PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید کابل، رابط ، آمپ و داک قابل حمل

صفحه ها : [1] 2

rezaomido
02-02-2012, 00:25
امیدوارم اینجا بشه تمام مسائل مربوط به انتخاب آمپ برای هدفون رو دنبال کرد، مسائلی مثل انواع آمپ و کاربردهاشون و قیمت هاشون و معرفی مدلهای مختلف اونها و . . .

برای اینکه پیشنهاد بهتری دریافت کنید:
1. بودجه خودتون رو مشخص کنید
2. امکان خرید از خارج رو اگر دارید مشخص کنید البته عنوان کنید که بودجه در نظر گرفته شده با هزینه های پست و جانبی هست یا خیر
3. مدل دقیق هدفون مورد استفاده با آمپ انتخابی رو مشخص کنید فراموش نکنید که آمپ ها هیچکدام برای لیستی از هدفونها پیشنهاد نمی شوند پس لطفآ لیست بلندی از هدفونهاتون ندید یعنی فقط اون یک یا نهایتآ دو هدفون اصلی که نیاز به آمپ دارند عنوان کنید
4. کاربردتون رو مشخص کنید (پرتابل و توی خونه و . . .)
5. سورس پلیرتون بهتره مشخص بشه چون بعضی از آمپ ها توانایی اتصال فقط به بعضی از سورسها رو دارند
6. کاربرد جنبی از آمپ رو مشخص کنید مثلآ درسته که آمپ مورد نظر شما پرتابل هست اما شما می خواهید از اون به عنوان DAC هم استفاده کنید و . ..
7. در صورتیکه آمپ یا سورس قوی دیگه ای دارید و قصد ارتقاء اون رو دارید مدل دقیق اون رو مشخص کنید
8. فراموش نکنید که مدلهای آمپ بسیار محدود هستند و لطفآ طوماری از درخواسته ها و خواسته های مختلف ردیف نکنید چون اولویت با سازگار بودن آمپ با هدفون شما از نظر کیفیت صدا هست بعد از اون خواسته های جانبی شما در نظر گرفته میشه و اگر آمپ پیشنهادی با تمام درخواست های شما سازگار نبود اون رو بزارید به حساب . . .
9. درخواست های خرید آمپ از داخل تا زمانی که آمپ های مناسب و ارزان قیمت موجود نباشه احتمالا بی جواب خواهند ماند ولی چند مدل آمپ گران قیمت و حرفه ای موجود هست که قیمتی در حدود 1 الی 5 میلیون دارند که احتمالآ با بودجه ما سازگاری نداره و از این بابت زیاد ناراحت نباشید
10. در آخر برای اونایی که از ما حرفه ای تر هستند ، جنس صدای مورد علاقه خودشون رو از هر نظر که دوست دارند عنوان کنند

شما هم موفق باشید.

fereydoon1
02-02-2012, 02:00
یه چند تا آمپ زیر 100 دلار معرفی شده بود تو تایپیک ها اینجا انا تو ایران پیدا میشن یا باید از اونور بخریم

rezaomido
02-02-2012, 13:19
متاسفانه اینجا آمپ ارزان قیمت موجود نیست و اگه باشه به صورت جزیی هست و به همین خاطر چاره ای جزء خرید از خارج نیست اما فکر میکنم اگه درخواست زیاد باشه مطمئنن فروشنده های ما موجود میکنند چون یک فروشنده تا چیزی برای فروش نداشته باشه سودی هم نخواهد داشت

شما هم موفق باشید.

kavehj4488
03-02-2012, 09:11
سلام. برای درایو کردن Beyerdynamic DT990 چه آمپ یا کارت صدایی پیشنهاد می کنید؟ در مورد ATH SJ55 چطور؟

rezaomido
03-02-2012, 21:58
سلام. برای درایو کردن Beyerdynamic DT990 چه آمپ یا کارت صدایی پیشنهاد می کنید؟ در مورد ATH SJ55 چطور؟

سلام به شما

به دلیل مشکل تهیه آمپ از اینجا بهترین پیشنهاد برای DT990 به نظرم کارت صدا با آمپ هست که به احتمال بسیار زیاد این کارتها رو می شه با قیمت مناسب اینجا پیدا کرد (قیمت جدید ندارم):
1. Creative Titanium PCIe حدود قیمت 120 تومن
2. Creative Titanium HD PCIe حدود قیمت 250 تومن
3. Creative HD اکسترنال (USB) حدود قیمت 250 تومن
4. Asus essence ONE حدود قیمت 400 تومن
5. Asus xonar stx حدود قیمت 350 تومن

شما هم موفق باشید.

Omidelf
12-02-2012, 14:00
سلام دوستان

خواستم ببینم این Amp های مخصوص هدفون تو ایران هست ؟ و اگر هست قیمتش چنده و از کجا میشه تهیه کرد ؟

مدل های FiiO E11 و FiiO E7

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fereydoon1
25-02-2012, 21:08
یه کم توضیح در مورد dac میدین

rezaomido
25-02-2012, 22:53
سلام دوستان

خواستم ببینم این Amp های مخصوص هدفون تو ایران هست ؟ و اگر هست قیمتش چنده و از کجا میشه تهیه کرد ؟

مدل های FiiO E11 و FiiO E7

سلام به شما

تا جایی که اطلاع دارم موجود نیست اما گر هم باشه به صورت جزئی وارد شده و همیشه گی نیست ولی اگه 4 نفر برن از فروشنده ها سوال کنند حتمآ وارد میکنند به خصوص اینکه تا یک فروشنده کالایی رو برای فروش نداشته باشه هیچ وقت سودی هم در کار نیست

یه کم توضیح در مورد dac میدین
خیلی ساده:
سرنام کلمات:
Digital -Analog Converter یعنی تبدیل کننده دیجیتالی یا رقمی به آنالوگ یعنی یه جور دستگاه تبدیل کننده هست
برای کاربرد ما که هدفون و کلآ صدا باشه وظیفه ش تبدیل کردن داده های دیجیتالی هست که توی فایل های صوتی توی هارد ذخیره شده به طوری که نتیجه این تبدیل جوری باشه که مثلآ توسط هدفون یا اسپیکر قابل پخش باشه چون اسپیکر و هدفون ابزار آنالوگ هستند ولی هارد و پلیر پرتابل ما دیجیتالی

نمونه در دسترس اون همون کارت صدای ما هست البته در اصل کارت صدا سه بخش هست که:
1. کنترلر (وظیفه مدیریت سخت افزار و یا به طور ساده کنترل کارت رو به عهده داره)
2. DAC یا همون دک که وظیفه تبدیل دیجیتال به آنالوگ رو داره
3. AMP یا آمپلی فایر که وظیفه ش اینه که اون چیزی که از نتیجه تبدیل DAC بدست اومده چون خیلی ضعیف هست که بتونه مثلآ حیت یک هدفون موچولو رو راه اندازی که ، تقویت میکنه

توی پلیرهای پرتابل ما هم همچین چیزی وجود داره اما اینقدر فشرده شده که دیگه به این صورت حرفه ای جداگانه به دنبال اونها نباید گشت چون فقط در کاربرد حرفه ای هست که دستگاهها تک کاره و با قیمت بسیار بالا هستند چون اونها دستگاههای تخصصی در یک کار هستند چون خیلی ساده حرفه ای هستند دیگه

شما هم موفق باشید.

ali.cheguevara
03-03-2012, 13:49
درود بر عزيزان.
براي اتصال موبايل و پلير پروتابل به FiiO E17 مشكل دارم.اگر لطف كنيد راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
تو خود سايت FiiO با كابل هاي مخصوص؛ هر پليري را به E17 متصل كرده.مثلا آيفون را با كابل FiiO L9 و FiiO L3 به ورودي لاين اين متصل ميكنند.پلير سوني را با كابل FiiO L5 و سانسا را با كابل FiiO L6 متصل ميكنند.
حالا سوال من اين است كه FiiO L2 كه دو طرف آن فيش 3.5 ميليمتري است را ميتوان به جاي همه اينها به كار برد؟يعني به جاي اينكه براي هر پلير يك كابل 10 دلاري بخريم؛ يك FiiO L2 بخريم كه همه پلير ها را به آمپ يا دك متصل كند.
براي اين كار بايد اين كابل خروجي هدفون را تبديل به ورودي Line in كند.آيا همين كار را ميكند؟و اگر اين كار را ميكند؛ چرا FiiO براي هر پلاير يك كابل جدا تهيه كرده؟چه فرقي دارند؟يعني استفاده از كابل هاي اختصاصي توي كيفيت اثر ميگذارد يا نه؟
كلا كاربرد FiiO L2 چيست؟
با سپاس فراوان.

peaceful1
03-03-2012, 14:11
دلیلش خیلی ساده هست.
این کابل ها Line out میگیرند سیگنل بعد DAC قبل AMP برای همین اعوجاج و تخریب احتمالی سیگنال کمتره.
ولی کابل ساده 3.5mm سیگنال نهایی رو میگیره که نهایتا اون شفافیت حاصل نمیشه.
هر چند تو جزییات که بری مسائلی گیج کننده مطرح میشه.
مثل:
یه DIY LOD حداکثر چقدر هزینه بدم ارزش داره(10$-200$)؟
این تفاوت چقدر حس میشه؟
تاثیر لحیم کاری /جنس و نوع سوکت/کابل/کاور کابل/.... هر کدوم چقدر هست؟

و مسائلی اصلی تر مثلا به قول آقا رضا اصلا تفاوت این سیگنال با سیگنال نهاییی انقدر هست یا شاید اصلا بدتر هم هست؟ و فقط یه حربه تبلیغاتی هست؟

برای پاسخ به این سوالها به آرشیو head-fi.org مراجعه کنید.:27::31:

ali.cheguevara
03-03-2012, 19:57
دلیلش خیلی ساده هست.
این کابل ها Line out میگیرند سیگنل بعد DAC قبل AMP برای همین اعوجاج و تخریب احتمالی سیگنال کمتره.
ولی کابل ساده 3.5mm سیگنال نهایی رو میگیره که نهایتا اون شفافیت حاصل نمیشه.
هر چند تو جزییات که بری مسائلی گیج کننده مطرح میشه.
مثل:
یه DIY LOD حداکثر چقدر هزینه بدم ارزش داره(10$-200$)؟
این تفاوت چقدر حس میشه؟
تاثیر لحیم کاری /جنس و نوع سوکت/کابل/کاور کابل/.... هر کدوم چقدر هست؟

و مسائلی اصلی تر مثلا به قول آقا رضا اصلا تفاوت این سیگنال با سیگنال نهاییی انقدر هست یا شاید اصلا بدتر هم هست؟ و فقط یه حربه تبلیغاتی هست؟

برای پاسخ به این سوالها به آرشیو head-fi.org مراجعه کنید.:27::31:
با درود.
ممنون از راهنماییتون.
یعنی شما میگید که دک E17 از مدار خارج میشه؟و ما سیگنال آنالوگ رو به ورودی لاین این E17 میده؟یعنی عملا بیشتر قابلیت E17 حروم میشه؟یعنی خیلی تغییر کیفیت تو خروجی مشاهده میکنیم؟یعنی از دک توی پلیر واسه تبدیل دیتاهای دیجیتال به آنالوگ استفاده میکنه؟
شما شخصا چه پیشنهادی میدید؟دو تا کابل واسه آیفون و پلیر سونیم بگیرم یا اینکه یه کابل واسه هر دو و پلیرها یا موبایل های احتمالی آینده؟دومی خیلی به صرفه هست ولی باید ببینیم چند درصد تغییر کیفیت شاهد هستیم.شما نظرتون چیه؟
با سپاس فراوان.
موفق باشید.

peaceful1
03-03-2012, 20:39
شما اگه سوال درباره فیوو زیاد دارید بهترین کار سوال تو بخش اسپانسر شده شرکت هست(تو head-fi.org) که چند تا کارشناس کارآزموده و نمایندهای شرکت حضور دارند.

یه بار نماینده شرکت خودش تو همون بخش گفته بود که مردم به اشتباه E7 (اون موقع E17 نیامده بود) میخرند به عنوان آمپ ساده استفاده میکنند در صورتی که این اصل کارش اینه که به لپ تاپ وصل بشه یا PC که به عنوان AMP/DAC استفاده بشه برای همین E11 رو زدیم که این گپ محصول پر بشه.

rezaomido
03-03-2012, 23:21
درود بر عزيزان.
براي اتصال موبايل و پلير پروتابل به FiiO E17 مشكل دارم.اگر لطف كنيد راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
تو خود سايت FiiO با كابل هاي مخصوص؛ هر پليري را به E17 متصل كرده.مثلا آيفون را با كابل FiiO L9 و FiiO L3 به ورودي لاين اين متصل ميكنند.پلير سوني را با كابل FiiO L5 و سانسا را با كابل FiiO L6 متصل ميكنند.
حالا سوال من اين است كه FiiO L2 كه دو طرف آن فيش 3.5 ميليمتري است را ميتوان به جاي همه اينها به كار برد؟يعني به جاي اينكه براي هر پلير يك كابل 10 دلاري بخريم؛ يك FiiO L2 بخريم كه همه پلير ها را به آمپ يا دك متصل كند.

اول:
ما قصد داریم که با اضافه کردن یک DAC/AMP به Setup خودمون کیفیت اون رو بالا ببریم اما چرا؟
چون کیفیت آمپ یا DAC موجود در Setup ما خوب نیست پس انتخاب میکنیم DAC/AMP مثلآ E17
حالا برای اتصال اون فرضآ به iPod به مشکل برمیخوریم چون سورس پلیر ما همین هست اما همه چیز اون توی خودش هست یعنی هم فلاش(حافظه برای ذخیره تراکها) و هم DAC و هم Amp حالا راههای اتصال E17 به این پلیر:
1. خروجی هدفون رو توسط رابطی مثل L2 به ورودی E17 وصل کنیم اما یه لحظه صبر کنید چه اشتباهی رخ داده؟
اشتباه اینه که ما با این نوع Setup در حقیقت از هیچ مزیتی E17 استفاده نکردیم چون باز از همه چیز سورس خودمون استفاده کردیم چون خروجی هدفون iPod از AMP اون خارج میشه و AMP هم سیگنالهای DAC رو که توی خود iPOD هست تقویت میکنه پس عملآ این راه حل کا از طرف یک آماتور انتخاب میشه منتفی هست

2. خروجی Line Out توسط رابطی مثل L9 باعث میشه که حداقل AMP بی کیفیت iPod از سر راه کنار بره چون سیگنالهای موجود در Line Out دقیقآ همون سیگنالهای خروجی DAC هستند که به سمت آمپ داخل iPod هدایت میشدند و حالا در اختیار E17 هستند اما باز هم از همه چیز E17 استفاده نشد چون این راه حل انتخاب یک کاربر سطح بالای آماتور هست که خوب هم جواب میده ولی این Setup باز هم اشتباهه

3. یک کاربر حرفه ای به خوبی میدونه که قرار چی به چی وصل بشه پس اون اینکار یا روش رو انتخاب میکنه که:
خروجی سیگنالهای داده دیجیتالی که قبل از DAC وجود داره رو توسط یه کابل رابط که متاسفانه این برند موجود نداره و E17 هم پشتیبانی نمیکنه، باعث میشه که سیگنالهای داده دیجیتالی و Decode شده توسط پلیر به صورت خام برای DAC موجود در DAC/AMP ما ارسال بشه و توی DAC/AMP ما این سیگنالهای داده دیجیتالی توسط DAC تبدیل به آنالوگ و با کیفیت بمراتب بالاتری نسبت به DAC پلیر خودمون به سمت AMP با کیفت تر DAC/AMP ما هدایت بشن که این اصل استفاده از این جور DAC/AMP ها برای استفاده حرفه ای هست نه دو مدل Connection اشتباه و ناقصی که هر چند کار هم میکنند!

براي اين كار بايد اين كابل خروجي هدفون را تبديل به ورودي Line in كند.آيا همين كار را ميكند؟و اگر اين كار را ميكند؛ چرا FiiO براي هر پلاير يك كابل جدا تهيه كرده؟چه فرقي دارند؟يعني استفاده از كابل هاي اختصاصي توي كيفيت اثر ميگذارد يا نه؟
كلا كاربرد FiiO L2 چيست؟
با سپاس فراوان.

جواب این سوالها هم بالا توضیح داده شده که فقط می مونه کاربرد L2 که چیزی نیست جزء یک رابط ساده به نام "رابط یک به یک ، استریو 3.5میلی متری" همین نه معجزه کننده برای کسی که E17 و امثال DAC/AMP داره

در آخر تا سطح متوسط حرفه ای هیچ وقت به فکر خرید DAC/AMP نباشید مگر اینکه دوست داشته باشید کمی هزینه صرف کرده باشید و دور ور خودتون رو پر از دستگاههای به ظاهر حرفه ای کرده باشید.

پیشنهاد میکنم بهترین انتخاب تا اینکه خودمون و تجهیزات مون حرفه ای نشدن فقط AMP هست نه بیشتر و حتی نه کابل فرصت برای انتخاب اونها به زودی پیش خواهد آمد ولی یادتون باشه که چند وقت دیگه که همه چیز شما حرفه ای شد با انبوهی از ابزار و لوازمی که بی خودی براشون وقت و هزینه صرف کرده بودید مواجه میشید که هیچ رزشی برای شما نخواهند داشت و از همه بدتر اهمین DAC/AMP ها هستند

در آخر آخر اگه دوست دارید بعدآ صدا رو حرفه ای دنبال کنید سعی کنید بهترین آمپ ممکن رو خریداری کنید نه بهترین DAC و یا DAC/AMP

شما هم موفق باشید.

rave-87
04-03-2012, 10:22
یک توضیحات اضافی که به نظرم میاد رو میگم:

1-اگر بخوایین خروجی دیجیتال از آیپاد و آیفون بگیرین (بدون دستکاری سخت افزاری) تا اونجا که میدونم 2 تا دک هستن که اگر با کابلشون به آیپاد وصل بشن، دک داخلی و آمپ داخلی رو از کار میندازن
اون دو وسیله اینان : CLAS ( cypher labs algorhythm solo و fostex hp-p1

2- خروجی که با کابل هایی مثل L9 گرفته میشه، الزاماً اون لاین اوت مورد نظر ( یعنی سیگنال خالصی که مستقیماً از دک بیرون اومده و کاری روش انجام نشده) نیست؛ لااقل این مطلب رو در مورد آیپاد کلاسیک های تا نسل 6 (سری اولیۀ عرضه، نه به اصطلاح نسل 7) مطمئنم. و در اصل اون سیگنالی که به عنوان لاین اوت تصور می کنیم، همون سیگنال سوکت خروجی هدفون آیپاد (زمانی که ولوم روی حداکثر باشه) هستش ( علت این مسئله فکر کنم اینه که سیستم ولوم اون دستگاه ها کاملاً آنالوگ هستش؛ یعنی یک مقامت سر راهه...) ؛ یعنی در اصل اگر ولوم اون آیپاد ها رو روی حداکثر بزاری و از خروجی هدفونشون به آمپ وصل کنی، همون کیفیتی رو داره که خروجی لاین اوتشون رو بگیری و به آمپ وصل کنی.
دقیقاً یکی از دلایلی که ملت به دنبال ساختن وسیله ایی به نام imod از آیپادهاشون رفتن، همین بود.

البته من نمیدونم آیفون های نسل های بالاتر و آیپاد تاچ سیستم ولومشون چطوره

ali.cheguevara
05-03-2012, 12:19
با درود.
ببخشيد دوستان.ولي من نفهميدم آخرش چي شد؟
بالاخره L9 و L2 با هم فرقي دارند يا نه؟L2 كه مطمئنن بعد از دك و آمپ پلير؛ خروجي ميگيرد.فقط L9 ميمونه؟بالاخره بعد از دك و قبل از آمپ خروجي ميگيره يا از Line out ؟
اين موضوع اختصاصا راجع به آيپاد و آيفون نيست.موضوع همه كابلهاي مشابه L9 هست.مثلا L5 كه مخصوص سوني و L6 كه مخصوص سانسا هست.اگه اين كابل هاي اختصاصي هم مثل كابل دوسر فيش 3.5 ميلي متري عمل كنه؛يعني از Line out خروجي بگيره؛يه كم با منطق و عقل جور درنمياد.خوب FiiO همون يه دونه كابل دو سر فيش 3.5 ميلي متري L2 را ميزد و به همه سورس ها هم ميخوره و ديگه لازم نيست براي هر سورس مختلف؛يك كابل گران قيمت مختلف مثل L9 و L6 و L5 بگيريم.
من نتونستم تو Head-fi چيزي پيدا كنم.ولي به نظرم حرف رضا منطقي تره.يعني L2 بعد از آمپ خروجي ميگيره و بقيه كابلها بعد از كانورتر و قبل از آمپ.ولي اين فقط يه حدس و نظر شخصيه كه ميتونه كدوم يكي از پست هاي بالا درست باشه و مطمئنا نميتونم روي اين حدس خريد كنم.
لطفا راهنمايي كنيد كه كدام يك صحيح است؟چون من سفارش خريد دارم ميدم.پيشاپيش بسيار ممنونم.
با سپاس مجدد.
موفق باشيد.

ali.cheguevara
05-03-2012, 12:52
در آخر تا سطح متوسط حرفه ای هیچ وقت به فکر خرید DAC/AMP نباشید مگر اینکه دوست داشته باشید کمی هزینه صرف کرده باشید و دور ور خودتون رو پر از دستگاههای به ظاهر حرفه ای کرده باشید.

پیشنهاد میکنم بهترین انتخاب تا اینکه خودمون و تجهیزات مون حرفه ای نشدن فقط AMP هست نه بیشتر و حتی نه کابل فرصت برای انتخاب اونها به زودی پیش خواهد آمد ولی یادتون باشه که چند وقت دیگه که همه چیز شما حرفه ای شد با انبوهی از ابزار و لوازمی که بی خودی براشون وقت و هزینه صرف کرده بودید مواجه میشید که هیچ رزشی برای شما نخواهند داشت و از همه بدتر اهمین DAC/AMP ها هستند

در آخر آخر اگه دوست دارید بعدآ صدا رو حرفه ای دنبال کنید سعی کنید بهترین آمپ ممکن رو خریداری کنید نه بهترین DAC و یا DAC/AMP

شما هم موفق باشید.

درود رضا جان.
100 % حرف شا درست است.من آمپم رو سفارش دادم و دك هم انتخاب كردم و در آينده نزديك دك هم ميخرم.
ولي اين Amp/Dac FiiO E17 كه من سفارش دادم و شما كاملا مخالفيد؛براي من واقعا كاربرد داره.و اونم كاربرد پروتابل.از اونجايي كه هنوز بودجه 801 رو ندارم؛اين دك پروتابل خيلي به كار من مياد.ضمن اينكه با هر سورس پروتابلي تقريبا ست ميشه.موبايل و پلير.واينكه كيفيتش مثل آمپ هاي حرفه اي نيست.ولي فكر نكنم جز موارد استثنا،كيفيت هيچ سورس پروتابلي به پاي E17 برسد.باز هم ميگم.استفاده من فقط پروتابل هست.چون من خيلي در رفت و آمد موزيك گوش ميدم(حتي خيلي خيلي بيشتر از حالت ثابت و در منزل) اين ديوايس خيلي براي من كاربرد دارد.
ضمن اينكه بر خلاف شما كه از برند FiiO خوشتون نمياد،من خيلي باش حال ميكنم.يك E10 دارم كه اگر صداش رو نشنيده باشيد، اميدوارم روزي با هم به صداش گوش كنيم.واقعا خوبه.
باز هم ميگم اينها در سطح آماتور هستند و صفات تفصيلي كه براي اين برند و اين محصول استفاده كردم،فقط در مقايسه با ساير محصولات متوسط بازار است.نه در مقايسه با محصولات حرفه اي.
من واقعا با صداي E10 خيلي حال ميكنم.بايد ساند استيج و ايميجينگ آن را با EX1000 ببينيد.درسته همه چي داخل سر و اطرافش ميگذره و وسعت نداره؛ولي مكان ابزارها و خواننده كاملا مشخص و از هم تفكيك شده است.ديتيل بسيار خوبي داره اين كوچولو.درسته بيس و ميد لو و لو متوسطي داره.ولي ميد و هاي ميد و هاي واقعا خوبي داره.با اين قيمت خيره كنندست.فقط همين توصيف رو دارم بكنم.خيره كننده در مقابل قيمت.فقط يه كم صداش تيزه.ولي واقعا از يه كارت صوتي خوب بهتره.مخصوصا براي IEM.با K99 و XB500 هم خوب جواب ميده؛تو K99 كه خودش صداي شفاف و تيزي داره :كمبود بيس تقريبا احساس ميشه؛ولي تو XB500 واقعا تاثير چشمگيري ميذاره.به نظر من X5B500 يكي از بدترين هدفون هاي موجود است.ولي با E10 قابل تحمل تر ميشه.ديتيل و شفافيت پيدا ميكنه و كمي بيسش سفت تر ميشه.ولي كلا صداش شل و وله.مخصوصا بيسش مسخرست.ميد و هاي هميشه پشت بيس مخفي ميشن.ولي ميشه گفت با اين تركيب قابل تحمل ميشه.ولي بايد ببيني با EX1000 چه كولاكي ميكنه.همه چيش عاليه(بازم ميگم در نه در سطح حرفه اي)
خلاصه در صورت نداشتن آمپ و دك حرفه اي،و به هر دليلي نخواستن ست آپ حرفه اي در آينده؛شديدا خريدE10 توصيه و پيشنهاد ميشه.به نظر من كسي كه از 50 تومن بيشتر ميخواد پول هدفون بده،حتما بايد يه چيزي مثل E10 داشته باشه.اگه نه تقريبا هيچ چيزي از هدفونش نميفهمه.
خلاصه موزيك گوش كردن باهاش خيلي جواب ميده.البته موزيك هاي پاپ و الكترونيك و راك.بقيه رو نميدونم.
موقع فيلم ديدن هم خيلي حال ميده.چون فيلمها بيشتر صداشون بم هست و اين كوچولوي خشن!! صداي زير و با جزيياتي داره.
البته به هيچ وجه نميگم كه بيس نداره.داره و خوبم هست.ولي نسبت به هاي و ميد قوي اش؛يه كم ضعيفتره.اگر نه پيش XB500 كه كم نياورد.يعني كلا كم نمياره.ولي نقطه قوتش تو هاي و ميدش هست(اينجوري بهتر شد)
وقتي بيس رو روشن ميكني تازه بيس معممولي اي بهت ميده.وليوقتي كه خاموشه اصلا نبايد به صداش گوش داد.چون بيسش پايين تر از فلت ميشه و هاي ميدش بوستر گونه.نميدونم چرا اين دكمه بيس روشن/خاموش رو براش گذاشتن.چون كسي پيدا نميشه كه بيسش رو خاموش كنه.و برسيم به دكمه عالي گين.واقعا آپشن كاربردي اي هست.وقتي خاموشه هيچ كمبودي تو ميد و هاي احساس نميكنيد؛ولي وقتي روشنه يهو كفتون مي بره.خيلي صدا فرق ميكنه.واقعا عالي.و هر چي هم صداش رو بلند مبكنب اصلا صداها با هم قاطي نميشند و از قابليتهاي E10 كاسته نميشه.وقتي صداش رو تا آخر كم ميكني سكوت كامل احساس نميكني.صداي هيس رو ميشنوي ولي بسيار كم.كه با كوچكترين حجم صدايي ديگه هيسي نميشنوين.صداش خيلي بلنده و نميشه تا آخر بلندش كرد.مگه اينكه خودت هاي باشي!!
يك توضيح كوچولو اينكه تمام توضيحات بالا در حالتي بود كه هر دو دكمه بيس و گين روشن بود.
در گين خاموش اصلا اون تيزي گين روشن رو نداره.و ديتل و ميد و هاي ؛پايين مياد.ولي هنوزم خوبه.
كيفيت ساخت بدنش بسار عالي است.حجم آن بسار كوچك و سبك.و پلاگ اند پلي و كاربردي بسيار بسيار راحت داره.
خلاصه با 80 دلار فكر نكنم خريدي بهتر از اين بشه انجام داد.مخصوصا واسه كسايي كه زياد نميخواند سيستمشون رو توسعه بدهند و دنبال صداي حرفه اي با قيمتهاي حرفه اي!! نيستند.
بعد از اون تا 129 دلار كه نوبت به Nuforce ميرسه واقعا فكر نكنم چيزي بهتر از اين بشه گير آورد.
يه ريويو هم تو HEAD-Fi راجع بهش موجوده.من با اون ريويو و دلايلي كه نميتونستم از اين بيشتر به شخصي كه اينو آورده هم از نظر قيمتي هم حجمي و وزني؛سفارش بدم اين كوچولوي خشن رو انتخاب كردم و اصلا پشيمون نيستم.
حالا فكر كنيد كه صداي E17 از اين هم خيلي بهتره.واقعا چه دليلي داره كه واسه كاربرد پروتابل،اون هم با اين قيمت ارزون 139 دلار؛ E17 رو نخرم؟
ببخشيد كه ريويو آماتور گونه و ناقص بود.ولي از هيچي بهتر بود.نه؟
موفق باشيد.

rave-87
05-03-2012, 15:06
1- خروجی لاین اوت همون خروجی بعد از دک و قبل از آمپ هستش
اون توضیحاتی که توی شمارۀ 2 پست قبلی دادم ر میتونی بیخیال شی ( توضیحات اضافی بود)

2- اگر منظورت از پرتابل اینه که با موبایل استفاده کنی؛ دک موجود در محصولات فیو وارد عمل نمیشه
اون دکی که توی مثلاً e7 هستش، فقط موقع استفاده با کامپیوتراستفاده میشه و با پلیر، چه لاین اوت بگیری چه از خروجی هدفون استفاده کنی، دک واردعمل نمیشه و فط به عنوان آمپ کار خواهد کرد

rezaomido
05-03-2012, 15:27
یک توضیحات اضافی که به نظرم میاد رو میگم:

1-اگر بخوایین خروجی دیجیتال از آیپاد و آیفون بگیرین (بدون دستکاری سخت افزاری) تا اونجا که میدونم 2 تا دک هستن که اگر با کابلشون به آیپاد وصل بشن، دک داخلی و آمپ داخلی رو از کار میندازن
اون دو وسیله اینان : CLAS ( cypher labs algorhythm solo و fostex hp-p1

2- خروجی که با کابل هایی مثل L9 گرفته میشه، الزاماً اون لاین اوت مورد نظر ( یعنی سیگنال خالصی که مستقیماً از دک بیرون اومده و کاری روش انجام نشده) نیست؛ لااقل این مطلب رو در مورد آیپاد کلاسیک های تا نسل 6 (سری اولیۀ عرضه، نه به اصطلاح نسل 7) مطمئنم. و در اصل اون سیگنالی که به عنوان لاین اوت تصور می کنیم، همون سیگنال سوکت خروجی هدفون آیپاد (زمانی که ولوم روی حداکثر باشه) هستش ( علت این مسئله فکر کنم اینه که سیستم ولوم اون دستگاه ها کاملاً آنالوگ هستش؛ یعنی یک مقامت سر راهه...) ؛ یعنی در اصل اگر ولوم اون آیپاد ها رو روی حداکثر بزاری و از خروجی هدفونشون به آمپ وصل کنی، همون کیفیتی رو داره که خروجی لاین اوتشون رو بگیری و به آمپ وصل کنی.
دقیقاً یکی از دلایلی که ملت به دنبال ساختن وسیله ایی به نام imod از آیپادهاشون رفتن، همین بود.

البته من نمیدونم آیفون های نسل های بالاتر و آیپاد تاچ سیستم ولومشون چطوره

مرسی از توضیحات شما
به دلیل اینکه از محصولات اپل تا به حال هیچ مدلی نداشتم نمی تونم دقیقآ مورد دوم از توضیحات شما رو رد یا تایید کنم اما تنها چیزی که مورد استناد هست Pin Out تنها کانکتور اتصال و استانداردی هست که خود اپل طراحی و توسعه داده که در توضیحات فنی اون این چینین ذکر شده که خروجی که توسط Dock کانکتور گرفته میشه یا آنالوگ خواهد بود (Line Out) یا دیجیتالی (I2S) که بعدآ به طور مفصل باید راجع به این مورد دوم توضیح داده بشه چون این استاندارد انتقال دیجیتالی بین سخت افزاری و تقریبآ فراگیر و حرفه ای بین اکثر برندهای مطرح صدا هست نه فقط در کاربرد ما بلکه خیلی بیشتر و فراگیر تر
به هر حال با توجه به توضیحات شما باز دلیل قانع کننده ای (ولوم آنالوگ . . . ) وجود نداره که خروجی توی داک کانکتور صرفآ آنالوگ و انشعابی از خروجی هدفون یا آمپ خود پلیر باشه چون طراحی سخت افزار گاهی ایجاب میکنه که از تجهیزات آنالوگ در لابلای تجهیزات دیجیتالی استفاده بشه تا در مجموع به هدف نهایی که چیزی نیست جز بالا رفتن نسبت کیفیت به قیمت محصول

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

با درود.
ببخشيد دوستان.ولي من نفهميدم آخرش چي شد؟
بالاخره L9 و L2 با هم فرقي دارند يا نه؟L2 كه مطمئنن بعد از دك و آمپ پلير؛ خروجي ميگيرد.فقط L9 ميمونه؟بالاخره بعد از دك و قبل از آمپ خروجي ميگيره يا از Line out ؟
اين موضوع اختصاصا راجع به آيپاد و آيفون نيست.موضوع همه كابلهاي مشابه L9 هست.مثلا L5 كه مخصوص سوني و L6 كه مخصوص سانسا هست.اگه اين كابل هاي اختصاصي هم مثل كابل دوسر فيش 3.5 ميلي متري عمل كنه؛يعني از Line out خروجي بگيره؛يه كم با منطق و عقل جور درنمياد.خوب FiiO همون يه دونه كابل دو سر فيش 3.5 ميلي متري L2 را ميزد و به همه سورس ها هم ميخوره و ديگه لازم نيست براي هر سورس مختلف؛يك كابل گران قيمت مختلف مثل L9 و L6 و L5 بگيريم.
من نتونستم تو Head-fi چيزي پيدا كنم.ولي به نظرم حرف رضا منطقي تره.يعني L2 بعد از آمپ خروجي ميگيره و بقيه كابلها بعد از كانورتر و قبل از آمپ.ولي اين فقط يه حدس و نظر شخصيه كه ميتونه كدوم يكي از پست هاي بالا درست باشه و مطمئنا نميتونم روي اين حدس خريد كنم.
لطفا راهنمايي كنيد كه كدام يك صحيح است؟چون من سفارش خريد دارم ميدم.پيشاپيش بسيار ممنونم.
با سپاس مجدد.
موفق باشيد.

خیلی خلاصه:
اگر پلیر شما از دسته محصولات اپل هست L9 رو نیاز خواهید داشت
و در غیر اینصورت L2 مورد استفاده شما خواهد بود هر چند که از DAC درون DAC/AMP شما هیچ استفاده ای نخواهد شد و اینکه در اغلب پلیرهای پرتابلی که امکان دسترسی مستقیم به خروجی Line Out اونها وجود نداره عملآ از همه چیز پلیر خودتون استفاده کردید ولی با این تفاوت که خروجی صدای هدفون رو با تمام نقص و اشکالهای اون با استفاده از آمپی که در مسیر اون قرار دادید تقویت خواهید کرد که یا اینکه خیلی صداش برای شما خوشایند خواهد شد چون تقریبآ پرحجم تر و قوی تر میشه و یا خیر چون . . .

شما هم موفق باشید.

rezaomido
05-03-2012, 15:40
درود رضا جان.
100 % حرف شا درست است.من آمپم رو سفارش دادم و دك هم انتخاب كردم و در آينده نزديك دك هم ميخرم.
ولي اين Amp/Dac FiiO E17 كه من سفارش دادم و شما كاملا مخالفيد؛براي من واقعا كاربرد داره.و اونم كاربرد پروتابل.

ضمن اينكه بر خلاف شما كه از برند FiiO خوشتون نمياد،من خيلي باش حال ميكنم.يك E10 دارم كه اگر صداش رو نشنيده باشيد، اميدوارم روزي با هم به صداش گوش كنيم.واقعا خوبه.

بعد از اون تا 129 دلار كه نوبت به Nuforce ميرسه واقعا فكر نكنم چيزي بهتر از اين بشه گير آورد.
يه ريويو هم تو HEAD-Fi راجع بهش موجوده.من با اون ريويو و دلايلي كه نميتونستم از اين بيشتر به شخصي كه اينو آورده هم از نظر قيمتي هم حجمي و وزني؛سفارش بدم اين كوچولوي خشن رو انتخاب كردم و اصلا پشيمون نيستم.
حالا فكر كنيد كه صداي E17 از اين هم خيلي بهتره.واقعا چه دليلي داره كه واسه كاربرد پروتابل،اون هم با اين قيمت ارزون 139 دلار؛ E17 رو نخرم؟
ببخشيد كه ريويو آماتور گونه و ناقص بود.ولي از هيچي بهتر بود.نه؟
موفق باشيد.

درود بر شما
اول از همه بسیار تشکر بابت ریویوی خلاصه شده شما

تا جایی که حافظه یاری میکنه با هیچ برندی مخالف و موافق 100% نبوده و نیستم و نخواهم بود چون دیدم اینگونه و سلیقه ای نیست بلکه هدفم فقط بدست آوردن بالاترین کیفیت با کمترین هزینه ممکن (یعنی راندمان) هست و هیچ فرقی نمیکنه این موارد رو در یک برند گمنان و یا بد نام پیدا کنم یا . . .

علت اینکه با هزینه کردن شما برای E17 موافق 100% نبودم اینه که دوست داشتم به شما کمک کرده باشم تا با اختلاف هزینه ای مدل بهتر و با کیفیت تر از مدل انتخابی خودتون رو صاحب بشید نه اینکه با برند Fiio مخالفت کرده باشم چه بسا اگر این برند آمپ با کیفیت تری هم میداشت همون رو به شما پیشنهاد داده بودم

مطمئنن کاربرد شما پرتابل بوده که چنین آمپی انتخاب کرده بودید و کاملآ مشخص ولی چقدر دوست داشتنی خواهد بود صدای آمپی پرتابل که لذت بخش نیست؟
اما این شما هستید که باید از صدای Setup خودتون لذت ببرید چون قرار نیست برای من و با سلیقه من Setup کنید
و اما با توجه به کاربرد شما که کاملآ پرتابل خواهد بود عملآ از DAC این DAC/AMP استفده نخواهد شد و فقط از آمپ اون قادر به استفاده خواهید بود مگر اینکه این DAC/AMP رو با کامپیوتر به عنوان سورس استفاده کنید (USB)

به هر حال امیدوارم آنچه که از آمپ جدیدتون انتظار دارید بدست بیارید و یک ریویوی مفصل در همین تاپیک به اشتراک بزارید

پیشا پیش آمپ و تمام تجهیزات همراهش رو به شما تبریک میگم

شما هم موفق باشید.

rave-87
05-03-2012, 17:22
مرسی از توضیحات شما
به دلیل اینکه از محصولات اپل تا به حال هیچ مدلی نداشتم نمی تونم دقیقآ مورد دوم از توضیحات شما رو رد یا تایید کنم اما تنها چیزی که مورد استناد هست Pin Out تنها کانکتور اتصال و استانداردی هست که خود اپل طراحی و توسعه داده که در توضیحات فنی اون این چینین ذکر شده که خروجی که توسط Dock کانکتور گرفته میشه یا آنالوگ خواهد بود (Line Out) یا دیجیتالی (I2S) که بعدآ به طور مفصل باید راجع به این مورد دوم توضیح داده بشه چون این استاندارد انتقال دیجیتالی بین سخت افزاری و تقریبآ فراگیر و حرفه ای بین اکثر برندهای مطرح صدا هست نه فقط در کاربرد ما بلکه خیلی بیشتر و فراگیر تر
به هر حال با توجه به توضیحات شما باز دلیل قانع کننده ای (ولوم آنالوگ . . . ) وجود نداره که خروجی توی داک کانکتور صرفآ آنالوگ و انشعابی از خروجی هدفون یا آمپ خود پلیر باشه چون طراحی سخت افزار گاهی ایجاب میکنه که از تجهیزات آنالوگ در لابلای تجهیزات دیجیتالی استفاده بشه تا در مجموع به هدف نهایی که چیزی نیست جز بالا رفتن نسبت کیفیت به قیمت محصول

شما هم موفق باشید.

اون قضیه که گفتم رو با درصد خیلی بالایی مطمئنم
حالا ممکنه دلیلی که توی پرانتز اعلام کردم، دلیل درستش نباشه، چونکه اون رو پراکنده دیدم و حدس زدم

در مورد اینکه لاین اوت واقعی نمیشه از آیپاد کلاسیکای تا نسل 6 (در مورد نسل 7 نمیدونم) گرفت، منبعم اینه

inearmatters.net/2008/12/to-amp-or-not-to-amp.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

معمولاً منبع میزارم، ولی اون موقع واقعاً حسش نبود

اصلاً یکی از اصلی ترین دلایلی که imod بوجود اومد، همین بود

فقط توی لینک بالا دلیل ساختاری ایی که موجب شده لاین اوت واقعی نشه از اون آیپاد ها گرفت رو ذکر نکرده و من تنها احتمالی که میدادم این بود که شاید به دلیل آنالوگ بودن ساختار ولومشونه

rezaomido
05-03-2012, 21:48
اون قضیه که گفتم رو با درصد خیلی بالایی مطمئنم
حالا ممکنه دلیلی که توی پرانتز اعلام کردم، دلیل درستش نباشه، چونکه اون رو پراکنده دیدم و حدس زدم

در مورد اینکه لاین اوت واقعی نمیشه از آیپاد کلاسیکای تا نسل 6 (در مورد نسل 7 نمیدونم) گرفت، منبعم اینه

inearmatters.net/2008/12/to-amp-or-not-to-amp.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

معمولاً منبع میزارم، ولی اون موقع واقعاً حسش نبود

اصلاً یکی از اصلی ترین دلایلی که imod بوجود اومد، همین بود

فقط توی لینک بالا دلیل ساختاری ایی که موجب شده لاین اوت واقعی نشه از اون آیپاد ها گرفت رو ذکر نکرده و من تنها احتمالی که میدادم این بود که شاید به دلیل آنالوگ بودن ساختار ولومشونه

تا جایی که خاطرم هست خروجی Line Out در تمام مدلهایی از محصولات اپل که از Dock استفاده میکردند وجود داره و داشته ولی احتمال اینکه خروجی آمپ به سمت Line Out منتقل شده باشه یک اشتباه بسیار بزرگ بوده که از اپل چنین اشتباهی بعید هست چون هم سطح سیگنال این خروجی نه تنها به طور استاندارد از پیش تعریف شده هست بلکه در صورتیکه افزایش یا کاهش داشته باشه غیر قابل استفاده هست. مگر اینکه سطح سیگنال خروجی DAC درون iPod به حدی ضعیف بوده باشه که مجبور به استفاده از یک واسط شده باشند و ناشیانه ترین حرکت استفاده از خروجی آمپ هست که احتمال این مورد بسیار کمه هر چند غیر ممکن هم نیست اما برای من به سادگی قابل باور نیست

و اینکه طبق توضیحاتی که درباره iMod داده شده در حقیقت هیچ نوع دستکاری در iPod انجام نمیشه و اینکه یک رابط تبدیل هست که به Dock خود iPod متصل میشه و چطور این رابط می تونه خروجی احیانآ آمپ رو با خروجی DAC از بیرون از سخت افزار پلیر iPod جابجا کنه کمی جای سوال داره البته شاید من اشتباه برداشت کرده باشم

شما هم موفق باشید.

ali.cheguevara
05-03-2012, 22:01
درود بر شما
اول از همه بسیار تشکر بابت ریویوی خلاصه شده شما

تا جایی که حافظه یاری میکنه با هیچ برندی مخالف و موافق 100% نبوده و نیستم و نخواهم بود چون دیدم اینگونه و سلیقه ای نیست بلکه هدفم فقط بدست آوردن بالاترین کیفیت با کمترین هزینه ممکن (یعنی راندمان) هست و هیچ فرقی نمیکنه این موارد رو در یک برند گمنان و یا بد نام پیدا کنم یا . . .

علت اینکه با هزینه کردن شما برای E17 موافق 100% نبودم اینه که دوست داشتم به شما کمک کرده باشم تا با اختلاف هزینه ای مدل بهتر و با کیفیت تر از مدل انتخابی خودتون رو صاحب بشید نه اینکه با برند Fiio مخالفت کرده باشم چه بسا اگر این برند آمپ با کیفیت تری هم میداشت همون رو به شما پیشنهاد داده بودم

مطمئنن کاربرد شما پرتابل بوده که چنین آمپی انتخاب کرده بودید و کاملآ مشخص ولی چقدر دوست داشتنی خواهد بود صدای آمپی پرتابل که لذت بخش نیست؟

شما هم موفق باشید.
درود رضا جان.
سرد شدم کاملا. :(
خوب شما چه پیشنهادی دارید؟با تجربیات من پیشنهاد های شما همیشه عالی بوده.
مثلا یه کوون ایکس 7 بگیرم با این بودجه و بی خیال ای17 بشم؟(چون ایکس7 رو خیلی دوست دارم)یا شما یه آمپ پروتابل بهتر پیشنهاد میکنید؟ریویوهای ای17 رو خوندید؟زمین تا آسمون با ای7 تفاوت داره و خیلی بهتر شده.واسه همین گفتم شاید بهترین گزینه باشه.چی کار کنم؟ای17 رو کنسل کنم؟چی بجاش بخرم؟یه پلیر خوب یا یه آمپ بهتر؟همون طور که گفتید من از دک اون هیچ استفاده ای ندارم.وفقط کاربرد پروتابل هست.لطفا نظر شخصی خودتون را با ما به اشتراک بگذارید.
با سپاس فراوان.
موفق باشید.

rezaomido
05-03-2012, 22:51
دورد بر شما

این نظر لطف شما نسبت به من بوده و هست و جای خوشحالی داره اما تصمیم گیرنده نهایی شما هستید ولی به عنوان پیشنهاد برای شما فکرمیکنم بهترین انتخاب این باشه که یک آمپ خوب هر چند با قیمت بالاتر تهیه کنید تا یک DAC/AMP که چندان با کاربرد شما هماهنگ نیست و اضافه هزینه ای برای شما خواهد داشت

و اینکه بعید میدونم Cowon X7 به جای آمپ انتخاب یا تصمیم صحیحی باشه چون این پلیر توان راه ندازی هدفون پرقدرتی مثل EX1000 رو نداره و به نظرم تصمیم شما با توجه به عجله شما صحیح نیست و بهتره کمی فرصت بدید و با دقت بیشتری انتخاب کنید

در آخر نظر شخصی من تهیه بهترین آمپ ممکنه با توجه به کاربرد و بودجه هست که متاسفانه از نهایت بودجه در نظر گرفته شما اطلاعی ندارم اما اگر بودجه شما مساوی و یا کمی بیشتر از E17 باشه آمپ چندان بهتری نمیشه پیدا کرد

شما هم موفق باشید.

ali.cheguevara
06-03-2012, 01:21
دورد بر شما

این نظر لطف شما نسبت به من بوده و هست و جای خوشحالی داره اما تصمیم گیرنده نهایی شما هستید ولی به عنوان پیشنهاد برای شما فکرمیکنم بهترین انتخاب این باشه که یک آمپ خوب هر چند با قیمت بالاتر تهیه کنید تا یک DAC/AMP که چندان با کاربرد شما هماهنگ نیست و اضافه هزینه ای برای شما خواهد داشت

و اینکه بعید میدونم Cowon X7 به جای آمپ انتخاب یا تصمیم صحیحی باشه چون این پلیر توان راه ندازی هدفون پرقدرتی مثل EX1000 رو نداره و به نظرم تصمیم شما با توجه به عجله شما صحیح نیست و بهتره کمی فرصت بدید و با دقت بیشتری انتخاب کنید

در آخر نظر شخصی من تهیه بهترین آمپ ممکنه با توجه به کاربرد و بودجه هست که متاسفانه از نهایت بودجه در نظر گرفته شما اطلاعی ندارم اما اگر بودجه شما مساوی و یا کمی بیشتر از E17 باشه آمپ چندان بهتری نمیشه پیدا کرد

شما هم موفق باشید.
با درود.
ممنون از جواب های سریعتون.
اگر منظور شما از آمپ؛ آمپ دسکتاپ باشه که ام استیج رو با مشورت شما سفارش دادم.
اگر آمپ پروتابل باشه؛نمیدونم پیشنهاد شما چیه .چون توی این تاپیک دنبال یک پروتابل با کیفیت بودم که بحث ای17 رو مطرح کردم.حالا نمیدونم چیکار کنم.اگر پیشنهادی دارید بگید که ای17 رو کنسل کنم(تا وقت هست و از اون ور هنوز خریدی انجام نشده) و یه پلیر جدید یا آمپ پروتابل با کیفیت برای پلیر قدیمیم و گوشی ام بگیرم.
نظرتون راجع به Hifiman hm601 چیه؟آیا پیشنهاد میکنید به جای آمپ پروتابل؛این پلیر را بخرم؟از ترکیب ای17 با پلیر Sony A845 و یا آیفون 4s بهتره؟من واقعا نیاز به یک خروجی پروتابل اول باکیفیت و دوم با حجم صدای بلند دارم.اگه ای17 نخرم چی کار کنم؟j3 و Ex1000 رو شما داريد.آيا J3 ميتونه EX1000 رو درايو كنه؟حجم صداي زيادي داره؟آخه تو 32 اوهم فقط 29 ميلي وات خروجي داره ولي EX1000 تو 32 اوهم 200 ميلي وات.QLS چطور؟آخه E17 نخرم واقعا بايد واسه پروتابل چه فكري بكنم؟تا 300 دلار بودجه واسه ارتقاي پروتابل شما چه پيشنهادي داريد؟
منتظر پیشنهاد شما هستم.
با سپاس از زحماتتون.
موفق باشید.

rave-87
06-03-2012, 11:16
تا جایی که خاطرم هست خروجی Line Out در تمام مدلهایی از محصولات اپل که از Dock استفاده میکردند وجود داره و داشته ولی احتمال اینکه خروجی آمپ به سمت Line Out منتقل شده باشه یک اشتباه بسیار بزرگ بوده که از اپل چنین اشتباهی بعید هست چون هم سطح سیگنال این خروجی نه تنها به طور استاندارد از پیش تعریف شده هست بلکه در صورتیکه افزایش یا کاهش داشته باشه غیر قابل استفاده هست. مگر اینکه سطح سیگنال خروجی DAC درون iPod به حدی ضعیف بوده باشه که مجبور به استفاده از یک واسط شده باشند و ناشیانه ترین حرکت استفاده از خروجی آمپ هست که احتمال این مورد بسیار کمه هر چند غیر ممکن هم نیست اما برای من به سادگی قابل باور نیست

و اینکه طبق توضیحاتی که درباره iMod داده شده در حقیقت هیچ نوع دستکاری در iPod انجام نمیشه و اینکه یک رابط تبدیل هست که به Dock خود iPod متصل میشه و چطور این رابط می تونه خروجی احیانآ آمپ رو با خروجی DAC از بیرون از سخت افزار پلیر iPod جابجا کنه کمی جای سوال داره البته شاید من اشتباه برداشت کرده باشم

شما هم موفق باشید.

1- اون لینکی که گذاشتم نوشتۀ یکی از مدیران هدفای هستش که من بهش اعتماد دارم.

2- imod حاصل از تغییر ساختاری آیپاد های قدیمی هست که مسیر از دک به آمپ و بعداً خروجی هدفون، کاملاً ساده سازی (و احیاناً تعویض با قطعات مرغوبتر) میشه

اون کابل هایی که میبینین به عنوان کابل imod توی سایت هایی مثل alo audio فروخته میشه، وقتی کاربرد دارن که اونها رو به همون imod ها وصل کنید، توی توضیحات اون کابل ها هم ذکر شده که اگر به آیپاد معمولی وصل بشن، مثل یک کابل لاین اوت معمولی عمل می کنن
حالا اینکه چرا برای imod یک سری کابل مخصوص توصیه می کنن، علتی که توی سایت red wine audio اعلام کرده، خواص الکتریکی اون کابل هاست ( هرچند قضیه تجاری هم هست) تا اونجا که اون سایت گفته که اگر از کابل های لاین اوت معمولی استفاده بشه و به دک آسیبی برسه؛ از گارانتی خارج میشه.
سایت red wine audio از اصلی ترین مراجع تولید imod هستش که یا شما آیپاد قدیمیتون رو براشون میفرستین و اونها تبدیلش میکنن به imod یا خودشون یدونه imod براتون میفرستن
توی هدفای و قسمت diy توضیحات خوبی برای کسایی که می خوان خودشون آیپادشون رو به imod تبدیل کنن، هست.

ali.cheguevara
09-03-2012, 11:22

شما هم موفق باشید.

درود.
با سپاس از پیشنهادتون.
من واقعا نمیدونم بهترین آمپ چبه.لطف کنید وچند گزینه معرفی کنید.
تو پست قبل(ارتقای پروتابل) پیشنهاد شما رو واسه داشتن یه پروتابل خوب(اول اضافه کردن آمپ پیشنهاد شما به پلیر قبلیم,دوم ارتقای پلیر به یک گزینه آئودیوفیل) با بودجه 300 تا خواستم ,اصلا جواب ندادید.چند تا هم گزینه مطرح کردم.خوب بودجه رو 400 دلار بکنیم.حالا میشه آمپ یا پلیر خوب پیشنهاد کرد؟
با سپاس فراوان

والـ Vallio ـیو
01-04-2012, 22:48
سلام ، لازم به ذکره من کل ایران رو زیرو رو کردم ، آمپلی فایر هدفون پیدا نکرم !
اصفهان ( مرکز پلیر و هدفون مارک اصلی ) ، تهران ، بندر ، قشم ، کیش ، شمال ، غرب ، نت رو که دیگه ترکوندم !
نبود که نبود ، دنبالش نگردید !

باور کنید بیش از 1000 فروشگاه رو گشتم !

والـ Vallio ـیو
08-04-2012, 14:21
اگر کسی میتونه آمپ زیر 50 دلار پیدا کنه واسم حتماً خبرم کنه !

kindlinessangel
16-04-2012, 10:08
سلام به همگی
من دوباره بعد کلی وقت اومدم
باز هم نمیدونم چیزی که میخوام بگم رو بچه ها میدونند یا نه. اگه تکراری بود دوستان ببخشند
خبر خوب : تعدادی آمپ fiio موجود شده
خبر بد : فکر کنم با دلاری 4-5 هزار تومن وارد شده
e11 ...................... 260
e6.........................100
e1.........................100
e3..........................40

فکر کنم قسمت بدش بیشتر باشه.

همگی خوش و خرم باشید.

salar_221
16-04-2012, 10:31
سلام به همگی
باز هم نمیدونم چیزی که میخوام بگم رو بچه ها میدونند یا نه. اگه تکراری بود دوستان ببخشند

همگی خوش و خرم باشید.
با تشکر از خبر خوبتون
بله من قبلا تو مجتمع پایتخت طبقه سوم دیده بودم با همین قیمتها اگه شما جایه دیگه ای دیدین بهمون اطلاع بدین لطفا.اگه چند جایه دیگه هم موجود کنن ممکنه بخاطر رقابت قیمتها کاهش پیدا کنه.

kindlinessangel
16-04-2012, 10:42
با تشکر از خبر خوبتون
بله من قبلا تو مجتمع پایتخت طبقه سوم دیده بودم با همین قیمتها اگه شما جایه دیگه ای دیدین بهمون اطلاع بدین لطفا.اگه چند جایه دیگه هم موجود کنن ممکنه بخاطر رقابت قیمتها کاهش پیدا کنه.

نه همون مغازه بود .... اون هم مسافری آورده بود .... زمانی میشه به قیمتش امیدوار شد که شرکت وارد کنه.

peaceful1
16-04-2012, 16:59
سلام به همگی

همگی خوش و خرم باشید.

قیمت هاش بالاس.خیلی بالا هست. اگه از خود شرکت خرید کرده باشه واقعا داره سود میکنه.

نه همون مغازه بود .... اون هم مسافری آورده بود .... زمانی میشه به قیمتش امیدوار شد که شرکت وارد کنه.
یادش بخیر 1-2 سال عمرم رو تلف این کار ها کردم .
نمایندگی فیوو رو از خود شرکت گرفت بودم و دیگه ولش کردم و....
دو پات هم وارد کرده بودم و...
بگذریم... بگذریم...

والـ Vallio ـیو
17-04-2012, 19:50
قیمت هاش بالاس.خیلی بالا هست. اگه از خود شرکت خرید کرده باشه واقعا داره سود میکنه.

یادش بخیر 1-2 سال عمرم رو تلف این کار ها کردم .
نمایندگی فیوو رو از خود شرکت گرفت بودم و دیگه ولش کردم و....
دو پات هم وارد کرده بودم و...
بگذریم... بگذریم...

خیلی هم بالاست ، اما من حساب کردم با دلار 1000 تومن اگه اون موقه میخاستم ای شش از آمازون بگیرم حدود 90 تومن پام در میومد با پستش !
البته اون موقع 23 دلار بود ، یعنب 23000 تومان :دی !

peaceful1
18-04-2012, 10:52
خیلی هم بالاست ، اما من حساب کردم با دلار 1000 تومن اگه اون موقه میخاستم ای شش از آمازون بگیرم حدود 90 تومن پام در میومد با پستش !
البته اون موقع 23 دلار بود ، یعنب 23000 تومان :دی !

E3 رو داره بینهایت گرون میده.
E1 , E6 رو هم خیلی گرون میده.

والـ Vallio ـیو
19-04-2012, 11:06
حالا هیچ جوری نمیشه پیدا کرد با قیمت مناسب ؟!

peaceful1
19-04-2012, 11:15
یه سوال رو یک بار میپرسند.
حالا نه دو بار .
نه هزار و سی صد بار.
همین میشه هی یوزرهات رو میبندند دیگه. بعد میگه چی کار کردند و...:31:

mahdigholami
19-04-2012, 12:31
سلام بر همه اساتید
دیروز یک ویدیو دیدم از آمپ digiZoid - ZO2 واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم :دی
با این که پخش پرتابل روقبول ندارم:دی
کسی نداره این آمپ رو تاییدش کنه؟

rave-87
19-04-2012, 14:06
سلام بر همه
دیروز یک ویدیو دیدم از آمپ digiZoid - ZO2 واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این که پخش پرتابل روقبول ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نداره این آمپ رو تاییدش کنه؟

تأثیر اصلیش برای بیس هستش؛ برای بیس هم اینطوری معروف شده
تأییدش کنه یعنی چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی
dfkt
تأییدش کرده، مشکل کجاست؟
رو بخون
برای دیدن تفاوت های ورژن جدید با قدیمیه هم

به صورت لیست وار گفته

mahdigholami
19-04-2012, 15:50
تأثیر اصلیش برای بیس هستش؛ برای بیس هم اینطوری معروف شده
تأییدش کنه یعنی چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی
dfkt
تأییدش کرده، مشکل کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Ftag%2Fdigizoid%2F)
رو بخون
برای دیدن تفاوت های ورژن جدید با قدیمیه هم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به صورت لیست وار گفته

ممنون
ولی حیف که پرتابله وگرنه ارزش داشت

والـ Vallio ـیو
19-04-2012, 18:03
یه سوال رو یک بار میپرسند.
حالا نه دو بار .
نه هزار و سی صد بار.
همین میشه هی یوزرهات رو میبندند دیگه. بعد میگه چی کار کردند و...:31:

:دی ، حالا میتونی یه آمپ واسم پیدا کنی ؟!

t-jays
26-04-2012, 11:04
سلام دوستان
به خودم قول دادم تا آمپم رسید یه رویو درست و حسابی ازش بزارم بلکه دوستان استفاده کنند.:11:
بسته بندی:
آمپ تو یه پک خیلی ساده و جمع و جور و فلزیه

تو بسته ی اون یه کابل کانکتور 3.5 به 3.5 و خود آمپ و کابل شارژر و بند خود فیوو موجوده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته ی منفی برای من اینکه که چون طول بند یکم زیاده و i9 هم حسابی جمع و جوره مجبور شدم یه کیف که برای i9 خریده بودم بزارم بینشون تا بند کیپ بشه.:31:

خود آمپ خیلی سبک و جمع و جوره و به معنای واقعی پورتیبل
همچنین خیلی خیلی سبکه به طوری که تا برای اولین بار دستم گرفتم شک کردم که شاید باتریش توش نیست
عکس پایینی i9 و آمپ رو بقل هم گذاشتم.
کابل های ارایه شده از کیفیت متوسطی برخوردارند و به نظر من طول کابل 3.5 میلیمتری کمی زیاده.
کیفیت ساخت:
جنس بدنه ی آمپ از آلومنیومه که باعث میشه آمپ سبکتر و مقاوم تر باشه
ولی طرح چاپ شده روی آمپ اصلا کیفیت خوبی نداره و به راحتی با ناخن پاک میشه.:13:
کنترل حجم صدا توسط پیچ استوانه ای شکلی که روی بالای آمپ تعبیه شده انجام میشه.
محافظ اون باعث میشه که به صورت نا خواسته صدای اون توی جیبتون زیاد نشه.
درسته که خیلی آمپ ها از کلید سخت افزاری برای این کار استفاده میکنند ولی این طراحی این حس خوب رو به آدم میده که واقعا با یه آمپ سر و کار داره.:8:
روی خود آمپ دوتا LED که نشان دهنده ی روشن شدن دستگاه و شارژ شدن اون هستش
LED باتری هنگام شارژ شدن به رنگ قرمز دز می آد و هنگامی که شارژ تموم شد خاموش میشه.
در سمت راست آمپ پورت USB خودنمایی میکنه که اگه یه محافظ داشت خیلی بهتر بود.
و در سمت چپ آن دو سووییچ gain و EQ جا داده شدند.
وقتی در پشت آمپ رو باز میکنین باتری BL-5B نوکیا خود نمایی میکنه

یکی از ویژگی های بسیار خوب این آمپ همین باتریشه
که تو بازار موجوده و میتونی یه باتری زاپاس هم به راحتی تهیه کنی تا هیچوقت بی آمپ نشی.:31:
در کل به نظر من کیفیت ساختش متوسط و قابل قبوله.

کیفیت و حجم صدا
به قسمت جذاب رسیدیم
همین اول بگم که متاسفانه من هدفون فول سایز مناسبی در دسترس نداشتم و مجبور شدم با همون philips برای 32 اهم و با ایرفون t-jays برای 16 اهم استفاده کنم.
در مورد کیفیت صدا باید بگم یه کم بیشتر از همه چیز
به طور کلی صدا با وجود آمپ یه کمی رنگی تر و بازتر میشه.
آمپ باعث میشه که تفکیک صدا به روش بهتری انجام بگیره و صداهای مید شفاف تر بشن.
آمپ دارای 3 EQ هست.0 و1و2 که بر روی 0 خاموش بر روی 1 بیس اون بهتر و صدا کمی شفافتر میشه
و بر روی 2 بیس اون واقعا آزار دهنده میشه به طوری که صدای مید توی اون گم میشه.
واقعا بعضی از قسمت های آهنگ ها بود که من قبلا نشنیده بودم بنابراین اگه از آهنگهاتون خسته شدین این آمپ میتونه همه ی آهنگ ها رو براتون جذاب کنه که یک بار دیگه همشون رو از اول گوش بدین.:20:
به نظر من EQ رو همون شماره ی 1 باشه بهترین حالته.
این آمپ صدای هیس کمی تولید میکنه که هنگامی که آهنگی پخش نمیشه قابل شنیدنه و ممکنه آزار دهنده باشه ولی به طور کلی هنگام پخش شدن آهنگ اصلا مشخص نیست.
از لحاظ توان خروجی این آمپ واقعا حرفی برای گفتن داره.
دو حالت high gain و low gain موجوده که توان اون برای 16 اهم حداکثر 300 میلی وات و برای 32 اهم 200 میلی واته.(که ح
واقعا قدرت خروجی اون با این اندازه شگفت انگیزه من هدفونی موجود نداشتم که کم نیاره و واقعا نباید بخواین ببینین که این آمپ چه قدرتی داره چون برای شنوایی آسیب های جدی در بر داره.
برای مثال با اینکه t-jay خیلی خوب توی گوش کیپ میشه و به این راحتی بیرون نمیفته وقتی روی حداکثر توان بود خود ایرفون جوری میلرزید که آروم آروم از گوشم بیرون افتاد. و با هدفون فول سایز philips هم بهترین کار این بود که هدفون را جلوتون بزارید و از آهنگ لذت ببرین. در کل غیر از صدای هیس که اشاره شد مورد منفی دیگه ای تو این قسمت وجود نداره.
باتری
باتری این آمپ حدود 12-15 ساعتی کار میده و حدود 2 ساعت شارژ کامل اون طول میکشه.
یکی از نکات منفی این آمپ اینه که هنگامی که شارژ میشه نمیشه از اون استفاده کرد.
این باعث میشه که به فکر استفاده از اون به عنوان آمپ رو میزی نیفتین.
نتیجه ی کلی
واقعا فکر نمیکرد یک آمپ پورتیبل با این قیمت بتونه همچین بازدهی داشته باشه
و به نظر من قیمت خیلی خوبی داره
البته درسته که تغییر خیلی زیادی تویsound signature پلیرتون نمیده و برای خیلی ها که انتظار تغییرات جدی توی صدا دارند ممکنه خیلی جذاب نباشه ولی توی بحث توان خروجی بعید میدونم آمپی تو این رده ی قیمت قابلیت رقابت با ایت آمپ رو داشته باشه.
به طور کلی خودم از 10 بهش 8 می دم.

fereydoon1
26-04-2012, 13:19
سلام دوستان
به خودم قول دادم تا آمپم رسید یه رویو درت و حسابی ازش بزارم بلکه دوستان استفاده کنند.:11:
بسته بندی:
آمپ تو یه پک خیلی ساده و جمع و جور و فلزیه

تو بسته ی اون یه کابل کانکتور 3.5 به 3.5 و خود آمپ و کابل شارژر و بند خود فیوو موجوده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته ی منفی برای من اینکه که چون طول بند یکم زیاده و i9 هم حسابی جمع و جوره مجبور شدم یه کیف که برای i9 خریده بودم بزارم بینشون تا بند کیپ بشه.:31:

خود آمپ خیلی سبک و جمع و جوره و به معنای واقعی پورتیبل
همچنین خیلی خیلی سبکه به طوری که تا برای اولین بار دستم گرفتم شک کردم که شاید باتریش توش نیست
عکس پایینی i9 و آمپ رو بقل هم گذاشتم.
کابل های ارایه شده از کیفیت متوسطی برخوردارند و به نظر من طول کابل 3.5 میلیمتری کمی زیاده.
کیفیت ساخت:
جنس بدنه ی آمپ از آلومنیومه که باعث میشه آمپ سبکتر و مقاوم تر باشه
ولی طرح چاپ شده روی آمپ اصلا کیفیت خوبی نداره و به راحتی با ناخن پاک میشه.:13:
کنترل حجم صدا توسط پیچ استوانه ای شکلی که روی بالای آمپ تعبیه شده انجام میشه.
محافظ اون باعث میشه که به صورت نا خواسته صدای اون توی جیبتون زیاد نشه.
درسته که خیلی آمپ ها از کلید سخت افزاری برای این کار استفاده میکنند ولی این طراحی این حس خوب رو به آدم میده که واقعا با یه آمپ سر و کار داره.:8:
روی خود آمپ دوتا LED که نشان دهنده ی روشن شدن دستگاه و شارژ شدن اون هستش
LED باتری هنگام شارژ شدن به رنگ قرمز دز می آد و هنگامی که شارژ تموم شد خاموش میشه.
در سمت راست آمپ پورت USB خودنمایی میکنه که اگه یه محافظ داشت خیلی بهتر بود.
و در سمت چپ آن دو سووییچ gain و EQ جا داده شدند.
وقتی در پشت آمپ رو باز میکنین باتری BL-5B نوکیا خود نمایی میکنه

یکی از ویژگی های بسیار خوب این آمپ همین باتریشه
که تو بازار موجوده و میتونی یه باتری زاپاس هم به راحتی تهیه کنی تا هیچوقت بی آمپ نشی.:31:
در کل به نظر من کیفیت ساختش متوسط و قابل قبوله.

کیفیت و حجم صدا
به قسمت جذاب رسیدیم
همین اول بگم که متاسفانه من هدفون فول سایز مناسبی در دسترس نداشتم و مجبور شدم با همون philips برای 32 اهم و با ایرفون t-jays برای 16 اهم استفاده کنم.
در مورد کیفیت صدا باید بگم یه کم بیشتر از همه چیز
به طور کلی صدا با وجود آمپ یه کمی رنگی تر و بازتر میشه.
آمپ باعث میشه که تفکیک صدا به روش بهتری انجام بگیره و صداهای مید شفاف تر بشن.
آمپ دارای 3 EQ هست.0 و1و2 که بر روی 0 خاموش بر روی 1 بیس اون بهتر و صدا کمی شفافتر میشه
و بر روی 2 بیس اون واقعا آزار دهنده میشه به طوری که صدای مید توی اون گم میشه.
واقعا بعضی از قسمت های آهنگ ها بود که من قبلا نشنیده بودم بنابراین اگه از آهنگهاتون خسته شدین این آمپ میتونه همه ی آهنگ ها رو براتون جذاب کنه که یک بار دیگه همشون رو از اول گوش بدین.:20:
به نظر من EQ رو همون شماره ی 1 باشه بهترین حالته.
این آمپ صدای هیس کمی تولید میکنه که هنگامی که آهنگی پخش نمیشه قابل شنیدنه و ممکنه آزار دهنده باشه ولی به طور کلی هنگام پخش شدن آهنگ اصلا مشخص نیست.
از لحاظ توان خروجی این آمپ واقعا حرفی برای گفتن داره.
دو حالت high gain و low gain موجوده که توان اون برای 16 اهم حداکثر 300 میلی وات و برای 32 اهم 200 میلی واته.(که ح
واقعا قدرت خروجی اون با این اندازه شگفت انگیزه من هدفونی موجود نداشتم که کم نیاره و واقعا نباید بخواین ببینین که این آمپ چه قدرتی داره چون برای شنوایی آسیب های جدی در بر داره.
برای مثال با اینکه t-jay خیلی خوب توی گوش کیپ میشه و به این راحتی بیرون نمیفته وقتی روی حداکثر توان بود خود ایرفون جوری میلرزید که آروم آروم از گوشم بیرون افتاد. و با هدفون فول سایز philips هم بهترین کار این بود که هدفون را جلوتون بزارید و از آهنگ لذت ببرین. در کل غیر از صدای هیس که اشاره شد مورد منفی دیگه ای تو این قسمت وجود نداره.
باتری
باتری این آمپ حدود 12-15 ساعتی کار میده و حدود 2 ساعت شارژ کامل اون طول میکشه.
یکی از نکات منفی این آمپ اینه که هنگامی که شارژ میشه نمیشه از اون استفاده کرد.
این باعث میشه که به فکر استفاده از اون به عنوان آمپ رو میزی نیفتین.
نتیجه ی کلی
واقعا فکر نمیکرد یک آمپ پورتیبل با این قیمت بتونه همچین بازدهی داشته باشه
و به نظر من قیمت خیلی خوبی داره
البته درسته که تغییر خیلی زیادی تویsound signature پلیرتون نمیده و برای خیلی ها که انتظار تغییرات جدی توی صدا دارند ممکنه خیلی جذاب نباشه ولی توی بحث توان خروجی بعید میدونم آمپی تو این رده ی قیمت قابلیت رقابت با ایت آمپ رو داشته باشه.
به طور کلی خودم از 10 بهش 8 می دم.

آقا مبارک باشه نحوه ی خرید رو برای ما پیام بده
60 دلار بود فکر کنم رسید دستت چند در اومد برات من چند وقتی هست این fiio11
چشمم رو گرفته بخرمش اون موقع هم i9 داشتم و میخواستم به ie8 بزنمش فکر کنم بترکونه

والـ Vallio ـیو
26-04-2012, 16:04
مرسی ، من دیگه دارم دیوونه میشم ، کجا و چطوری آمپ گرفتییییییییییین :(( ؟!

t-jays
27-04-2012, 12:33
مرسی ، من دیگه دارم دیوونه میشم ، کجا و چطوری آمپ گرفتییییییییییین :(( ؟!
آره والیو جان خودمم دارم دیوونه میشم:19:
حالا که یه کم بیشتر کار کرده آب بندی شده بهتر از قبلشم داره جواب میده:31:
با i9 هم خیلی خوب مچ شده:10:
صدای i9 رو که یه کم سرد بود گرمتر کرده تازه میفهمی که خیلی از صداهایی که قبلا به صورت یه صدای نامفهوم تو آهنگ های flac میشنیدی همشون بیس بودن:18:
حتی وقتی سطح صدا خیلی کمه با وقتی سطح صدا زیاد میشه تناسب بین مید و بیس حفظ میشه و صدا با کیفیت زیادی فقط حجمش زیاد میشه:18:

t-jays
27-04-2012, 12:40
آقا مبارک باشه نحوه ی خرید رو برای ما پیام بده
60 دلار بود فکر کنم رسید دستت چند در اومد برات من چند وقتی هست این fiio11
چشمم رو گرفته بخرمش اون موقع هم i9 داشتم و میخواستم به ie8 بزنمش فکر کنم بترکونه
یکی از آشنایان از خارج برام اوردن
70 دلار
واقعا با i9 خیلی مچ میشه
شما که دیگه هدفونتم خداست برای خودش صد در صد تفاوتش باعث میشه تو کل ترک اول فقط حال کنی که این iem اینقدر نرم و قشنگ باس میزده و من نمیدونستم:8:
ولی به نظر من حتی 260 هم میارزه
چون تلفیق اون با i9 میشه 380 تومن
و هیچ پلیر 380 تومنی نمیتونه همچین صدایی داشته باشه:8:
(دوستان گفتن تهران هست)

والـ Vallio ـیو
27-04-2012, 17:18
من ای 6 رو میخام ، میشه دوستان سوال کنند تهران کجا هست و به چه قیمتی ؟!

t-jays
27-04-2012, 20:18
سلام به همگی

همگی خوش و خرم باشید.
همین دوستمون آدرس داده مجتمع پایتخت طبقه سوم

والـ Vallio ـیو
28-04-2012, 12:26
بچه ها میشه آمپلی فایر ساخت ؟!
باید برام بسازن یا کیت های آمادش تو بازار هست ؟!

والـ Vallio ـیو
28-04-2012, 15:35
راستی نام و شماره واحد فروشگاه رو میتونی بگی ؟!
حداقل از طریق این لینک بهشون زنگ بزنم :

artara74
29-04-2012, 21:25
امروز پایتخت، زیر زمین:
E11 250T
E1 80T
E6 80T
E3 40T

fereydoon1
29-04-2012, 23:55
e11 250 خیلی هست
من امروز تو آمازون دیدم با پک باطری اضافه دار هست 64 دلار
هر کی نایل هست بیاد با واسطه بخریم خیلی ارزون تر در میاد

والـ Vallio ـیو
30-04-2012, 22:57
e11 250 خیلی هست
من امروز تو آمازون دیدم با پک باطری اضافه دار هست 64 دلار
هر کی نایل هست بیاد با واسطه بخریم خیلی ارزون تر در میاد

من به یکی گفتم ببینه میتونه برام بیاره مدل ای 6 رو ارزونتر از این قیمت یعنی قیمت خرید + پست تیپاکس ؟!
اگه شد بهت خبر میدم ! :20:

Faraz_sm
01-05-2012, 14:45
آره والیو جان خودمم دارم دیوونه میشم:19:
حالا که یه کم بیشتر کار کرده آب بندی شده بهتر از قبلشم داره جواب میده:31:
با i9 هم خیلی خوب مچ شده:10:
صدای i9 رو که یه کم سرد بود گرمتر کرده تازه میفهمی که خیلی از صداهایی که قبلا به صورت یه صدای نامفهوم تو آهنگ های flac میشنیدی همشون بیس بودن:18:
حتی وقتی سطح صدا خیلی کمه با وقتی سطح صدا زیاد میشه تناسب بین مید و بیس حفظ میشه و صدا با کیفیت زیادی فقط حجمش زیاد میشه:18:

دوستان من 100$ گیفت تو آمازون دارم که مثلا قرار بوده مثلا کتاب یا اپ بگیرم ولی به یه دک/آمپ بیشتر نیاز دارم....E7 چطوره؟ برای کار با لپتاپ، گوشی و تبلت.... چطور می شه سفارش داد که به ایران بفرستن؟

t-jays
01-05-2012, 16:25
دوستان من 100$ گیفت تو آمازون دارم که مثلا قرار بوده مثلا کتاب یا اپ بگیرم ولی به یه دک/آمپ بیشتر نیاز دارم....E7 چطوره؟ برای کار با لپتاپ، گوشی و تبلت.... چطور می شه سفارش داد که به ایران بفرستن؟
سلام
از e7 خیلی تعریف شنیدم
ولی کلا بزرگان نظر دارن تو این رده ی قیمت
آمپ خالی بهتره
در هر صورت باید کلی کابل هم بخری
ولی آمپ راحته

Faraz_sm
01-05-2012, 17:09
سلام
از e7 خیلی تعریف شنیدم
آمپ خالی بهتره
ولی آمپ راحته

من از کیفیت کارت صدای روی لپتاپ اصلا راضی نیستم به یه دک هم نیاز دارم....
کابل های 3.5 به 3.5 و usb به miniUSB و microUSB رو دارم... چه کابل دیگه ای ممکنه لازم شه؟...
گوشیم موتورولا مایلستونه، فکر نکنم بشه مثل آیپاد ازش لاین آوت گرفت....
حالا آدرس رو چطوری بدم که بسته رو بهم برسونن؟ خوده E7 88دلاره... پستش چقدر می شه؟

rave-87
01-05-2012, 20:37
توی این محدوده انتخاب های خیلی کمی هست
e17 برتره ولی قیمتش بیشتره دیگه

پست های اول تاپیک و مخصوصاً صفحۀ دوم رو که خوندی ایشالله؟

از آمازون که مستقیم به ایران نمیفرستن

سلام
از e7 خیلی تعریف شنیدم
آمپ خالی بهتره
ولی آمپ راحته

؟؟؟؟؟؟
اگر منبع آیپاد باشه، انتخاب آمپ به جای دک منطقی تره
ولی در نهایت باید دید هدف از تهیۀ آمپ چیه؟
استفاده از آمپ معمولاً به دلایل:
هستش
پس باید چه هدفونی قراره باهاش استفاده بشه
چونکه ممکنه هیچکدوم از این استفاده ها نصیب طرف نشه
کلاً توی این ردۀ قیمت، ارزش آپگرید هدفون خیلی بیشتره

کابل های 3.5 به 3.5 و usb به miniUSB و microUSB رو دارم... چه کابل دیگه ای ممکنه لازم شه؟...
حالا آدرس رو چطوری بدم که بسته رو بهم برسونن؟ خوده E7 88دلاره... پستش چقدر می شه؟
کابل خاصی نمی خواد و همۀ کابل هاش توی جعبش هست
اگر به کامپیوتر وصل کنی که با کابل usb و اگر به خروجی هدفون وصل کنی، با کابل 3.5 میلیمتری

t-jays
01-05-2012, 22:42
یه چیزی حدو خود قیمت e7 شایدم بیشتر
بستگی به کشورش داره
باید یکی از آشناهات که خارجه بخره بعد با پست برات بفرسته

t-jays
01-05-2012, 22:47
دورد بر شما

شما هم موفق باشید.
من با توجه به حرفای آقا رضا گفتم و یه سری از تجربیات خودم این حرفو میزنم
ولی من خودم یه هدفون 100 تومنی با یه آمپ 100 تومنی
و یه هدفون 200 تومنی
و به نظرم آمپ و هدفون واقعا بهتره
چون شما دارین هدفون آپگرید میکنین ولی خروجی هم ضعیفه هم بی کیفیت
و دارین از همه پتانسیل هدفونتون استفاده نمیکنین
یه نکته ی دیگه اینکه
تو خیلی از ریویوها که خوندم نوشته یودن برای ipod کابل L9 رو بخرید چون خیلی تو جزئیات صدا فرقشه نسبت به 3.5 به 3.5 معمولی

rave-87
01-05-2012, 23:55
من با توجه به حرفای آقا رضا گفتم و یه سری از تجربیات خودم این حرفو میزنم
ولی من خودم یه هدفون 100 تومنی با یه آمپ 100 تومنی
و یه هدفون 200 تومنی
و به نظرم آمپ و هدفون واقعا بهتره
چون شما دارین هدفون آپگرید میکنین ولی خروجی هم ضعیفه هم بی کیفیت
و دارین از همه پتانسیل هدفونتون استفاده نمیکنین
یه نکته ی دیگه اینکه
تو خیلی از ریویوها که خوندم نوشته یودن برای ipod کابل L9 رو بخرید چون خیلی تو جزئیات صدا فرقشه نسبت به 3.5 به 3.5 معمولی

من توی اون پستی که از آقا رضا نقل قول کردین، تصدیق گفته های خودتون رو نمیبینم

توی اون پست آقا رضا بین آمپ و دک/آمپ گفتن که اگر آمپ فقط بخری بهتره (این بر می گرده به مقایسۀ تأثیر آمپ یا دک بر صدا؛ که قدیما با آقا رضا در این مورد با هم صحبت کرده بودیم؛ به طور مثال:
)
ولی قضیه اینجاست که وقتی یدونه هدفون 100 تومنی داخل گوشی دارین، خیلی بهتره پول رو جمع کنین و هدفون رو ارتقاع بدین
1-تعداد خیلی کمی از هدفون های داخل گوشی برای درایو شدن نیاز به آمپ دارن
2-آمپ ها (مخصوصاً موقعی که با هدفون های نه خیلی حساس استفاده بشن) فقط صدا رو رنگی میکنن و تصور بهبود کیفیت برای کاربر ایجاد میکنن. حتی اگر لاین اوت بگیری.
3-حتی اگر خروجی لاین اوت بگیری، در هدفون های نه خیلی حساس، تأثیری روی کیفیت نخواهد داشت.

تو خیلی از ریویوها که خوندم نوشته یودن برای ipod کابل L9 رو بخرید چون خیلی تو جزئیات صدا فرقشه نسبت به 3.5 به 3.5 معمولیدر هر حالتی گرفتن لاین اوت گزینۀ بهتری هست (مثلاً استفاده از کابل L9 برای موقعی که با آیپاد استفاده میکنی ) ولی اگر با لپ تاپ بخوایی گوش بدی و خروجی هدفون لپ تاپت رو مخت باشه چی؟؟؟
اینجا اگر یدونه دک جدا داشته باشی، میتونی خروجی دیجیتال از لپ تاپ گرفته و سوکت هدفون لپ تاپ رو دور بزنی

Faraz_sm
02-05-2012, 00:35
توی این محدوده انتخاب های خیلی کمی هست
e17 برتره ولی قیمتش بیشتره دیگه

پست های اول تاپیک و مخصوصاً صفحۀ دوم رو که خوندی ایشالله؟

از آمازون که مستقیم به ایران نمیفرستن

؟؟؟؟؟؟
اگر منبع آیپاد باشه، انتخاب آمپ به جای دک منطقی تره
ولی در نهایت باید دید هدف از تهیۀ آمپ چیه؟
استفاده از آمپ معمولاً به دلایل:
هستش
پس باید چه هدفونی قراره باهاش استفاده بشه
چونکه ممکنه هیچکدوم از این استفاده ها نصیب طرف نشه
کلاً توی این ردۀ قیمت، ارزش آپگرید هدفون خیلی بیشتره

کابل خاصی نمی خواد و همۀ کابل هاش توی جعبش هست
اگر به کامپیوتر وصل کنی که با کابل usb و اگر به خروجی هدفون وصل کنی، با کابل 3.5 میلیمتری

من بیشتر هدفون های فول سایز استفاده می کنم و الآن یه پاناسونیک HTX7 دارم که به نظرم خوش صداست... الآن مورد آزاردهنده کارت صوتی لپ تاپه ( همه می دونن صدای اکثر لپتاپ های سونی مشکل داره) و هزینه ریالی رو هم می خواهم یه M50 بگیرم( شاید 2-3 ماه دیگه) ولی خوب با این 100$ گیفتی که دارم به نظرم بهترین انتخاب همون دک/امپ می تونه باشه... می تونم با آدرس دوست و فامیل تو آمریکا خرید کنم و ارسال تا اونجا مجانی باشه برام ،پس همه 100$ قابل خرج کردنه... حالا باید ببینم غیر Fiio چه انتخاب های دیگه ای می تونم داشته باشم( مثلا یه کارت صدای اکسترنال با خروجی هدفون خوب)...
راستی در مورد نیاز من دقیقا جمله دوم امضا تون صدق می کنه...

rave-87
02-05-2012, 08:30
من بیشتر هدفون های فول سایز استفاده می کنم و الآن یه پاناسونیک HTX7 دارم که به نظرم خوش صداست... الآن مورد آزاردهنده کارت صوتی لپ تاپه ( همه می دونن صدای اکثر لپتاپ های سونی مشکل داره) و هزینه ریالی رو هم می خواهم یه M50 بگیرم( شاید 2-3 ماه دیگه) ولی خوب با این 100$ گیفتی که دارم به نظرم بهترین انتخاب همون دک/امپ می تونه باشه... می تونم با آدرس دوست و فامیل تو آمریکا خرید کنم و ارسال تا اونجا مجانی باشه برام ،پس همه 100$ قابل خرج کردنه... حالا باید ببینم غیر Fiio چه انتخاب های دیگه ای می تونم داشته باشم( مثلا یه کارت صدای اکسترنال با خروجی هدفون خوب)...
راستی در مورد نیاز من دقیقا جمله دوم امضا تون صدق می کنه...
خب پس اگر میدونی که توی آیندۀ نزدیک هدفون رو ارتقاع میدی، انتخاب منطقی ایی کردی
معمولاً dac/amp بهتر از کارت صداست (هرچند کارت صدای اکسترنال توی ایران موجوده)
اگر بتونی e17 بگیری خیلی بهتره
e7 رو برادر پیسفول دارن
توی این رده من گزینۀ دیگه ایی نمیشناسم؛ مگر اینکه یدونه دک جدا در حد 30 یا 40 دلار بگیری و بعد یدونه آمپ جدا هم بگیری؛ که من فکر نمی کنم فرق خاصی بکنه
امکان فرستادن پست مستقیم از آمریکا به ایران نیست (تا اونجا که میدونم) پس اگر دوستی توی کشور های همسایه دارین، اقدام کنین

t-jays
02-05-2012, 10:04
من توی اون پستی که از آقا رضا نقل قول کردین، تصدیق گفته های خودتون رو نمیبینم

توی اون پست آقا رضا بین آمپ و دک/آمپ گفتن که اگر آمپ فقط بخری بهتره (این بر می گرده به مقایسۀ تأثیر آمپ یا دک بر صدا؛ که قدیما با آقا رضا در این مورد با هم صحبت کرده بودیم؛ به طور مثال:
)
ولی قضیه اینجاست که وقتی یدونه هدفون 100 تومنی داخل گوشی دارین، خیلی بهتره پول رو جمع کنین و هدفون رو ارتقاع بدین
1-تعداد خیلی کمی از هدفون های داخل گوشی برای درایو شدن نیاز به آمپ دارن
2-آمپ ها (مخصوصاً موقعی که با هدفون های نه خیلی حساس استفاده بشن) فقط صدا رو رنگی میکنن و تصور بهبود کیفیت برای کاربر ایجاد میکنن. حتی اگر لاین اوت بگیری.
3-حتی اگر خروجی لاین اوت بگیری، در هدفون های نه خیلی حساس، تأثیری روی کیفیت نخواهد داشت.
در هر حالتی گرفتن لاین اوت گزینۀ بهتری هست (مثلاً استفاده از کابل L9 برای موقعی که با آیپاد استفاده میکنی ) ولی اگر با لپ تاپ بخوایی گوش بدی و خروجی هدفون لپ تاپت رو مخت باشه چی؟؟؟
اینجا اگر یدونه دک جدا داشته باشی، میتونی خروجی دیجیتال از لپ تاپ گرفته و سوکت هدفون لپ تاپ رو دور بزنی
مگه خود شما اینجوری الویت نکردین:
1.ارتقای هدفون
2.آمپ
3.داک
در مورد iem ها کاملا حق با شماست:11:
و کسی که میخواد برای iem آمپ بخره یه جورایی مثل اینه که بخواد توی پراید سوخت هسته ای بریزه:31:
ولی منظور من بیشتر در مورد full size ها بود
و اصلا کسی که میاد اینجا آمپ میخواد تصور اینه که میدونه برای fullsize میخواد.
دیگه وقتی تو فول سایز 32 اهم رو رد کردی و sensitivity رفت زیر 105احتیاج به آمپ کم کم محسوس میشه
(همون بحث حداکثر توان و اینا)
چون با خیلی از پلیر های موجود در ایران که خروجیشون نسبتا قویه مثل i9
به 105 الی 108 میرسن
و اون بحث clipping که توی i9 وقتی صدا رو از یه حدی بردی بالا به وضوح رخ میده
و وقتی رفتی رو 90 درصد ولوم پلیر کم میاره و بیس به صورت کامل کیفیتشو از دست میده
در حالی که صدا شاید روی 108db باشه.(تا 115 جا داره که لذت ببری :8:)
در ضمن یکی از نکات دیگه ای که من گفتم آمپ
چون با یه قیمت پایین تر یه آمپ میخرین(E11) ولی دیگه خیلی نگران این نخواهید بود که چه هدفونایی میتونین باهاش استفاده کنین(غیر از یه سری مدل های 600 اهمی)
ولی وقتی دک آمپ می خرین قدرت خروجی میاد پایین
e7:150 mw 16
e11:300 mw 16
تو خیلی از روما دیده بودم که گفته یودند استفاده از هردوتاشونا توصیه میکنن.
ولی چون دوستمون اصرار زیادی روی استفاده ی desktop داره
از e11 اصلا نمیشه استفاده کرد
و تو این مورد e7 به مراتب انتخاب بهتریه
و حق کاملا با شماست:11:

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

خب پس اگر میدونی که توی آیندۀ نزدیک هدفون رو ارتقاع میدی، انتخاب منطقی ایی کردی
معمولاً dac/amp بهتر از کارت صداست (هرچند کارت صدای اکسترنال توی ایران موجوده)
اگر بتونی e17 بگیری خیلی بهتره
e7 رو برادر پیسفول دارن
توی این رده من گزینۀ دیگه ایی نمیشناسم؛ مگر اینکه یدونه دک جدا در حد 30 یا 40 دلار بگیری و بعد یدونه آمپ جدا هم بگیری؛ که من فکر نمی کنم فرق خاصی بکنه
امکان فرستادن پست مستقیم از آمریکا به ایران نیست (تا اونجا که میدونم) پس اگر دوستی توی کشور های همسایه دارین، اقدام کنین
در مورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fheadphone-amps%2Famplifiers%2Fheadroom-total-bithead.php)
نظرتون چیه
فکر میکنم حرفه ای تر از fiio باشه
فقط مشکل بزرگش اینه که باتری AA میخوره
تعرف ازش زیاد کرده بودند
یه جورایی هرچی باشه بالاخره آمریکاییه:31:

t-jays
02-05-2012, 10:11
توی اون پست آقا رضا بین آمپ و دک/آمپ گفتن که اگر آمپ فقط بخری بهتره
خوب منم نظر کلیم همینه
ولی تو این موردی که دوستمون میخوان حق با شماست و من اشتباه کردم
و استفاده از داک/آمپ منطقی تره

rave-87
02-05-2012, 12:00
مگه خود شما اینجوری الویت نکردین:
1.ارتقای هدفون
2.آمپ
3.داک
در مورد iem ها کاملا حق با شماست:11:
و کسی که میخواد برای iem آمپ بخره یه جورایی مثل اینه که بخواد توی پراید سوخت هسته ای بریزه:31:
ولی منظور من بیشتر در مورد full size ها بود
و اصلا کسی که میاد اینجا آمپ میخواد تصور اینه که میدونه برای fullsize میخواد.
دیگه وقتی تو فول سایز 32 اهم رو رد کردی و sensitivity رفت زیر 105احتیاج به آمپ کم کم محسوس میشه
(همون بحث حداکثر توان و اینا)
چون با خیلی از پلیر های موجود در ایران که خروجیشون نسبتا قویه مثل i9
به 105 الی 108 میرسن
و اون بحث clipping که توی i9 وقتی صدا رو از یه حدی بردی بالا به وضوح رخ میده
و وقتی رفتی رو 90 درصد ولوم پلیر کم میاره و بیس به صورت کامل کیفیتشو از دست میده
در حالی که صدا شاید روی 108db باشه.(تا 115 جا داره که لذت ببری :8:)
در ضمن یکی از نکات دیگه ای که من گفتم آمپ
چون با یه قیمت پایین تر یه آمپ میخرین(E11) ولی دیگه خیلی نگران این نخواهید بود که چه هدفونایی میتونین باهاش استفاده کنین(غیر از یه سری مدل های 600 اهمی)
ولی وقتی دک آمپ می خرین قدرت خروجی میاد پایین
e7:150 mw 16
e11:300 mw 16
تو خیلی از روما دیده بودم که گفته یودند استفاده از هردوتاشونا توصیه میکنن.
ولی چون دوستمون اصرار زیادی روی استفاده ی desktop داره
از e11 اصلا نمیشه استفاده کرد
و تو این مورد e7 به مراتب انتخاب بهتریه
و حق کاملا با شماست:11:

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

راستش علت اینکه من شک کردم که ممکنه برای استفاده با هدفون داخل گوشی بخوان، این بود که ایشون انتخابشون بین مدل های پرتابل فیو بود , و جدیداً دوستان طلبۀ این آمپ ها (برای استفاده با داخل گوشی ها) زیاد شده
در نهایت این دوستمون بهتره نگاهی به fiio e10 هم داشته باشن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fthe-latest-must-have-the-fiio-e10-usb-dacamp%2F)
من که اینو دیدم به نظرم e10 انتخاب منطقی تری اومد (اگر e17 رو بیخیال شیم)

در مورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fheadphone-amps%2Famplifiers%2Fheadroom-total-bithead.php)
نظرتون چیه
فکر میکنم حرفه ای تر از fiio باشه
فقط مشکل بزرگش اینه که باتری AA میخوره
تعرف ازش زیاد کرده بودند
یه جورایی هرچی باشه بالاخره آمریکاییه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من فکر نمی کنم چیز خاصی باشه، با توجه به اینکه سال ها از تولیدش میگذره و به اندازۀ فیو طرفدار نداره
در ضمن باطری ....

update:

گزینۀ خیلی خوب دیگه که میشه پیشنهاد داد، اگر داخل منزل فقط قرار استفاده کنین؛ خرید یدونه fiio e9

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iio-E9-Desktop-Headphone-Amplifier%2Fdp%2FB004M172FY%2Fref%3Dsr_1_1%3Fie%3D UTF8%26qid%3D1335954929%26sr%3D8-1)

و یدونه dac از شرکت headstage هستش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a855 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FUSB-DAC-Cable%2FUSB-DAC-Cable-with-35mm-Mini-Plug-75cm-30%3A%3A10134.html%3FXTCsid%3Daf3793d3b323a1922250 145ae685a855)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fthe-headstage-usb-dac-cable%2F)

Faraz_sm
03-05-2012, 01:12
راستش علت اینکه من شک کردم که ممکنه برای استفاده با هدفون داخل گوشی بخوان، این بود که ایشون انتخابشون بین مدل های پرتابل فیو بود , و جدیداً دوستان طلبۀ این آمپ ها (برای استفاده با داخل گوشی ها) زیاد شده
در نهایت این دوستمون بهتره نگاهی به fiio e10 هم داشته باشن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fthe-latest-must-have-the-fiio-e10-usb-dacamp%2F)
من که اینو دیدم به نظرم e10 انتخاب منطقی تری اومد (اگر e17 رو بیخیال شیم)

من فکر نمی کنم چیز خاصی باشه، با توجه به اینکه سال ها از تولیدش میگذره و به اندازۀ فیو طرفدار نداره
در ضمن باطری ....

update:

گزینۀ خیلی خوب دیگه که میشه پیشنهاد داد، اگر داخل منزل فقط قرار استفاده کنین؛ خرید یدونه fiio e9

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iio-E9-Desktop-Headphone-Amplifier%2Fdp%2FB004M172FY%2Fref%3Dsr_1_1%3Fie%3D UTF8%26qid%3D1335954929%26sr%3D8-1)

و یدونه dac از شرکت headstage هستش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a855 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FUSB-DAC-Cable%2FUSB-DAC-Cable-with-35mm-Mini-Plug-75cm-30%3A%3A10134.html%3FXTCsid%3Daf3793d3b323a1922250 145ae685a855)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fthe-headstage-usb-dac-cable%2F)

بحث خوبی داره شکل می گیره ها... کلی چیز داریم یاد می گیریم...
راجع به آخرین پیشنهادتون که ترکیب e9 با یک دک کوچیک که in-line قرار می گیره به نظرم یکم غیر منطقی مساد چون e9 برای کار با e7 طراحی شده و حتما قراره نقاط ضعف اون رو بپوشونه، حالا یه دک این لاین که می خواد با فیش 3.5 به e9 وصل شه می تونه محل ورود نویز باشه و اینکه معلوم نیست با هم مچ بشن( البته یه آمپ وظیفه اش تقویت ورودی بدون تغییر در فرکانسه) و مچ بودن آمپ و هدفون مهمتره...
حالا از این ها که بگذریم این مسئله هست که من تو آمازون فقط و فقط 100$ دارم و فوقش بتونم هزینه پست رو به دوستام تحمیل کنم پس باید حتما مجموع قیمت خریدم تا همین حد باشه...
اگه تا آخر این ترم شاگرد های ما خوش حساب باشن حتما تابستون رو با m50 شروع می کنم...:46:

rave-87
03-05-2012, 11:20
بحث خوبی داره شکل می گیره ها... کلی چیز داریم یاد می گیریم...
راجع به آخرین پیشنهادتون که ترکیب e9 با یک دک کوچیک که in-line قرار می گیره به نظرم یکم غیر منطقی مساد چون e9 برای کار با e7 طراحی شده و حتما قراره نقاط ضعف اون رو بپوشونه، حالا یه دک این لاین که می خواد با فیش 3.5 به e9 وصل شه می تونه محل ورود نویز باشه و اینکه معلوم نیست با هم مچ بشن( البته یه آمپ وظیفه اش تقویت ورودی بدون تغییر در فرکانسه) و مچ بودن آمپ و هدفون مهمتره...
حالا از این ها که بگذریم این مسئله هست که من تو آمازون فقط و فقط 100$ دارم و فوقش بتونم هزینه پست رو به دوستام تحمیل کنم پس باید حتما مجموع قیمت خریدم تا همین حد باشه...
اگه تا آخر این ترم شاگرد های ما خوش حساب باشن حتما تابستون رو با m50 شروع می کنم...:46:
اجباری نیست که e9 حتماً با e7 استفاده بشه
سوکت line in در پشت e9 دقیقاً برای همینه ( که 3.5 میلیمتری هست)
خیلی از آمپ های در این حد، ورودی 3.5 میلیمتری دارن
قضیه در اون حد تفاوت نداره که بخوایین نگران مچ شدن یا نشدن باشین
علت اینکه اون دک رو هم پیشنهاد دادم این بود که به عقیدۀ دو تا آدم معتبر ، اون دک، بهترین دک زیر 100 دلاری موجود در بازار هست.

فقط قضیۀ استفاده از e9 اینه که مثل اینکه برای استفاده با هدفون های با امپدانس پایین مشکل داره (به دلیل زیاد بودن امپدانس خروجی e9 )

شما میتونین بین e7 و e10 یدونه رو انتخاب کنین؛ که اگر من بودم با توحه به اندک چیزی که از این دو تا خوندم e10 رو انتخاب میکردم

armenak
06-05-2012, 20:25
سلام
براي هدفون سنهايزر فول سايز hd 280 pro و پلير cowon j3 و سورس فلك بهترين آمپ پرتابل چيه كه تهزاتم باشه آدرسم بديد + قيمت
ممنون

t-jays
06-05-2012, 22:26
امروز پایتخت، زیر زمین:
E11 250T
E1 80T
E6 80T
E3 40T
فعلا فقط فیو موجوده
نظر شخصی من اگه تونستید e11
اگه نشد e6
موفق باشین.

milad_takjoo
11-05-2012, 11:23
سلام دوستان..من کارت صوتی زیر رو دارم که از خروجی هدفونش استفاده میکنم

به نظرتون ارزش داره با کارت صوتی زیر عوض کنم؟

بی زحمت به مشخصاتشون دقت کنین...
ممنون:40:

fereydoon1
11-05-2012, 20:32
تهران پیدا میشه ؟

t-jays
11-05-2012, 22:00
سلام دوستان..من کارت صوتی زیر رو دارم که از خروجی هدفونش استفاده میکنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fproducts%2Fproduct.asp%3Fcategory%3D1%26subcateg ory%3D873%26product%3D17751%26nav%3D1%26listby%3Du sage)

به نظرتون ارزش داره با کارت صوتی زیر عوض کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fproducts%2Fproduct.asp%3Fcategory%3D1%26subcateg ory%3D875%26product%3D19829%26nav%3D1%26listby%3Du sage)

بی زحمت به مشخصاتشون دقت کنین...
ممنون:40:
سلام
من توصیه میکنم اگه میخواین آپدیت کنین به برندها و مدل های بهتری فکر کنین
چون دارین هزینه ی زیاد میدین ولی ممکنه نتیجه دلخواه نباشه
با همین که دارین هم میتونین خوشبخت باشین :31:

Vallio
04-06-2012, 22:16
سلام بچه ها ، تا هفته دیگه قراره یه آمپ e6 برام هدیه بگیرند ! خوبه دیگه ؟!

t-jays
05-06-2012, 00:16
سلام بچه ها ، تا هفته دیگه قراره یه آمپ e6 برام هدیه بگیرند ! خوبه دیگه ؟!
چه عجب
کجا بودی همشهری؟:31:
آره داداش آمپ جمع جور و خوبیه
تو این رده ی قیمت یهترین انتخابه و یه update حسابی برای e5 هستش
چون صدای هیس خیلی کمی تولید میکنه برای خیلی از iem ها هم مناسبه
طراحی کیلیپش باعث میشه خیلی راحت بشه به یه جایی زدش
البته برای بعضی full size ها کمی ضعیفه.
اگه امپدانس و حساسیت هدفونتا و ماکس خروجیشا بگی میتونم بهت بگم گوشتا کر میکنه یا نه:31:
پلیرتم همون i9 بود دیگه؟

Vallio
10-06-2012, 09:15
چه عجب
کجا بودی همشهری؟:31:
آره داداش آمپ جمع جور و خوبیه
تو این رده ی قیمت یهترین انتخابه و یه update حسابی برای e5 هستش
چون صدای هیس خیلی کمی تولید میکنه برای خیلی از iem ها هم مناسبه
طراحی کیلیپش باعث میشه خیلی راحت بشه به یه جایی زدش
البته برای بعضی full size ها کمی ضعیفه.
اگه امپدانس و حساسیت هدفونتا و ماکس خروجیشا بگی میتونم بهت بگم گوشتا کر میکنه یا نه:31:
پلیرتم همون i9 بود دیگه؟

سلام ، مگه تو هم اصفهانی ؟!
آره پلیرم آی نه هه :دی !

t-jays
10-06-2012, 09:39
سلام ، مگه تو هم اصفهانی ؟!
آره پلیرم آی نه هه :دی !
آره پس چی فکر کردی
چون خود خروجی i9 قویه میتونی با ترکیب این دوتا هدفونهایی تا حد m50 رو کاملا درایو کنی.
چون مقاومت خروجی e6 در حد صفره
باعث میشه با هدفونهای امپدانس پایین جزئیات بهتریو بشنوی و صدای بیس هم تقویت میشه
در کل من که خودم e11 دارم
دیگه بدون آمپ آهنگ به دلم نمیچسبه
چون وقتی از آمپ استفاده میکنی مخصوصا صدای بیس خیلی عمیق میشه
این در حالیه که m50 رو با i9 هم میشه درایو کرد
ولی تفاوت تو خود صدا هم خیلی آشکاره چه برسه به تفاوت تو حجم صدا
حالا بیاد دستت خودت همشو ملطفت میشی:31:

fereydoon1
10-06-2012, 13:52
آقا ما تهران نیستم شهرستانییم بکی بیاد برامون یه E6 بگیره ببینیم چیه !

t-jays
11-06-2012, 23:57
آقا ما تهران نیستم شهرستانییم بکی بیاد برامون یه E6 بگیره ببینیم چیه !
من خودم m50 میخواستم از شهرستان رفتم تهران خریدم
هم فاله هم تماشا

fereydoon1
12-06-2012, 00:47
شیش ساعت راهه -اسم اون مغازه که تو گایتخت هست میفروشه چیه ؟

t-jays
12-06-2012, 13:30
شیش ساعت راهه -اسم اون مغازه که تو گایتخت هست میفروشه چیه ؟
دوتا ادرس هست
یکی زیر زمین یکی طبقه ی سوم

fereydoon1
12-06-2012, 14:51
دوتا ادرس هستیکی زیر زمین یکی طبقه ی سومبفرست شماره شو یا اسم مغازه ها رو برام پیام کن

PSPMAN
15-06-2012, 14:51
دوستان نظرشون در مورد این آمپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟
یکی از اونور میاره
میگه 480 تومن ( 160 دلاره)
ارزش داره
تا 200 دلار (که بیاد ایران میشه 500 تومن) چه آمپ دسکتاپی پیشنهاد میکنید؟

t-jays
15-06-2012, 19:59
دوستان نظرشون در مورد این آمپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟
یکی از اونور میاره
میگه 480 تومن ( 160 دلاره)
ارزش داره
این مدلی که شما لینک دادین هم دکه هم آمپ
اگه فقط به آمپ نیاز دارین دستگاهی بخرین که فقط آمپ باشه تا پول کمتری بدین:27:
این مدل آمپ ها رو باید چند وقت یکبار لامپشون رو عوض کنید و لامپهای گرون قیمتی هم هستند. ولی مزایای خاص خودشون رو دارند.
مدل هدفونتون و سورستون رو مشخص کنید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم.

hasssan10
15-06-2012, 21:45
سلام و درود خدمت دوستان عزیزمن دیروز بلاخره تونستم پلیر j3 و هدفون m50 را بگیرم. حالا بنظرتون چه امپلی فایری تهیه کنم؟ به نظرتون برتری فییو e17 نسبت e11 به قدری هست که من بخوام تفاوت هزینشو متحمل بشم یا این تفاوت بخاطر dac هست (که البته واسه من بلا استفادست و هزینه اضافیه).آیا امپ ثابتی وجود داره که کیفیت بالاتری داشته باشه حجم و وزنش خیلی بالا نباشه و حملش راحت باشه چون راستش واسه مغازه میخام. با تشکر!

PSPMAN
15-06-2012, 22:47
سلام و درود خدمت دوستان عزیزمن دیروز بلاخره تونستم پلیر j3 و هدفون m50 را بگیرم. حالا بنظرتون چه امپلی فایری تهیه کنم؟ به نظرتون برتری فییو e17 نسبت e11 به قدری هست که من بخوام تفاوت هزینشو متحمل بشم یا این تفاوت بخاطر dac هست (که البته واسه من بلا استفادست و هزینه اضافیه).آیا امپ ثابتی وجود داره که کیفیت بالاتری داشته باشه حجم و وزنش خیلی بالا نباشه و حملش راحت باشه چون راستش واسه مغازه میخام. با تشکر!

اولا مبارکت باشه
دوما آقا رضا اصلا خرید امپ-داک یکپارچه رو پیشنهاد نمیکنن
من بودم E11 رو میگرفتم
راستی J3 و M50 رو چند و از کجا خریدی؟
E11 و E17 رو چند قیمت دادن بهت؟
ممنون

hasssan10
16-06-2012, 09:08
Contentتشکر از پاسخ گوییتون!j3 را از یکی از دوستام گرفتم m50 250T گرفتم متاسفانه تو حافظ وجمهوری آمپ ندیدم یا باید از اون ور آب جور کنم (که خیلی طول میکشه) یا برم ولیعصر که فک کنم چند برابر قیمت واقعیش باید هزینه کنم البته اشکالی نداره یک بار برای همیشه ست (خدا کنه!) راستی آمپی وجود داره که مستقیم به برق وصل شه و بشه حملش کرد تو جیبم جا نشه مثله ای نیست تو تهرانم بشه گیرش اورد.

t-jays
16-06-2012, 13:49
برتری fiio e17 نسبت به e11 فقط اینه که e17 دک داخلی داره
ولی قدرتش از e11 پایین تره
ولی با e17 میتونید m50 رو کامل درایو کنید
اگر استفاده ندارید e11 یرای شما بهتره.
من خودم با m50 استفاده میکنم راضیم.
معمولا آمپ هایی که برای هدفون ساخته میشوند یا قابل حمل هستند یا روی میزی
روی میزی ها رو به علت وزن زیاد و حجمشون نمیشه به راحتی حمل کرد. ولی قدرت بیشتری دارند.
اگه توی این رده ی قیمتی مد نظرتون باشه غیر از fiio گزینه ی خاصی نمیتونید تهیه کنید.
میتونید اگر علاقه دارید خودتون به ساخت آمپ اقدام کنید.

rave-87
16-06-2012, 14:26
بروی میزی ها رو به علت وزن زیاد و حجمشون نمیشه به راحتی حمل کرد. ولی قدرت بیشتری دارند.
اگه توی این رده ی قیمتی مد نظرتون باشه غیر از fiio گزینه ی خاصی نمیتونید تهیه کنید.
میتونید اگر علاقه دارید خودتون به ساخت آمپ اقدام کنید.

تا 200$
فقط برای معرفی:
jdslabs c421

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])jdslabs Objective2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iBasso D-Zero ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ibasso d7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iBasso T5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

leckerton audio UHA-4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینها رو فقط جهت معرفی اسم بردم، و اینکه توی هدفایی فراگیر هستن توی این رده
حالا هرکی با توجه به نیازش بعضی ها رو حذف کنه و اونیکی ها که میمونه رو بره توی هدفایی درموردشون بخونه (من کامل نخوندم تا حالا)

Contentتشکر از پاسخ گوییتون!j3 را از یکی از دوستام گرفتم m50 250T گرفتم متاسفانه تو حافظ وجمهوری آمپ ندیدم یا باید از اون ور آب جور کنم (که خیلی طول میکشه) یا برم ولیعصر که فک کنم چند برابر قیمت واقعیش باید هزینه کنم البته اشکالی نداره یک بار برای همیشه ست (خدا کنه!) راستی آمپی وجود داره که مستقیم به برق وصل شه و بشه حملش کرد تو جیبم جا نشه مثله ای نیست تو تهرانم بشه گیرش اورد.

شما اگر خروجی از سوکت 3.5 میلیمتری j3 بگیرین و به آمپ وصل کنین دو تا چیز رو بدست میارین؛ 1- درایو شدن کامل هدفونتون 2- رنگی شدن صدا (بیس دلنشین تر شاید یا ...)
ولی مطمئناً یک چیز رو بدست نمیارین و اون اینه: افزایش کیفیت صدا
اگر مواقعی که قصد استفاده از m-50 رو دارین؛ اکثراً لپ تاپ در کنارتون هست، توصیۀ من اینه که دک/آمپ تهیه کنین و نه فقط آمپ خالی

jdslabs Objective2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali.cheguevara
16-06-2012, 20:20
با درود.
اول اینکه تاپیک هدفون اینجا خیلی غنی و قابل رقابت با بهترین فروم های هدفون دنیاست.در مورد پلیر هم بسیار خوب هست؛ ولی فقط پلیر های موجود در ایران برسی و اولویت گذاری شده.و کسی اگر بخواد بهترین سورس پلیر پورتابل حرفه ای رو داشته باشه و بهترین DAP های موجود در جهان رو برسی کنه و کلا به دنبال دیوایس های حرفه ای باشه ؛ مجبوره بره فروم های خارجی رو بخونه که برای هر کسی مقدور نیست.مخصوصا پست گذاشتن تو اون تاپیک ها و سوال جواب و وارد بحث شدن در آنجا؛واقعا برای افراد کمی مقدوره.راجع به دک و آمپ و آمپ پورتابل ولی کاملا این فروم ضعف داره.لیستی از بهترین دک ها و آمپ های پورتابل و غیر پورتابل جهان باید اینجا بوجود بیاد.اقلا لیستی از بهترین آمپ های پورتابل جهان با توجه به سایز و لیست دیگری با توجه به قیمت اینجا الزامیه.درسته دسترسی و مقایسه عملی در اینجا تقریبا غیر ممکن است.ولی با توجه به ریویو های خارجی میشه لیست تهیه کرد.مثلا RAVE که راجع به پورتابل ترین ها تحقیق کرده ؛به نظرم حاصل تحقیقاتشون رو میتونند اینجا در اختیار بقیه بگذارند.و اینکه نظرات خودشون رو در مورد هر کدوم از اون دیوایس ها در اون کلاس آمپ؛ اینجا به اشتراک بگذارند.یا مثلا رضا ما رو از دانش و اطلاعات گرانبهاشون در این رابطه محروم نکنند.
با سپاس از همه عزیزانی که اینجا برای فروم زحمت میکشند.
موفق باشید.

t-jays
16-06-2012, 21:34
تا 200$
فقط برای معرفی:
jdslabs c421

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])jdslabs Objective2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iBasso D-Zero ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ibasso d7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iBasso T5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

leckerton audio UHA-4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jdslabs Objective2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینا که شما معرفی کردین درست.
ولی خواستن تو تهران گیر بیاد.

t-jays
16-06-2012, 21:42
سعی میکنم تا دو هفته ی آینده این آمپو خودم بسازم و مراحل کار رو هم بزارم.
خیلی آمپ خوبیه و خیلی هم خوش قیمت در میاد
همه ی قطعاتشم تو ایران موجوده
یه 2 ماهی هست تو فکرشم ولی درسا نمیزاره:31:

hasssan10
16-06-2012, 22:01
خسته نباشید ممنونم از راهنماییهاتون. تو تهران جایی هست که امپ رومیزی بشه تهیه کرد تا چهارصد تومن؟شرمنده سوالام زیاد شد؟

PSPMAN
16-06-2012, 22:26
خسته نباشید ممنونم از راهنماییهاتون. تو تهران جایی هست که امپ رومیزی بشه تهیه کرد تا چهارصد تومن؟شرمنده سوالام زیاد شد؟

اگه پیدا کردی یه ندا هم به من بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hasssan10
16-06-2012, 23:17
مرسی جوابمو گرفتم.گیر نمیاد خیلیم گرونند از یجا دیگه خوندم.بهتره برم سراغ e11.ممنون که وقت گذاشتید. یاحق!

PSPMAN
18-06-2012, 12:43
دوستان لطفا راهنامایی کنن قضیه اورژانسیه

داییم فردا ار فرانسه میاد
میخام بگم برا یه آمپ رو میزی بیاره.با یه هدفون
Fiio E9 خوبه ؟ یه آمپ پرتابل بالاش قرار میگره اون چیه؟ E7 ئه؟
شما چی پینشهاد میکنین؟
تا 700 تومن
این چطوره ؟
Matrix M-Stage Headphone Amplifier

یا این
Audioengine N22 Premium Desktop Audio Amplifier ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو Hifiman و برنذهای دیگه چی پیشنهاد میکنین؟

فقط زود جواب بدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

t-jays
18-06-2012, 15:24
دوستان لطفا راهنامایی کنن قضیه اورژانسیه

داییم فردا ار فرانسه میاد
میخام بگم برا یه آمپ رو میزی بیاره.با یه هدفون
Fiio E9 خوبه ؟ یه آمپ پرتابل بالاش قرار میگره اون چیه؟ E7 ئه؟
شما چی پینشهاد میکنین؟
تا 700 تومن
این چطوره ؟
Matrix M-Stage Headphone Amplifier

یا این
Audioengine N22 Premium Desktop Audio Amplifier ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو Hifiman و برنذهای دیگه چی پیشنهاد میکنین؟

فقط زود جواب بدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این 4تا یه نگاهی بنداز
در ضمن دومی که معرفی کردی مال هدفون نیست.
چون قیمت بالایی میخوای خرید کنی
خرید از fiio اشتباهه
اگه خودت بتونی بسازی این آمپ خیلی خوبه
اون مدل o2 هم که چند صفحه قبل معرفی شد. مدل خیلی خوبیه.
تجربه ی من نشون میده چون وقت خیلی کمی داری
ممکنه خیلی از این مدل ها گیرت نیاد
پس یه لیست متشکل از چندتا آمپ بده که اگه یکیش نبود شانست از دست نره.
از rave ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کمک بگیر. تو این مورد اطلاعاتش خیلی بیشتره.

PSPMAN
22-06-2012, 13:10
نظرتون درمورد این آمپ و داک چیه؟

Schiit Asgard Headphone Amplifier ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Maverick Audio TubeMagic D2 (Dedicated DAC) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تا 500 دلار بنظرتون یه آمپ خالی بگیرم یا آمپ و داک؟
این داک درسته تیوبه ولی یه خروجی Solid state هم داره
Jds Labs- Objective2 بهتره یا Schiit Asgard ؟
برای یه هدفون فول سایز مثل Ultrasone pro 750 یا DT 880 250ohm

t-jays
22-06-2012, 15:06
نظرتون درمورد این آمپ و داک چیه؟

Schiit Asgard Headphone Amplifier ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Maverick Audio TubeMagic D2 (Dedicated DAC) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تا 500 دلار بنظرتون یه آمپ خالی بگیرم یا آمپ و داک؟
این داک درسته تیوبه ولی یه خروجی Solid state هم داره
Jds Labs- Objective2 بهتره یا Schiit Asgard ؟
برای یه هدفون فول سایز مثل Ultrasone pro 750 یا DT 880 250ohm
دومی که داک خالیه
بستگی به سورست داره
اگه داک نداشته باشی صدا رو از کجا میشنوی؟
در کل تاثیر آمپ خیلی خیلی بیشتره
ولی بازم میگم باشید ببینی صدا رو از کجا میخوای بشنوی
یه نگاهی به این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنداز
یکی از بهترین آمپ های حرفه ای تو رده ی خودشه که پشیمونی توش نیست.

PSPMAN
22-06-2012, 15:42
ممنون از پاسخگوئیت (راستی عزیز من اسم کوچیکتو نمیدونم.من هادیم)
منظورم اون داکه + asgard بود :دی
خودم عاشق تیوبم
اصلا دیدنشش به آدم انرژی میده
این آمپه عمر لامپش چقدره؟ یدکش تو ایران پیدا میشه؟چند قیمته؟

این چطوره؟
HeadRoom Micro Amp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی با ضبط های خانگی (دک های چند طبقه قدیمی) میشه هدفون فول سایز رو درایو کرد؟
مشخصا خیلی قویتر از آمپلی های دسکتاپ هدفونن ولی میخام بدونم تو ساختارشون تعبیه شده که بتونن جریان کافی برای درایو شدن هدفون فول سایز رو به خروجی هدفونشون بدن؟
یه دک AKAI تپل 4طبقه تو خونه دارم.

t-jays
22-06-2012, 23:26
ممنون از پاسخگوئیت (راستی عزیز من اسم کوچیکتو نمیدونم.من هادیم)
منظورم اون داکه + asgard بود :دی
خودم عاشق تیوبم
اصلا دیدنشش به آدم انرژی میده
این آمپه عمر لامپش چقدره؟ یدکش تو ایران پیدا میشه؟چند قیمته؟

این چطوره؟
HeadRoom Micro Amp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی با ضبط های خانگی (دک های چند طبقه قدیمی) میشه هدفون فول سایز رو درایو کرد؟
مشخصا خیلی قویتر از آمپلی های دسکتاپ هدفونن ولی میخام بدونم تو ساختارشون تعبیه شده که بتونن جریان کافی برای درایو شدن هدفون فول سایز رو به خروجی هدفونشون بدن؟
یه دک AKAI تپل 4طبقه تو خونه دارم.
خواهش میکنم
منم محمدم
آمپ ها ی لامپی کلا صدای متفاوتی نسبت به آمپ های دیگه دارند
صدایی که خییلی از آمپ های غیر لامپی نمیتونن تولید کنند.
البته اینکه انسان از چه صدایی خوشش بیاد کاملا سلیقه ایه
من میدونم که این لامپ ها تو ایران هست
قیمتشم باید حدود 100 تومن این ورا باشه
اگه از آقا رضا یا rave بپرسی فکر کنم مدت عمر و قیمت دقیقو بدونن
این آمپ رو میزی رو خود سایت headroom ساخته و کلی تبلیغ که من یکی از بهترین ها رو ساختم
ولی اصلا قابل مقایسه با برند حرفه ای مثل Woo Audio نیست.
خیلی مهمه که کامل با هم مچ بشن
همین woo audio یه سری تعریفای زیادی ازش هست که با hd650 خیلی خوب مچ میشه.
نظر منو میخوای اگر واقعا قدرت خرید بیشتر از 500 دلار داری
هتمن درخواستتو تو هدفای مطرح کن
اونجا صد در صد خیلی جوابایی که میشنوی تجربه ی شخصیه
چون من آخرش صدای خیلی از این آمپ هارو نشنیدم. از بررسیا میگم.
اگه تو ترجمه مشکلی داشتی بگو کمکت میکنم.
اکثر این مدلها توان لازم برای راه اندازی هدفون فول سایز رو دارند.
ولی معمولا کیفیت سیگنال لازم رو ندارند. ولی یه امتحانی بکن ضرر نداره.

hasssan10
28-06-2012, 12:44
سلام خدمت عزیزان.دوستان میخاستم بدونم ترکیب پلیر کووان و فییو e11 صدای بهتری تولید میکنه یا آیفون با e17 یا e7 (بیشتر از هدفن فول سایز استفاده میکنم) .تفاوتشون چه قدره؟ واسه تقویت صدای آیفون گزینه بهتری هم وجود داره که در حد ترکیب اولی که گفتم یا بهتر از اون باشه؟با سپاس فراوان!

peaceful1
28-06-2012, 13:42
مدل هدفون خیلی مهم هست باید حتمنا به اسم مدل هدفون اشاره کنی.

hasssan10
28-06-2012, 20:30
ادیو تکنیکا ام50. آهنگامم اکثرا 320 و فلک. تقریبا همه سبکی گوش میدم الان از کووان و e11 استفاده میکنم میخام ببینم ارزش داره یه e7 یا e17 (هرکدوم بهتره) بگیرم با آیفونم استفاده کنم البته اگه کیفیتش به اون صورت نیاد پایین. اینجوری خیلی جمع وجور تره.راستی امپ قویتر از فییو واسه کیفیت 320 mp3 تاثیری داره.

peaceful1
28-06-2012, 20:51
فیوو به اون صورت کیفیت رو افزایش نمیده بیشتر حجم خروجی رو افزایش میده.
به دید من هدفونی مثل M50 احتیاج به آمپ اون هم مخصوصا با جنس صدای فیوو نداره این دو تا با هم انگار ساب بافر رو گوشت بستی.
یه E1 یا E6 برای یفون کافیه اون هم اگه تو وللوم بالا به موسیقی گوش میدید.

hasssan10
28-06-2012, 22:02
مرسی عزیز! یعنی میخای بگی آیفون با e6 تفاوت چندانی با کووان و e11 نداره ؟

t-jays
29-06-2012, 15:42
مرسی عزیز! یعنی میخای بگی آیفون با e6 تفاوت چندانی با کووان و e11 نداره ؟
سلام دوست عزیز
اشتباهی که شما میکنی اینه که فکر میکنی وقتی e7 رو به آیپاد وصل کردی از داک اونم داری استفاده میکنی.:41:
داک e7 فقط با کامپیوتر کار میکنه.
پس اگه e7 رو به ایپاد وصل کنی فرقی نداره با اینکه e6 رو به ایپاد وصل کنی.
و با توجه به اینکه e11 امپ بهتری از e6 هستش و کووان صدای بهتری نسبت به ایپاد داره پس دیگه سوالی باقی نمیمونه.
البته باید این رو اضافه کنم که استفاده ی آمپ با ایپاد علاوه بر افزایش قدرت جزییات آهنگ رو هم افزایش میده
ولی کووان و امپ تاثیر انچنانی روی جزییات نداره ولی قدرت بیشتر میشه (بیشتر از قدرتی که با ایپاد با همون آمپ میگیری).
سوالی بود بپرس .

peaceful1
29-06-2012, 15:43
با احتساب هزینه ایی که دارید میکنید نه خیلی تفاوت نمیکنه.
اگه اون هزینه صرف خرید هدفون با کیفیت تر و مناسب و سازگار تر با پلیر شما بشه خیلی کار منطقی تری هست.

پس اگه e7 رو به ایپاد وصل کنی فرقی نداره با اینکه e6 رو به ایپاد وصل کنی.
و با توجه به اینکه e11 امپ بهتری از e6 هستش و کووان صدای بهتری نسبت به ایپاد داره پس دیگه سوالی باقی نمیمونه.
البته باید این رو اضافه کنم که استفاده ی آمپ با ایپاد علاوه بر افزایش قدرت جزییات آهنگ رو هم افزایش میده
ولی کووان و امپ تاثیر انچنانی روی جزییات نداره ولی قدرت بیشتر میشه (بیشتر از قدرتی که با ایپاد با همون آمپ میگیری).

ممممممم...

ای کاش این قسمت رو کمی بیشتر باز میکردی.

t-jays
29-06-2012, 20:14
ممممممم...

ای کاش این قسمت رو کمی بیشتر باز میکردی.
چشم:
اینکه پلیر کووان خروجی صدای بهتر و تنضیمات بیشتری نسبت به آیپاد داره بر کسی پوشیده نیست.
اون حرفی که در مورد جزییات زدم به این علته که آیپادها مقاومت خروجیشون حدود 7 اهمه(آیپاد نسل چهار)
همینطور که میدونیم وقتی مقاومت خارجی زیاد باشه با هدفون تشکیل دوتا مقاومت میده و باعث میشه این مقاومت هم مصرف توان داشته باشه و از جزییات آهنگ بکاهه(برای همین توصیه میکنن هدفونهای حرفه ای رو با بالاترین مقاومت بگیرین که بیشترین جزییات رو داشته باشند)
(یه قانون داریم که میگه مقاومت هدفون باید 8 برابر مقاومت خروجی منبعی باشه که بهش وصل میشه) بنابراین هدفونهای مورد استفاده با آیپاد باید بیشتر از 56 اهم مقاومت داشته باشند.
ولی مقاومت خروجی مثلا کووان i9 حدود 1/5 اهمه بنابراین با هدفونهای بالای 12 اهم مشکلی نداره.
وقتی این دوتا رو به آمپ وصل میکنیم مقاومت خروجی آمپ کمتر و معمولا نزدیک صفره بنابراین تفاوت آیپاد مشهود ولی تفاوت کووان خیلی مشهود نخواهد بود.
احتمالا امروز فردا سعی میکنم یه تاپیک مرجع در مورد آمپ و توان و گین بزارم که دوستان هم استفاده کنند. اونجا بیشتر توضیح میدم.

hasssan10
29-06-2012, 22:03
ممنون از همتون که وقت میزارید واسه راهنمایی دیگران:11:
شخصا از راهنماییهاتون خیلی استفاده کردم.:8:
موفق باشید.

t-jays
10-07-2012, 14:58
برای افرادی که علاقه مند به خرید آمپ هستند.
تاپیک زیر توصیه می شود.

ursamajor
27-07-2012, 22:27
سلام به دوستان

من الان هدفون K99 دارم و از کارت صدای آنبورد کامپیوتر دارم استفاده می کنم و امیدوارم در آینده M50 یا چیزی در همین حدود بگیرم.
چند وقت پیش با راهنمایی که از دوستان گرفتم می خواستم یه کارت صدا Titanium HD بگیرم که اصلا گیرم نیومد! ولی خوب الان می خوام یه کارت صدای اکسترنال بگیرم که هم بتونم با کامپیوتر ازش استفاده کنم و هم با لپ تاپ.
حالا با این اوصاف چی می تونم بگیرم؟ البته نمی خوام زیاد هزینه کنم.

t-jays
28-07-2012, 19:18
سلام به دوستان

من الان هدفون K99 دارم و از کارت صدای آنبورد کامپیوتر دارم استفاده می کنم و امیدوارم در آینده M50 یا چیزی در همین حدود بگیرم.
چند وقت پیش با راهنمایی که از دوستان گرفتم می خواستم یه کارت صدا Titanium HD بگیرم که اصلا گیرم نیومد! ولی خوب الان می خوام یه کارت صدای اکسترنال بگیرم که هم بتونم با کامپیوتر ازش استفاده کنم و هم با لپ تاپ.
حالا با این اوصاف چی می تونم بگیرم؟ البته نمی خوام زیاد هزینه کنم.
سلام دوست عزیز
فعلا داخل کشور توی رده ی قیمت پایین کار های کریتیو موجود هستند.
اکسترنال کریتیو هم دو مدل من بیشتر ندیدم.
که یک مدل ساده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یک مدل pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارد.
قیمت مدل ساده ی آن فکر میکنم چیزی حدودو 120 تومن باشد.
این دو مدل هم اگه بتوید گیر بیارین خوبه چون قیمت پایین ترری دارند لی من تو بازار ندیدم.
اگر توانایی خرید از خارج کشور را دارین میتونید از مدل های فیو تهیه کنید.

Vallio
28-07-2012, 22:29
سلام ، آخر هفته یه آمپ e6 و هدفون 319 akg به دستم میرسه ایشالا !
اومد ریویو میذارم !

ursamajor
31-07-2012, 23:07
سلام دوست عزیز
فعلا داخل کشور توی رده ی قیمت پایین کار های کریتیو موجود هستند.
اکسترنال کریتیو هم دو مدل من بیشتر ندیدم.
که یک مدل ساده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یک مدل pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارد.
قیمت مدل ساده ی آن فکر میکنم چیزی حدودو 120 تومن باشد.
این دو مدل هم اگه بتوید گیر بیارین خوبه چون قیمت پایین ترری دارند لی من تو بازار ندیدم.
اگر توانایی خرید از خارج کشور را دارین میتونید از مدل های فیو تهیه کنید.

سلام دوباره به دوستان

این دو مدل Surround کریتیو رو از کجا می تونم تهیه کنم؟
و برای این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کریتیو چی؟ (خودم ازش خوشم اومد) از کجا میتونم تهیه کنم که ارسال به ایران هم داشته باشه؟
در مورد فیو هم از یه یارو چینی قیمت گرفتم که مدل E10 را 85 دلار + 40 دلار هزینه پست قیمت داد که در آخر حدود 275 هزار تومن در میاد!

تشکر بسیار از راهنمایی ها

t-jays
01-08-2012, 00:46
سلام دوباره به دوستان

این دو مدل Surround کریتیو رو از کجا می تونم تهیه کنم؟
و برای این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کریتیو چی؟ (خودم ازش خوشم اومد) از کجا میتونم تهیه کنم که ارسال به ایران هم داشته باشه؟
در مورد فیو هم از یه یارو چینی قیمت گرفتم که مدل E10 را 85 دلار + 40 دلار هزینه پست قیمت داد که در آخر حدود 275 هزار تومن در میاد!

تشکر بسیار از راهنمایی ها
از مغازه ها و پاساژهای ویژه ی لوازم کامپیوتر
ارسال به ایران همیشه یه 40 دلاری خرج داره
البته زیر یک کیلو
شاید بتونید با یک سرچ ساده سایت های معتبری برای خرید پیدا کنید.

ursamajor
01-08-2012, 15:58
از مغازه ها و پاساژهای ویژه ی لوازم کامپیوتر
ارسال به ایران همیشه یه 40 دلاری خرج داره
البته زیر یک کیلو
شاید بتونید با یک سرچ ساده سایت های معتبری برای خرید پیدا کنید.

کاش یکم دقیقتر جواب می دادید.
من شهرستان هستم و می خواستم از یکی از نمایندگی ها بصورت اینترنتی یا تلفنی خرید کنم.

t-jays
01-08-2012, 17:58
من شهرستان هستم و می خواستم از یکی از نمایندگی ها بصورت اینترنتی یا تلفنی خرید کنم.
همون شهرستان مغازه هایی هستند که از تهران براتون بیارن
چون من الان سرچ کردم سایت های معتبر که من میشناسم موجود نداشتن.

Vallio
02-08-2012, 10:29

همون شهرستان مغازه هایی هستند که از تهران براتون بیارن
چون من الان سرچ کردم سایت های معتبر که من میشناسم موجود نداشتن.

من لینک خرید آمپ های فیو رو از معتبر ترین فروشگاه اینترنتی گذاشتم اما مدیران محترم پاک کردند پست رو !
کارت صدای حرفه ای کریتیو هم داره .

توی سایت چاره . آی آر ، انگلیسی بزنید فیو ، سه مدلش هست اما قیمت رو که میدونید !

fereydoon1
10-08-2012, 11:08
سلام ، آخر هفته یه آمپ e6 و هدفون 319 akg به دستم میرسه ایشالا !اومد ریویو میذارم !داداش نیومد آمپ شما ؟

soroshea
10-08-2012, 12:51
سلام . کسی اینجا هست که حرفه ای باشه ؟
من یه HD25-1 II سنهایزر دارم با یه C421 JDS Labs . حالا
1 ) LOD م خراب شده و وقتی آمپ با آیپاد تو جیبمه و تکون می خوره صداش قطع و وصل می شه . کسی می دونه چی کارش می تونم بکنم بجز برگردوندنش ؟ (LOD کاستوم ه با 3 تا سیم که 2 تاشون مس و 1 کیشون نقره ست )
2 ) اگه میشه یه کارت صدای اکسترنال خوب معرفی کنید تا سطح 500 دلار . آهنگ با گیتار ضبط می کنم . موزیک هم زیاد گوش می دم با foobar 2000 بیشتر Technical , Melodic Death Metal و بعضی وقتا Symphonic Gothic و همچنین کلاسیک .
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم . ضمنا اینو توی Head-fi هم می زارم .

t-jays
12-08-2012, 19:01
سلام . کسی اینجا هست که حرفه ای باشه ؟
من یه HD25-1 II سنهایزر دارم با یه C421 JDS Labs . حالا
1 ) LOD م خراب شده و وقتی آمپ با آیپاد تو جیبمه و تکون می خوره صداش قطع و وصل می شه . کسی می دونه چی کارش می تونم بکنم بجز برگردوندنش ؟ (LOD کاستوم ه با 3 تا سیم که 2 تاشون مس و 1 کیشون نقره ست )
2 ) اگه میشه یه کارت صدای اکسترنال خوب معرفی کنید تا سطح 500 دلار . آهنگ با گیتار ضبط می کنم . موزیک هم زیاد گوش می دم با foobar 2000 بیشتر Technical , Melodic Death Metal و بعضی وقتا Symphonic Gothic و همچنین کلاسیک .
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم . ضمنا اینو توی Head-fi هم می زارم .
سلام
حرفه ای که نه ولی یه چیزایی بلدیم
1.اینکه این کابل قطعی داره یعنی یکی یا چندتا از سیماش احتیاج به لحیم مجدد دارند
با توجه به جنس و نوع فیشتون شاید بشه از همون فیش استفاده کرد شاید هم باید فیش جدیدی تهیه کنید
خیلی مهمه که تشخیص بدین قطعی از کدوم سر سیمه
در هر صورت کار یک DIY با تجربست
از یکی از بچه های همین سایت در این مورد میتونید کمک بگیرین
klipsch
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در مورد سوال دوم
بهترین کار استفاده از یک آمپ و داک حرفه ای و به صورت مجزاست.
یکی از دو دستگاهی که من تو این رده ی قیمت میشناسم این دوتاست. ولی اینکه چقدر با هم مچ بشن نمیدونم.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

half_life3
16-08-2012, 17:46
سلام.میخوام یه امپلی فایر FIIO E11 بگیرم از سایت چاره.ولی نمیدونم به ایفون وصل میشه یا نه.کسی میدونه که ایا توی جعبش کابل L9 برای وصل شدن به ایفون موجود هست یا نه؟اگه نیست چه مدلی بگیرم که بتونم با هدفون HD25-1 II و گوشی ایفون 4اس درحد 400 تومن وصل کنم؟
اگه کابل نداره کجا میتونم کابل L9 گیر بیارم؟

ممنون

t-jays
18-08-2012, 03:36
سلام.میخوام یه امپلی فایر FIIO E11 بگیرم از سایت چاره.ولی نمیدونم به ایفون وصل میشه یا نه.کسی میدونه که ایا توی جعبش کابل L9 برای وصل شدن به ایفون موجود هست یا نه؟اگه نیست چه مدلی بگیرم که بتونم با هدفون HD25-1 II و گوشی ایفون 4اس درحد 400 تومن وصل کنم؟
اگه کابل نداره کجا میتونم کابل L9 گیر بیارم؟

ممنون
سلام
خیر این کابل توی پک نیست
شاید از نمایندگی های اپل بتونند براتون کابلش رو تهیه کنند.
یا احتمالا پایتخت
حتما کابل نمیخواد
با کابل کبفیت بهتری داره
ولی با همون کابل توی جعبه هم میتونید استفاده کنید که خیلی هم خوب جواب میده.
اگر فقط توانایی خرید از ایران رو دارین غیر از فیو انتخاب ندارین
ضمن اینکه اگر بگین برای چی اصلا میخواین آمپ تهیه کنید من شاید بتونم راهکارهای کم خرج تری براتون داشته باشم.

Faraz_sm
26-09-2012, 14:02
به طور جدی نیاز به یه آمپ یا دک\آمپ خوب دارم که تو ایران قابل تهیه یا سفارش باشه.
پورتابل بودن مهم نیست. ترجیحا با یو ای بی وصل بشه و اینکه قیمت از ۳۰۰-۴۰۰ تجاوز نکنه.
بهترین پیشنهاد چیه؟

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

t-jays
26-09-2012, 15:24
به طور جدی نیاز به یه آمپ یا دک\آمپ خوب دارم که تو ایران قابل تهیه یا سفارش باشه.
پورتابل بودن مهم نیست. ترجیحا با یو ای بی وصل بشه و اینکه قیمت از ۳۰۰-۴۰۰ تجاوز نکنه.
بهترین پیشنهاد چیه؟

اگه تو فکرش باشید که خودتون بسازید میتونم مدل بسیار عالی o2 رو بهتون معرفی کنم
که تموم شدش بیشتر از 100 تومن نمیشه
در مورد امپ و داک هم مدلهایی از بهرینگر و ام اودیو توی بازار دیدم ولی تست نکردم
بستگی به کاربردتون کارت صدا های ان بورد ام اودیو رو هم میتونید تهیه کنید.

musketeer
26-09-2012, 15:31
سلام دوستان
آمپ پرتابل تو بازار چیزی هست؟

t-jays
27-09-2012, 00:43
سلام دوستان
اخرین اصلاعی که من دارم امپ های فیو هستند
البته شرکت هایی هستند که میتونند براتون وارد کنند
پس میتونید از سایت هایی مثل ebay و امازون هم استفاده کنید.
ولی پول پست رو باید بپردازین

Faraz_sm
27-09-2012, 11:47
اگه تو فکرش باشید که خودتون بسازید میتونم مدل بسیار عالی o2 رو بهتون معرفی کنم
که تموم شدش بیشتر از 100 تومن نمیشه
در مورد امپ و داک هم مدلهایی از بهرینگر و ام اودیو توی بازار دیدم ولی تست نکردم
بستگی به کاربردتون کارت صدا های ان بورد ام اودیو رو هم میتونید تهیه کنید.

اتفاقا خیلی دوست دارم خودم بسازم. کار با هویه و لحیم رو‌خوب بلدم:-)
تو بخش های-فای یکی از دوستان یه نمونه لامپی ساخته بود که خوب هم جواب داده بود.
خوب راهنماییم می کنید که بتونم کیت کامل لوازمی‌که لازم هست رو از جای معتبر تهیه کنم و نقشه مدار رو هم بدم برام چاپی رو برد بزنن؟!

Faraz_sm
27-09-2012, 11:51
اخرین اصلاعی که من دارم امپ های فیو هستند
البته شرکت هایی هستند که میتونند براتون وارد کنند
پس میتونید از سایت هایی مثل ebay و امازون هم استفاده کنید.
ولی پول پست رو باید بپردازین

من فیو ای ۱۱ و ای ۶ رو با هدفونم تست کردم، تفاوت زیادی حس نمی شد.
یه ۱۰۰ دلار گیفت کارت تو آمازون دارم که گیر کرده. اطلاعی در مورد نحوه خرید دارید؟ نمی خوام پول الکی به واسطه بدم...

fereydoon1
27-09-2012, 12:20
سلام دوستان

چاره داشت ولی تموم کرد
من یه fiio e11 از آمازون سفارش دادم تا 20 روز دیگه میرسه

t-jays
27-09-2012, 16:38
اتفاقا خیلی دوست دارم خودم بسازم. کار با هویه و لحیم رو‌خوب بلدم:-)
تو بخش های-فای یکی از دوستان یه نمونه لامپی ساخته بود که خوب هم جواب داده بود.
خوب راهنماییم می کنید که بتونم کیت کامل لوازمی‌که لازم هست رو از جای معتبر تهیه کنم و نقشه مدار رو هم بدم برام چاپی رو برد بزنن؟!

این امپی که میگم لامپی نیست
ولی یکی از بهترین امپ های ترانزیستوری تو رده ی خودشه
قطعاتشم همه موجوده
ولی باید زبات خوب باشه
چون نقشش یه نموره پیچیدست یه مدتی دستت بند میشه
یه سری از شرکت ها هم اومدن این امپ رو ساختن و اماده میفروشن
اینم لینک ساخت
موفق باشید
سوالی هم بود در خدمتم
چون خودمم تا وسطای ساختش پیش رفتم

t-jays
27-09-2012, 16:39
من فیو ای ۱۱ و ای ۶ رو با هدفونم تست کردم، تفاوت زیادی حس نمی شد.
یه ۱۰۰ دلار گیفت کارت تو آمازون دارم که گیر کرده. اطلاعی در مورد نحوه خرید دارید؟ نمی خوام پول الکی به واسطه بدم...

پیام خصوصی براتون دادم.

Faraz_sm
30-09-2012, 20:09
این امپی که میگم لامپی نیست
ولی یکی از بهترین امپ های ترانزیستوری تو رده ی خودشه
قطعاتشم همه موجوده
ولی باید زبات خوب باشه
چون نقشش یه نموره پیچیدست یه مدتی دستت بند میشه
یه سری از شرکت ها هم اومدن این امپ رو ساختن و اماده میفروشن
اینم لینک ساخت
موفق باشید
سوالی هم بود در خدمتم
چون خودمم تا وسطای ساختش پیش رفتم

ممنون، از نظر زبان مشکلی ندارم. ولی برای خرید قطعاتش ترجیح می دم با کسی که مارک ها و تفاوتهاشون رو می شناسه و خودش جواب گرفته هماهنگ باشم. شما ساختت کی تموم می شه؟ این آماده ها رو تست کردید؟

t-jays
30-09-2012, 23:59
ممنون، از نظر زبان مشکلی ندارم. ولی برای خرید قطعاتش ترجیح می دم با کسی که مارک ها و تفاوتهاشون رو می شناسه و خودش جواب گرفته هماهنگ باشم. شما ساختت کی تموم می شه؟ این آماده ها رو تست کردید؟

دوست عزیز واقعا نمیتونم قولی بدم چون منم باید بدم به یکی دیگه نقششو طراحی کنه
اینکه باید چه مارکی بخرین خودش توضیح داده
افراد زیادی هم تو همون سایت و جاهای دیگه هستند که ساختند
اگر عجله دارین به فکر یه راه دیگه باید باشید.
اگر هم نه
تموم شد خبرتون میکنم

Faraz_sm
05-10-2012, 01:45
سلام
یکی از دوستام می تونه خرید من تو آمازون رو تو کانادا تحویل بگیره و برام بفرسته و من هم 100$ برای خرج کردن دارم....
با اینکه Fiio ها رو تست کردم و زیاد چنگی به دل نمی زد ولی تو این رنج قیمت مثل اینکه بازار رو قبضه کرده... تو آمازون گشتم و چند تا جایگزین پیدا کردم... یه نگاه بندازین ببینید انتخاب کدوم منطقی تره؟!
Qinpu Q-2 Hybrid Integrated Amplifier[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این در حقیقت یه آمپ برای بلندگوی رو میزی هست که خروجی هدفون هم داره... ولی تو نظرات از کیفیتش به عنوان آمپ هدفون تعریف شده....

Dayton Audio DTA-100a Class-T Digital Mini Amplifier 50 WPC[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی تعریف خوب از این آمپ شده...

CAD Audio HA4 4-Channel Stereo Headphone Amplifier

که فکر می کنم بیشتر برای اتصال گیتار و بقیه اینسترومنت ها کاربرد داشته باشه.... کاربر هاش با هدفون های امپدانس بالا ازش نتیجه خوب گرفتن ولی مثل اینکه از نظر ساخت ضعف داره...

Topping TP21 Class T Digital Mini Amplifier with Headphone 25 WPC

از این آمپ کوچولو هم زیاد تعریف شده و همه می گن به قیمتش می ارزه....

این هم لینک فیو ها که قیمت های بعضی شون مثل E11 افت کرده:

Firestone Audio Cute Curve - Silver Headphone Amplifier[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به این کوچولو هم پول ما نمی رسه وگرنه چیز خیلی خوبی بود....

برای یاد آوری: برای موزیک گوش دادن از لپ تاپ و تبلت موتورولا و هدفون ادیوتکنیکا M50 استفاده می کنم....

t-jays
05-10-2012, 19:43
سلام
یکی از دوستام می تونه خرید من تو آمازون رو تو کانادا تحویل بگیره و برام بفرسته و من هم 100$ برای خرج کردن دارم....
با اینکه Fiio ها رو تست کردم و زیاد چنگی به دل نمی زد ولی تو این رنج قیمت مثل اینکه بازار رو قبضه کرده... تو آمازون گشتم و چند تا جایگزین پیدا کردم... یه نگاه بندازین ببینید انتخاب کدوم منطقی تره؟!
Qinpu Q-2 Hybrid Integrated Amplifier

این در حقیقت یه آمپ برای بلندگوی رو میزی هست که خروجی هدفون هم داره... ولی تو نظرات از کیفیتش به عنوان آمپ هدفون تعریف شده....

Dayton Audio DTA-100a Class-T Digital Mini Amplifier 50 WPC

کلی تعریف خوب از این آمپ شده...

CAD Audio HA4 4-Channel Stereo Headphone Amplifier

که فکر می کنم بیشتر برای اتصال گیتار و بقیه اینسترومنت ها کاربرد داشته باشه.... کاربر هاش با هدفون های امپدانس بالا ازش نتیجه خوب گرفتن ولی مثل اینکه از نظر ساخت ضعف داره...

Topping TP21 Class T Digital Mini Amplifier with Headphone 25 WPC

از این آمپ کوچولو هم زیاد تعریف شده و همه می گن به قیمتش می ارزه....

این هم لینک فیو ها که قیمت های بعضی شون مثل E11 افت کرده:

Firestone Audio Cute Curve - Silver Headphone Amplifier

به این کوچولو هم پول ما نمی رسه وگرنه چیز خیلی خوبی بود....

برای یاد آوری: برای موزیک گوش دادن از لپ تاپ و تبلت موتورولا و هدفون ادیوتکنیکا M50 استفاده می کنم....
سلام
شما نگفتی رو میزی میخوای یا پرتابل
چون از هر دو مدل انتخاب کرده بودی انگار
یه چیزیم در مورد e11 بگم اینه که
فقط با باتری کار میکنه
یعنی وقتی داره شارژ میشه کار نمیکنه
پس گزینه ی خوبی برات نیست خیلی
اگه از لهاذ کارایی باشه e7 بهترین کارایی رو داره
چون هم امپه هم داکه هم پرتابل و کیفیت خوبیم داره
مخصوصا که با لپ تاپ هم داک میتونه خیلی برای شما مفید باشه و صدای بهتری بده.
یه نکته دیگه اینکه خیلی رو نظرات کاربرات تو امازون حساب باز نکنبد
چون ممکنه فردی که داره نظر میده اصلا متخصص نباشه.
توی head-fi بیشتر بگردین
ولی من نظرم رو همون e7 هستش چون بیشترین کارایی رو داره
مگر اینکه رو میزی بخواین

Faraz_sm
05-10-2012, 23:07
سلام
شما نگفتی رو میزی میخوای یا پرتابل
چون از هر دو مدل انتخاب کرده بودی انگار
یه چیزیم در مورد e11 بگم اینه که
فقط با باتری کار میکنه
یعنی وقتی داره شارژ میشه کار نمیکنه
پس گزینه ی خوبی برات نیست خیلی
اگه از لهاذ کارایی باشه e7 بهترین کارایی رو داره
چون هم امپه هم داکه هم پرتابل و کیفیت خوبیم داره
مخصوصا که با لپ تاپ هم داک میتونه خیلی برای شما مفید باشه و صدای بهتری بده.
یه نکته دیگه اینکه خیلی رو نظرات کاربرات تو امازون حساب باز نکنبد
چون ممکنه فردی که داره نظر میده اصلا متخصص نباشه.
توی head-fi بیشتر بگردین
ولی من نظرم رو همون e7 هستش چون بیشترین کارایی رو داره
مگر اینکه رو میزی بخواین

من فقط پشت میزم موزیک گوش می دم و پرتابل بودن برام مزیت نیست... می خوام بهترین انتخاب رو بکنم...
فیو E7 رو با ورودی 3.5 میلیمتری با تبلت و هدفونم امتحان کردم... هیچ بهبود عملکردی حس نمی شد و آپشن روی e7 فقط بیس رو به صورت ناخوشایند زیاد می کرد....
ولی اکه با ورودی یو اس بی بهتر جواب می ده شاید برم سمتش....
مدل های دیگه چطور بودن؟!

t-jays
06-10-2012, 13:35
من فقط پشت میزم موزیک گوش می دم و پرتابل بودن برام مزیت نیست... می خوام بهترین انتخاب رو بکنم...
فیو E7 رو با ورودی 3.5 میلیمتری با تبلت و هدفونم امتحان کردم... هیچ بهبود عملکردی حس نمی شد و آپشن روی e7 فقط بیس رو به صورت ناخوشایند زیاد می کرد....
ولی اکه با ورودی یو اس بی بهتر جواب می ده شاید برم سمتش....
مدل های دیگه چطور بودن؟!
من احساس میکنم که یه کم شاید دقتتون به صدا کم بوده
چون من e11 رو که با m50 گوش میکنم تفاوت صدا بسیار محسوس هستش
در هر حال من e10 رو بهترین انتخاب میدونم توی این قیمت
ریویو های خیلی خوبی هم ازش خوندم
پیشنهاد من اینه که توی این رده ی قیمت به فکر همین فیو باشید
چون خیلی عالی تو این رده ی قیمت جواب دادن
البته شما نظر rave رو هم حتما بپرس
یکی از دوستان هم امپ بسیار خوبشون رو قصد فروش دارند
البته بیشتر از بودجه ی شماست
ولی امپ مورد نظر یکی از بهترین امپ های پورتابل دنیا توی رده ی خودشه
فکر میکنم حدود 800 تومن قیمت گذاری کردند.

Faraz_sm
06-10-2012, 16:04
من احساس میکنم که یه کم شاید دقتتون به صدا کم بوده
چون من e11 رو که با m50 گوش میکنم تفاوت صدا بسیار محسوس هستش
در هر حال من e10 رو بهترین انتخاب میدونم توی این قیمت
ریویو های خیلی خوبی هم ازش خوندم
پیشنهاد من اینه که توی این رده ی قیمت به فکر همین فیو باشید
چون خیلی عالی تو این رده ی قیمت جواب دادن
البته شما نظر rave رو هم حتما بپرس
یکی از دوستان هم امپ بسیار خوبشون رو قصد فروش دارند
البته بیشتر از بودجه ی شماست
ولی امپ مورد نظر یکی از بهترین امپ های پورتابل دنیا توی رده ی خودشه
فکر میکنم حدود 800 تومن قیمت گذاری کردند.

البته تو شلوغی پاساژ پایتخت نمی شد خیلی دقیق شد و اینکه فروشنده هم شاکی بود از من...
در ضمن اتصال بین تبلت و آمپ هم با سیم 3.5 میل بود که کارآیی یو اس بی رو نخواهد داشت و اینکه خروجی تبلتم به خودی خود قابل قبول و بهتر از لپ تاپه و همین خوب بودن درصد تفاوت رو کم می کرد.
آمپی مه فرمودید رو هم دیدم و واقعا جالب و خوبه. ولی من می خوام پولی که تو آمازون دارم رو خرج کنم.
منتظر نظرات.rave عزیز هم هستم.

rave-87
06-10-2012, 18:32
البته تو شلوغی پاساژ پایتخت نمی شد خیلی دقیق شد و اینکه فروشنده هم شاکی بود از من...
در ضمن اتصال بین تبلت و آمپ هم با سیم 3.5 میل بود که کارآیی یو اس بی رو نخواهد داشت و اینکه خروجی تبلتم به خودی خود قابل قبول و بهتر از لپ تاپه و همین خوب بودن درصد تفاوت رو کم می کرد.
آمپی مه فرمودید رو هم دیدم و واقعا جالب و خوبه. ولی من می خوام پولی که تو آمازون دارم رو خرج کنم.
منتظر نظرات.rave عزیز هم هستم.

اولاً چونکه شما می خواین توی منزل استفاده کنین، دو راه دارین، یا فقط آمپ تهیه کنین در اینصورت اگر از پلیرهای اپل یا سانسا دارین، یکدونه کابل لاین اوت (LOD ) هم نهیه کنین ، اگر می خواین از لپ تاپ استفاده کنین، گزینۀ dac/amp پیشنهاد میشه (واضحه که کیفیتی که با dac/amp می گیرین بهتره معمولاً)
دوماً چونکه شما فقط از آمازون می خواین خرید کنین، دو گزینۀ پیشنهادی داری یکی fiio e17 و اونیکی HRT HeadStreamer هست کههردو تقریباً یک قیمت دارن (حدود 138$) اگر می خوایی حتماً زیر 100 دلار خرج کنی خب گزینت میشه fiio e10
مقایسۀ بین e17 و HRT HeadStreamer رو میتونی به طور سریع توی این جمله ها پیدا کنی:

The question here is what sort of a sound signature do you prefer? The Fiios are darker and more relaxed, (though the E17 actually have a very punchy bass, more than the HeadStreamer’s), fuller on the mids and lows, smoother and have better layering. The HeadStreamer more forward, less dark, faster pace, better bass speed and articulation.

The PRaT is much better than either Fiios, the forward presentation tend to carry the energy of fast paced music better, the bass detail and articulation being much better than the Fiios

فیو سوند استیج بزرگترو سه بعدی تری هستش

Vallio
20-10-2012, 12:34
دیشب آخر شب خواستم توی چاره فیو E3 بگیرم نوشته بود 37500 الان صبح که پول ریختم توی کارتم اومدم بخرمش نوشته 54600 تومن !
شما بگین چی کار میشه کرد ؟!

کسی قیمت های پایتخت رو جدیداً داره ؟! این چاره هم انگار با جیب ما ...

t-jays
20-10-2012, 14:57
دیشب آخر شب خواستم توی چاره فیو E3 بگیرم نوشته بود 37500 الان صبح که پول ریختم توی کارتم اومدم بخرمش نوشته 54600 تومن !
شما بگین چی کار میشه کرد ؟!

کسی قیمت های پایتخت رو جدیداً داره ؟! این چاره هم انگار با جیب ما ...
سلام
این امپ 10 دلار قیمتشه
نکنه هر دلار شده 5 هزار تومن که این قیمتشه
قیمت حقیقیش 100 درصد باید زیر 50 تومن باشه
یه سری راه حل داری که برات پیغام خصوصی میدم

t-jays
24-12-2012, 19:10
با توجه به محدود بودن امپ های هدفون در ایران و همچنین قیمت بسیار بالای انها
یکی از بهترین راه کارها اینه که خودمون دست به کار بشیم و اقدام به ساخت امپ بکنیم.
خدمت دوستان علاقه مند بگم که تا مرحله ی چاپ برد امپ o2 رو انجام دادم و انشالله بعد از امتحانات امپ رو میسازم و نتایج رو اعلام میکنم.
تا دوستانی هم که علاقه مند به ساخت هستند بتونن خودشون امپشون رو بسازند.
موفق باشید.

ursamajor
25-12-2012, 01:18
با توجه به محدود بودن امپ های هدفون در ایران و همچنین قیمت بسیار بالای انها
یکی از بهترین راه کارها اینه که خودمون دست به کار بشیم و اقدام به ساخت امپ بکنیم.
خدمت دوستان علاقه مند بگم که تا مرحله ی چاپ برد امپ o2 رو انجام دادم و انشالله بعد از امتحانات امپ رو میسازم و نتایج رو اعلام میکنم.
تا دوستانی هم که علاقه مند به ساخت هستند بتونن خودشون امپشون رو بسازند.
موفق باشید.

خب مدار و لیست قطعات رو بزار تا ما هم به فیض برسیم:n20:

t-jays
25-12-2012, 12:04
خب مدار و لیست قطعات رو بزار تا ما هم به فیض برسیم:n20:
یه کم صبور باشین تا من به نتیجه ی کامل برسم بعد بزارم
اینجوری اگر هم دوستان جایی به مشکل بر خوردند میتونم راهنمایی کنم
اگر هم کیفیت مطلوبی نداشت شمت ضرری نمیکنی:n01:

iran79
04-01-2013, 19:55
دوستان به نظرتون برای دستگاه پخش کننده سامسونگ P2 با هدفون زنهایزر مدل cx271 آمپ لازم میشه؟
کلا روی اینا آمپ بسته بشه خوبه؟ اصلا ساپرت می کنه؟
چه مدلهایی هست؟ سایت ایرانی هست که بتونم مدلهارو ببینم؟

h.khafan
04-01-2013, 22:18
دوستان کسی تا حالا امپ پرتابل رو خودش ساخته؟

من خیلی علاقه مندم که یکی بسازم ولی مراحل کار رو نمیدونم... که باید از کجا شروع کنم؟

اگر دوستان کمک کنن ممنون میشم...عجله ای ندارم اما قصد کردم که بسازمش و میسازمش...

از این سه لینکی که دادم به نظرتون کدوم بهتر طراحی شده؟ من اطلاعات خواصی تو این زمینه ندارم و تازه کارم تو این زمینه...

برای خوندن نقشه ی اجرایی از کجا باید شروع کنم ؟ کتاب لازمه یا منبعی توی وب سرغ دارید ؟

ممنون

h.khafan
05-01-2013, 22:54
دوستان به نظرتون برای دستگاه پخش کننده سامسونگ P2 با هدفون زنهایزر مدل cx271 آمپ لازم میشه؟
کلا روی اینا آمپ بسته بشه خوبه؟ اصلا ساپرت می کنه؟
چه مدلهایی هست؟ سایت ایرانی هست که بتونم مدلهارو ببینم؟

نه دوست عزیز این هدفون با Impedance 16 با هر جور پلیری درایو میشه و نیاز به امپ نداره...

اگر هدفونی داری که نیروی زیادی برای درایو شدن کامل نیاز داره میتونی به سایت چاره بری و fiio ور سرچ کنی...

h.khafan
05-01-2013, 23:22
یه کم صبور باشین تا من به نتیجه ی کامل برسم بعد بزارم
اینجوری اگر هم دوستان جایی به مشکل بر خوردند میتونم راهنمایی کنم
اگر هم کیفیت مطلوبی نداشت شمت ضرری نمیکنی:n01:

تی جیز میشه بگی حدودا چقدر هزینه برد خرید لوازم صرفا؟ برای ساخت o2 ...

احتمالا منم دست به کار بشم...اینطور که در بارش خوندم خیلی کم ازش انتقاد شده و به نسبت قیمتش باید گزینه ی عالی ای باشه ... :n20:

t-jays
06-01-2013, 00:51
تی جیز میشه بگی حدودا چقدر هزینه برد خرید لوازم صرفا؟ برای ساخت o2 ...

احتمالا منم دست به کار بشم...اینطور که در بارش خوندم خیلی کم ازش انتقاد شده و به نسبت قیمتش باید گزینه ی عالی ای باشه ... :n20:
احتمالا یه چیزی حدود 60 الی 70 تومن
البته نمونه های دست ساز بستگی به مهارتتون معمولا کیفیت نمونه ی تولید شده در کارخانه رو نخواهند داشت.ضمن اینکه بعضی قطعات ممکنه به راحتی گیر نیاد.
ولی ساختش مخصوصا با توجه به شرایط بازار داخل خیلی به صرفه خواهد بود.

h.khafan
06-01-2013, 09:38
احتمالا یه چیزی حدود 60 الی 70 تومن
البته نمونه های دست ساز بستگی به مهارتتون معمولا کیفیت نمونه ی تولید شده در کارخانه رو نخواهند داشت.ضمن اینکه بعضی قطعات ممکنه به راحتی گیر نیاد.
ولی ساختش مخصوصا با توجه به شرایط بازار داخل خیلی به صرفه خواهد بود.

ممنون..فکرمیکردم زیر 150 در نیاد... با این قیمت خیلی عالی میشه ...

در مود کیفیت اگر تستهایی رو که خودش گفته انجام بدیم و نتیجه درست باشه باز هم یعنی نمیشه توقع کیفیت پیش ساخته رو داشته باشیم؟

h.khafan
06-01-2013, 22:33
خوب امروز چشم بازار رو در اوردم برای چاپ کردن برد o2 ...پایینترین قیمت سانتی متر مربعی 120 تومان بود...که برد رو برام به صورت دو رو چاپ بزنن و خلاصه اماده تحویل بدن...شما برای برد چقدر هزینه کردید؟ 120 سانتی خوبه؟

قطعات هم ک چشمتون روز بد نبینه...گویا این دوستان قطعه فروش خیلی سیر تشریف دارن..زحمت نگاه کردن به لیست رو هم به خودشون ندادن ..به زور چند مدلی رو براشون خوندم گفتن نا یابه باید از چین برات بیاریم! شما همه ی قطعات رو از داخل کشور تونستی تهیه کنی؟

من از فردا میرم سراغ خرید قطعات ببینم چیا گیرم میاد تا بعد اگر چیزی موند سفارش بدم...

واینکه یک سوال...توی لیست قطعات اونهایی ک هیچ چیز توی Reference اشون نزده و اونهایی ک گفته برای ورژن دسکتاپ لازمه هم باید خریداری شه دیگه ؟درسته؟

اونهایی که n/a زده اونهایی هستن که به طور مستقیم به مدار وصل نمیشن و به بقیه قطعات وصل میشن درسته؟

یه توضیح مختصر بدی ممنون میشم

سوال دیگه اینکه اینهایی ک کار چاپ مدار میکنن میگن باید فایل pcb بدی...اما این پک فایلهای pcb که برای o2 هست برای چه نرم افزاریه؟ یا پروتل که باز نمیشه...

taher1980
07-01-2013, 17:02
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه ipod-nano 6th-16 gb و هدفون Pioneer DJ-1000 دارم و میخوام صدای واضحتر و قویتر و کلا حرفه ای تر بگیرم.(با یه آمپلی فایر هدفون)
نظرم رو 2 مورد جلب شده: Fiio e11 و Fiio e1
مزیت e1 اینه که دکمه های کنترل داره و e11 خیلی قویتره.ولی برا e11 کابل L9 لازم دارم که گیر نمیاد.
میتونید منو راهنمایی کنید که اگه e11 بگیرم و مجبورا از کابل داخلش(3.5 به 3.5mm) استفاده کنم خوب جواب میگیرم یا نه همون e1 بگیرم (که مستقیم Dock Connector داره)؟
ممنونم.

h.khafan
07-01-2013, 20:15
:n02:

امروز روز خوبی بود! هر چی قطعه فروش خوش نام توی جمهوری بود زیرو رو کردم اما فقط 2 تا از قطعات پیدا شد!

به هر کی رسیدم گفت اینا دیگه چیه! برای چی میخوای؟! باید بدی یکی از خارج برات بیاره...رفتم یکجا برای سفارش خرید از خارج کشور اونها هم گفتن سفارش خارجی با این تعداد (مثلا تعداد یکی دو تا خازن) امکان پذیر نیست شرکت سازنده همکاری نمیکنه با این تعداد...خلاصه فعلا قرار شد مکاتبه کنن ببینیم چی میشه...

برای چاپ برد هم یکی رو پیدا کردم که فایلهای گربر (gerber) که توسط طراح o2 توی گوگل داک قرار گرفته رو برام رو برد بزنه...چون فایله پروتل نیست گفت کمی هزینه اش بیشتر میشه..برای 1 دونه اش 20 هزار تومن و برای هر دونه ای ک اضافه بشه به اون یک دونه ی اول،5 هزار تومن اضافه میشه...یعنی دو تاش میشه 25 و 3 تا میشه 30 تومان ...

هنوز نمیدونم اون قطعاتی که توی لیست قطعات روبروش نوشته برای مدل رو میزی رو هم باید تهیه کنم یا نه؟ هرچی قطعه تو لیست هست باید تهیه شه؟

تی جیز شما همه ی قطعاتت رو تونستی تکمیل کنی از داخل؟

NINJA GAIDEN
08-01-2013, 11:38
سلام
راستش دوتا هدفون powerbeats و Detox که هر دو اصل هستن دارم و دنبال یه امپ قابل حمل هستم که به درد اینا بخوره .
از دوستانی که اطلاع دارن تقاضا دارم که اگر مدل خوبی میشناسن که تو ایران موجود باشه معرفی کنن و در صورت امکان قیمتشم بگن .
و این که اصلا امپ های قابل حمل خوب هستن ؟
مدل Fiio E11 و Fiio E6 چطوره و فرقشون با هم تو چیه ؟این دو مدل رو سایت چاره داره و به ترتیب 308 و 116 میده که قیمتش نجومیه به نظرم چون E11 قیمتش 60 دلار بیشتر نیست .
دیگه کجا ها تو تهران امپ دارن ؟
فقط خود امپ رو بگیرم میتونم به ipod classic وصل کنم یا چیز دیگه هم میخواد ؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان .

t-jays
08-01-2013, 18:14
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یه ipod-nano 6th-16 gb و هدفون Pioneer DJ-1000 دارم و میخوام صدای واضحتر و قویتر و کلا حرفه ای تر بگیرم.(با یه آمپلی فایر هدفون)
نظرم رو 2 مورد جلب شده: Fiio e11 و Fiio e1
مزیت e1 اینه که دکمه های کنترل داره و e11 خیلی قویتره.ولی برا e11 کابل L9 لازم دارم که گیر نمیاد.
میتونید منو راهنمایی کنید که اگه e11 بگیرم و مجبورا از کابل داخلش(3.5 به 3.5mm) استفاده کنم خوب جواب میگیرم یا نه همون e1 بگیرم (که مستقیم Dock Connector داره)؟
ممنونم.
سلام دوست عزیز
نکته ای که هست اینه که معمولا امپ های قابل حمل ارزون مثل fiio با استفاده از کابل 3/5 تاثیر زیادی روی کیفیت صدا نخواهند گذاشت.
و بیشتر در توان خروجی دستگاه شما تاثیر گذار خواهند بود که تاثیر اون رو بیشتر روی فرکانس های پایین مشاهده خواهید کرد.
اگر بلندی صدایی که مد نظرتونه رو همین الان هم دارید e01 گزینه ی بهتریه و صدای شفاف تری خواهید گرفت و خوب در نظر داشته باشید که باتری دستگاهتون رو مصرف خواهد کرد.
ولی اگر میخواین صدا به قدر قابل توجهی زیاد بشه و از bass boost استفاده کنید . بهتره از e6 استفاده کنی که هم ارزونتره هم اندازه ی خود ipod هستش.
من خودم e11 رو با کابل 3/5 استفاده میکنم و به خوبی جواب میده.
ولی خوب کیفیت سیگنالی که از دستگاهتون می گیرید به نسبت داک کانکتور پایینتر خواهد بود.
البته به نظر من هدفون شما به توان بیشتر برای درایو شدن احتیاج نداره.

:n02:

امروز روز خوبی بود! هر چی قطعه فروش خوش نام توی جمهوری بود زیرو رو کردم اما فقط 2 تا از قطعات پیدا شد!

به هر کی رسیدم گفت اینا دیگه چیه! برای چی میخوای؟! باید بدی یکی از خارج برات بیاره...رفتم یکجا برای سفارش خرید از خارج کشور اونها هم گفتن سفارش خارجی با این تعداد (مثلا تعداد یکی دو تا خازن) امکان پذیر نیست شرکت سازنده همکاری نمیکنه با این تعداد...خلاصه فعلا قرار شد مکاتبه کنن ببینیم چی میشه...

برای چاپ برد هم یکی رو پیدا کردم که فایلهای گربر (gerber) که توسط طراح o2 توی گوگل داک قرار گرفته رو برام رو برد بزنه...چون فایله پروتل نیست گفت کمی هزینه اش بیشتر میشه..برای 1 دونه اش 20 هزار تومن و برای هر دونه ای ک اضافه بشه به اون یک دونه ی اول،5 هزار تومن اضافه میشه...یعنی دو تاش میشه 25 و 3 تا میشه 30 تومان ...

هنوز نمیدونم اون قطعاتی که توی لیست قطعات روبروش نوشته برای مدل رو میزی رو هم باید تهیه کنم یا نه؟ هرچی قطعه تو لیست هست باید تهیه شه؟

تی جیز شما همه ی قطعاتت رو تونستی تکمیل کنی از داخل؟
سلام
من برد رو طراحی کردم احتیاجی نیست شما دوباره طراحی کنی
من بعضی از مقاومت ها رو نتونستم تهیه کنم که احتمالا باید معادلش رو تهیه کنم
متاسفانه الان فایلش و قطعات پیشم نیست که بتونم توضیح بدم
اگر یه کم صبر کنید مراحل کامل ساخت رو یه 2 هفته دیگه توضیح میدم
چون خودمم هنوز نساختم.
موفق باشید

سلام
راستش دوتا هدفون powerbeats و Detox که هر دو اصل هستن دارم و دنبال یه امپ قابل حمل هستم که به درد اینا بخوره .
از دوستانی که اطلاع دارن تقاضا دارم که اگر مدل خوبی میشناسن که تو ایران موجود باشه معرفی کنن و در صورت امکان قیمتشم بگن .
و این که اصلا امپ های قابل حمل خوب هستن ؟
مدل Fiio E11 و Fiio E6 چطوره و فرقشون با هم تو چیه ؟این دو مدل رو سایت چاره داره و به ترتیب 308 و 116 میده که قیمتش نجومیه به نظرم چون E11 قیمتش 60 دلار بیشتر نیست .
دیگه کجا ها تو تهران امپ دارن ؟
فقط خود امپ رو بگیرم میتونم به ipod classic وصل کنم یا چیز دیگه هم میخواد ؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی دوستان .
سلام دوست عزیز
اصلا برای چی می خواین امپ تهیه کنید؟
از خروجی صدایی که از ایپاد با این هدفونها می گیرید راضی نیستید؟
فعلا فقط امپ های فیو در کشور موجوده
برای وصل کردنش یه کابل هست که تو جعبه ی امپ موجوده.
موفق باشید.

NINJA GAIDEN
08-01-2013, 19:09
سلام دوست عزیز
نکته ای که هست اینه که معمولا امپ های قابل حمل ارزون مثل fiio با استفاده از کابل 3/5 تاثیر زیادی روی کیفیت صدا نخواهند گذاشت.
و بیشتر در توان خروجی دستگاه شما تاثیر گذار خواهند بود که تاثیر اون رو بیشتر روی فرکانس های پایین مشاهده خواهید کرد.
اگر بلندی صدایی که مد نظرتونه رو همین الان هم دارید e01 گزینه ی بهتریه و صدای شفاف تری خواهید گرفت و خوب در نظر داشته باشید که باتری دستگاهتون رو مصرف خواهد کرد.
ولی اگر میخواین صدا به قدر قابل توجهی زیاد بشه و از bass boost استفاده کنید . بهتره از e6 استفاده کنی که هم ارزونتره هم اندازه ی خود ipod هستش.
من خودم e11 رو با کابل 3/5 استفاده میکنم و به خوبی جواب میده.
ولی خوب کیفیت سیگنالی که از دستگاهتون می گیرید به نسبت داک کانکتور پایینتر خواهد بود.
البته به نظر من هدفون شما به توان بیشتر برای درایو شدن احتیاج نداره.

سلام
من بعضی از مقاومت ها رو نتونستم تهیه کنم که احتمالا باید معادلش رو تهیه کنم
متاسفانه الان فایلش و قطعات پیشم نیست که بتونم توضیح بدم
اگر یه کم صبر کنید مراحل کامل ساخت رو یه 2 هفته دیگه توضیح میدم
چون خودمم هنوز نساختم.
موفق باشید

سلام دوست عزیز
اصلا برای چی می خواین امپ تهیه کنید؟
از خروجی صدایی که از ایپاد با این هدفونها می گیرید راضی نیستید؟
فعلا فقط امپ های فیو در کشور موجوده
برای وصل کردنش یه کابل هست که تو جعبه ی امپ موجوده.
موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون .
میخوام شفافیت و بلندی صدا بیشتر بشه .
امروز مدل e11 رو ۲۵۰ و e7 رو ۳۸۰ قیمت گرفتم . فرقشون چیه و کدوم بهتره ؟

h.khafan
08-01-2013, 21:03

طراحیه برد که موجود بود تو همون وبلاگ o2 فقط فایلهاش گربر بود که همه جا انجام نمیدن چاپش رو...ولی من یکیو پیدا کردم که بزنه همونو...پروتل کردیش شما؟

فعلا که از همه طرف کاری جز صبرکردن از ما بر نمیاد...خوش به حالتون که همه ی قطعات رو پیدا کردید...برای من که داستان شده فعلا...

ممنون از توضیحت...فقط اگر فایلهاش در دسترس بود بگو که کدوم قطعات نیازی نیست چون احتمالا من سفارش بدم از خارج بیارن نمیخوام باز ناقص بیاد یا اینکه اضافه خرید کنم.... :n01:

t-jays
09-01-2013, 00:52
ممنون از راهنماییتون .
میخوام شفافیت و بلندی صدا بیشتر بشه .
امروز مدل e11 رو ۲۵۰ و e7 رو ۳۸۰ قیمت گرفتم . فرقشون چیه و کدوم بهتره ؟
مدل e7 یک داک امپ هستش
داک وظیفش اینه که اطلاعات کامپیوتر رو تبدیل به موج کنه و امپ وظیفش اینه که این امواج رو تقویت کنه
مدل e7 قسمت داکش فقط وقتی کار میکنه که به کامپیوتر متصل باشه
به عیارت دیگه اگر شما بیاین و به ایپاد وصلش کنید دارید فقط از قسمت امپش استفاده میکنید
پس بهتره پول چیزیرو که احتیاجی بهش ندارید رو پرداخت نکنین.
من فکر میکنم همون مدل e01 بهترین انتخاب برای شما باشه
ولی اگر بتونین قبل از خرید یه تست بکنین که مطمئن بشین بهتره
موفق باشید.

t-jays
09-01-2013, 00:53
طراحیه برد که موجود بود تو همون وبلاگ o2 فقط فایلهاش گربر بود که همه جا انجام نمیدن چاپش رو...ولی من یکیو پیدا کردم که بزنه همونو...پروتل کردیش شما؟

فعلا که از همه طرف کاری جز صبرکردن از ما بر نمیاد...خوش به حالتون که همه ی قطعات رو پیدا کردید...برای من که داستان شده فعلا...

ممنون از توضیحت...فقط اگر فایلهاش در دسترس بود بگو که کدوم قطعات نیازی نیست چون احتمالا من سفارش بدم از خارج بیارن نمیخوام باز ناقص بیاد یا اینکه اضافه خرید کنم.... :n01:
بله فایلش با فرمت pcb رو باید داشته باشی تا رو برد بتونن بزنن
یه دو هفته ای باید صبر کنی:n01:
موفق باشید.

fereydoon1
09-01-2013, 01:48
کابل صدای ie8 خودم صمت چپش قطع و وصل میشه کابل اضافه ندارین ؟هر مدلی که جواب بده !!هر کی میتونه برام تهیه کنه پیام بده

taher1980
09-01-2013, 15:50
با سلام t-jays عزیز
در ابتدا از راهنماییتون خیلی ممنونم.
یه سوال دیگه دارم،با توجه به اینکه کابل L9 گیر نمیاد،میتونم یه fiio e1 بگیرم که از یک طرف به داک کانکتور وصل بشه و ازخروجی 3.5 اون به ورودی fiio e11 وصل کنم؟ اگه جواب بدین که 2 تا آمپلی پست سر هم درست نیست،میتونم قسمت آمپ e1 رو غیر فعال و خارج کنم و فقط بعنوان یک کابل معمولی به e11 وصل کنم؟
سپاسگذارم.

t-jays
10-01-2013, 01:05
کابل صدای ie8 خودم صمت چپش قطع و وصل میشه کابل اضافه ندارین ؟هر مدلی که جواب بده !!هر کی میتونه برام تهیه کنه پیام بده
در قدم اول ببینین که قطعی از فیش هدفونه یا از قسمت های دیگه.

fereydoon1
10-01-2013, 01:07
در قدم اول ببینین که قطعی از فیش هدفونه یا از قسمت های دیگه.

صبح زنگ زدم نمایندگی یه نو سفارش دادم
از سیم بود
95 تومن

t-jays
10-01-2013, 01:13
با سلام t-jays عزیز
در ابتدا از راهنماییتون خیلی ممنونم.
یه سوال دیگه دارم،با توجه به اینکه کابل L9 گیر نمیاد،میتونم یه fiio e1 بگیرم که از یک طرف به داک کانکتور وصل بشه و ازخروجی 3.5 اون به ورودی fiio e11 وصل کنم؟ اگه جواب بدین که 2 تا آمپلی پست سر هم درست نیست،میتونم قسمت آمپ e1 رو غیر فعال و خارج کنم و فقط بعنوان یک کابل معمولی به e11 وصل کنم؟
سپاسگذارم.
می تونید این کار روانجام بدین
ولی خوب شما میخواین اول e1 رو تهیه کنید
اگر صداش بازم راضیتون نکرد برین و یه e11 بگیرین
گفتم بهتون
هدفونی با مشخصات هدفون شما به نظر من همون e1 کافیشه
در ضمن اینکه حتما مطمئن بشید که e1 با ipod هماهنگی کامل داره
میتونید یه ایمیل به بخش ساپورت فیو بفرسید و ازشون سوال کنید.
موفق باشید.

taher1980
10-01-2013, 10:25
می تونید این کار روانجام بدین
ولی خوب شما میخواین اول e1 رو تهیه کنید
اگر صداش بازم راضیتون نکرد برین و یه e11 بگیرین
گفتم بهتون
هدفونی با مشخصات هدفون شما به نظر من همون e1 کافیشه
در ضمن اینکه حتما مطمئن بشید که e1 با ipod هماهنگی کامل داره
میتونید یه ایمیل به بخش ساپورت فیو بفرسید و ازشون سوال کنید.
موفق باشید.

بازم از راهنماییتون و پیامتون تشکر میکنم.
دیگه کلافه شدم.هر 2 تا رو(e1 , e11) هم سفارش دادم.هفته بعد می رسه دستم.
با سپاس فراوان.

t-jays
11-01-2013, 00:37
بازم از راهنماییتون و پیامتون تشکر میکنم.
دیگه کلافه شدم.هر 2 تا رو(e1 , e11) هم سفارش دادم.هفته بعد می رسه دستم.
با سپاس فراوان.
امیدوارم به صدایی که مد نظرتونه برسید
موفق باشید.

fereydoon1
12-01-2013, 20:03
تو سایت ها که نگاه میکردم قیمت کابل ها بایای 50 دلار بود صرا گرونی این کلبلها چیه تکنولوژی خاصی داره؟

fereydoon1
02-02-2013, 16:08
بین آمپ fiio e11 ,پلایرم فاصله زیاده چی پیشنهاد میدین بینشون بزارم تا با کش قشنک کیپ بشن ؟

t-jays
04-02-2013, 00:01
بین آمپ fiio e11 ,پلایرم فاصله زیاده چی پیشنهاد میدین بینشون بزارم تا با کش قشنک کیپ بشن ؟
سلام دوست عزیر
منم همین مشکلو داشتم
از کارت ویزیت استفاده میکردم:n02:
یه 20 تایی رو میزاشتم بینشون خوب می شد
ولی بهترین کار اینه که خودتون یه کش بخرین و بعد به اندازه ی نیاز دور دستگاهاتون بگیرین
موفق باشید.

kj14
16-02-2013, 21:42
سلام به همه دوستان
برای درایو کردن هدفون z 1000 سونی چه آمپلی فایری یا کارت صدایی را پیشنهاد میکنید؟
با تشکر از همه دوستان
:n02::n02::n02:

kj14
17-02-2013, 18:35
سلام به همه دوستان
برای درایو کردن هدفون z 1000 سونی چه آمپلی فایری یا کارت صدایی را پیشنهاد میکنید؟
با تشکر از همه دوستان
:n02::n02::n02:

hhatami
01-03-2013, 11:52
دوستان برای دو هدفون سنهایزر hd280 و hd598 با بودجه پانصد هزار تومن چه آمپی رو پیشنهاد می کنید ؟ منظورم آمپی هست که دسکتاپ باشه.
متشکرم

peaceful1
02-03-2013, 14:17
تاپیک زیر بپرس:

emad_hs
01-04-2013, 17:42
سلام
دوستان اینجا کسی تونسته یک آمپ لامپی هدفون برای خودش درست کنه؟
اگر آره خوب کار میکنه؟کیفیتش چطوره؟چقدر خرج برداشته؟
ممنون

peaceful1
01-04-2013, 18:06
این جا بپرس:

fereydoon1
08-04-2013, 17:20
کابل چه هدفون هایی رو میشه به Ie8 sennheiser زد ؟

ursamajor
08-04-2013, 22:13
سلام به همه دوستان
برای اون دسته از دوستانی که قصد خرید آمپ دارن یا اینکه احیاناً قصد ساختشو، لازم دیدم چندتا نکته را به نقل از یکی از دوستان (با کمی ویرایش) اینجا بزارم، امیدوارم مفید باشه.

انتخاب امپ کار ساده ای نیست و چند دلیل داره:

هر امپ برای هر هدفونی مناسب نیست
هر امپ مناسب کاربرد هر کاربردی نیست
هر امپ بهترین نیست
ممکنه یک امپ بسیار ارزون قیمت 100 دلاری معادل یه امپ 1000 دلاری باشه اما در کاربرد خاص خودش.
ساختن امپ خیلی پیچیده نیست اما جزییات ساخت بسیار زیادی داره و تمام بحث و جدال امپ ها بر سر تفاوتی هست که اغلب قابل شنیدن و درک نیست و اگر هم باشه خیلی خیلی چشمگیر و قابل توجه برای اکثر افراد نیست.
مثلا برای هدفونی مثل M50 ترجیحا امپ لامپی انتخاب نکنید چون امپ های لامپی اغلب صدای گرم دارن که با توجه به بیس این هدفون، بیس کمی اغراق شده میشه.
سعی کنید از امپ های اماده نمونه ای انتخاب کنید چون ساخت امپ چندان کم خرج و کم دردسر نیست به خصوص برای کاربری که آشنایی چندانی با قطعات و مشخصات اونها نداره.
شما هم موفق باشید
.

A1E
09-04-2013, 11:12
سلام به همه دوستان عزیز،

من به تازگی هدفون Beyerdynamic DT990 گرفتم که متاسفانه به دلیل امپدانس بالا (250اهم) از کامپیوتر صدای خوبی نمیتونم بگیرم.

در حال حاضر می خواستم امپلیفایر FIIO E10 را بگیرم. می خواستم بدونم دوستان کسی هست که راهنمایی کنه ایران (تهران) از کجا میشه تهییه کرد.

در ضمن اگر کسی خواست هدفون بیردینامیک بگیره از نمایندگی اقدام کنه(3تا نمایندگی داره) که قیمتاش واقعا از قیمتهای بازار خیلی ارزانتره. خوشحال میشم اگر کسی سوالی در این مورد داشت راهنمایی کنم.

Vallio
09-04-2013, 12:07
سلام به همه دوستان عزیز،

من به تازگی هدفون Beyerdynamic DT990 گرفتم که متاسفانه به دلیل امپدانس بالا (250اهم) از کامپیوتر صدای خوبی نمیتونم بگیرم.

در حال حاضر می خواستم امپلیفایر FIIO E10 را بگیرم. می خواستم بدونم دوستان کسی هست که راهنمایی کنه ایران (تهران) از کجا میشه تهییه کرد.

در ضمن اگر کسی خواست هدفون بیردینامیک بگیره از نمایندگی اقدام کنه(3تا نمایندگی داره) که قیمتاش واقعا از قیمتهای بازار خیلی ارزانتره. خوشحال میشم اگر کسی سوالی در این مورد داشت راهنمایی کنم.

خرید و فروش ممنوع

A1E
09-04-2013, 13:07
خرید وفروش ممنوع

خوشحال میشم نظر بقیه دوستارم بشنم....

A1E
09-04-2013, 14:00
یکی از دوستا پیغام خصوصی داد که چون من 20 تا پست ندارم نمیتونم جوابشو بدم. جوابو اینجا می ذارم

]سلام.
در مورد نمایندگی beyerdynamic میشه راهنمایی کنید.
شما 990 رو چند گرفتین.
قیمت 880 رو هم دارین.
ممنون.[/QUOTE]

سلام دوست عزیز، قیمت بازار تا جایی که من میدونم برای DT990 Pro- حدود 800 تومنه ولی اگر از نمایندگی اقدام کنید قیمت پایین تر میاد خیلی. فک کنم 740 بتونی از نمایندگی قیمت بگیری. 3 تا نمایندگی داره که من با یکیشون آشنام زنگ بزنین بگین از طرف من زنگ می زنین می تونین باز بیشتر تخفیف بگیری. خیلی برخوردشون خوبه. یه دلیل که قیمتاشون پایینه اینه که فروش عمده دارن...
در ضمن خیالتون هم راحته که از نمایندگی گرفتین....

قیمت 880 - فک کنم 1150 بود که بیرون 1250 قیمت داشتم. من 990، 250 اهم گرفتم و بدون امپلی فایر هم خیلی راضیم، صداش عالیه ولی باز امپلیفایر می خواد.

در مورد امپلی فایر اطلاعاتی ندارین که از کجا میشه تهیه کرد؟

در مورد اسم و شماره تلفن اونجا هرکس مایل بود ایمیل بده براش بفرستم. چون همونطور که گفتم پیغام خصوصی تا 20 تا پست نشه فورورم قبول نمیکنه که من تو هیچ فرومی همچین قانونی ندیدم!!

mahmood85
09-04-2013, 15:22
ممنون که جواب دادین.
آمپ بدرد بخور تو ایران گیرت نمیاد (من که ندیدم) مگه کسی دست دوم بفروشه.
برای خرید از خارج هم باید زیاد هزینه کنی.

A1E
09-04-2013, 17:29
بدون آمپ گرفتن هدفون حرفه ای برای استفاده شخصی (نه حرفه ای و داخل استودیو) فایده زیادی نداره!

ادم همیشه فک مکنه با آمپ این چطور می شد :))

peaceful1
09-04-2013, 21:14
دوستان طبق قوانین این فروم خرید وفروش ممنوع می باشد خواهشا به قوانین فروم احترام بگذارید. در غیر این صورت پست شما پاک خواهد شد.

و در این رابطه از ارسال پیام خصوصی و ... جدا خودداری کنید.

t-jays
11-04-2013, 12:40
ممنون که جواب دادین.
آمپ بدرد بخور تو ایران گیرت نمیاد (من که ندیدم) مگه کسی دست دوم بفروشه.
برای خرید از خارج هم باید زیاد هزینه کنی.
سلام
امپ برای هدفون هست
مشکل اینه که ما جاهای درستی رو نمیگردیم
شما باید به مغازه های فروش لوازم استدیوی مراجعه کنید
و بگین کارت صدا میخوام
این کارت صداها به صورت dac+amp هست و با کابل miniusb یا firewire به کامپیوتر متصل میشه
من از برندهای m-audio و behringer چندین مدل دیدم
تا حالا تستشون نکردم ولی با توجه به برندهایی که سالها سابقه ی کار در عرصه ی صدا رو دارند:n09:
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.

A1E
15-04-2013, 09:58
سلام
امپ برای هدفون هست
مشکل اینه که ما جاهای درستی رو نمیگردیم
شما باید به مغازه های فروش لوازم استدیوی مراجعه کنید
و بگین کارت صدا میخوام
این کارت صداها به صورت dac+amp هست و با کابل miniusb یا firewire به کامپیوتر متصل میشه
من از برندهای m-audio و behringer چندین مدل دیدم
تا حالا تستشون نکردم ولی با توجه به برندهایی که سالها سابقه ی کار در عرصه ی صدا رو دارند:n09:
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.

ممنون دوست عزیز، دفعه اخری که جمهوری رفته بودم هم آمپ هدفون هم کارت صدای اکسترنال یا USB پرسیدم از مغازه هایی که تو کار تجهیزات صوتی بودن ولی هیچکدوم نداشتن. ولی اینطور که معلومه تو پایتخت باید باشه. رفتم خبر میدم...

البته الان به جای Fiio E10 ترجیح میدم X-Fi HD یا Creative X-Fi Surround بگیرم که تقریبا هم قیمتن ...... اگه پیدا بشه!!!

از دوستان کسی می دونه Creative ایران نمایندگی معتبر داره یا نه؟

ursamajor
15-04-2013, 15:04
ممنون دوست عزیز، دفعه اخری که جمهوری رفته بودم هم آمپ هدفون هم کارت صدای اکسترنال یا USB پرسیدم از مغازه هایی که تو کار تجهیزات صوتی بودن ولی هیچکدوم نداشتن. ولی اینطور که معلومه تو پایتخت باید باشه. رفتم خبر میدم...

البته الان به جای Fiio E10 ترجیح میدم X-Fi HD یا Creative X-Fi Surround بگیرم که تقریبا هم قیمتن ...... اگه پیدا بشه!!!

X-fi surround که راحت گیر میاد ولی چیز چندان جالبی نیست و مدل اکسترنال HD و E10هم که فکر نکنم گیر بیاد (اگه پیدا کردی یه ندا به ما هم بده:n02:).
نمایندگی کریتیو هم شرکت شاب هست.

A1E
15-04-2013, 15:41
X-fi surround که راحت گیر میاد ولی چیز چندان جالبی نیست و مدل اکسترنال HD و E10هم که فکر نکنم گیر بیاد (اگه پیدا کردی یه ندا به ما هم بده:n02:).
نمایندگی کریتیو هم شرکت شاب هست.

شاب زنگ زدم می گن نداریم! Surround هم آره میشه گفت خیلی تعریفی نداره به خصوص خروجی هدفونش ولی اگه باز قیمت مناسب پیدا کنم شاید همینو بگیرم از هیچی بهتره :دی

اون 2تای دیگرو چشم حتما :)

danijon_2006
15-04-2013, 20:39
میخواستم بدونم تا حدود 50 60 تومن آمپ مناسب برای کریتیو ep630 هست؟چقدر واقعا تاثیر داره تو حجم صدا و بیس؟

t-jays
15-04-2013, 21:03

احتمالا کم گشتین
چون اینجا که من گشتم چندین مدل پیدا کردم
حالا یک لینک براتون پیغام خصوصی میکنم
ولی خوب مشکل اینه که قیمتهای خیلی بالایی دارند
یعنی به اندازه ی پول هدفون باید پاشون پول بدید
fiio e11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو من دارم.(البته اون موقع که من این ریویو رو نوشتم یه کم جاهل بودم:n02:)
بستگی به منبعی که دارید و نوع صدایی که دوست دارید میتونه امپ خوب یا بدی براتون باشه
موفق باشید.

A1E
16-04-2013, 08:02
احتمالا کم گشتین
چون اینجا که من گشتم چندین مدل پیدا کردم
حالا یک لینک براتون پیغام خصوصی میکنم
ولی خوب مشکل اینه که قیمتهای خیلی بالایی دارند
یعنی به اندازه ی پول هدفون باید پاشون پول بدید
fiio e11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو من دارم.(البته اون موقع که من این ریویو رو نوشتم یه کم جاهل بودم:n02:)
بستگی به منبعی که دارید و نوع صدایی که دوست دارید میتونه امپ خوب یا بدی براتون باشه
موفق باشید.

احتمال داره.... میشه بپرسم کجا دقیقا و چه مدلایی پیدا کردین؟

در مورد اون لینک هم خیلی ممنون اونجا رفته بودم، محصولایی که داره با اینکه آمپلیفایر هدفون هم دارن ولی کار اصلیشون برای ضبط صداس اونطوری که متوجه شدم برای همین قیمتاش از قیمتای کارتای صدای اکسترنال معمولی یا امپا بالاتره....

در ضمن ریویوی خیلی خوبی بود با وجودجوونیو خامی D:

t-jays
16-04-2013, 11:08
محصولایی که داره با اینکه آمپلیفایر هدفون هم دارن ولی کار اصلیشون برای ضبط صداس اونطوری که متوجه شدم برای همین قیمتاش از قیمتای کارتای صدای اکسترنال معمولی یا امپا بالاتره....
D:
دقیقا
مدلهایی که توی ایران پیدا می کنید همین مدلها هستند
یعنی امپ هدفون هم در داخل انها تعبیه شده
و خوب معمولا هم قیمت بالایی دارند
اون مدلی که دیدم رو الان نمیتونم متاسفانه پیدا کنم
احتمالا تولیدش متوقف شده
اگر دوباره رفتم اون مغازه مدلش رو میپرسم براتون.
همونطور که گفتم بر اساس سلیقه ی موسیقی که دارین و دستگاهی که باهاش گوش میدین
به نظر من امپهای fiio هم امپ های خوبی نسبت به قیمتشون هستند
شاید اسمشون یه کم بد در رفته باشه ولی با توجه به قیمتشون کارایی خیلی خوبی بهتون ارائه میدن
موفق باشید.

A1E
16-04-2013, 12:40
دقیقا
مدلهایی که توی ایران پیدا می کنید همین مدلها هستند
یعنی امپ هدفون هم در داخل انها تعبیه شده
و خوب معمولا هم قیمت بالایی دارند
اون مدلی که دیدم رو الان نمیتونم متاسفانه پیدا کنم
احتمالا تولیدش متوقف شده
اگر دوباره رفتم اون مغازه مدلش رو میپرسم براتون.
همونطور که گفتم بر اساس سلیقه ی موسیقی که دارین و دستگاهی که باهاش گوش میدین
به نظر من امپهای fiio هم امپ های خوبی نسبت به قیمتشون هستند
شاید اسمشون یه کم بد در رفته باشه ولی با توجه به قیمتشون کارایی خیلی خوبی بهتون ارائه میدن
موفق باشید.

کاملا درسته، من از آمپ خیلی دنبال زیاد کردن volume نیستم چون همین الان هم حتی با لپتاپ صدای هدفون با اینکه 250 اهمه ولی چون حساسیت خوبی داره، تا حد مناسبی زیاد میشه ولی هدفونای بییردینامیک شنیدم آمپ خیلی رو کیفیت صداشون مخصوصا بالابردن دینامیک صدا تاثیر میزاره. آمپهای Fiio هم عموما صدای "گرمی" دارن گزینه های خوبی تو این رنج قیمت برای این هدفونا هستن.

کریتیو هم آمپ خوبیه هم داک خوبی ولی یکم قدیمی شده با این حال هرکدوم که پیدا بشه راضیم...

t-jays
16-04-2013, 22:39
کاملا درسته، من از آمپ خیلی دنبال زیاد کردن volume نیستم چون همین الان هم حتی با لپتاپ صدای هدفون با اینکه 250 اهمه ولی چون حساسیت خوبی داره، تا حد مناسبی زیاد میشه ولی هدفونای بییردینامیک شنیدم آمپ خیلی رو کیفیت صداشون مخصوصا بالابردن دینامیک صدا تاثیر میزاره. آمپهای Fiio هم عموما صدای "گرمی" دارن گزینه های خوبی تو این رنج قیمت برای این هدفونا هستن.

کریتیو هم آمپ خوبیه هم داک خوبی ولی یکم قدیمی شده با این حال هرکدوم که پیدا بشه راضیم...
خوب من کاملا شک دارم که با لپ تاپ درایو میشه
ممکنه صدا بلند بشه
ولی کیفیت لازم و حجم لازم مخصوصا تو بیس رو نخواهد داشت
کریتیو هم کارت صدا تولید میکنه
اینو در نظر داشته باشید که استفاده ی کارت صدا بیشتر با اسپیکر هستش
تا خروجی مخصوص هدفون
فقط کارت صداهای خیلی حرفه ای امپ مخصوص هدفون رو خودشون دارند.
پس تنها انتخاب باقی مانده فیو خواهد بود
متاسفانه چون در مورد کیفیت خروجی لپ تاپتون نظری ندارم(چون معمولا این موارد ذکر نمیشه)
یا اینکه چقدر سلیقه ی صدایی نزدیک به همی داریم
نمیتونم بگم که خرید فیو برای شما یک قدم به جلو خواهد بود یا عقب
ولی یه پیشنهاد دارم:
برین توی یکی از مغازه های فروش لوازم استدیوی و بگین من میخوام یه power mixer بخرم
و چون میخوام با هدفون استفاده کنم میخوام کیفت خروجی هدفونش خوب باشه
بعد بهش بگین هدفون رو اوردم میخوام باهاش تست کنم
معمولا اجازه ی تست خواهند داد
با این کار دید نسبتا بازی پیدا خواهید کرد که هدفون شما با آمپ چگونه خواهد شد.
موفق باشید.

A1E
17-04-2013, 08:15
خوب من کاملا شک دارم که با لپ تاپ درایو میشه
ممکنه صدا بلند بشه
ولی کیفیت لازم و حجم لازم مخصوصا تو بیس رو نخواهد داشت
کریتیو هم کارت صدا تولید میکنه
اینو در نظر داشته باشید که استفاده ی کارت صدا بیشتر با اسپیکر هستش
تا خروجی مخصوص هدفون
فقط کارت صداهای خیلی حرفه ای امپ مخصوص هدفون رو خودشون دارند.
پس تنها انتخاب باقی مانده فیو خواهد بود
متاسفانه چون در مورد کیفیت خروجی لپ تاپتون نظری ندارم(چون معمولا این موارد ذکر نمیشه)
یا اینکه چقدر سلیقه ی صدایی نزدیک به همی داریم
نمیتونم بگم که خرید فیو برای شما یک قدم به جلو خواهد بود یا عقب
ولی یه پیشنهاد دارم:
برین توی یکی از مغازه های فروش لوازم استدیوی و بگین من میخوام یه power mixer بخرم
و چون میخوام با هدفون استفاده کنم میخوام کیفت خروجی هدفونش خوب باشه
بعد بهش بگین هدفون رو اوردم میخوام باهاش تست کنم
معمولا اجازه ی تست خواهند داد
با این کار دید نسبتا بازی پیدا خواهید کرد که هدفون شما با آمپ چگونه خواهد شد.
موفق باشید.

ممنون دوست عزیز، اتفاقا دیروز رفتم ایرانیان با اینکه زیاد گشتم ولی کارت صدای اکسترنال یا آمپ پیدا نکردم. البته انتظار نداشتم آمپ پیدابشه چون بالاخره پاساژ لوازم کامپیوتریه ولی کارت صدا هم نبود.

فرمایشتون کامل درسته صدا شاید ولوم خوبی داشته باشه ولی دینامیک صدا و کیفیتش مطمئنا همونطور که تو Head-fi هم میگن با پتانسیل هدفون خیلی فاصله داره. پاورمیکسرو اتفاقا پرسیدم گزینه بدی نیست اگه امپ پیدا نشد شاید یه پاورمیکسر خوب بگیرم.

در هر صورت از هر جایی که بالاخره پیدا بشه بتونم بخرم شماره مغازه رو میزارم اینجا برای بقیه دوستان به عنوان باقیات صالحات :))

ursamajor
18-04-2013, 17:22
سلام به همه دوستان
بالاخره تونستم قطعات لازم برای ساخت آمپ O2 رو گیر بیارم.:n06:
می خواستم تمام مراحل کار رو بصورت کامل با دوستان به اشتراک بزارم تا همه با هم یاد بگیریم (بخصوص خودم).
حالا نمیدونم همین جا شروع کنم یا اینکه بهتره جای دیگه ای باشه یا شاید یه تاپیک جدید؟
نظرتون چیه؟

موفق باشید

emad_hs
18-04-2013, 17:33
داداش تاپیک جدا بزن

A1E
18-04-2013, 20:17
سلام به همه دوستان
می خواستم تمام مراحل کار رو بصورت کامل با دوستان به اشتراک بزارم تا همه با هم یاد بگیریم (بخصوص خودم).
حالا نمیدونم همین جا شروع کنم یا اینکه بهتره جای دیگه ای باشه یا شاید یه تاپیک جدید؟
نظرتون چیه؟

موفق باشید

به علاوه یه لینک به تاپیک جدید اینجا:n02:

Lichtenstein
18-04-2013, 22:19
سلام، برای هدفون Sennheiser HD598 چه آمپی مناسب هست ؟ هنوز این هدفون رو نخریدم .در درجه اول برای PC میخوام هدفون رو ولی بعضا برای mp3 پلیر ام هم استفاده خواهم کرد در خانه (نه در بیرون و در کنار دیگران که میدونم مناسب این کار نیست) من برام کیفیت صدا خیلی مهمه و میخوام ببینم با توجه به اینکه امپدانس این هدفون 50 اهم هست آیا یک آمپ براش بگیرم کیفیت صداش تا حد محسوسی بهتر میشه و هدفون هم جون میگیره یا اینکه نه تغییر محسوسی روی اون بوجود نمیاد؟ این هم بگم که من کارت صوت ندارم روی کامپیوترم و صدا از مین برد گرفته میشه.
اگر جواب مثبت هست چه آمپ خوبی پیشنهاد میکنید که حداکثر کارایی رو از این مدل هدفون بگیرم و در بازار تهران گیر بیاد. (کارت صوت هم نمیخوام چون بعدا که وارد کار آهنگسازی بشم میخوام یک کارت صوت حرفه ای مناسب کاربرد اون موقع امبخرم). بودجه ام هم برای آمپ 100 تومن در نظر گرفتم و پرتابل باشه که بهتره ولی اگر واقعا این بودجه مناسب نیست و آمپ های مدل بالاتر کیفیت و کارایی خیلی بهتری دارند تا 200 تومن هم براش کنار میذارم و به پرتابل نبودنش هم زیاد گیر نمیدم.

t-jays
19-04-2013, 00:39
سلام، برای هدفون Sennheiser HD598 چه آمپی مناسب هست ؟ هنوز این هدفون رو نخریدم .در درجه اول برای PC میخوام هدفون رو ولی بعضا برای mp3 پلیر ام هم استفاده خواهم کرد در خانه (نه در بیرون و در کنار دیگران که میدونم مناسب این کار نیست) من برام کیفیت صدا خیلی مهمه و میخوام ببینم با توجه به اینکه امپدانس این هدفون 50 اهم هست آیا یک آمپ براش بگیرم کیفیت صداش تا حد محسوسی بهتر میشه و هدفون هم جون میگیره یا اینکه نه تغییر محسوسی روی اون بوجود نمیاد؟ این هم بگم که من کارت صوت ندارم روی کامپیوترم و صدا از مین برد گرفته میشه.
اگر جواب مثبت هست چه آمپ خوبی پیشنهاد میکنید که حداکثر کارایی رو از این مدل هدفون بگیرم و در بازار تهران گیر بیاد. (کارت صوت هم نمیخوام چون بعدا که وارد کار آهنگسازی بشم میخوام یک کارت صوت حرفه ای مناسب کاربرد اون موقع امبخرم). بودجه ام هم برای آمپ 100 تومن در نظر گرفتم و پرتابل باشه که بهتره ولی اگر واقعا این بودجه مناسب نیست و آمپ های مدل بالاتر کیفیت و کارایی خیلی بهتری دارند تا 200 تومن هم براش کنار میذارم و به پرتابل نبودنش هم زیاد گیر نمیدم.
توصیه میکنم با توجه به شرایطتون و بوجه ای که در نظر گرفتین
هدفونی انتخاب کنید که بدون امپ درایو بشه
چون امپها داخل کشور که قابلیت حمل داشته باشند و زیر 200 تومن هم باشیند فقط fiio e6 موجوده که اونم به درد هدفونی که شما دارین و کاری که ازش میخواین نمیخوره.
موفق باشید.

A1E
19-04-2013, 12:52

توصیه میکنم با توجه به شرایطتون و بوجه ای که در نظر گرفتین
هدفونی انتخاب کنید که بدون امپ درایو بشه
چون امپها داخل کشور که قابلیت حمل داشته باشند و زیر 200 تومن هم باشیند فقط fiio e6 موجوده که اونم به درد هدفونی که شما دارین و کاری که ازش میخواین نمیخوره.
موفق باشید.

با نظر t-jays کاملا موافقم، منم دنبال امپ میگشتم ولی خیلی سخت پیدا میشه آمپ خوب با قیمت مناسب. E6 با وجود اینکه امپ بدی نیست ولی تفاوت زیادی با خروجی کامپوتر نداره...

خوبیه hd598 اینه که امپدانس به نسبت کمی داره در مقایسه با بقیه هدفونای حرفه ای، علاوه بر امپدانس، حساسیت هم در درایو شدن هدفون موثره، این هدفون حساسیت خوبی هم داره و شما احتمالا مشکلی در درایوش نخواهید داشت. در هر صورت میتونید تهیه اش کنید و اگر خواستین بعدا از کل پتانسیلش استفاده کنین دنبال امپ هم باشین، چون یه دک/امپ مناسب قطعا رو صدا خیلی تاثیر میزاره.

یه گزینه دیگه برای هدفون که پیشنهاد میکنم خواستین بررسی کنید، HD558 که درایورش دقیقا همون درایور HD598 فقط با طراحی بدنه متفاوت. تو اینترنت سرچ کنید راهنمایی های زیادی هست که چطور اینو میشه به راحتی تغییر داد و صدایی نزدیک به HD598 ازش گرفت. با انجام این تغییر تفاوت صدایی خیلی کمی بینشون باقی میمونه که ممکنه ارزش تفاوت نزدیک به 400 تومنیو تو قیمت نداشته باشه.

قیمنی که من از 558 درام 680 تومن و 598 بالای 900 تومنه...

اکه خواستین 558 بگیرین، تو این محدوده قیمت (نزدیک 700) با طراحی باز dt990 هم هدفون خوبیه که می تونین اونم بررسی کنین که با آمپ پتانسیل بالاتری داره به نسبت سنهایزرا به خاطر امپدانس 250....

موفق باشین.

ursamajor
19-04-2013, 22:37
سلام به همه دوستان
نظرتون چیه؟

موفق باشید

خب این هم از تاپیک جدید ساخت آمپ O2. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A1E
20-04-2013, 09:33
اینجا میشه چندتا از مدلای Fiio را پیدا کرد ولی قیمتاش اصلا منطقی نیست.....

edit: همونم تموم کردن!

A1E
20-04-2013, 16:32
صبح زنگ زدم نمایندگی یه نو سفارش دادم
از سیم بود
95 تومن

سلام دوست عزیز، امکان داره اطلاعات تماس نمایندگی که ازش اقدام به خرید فیو کردین را بگین.

پیغام رسید، خیلی ممنون.

Lichtenstein
20-04-2013, 20:49
با نظر t-jays کاملا موافقم، منم دنبال امپ میگشتم ولی خیلی سخت پیدا میشه آمپ خوب با قیمت مناسب. E6 با وجود اینکه امپ بدی نیست ولی تفاوت زیادی با خروجی کامپوتر نداره...

خوبیه hd598 اینه که امپدانس به نسبت کمی داره در مقایسه با بقیه هدفونای حرفه ای، علاوه بر امپدانس، حساسیت هم در درایو شدن هدفون موثره، این هدفون حساسیت خوبی هم داره و شما احتمالا مشکلی در درایوش نخواهید داشت. در هر صورت میتونید تهیه اش کنید و اگر خواستین بعدا از کل پتانسیلش استفاده کنین دنبال امپ هم باشین، چون یه دک/امپ مناسب قطعا رو صدا خیلی تاثیر میزاره.

یه گزینه دیگه برای هدفون که پیشنهاد میکنم خواستین بررسی کنید، HD558 که درایورش دقیقا همون درایور HD598 فقط با طراحی بدنه متفاوت. تو اینترنت سرچ کنید راهنمایی های زیادی هست که چطور اینو میشه به راحتی تغییر داد و صدایی نزدیک به HD598 ازش گرفت. با انجام این تغییر تفاوت صدایی خیلی کمی بینشون باقی میمونه که ممکنه ارزش تفاوت نزدیک به 400 تومنیو تو قیمت نداشته باشه.

قیمنی که من از 558 درام 680 تومن و 598 بالای 900 تومنه...

اکه خواستین 558 بگیرین، تو این محدوده قیمت (نزدیک 700) با طراحی باز dt990 هم هدفون خوبیه که می تونین اونم بررسی کنین که با آمپ پتانسیل بالاتری داره به نسبت سنهایزرا به خاطر امپدانس 250....

موفق باشین.
ممنون از توضیحات. در مورد آمپ، من مخصوصا HD598 رو انتخاب کردم که امپدانس نسبتا کمی داره، 50 اهم باز خوبه به نسبت بقیه مدل های هدفون های open.
DT990رو بهش فکر کرده بودم، به نظرم مناسب سبک هایی که گوش میدم نیست. باس تقویت شده داره و صداهای زیر رو هم خیلی تیز میکنه.
من باس تقویت شده و سنگین نمیخوام.
این اصلاح کردن HD558 برام نکته جدید بود، در موردش هم خوندم و تحقیق کردم.
صداشون نزدیک بهم میشه گویا، البته هنوز تفاوت هایی دارند که انگار بخاطر طراحی متفاوت مش در پشت هدفون هست.
ولی با این حال فکر میکنم هیچ کدوم از این دو مدل کاملا مناسب و ایده آل برای چیزی که من میخوام نیستند. hd598 گویا بیشتر برای موسیقی های لایت و اکوستیکی خوبه، hd558 هم باس قوی داره که برای منظور من جالب نیست.
----------
مهمترین شرط هدفون برای من open بودن هست. در تاپیک هدفون هم گفتم هدفون رو بیشتر برای موسیقی متال میخوام بخصوص متال های سنگین تر.
الان واقعا زور داره واسم، هدفون با این قیمت هاشون بخرم تازه آمپ هم باید براشون بخرم با این همه هزینه، هدفون ایده آل برای موسیقی هایی که گوش میدم نباشند!
اینطور که تحقیق کردم هدفون ایده آل برای موسیقی متال هدفون Grado هست (بخاطر پاسخ فرکانسی خاصش)، که در ایران گیر نمیاد. اگه بخوام مجبورم سفارش بدم مثلا از سایت آمازون برام بخرند بفرستند که فکر کنم یه 200-300 تومن هزینه ارسال بشه. مدل SR60 فقط 75 دلاره و مدل SR80 میشه 100 دلار.
تازه این هدفون نیاز به آمپ نداره. SR60 که اصلا نیاز به آمپ نداره. کیفیت صداشون هم عالی هست و اینکه ایده آل هستند برای راک و متال و گیتار الکتریک.

الان نمیدونم چیکار کنم. میگم خب حتی با اون 200-300 تومن اضافه تر از قیمت این هدفون که میپردازم، نهایتا هزینه ام در میاد مثلا 600- 500تومن.
هدفون های open خوب توی بازار ایران قیمت هاشون نزدیک قیمت واقعی شون هستند و این خیلی خوبه .ولی با احتساب آمپ برام 1 تا 1.300 و بیشتر در میاند تازه آیده آل برای هدف من هم نمیشند با اینکه عالی هستند و در سبک های دیگه موسیقی که علاقه دارم شاید بهتر باشند.
از طرفی اگه از خارج بخرم، یه مقدار زورم میاره که هدفونی که -300-250 تومن قیمتشه بخرم 500-600 یا بیشتر، ولی گفتم شاید بشه این هزینه پست رو به صرفه تر کرد.چیزهای نسبتا سبک دیگه هم سفارش بدم باهاش . مثلا یک هدفون نسبتا کوچک Koss KSC75 هم روش سفارش بدم که اونهم open هست و عالیه برای موسیقی متال.فقط 15 دلار قیمتشه. اینجوری شاید به صرفه تر هم بشه هزینه خرید از خارج. و از این قبیل.

نظر شما چیه؟

A1E
20-04-2013, 22:18
ممنون از توضیحات. در مورد آمپ، من مخصوصا HD598 رو انتخاب کردم که امپدانس نسبتا کمی داره، 50 اهم باز خوبه به نسبت بقیه مدل های هدفون های open.
DT990رو بهش فکر کرده بودم، به نظرم مناسب سبک هایی که گوش میدم نیست. باس تقویت شده داره و صداهای زیر رو هم خیلی تیز میکنه.
من باس تقویت شده و سنگین نمیخوام.
این اصلاح کردن HD558 برام نکته جدید بود، در موردش هم خوندم و تحقیق کردم.
صداشون نزدیک بهم میشه گویا، البته هنوز تفاوت هایی دارند که انگار بخاطر طراحی متفاوت مش در پشت هدفون هست.
ولی با این حال فکر میکنم هیچ کدوم از این دو مدل کاملا مناسب و ایده آل برای چیزی که من میخوام نیستند. hd598 گویا بیشتر برای موسیقی های لایت و اکوستیکی خوبه، hd558 هم باس قوی داره که برای منظور من جالب نیست.
----------
مهمترین شرط هدفون برای من open بودن هست. در تاپیک هدفون هم گفتم هدفون رو بیشتر برای موسیقی متال میخوام بخصوص متال های سنگین تر.
الان واقعا زور داره واسم، هدفون با این قیمت هاشون بخرم تازه آمپ هم باید براشون بخرم با این همه هزینه، هدفون ایده آل برای موسیقی هایی که گوش میدم نباشند!
اینطور که تحقیق کردم هدفون ایده آل برای موسیقی متال هدفون Grado هست (بخاطر پاسخ فرکانسی خاصش)، که در ایران گیر نمیاد. اگه بخوام مجبورم سفارش بدم مثلا از سایت آمازون برام بخرند بفرستند که فکر کنم یه 200-300 تومن هزینه ارسال بشه. مدل SR60 فقط 75 دلاره و مدل SR80 میشه 100 دلار.
تازه این هدفون نیاز به آمپ نداره. SR60 که اصلا نیاز به آمپ نداره. کیفیت صداشون هم عالی هست و اینکه ایده آل هستند برای راک و متال و گیتار الکتریک.

الان نمیدونم چیکار کنم. میگم خب حتی با اون 200-300 تومن اضافه تر از قیمت این هدفون که میپردازم، نهایتا هزینه ام در میاد مثلا 600- 500تومن.
هدفون های open خوب توی بازار ایران قیمت هاشون نزدیک قیمت واقعی شون هستند و این خیلی خوبه .ولی با احتساب آمپ برام 1 تا 1.300 و بیشتر در میاند تازه آیده آل برای هدف من هم نمیشند با اینکه عالی هستند و در سبک های دیگه موسیقی که علاقه دارم شاید بهتر باشند.
از طرفی اگه از خارج بخرم، یه مقدار زورم میاره که هدفونی که -300-250 تومن قیمتشه بخرم 500-600 یا بیشتر، ولی گفتم شاید بشه این هزینه پست رو به صرفه تر کرد.چیزهای نسبتا سبک دیگه هم سفارش بدم باهاش . مثلا یک هدفون نسبتا کوچک Koss KSC75 هم روش سفارش بدم که اونهم open هست و عالیه برای موسیقی متال.فقط 15 دلار قیمتشه. اینجوری شاید به صرفه تر هم بشه هزینه خرید از خارج. و از این قبیل.

نظر شما چیه؟

دوست عزیز معلومه که کاملا منطقی و درست داری به قضیه نگاه می کنی...

در مورد dt990 فرمایشتون درسته مید بیس قوی داره حتی میگن از dt770 هم مید بیسش قویتره در عوض dt770 لووربیس بهتری داره، در مجموع چون از لحاظ قیمت به نسبت مناسب میشه پیدا کرد (670 تومن) ولیوی خوبیه. با این قیمت خیلی نزدیک به قیمت 558 میشه که اصلا بین این دوتا مقایسه ای وجود نداره... ولی باز به نظرم اگه روی 598 تمرکز کردین یکم دیگه مقایسه های 598 و 990 را بخونین چون وافعیتش به نظر من 940 تومن برای 598 یکم بالاس با این قیمت میتونی dt880 بخری که فکر میکنم به خاطر فلت بودن خیلی مناسب هدف شما باشهو بعد dt880 اصلا تو یه کلاس دیگس و با T1 مقاییش می کنن.

می بینی آدم وقتی تو رنچ قیمت بالا تر میره میبینه یه کوچولو دیکه هزینه کنه یه هدفون به نسبت خیلی بهتر میتونه بگیره که این قضیه رو خیلی سخت می کنه!!

ولی در مجموع من فکر کنم از 598 بدون آمپ هم راضی باشی ولی اگه dt880 بگیری با اینکه حساسیت خوبی داره و صداش بلند میشه ولی برای دینامیک بهتر آمپ لازم داره! ولی اگه در هر صورت میخوای آمپ بگیری خوب همون 880 با آمپ بهتر میشه به نظر من.

اگر هم می خوای از خارج سفارش بدی به نظر من یکی از عیبای بزرگش زمانیه که باید منتظر باشی (40-50 روز من شنیدم) اگه میخوای چیزای دیگه ای هم سفارش بدی واقعیتش منم دنبال یه آمپ مناسب می گردم، نمیدونم بلکه شد باهم سفارش دادیم باز هزینه بیشتر سرشکن بشه البته این مال وقیته که بتونم تا اون موقع صبر کنم! الان خیلی عجله ای دنبال آمپم :)))

grado بگیری sr80 خیلی گزینه خوبیه، فقط من نفهمیدم اگه برای متال/راک میخوای هدفون بگیری گزادو گزینه خوبیه ولی hd598 گزینه خیلی مناسبی نیست بر عکس برای کلاسیک و جاز مثلا هدفون خوبیه، شاید من بد متوجه شدم....

Lichtenstein
21-04-2013, 18:01
دوست عزیز معلومه که کاملا منطقی و درست داری به قضیه نگاه می کنی...

در مورد dt990 فرمایشتون درسته مید بیس قوی داره حتی میگن از dt770 هم مید بیسش قویتره در عوض dt770 لووربیس بهتری داره، در مجموع چون از لحاظ قیمت به نسبت مناسب میشه پیدا کرد (670 تومن) ولیوی خوبیه. با این قیمت خیلی نزدیک به قیمت 558 میشه که اصلا بین این دوتا مقایسه ای وجود نداره... ولی باز به نظرم اگه روی 598 تمرکز کردین یکم دیگه مقایسه های 598 و 990 را بخونین چون وافعیتش به نظر من 940 تومن برای 598 یکم بالاس با این قیمت میتونی dt880 بخری که فکر میکنم به خاطر فلت بودن خیلی مناسب هدف شما باشهو بعد dt880 اصلا تو یه کلاس دیگس و با T1 مقاییش می کنن.

می بینی آدم وقتی تو رنچ قیمت بالا تر میره میبینه یه کوچولو دیکه هزینه کنه یه هدفون به نسبت خیلی بهتر میتونه بگیره که این قضیه رو خیلی سخت می کنه!!

ولی در مجموع من فکر کنم از 598 بدون آمپ هم راضی باشی ولی اگه dt880 بگیری با اینکه حساسیت خوبی داره و صداش بلند میشه ولی برای دینامیک بهتر آمپ لازم داره! ولی اگه در هر صورت میخوای آمپ بگیری خوب همون 880 با آمپ بهتر میشه به نظر من.

اگر هم می خوای از خارج سفارش بدی به نظر من یکی از عیبای بزرگش زمانیه که باید منتظر باشی (40-50 روز من شنیدم) اگه میخوای چیزای دیگه ای هم سفارش بدی واقعیتش منم دنبال یه آمپ مناسب می گردم، نمیدونم بلکه شد باهم سفارش دادیم باز هزینه بیشتر سرشکن بشه البته این مال وقیته که بتونم تا اون موقع صبر کنم! الان خیلی عجله ای دنبال آمپم :)))

grado بگیری sr80 خیلی گزینه خوبیه، فقط من نفهمیدم اگه برای متال/راک میخوای هدفون بگیری گزادو گزینه خوبیه ولی hd598 گزینه خیلی مناسبی نیست بر عکس برای کلاسیک و جاز مثلا هدفون خوبیه، شاید من بد متوجه شدم....
ممنون از توضیح، من جوابم رو دز تاپیک هدفون گذاشتم، چون بحث بیشتر هدفونی شده، و میخوام دوبار، دوبار پست نزنم:

Faraz_sm
22-06-2013, 08:09
با سلام به اساتید...
چند وقتهکه خارج از کشور مستقر شدم و کمتر می رسم سر بزنم به فوروم. مشغول پس انداز برای خرید یک دک و آمپ لامپیاز کمپانی شیت آمریکا هستم...
ولی چون اون برنامه بلند مدته و صدای مزخرف و مصنوعی کارت صدای لپتاپم باعث شده کمتر موزیک باهاش گوش بدم دنبال یه راهکار کم هزینه ولی کارای موقتی هستم... پیشنهاد زیر 100 دلاری ندارید که بتونم صدای خوبی ازلپتاپ بکشم بیرون؟ این دک/امپ درگون فلای خیلی مورد ستایش قرار گرفته ولی به نظرم گرونه و تا خرید لیر/والهالا نمی خوام انقدر هزینه کنم....

t-jays
22-06-2013, 13:29
با سلام به اساتید...
چند وقتهکه خارج از کشور مستقر شدم و کمتر می رسم سر بزنم به فوروم. مشغول پس انداز برای خرید یک دک و آمپ لامپیاز کمپانی شیت آمریکا هستم...
ولی چون اون برنامه بلند مدته و صدای مزخرف و مصنوعی کارت صدای لپتاپم باعث شده کمتر موزیک باهاش گوش بدم دنبال یه راهکار کم هزینه ولی کارای موقتی هستم... پیشنهاد زیر 100 دلاری ندارید که بتونم صدای خوبی ازلپتاپ بکشم بیرون؟ این دک/امپ درگون فلای خیلی مورد ستایش قرار گرفته ولی به نظرم گرونه و تا خرید لیر/والهالا نمی خوام انقدر هزینه کنم....

سلام دوست عزیز
یکی از بهترین دکهایی که من توی این قیمت میشناسم UD100 هستش با قیمت 49 دلار
و خروجی 2 ولتیش هم باعث میشه نیازی به امپ نداشته باشین
ولی متاسفانه ولوم ویندوز رو ساپورت نمیکنه پس یدونه ولوم هم باید براش بخرین چون دو ولت احتمالا به هدفونتون اسیب بزنه.
لینک ریور
انتخاب مناسب و خیلی جمع و جوریه گزینه ها ی بعدی احتملا از دک امپهای فیو خواهد بود .
موفق باشید.

Faraz_sm
22-06-2013, 18:22
سلام دوست عزیز
یکی از بهترین دکهایی که من توی این قیمت میشناسم UD100 هستش با قیمت 49 دلار
و خروجی 2 ولتیش هم باعث میشه نیازی به امپ نداشته باشین
ولی متاسفانه ولوم ویندوز رو ساپورت نمیکنه پس یدونه ولوم هم باید براش بخرین چون دو ولت احتمالا به هدفونتون اسیب بزنه.
لینک ریور
انتخاب مناسب و خیلی جمع و جوریه گزینه ها ی بعدی احتملا از دک امپهای فیو خواهد بود .
موفق باشید.

رویو رو خوندم. پدیده ی جالبیه... ولی همونطور که گفتید نداشتن ولوم و آسیب پذیر بودنش این گزینه رو خارج می کنه.
تو فیو ها نگاه می کردم. E07k تغییرات خوبی داشته نسبت به E7 چیزی راجع بهش خوندین؟ کسی ریکامندش می کنه؟
حیفE12 فقط آمپه...
راستی تصمیمم برای Bifrost/valhala خوبه به نظرتون؟

t-jays
22-06-2013, 20:06
رویو رو خوندم. پدیده ی جالبیه... ولی همونطور که گفتید نداشتن ولوم و آسیب پذیر بودنش این گزینه رو خارج می کنه.
تو فیو ها نگاه می کردم. E07k تغییرات خوبی داشته نسبت به E7 چیزی راجع بهش خوندین؟ کسی ریکامندش می کنه؟
حیفE12 فقط آمپه...
راستی تصمیمم برای Bifrost/valhala خوبه به نظرتون؟

خوب اسیب پذیر بودن رو میتونید با استفاده از یک جعبه ی پلاستیکی یا چندتا وارنیش حرارتی تا حد زیادی بر طرف کنید.
در مورد ولوم هم راه حل راحتی وجود داره:
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی اگر این رو نمیخواین
گزینه ی بعدی همون e07k خواهد بود
توی این رده ی قیمت انتخاب خیلی خوبیه(شاید حتی تنها انتخاب)
طراحی خیلی زیبا و کیفت ساخت خیلی خوبی هم داره.
البته اگر درست یادم باشه شما m50 داشتین برای m50 امپ خیلی خوبیه و صدای دلنشین هم تولید خواهد کرد.
ولی برای برخی از هدفونها ممکنه ضعیف باشه.
این ریویو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامل هم حتما میتونه کمکتون کنه
در مورد
Bifrost/valhala هم خوب حقیقتا تجربیات من این زمینه به شدت محدوده
ولی خیلی خوبه که بدونین با چه هدفونی و با چه سبکی میخواین استفاده کنید. این دک امپ خیلی گزینه ی خوبیه ولی خوب بستگی به شرایطتون شاید بشه گزینه های بهتری هم از برندهای دیگه انتخاب کرد.
موفق باشید.

Faraz_sm
24-06-2013, 05:28
خوب اسیب پذیر بودن رو میتونید با استفاده از یک جعبه ی پلاستیکی یا چندتا وارنیش حرارتی تا حد زیادی بر طرف کنید.
در مورد ولوم هم راه حل راحتی وجود داره:
و این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی اگر این رو نمیخواین
گزینه ی بعدی همون e07k خواهد بود
توی این رده ی قیمت انتخاب خیلی خوبیه(شاید حتی تنها انتخاب)
طراحی خیلی زیبا و کیفت ساخت خیلی خوبی هم داره.
البته اگر درست یادم باشه شما m50 داشتین برای m50 امپ خیلی خوبیه و صدای دلنشین هم تولید خواهد کرد.
ولی برای برخی از هدفونها ممکنه ضعیف باشه.
این ریویو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامل هم حتما میتونه کمکتون کنه
در مورد
Bifrost/valhala هم خوب حقیقتا تجربیات من این زمینه به شدت محدوده

ولی خیلی خوبه که بدونین با چه هدفونی و با چه سبکی میخواین استفاده کنید. این دک امپ خیلی گزینه ی خوبیه ولی خوب بستگی به شرایطتون شاید بشه گزینه های بهتری هم از برندهای دیگه انتخاب کرد.
موفق باشید.
حقیقتا یک سری داستان پیچیده وجود داره که دست و بال من رو تو خلاقیت نشون دادن و ریسک کردن بسته... چون تو محیط جدید برای خرید و پیدا کردن چسب برق یا پیچ گوشتی هم باید هم وقت و هم هزینه بگذارم... واسه همین سعی می کنم فعلا فقط چیزهای ضروری رو حتی الامکان از منابع داخلی استرالیا تهیه کنم...
اتفاقا نظرم به Fiio e07k کمی مثبت شده چون برای ورود به جمع های فایر ها قدم اول خوبیه... خوشبختانه فروشگاه مناسب داخل استرالیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم پیدا کردم... ولی باتری و پرتابل بودن چیزیه که شاید زیاد به کار من نیاد... حالا به عنوان یه جایگزین ساده تر نظرتون راجه به این دی ای سی از کریتیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟ آیا می شه امید وار بود اونقدری که هزینه برای باتری و کیف و بند لاستیکی و اسکرین پروتکتر نمی دیم به کیفیت صدای خروجی اضافه می شه؟!
M50 رو خوب یادتون مونده... البته برنامه ندارم همیشه همین یه هدفون رو استفاده کنم و فکر می کنم یه HD650 تو برنامه آینده باشه... البته اگه قبلش سراغ HD558 نرم...باید ببینیم در زمان مناسب کدوم رو اول خواهم خرید...

t-jays
24-06-2013, 13:51
حقیقتا یک سری داستان پیچیده وجود داره که دست و بال من رو تو خلاقیت نشون دادن و ریسک کردن بسته... چون تو محیط جدید برای خرید و پیدا کردن چسب برق یا پیچ گوشتی هم باید هم وقت و هم هزینه بگذارم... واسه همین سعی می کنم فعلا فقط چیزهای ضروری رو حتی الامکان از منابع داخلی استرالیا تهیه کنم...
اتفاقا نظرم به Fiio e07k کمی مثبت شده چون برای ورود به جمع های فایر ها قدم اول خوبیه... خوشبختانه فروشگاه مناسب داخل استرالیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم پیدا کردم... ولی باتری و پرتابل بودن چیزیه که شاید زیاد به کار من نیاد... حالا به عنوان یه جایگزین ساده تر نظرتون راجه به این دی ای سی از کریتیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟ آیا می شه امید وار بود اونقدری که هزینه برای باتری و کیف و بند لاستیکی و اسکرین پروتکتر نمی دیم به کیفیت صدای خروجی اضافه می شه؟!
M50 رو خوب یادتون مونده... البته برنامه ندارم همیشه همین یه هدفون رو استفاده کنم و فکر می کنم یه HD650 تو برنامه آینده باشه... البته اگه قبلش سراغ HD558 نرم...باید ببینیم در زمان مناسب کدوم رو اول خواهم خرید...
خوب چون هزینه ای که میخواین بکنید هزینه ی نسبتا زیادیه بهتره که کاملا اگاهانه خرید کنید
یه مثال کلی:
مثلا اگر شما صدای m50 رو دوست دارین صدای سرد hd600 ممکنه براتون خیلی خوش آیند نباشه
قضیه اینه که ما هیچوقت نمیتونیم بهترین رو بیایم تعریف کنیم
چون برای هر شخص یک چیز دلنشین خواهد بود یکی صدای گرم یکی صدای سرد
پس اگه hd600 رو اکثرا دوست دارن و تایید می کنند دلیل نمیشه که انتخاب مناسبی باشه
اصلا اعتمادی به کریتیو ندارم چون خیلی وقته که از مرحله پرته و تو این وادی ها هم نیست
ضمن اینکه برادر peacful یادمه یکی از کارت صدا های اکسترنال کریتیو رو داشتن ( تو ایران دو مدل بیشتر نیست) و میگفتن که e7 کیفیت صدای بهتری داره.
یک خوبی فیو اینه که محبوبه به همین نسبت به راحتی ریویو های زیادی ازش میشه پیدا کرد و احتمال ریسکتون رو میاره پایین.
فیو e10 هست. ولی مدل قدیمیه و اکثر افراد دیدم تو هد فای نظرشون این بود که دک e07k مرغوبتره.
اگر هم در آینده خواستید میتونید با In ear استفاده کنید.
به نظر من اگه صبور باشید و بیشترین هزینه ای که میتونید بکنین رو بکنین خیلی بهتره
چون تجربه ی من نشون داده با hd558 شروع میشه و به hd800 ختم میشه:n02:
ولی خوب مسیر این خریدها هم لذت خودش رو داره
موفق باشید.

Faraz_sm
17-07-2013, 09:41
t-jays عزیز و بقیه اساتید...
یه نگاهی به محصولات این سایت بندازین ببینید چیز به درد بخوری توش پیدا می شه؟
استرالیا خیلی محصولات جالبی تولید و طراحی می کنه که متاسفانه بعضی هاش با اینکه واقعا خوب هستن تو جهان شناخته نمی شن...

flipp
17-07-2013, 10:13
ولی خوب مسیر این خریدها هم لذت خودش رو داره

لذت بخش هست ولی پدر جیب آدمو در میاره! :n02: ببین الان فرض کن یه نفر هست که 2-3 ساله داره هدفون عوض میکنه الان مثلا رسیده به HD800 که الان باید 5 میلیون بخره. شاید در طول این 2-3 سال 2-3 میلیون خرج خریدن 558 و 598 و 600 و 650 و 700 کرده، شاید هم بیشتر. اگر همون چند سال پیش یه HD800 میخرید 1300 الان دیگه نیازی به این همه خرج و یه خرج سنگین 5 میلیونی نبود.
راستی اگه کسی HD800 خواست بخره، میتونم 500 تومن زیر قیمت بازار بدم بهش :n01:

Faraz_sm
17-07-2013, 12:09
لذت بخش هست ولی پدر جیب آدمو در میاره! :n02: ببین الان فرض کن یه نفر هست که 2-3 ساله داره هدفون عوض میکنه الان مثلا رسیده به HD800 که الان باید 5 میلیون بخره. شاید در طول این 2-3 سال 2-3 میلیون خرج خریدن 558 و 598 و 600 و 650 و 700 کرده، شاید هم بیشتر. اگر همون چند سال پیش یه HD800 میخرید 1300 الان دیگه نیازی به این همه خرج و یه خرج سنگین 5 میلیونی نبود.
راستی اگه کسی HD800 خواست بخره، میتونم 500 تومن زیر قیمت بازار بدم بهش :n01:

باید یه شرایطی فراهم بشه که وقتی هدفون رو آپگرید می کنیم و هدفون های قبلی رو سراغشون نمی ریم اونا رو با یه قیمت مناسب در اختیار کسای دیگه بذاریم و پولش رو برای برنامه آپگرید بعدی هزینه کنیم... می شه اصل بقای هدفون... هدفون نه از خارج وارد می شود و نه از وارد کننده ی گرون فروش خریداری می شود، فقط از یک هدفون دوست به هدفون دوست دیگر منتقل می شود....:n05:

jacob73
17-07-2013, 12:43
سلام. چند وقت پیش یکی از دوستان تو همین انجمن بهم گفت که میتونم با امپ ارزون قیمت مشکل خش خش صدای i9 رو تو صداهای بالا از بین ببرم
میدونم با دستکاری اکولایزر و ... میشه اینکارو کرد. ولی خب دیگه اونوقت صداش برام دلنشین نیست
هدفون هم چیز خاصی ندارم! در واقع هنوز پول ندارم واسه خرید یه هدفون مناسب!:n15:

از fiio e6 خوشم اومد. با قیمت 24 دلاریش(که البته اینجا نمیدونم با چه قیمتی گیر میاد!) نسبتا کوچیک و خوبه، باتری داخلی هم داره
میارزه به خریدش؟ کارم رو راه میندازه آیا؟!

t-jays
17-07-2013, 12:58
خوب این تفریح
تفریح خیلی گرونیه
توی هد فای این جمله خیلی معروفه
welcome to head-fi sorry for your wallet

شاید هم بیشتر. اگر همون چند سال پیش یه HD800 میخرید 1300 الان دیگه نیازی به این همه خرج و یه خرج سنگین 5 میلیونی نبود.

خوب اره
ولی باید لیاقت داشتن یه هدفون خوب رو به دست بیاری تا قدرش رو بدونی(اگر میگین نه یه بار سعی کنید هدفونتون رو نشون دوستتون که تو این وادی ها نیست بدین و قیمتش رو هم بهش بگین:n02:)
این مسیر پیشرفته که برای من جذابیت داره. شنیدن صداهای مختلف
پیدا کردن یه هدفون گمنام با صدای خوب
یه فروشنده که بهت داره توضیح میده چقدر صدای هدفونهای فیلیپس خوبه و اصلا سونی مثل فیلیپس مطرح نیست
شنیدن صدای افتضاح هدفونی که قبلا با صداش خیلی حال میکردی
دیدن ریویویی که خودت 1 سال پیش نوشتی
پیدا کردن cd که با cdman باهاش گوش میدادی و الان cd فاسد شده cdman هم نمیدونی چه اتفاقی براش افتاده.:n01:

t-jays
17-07-2013, 13:04
سلام. چند وقت پیش یکی از دوستان تو همین انجمن بهم گفت که میتونم با امپ ارزون قیمت مشکل خش خش صدای i9 رو تو صداهای بالا از بین ببرم
میدونم با دستکاری اکولایزر و ... میشه اینکارو کرد. ولی خب دیگه اونوقت صداش برام دلنشین نیست
هدفون هم چیز خاصی ندارم! در واقع هنوز پول ندارم واسه خرید یه هدفون مناسب!:n15:

از fiio e6 خوشم اومد. با قیمت 24 دلاریش(که البته اینجا نمیدونم با چه قیمتی گیر میاد!) نسبتا کوچیک و خوبه، باتری داخلی هم داره
میارزه به خریدش؟ کارم رو راه میندازه آیا؟!
درست بهتون گفتن ولی
تا وقتی که هدفون نخرید که مشخص نیست
باید دید برای چه هدفونی میخواین شاید اصلا احتیج نیست.
e6 دیگه یه کم کمیاب شده
باید ببینید پایتخت هنوز موجود هست یا نه. اون موقع که بود یه 100 تومن بود.
موفق باشید.

flipp
17-07-2013, 15:26
خوب این تفریح
تفریح خیلی گرونیه
توی هد فای این جمله خیلی معروفه
welcome to head-fi sorry for your wallet

خوب اره
ولی باید لیاقت داشتن یه هدفون خوب رو به دست بیاری تا قدرش رو بدونی(اگر میگین نه یه بار سعی کنید هدفونتون رو نشون دوستتون که تو این وادی ها نیست بدین و قیمتش رو هم بهش بگین:n02:)
این مسیر پیشرفته که برای من جذابیت داره. شنیدن صداهای مختلف
پیدا کردن یه هدفون گمنام با صدای خوب
یه فروشنده که بهت داره توضیح میده چقدر صدای هدفونهای فیلیپس خوبه و اصلا سونی مثل فیلیپس مطرح نیست
شنیدن صدای افتضاح هدفونی که قبلا با صداش خیلی حال میکردی
دیدن ریویویی که خودت 1 سال پیش نوشتی
پیدا کردن cd که با cdman باهاش گوش میدادی و الان cd فاسد شده cdman هم نمیدونی چه اتفاقی براش افتاده.:n01:

خب بله حرف شما هم درسته. باید سیر تکامل طی بشه تا شخص بدونه دنبال چیه. من اولین هدفونی که بابتش پول چشمگیری دادم HD800 بود (1320 خریدم که این اواخر فروختم اکبندش کردم)، ولی خب قبلش تقریبا از سال 80 تا 89 همیشه 10-15 تا هدفون دست دوم دور و برم بوده. هدفون هایی که اکثرا تو مزایده ها قاطی خرت و پرت های دیگه خریداری میشد که گاهی بعضی هاشون خیلی چشمگیر بود. از برندهایی مثل بیرداینامیک، سونی، فیلیپس، اسمشو نبر :n02: (همون برند انگلیسی بی تربیتی) و ... و همیشه هم دستگاه های استودیویی مثل ریل پلیرها و دت رکوردهای استودیویی مثل اشتودر و آکای و تسکم و تیاک در دسترس بوده و ازهدفون ها صدا میگرفتم. یعنی من وقتی رفتم hd800 رو خریدم دقیقا میدونستم دنبال چی هستم، شاید خیلی قبلتر از اون که تازه پلیرهای پرتابل اومده بود (83-84) که همه فقط به پرتابل بودن اهمیت میدادن و خیلی براشون هیجان انگیز بود، من فقط به یه سیستم هدفون ایده ال که روی یه میز کوچیک قرار گرفته (دسکتاپ) با سورس مناسب فکر میکردم، سیستمی که در نبود اکوستیک مناسب محیطی برای یه سیستم استریوی خوب، بتونه همون صدا یا حتی بهتر رو بهم بده. الان به جرات میتونم بگم که صدایی که دارم با ستاپ هدفونم میگیرم یه صدای خیلی های-انده که اگه با یه سیستم استریو کسی بخواد بشنوه حداقل باید 70-80 میلیون خرج کنه.

در مورد اینکه تفریح گرونیه من نظرم یه کمی متفاوته. گرون هست ولی از الواتی و هزار کثافت کاری دیگه که این روزا شده تفریح جوان های این مملکت که پرخرج تر نیست! الان شما بهترین حالت رو در نظر بگیر، یه ستاپ خوب میتونه شامل اینا باشه به نظرم:

یه هدفون خوب مثلا 650: حدود 3 میلیون
ساخت یه امپ لامپی خوب: حدود 500
یه کارت صدای خوب: 700-800
یه کابل اینترکانکت خوب: 100
پاورکاندیشنر یا UPS: حدود 350
یه مقدار موسیقی با کیفیت: 100

همه اینا میشه زیر 5 میلیون. ولی در مقایسه با یه سیستم استریوی خوب 5 میلیون فقط پول یه کامپوننت میشه، مثلا یه سی دی پلیر میشه! یا یه امپ لامپی نه چندان گرون. اسپیکر خوبی هم نمیشه با 5 تومن خرید، میشه خرید ولی انتظار معجزه نمیشه ازش داشت. یه اسپیکر خوب حداقل 10 تومنی هزینه داره. پس هدفون به نظر من خیلی هم بصرفه ست

t-jays
17-07-2013, 17:28
الان به جرات میتونم بگم که صدایی که دارم با ستاپ هدفونم میگیرم یه صدای خیلی های-انده که اگه با یه سیستم استریو کسی بخواد بشنوه حداقل باید 70-80 میلیون خرج کنه.

این دقیقا همین حرفیه که باید بارها زده بشه:n01:
همونطور که شما گفتید هدفونها خیلی به صرفه هستند.
ضمن اینکه نکات مثبت بسیار زیادتری هم دارند
مثلا دیگه احتیاجی به تنظیم و کالیبراسیون نیست یا نگهداری خیلی راحتتره یا حتی جای خیلی کمتری میگیره
خوب 5 ملیون هم برای خیلیها 5 ملیوننننننننه
در مورد تفریحات دیگه هم 100% حق با شما هست. ولی یه مشکلی که بعضی دچارش میشن اینه که یه حالت نزدیک به اعتیاد خرید پیدا میکنن. عکسهای زیادی توی هدفای هست. حرف اینه که باید حدود خودتم بشناسی(نقل قول از peacfu1 که الان میاد میگه اینقدر اسپم نکنید این بحثا تاپیک خودش رو داره) مثلا برای من نوعی که فقط توی حرکت میتونم اهنگ گوش بدم اگر میلیاردر هم باشم خرید hd800 یه اشتباه محسوب میشه و فقط دور خودم رو شلوغ کردم با وسایلی که استفاده نخوام کرد.
ولی من یه نظر دیگه ای هم دارم
نظرتون چیه صدای نزدیک به اون رو با نصف قیمت بشنویم و بتونیم کل سیستم رو توی جیبمون قرار بدیم.
این رو دارم میگم چون احساس می کنم شما تا حدود ی به بحث پرتابل بد بین هستید.
موفق باشید.

flipp
17-07-2013, 18:19
این دقیقا همین حرفیه که باید بارها زده بشه:n01:
همونطور که شما گفتید هدفونها خیلی به صرفه هستند.
ضمن اینکه نکات مثبت بسیار زیادتری هم دارند
مثلا دیگه احتیاجی به تنظیم و کالیبراسیون نیست یا نگهداری خیلی راحتتره یا حتی جای خیلی کمتری میگیره
خوب 5 ملیون هم برای خیلیها 5 ملیوننننننننه
در مورد تفریحات دیگه هم 100% حق با شما هست. ولی یه مشکلی که بعضی دچارش میشن اینه که یه حالت نزدیک به اعتیاد خرید پیدا میکنن. عکسهای زیادی توی هدفای هست. حرف اینه که باید حدود خودتم بشناسی(نقل قول از peacfu1 که الان میاد میگه اینقدر اسپم نکنید این بحثا تاپیک خودش رو داره) مثلا برای من نوعی که فقط توی حرکت میتونم اهنگ گوش بدم اگر میلیاردر هم باشم خرید hd800 یه اشتباه محسوب میشه و فقط دور خودم رو شلوغ کردم با وسایلی که استفاده نخوام کرد.
ولی من یه نظر دیگه ای هم دارم
نظرتون چیه صدای نزدیک به اون رو با نصف قیمت بشنویم و بتونیم کل سیستم رو توی جیبمون قرار بدیم.
این رو دارم میگم چون احساس می کنم شما تا حدود ی به بحث پرتابل بد بین هستید.
موفق باشید.

نه اتفاقا برعکس! من خیلی هم طرفدار پورتابل هستم، برای افرادی که دسترسی به سورس و امپلیفایر مناسب ندارند و نمیخوان که یه هدفون +100 اهم داشته باشن، بهترین انتخاب هستن. یه هدفون با امپدانس بالا بدون داشتن امپ مناسب و سورس مناسب میتونه تبدیل به کابوس بشه. اتفاقا من قبلا خیلی از in-earهارو داشتم. مثل Klipsch S10, B&w C5, و چند مدل دیگه از وستون و شور و سونی و پاناسونیک که بعضی هاشون تا حدود 500-600 دلار قیمت داشتند. اولین بار هم یه امپ پورتابل هایبرید (لامپ + ماسفت) رو ساختم، پس خیلی غربیه نیستم با مقوله پورتابل، دلایل اصلی که من الان از دسکتاپ استفاده میکنم ایناست:

1- من سیستم استریوی دارم که شامل یه DAC خوب میشه که میتونم از اپتیکال یا USB تغذیه اش کنم 24/192 هست و کیفیت فوق العاده ای داره. از همین دک برای هدفون هم استفاده میکنم
2- من شخصا یکم با in-earها مشکل دارم، یعنی بیشتر از یکساعت رو گوشم باشه، التهاب ودرد ایجاد میکنه
3- حمل و جابجایی موزیک lossless با دستگاه های پورتابل کمی محدودیت داره بخاطر حجم زیاد و ...
4- صدای فول لامپی رو فقط با یه امپ دسکتاپ میشه داشت
5- دلیل خیلی مهم دیگه اینه که من نیازی ندارم 200،300،500 دلار یا بیشتر بدم یه امپ سولید استیت یا لامپی گرونقیمت بخرم، من چیزی رو خودم با هزینه خیلی کم درست میکنم که به اندازه برندهای چند هزار دلاری کارایی داشته باشه و بهترین صدای لامپ رو در میارم. پس مشکلی در استفاده از هدفون های امپدانس بالا ندارم.

faded
20-07-2013, 18:46
برای شارژ پلیر هایی که فقط پورت یو اس بی دارن باید چیکار کرد؟ (غیر از کامپیوتر)

armenak
22-07-2013, 20:02
سلام
من یک عدد آمپ پورتابل میخوام برای هدفون سنتهایزر HD280 pro و پلیر کووان j3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=540&scale=30

Faraz_sm
23-07-2013, 14:07
E07K Andes رو گرفتم... دیروز به دستم رسید وبه کابوس موزیک گوش دادن با لپ تاپ پایان داد...
با اینکه خیلی فسقلیه ولی خوب جواب می ده... صدای M50 رو که خیلی خوب در میاره و تغییر محسوسی هم رو صدای کلیپش S4 داره...
از پورت 3.5 میلیمتریش فقط با سانسا کلیپم صدای تمیز می گیرم... رو گوشی و تبلت صدای وکال یه جوری می ره پشت بیس و عقب کشیده می شه....
از دیروز افتادم روی موزیک های دهه 60 تا 80 میلادی... پسر ، میکس های این آهنگ ها رو استریو چقدر دوست داشتنیه...
در کل بسیار راضی هستیم و در خونمان احساس عروسی و پایکوبی داریم....:headphone:8:

t-jays
24-07-2013, 21:25
سلام
من یک عدد آمپ پورتابل میخوام برای هدفون سنتهایزر HD280 pro و پلیر کووان j3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=540&scale=30
سلام
برای چی امپ میخواین؟

E07K Andes رو گرفتم... دیروز به دستم رسید وبه کابوس موزیک گوش دادن با لپ تاپ پایان داد...
با اینکه خیلی فسقلیه ولی خوب جواب می ده... صدای M50 رو که خیلی خوب در میاره و تغییر محسوسی هم رو صدای کلیپش S4 داره...
از پورت 3.5 میلیمتریش فقط با سانسا کلیپم صدای تمیز می گیرم... رو گوشی و تبلت صدای وکال یه جوری می ره پشت بیس و عقب کشیده می شه....
از دیروز افتادم روی موزیک های دهه 60 تا 80 میلادی... پسر ، میکس های این آهنگ ها رو استریو چقدر دوست داشتنیه...
در کل بسیار راضی هستیم و در خونمان احساس عروسی و پایکوبی داریم....:headphone:8:
من توی e11 با بالا بردن gain صدای mid رو تا حدودی forward میکنم.(البته نمیدونم این فقط به e11 محدود میشه یا نه)
شما هم امتحان کنید.
موفق باشید.

armenak
24-07-2013, 21:44
سلام
برای چی امپ میخواین؟

من توی e11 با بالا بردن gain صدای mid رو تا حدودی forward میکنم.(البته نمیدونم این فقط به e11 محدود میشه یا نه)
شما هم امتحان کنید.
موفق باشید.

تقویت صدا و شفافیت و تفکیک بیشتر خروجی از پلیرم.نمودار فرکانسی ایمپیدانس رو هم گذاشتم.خروجی پلیرم چند اهمه؟زاستی این هدفون 64 اهم مقاومت داره

Transducer principle dynamic, closed
Nominal impedance 64 Ohm
Sound pressure level (SPL) 102 dB (IEC 268-7)
Load rating 500 mW
THD, total harmonic distortion 0,1%
Ear coupling circumaural
Contact pressure 6 N
Weight w/o cable 220 g
Jack plug 3.5 / 6.3 mm stereo
Connection cable Coiled cable (min. 1 m, max. 3 m)
Frequency response (headphones) 8–25,000 Hz

با توحه به این عکسها بنظر شما میخواد آمپ؟

peaceful1
25-07-2013, 00:15
برای شارژ پلیر هایی که فقط پورت یو اس بی دارن باید چیکار کرد؟ (غیر از کامپیوتر)

t-jays
25-07-2013, 01:24
تقویت صدا و شفافیت و تفکیک بیشتر خروجی از پلیرم.نمودار فرکانسی ایمپیدانس رو هم گذاشتم.خروجی پلیرم چند اهمه؟زاستی این هدفون 64 اهم مقاومت داره

Transducer principle dynamic, closed
Nominal impedance 64 Ohm
Sound pressure level (SPL) 102 dB (IEC 268-7)
Load rating 500 mW
THD, total harmonic distortion 0,1%
Ear coupling circumaural
Contact pressure 6 N
Weight w/o cable 220 g
Jack plug 3.5 / 6.3 mm stereo
Connection cable Coiled cable (min. 1 m, max. 3 m)
Frequency response (headphones) 8–25,000 Hz

با توحه به این عکسها بنظر شما میخواد آمپ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %5B2%5D.png?imgmax=800
خوب در مورد حجم صدا به خواستتون با خرید امپ می رسید ولی در مورد
شفافیت و تفکیک بیشتر خیر
چون امپ پلیرتون از مدار خارج نمیشه که بخواد توی شفافیت و حزئیات اتفاقی بیفته
برا اطلاعات بیشتر میتونید به همین 5 صفحه ی اول این تاپیک مراجع کنید.
اگر بتونید یه fiio e6 با قیمت 100 تومن از پاساژ پایتخت پیدا کنید براتون گزینه ی مناسبی خواهد بود.
موفق باشید.

armenak
25-07-2013, 09:15
خوب در مورد حجم صدا به خواستتون با خرید امپ می رسید ولی در مورد
شفافیت و تفکیک بیشتر خیر
چون امپ پلیرتون از مدار خارج نمیشه که بخواد توی شفافیت و حزئیات اتفاقی بیفته
برا اطلاعات بیشتر میتونید به همین 5 صفحه ی اول این تاپیک مراجع کنید.
اگر بتونید یه fiio e6 با قیمت 100 تومن از پاساژ پایتخت پیدا کنید براتون گزینه ی مناسبی خواهد بود.
موفق باشید.

ممنون ولی ببخشيد حس کردم جواب سرسری بمن دادید.انتظار داشتم یکم نمودارو برام تحلیل کنید و بهم بفهمونید که اصلا نیاز دارم به خرید امپ یا نه
واینکه من میخوام صدای خروجی از هدفونم گرمتر و با حزییات بیشتر باشه سورسمم فلکه روی اون پلیر
بازم ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

fk_u
25-07-2013, 09:45
درود
عکس شارزی که بالا گذاشتید اسمش چیه میشه لینکی بدید اگه تو دیجی کالا یا ... هست
اورجیناله دیگه میشه باهاش هر چیزه usb خور شارژ کرد دسته کنسول بلیر و .... آمبر و ولتاژ وسایل با این قطعه هم نخوره مشکل نداره؟؟؟؟
ممنون

pedi_xx
25-07-2013, 19:12
سلام دوستان
من به تازگی z1000 گرفتم با توجه به گفته های قبلیتون نیاز به امپ نداره ولی میخوام حجم صدا رو بیشتر کنم به نظرتون کدوم امپ مناسبه؟
اصلا با امپ تو شفافیت و تفکیک صدا تغییراتی مشاهده میکنم یا نه؟
و یه مشکل هم دارم یه صدای "سیس" مانند تو بکگراند صدا هست که فکر کنم از سورسمه توی صدای بلند خیلی خیلی تو ذوق میزنه با امپ میشه این مشکلو حل کرد؟
و یه چیزی به نظرتون پلیر بخرم بهتره یا امپ؟ ( یعنی پلیر میتونه حجم صدا رو بیشتر کنه و اگه به طور کلی امکانش باشه شفافیت و تفکیک صدا رو بهتر بکنه؟)
راستی من زبانم یکم ضعیفه ریویو خارجیا رو خوب نمیفهمم میخواستم بدونم توی ریویو ها حرفی از یکم خفه و بسته بودن صدای z1000 گفته شده یا نه؟
ببخشید طولانی شد خواستم خوب توضیح داده باشم.
مرسی

t-jays
25-07-2013, 21:11
ممنون ولی ببخشيد حس کردم جواب سرسری بمن دادید.انتظار داشتم یکم نمودارو برام تحلیل کنید و بهم بفهمونید که اصلا نیاز دارم به خرید امپ یا نه
واینکه من میخوام صدای خروجی از هدفونم گرمتر و با حزییات بیشتر باشه سورسمم فلکه روی اون پلیر
بازم ممنون
نه بحث سرسری جواب دادن نیست
بحث اینه که این نمودارها ربطی ندارن به اینکه یه هدفون امپ خواد یا نه.
خوب برای گرمتر کردن پلیری مثل j3 کافیه از اکولایزرش استفاده کنید.
احتیاجی به امپ نیست. اینکه امپ احتیاج دارید یا نه :
این هدفون تقریبا روی مرزه برای همین بهتون میگم اگر احساس میکنید صدا کمه یه امپ بخرید طوری نیست.
در مورد نمودارها و اینکه امپ به درد ما میخوره یا نه اگر به لینک دوم توی امضام رجوع کنید جواب بسیار کامل هست
موفق باشید.

t-jays
25-07-2013, 21:12
سلام دوستان
من به تازگی z1000 گرفتم با توجه به گفته های قبلیتون نیاز به امپ نداره ولی میخوام حجم صدا رو بیشتر کنم به نظرتون کدوم امپ مناسبه؟
و یه مشکل هم دارم یه صدای "سیس" مانند تو بکگراند صدا هست که فکر کنم از سورسمه توی صدای بلند خیلی خیلی تو ذوق میزنه با امپ میشه این مشکلو حل کرد؟
و یه چیزی به نظرتون پلیر بخرم بهتره یا امپ؟ ( یعنی پلیر میتونه حجم صدا رو بیشتر کنه و اگه به طور کلی امکانش باشه شفافیت و تفکیک صدا رو بهتر بکنه؟)
راستی من زبانم یکم ضعیفه ریویو خارجیا رو خوب نمیفهمم میخواستم بدونم توی ریویو ها حرفی از یکم خفه و بسته بودن صدای z1000 گفته شده یا نه؟
مرسی
مبارک باشه
منبعتون چی بود دوست عزیز

pedi_xx
25-07-2013, 21:33
مبارک باشه
منبعتون چی بود دوست عزیز
مرسی
منبعم : Samsung galaxy S2
و شاید تا یه ماه دیگه S4 (قراره ابجیم بخره:n02:)

flipp
25-07-2013, 23:39
دوستان من اصولا به امپ های لامپی که خودم میسازم هدفون گوش میدم ولی بدم نمیاد یه نمونه سولید استیت بعنوان هم داشته باشم. نظرتون در مورد BeyerDynamic A1 چیه؟ کسی تجربه ای داره؟

t-jays
26-07-2013, 13:32
سلام دوستان
مرسی

مرسی
منبعم : Samsung galaxy S2
و شاید تا یه ماه دیگه S4 (قراره ابجیم بخره:n02:)
با امپ میتونید حجم صدا رو افزایش بدید.
ولی خوب در مورد شما نمیتونید جزئیات و شفافیت رو افزایش بدید.
با امپ مشکل هیس هم تا حدودی براتون رفع میشه.(البته بستگی به عملکرده سورستون هم داره)
خوب باید دید شما اصلا میتونید امپ بخرید یا نه چون بهترین امپ داخل کشور e11 بود که اونم من توصیه نمیکنم.
در مورد خفه و بسته بودن صدای z1000 هم حرفی زده نشده بود ولی این صدای توی دوره ی burn in کاملا عادیه.

دوستان من اصولا به امپ های لامپی که خودم میسازم هدفون گوش میدم ولی بدم نمیاد یه نمونه سولید استیت بعنوان هم داشته باشم. نظرتون در مورد BeyerDynamic A1 چیه؟ کسی تجربه ای داره؟
اگر جای شما بودم خیلی در این مورد تحقیق میکرم چون hd800 هدفونیه که به شدت به سورسش وابستست
در هر صورت امپهای خود سنهایزر هم میتونند انتخاب خوبی برای شما باشند
ضمن اینکه شاید بعد خواستید کابل هدفونتون هم عوض کنید به دردتون میخوره

flipp
26-07-2013, 14:02
با امپ میتونید حجم صدا رو افزایش بدید.
ولی خوب در مورد شما نمیتونید جزئیات و شفافیت رو افزایش بدید.
با امپ مشکل هیس هم تا حدودی براتون رفع میشه.(البته بستگی به عملکرده سورستون هم داره)
خوب باید دید شما اصلا میتونید امپ بخرید یا نه چون بهترین امپ داخل کشور e11 بود که اونم من توصیه نمیکنم.
در مورد خفه و بسته بودن صدای z1000 هم حرفی زده نشده بود ولی این صدای توی دوره ی burn in کاملا عادیه.

اگر جای شما بودم خیلی در این مورد تحقیق میکرم چون hd800 هدفونیه که به شدت به سورسش وابستست
در هر صورت امپهای خود سنهایزر هم میتونند انتخاب خوبی برای شما باشند
ضمن اینکه شاید بعد خواستید کابل هدفونتون هم عوض کنید به دردتون میخوره

من که کلا معتقدم امپ هدفون باید تمام لامپی باشه چون صدای لامپ کلا ترجیح میدم به سولید استیت. در مورد سیم هدفون هم HD800 قبلی که داشتم فروختم یکماه پیش، براش سیم نقره درست کرده بودم. سیم نقره 3n یعنی خلوص 99.999%، همون پارسال که اینکارو کردم با کلی زحمت موفق شدم جک های اتصال رو بخرم اون موقع 20 دلار بود جفتی رسیدم دستم نزدیک 150 تومن شد. الان سیم نقره ساخت شوروی دارم که حتی از اون سیم خیلی گرون هم بهتره (اون سیم نزدیک 1200 بابت نقره خرج شد!) الان دنبال جک اتصال هستم یه جفت دیگه سیم بسازم. این سیم نقره جدیده خیلی خیلی خوبه، برای مصارف نظامی بوده شوروی در جاهایی که دقت بسیار بالا و مقاومت خیلی کم و حداکثر conductivity نیاز بوده، مثل سفینه های فضایی و موشک های قاره پیما ازین سیم استفاده میکرده. واقعا صنعت شوروی خیلی قوی بوده و تو ساخت اینجور چیزا حتی از آلمان و امریکا هم جلوتر بوده.

pedi_xx
27-07-2013, 14:18
سلام
دوستان من فکر کنم دک/امپ بیشتر به دردم بخوره. چون کارت صوتی کامپیوترم اصلا چیز جالبی نیست پس میتونم با این حلش کنم از طرفی هم میتونم موقعی که میخوام با پلیر پورتابل استفاده کنم فقط از امپش استفاده میشه و میتونه حجم صدای بیشتری بهم بده.
در اینده هم میخوام سیستم صوتیم رو ارتقا بدم (سال بعد) و اگه تا اون موقع نظرم عوض نشه HD 558 تهیه کنم.
میدونم تو ایران امپ خیلی کم یابه و تقریبا فقط چند مدل محدود از فیو هست
پس از بین E10 , E7 ,E07k ,E17 کدوم یکی رو میتونم تو ایران پیدا کنم؟ و محدوده قیمتش چقدر میشه؟
ممنون.

t-jays
28-07-2013, 22:42
سلام
دوستان من فکر کنم دک/امپ بیشتر به دردم بخوره. چون کارت صوتی کامپیوترم اصلا چیز جالبی نیست پس میتونم با این حلش کنم از طرفی هم میتونم موقعی که میخوام با پلیر پورتابل استفاده کنم فقط از امپش استفاده میشه و میتونه حجم صدای بیشتری بهم بده.
در اینده هم میخوام سیستم صوتیم رو ارتقا بدم (سال بعد) و اگه تا اون موقع نظرم عوض نشه HD 558 تهیه کنم.
میدونم تو ایران امپ خیلی کم یابه و تقریبا فقط چند مدل محدود از فیو هست
پس از بین E10 , E7 ,E07k ,E17 کدوم یکی رو میتونم تو ایران پیدا کنم؟ و محدوده قیمتش چقدر میشه؟
ممنون.
خوب اپگرید به hd558 اونقدرا هم اپگرید محصوب نمیشه
احتمالا باید به hd650 فکر کنید(با توجه به صدایی که دوست دارید.)
خوب قبلنا فقط مدل e7 موجود بود با قیمت حدود 400 تومن
الان نمیدونم چه مدلهایی موجوده باید یه سر بزنید پایتخت ببینید.
موفق باشید.

armenak
29-07-2013, 00:01
دوست عزیر شما گفتید e11رو تایید نمیکنید.من قصد خریدشو دارم میشه بگید چرا.

t-jays
29-07-2013, 16:34
دوست عزیر شما گفتید e11رو تایید نمیکنید.من قصد خریدشو دارم میشه بگید چرا.

خوب بستگی داره به هدفونی که میخواین باهاش استفاده کنید.
ولی در مواردی کیفیت صدا رو با توجه به سورستون کاهش میده
البته بستگی به هدفونتون و دقت گوشتون داره
ضمن اینکه شما یه وقت حرف من رو نشنوید بد بین بشید
چون من خودم حدود یک سال پیش که این امپ رو خریدم خیلی ازش راضی بودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما پیشرفتم باعث شد متوجه عیبهایی که داره بشم.
ولی همین الان هم m50 رو با e11 ترجیه میدم تا بدون اون
و این امپ واقعا نسبت به قیمتش عالیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی نطر کلی من اینه که نباید با این قیمت امپ خرید.
ضمن اینکه ببینید اول موجود هست بعد روش تحقیق کنید.
موفق باشید.

armenak
29-07-2013, 21:06
شما که میدونید تو همین چند پست قبل گفتم هم سورسم چیه هم هدفونم نمودارشم دادم

vort3x
30-07-2013, 04:32
سلام و خسته نباشید
میخوام یه هدفون با قیمت حدود ۳۰۰ هزار بخرم راستش نظر خودم sony pq1 هستش با قیمت ۳۴۰ سراغ دارم
ممنون میشم راهنماییم کنین سورس پلیرم هم یه s3 و یه ipad هست و بیشتر پاپ و لایت متال گوش میکنم
در مورد امپدانس و درایو شدن هم یه توضیح بدین ممنون میشم امپدانس این هدفون ۷۰ اهمه

t-jays
30-07-2013, 16:16
شما که میدونید تو همین چند پست قبل گفتم هم سورسم چیه هم هدفونم نمودارشم دادم

قبلا عرض کردم خدمتتون

این هدفون تقریبا روی مرزه برای همین بهتون میگم اگر احساس میکنید صدا کمه یه امپ بخرید.

سلام و خسته نباشید
میخوام یه هدفون با قیمت حدود ۳۰۰ هزار بخرم راستش نظر خودم sony pq1 هستش با قیمت ۳۴۰ سراغ دارم
ممنون میشم راهنماییم کنین سورس پلیرم هم یه s3 و یه ipad هست و بیشتر پاپ و لایت متال گوش میکنم
در مورد امپدانس و درایو شدن هم یه توضیح بدین ممنون میشم امپدانس این هدفون ۷۰ اهمه
خوب سوال اولتون که توی همون تاپیک مربوطه سوال کنید
در مورد امپدانس و درایو شدن هم به لینک اول توی امضای بنده مراجعه کنید.
موفق باشید.

armenak
30-07-2013, 17:05
راستش حجم صداش خوبه بسمه فقط گرم نیست با اکولایزرها هم تاحدودی خوب میشه نمیدونم شایدم من حساس شدم جدیدا توی ماشین کسیم میشینم کلی باندو تشکیلات وصل کرده سریع بهش میپرم چقدر صدات باندت خفه اس بمه چقدر...از این حرفا
بازشما بهتر میدونید برا حس بهتر شفافیت بیشتر صدا امپ خوبه اصلا اونم e11 اگرم نبود e6

t-jays
30-07-2013, 17:56
راستش حجم صداش خوبه بسمه فقط گرم نیست با اکولایزرها هم تاحدودی خوب میشه نمیدونم شایدم من حساس شدم جدیدا توی ماشین کسیم میشینم کلی باندو تشکیلات وصل کرده سریع بهش میپرم چقدر صدات باندت خفه اس بمه چقدر...از این حرفا
بازشما بهتر میدونید برا حس بهتر شفافیت بیشتر صدا امپ خوبه اصلا اونم e11 اگرم نبود e6

الان اکولایزرتون رو چطوری تنظیم کردید؟

armenak
30-07-2013, 22:14
الان اکولایزرتون رو چطوری تنظیم کردید؟

والا من خودم دستی تنظیم نکردم پلیرم j3 رو normal که میزارم که هیچی صداش در نمیاد روrock میزارم خوبه بیشترم روی اونه ولی روی hip hop که میزارم حجم صدا میره بالا ولی رو ولوهای بالا خس خسشو ریز میشنوم روی bbe هم که میراذم جالی نیست بیشتر روی rocke

armenak
31-07-2013, 13:23
آقا نظرتون راجع به E07K چیه

میتونم تهیه ش کنم هم اینو هم e11 رو
بگید کدوم بهتره

e11 ققط آمپه ولی این داک/آمپه

فرقشم بگید ممنون میشم

t-jays
31-07-2013, 16:25
والا من خودم دستی تنظیم نکردم پلیرم j3 رو normal که میزارم که هیچی صداش در نمیاد روrock میزارم خوبه بیشترم روی اونه ولی روی hip hop که میزارم حجم صدا میره بالا ولی رو ولوهای بالا خس خسشو ریز میشنوم روی bbe هم که میراذم جالی نیست بیشتر روی rocke
یکی از دلایلی که خیلیا میرن کووان میخرند همین اکولایزر قوی انهاست
حتما اکولایزر دستی رو امتحان کنید.
از ترکیب bbe روی 6 و match3bass روی 4 شروع کنید
و هر دو را یکی یکی افزایش دهید تا به صدای مورد نظرتون برسید.

آقا نظرتون راجع به E07K چیه

میتونم تهیه ش کنم هم اینو هم e11 رو
بگید کدوم بهتره

e11 ققط آمپه ولی این داک/آمپه

فرقشم بگید ممنون میشم
خوب اصلا مطرح نکردید که توانایی خرید از خارج از کشور رو دارید چون قضیه فرق میکنه
خوب همونطور که گفتید e07k دک/امپ هست
کار دک به صورت کوتاه اینه که دادهای صفر و یک دیجیتال رو به سیگنالهای صوتی تبدیل کنه و کار امپ تقویت این سیگنالهاست.
این مدل در صورتی به درد شما میخوره که بخواین با کامپیوتر اهنگ گوش کنید.
و اگر بخواین با j3 استفاده کنید فقط میتونید از قسمت امپ اون استفاده کنید.
اگر میتونید از خارج از کشور تهیه کنید بهترین امپی که با این قیمت میتونید تهیه کنید
موفق باشید.