مشاهده نسخه کامل
: viewsonic یا lg و samsung کدوم رو بخرم؟؟؟؟
با سلام به دوستان گرامی من میدونم چی میخوام فقط بین مارکاشون موندم که viewsonic بخرم یا lg و samsung اول میخواستم LG یا سامسونگ بخرم ولی بعدش که گفتن ایرانی هستو بی کیفیت پشیمون شدم بعدا viewsonic رو دیدم میخواستم بدونم اینا که تو ایرانه ساخت کجاس و کلا شما کدومو پیشنهاد میدید؟ممنون
M o h a m m @ d
01-02-2012, 11:55
سامسونگ و ال جی ساخت ایران نیستن فقط مونتاژ میشن تو ایران قطعاتش مال خود کارخونه هاست میتونی ساخت چینشم پیدا کنی.
با سلام به دوستان گرامی من میدونم چی میخوام فقط بین مارکاشون موندم که viewsonic بخرم یا lg و samsung اول میخواستم LG یا سامسونگ بخرم ولی بعدش که گفتن ایرانی هستو بی کیفیت پشیمون شدم بعدا viewsonic رو دیدم میخواستم بدونم اینا که تو ایرانه ساخت کجاس و کلا شما کدومو پیشنهاد میدید؟ممنون
ویوسونیک اینجا زیاد شناخته شده نیست ولی یه برند جهانی و باکیفیته اینهایی که اینجا هست ساخت چین باید باشه اگه تصویریش رو دیدی و خوب بوده همینو بگیر عالیه
بالاخره نفهمیدم که کدومشون بهتره الان من بین اینا موندم
از LG ها E2260VوIPS226VوE2281VR
از samsungها 22A360وbx2285
از viewsonic هم vx2253mh
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
البته اینم بگم که از مشخصاتی که درباره viewsonic زده(digikala)خیلی خوشم اومده فقط نمیدونم راسته یا نه بعدشم اینکه کیفیت ساخت این بهتره یا سام و ال جی
persiantoolsbaz
19-02-2012, 11:24
از viewsonic هم vx2253mh
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
البته اینم بگم که از مشخصاتی که درباره viewsonic زده(digikala)خیلی خوشم اومده فقط نمیدونم راسته یا نه بعدشم اینکه کیفیت ساخت این بهتره یا سام و ال جی
به نظر من اگه میخوای یه مانیتور تک و شیک با خدمات گارانتی خوب بگیری روی 2281 شک نکن . من که عاشقشمممم فقط مشکل بودجه دارم :rambo: نمیدونم از نزدیک دیدیش یا نه وگرنه راجع بهش شک نمیکردی
saeedscorpion
19-02-2012, 11:31
از لحاظ کیفیت اول مانیتورهای سامسونگ بعد ال جی
samira_googleOne
20-02-2012, 12:19
از لحاظ کیفیت اول مانیتورهای سامسونگ بعد ال جی
دوست عزیز بر مبنای چی اینو میگی آخه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!! :18: ال جی توی بحث مانیتور واقعا" چیزی کم نذاشته !!!
از viewsonic هم vx2253mh
IPS226V چون تکنولوژیش IPS هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.