ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک پایه ی ریاضی من خیلی ضعیف هست...

hosseinonline8000
02-02-2012, 11:37
سلام دوستان من دانشجوی کاردانی نرم افزار هستم پایه ی ریاضی من خیلی ضعیفه و به مشکل برخوردم .
من تمام دروس عمومی و تخصصی را به غیر از ریاضیات پاس میکنم و همین حالا یکسری دروس سخت هم که دیگران توش مشکل دارن را به راحتی پاس کردم ولی توی ریاضیات خیلی مشکل دارم .

من در هنرستان ریاضی را به زور پاس کردم حالا یک راه حل مناسب و کتابی به من معرفی بکنید که بتونم پایه ی خودم را قوی کنم ...

Rainbow
02-02-2012, 14:10
اکثر کتابهایی که در مورد ریاضی تالیف شدن متاسفانه باز هم دانشجوها رو سردرگم می کنن و فاقد کارآیی لازم هستن .
من پیشنهاد می دم معلم بگیری .

Alireza SM
02-02-2012, 14:17
ریاضیاتتون از کدوم مباحث هست ؟

hosseinonline8000
02-02-2012, 14:21
من این ترم ریاضیات پیش دانشگاهی و ریاضیات عمومی را باید بگذرونم و توشون خیلی اشکال دارم و البته نیمدونم چرا وقتی ریاضیات را میخونم خوب یاد میگیرم ولی سر جلسه ی امتحان انگار که اولین بارم هست دارم این سوالات را میبینم اصلا نمیتونم حلشون کنم خواهشن یک کتاب خوب به من معرفی کنید چون که وقت معلم گرفتن و اینجور چیزها را ندارم ...

دنبال کتاب های لیتهد و توماس هم توی اینترنت خیلی گشتم ولی ترجمش گیرم نیومد:41: لطفا راهنماییم کنید ...

hts1369
02-02-2012, 15:37
من این ترم ریاضیات پیش دانشگاهی و ریاضیات عمومی را باید بگذرونم و توشون خیلی اشکال دارم و البته نیمدونم چرا وقتی ریاضیات را میخونم خوب یاد میگیرم ولی سر جلسه ی امتحان انگار که اولین بارم هست دارم این سوالات را میبینم اصلا نمیتونم حلشون کنم خواهشن یک کتاب خوب به من معرفی کنید چون که وقت معلم گرفتن و اینجور چیزها را ندارم ...

دنبال کتاب های لیتهد و توماس هم توی اینترنت خیلی گشتم ولی ترجمش گیرم نیومد:41: لطفا راهنماییم کنید ...

کتابهای توماس و لیتهلد فارسیشون گیر نمییاد الکی نگرد.
وقتی شما میگی اینقدر ریاضیت ضعیفه باید هزینه کنی و این کتابها رو تهییه کنی (البته هزینه ای هم نیست جلد اول و دوم لیتهلد رو تو انقلاب همه مغازه ها دارن برو به دست دوم فروشها 10 تومن بده بخرشون) و از اون مهمتر با حوصله درسنامه های این کتابها رو بخونی و تمرینهاشون رو حل کنی.
این هم که میگی سر جلسه که میشینم احساس میکنم برا اولین باره که دارم این طرح سوالها رو میبینم دلیلش اینه که تمرین حل نمیکنی و به چند تا مثالی که استادتون گفته اکتفا میکنی.
فقط باید حل کنی تا یاد بگیری هر چقدر بیشتر حل کنی بهتر یاد میگیری و از ریاضی بیشتر لذت میبری.
خیلی از دوست های من ریاضی پیش و عمومی رو با هم توی یه ترم داشتن و پاس کردن. ولی خوب کمی باید بیشتر وقت بزاری.
موفق باشی

طاهره89
02-02-2012, 17:08

سلام. نمي دونم چرا من اصلا از كتاباي لیتهد و توماس خوشم نمياد! يعني من اصلا نمي تونم باهاشون ارتباط بگيرم . ولي كتاب رياضي عمومي پيام نور به نظر من به مراتب از اونا بهتر مي تونه كمكتون كنه. هم ساده توضيح داده هم يه عالمه مثال و تمرين داره . اگه حل تمرينش رو هم داشته باشيد كه ميشه نور علي نور.

چه اصراريه ترجمه اش رو پيدا كنيد؟ شما همون لاتين ها رو بخونيد باور كنيد از ترجمه شده ها بهترن! اينو جدي مي گم. يه بار بچه هاي دانشكده مون كتاباي ترجمه شده رو امانت برده بودن مجبور شدم لاتين امانت ببرم. باور كنيد اصلا نيازي به تسلط فوق العاده به انگليسي نداره.

zarto
08-02-2012, 20:28
قبل از این که بخواهید کتاب توماس رو بخونید باید کتاب سه جلدی محمود نصیری پیش دانشگاهی رو بخونید که پایتون در مشتق و انتگرال و حد قوی بشه.