مشاهده نسخه کامل
: یه سوال و یه اشکال
aliaghaaaaa
02-02-2012, 09:17
سلام.
یه اشکال دارم و اینه ( در سی شارپ ) :
- وقتی از فرم 1، فرم 2 رو نشون می دم و فرم 1 رو مخفی می کنم، بعد از یه مدتی دوباره فرم 1 نشون داده میشه. نمی دونم چرا.
یه سوال هم دارم و اینه:
فرض کنید من چندتا تکست باکس تو یه فرم دارم. می خوام تو هر کدوم از تکست باکس ها اگه کلمه ی "علی" بود، پر رنگ و زیر خط دار بشه.
می خواستم بدوم چطوری میشه این کار رو کرد؟
اگه کدش رو لطف کنید ممنون میشم.
بنام خدا.
سلام.
در مورد مشکل اولتون باید بگم تازمانی که متد Show فراخوانی نشه فرم نمایش داده نمیشه.حتماً جایی این متد رو فراخوانی کردید.
در مورد سوالتون هم از RichTextBox استفاده کنید.میتونید متن رو در کادر متن جستجو سپس متن رو با SelectionColor تغییر رنگ بدید.
SelectionStart مکان نمای انتخاب است.یعنی بعد از اینکه علی را پیدا کردید در کارد متن مثلاً در نقطه 47 بود.باید این مقدار را برابر 47 قرار بدهید.بعد SelectionLength را به تعداد حرف مقدار میدهید مثلاً علی 3 حرف دارد باید مقدارش 3 باشد.حال رنگ و فونت را تغییر دهید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای فونت:
التماس دعا:11:.
aliaghaaaaa
04-02-2012, 09:14
سلام.
خیلی ممنون.
در مورد مشکل اولم اینکه:
من تو فرم اول کد زیر رو نوشتم و وقتی این کد رو برمی دارم مشکل حل میشه. یعنی اشکال از این کد هست:
بعد از اینکه حلقه بالا تمام شد، فرم 2 رو show می کنم و دیگه هیچ کدی ندارم. در واقع اشکال از همین کد بالا هست.
چطوری اصلاح میشه؟
مشکل دوم من:
من از تکست باکس استفاده کردم و اینکه نمی دونم چطوری باید "علی" رو جستجو کنم و نتیجه رو برگردونم.
3- اگه ممکنه یه تابع هم برام معرفی کنید که متن داخل تکست باکس رو justify کنه.
ممنون.
Payman_62
04-02-2012, 12:15
سلام.
شما خواستی فرمت آروم ظاهر و نمایان بشه.
احتمالا در وسط کار حلقه جای دیگه فرم رو مخفی میکنی و چون DoEvents گذاشتی دستور جای دیگه اجرا میشه. ولی حلقه دوباره شفافیت فرم رو زیاد میکنه و ظاهر میشه.
اول DoEvents رو بردار. بعد هم به جای حلقه for از while برای این کار استفاده کن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.