ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این ویروس هست یا نه

bia4beat
01-02-2012, 20:22
سلام من وقتی به اینترنت وصل میشم گاهی اوقات که مشغول وب گردی هستم سیستم هنگ می کنه . یعنی صفحه مانیتو مانند یک عکس میشه یعنی موس هم تکون نمی خوره و باید فقط ریست کنی اولش فکر میکردم از ویندوزه ولی بعد از تعویض بایک ویندوز دیگه دیدم همین مشکل را دارم مشکل از کجاست ویندوز من اکس پی ممنون

A M ! N
01-02-2012, 21:11
سلام من وقتی به اینترنت وصل میشم گاهی اوقات که مشغول وب گردی هستم سیستم هنگ می کنه . یعنی صفحه مانیتو مانند یک عکس میشه یعنی موس هم تکون نمی خوره و باید فقط ریست کنی اولش فکر میکردم از ویندوزه ولی بعد از تعویض بایک ویندوز دیگه دیدم همین مشکل را دارم مشکل از کجاست ویندوز من اکس پی ممنون
سلام../.

با همه ی مرورگر ها این مشکل رو دارین ؟ مثلا با فایرفاکس و اپرا یا کروم امتحان کردین ؟

ضمنا فقط موقع کار با اینترنت این مشکل رو دارین ؟

موفق باشین../.

bia4beat
01-02-2012, 21:16
نه از فایر فکس استفاده کردم و بله موقع وصل به اینتر نت هستم این مشکل پیش میاد بعضی مواقع ب حالت شبیه داس میره صفحه اب رنگ که نوشته سیستم شما دچار مشکل شده است و باید ان را شات دان کنید

A M ! N
01-02-2012, 21:27
نه از فایر فکس استفاده کردم و بله موقع وصل به اینتر نت هستم این مشکل پیش میاد بعضی مواقع ب حالت شبیه داس میره صفحه اب رنگ که نوشته سیستم شما دچار مشکل شده است و باید ان را شات دان کنید
پس شما با این حساب کرش هم دارین..

حالا من از حیث ویروس داشتن رو میتونم خدمتتون عرض کنم ، اما فکر میکنم باید دربخش نرم افزاری هم سوالتون رو مطرح کنید.

پست شماره یک این تاپیک رو بخونید و لوگ نرم افزار مربوطه رو اونجا بزارین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا سوییت امنیتی تون چی هست ؟ آنتی ویروس ؟

موفق باشین../.

bia4beat
01-02-2012, 21:44
نود هست قبلا هم با کاسپر همین مشکل را داشتم همی الان هم این مشکل برام دوباره ایجاد شد

A M ! N
01-02-2012, 21:52
نود هست قبلا هم با کاسپر همین مشکل را داشتم همی الان هم این مشکل برام دوباره ایجاد شد
بسیارخب.. شما لطف کن پست اون تاپیک رو انجام بدین که لینک دادم../. نتیجه رو بزارین.

موفق باشین../.

bia4beat
01-02-2012, 21:57
کاری که گفتی رو کردم

تویه اون تاپیک هم گذاشتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fm2524kq9mlqxkom)

bia4beat
01-02-2012, 22:10
C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe

این چی هست

A M ! N
01-02-2012, 23:28
C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe

این چی هست
مربوط به sys tray پردازندتون هستش..

شما مشکلی از لحاظ ویروس ندارین.. اما بهتره که هروقت اون صفحه ی آبی اومد کدش رو یادداشت کرده و داخل همون تاپیک دربخش نرم افزار بزارین.. احتمال بسیار مشکل با سخت افزار هست که باید تشخیص داده بشه..

پس هرهنگامی که ارور صفحه ی آبی اومد اون پایین یک کدی نوشته شده شما اون رو دقیق اینجا بزارین.

شما همیشه از برنامه ی Advanced system optimizer استفاده میکنین ؟ این برنامه شامل یک سری تنظیماتی هست که اگه به نادرستی انجام بشه ممکنه باعث این ارورها هم بشه.

موفق باشین../.

bia4beat
01-02-2012, 23:46
موفق باشین

bia4beat
02-02-2012, 20:44
موفق باشین