ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : core i چی هست؟

ila
02-02-2012, 10:59
میخوام بدونم این core i مخفف چیه و اصلا چند هسته ای هست چون شنیدم هم هسته مجازی داره هم واقعی..یعنی چی؟ میشه کامل توضیح بدید ممنون

faraname
02-02-2012, 11:51
میخوام بدونم این core i مخفف چیه و اصلا چند هسته ای هست چون شنیدم هم هسته مجازی داره هم واقعی..یعنی چی؟ میشه کامل توضیح بدید ممنون

خیلی ساده میگم

یه زمانی بودن میگفتن سی پی یو اینتل pentium 4

بعد شدن مدل های core2

الان هم شدن corei

این سه حالتی گفتم , تکنولوژی های تولید سی پی یو بودن . یعنی پردازش گرهای اینتل از سری پنتیوم شروع شدن و بعد به core2 رفتن و حالا در سری corei هستن . تفاوت این سی پی یو ها هم خودتون بهتر از من می دونید در نوع سوکت ها , تعداد هسته ها اعم از مجازی و حقیقی و میزان و نوع کش هست . البته باید بگم core2 به معنای الزاما دو هسته ایی بودن نیست و ممکنه تعداد هسته ها بیشتر هم باشه ولی مهم اینه که کلاس طراحی هسته در اون با corei کاملا متفاوت هست . جاش نیست خیلی در مورد سری Core2 حرف بزنیم چون دیگه منسوخ شده و الان دور دوره corei هست پس به اختصار فرق corei ها با هم رو مرور می کنیم . با احترام به قانون کپی رایت لینک پاسخ به تفاوت هسته ها و سری corei رو از سایت مرجع قرار میدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

raminramz
04-02-2012, 22:09
core i9 اومده یا نه شماها خبر دارید؟

faraname
04-02-2012, 23:10
core i9 اومده یا نه شماها خبر دارید؟

نه . هنوز نیومده .

raminramz
05-02-2012, 00:15
خبر ندارید کی میاد اطلاعی چیزی ندادن؟
یا وعده وعیدی؟
i7 تا چند هسته ای داره؟

faraname
05-02-2012, 10:07
خبر ندارید کی میاد اطلاعی چیزی ندادن؟
یا وعده وعیدی؟
i7 تا چند هسته ای داره؟

نه . هیچ زمانی حتی تقریبی اعلام نشده . در واقع پس از موفقیت سری sandy bridge , اینتل نیازی به تولید محصول جدیدی نمی بینه. البته بعد سری بلدورز amd , قرار هست یک خبر هایی بشه از اینتل . در مورد تعداد هسته های corei 7 هم باید بگم تعداد هسته 4 هست و تعداد thread ها 8 تا . ولی به شخصه چون فروم های خارجی زیاد میرم و نظرات کاربران دیگه از همه جای دنیا رو می خوونم وظیفه خودم می دونم نکته مهمی رو اینجا ذکر کنم .اون هم اینکه تو دنیا چون مردم پول واسشون خیلی مهم هست و حتما باید به اندازه پولی که میدن کارایی داشته باشن , خیلی دنبال AMD میرن و تو خیلی از زمینه ها حتی سی پی یو های AMD رو از اینتل بهتر می دونن. اعتقاد شون هم اینه با پول کم تری میشه محصولی در حد کارایی و حتی بهتر ازمحصولات گران قیمت اینتل داشت . همون طور که دوستان در جریان هستند , تنوع قیمتی و مدلی در AMD خیلی بیشتر از اینتل هست و این امر باعث میشه خریداران از بودجه های مختلف بتونن پردازش گر مورد علاقه و متناسب با شرایط مالی خودشون رو گیر بیارن . من هم به شخصه میگم AMD بهتره . از هر لحاظ واسه کار حرفه ایی بی شک من AMD رو ترجیح میدم ولی تب اینتل حسابی تو ایران بالاست و گوش کسی هم به حرف امثال من بدهکار نیست .

raminramz
05-02-2012, 12:32
نه . هیچ زمانی حتی تقریبی اعلام نشده . در واقع پس از موفقیت سری sandy bridge , اینتل نیازی به تولید محصول جدیدی نمی بینه. البته بعد سری بلدورز amd , قرار هست یک خبر هایی بشه از اینتل . در مورد تعداد هسته های corei 7 هم باید بگم تعداد هسته 4 هست و تعداد thread ها 8 تا . ولی به شخصه چون فروم های خارجی زیاد میرم و نظرات کاربران دیگه از همه جای دنیا رو می خوونم وظیفه خودم می دونم نکته مهمی رو اینجا ذکر کنم .اون هم اینکه تو دنیا چون مردم پول واسشون خیلی مهم هست و حتما باید به اندازه پولی که میدن کارایی داشته باشن , خیلی دنبال AMD میرن و تو خیلی از زمینه ها حتی سی پی یو های AMD رو از اینتل بهتر می دونن. اعتقاد شون هم اینه با پول کم تری میشه محصولی در حد کارایی و حتی بهتر ازمحصولات گران قیمت اینتل داشت . همون طور که دوستان در جریان هستند , تنوع قیمتی و مدلی در AMD خیلی بیشتر از اینتل هست و این امر باعث میشه خریداران از بودجه های مختلف بتونن پردازش گر مورد علاقه و متناسب با شرایط مالی خودشون رو گیر بیارن . من هم به شخصه میگم AMD بهتره . از هر لحاظ واسه کار حرفه ایی بی شک من AMD رو ترجیح میدم ولی تب اینتل حسابی تو ایران بالاست و گوش کسی هم به حرف امثال من بدهکار نیست .

بله شما درست میگید
چون هر جا میرم خود بازاری ها شروع میکنن که آقا AMD نخر . کی میخره . گرونه و از این حرفا
کلا اونایی که من میخواستم قیمتش خیلی بالاتر از اینتل بود
به قول شما تنوع زیاد داره
بعد لپ تاپ هایی که من دیدم مدل های پایین ترش AMD داشتن
نمیدونم علتش چی بود

ila
07-02-2012, 21:34
کلا هم این دو تا شرکت اینتل , amd واسه تولید سی پی یو هست؟

BZ7
07-02-2012, 22:19
کلا هم این دو تا شرکت اینتل , amd واسه تولید سی پی یو هست؟

بله اینتل پردازنده تولید میکنه بیشتر ولی واحد تکنولوژی هم داره و کار های دیگه هم میکنن
AMD تمرکزش بیشتر روی پردازنده اصلی و گرافیک هست .

vahid2068
26-04-2012, 23:10
می شه در مورد فناوری sandy bridge هم توضیحاتی بدید؟ممنون می شم.

faraname
29-04-2012, 09:40
می شه در مورد فناوری sandy bridge هم توضیحاتی بدید؟ممنون می شم.

با احترام به قانون کپی رایت پاسخ شما رو در این بخش قرار میدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید