مشاهده نسخه کامل
: هر کی مبدل دیجیتال داره بیاد تو ( تست دستگاهها توسط خودمون)
سلام
مختصر و مفید کلام این بحث اینه که من چند سری فایل اپلود میکنم و دوستان با ذکر مدل دستگاهشون این فایلها رو تو دستگاه مبدلشون پخش میکنند و نتیجه رو میگند.
شکل نتیجه کار اینه که :
آیا فایل پخش شد ؟
آیا فایل با صدا پخش شد؟
مبدل دیجیتال شما به سینمای خانواده وصل هست یا خیر؟
حدالمکان یک عکس از قسمت About یا درباره محصول خود مبدل دیجیتال هم بزارید بد نیست .اینجوری مجموعه ی کاملتری رو میتونیم تو دیتابیس جمع آوری کنیم.
دوستان راه کارهای دیگه ای برای بهتر شدن این تاپیک هم اگر میشناسید بفرمایید تا مقدمه رو کامل کنیم و بریم سر اصل مطلب.
دوستانی که پیام دادند و ابراز تمایل کردن در بحث شرکت کنم خواهشا همینجا اعلام کنند.
برای شروع این فایلها رو دانلود کنید و ببینید کدومهاش پخش میشه و کدومهاش پخش نمیشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از استقبال دوستان.
قسمت اول تست Lumexy 1007 منتشر شد...
ehsan102
13-02-2012, 14:31
دوست عزیز من دیروز یک الکومکس 2012 گرفتم همه فرمتهارو می خونه بجز WmV
تا الان هم که ازش بجز اون مشکلی ندیدم تا ببینیم بعد چی می شه
regedit021
14-02-2012, 18:36
من بلوسنس t14+دارم
فايل هايmkv1080pرو يكي در ميون اجرا ميكنه
مثلا مستند سياره زمين كه 4.37گيگ هست حجمش بيت ريتش 12هست و1080pهست رو پخش نميكنه
دوستان اگر كسي اين مستند رو با اين كيفيت داره روي دستگاهش تست كنه نتيجه رو بگه!
دوست عزیز من دیروز یک الکومکس 2012 گرفتم همه فرمتهارو می خونه بجز WmV
تا الان هم که ازش بجز اون مشکلی ندیدم تا ببینیم بعد چی می شه
هر سه فایل رو با صدا الان براتون پخش کرد؟
سلام من provision x-3 دارم اما هیچ کدوم رو باز نکرد جالب اینجاست که تصاویر فول اچ دی رو با بیت ریت 6000 پخش کرد لیستی از فرمتهایی که پخش کرده و نکرده رو از لینک زیر دانلود کنید فرمت جدید دستم رسید امتحان میکنم خبر میدم
لینک اصلاح شد از دوستان عذر میخوام
لطفا لینک رو کپی پیست کنید در آدرس بار.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7310177090%2F1.rar.html)
سلام من provision x-3 دارم اما هیچ کدوم رو باز نکرد جالب اینجاست که تصاویر فول اچ دی رو با بیت ریت 6000 پخش کرد لیستی از فرمتهایی که پخش کرده و نکرده رو از لینک زیر دانلود کنید فرمت جدید دستم رسید امتحان میکنم خبر میدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکی که دادید کار نمیکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.