مشاهده نسخه کامل
: صدا و روشن شدن چراغ هارد در زمانی که استفاده نمی کنم ...
mahmoud_bahal
01-02-2012, 17:02
سلام خدمت اساتید.اهارد من چند وقتی هست زمانی که ازش استفاده نمی کنم هم داره برا خودش کار میکنه و چراغش خود به خود روشن خاموش میشه.همین امروز هم ویندوز عوض کردم ولی فرقی نکرد . ممن.ن میشم کمکم کنید .
سلام خدمت اساتید.اهارد من چند وقتی هست زمانی که ازش استفاده نمی کنم هم داره برا خودش کار میکنه و چراغش خود به خود روشن خاموش میشه.همین امروز هم ویندوز عوض کردم ولی فرقی نکرد . ممن.ن میشم کمکم کنید .
سلام بر شما
اگه دیسک سخت شما خارجی "External" هست فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشه، برای من هم گاهی پیش میاد.
mahmoud_bahal
01-02-2012, 21:09
سلام بر شما
اگه دیسک سخت شما خارجی "External" هست فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشه، برای من هم گاهی پیش میاد.
نه داخلی هست
ata.royalfalcon
02-02-2012, 19:27
سلام
این میتونه به خیلی چیزها بستگی داشته باشه . مثلا اسکن هارد توسط آنتی ویروس یا حتی دفرگمنت کردن هارد توسط ویندوز .
یک موضوع بسیار تخصصی در این مورد وجود داره که خیلی ها متاسفانه نسبت به اون اطلاعاتی ندارند. من هم قبلا دچار این مشکل بودم بطوری که حتی بعد از چندسال متوجه نشدم مشکل از کجاست تا اینکه در نهایت بررسی ها و تحقیقاتی که انجام دادم به نتیجه رسید. البته این که میگم یکی از عوامل درگیری هارد در زمان بیکاری خودش هست. دلایلی دیگه ای هم مانند آپدیت ویندوز، آنتی ویروس، دفرگمنت، سرویس جستجوی ایندکس و ... وجود دارند که به راحتی میتونید اون ها رو شناسایی و از لیست Processها حذف کنید.
اما یک مورد اساسی در ویندوزهای XP به بعد وجود داره، هارد داخلی اگه دقت کنید هر ثانیه یکبار به ارسال عملیات Pooling به درایوهای جانبی می پردازه تا بررسی کنه آیا رسانه ای درون اون دستگاهها قرار گرفته یا نه. در این حالت باعث میشه تا چراغ مربوط به هارد بطور مداوم به چشمک زدن خودش ادامه بده. اما با مسدود کردن سرویس Pooling از ابزار Services ویندوز و یا غیر فعال کردن درایوهای جانبی از Device Manager این عملیات متوقف میشه و در نتیجه دیگر هارد در زمان بیکاری به هیچ عنوان درگیر وظایف بیهوده نخواهد شد.
موفق باشید...
Devicestreet
02-02-2012, 21:14
اگه از 7 استفاده می کنی چیزی به نام search index باعث می شه این قابلیت هاردو اسکن می کنه تا برای سرچ ها بعدی سرعت بالا تری داشته باشه
البته همون ظور که دوستان گفتن می تونه به دلایل دیگه ای هم مربوط باشه
تو run کلمه ی sevices رو وارد کن کزینه رو دیسیبل کن بعد استوپو بزن و ری استارت:5:
چیزی نیست نگران نباش اگه 7 داری همون قابلیت ایندکس ویندوز هست که دوستان توضیح دادن اگ هم غیرفعالش کنی باعث میشه موقعی که سرچ میکنی فایلهاتو نشون نده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.