مشاهده نسخه کامل
: خريد ايمپالا ١٩٦٧
koroshfe
30-01-2012, 21:05
سلام دوستان
دوستان عزيز ممنون مي شم كمكم كنيد ، دنبال يه ايمپالا ٦٧ مي گردم ، ٨ سيلندر ، دنده فرموني ( دنده رو فرمون ، دستي ، غير اتوماتيك )
دنبال اين فرمياش مي گردم كه زياد سر حال نيستند ، منظورم اينه كه نمي خوام ١٥ ميليون بدم يه ايمپالا تر و تميز بگيرم ، از اينايي كه حدود قيمتاشون دور و ور ٢ ٣ تومنه و نياز به بازسازي دارند ( اميدوارم منظورمو متوجه شده باشيد ، البته اون چيزاييش كه پيدا نمي شه و ضروريه رو حتماً داشته باشه ، مثل شيشه هاش كه اصلاً گير نمي آد ، بدنه و اينا هم كه به خاطر فرم اصلي ماشين بايد سالم باشه و كلاً چيزاي ضروري ديگه )
خودم هم يه مقدار هم تو اينترنت و هم تو بازار گشتم اما موفق نشدم ، براي همين اومدم اينجا كه شايد حرف به حرف برسه و شايد تونستم يدونه جيگرشو پيدا كنم
با تشكر از همه ي دوستان
mohamad.hejazi
30-01-2012, 21:41
سلام دوست عزیز
ایمپالا 67 اکثرآ اینا که تو ایران هستن 6 سیلندر هست با دنده دستی
8 سیلندر هم کلآ دنده دستی نداره همه اتومات هستن.
8 سیلندر بعید میدونم بتونید با این قیمت پیدا کنید ولی 6 سیلندر شاید بشه.
یه دونه 67 تو ایران ماشین آگهی شده ولی خیلی کارداره.
koroshfe
30-01-2012, 22:06
سلام دوست عزیز
ایمپالا 67 اکثرآ اینا که تو ایران هستن 6 سیلندر هست با دنده دستی
8 سیلندر هم کلآ دنده دستی نداره همه اتومات هستن.
8 سیلندر بعید میدونم بتونید با این قیمت پیدا کنید ولی 6 سیلندر شاید بشه.
یه دونه 67 تو ایران ماشین آگهی شده ولی خیلی کارداره.
من تو فیلمای آمریکایی 8 سیلندر دنده فرمونی دیدم :18: یعنی واقعاً 8 سیلندر دنده دستی نداره اصلاً ؟؟؟ :18:
اگه نه نمی شه روش دنده فرمونی گذاشت ؟؟؟ :31: یا 6 سلندر رو 8 سیلندر کرد ؟؟؟ :31:
اونی که تو ایران ماشین هست ( سفیده رو می گید ؟؟؟ :41: ) شیشه اش شکسته :41: مگه پیدا می شه ؟؟؟:41:
کار هم که بله خیلی داره ، کلاً به نظر شما تو کدوم شهر ها و کجاها بگردم ؟؟؟
ممکنه که به دوستاتون هم سفارش کنید ؟؟؟
واقعاً ممنون می شم ، با تشکر از شما دوستان گل
mohamad.hejazi
31-01-2012, 12:06
تو آمریکا بله 8 سیلندر فراوانه
ولی تو اون سالها تو ایران همه 6 سیلندر سفارش میدادن تک و توک شاید 8 باشن
چرا خیلی راحت میتونید 6 سیلندر رو به 8 ارتقاء بدید.
باید بگردید تهران بهتر گیر میاد.
Ramin khuzestan
31-01-2012, 12:56
ببخشید ممکنه بی ربط باشه ولی یه 68 چند وقت پیش توی ایران ماشین آگهی میشد نیاز به بازسازی داشت ولی شیشه ها سپر و چراغهاش تکمیل و سالم بود پلاک قدیم بود میگفت 2 تومن
راستی 6 سیلندر و گیربکس دستی بود رنگش هم شکلاتی بود از لحاظ چهره ی بیرون ماشین فقط جلوپنجره میخواست که البته جلوپنجره هم داشت ولی فکر کنم فابریک نبود
اگر هنوز فروش نرفته باشه ارزونتر هم میشه خریدش
مشکل سند و ... هم نداشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] car%2Fads%2Fad_600.html)
koroshfe
31-01-2012, 15:04
تو آمریکا بله 8 سیلندر فراوانه
ولی تو اون سالها تو ایران همه 6 سیلندر سفارش میدادن تک و توک شاید 8 باشن
چرا خیلی راحت میتونید 6 سیلندر رو به 8 ارتقاء بدید.
باید بگردید تهران بهتر گیر میاد.
سوال بنده اینه : کلا شورلت برای ایمپالا 67 ، 8 سیلندر ، دنده دستی ( فرمونی ) نزده ؟؟؟ یا اینکه 8 سیلندر دنده دستی تو ایران نیست ؟؟؟
این ایمپالا همون مدلی نیست که تو سریال سوپرنچرال دین سوار میشه ؟
koroshfe
31-01-2012, 21:07
این ایمپالا همون مدلی نیست که تو سریال سوپرنچرال دین سوار میشه ؟
بله همینطوره ، البته همون طور که خودتون می دونین چند تا اپشن مختلف دارند ( کروک و استیشن و ... )
اونی که تو سریاله فکر کنم نمونه ی بارزی از خص.صیاتیه که ذکر کردم ،تو فصل های 2 و 3 و 6 سیلندرشو دیدیم ( البته تو 6 فکر نکنم دقیق معلوم باشه :31: ) که 8 تایی هستش و هر دفعه هم که یه کلوز آپ از دین وینچستر توی ماشین یا حتی کلاً همه ی سکانس های ایمپالا دنده ی دستی فرمونیشو می دیدیم ( البته تو این سریال از 3 تا ایمپالا استفاده شده ، خوشبختانه همشون هم همین شرایطو داشتند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من این سریالو 2008 شروع کردم ، وقتی دیدم این ماشین رو تو سریال استفاده کردند خیلی حال کردم :46:
فکر کنم تابستون 2007 بود مجذوب ایمپالا 67 شدم ، داشتم تاریخچه ی شورلت رو می خوندم که این مسئله نظرمو جلب کرد که خیلی طراحی شورلت از سال 66 به 67 تغییر کرد و به نظر من یه طراحی بی نظیر بود ، اون انحنای کناره ی ماشین یک چهره ی عضلانی به ماشین می ده و پشت ماشین و چراغاش و شیشه ی پشتش یه ماشین کوپه کلاسیک زیبا رو به ما نشون می ده
نزدیکه 2 3 ساله دارم می گردم دنبال این ماشین اما ... :41:
با تشکر از همه ی دوستان
mohamad.hejazi
01-02-2012, 10:21
سوال بنده اینه : کلا شورلت برای ایمپالا 67 ، 8 سیلندر ، دنده دستی ( فرمونی ) نزده ؟؟؟ یا اینکه 8 سیلندر دنده دستی تو ایران نیست ؟؟؟
سلام
تا اونجا که من میدونم و دیدم 8 سیلندر دنده ای تو ایمپالا نداریم.
همش یا 8 اتوماته یا 6 دنده ای
koroshfe
01-02-2012, 21:26
سلام
تا اونجا که من میدونم و دیدم 8 سیلندر دنده ای تو ایمپالا نداریم.
همش یا 8 اتوماته یا 6 دنده ای
خب همون طور که گفته بودید شاید 6 سیلندر بوده و اونو به 8 ارتقا دادن
در کل ممنون می شم چیزی پیدا کردید خبرم کنید
با تشکر
Zachyrock
11-02-2012, 19:11
الان قیمت این ماشین چنده دقیق ؟
rezarrrr
14-02-2012, 02:10
الان قیمت این ماشین چنده دقیق ؟
بستگی داره اگه یه چیز داغون بخوای 3 تومن اما از اونا که بهش رسیدن و موتورش از نوی برق میزنه مونده به انصاف فروشنده یه 20 تومنی خرج داره
koroshfe
03-03-2012, 20:36
واقعاً پيدا كردن چنين چيزي تو ايران سخته :41:
koroshfe
26-09-2012, 23:15
از دوستان كسي چيزي نيافت ؟؟؟ :37:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.