

- کابل برقش و کابل متصل به کامپیوترش رو چک کردم
- گفتم شاید مشکل از پورت کارت گرافیک یا خود کارت گرافیک باشه واسه همین مانیتور رو به پورت گرافیک "ان بورد" مادربوردم وصل کردم که بازم فرقی نکرد
- و در نهایت ویندوز رو عوض کردم فعلآ که دارم استفاده میکنم اما میخوام بدونم مشکل اصلیش چیه؟

با تشکر
سلام.
شاید عدم هماهنگی کارت با سیستم بوده!!!
بایوس مین رو آپدیت کنید.
مانیتور رو روی سیستمهای دیگه تست کردین؟؟؟

ebi1952
03-02-2012, 11:55
با سلام
اول مدل مانیتورت چیه؟
چون منم دقیقا عین مشکل شما رو دارم. مدل مانیتور هم lg ips226 هست. بعضی موقع ها که سیستم رو روشن میکنم سیستم داره کار میکنه ولی مانیتور بالا نمیاد. دکمه پاور هم ( از این لمسی هاست) عادی کار نمیکنه باید حدود 10 ثانیه نگهش دارم تا روشن بشه یا خاموش بشه ولی بعد از روشن شدن درست کار میکنه و با یه لمس کوچولو هم کار میکنه و در حین کار هم هیچ مشکلی وجود نداره. من حتی مانیتور رو گارانتی هم فرستادم ولی اونجا این مشکل نبوده.
در کل به این نتیجه رسیدم که یا به گفته گارانتی این مانیتور با گرافیک من مچ نیست ولی چون با همین گرافیک فعلی مانیتور ال سی دی قبلیم عالی کار میکرد چیز غیر قابل هضمیه برام این مسئله یا مشکل از خود مانیتوره.

boros
03-02-2012, 16:57
منم یکی دو ماهی میشه که مشکلی شبیه مشکل شما ها دارم .
گاهی وسط کار یهو تصویر سیاه میشه و بعد آرم ال جی میاد و دکمه های لمسی هم از کار میوفته و مجبور میشم کابل برق رو جدا کنم و بعد دوباره وصل کنم تا درست بشه .
مدل مانیتورم هم 2262 تی کیو هست .
اگر کسی راهی پیدا کرد مارو هم با خبر کنه .
با تشکر

G.D.ragon.Ir
03-02-2012, 17:32
من سیستمم روخونه دوستم بردم و با مانیتور اون چک کردم, بدون هیچ مشکلی کار کرد (به احتمال 99% مشکل از مانیتور هست) فردا مانیتورم رو با سیستم دوستم چک میکنم اگه 100% مشکل از این بود میبرم تعمیرگاه

G.D.ragon.Ir
03-02-2012, 18:53
شاید عدم هماهنگی کارت با سیستم بوده!!!
قطعات رو جدیدآ نخریدم, تا چند وقت پیش هم هیچ مشکلی نبود!

بایوس مین رو آپدیت کنید.
باشه

اول مدل مانیتورت چیه؟
LG ez T730PU

من حتی مانیتور رو گارانتی هم فرستادم ولی اونجا این مشکل نبودهمنم الان این پست رو دارم با سیستم و مانیتور خودم میدم (این بگیر نگیر داشتنش, فهمیدن علت رو سخت تر میکنه (فردا اگر کار به تعمیرگاه کشید میبینیم عین ساعت کار میکنه)