مشاهده نسخه کامل
: مشکل متریال در V-ray
kamron_devil
30-01-2012, 19:22
سلام من خیلی با متریال تو و ری کار نکردم. حالا یک سوالی. من فایل متریال وری با فرمت .mat دارم که باید این شکلی باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و وقتی موتور رندر روی وری میزارم و به متریال میرم و گزینه استاندارد رو میزنم و بعد open matrial می کنم این .mat رو شکلش سادس فقط رنگش مثلا اون سبزس.(4تا متریال رنگ هستش مثل عکس )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با نور این حرفا هم امتحان کردم چیزه خاصی نشد
حالا کسی می دونه چه جوری میشه این متریال ها رو استفاده کرد؟؟
.:PAR3A:.
30-01-2012, 20:17
مپ های متریال رو دستی از فایل های همراه متریال انتخاب کنین...
Lord-Voldemort
30-01-2012, 20:18
حتما تکسچر داشته که لود نشده چک بکن یا ادرس متریال رو بزار
kamron_devil
30-01-2012, 23:17
والا مپ که همراش نیست. مت پسوندش و مثل فایل های خوده مکسه.
lord منظورت رو نمی فهمم. ببین عکس تکسچره تو لایبری هم اومده ولی وقتی میندازم رو چیزی خراب میشه. راستی این ها sample vray material بود تو سی دی مکس 2012. ممکنه ورژن برای اون باشه با 2011 کار نمی کنه؟
به هر حال مچکرم از نظرتون
Mostafa 3D
01-02-2012, 01:45
این فقط یه متریال نیست
از VrayFur هم استفاده کرده
احتمالا کنار فایل متریال یه ReadMe یا یه چنین چیزی باید باشه که بهت توضیح داده چه کنی
موفق باشی
SSS_HHH_OOO
01-02-2012, 19:13
نه این فقط از تکسچر برای دیسپلیس استفاده کرده
اولا که تکسچر کار باید همراه کار باشه
دوما باید تنظیمات دیسپلیس تو رندرت درست باشه
سوما واحد صحنه رو باید درست بذاری و اندازه شکلت هم بر اساس همون واحد بزنی
uvwmap رو هم درست کن شادی از اون باشه ارادینس مپ هم شای باشه
Vahidking.75
02-02-2012, 05:56
سلام دوستان ، منم یه همچین مشکلی رو دارم ، من متریال های آرچتکسچر رو دارم واسه وی-ری ولی مثل دوست عزیزمون مشکل دارم باهاشون
یه مشت فایل .mat داره و تکسچر های آماده اش داخل یه فولدر دیگس ، مشکل من اینه که تکسچر ها رو نمی خونه ، تو مپش سیاه هست
راستی kamron_devil جان ، ممکنه به خاطر این باشه که نسخه وی-ری با نسخه تکسچر یکی نباشه ، آخه مثلا بعضی تکسچر ها از همین سایت که می گیرم مینویسه vray1.5 ولی من وی ری 2 دارم
سلام دوستان ، منم یه همچین مشکلی رو دارم ، من متریال های آرچتکسچر رو دارم واسه وی-ری ولی مثل دوست عزیزمون مشکل دارم باهاشون
یه مشت فایل .mat داره و تکسچر های آماده اش داخل یه فولدر دیگس ، مشکل من اینه که تکسچر ها رو نمی خونه ، تو مپش سیاه هست
راستی kamron_devil جان ، ممکنه به خاطر این باشه که نسخه وی-ری با نسخه تکسچر یکی نباشه ، آخه مثلا بعضی تکسچر ها از همین سایت که می گیرم مینویسه vray1.5 ولی من وی ری 2 دارم
دقت کنید که map هارو حتما باید داخل پوشه map داخل محتویات نرم افزار copy کنید
متریال هم هیچ ربطی به نسخه vray نداره
kamron_devil
11-03-2012, 18:12
اقا مرسی. این اخریه که اقا نوید گفت شاید کار کنه. من بیخیالش شدم . نا امید شدم :)
fireboy8766
11-05-2012, 23:54
دوستان من یک سری متریال دانلود کردم از تورنت، وقتی میخوام توی مکس لودش کنم ارور vray میده و خالی باز میکنش(0)
جریانش چیه؟
چون توی مکس در حد 0 هستم
Lord-Voldemort
12-05-2012, 18:03
عکس ارور رو بزار
woodworker
31-05-2013, 18:34
سلام به دوستان عزیز، یه مشکل دارم! متریالهای وی ری رو دانلود کردم که پسوند همشون vizmat هستن که اونها رو تغییر نام دادم به mat و در این حالت با مکس قابل شناسایی شدن اما وقتی تو پنجره کتابخانه متریالهای مکس میارمشون فقط یه نوار خالی میاد و هیچ زیرمجموعه ای ندارن که بخوام اونها رو بیارم تو متریال ادیتور و استفاده کنم!!! با توجه به اینکه وی ری به درستی نصب و اجرا میشه و کار می کنه و موتور رند هم درست تنظیم شده چرا هیچ چیزی زیر نوارش نمیاد تا بتونم تکسچر ها، مپها و ... رو بهش اظافه کنم؟ مشکل از کجاست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.