مشاهده نسخه کامل
: مشکل با هارد اکسترنال
mac_world
01-02-2012, 16:31
سلام من یه هارد اکسترنال WD دارم که 2 روزه وقتی وصلش میکنم به لبتابم بیغام میده
DEVICE DRIVER SOFTWARE WAS NOT SUCCESSFULLY INSTALLED
الان باید چیکار کنم؟
ترو خدا کمک کنید تما زندگیم تو اینه
ممنون
ata.royalfalcon
02-02-2012, 15:18
سلام من یه هارد اکسترنال WD دارم که 2 روزه وقتی وصلش میکنم به لبتابم بیغام میده
DEVICE DRIVER SOFTWARE WAS NOT SUCCESSFULLY INSTALLED
الان باید چیکار کنم؟
ترو خدا کمک کنید تما زندگیم تو اینه
ممنون
سلام
برای خود من هم تا زمانی که یه ویندوز جدید نصب میکنم و هارد اکسترنال وسترن رو هم connect میکنم همین پیغام ظاهر میشود که البته موردی نداره . ویندوز قادر به شناسایی هارد اکسترنال حتی بدون نصب درایور هم هست . کافیست بهmy commuter رفته و سپس وارد درایو مربوط به هارد اکسترنال شوید .
البته برای رفع پیغام مورد نظر کافیست روی برنامه WD samartware که پسوند exe داره کیلک کنید تا درایور نصب شود . خلاصه هیچ مشکلی ندارد .
mac_world
02-02-2012, 17:21
ممنونم
مشکل اینه که درایوی نمیاد که من بخوام برم توش
ata.royalfalcon
02-02-2012, 17:40
ممنونم
مشکل اینه که درایوی نمیاد که من بخوام برم توش
پس از متصل کردن هارد اکسترنال به پورت پشت کیس (توجه بفرمایید به پورت پشت کیس) به دیسک منجمنت مراجعه کنید و ببینید آیا هارد اکسترنالی شناسایی شده یا خیر . اگر هارد اکسترنال شما در دیسک منجمنت دیده میشود نوع فرمت و پارتیشن آن چطوری هست (اگر میتوانید عکس بذارید تا دقیقتر راهنمایی شوید) .
نکته : اگر سیستم شما لپتاپ هست لطفا لپتاپ رو به برق شهر متصل کنید .
ولی اگر در دیسک منجمنت هم هارد اکسترنالی مشاهده نمیشه بررسی دقیقتر لازم هست !!!
برای دسترسی به دیسک منجمنت کافیست دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید .
دکمه تشکر هم بد نیست بزنی ممنون :31:
سلام دوستان لطفا یکی هم به من کمک کنه
من هم یه هارد دیسک wd elements دارم وقتی که انتی ویروس داشت اون رو سرچ میکرد از یو اس بی خارجش کردم و از او به بعد که وصلش میکنم چراغ هارد شروع به چشمک زدن میکنه ولی درایوری نمیاره؟؟؟؟
500گیگه که حدود 400گیگ اون پر بوده
ata.royalfalcon
13-02-2012, 07:57
سلام دوستان لطفا یکی هم به من کمک کنه
من هم یه هارد دیسک wd elements دارم وقتی که انتی ویروس داشت اون رو سرچ میکرد از یو اس بی خارجش کردم و از او به بعد که وصلش میکنم چراغ هارد شروع به چشمک زدن میکنه ولی درایوری نمیاره؟؟؟؟
500گیگه که حدود 400گیگ اون پر بوده
سلام
شما دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه دیسک منجمنت اجرا شود و ببینید نوع فرمت پارتیشن هارد اکسترنال شما چی هست اگر پارتيشن هاردتون raw يا unallocated شده چاره ای جز فرمت آن ندارید ولی قبل از فرمت با استفاده از برنامه های ریکاوری اطلاعات که توانایی شناسایی پارتیشنهای معیوب رو دارند مثلEASEUS DATA RECOVERY WIZARD PROFESSIONAL اطلاعات رو در جای مطمئن ذخیره و ریکاوری کنید و سپس از نو هارد رو پارتیشن بندی و فرمت کنید .
دوست عزیز اصلا درایور هارد تو این جا هایی که گفتی وجود نداره و نشون نمیده
فقط وقتی که وصلش میکنم شروع به چشمک زدن میکنه و چیزی نمیاره
و وقتی که میخوام DISKMGMT.MSC رو باز کنم باز نمیشه مگه این که اون هارد رو بیرون بیارم
ata.royalfalcon
13-02-2012, 14:10
دوست عزیز اصلا درایور هارد تو این جا هایی که گفتی وجود نداره و نشون نمیده
فقط وقتی که وصلش میکنم شروع به چشمک زدن میکنه و چیزی نمیاره
و وقتی که میخوام DISKMGMT.MSC رو باز کنم باز نمیشه مگه این که اون هارد رو بیرون بیارم
به هاردتون ضربه وارد كرديد ؟؟ مثلا زمين انداختيد ؟؟
چون به ضربه حساس هستند .
روي يك سيستم ديگر هم تست كنيد .
در مورد اينكه پس از متصل كردن هارد به سيستم برنامه ديسك منجمنت باز نميشود ، كمي صبر داشته باشيد تا بالاخره سيستم پاسخ دهد و ديسك منجمنت اجرا شود .
ممنون از پاسختون
ولی زمین نخورده
روی سیستم دیگه هم امتحان کردم همین جواب رو میده
بعد از وصل کردن خیلی صبر کردم حتی یه بار تا 12 ساعت ولی جواب نگرفتم؟؟؟؟
راستی برای تشکر باید کدوم رو بزنم؟؟؟؟
ata.royalfalcon
13-02-2012, 14:41
ممنون از پاسختون
ولی زمین نخورده
روی سیستم دیگه هم امتحان کردم همین جواب رو میده
بعد از وصل کردن خیلی صبر کردم حتی یه بار تا 12 ساعت ولی جواب نگرفتم؟؟؟؟
عزيز دلم ، وقتي هارد در حال كار بوده شما كابل اونو كشيديد و جدا كرديد !!! با توجه به اينكه برنامه ديسك منجمنت هم پاسخي نميده دقيقاً نميدونم چه آسيبهايي به هاردتون وارد شده .
پيشنهاد ديگر : نرم افزاري كه در لينك زير گزاشتم رو نصب و پس از متصل نمودن هارد اكسترنال نرم افزار را اجرا كنيد .و سپس دكمه complete recovery رو بزنید و سپس درایو (همون هارد اكسترنال) مورد نظر رو انتخاب کنید تا اسکن کند كه زمانبر هست . (براي ريكاوري اطلاعات)
EASEUS DATA RECOVERY WIZARD PROFESSIONAL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر بازهم در همون لحظه انتخاب درايو ، نرم افزار هنگ كرد يا جواب نداد پيشنهادم اينه كه نرم افزار hdd regenerator رو نصب كني تا هارد رو از لحاظ وجود مشكلات بد سكتوري اسكن كند .
شما تازه وارد هستيد و در نتيجه اين دكمه رو نميتونيد ببينيد . بايد تعداد پستهاتون بالاتر بره تا بتونيد اين دكمه رو ببينيد .
اين دكمه تشكر در زير هر پست و در كنار دكمه نقل و قول قرار دارد .
درود بر شما داداشای گلم.من 1هارد اکسترنال دارم ک ب ps3وصل میکنم و روش بازی واسه کنسول دارم در کنارش فیلم و آهنگ هم روش ریختم.الان چنروزه ک وقتی ب کامپیوتر وصلش میکنم تعدادی از فایلامو ب خصوص فایلی ک بازیامو توش ریخته بودمو نشون نمیده!چنتا فیلمو هم نشون نمیده.اما بقیه چیزا نمایش داده میشن.وقتی هاردو با file manager ps3 باز میکنم تمام پوشه ها و همه چیزو نشون میده ولی با کامپیوتر بعضیارو نشون نمیده.خودم فکر میکنم بدسکتور داره!چکار کنم ک درست بشه؟بدجور گیرم!!
ata.royalfalcon
21-02-2012, 19:30
درود بر شما داداشای گلم.من 1هارد اکسترنال دارم ک ب ps3وصل میکنم و روش بازی واسه کنسول دارم در کنارش فیلم و آهنگ هم روش ریختم.الان چنروزه ک وقتی ب کامپیوتر وصلش میکنم تعدادی از فایلامو ب خصوص فایلی ک بازیامو توش ریخته بودمو نشون نمیده!چنتا فیلمو هم نشون نمیده.اما بقیه چیزا نمایش داده میشن.وقتی هاردو با file manager ps3 باز میکنم تمام پوشه ها و همه چیزو نشون میده ولی با کامپیوتر بعضیارو نشون نمیده.خودم فکر میکنم بدسکتور داره!چکار کنم ک درست بشه؟بدجور گیرم!!
سلام
فکر نمیکنم پنهان شدن فایلی در هارد دیسک ربطی به بدسکتوری داشته باشه . چک کنید گزینه hidden تیک نخورده باشد . این مسئله حتی میتواند ناشی از ویروس هم باشد .
قربونت داداش.چک کردم ولی بازم حل نشد!!فایلا روی هارد هستن و کار میکنن ولی نمایش نمیدشون!!هیچ راهی هست ک بیان دوباره؟من الان میزنم آنتی ویروس اسکنش کنه ببینم چی میشه.
er.mohammad77
23-02-2012, 10:46
سلام - دوستان من یه مشکل دارم میخوام ازدواج کنم ولی ..... حل شد. حالا یه مشکل دیگه من هارد اکسترنال یا فلش به سیستم میزنم هیچ طوری نمیتونم بازش کنم ارور access denied میده ولی رفتم توی safe mode ، تونستم بازش کنم. میشه راهنمایی کنید مشکلم از کجاست ؟ راه حلش چیه ؟ ویروسه؟
ata.royalfalcon
23-02-2012, 21:27
سلام - دوستان من یه مشکل دارم میخوام ازدواج کنم ولی ..... حل شد. حالا یه مشکل دیگه من هارد اکسترنال یا فلش به سیستم میزنم هیچ طوری نمیتونم بازش کنم ارور access denied میده ولی رفتم توی safe mode ، تونستم بازش کنم. میشه راهنمایی کنید مشکلم از کجاست ؟ راه حلش چیه ؟ ویروسه؟
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
دستم به دامنتون
من یه هارد اکسترنال Adata دارم که وقتی وصلش می کنم به لپ تاپ این پیغام را میده
You need to format the disk before you can use it
اما من نمی خوام فرمتش کنم آخه اطلاعات روش واسم ارزشمنده
یه راه حلی جلوم بزارین ممنون میشم
ضمنا اصلا هارد را نمیشناسه یعنی حجمش را تشخیص نمی ده
ata.royalfalcon
25-05-2012, 19:55
دوستان سلام
دستم به دامنتون
من یه هارد اکسترنال Adata دارم که وقتی وصلش می کنم به لپ تاپ این پیغام را میده
You need to format the disk before you can use it
اما من نمی خوام فرمتش کنم آخه اطلاعات روش واسم ارزشمنده
یه راه حلی جلوم بزارین ممنون میشم
ضمنا اصلا هارد را نمیشناسه یعنی حجمش را تشخیص نمی ده
کسی نیست جواب بده
سلام
امان از دست این هاردهای adata !!!
پیغام درخواست فرمت احتمالاً نشاندنده raw شدن پارتیشن هارد اکسترنالتون هست ، ولی برای اطمینان دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید (run در منوی استارت است) و بررسی کنید وضعیت پارتیشن به چه صورتی هست .
اگر واقعاً پارتیشن هارد اکسترنال شما raw بوده پس طبق این تاپیک داده ها رو ریکاوری کنید .
نکته مهم این هست که تا قبل از اطمینان از ریکاوری کامل هارد رو فرمت نکنید .
moostapa
08-07-2012, 14:46
با سلام . من 1 هارد وسترن 750 گیگ دارم مدل یو اس بی 3
امروز بعد از چند روز استفاده نکردن از هارد زمانی که به کامپیوتر متصل کردم هارد رو ارور بد پی سی بی نشون میده و هارد شناسایی نمیشه WD BAD PCB
مشکل کجاست ؟
rooozbeh
04-01-2013, 00:10
پس از متصل کردن هارد اکسترنال به پورت پشت کیس (توجه بفرمایید به پورت پشت کیس) به دیسک منجمنت مراجعه کنید و ببینید آیا هارد اکسترنالی شناسایی شده یا خیر . اگر هارد اکسترنال شما در دیسک منجمنت دیده میشود نوع فرمت و پارتیشن آن چطوری هست (اگر میتوانید عکس بذارید تا دقیقتر راهنمایی شوید) .
نکته : اگر سیستم شما لپتاپ هست لطفا لپتاپ رو به برق شهر متصل کنید .
ولی اگر در دیسک منجمنت هم هارد اکسترنالی مشاهده نمیشه بررسی دقیقتر لازم هست !!!
برای دسترسی به دیسک منجمنت کافیست دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید .
دکمه تشکر هم بد نیست بزنی ممنون :31:
سلام عرض میکنم به دوستان گلم
منم همین مشگلو در شناسایی هارد اکسترنالم دارم ...
هروقت وصل میکنم به کامپیوترم خطای میده که نمیشناسه و باید شناسایی بشه هارد .
اما نمیتونه بشناسه هاردو ...داخل دیسک منجمنت هم نمیاد هارد اکسترنالم ...
اگه میشه من رو هم راهنمایی کنین ؟
ممنون از پیگیریتون:n12::n16:
saeedfff
06-04-2014, 14:28
سلام دوستان کسی هست لطفا کمک کنه ......... من یه هارد اکسترنال دارم که فرمتش تبدیل به RAW شده ...... هر کاری میکنم درایوشا توی مای کامپیوتر نشون نمیده ..... اطلاعاتش برام مهم نیست فقط هارد بیاد بالا کافی هست ...... توی دیسک منجمنت هارد را نشون میده .....ممنون .منتظر جوابتونم
ata.royalfalcon
06-04-2014, 15:01
سلام دوستان کسی هست لطفا کمک کنه ......... من یه هارد اکسترنال دارم که فرمتش تبدیل به RAW شده ...... هر کاری میکنم درایوشا توی مای کامپیوتر نشون نمیده ..... اطلاعاتش برام مهم نیست فقط هارد بیاد بالا کافی هست ...... توی دیسک منجمنت هارد را نشون میده .....ممنون .منتظر جوابتونم
سلام .
در همان Disk management روي پارتيشن مورد نظر راست كليك و سپس فرمت كنيد .
saeedfff
06-04-2014, 15:15
سلام .
در همان Disk management روي پارتيشن مورد نظر راست كليك و سپس فرمت كنيد .
ممنون دوست عزیز ....اینکارا کرده بودم و به NTFS تبدیل شد ...... ولی باز هم درایوشا توی مای کامپیوتر نشون نمیده ....در صورتی که دوتا هارد اکسترنال دیگه هم دارم اونا را به راحتی نشون میده
اگه میشه عک زی را یه لحظه نگاه کنن ......از جواتون ممنونم
ata.royalfalcon
06-04-2014, 15:25
ممنون دوست عزیز ....اینکارا کرده بودم و به NTFS تبدیل شد ...... ولی باز هم درایوشا توی مای کامپیوتر نشون نمیده ....در صورتی که دوتا هارد اکسترنال دیگه هم دارم اونا را به راحتی نشون میده
اگه میشه عک زی را یه لحظه نگاه کنن ......از جواتون ممنونم
بايد يك حروف (letter) به پارتيشن اختصاص بديد . روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک و سپس گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید (عکس زیر) .
طبق عکس زیر از منوی پایین آمدنی حروف دلخواه را انتخاب کنید .
saeedfff
06-04-2014, 15:32
بايد يك حروف (letter) به پارتيشن اختصاص بديد . روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک و سپس گزینه Change Drive Letter and Path را انتخاب کنید (عکس زیر) .
طبق عکس زیر از منوی پایین آمدنی حروف دلخواه را انتخاب کنید .
واقعا ممنون مشکلم حل شد :) ................ دوست عزیز به نظر شما چه عاملی باعث میشه فرمت هارد به RAW تغییر بکنه ....به نظرتون میتونه از بد سکتوری باشه ....... ممنون میشم اگه نرم افزار در رابطه با ازبین بردن بدسکتوری معرفی کنید
دست گلت درد نکنه
ata.royalfalcon
06-04-2014, 15:47
واقعا ممنون مشکلم حل شد :) ................ دوست عزیز به نظر شما چه عاملی باعث میشه فرمت هارد به RAW تغییر بکنه ....به نظرتون میتونه از بد سکتوری باشه ....... ممنون میشم اگه نرم افزار در رابطه با ازبین بردن بدسکتوری معرفی کنید
دست گلت درد نکنه
unallocated يا raw شدن و مشكلاتي از اين موارد كه ناشي از خراب شدن Partition Table هست در هارد ديسكهاي اكسترنال خيلي شايع هست و علتهاي متفاوتي ميتواند داشته باشد . يكي از اين علتها safely remove نكردن و يا جدا كردن ناگهاني كابل usb مخصوصاً در زماني كه هارد در حال كار (Read/Write) هست . نوسانات ولتاژي و يا ناكافي بودن جريان ميتواند علت ديگری باشد مثلاً استاندارد نبودن خروجي پريز برق و بیکیفیت بودن آن که باعث میشه آداپتور بخوبي روي آن فيكس و محكم نشود (يعني به اصطلاح لق بزنه و قطع و وصلی داشته باشه) . اول آداپتور را به برق وصل و سپس كابل را به سيستم متصل كنيد . در مورد هارد هاي اكسترنال پرتابل (بدون آداپتور) از usb hub و يا كابلهاي رابط استفاده نكنيد . بدسكتوري و سایر مشکلات احتمالی و حتي ويروس در ایجاد چنین مشکلاتی بي تاثير نيست (میتونید smart status هارد را جهت اطمینان از سلامتی هارد دیسک بررسی کنید) .
hadi13662
11-04-2014, 22:52
با سلام . من 1 هارد وسترن 750 گیگ دارم مدل یو اس بی 3
امروز بعد از چند روز استفاده نکردن از هارد زمانی که به کامپیوتر متصل کردم هارد رو ارور بد پی سی بی نشون میده و هارد شناسایی نمیشه WD BAD PCB
مشکل کجاست ؟
من هم مشکل این دوستمونو دارم کسی نیست بدونه این مشکلو چجوری میشه حلش کرد!
hadi13662
12-04-2014, 15:10
دوستان کسی نیست بگه مشکل WD BAD PCB از چیه هارد رو به این اسم میشناسه ولی
توی دیسک منیجمنت هم خبری از هارد نیست من هر چی تو سایتا گشتم راه حلی واسش پیدا نکردم ممنون میشم اگه کسی کمکی از دستش بر میاد دریغ نکنه:n16:
ata.royalfalcon
12-04-2014, 16:07
من هم مشکل این دوستمونو دارم کسی نیست بدونه این مشکلو چجوری میشه حلش کرد!
دوستان کسی نیست بگه مشکل WD BAD PCB از چیه هارد رو به این اسم میشناسه ولی
توی دیسک منیجمنت هم خبری از هارد نیست من هر چی تو سایتا گشتم راه حلی واسش پیدا نکردم ممنون میشم اگه کسی کمکی از دستش بر میاد دریغ نکنه:n16:
من توصيه ميكنم بغرستيد گارانتي . تا زمانيكه حداقل در ديسك منجمنت چيزي شناسايي نشود متاسفانه كاري از دست شما برنميآيد .
hadi13662
12-04-2014, 19:19
من توصيه ميكنم بغرستيد گارانتي . تا زمانيكه حداقل در ديسك منجمنت چيزي شناسايي نشود متاسفانه كاري از دست شما برنميآيد .
ممنون دوست عزیز فکرشو میکردم :n15:
درود.
من دو ماه میشه یه هارد اکسترنال Selicon Power Armor A80 یک ترابایت دارم ولی چند تا مشکل بوجود اومده برام لطفا راهنمایی کنید:
چند وقت پیش وقتی میخواستم هارد رو Safely remove کنم یک خطا میداد و نمیتونست remove کنه و بگم که هیچ برنامه ایی مرتبط با هارد در حال کار نبود ولی باز هم هارد رو remove نمیکرد و مجبور شدم کابل هارد رو از usb کیس بکشم البته قبلش 10 دقیقه صبر میکردم تا موتور هارد در حال کار نباشه بعد usb کابل رو میکشیدم.
اینم عکس اون خطا:
ویندوز رو عوض کردم ..سون 32 بیتی ...آنتی ویروس هم نصب کردم.....وقتی هارد رو وصل کردم یک اتفاق افتاد برام هارد رو نشون میده و properties که از هارد اکسترنال میگیرم نشون میده هاردم تا نصفه پره ولی وقتی میرم داخل هارد اکسترنال چند تا پوشه اصلی دارم که وجود داره ولی وقتی میرم داخل پوشها میبینم هیچ اطلاعاتی توش نیست.....
به فنا رفتم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
از طریق run دستور DISKMGMT.MSC اجرا کردم اینم عکسش :
لطفا راهنمایی کنید....
دوستان من الان دوباره هارد رو وصل کردم به کامپیوتر هارد الان هیچ اطلاعاتی نشون نمیده میگه باید فرمت بشه.
ata.royalfalcon
15-04-2014, 08:02
دوستان من الان دوباره هارد رو وصل کردم به کامپیوتر هارد الان هیچ اطلاعاتی نشون نمیده میگه باید فرمت بشه.
پارتيشن هارد اكسترنال مورد نظر متاسفانه RAW شده و در نتيجه اگر اطلاعات مهمي داريد بايد آنها را روي هارد ديگر ريكاوري كنيد . ميتونيد از easeus data recovery wizard professional براي ريكاوري استفاده كنيد . پس از ريكاوري كامل اطلاعات ، پارتيشن را فرمت كنيد .
در مورد مسئله عدم Safely remove شدن ، ميتونيد طيق اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عمل كنيد .
پارتيشن هارد اكسترنال مورد نظر متاسفانه RAW شده و در نتيجه اگر اطلاعات مهمي داريد بايد آنها را روي هارد ديگر ريكاوري كنيد . ميتونيد از easeus data recovery wizard professional براي ريكاوري استفاده كنيد . پس از ريكاوري كامل اطلاعات ، پارتيشن را فرمت كنيد .
در مورد مسئله عدم Safely remove شدن ، ميتونيد طيق اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عمل كنيد .
درود.
آقا الان هارد وصله ,نرم افزار ریکاوری که گفتی رو نصب کردم ولی فایلی رو پیدا نکرد که ریکاوری کنه...
میخوام فرمت هم کنم نمیشه هم با Disk Management هم فرمت نمیکنه دستور داسی یا نرم افزاری هست که بشه فرمتش کرد؟
یه سوال الان فرمت کنم هاردو بعدا میتونم ریکاوری کنم یعنی اطلاعات برمیگرده؟
ata.royalfalcon
16-04-2014, 06:58
درود.
آقا الان هارد وصله ,نرم افزار ریکاوری که گفتی رو نصب کردم ولی فایلی رو پیدا نکرد که ریکاوری کنه...
میخوام فرمت هم کنم نمیشه هم با Disk Management هم فرمت نمیکنه دستور داسی یا نرم افزاری هست که بشه فرمتش کرد؟
یه سوال الان فرمت کنم هاردو بعدا میتونم ریکاوری کنم یعنی اطلاعات برمیگرده؟
از قسمت Complete Recovery اقدام ميكنيد ؟
براي فرمت كردن ميتونيد برنامه هايي مثل Acronis Disk Director Home هم تست كنيد .
در مورد سوال آخر ؛ بديهي هست كه با فرمت كردن پارتيشنها ، شانس ريكاوري موفق و سالم اطلاعات كمتر ميشه . ممكن هست فايلها خراب بشوند . در نتيجه توصيه ميكنم ابتدا ريكاوري كنيد (با برنامه هاي مختلف مثل MiniTool Power Data Recovery) و سپس اقدام به فرمت كردن هارد كنيد .
نكته آخر : اگر بازهم نميتونيد فرمت كنيد ميتونيد با برنامه HDD LLF Low Level Format Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تست كنيد . دقت كنيد كه اطلاعات بطور غير قابل ريكاوري از بين ميروند .
با این نرم افزاری که گفتید هارد رو بالاخره فرمت کردم(Acronis Disk Director Home).
از کجا مطمئن بشم دیگه بد سکتوری نداره هارد و باز این مشکل برام پیش نیاد؟
آیا امکان داره از پاور کامپیوتر یا قسمتهای دیگه کامپیوترم باشه که این مشکل برام پیش میومد؟
از قسمت check نرم افزار مذکور برای پیدا کردن بد سکتورها استفاده کردم این عکس است:
ata.royalfalcon
17-04-2014, 16:43
با این نرم افزاری که گفتید هارد رو بالاخره فرمت کردم(Acronis Disk Director Home).
آیا امکان داره از پاور کامپیوتر یا قسمتهای دیگه کامپیوترم باشه که این مشکل برام پیش میومد؟
از قسمت check نرم افزار مذکور برای پیدا کردن بد سکتورها استفاده کردم این عکس است:
از قسمت Health برنامه HDTuneد، smart status هارد مورد نظر را چک کنید (عکس بذارید) . البته برنامه های دیگری هستند که کل سطح هارد را اسکن میکنند و در صورت وجود بدسکتوری ، به کاربر اعلام میکنند مثل HDD Regenerator و یا حتی برنامه هایی که توسط کمپانی سازنده هارد ارائه میشوند مثل Data Lifeguard Diagnostic for Windows . ولی در درجه اول smart status چک کنید و سپس بروید سراغ این برنامه ها ...
درودی دوباره.
اینم عکس از smart status که گرفتم:
از طریق نرم افزار HDD Regenerator چک کردم هیچ بد سکتوری نداشت:
فقط یه سوال وقتی میخوام با نرم افزار USB Safely Remove هارد رو Romove کنم بیشتر مواقع با این خظا مواجه میشم و نمیتونم هارد رو Remove کنم Forced Stop هم جواب نمیده جیکار کنم بنظرتون؟
الان من داشتم فایل کپی میکردم تو هارد اکسترنال یه دفعه وسط کپی انگاری گیر کرد و سیستم هنگ کرد..چند ساعت صبر کردم دیدم درست نشد منم خاموش کردم سیستم رو و یه بار دیه دیگه روشن کردم پارتیشن هارد اکسترنال پرید.. این دفعه از HDD Low level Format tools استفاده میکنم و فرمت میکنم ببینم درست میشه یا نه.
لطفا به این عکس نگاه کنید و ببینید روندش درست اجرا میبشه یا نه؟
حجم ففایلهام برای کپی حداقل 100 گیگ میباشد با نرم افزار tera copy.
راستی این نرم افزار unlocker وUSB Safely Remover اصلا نمیتونن هارد اکسترنال من رو remove کنن ..لطفا اگه نرم افزار قویتری میشناسید معرفی کنید..
ata.royalfalcon
18-04-2014, 20:15
سلام .
smart status هارد اکسترنال مورد نظر OK هست . همچنین تست HDD Regenerator نشانه ای از بدسکتوری پیدا نکرده . هارد اکسترنال سالم هست . مشکل را باید در جای دیگری جستجو کنید . توصیه میکنم از یک نسخه سالم و دستکاری نشده ویندوز استفاده کنید (شاید ویندوز مشکل داشته باشد) . همچنین توصیه میکنم با یک آنتی ویروس معتبر و آپدیت شده کلیه اطلاعات موجود در هارد دیسک را اسکن و ویروس یابی کنید.
این دفعه از HDD Low level Format tools استفاده میکنم و فرمت میکنم ببینم درست میشه یا نه.
لطفا به این عکس نگاه کنید و ببینید روندش درست اجرا میبشه یا نه؟
از Error های که داده مشخص هست که کار به درستی انجام نمیشود . البته هارد اکسترنال مشکلی ندارد و لزومی نیست که LLF کنید . در صورتیکه اصرار دارید توصیه میکنم با برنامه های تحت Dos (مستقل از سیستم عامل) اینکار را انجام بدید .
در مورد Safely remove نشدن پیشنهاد میکنم برنامه Process Explorer را از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید . پس از extract آن فایل procexp.exe را اجرا کنید . به قسمت Find بروید و سپس letter مربوط به هارد اکسترنال را در قسمت handle or dll substring وارد کنید و بررسی کنید که کدام پراسس همچنان در حال استفاده از هارد اکسترنال هست و آن پراسس مربوط به کدام برنامه هست . اگر نمیدونید این پراسس مربوط به کدام برنامه هست پیشنهاد میکنم اسم این پراسس را در گوگل جستجو کنید و ببینید که مربوط به کدام برنامه هست و سپس آن برنامه را ببندید .
نکته : letter مربوط به هارد اکسترنال را در my computer میتونید ببینید مثلاً اگر G باشد باید بصورت زیر وارد کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعنوان مثال در عکس زیر پراسس Teracopy به درایو G دسترسی دارد که در درجه اول بهتر هست آن برنامه بسته شود . به هر حال اگر هم نمیتونید برنامه مربوط به آن پراسس را پیدا کنید میتوان روی آن پراسس راست کلیک و سپس Kill Process کرد (توصیه میکنم همنطوری Kill Process نکنید اول یک تحقیقی درباره آن پراسس بکنید و سپس Kill Process کنید) .
اگر برنامه هایی مثل Unlocker و یا Process Explorer جواب نمیدهند تنها راهی که به ذهنم میرسه این هست که برید Disk management و طبق عکس زیر هارد اکسترنال مورد نظر را offline کنید که در اینصورت میتونید Safely remove کنید . البته برای استفاده مجدد بایستی دوباره online بشود .
آقا شرمنده ما مزاحمت میشیم.
هارد اکسترنال فرمت نمیشه...
من چند تا نرم افزار تحت داس هم گرفتم ولی باز هم فرمت نکرد نرم افزار قوی اگه سراغ دارین بگین تا آخرین حرکتمون رو رو این هارد بزنیم...
یه نکته در عکس آخری برای آفلاین آنلاین کردن هارد......در Disk management وقتی روی هارد اکسترنال کلیک راست میکنم کلا هاردم آفلاینه و آصلا «لاین نمیشه...
ata.royalfalcon
21-04-2014, 07:12
آقا شرمنده ما مزاحمت میشیم.
هارد اکسترنال فرمت نمیشه...
من چند تا نرم افزار تحت داس هم گرفتم ولی باز هم فرمت نکرد نرم افزار قوی اگه سراغ دارین بگین تا آخرین حرکتمون رو رو این هارد بزنیم...
یه نکته در عکس آخری برای آفلاین آنلاین کردن هارد......در Disk management وقتی روی هارد اکسترنال کلیک راست میکنم کلا هاردم آفلاینه و آصلا «لاین نمیشه...
قبل از هر كاري هارد اكسترنال مورد نظر بايستي online بشود . پيشنهاد ميكنم روي يك سيستم ديگه تست كنيد (نكته مهم) . اگر روي سيستمهاي ديگه هم چنين مشكلاتي داشتيد بنظرم بهتره كه به گارانتي بفرستيد .
realmadrids
12-06-2016, 17:27
سلام من یه هارد ای دیتا 4 ترابایت دارم از امروز صبح یه مشکلی واسم پیش اومده
من هاردمو به دوتا درایو دو ترا پارت بندی کردم ولی از امروز یکی از پارت ها رو میاره بالا ولی پارت دوم مدام هی درحال جستجو واسه لود شدنه
منظورم اینه که درایو دومم بالا نمیاد ولی داره تلاش میکنه بیاد بالا
کامپیوترمم هنگ میکنه باهاش
تو رو خدا یه راه بدید حل شه مشکلم اطلاعات رو هاردم خیلی ضروریه واسم
realmadrids
12-06-2016, 23:12
up..............
برای هاردهای 2.19 ترا به بالا باید gpt پارتیشن بندی کنید شما در حالت mbr پارتیشن بندی کردید ؟
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.