ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لپ تاپ

Mah zad
01-02-2012, 01:07
سلام... در مورد خرید لپ تاپ نیاز به راهنمایی دارم.

رشته ام کامپیوتر (البته تازه وارد هستم و به همین دلیل اطلاعاتم خیــــــــلی کم هست)، لپ تاپی می خوام برای برنامه نویسی و کارهای پایگاه داده ها و وب و... با نت خیلی سر و کار دارم، فیلم هم خیلی نگاه میکنم ولی اهل بازی نیستم، برام خیلی مهمه که باتری خوبی داشته باشه و شارژ خوبی نگه داره، حرارت سیستم بالا نره، سبک باشه تقریبا، i5 یا i7 ، اگر ال ای دی 14 هم باشه خیلی عالیه.

برند سونی وبعد از اون ایسوس، قیمت هم سقف 1.300.000 میتونم هزینه کنم. (البته از برند هم خیلی مطمئن نیستم ولی شنیدم Dell آمار مشکل باتریش بالاست. ولی در کل اگر از لحاظ برند هم نظری دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین)

در مورد مودم داخلی هم نمیدونم اگه داشته باشه یعنی فقط دیال آپ میشه استفاده کرد ازش یا ای.دی.اس.ال هم میشه؟ راستش هیچ اطلاعاتی در زمینه وایمکس و وایر لس و جی پی ار اس و ... ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بلو ری هم نیدونم چیه...
ممنون میشم راهنماییم کنین.

Mr.Mazmamfi
01-02-2012, 16:58
سلام
عضویتتون رو تو قوی ترین انجمن لپ تاپ ایران و جهان تبریک میگم :11:

رشته ام کامپیوتر (البته تازه وارد هستم و به همین دلیل اطلاعاتم خیــــــــلی کم هست)، لپ تاپی می خوام برای برنامه نویسی و کارهای پایگاه داده ها و وب و... با نت خیلی سر و کار دارم، فیلم هم خیلی نگاه میکنم ولی اهل بازی نیستم، برام خیلی مهمه که باتری خوبی داشته باشه و شارژ خوبی نگه داره، حرارت سیستم بالا نره، سبک باشه تقریبا، i5 یا i7 ، اگر ال ای دی 14 هم باشه خیلی عالیه.مدل هایی که میتونی برداری ایناس :
4755 از برند ایسر .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از برند ایسوس مدل K43 SA و K43 SJ رو بخری .

برند سونی رو نمیدونم .

در مورد مودم داخلی هم نمیدونم اگه داشته باشه یعنی فقط دیال آپ میشه استفاده کرد ازش یا ای.دی.اس.ال هم میشه؟لپ تاپ های جدید مودم ندارن .

راستش هیچ اطلاعاتی در زمینه وایمکس و وایر لس و جی پی ار اس و ... ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بلو ری هم نیدونم چیه...بهتره یه مقدار تو Google سرچ کنی :46:

پیشنهاد من اینه که اگر 14 میخوایی برداری مدل 4755 خوبه واگر 15 اینچ میخوایی برداری که سبک هم باشه یا 4530 بخر و یا مدل 300E5Z از برند سامسونگ که واقعا کیفیت خوبی داره و قیمت core i5 ش امروز تو بازار 1029 بود .

Mah zad
03-02-2012, 01:35
ممنون برای تبریک ورود آقای Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ....

برای راهنماییتون هم متشکرم، فقط دو تا سوال، تو این رنج قیمت و این مشخصات از برند Lenovo چیزی مد نظرتون نیست؟ و اینکه لپ تاپ های ایسر خوب هستن؟ از نظر کیفیت ساخت و اینکه به مشکل بر نمیخورن، خراب بشن و ...؟

Mah zad
03-02-2012, 01:35
ممنون برای تبریک ورود آقای Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ....

برای راهنماییتون هم متشکرم، فقط یه سوال، تو این رنج قیمت و این مشخصات از برند Lenovo چیزی مد نظرتون نیست؟

Highbury
03-02-2012, 06:02
از برند لنوو زد 470 با این کنافیگ 940 تومن
i3- ram4- hard 750--vga gt520
با پردازده i5 حدود 1250 تومانه.

البته زد 470 مدل 14 اینچ هست.

Mah zad
03-02-2012, 23:32
ممنون...:) از بین لپ تاپ هایی که معرفی کردین(هر دو دوست عزیز) اگر خودتون بودین کدوم رو انتخاب می کردین؟ می خوام به انتخابم مطمئن باشم چون همونطور که گفتم من اطلاعات خیلی کمی دارم. ممنونم :)

biostar
03-02-2012, 23:51
من به شخصه لنوو z رو پیشنهاد میکنم ، از هر نظر خیلی خوب و خوش دسته ، کیبورد خوبی داره ، ظاهرش زیباست
در بدنش از فلز استفاده شده (یکمی هم برق داره البته !!!!)

z470 و z570 بستگی داره چند اینچ بخوای

Xilevens
04-02-2012, 00:01
از سوني چيز درست درموني گير نمياد
يعني ميادا
گرافيكهاي خيلي ضعيفي دارن
من اول نظرم روي K43SA هست بعد روي لنوو 470
اگه 3 ماه پيش اومده بوديد با قيمت1.1 يه مدل اسوس فيكس چيزي كه ميخواستيد بود

Mah zad
04-02-2012, 00:33
برق داره؟ وااااای من از اونام که دستم به کیس ( ماشین لباسشویی یا حتی دستگیره فلزی یخچال!) میخوره یه جوری میشم. اگر این جور باشه که اذیتم می کنه :(

جناب Xilevens ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه اون مدل ایسوسی که میگین فیکس کارم بود رو هم بگین؟

و اینکه چرا کسی سونی پیشنهاد نمیده؟ قیمتی که میگم برا سونی پایینه؟

aa0a
04-02-2012, 00:43
الان قیمتها چقدره ؟

Mr.Mazmamfi
04-02-2012, 01:07
برق داره؟ وااااای من از اونام که دستم به کیس ( ماشین لباسشویی یا حتی دستگیره فلزی یخچال!) میخوره یه جوری میشم. اگر این جور باشه که اذیتم می کنه :(
معمولا لپ تاپ هایی که آلومینیوم هستن ، دارای برق خفیفی تو بدنشون هستن .

قیمت هاش بالاس و با بودجه ای که شما داری کانفیگ پایین میشه خرید .

جناب Xilevens ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه اون مدل ایسوسی که میگین فیکس کارم بود رو هم بگین؟
با اجازه Xilevens .
فکر میکنم مدلی که مد نظرشون بوده U41 SV بود . ( تو 14 اینچ ها وزن بسیار سبکی داره (حدود 2 کیلو ) و با باتری 8 سل هم ارایه میشه ، البته الان خیلی کمیاب شده )

kati*
04-02-2012, 21:45
سلام بچه ها
من یه لپ تاپ می خوام که قیمتش تا یک و نیم باشه. رم 4 و هارد بالای 360. اگه 14 اینچی باشه که خیلی خوب می شه. شما چه مارکی پیشنهاد می کنید؟ سونی خوبه؟ می گن سونی زود خراب میشه. حقیقت داره؟
کار من نیمه حرفه ای است و بیشتر با اینترنت سر کار دارم.
ممنون می شم راهنماییم کنید تا یه برند مناسب پیدا کنم.

Xilevens
05-02-2012, 00:40
سلام بچه ها
من یه لپ تاپ می خوام که قیمتش تا یک و نیم باشه. رم 4 و هارد بالای 360. اگه 14 اینچی باشه که خیلی خوب می شه. شما چه مارکی پیشنهاد می کنید؟ سونی خوبه؟ می گن سونی زود خراب میشه. حقیقت داره؟
کار من نیمه حرفه ای است و بیشتر با اینترنت سر کار دارم.
ممنون می شم راهنماییم کنید تا یه برند مناسب پیدا کنم.

فك كنم اسوس N43SV رو بتوني پيدا كني اين قيمت
15 اينچي اچ پي سري 6 پيدا ميشه
از لنوو هم Y470 فك كنم 1.5 باشه كه خيلي خوبه

---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------

سوني هم پيدا مشيه با اين قيمت ولي ببينيد سوني گرافيكهاش ضعيفه
و فقط كيفيت صفحه نمايشش بهتره از اين مدل ها
ولي گرونه
خواستيد بگيد مدل معرفي ميكنم

powerslave
05-02-2012, 03:07
دوستان یکی از آشنایان از من سئوال کرد برای خرید لب تاپ. من هم اطلاع دقیقی نداشتم گفتم از مشاورۀ شما استفاده کنم.
اولاً اینکه الان قیمت ها چطوری؟ اطلاعی دارید که الان خریئ مناسبه یا نه؟ یا اینکه در آیندۀ نزدیک گرون میشه یا ارزون؟

موضوع بعدی اینکه این خودش یه Acer دیده. کلاً این برند کیفیتش خوبه؟
من خودم با چند تا دل Inspiron (درسته؟) در حد دو سه روز ور رفتم و ازشون راضی بودم. نظرتون چیه؟ چون شنیدم تا چند ماه پیش خوب بود ولی الان تقلبیش زیاد شده.
و اینکه خیلی از لنوو (درسته؟) تعریف میشنوم. یه راهنمایی کلی بکنید.
این رو برای استفادۀ خونگی میخواد. دست به نقد 850 داره اما تا 1 ملیون هم میتونه حرکاتی بکنه. چی پیشنهاد میدین. فقط خواهشاً سریعتر بگین که معطلیم.
راستی میتونیم بریم رشت بگیریم. شرایط فروشگاه ها و نمایندگی ها و .. رو هم در نظر بگیرید.
پیشاپیش خیلی خیلی ممنونم.

amir58
05-02-2012, 12:50
با سلام خدمت دوستان
من يه لپ تاپي ميخواستم1- قيمتش برام مهم نيست مشخصاتش بالا باشه خوب كار بده سبك باشه .
2-حتما اكس پي رو هم ساپورت كنه.
همه كاري رو هم ميخوام باهاش بكنم .چه مدلي رو پيشنهاد ميكنين .
3-نظرتون راجع به سامسونگ cori7 چيه؟

mahdeedj
05-02-2012, 13:37
سلام . من قصد خرید لب تاب HP Pavilion G6-1250 رو دارم
میخواستم بدونم این لب تاب مورد خوبی هست یا نه !!
ممنون :11:

Mr.Mazmamfi
05-02-2012, 23:23
اولاً اینکه الان قیمت ها چطوری؟ اطلاعی دارید که الان خریئ مناسبه یا نه؟ یا اینکه در آیندۀ نزدیک گرون میشه یا ارزون؟سلام
الان قیمت ها بالاس (البته نسبت به ماه مهر ) ، اون چیزی که معلومه همیشه موقع آخر سال (عید ) قیمت ها افزایش پیدا میکنه . پس اگر واقعا الان نیاز داری بخر .

موضوع بعدی اینکه این خودش یه Acer دیده. کلاً این برند کیفیتش خوبه؟کیفیت خوبی داره ، کدوم مدلشو دیده ؟

من خودم با چند تا دل Inspiron (درسته؟) در حد دو سه روز ور رفتم و ازشون راضی بودم. نظرتون چیه؟ چون شنیدم تا چند ماه پیش خوب بود ولی الان تقلبیش زیاد شده.خریدش توصیه نمیشه .

و اینکه خیلی از لنوو (درسته؟) تعریف میشنوم. یه راهنمایی کلی بکنید.لنوو برند بسیار با کیفیتیه که معمولا قیمت هاش بالاتره ، و به برند خر کار معروفه .

این رو برای استفادۀ خونگی میخواد. دست به نقد 850 داره اما تا 1 ملیون هم میتونه حرکاتی بکنه. چی پیشنهاد میدین. فقط خواهشاً سریعتر بگین که معطلیم.تا این بودجه میتونه از ایسر 5750 رو بخره . (البته فکر میکنم باید یه مقداری افزایش بودجه بده )
مدل 300E5Z از برند سامسونگ هم میتونه بخره به قیمت 1029 تومن ،که کیفیت خوبی داره .
مدل 4530 رو هم با گارانتی های متفرقه میتونه بخره .

راستی میتونیم بریم رشت بگیریم. شرایط فروشگاه ها و نمایندگی ها و .. رو هم در نظر بگیرید.نمایندگی های سازگار تو رشت رو پیدا کن و از اونها خریداری کن .
ولی باید بودجتو افزایش بدی .
یه نگاهی به مدلهای E520 و Z570 از برند لنوو هم بنداز (واقعا با کیفیتن )

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

با سلام خدمت دوستان
من يه لپ تاپي ميخواستم1- قيمتش برام مهم نيست مشخصاتش بالا باشه خوب كار بده سبك باشه .

سلام رفیق
ج 1 - باید نیاز دقیقتون رو بفرمایید .

ج 2 - برای استفاده از XP تو لپ تاپ های جدید باید از روش virtual (مجازی) استفاده کنی .

ج 3 - چه مدلیش رو دیدی ؟

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

سلام . من قصد خرید لب تاب HP Pavilion G6-1250 رو دارم
میخواستم بدونم این لب تاب مورد خوبی هست یا نه !!
ممنون :11:
سلام رفیق
سری G6 ارزونترین سری از لپ تاپ های برند HP هست .
شما کانفیگ مورد نظرتو بگو شاید از برند های دیگه بتونی مدلهای بهتری بخری .
پس قیمت + کانفیگ + نیاز دقیقتو بگو .
؟

amir58
06-02-2012, 09:31
با سلام خدمت دوستان
منظورم

Samsung RF511-S05

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی: لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i7 Processor 2670QM - 2.20Hz - Cache 6Mb

حافظه: 6 GB DDR3

هارد دیسک: 750GB - 5400 rpm S-ATA

کارت گرافیک: Nvidia Geforce GT 540M Graphics Optimus-1GB

صفحه نمایش: LED HD 15.6"+ (1600 x 900) 16:9 Gloss

امکانات: Battery: 6 Cell / Island keyboard / HDMI / 2xUSB 2.0/2xUSB3.0 / Card Reader / Audio in-out / VGA / Wlan / Lan / Cam

Windows 7 Home Premium - 64b

احتمالا درايورهاي اكس پي هم داره
نظرتون چيه ؟

Mah zad
06-02-2012, 18:32
Xilevens ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : سوني هم پيدا مشيه با اين قيمت ولي ببينيد سوني گرافيكهاش ضعيفه
ولي گرونه
خواستيد بگيد مدل معرفي ميكنم[/QUOTE]

بله ممنون میشم اگر از سونی هم مدل هایی تو همین رنج قیمت (سقف 1300 ) معرفی کنید. من اصلا اهل بازی نیستم با این حال هم گرافیکش برام ضعیفه؟

Xilevens
06-02-2012, 20:42
Xilevens ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : سوني هم پيدا مشيه با اين قيمت ولي ببينيد سوني گرافيكهاش ضعيفه
ولي گرونه
خواستيد بگيد مدل معرفي ميكنم

بله ممنون میشم اگر از سونی هم مدل هایی تو همین رنج قیمت (سقف 1300 ) معرفی کنید. من اصلا اهل بازی نیستم با این حال هم گرافیکش برام ضعیفه؟[/QUOTE]

گرافيك كه فقط واسه بازي نيست
سري EH و EG حدودهاي 1.3 مدل دارن
كه بسته به گارانتي متفاوته مدلهاشون

amir58
09-02-2012, 07:59
منظورم

Samsung RF511-S05

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F%25D9%2584%25D9%25BE_%25D8%25AA%25D8%25A7%25D9%25 BE_Samsung_RF511-S05.html)
مشخصات کلی: لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F) معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم

امکانات: Battery: 6 Cell / Island keyboard / HDMI / 2xUSB 2.0/2xUSB3.0 / Card Reader / Audio in-out / VGA / Wlan / Lan / Cam

نظرتون چيه ؟
از دوستان كسي نظري نداره؟

Mr.Mazmamfi
09-02-2012, 11:09
منظورم

Samsung RF511-S05

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F%25D9%2584%25D9%25BE_%25D8%25AA%25D8%25A7%25D9%25 BE_Samsung_RF511-S05.html)
مشخصات کلی: لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F) معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم

نظرتون چيه ؟

سلام
اگر قیمتش حدود 1400 هست ، ارزش خرید بالایی داره .
در ضمن درایور های XP خیلی وقته برای هیچ لپ تاپی داده نمیشه . باید خودت از اینترنت دانلود کنی (کلی مکافات داره )