PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : I9070 Galaxy S Advance » گوشی اندرویدی سامسونگ با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 4 اینچ

صفحه ها : 1 [2]

amir200812
15-06-2012, 21:14
داداشی قربون دستت چیزی در مورد کلاک Mali-400 در این دو مورد نوشته نشده؟
نوشته حداکثر تا 400MHZ... ولی نمیدونم در NovaTur U8500 رو چند تنظیم شده..

تا جایی که میدونم کلاک و میزان رم ها فرق داره!

Punisher_2008
15-06-2012, 21:18
800*480=384000
1280*800=1024000
1024000/384000=2.66

همانطور که می بینید GALAXY NOTE حدود 2.66 برابر پیکسل بیشتری داره.

سلام...
اهان الان فعمیدم...
تراکم پیکسلهارو حساب میکنند.

من فکر کردم خود رزولیشن رو داره در 2.6 ضرب میکنه..
گفتم بابا ما ریاضمون افتضاحه....

با تشکر از شما..

amir200812
15-06-2012, 21:23
دوست عزیزم در اینکه Mali-400 این گوشی با S2 تفاوت میکنه شکی نیست..
اگه اخبار رو خونده باشید جدیدا ARM در کنار Mali-400 الان Mali-405 رو هم ارائه کرد که از 1. تا 8 هسته میتونه داشته باشه و این رو برای Mid رنج زده..

البته یک چیزی هست.. Mali-400 که در s2 هست هر هسته اون توانایی پردازش 30 میلیون مثلث رو داره.. یعنی در کل توانایی پردازش 120 میلیون مثلث در ثانیه..
Adreno 220 توانایی پردازش 88 میلیون مثلث در ثانیه...
Power VR 540 که در نکسوس و S1 استفاده هم هم کلاکشون متفاوته.. در S1 کلاکش 200MHZ هست و در نکسوس فکر کنم 368MHZ یا یه چی تو این میاهها بود.. و میتونه حدود 90 تا 100 میلیون مثلث در ثانیه پردازش کنه..

خب نمیشه گفت Mali-400MP1 پس توانایی پردازش 30 میلیون مثلث داره. اینجوری میشه از Adreno 205 هم ضعیفتر.. اخر Adreno 205 میتونه 45 میلیون مثلث رو پردازش کنه در هر ثانیه..
با توجه به اینکه Mali-400mp1 بنچمارکش از Adreno 220 بیشتره من حدس میزنم هامون در 90 میلیون مثلث در ثانیه باشه..

همین GPU که در گوشی 603 700 701 808 نوکیا استفاده شده Boardcom BMC2763 توانایی پردازش 100میلیون مثلث در ثانیه رو دارها...

عزیز اینایی که گفتید، فقط کال GPU ها نیست!
مثلا S1 توانایی پردازش 90 میلیون مثلث رو داشت! ولی مجموع CPU و GPU و RAM و ... این توانایی رو داشت!
در S2 این مقدار فکر کنم تا 400 میلیون هم میرسید! در حالی که توان پردازش MALI400 MP4 حدود 120 میلیون مثلث بود!

Punisher_2008
15-06-2012, 21:35
عزیز اینایی که گفتید، فقط کال GPU ها نیست!
مثلا S1 توانایی پردازش 90 میلیون مثلث رو داشت! ولی مجموع CPU و GPU و RAM و ... این توانایی رو داشت!
در S2 این مقدار فکر کنم تا 400 میلیون هم میرسید! در حالی که توان پردازش MALI400 MP4 حدود 120 میلیون مثلث بود!
ببینید درسته Power VR540 در اصل به تنهایی همچین قدرتی نداره و نداشت..
در واقع سامسونگ با استفاده از دستورات افزایشی fast14 و استفاده از چیپ S5PC110 قدرت نهایی محصول رو به اون مقدار افزایش داده....یعنی 90 میلیون مثلث در ثانیه..
گفتم هم این gpu در S1 کلاکش روی 200MHZ تنظیم شده و در گالکسی نکسوس روی 384MHZ ( یا یه چی تو این مایه ها دقیق یادم نیست.) ...
Mali-400 هم که در S2 هست همنیطور که گفتم هر هستش قدرت پردازش 30 میلیون مثلث در ثانیه رو داره.. یعنی 120 میلیون مثلث...

این GPU به اینقدر قدرتش کافی بود که سامسونگ در S3 هم از همین gpu استفاده کرد ولی با بهینه سازی در درایور ها و.. باعث شده توان این GPU رو افزایش بده..

Bahman.M86
16-06-2012, 00:16
دوستان خیلی بحث رو پلیسی نکنید

منکه Jelly Defense نصب کردم دارم حالشو میبرم، اصلا هم کاری ندارم GPU و ... چنده و چیکار میکنه،البته سر در میارم که اینهایی که میگید و ای اعداد و ارقام چی هستند ، ولی منظورم اینه که کاری ندارم که اعداد مربوطه چند هستند مهم اینه که کاری که من انتظار دارم رو درست انجام میده ، من Advance رو گرفتم و استفاده میکنم ، دیگه چیکار دارم که S II چیکار میکنه و Note چیکار نمیکنه و از این حرفها
البته دمتون گرم که بار علمی تاپیک رو بالا میبرید ولی منظورم اینه که یکم بحث ها آکادمیک نباشه ، کاربردی باشه

اساتید پوزش میطلبم و لی بحث داره شبیه موضوع صحبتهای دخترخانم ها موقع سبزی پاک کردن میشه ها!!!!! بابا ناسلامتی شماها مردید....!!!:5:
الان توی اینهمه پستی که رفته ، به نظرمن مفیدترین پست ماله Punisher_2008 بود که یه بحث جدید و کاربردی مثل روت کردن رو پیش کشید...
خداوکیلی جبهه نگیرید راست گفتم دیگه...

Punisher_2008
16-06-2012, 12:44
سلام دوستان..
امروز عصر برای پسر خالم XPERA P میخوام بخرم.. الان ارک اس داره امروز گوشیش رو فروخت و میخواد اینو بگیر.. البته گفتم S رو بگیره ولی خب اون بزرگ بود و مورد پسندش نبود..
همینطور که میدونید P و Advance از نظر سخت افزاری مثل هم هستند.
البته P از نظر رزولیشن و مقدار رم نسبت به advance برتری داره..
به زودی یه مقایسه شون میکنم امارشو بهتون میدم....

h!tman
16-06-2012, 16:03
خوشم میاد این تاپیک خیلی مفهومی وپر معز بود :دی

آقایون این قاب پشت مختلف داره ؟یعنی بشه عوض کرد؟!

PersiAndroid
16-06-2012, 17:03
به خاطر اینه که تو انجمن تا الان هرکی خریده آدم حسابی بوده!

میگم از بچه های این تاپیک یکی بود قرار بود فایل نصب mc3 رو بذاره... چی شد؟
رضا اینجا بود؟

h!tman
16-06-2012, 17:11
نه فکر نکنم .
رئوف برو تو کار ادونس

PersiAndroid
16-06-2012, 17:19
ادونس!؟؟؟ انگار یادت رفته من اینچوتالاموسم پوکیده...
تازه صفحه اس 3 هم یکم به نظرم کوچیکه... حالا آبیشو پیدا کنم شاید خریدم

Bahman.M86
17-06-2012, 00:07
سلام دوستان..
امروز عصر برای پسر خالم XPERA P میخوام بخرم.. الان ارک اس داره امروز گوشیش رو فروخت و میخواد اینو بگیر.. البته گفتم S رو بگیره ولی خب اون بزرگ بود و مورد پسندش نبود..
همینطور که میدونید P و Advance از نظر سخت افزاری مثل هم هستند.
البته P از نظر رزولیشن و مقدار رم نسبت به advance برتری داره..
به زودی یه مقایسه شون میکنم امارشو بهتون میدم....

انصافا تنها برتری ادونس صفحه بسیار بسیار بهتر و ارتقای حافظه هستش و درهر شرایطی حرفی برای گفتن نداره
اما همه ی برتری ها یه طرف اون صفحه ی S.Amoled یه طرف
من بودم بازهم ادونس رو برمیداشتم
راستی یادم رفت بگم حالم از داخل سونی اریکسون به هم میخوره، مخصوصا اون موتوری براویای مسخره که فقط بازی تبلیغاتی
فقط اون فول اچ دی بودنش یکم آدم رو وسوسه میکنه.....ولی نه، بازم من ادونس رو برمیدارم

Punisher_2008
17-06-2012, 00:09
به خاطر اینه که تو انجمن تا الان هرکی خریده آدم حسابی بوده!

میگم از بچه های این تاپیک یکی بود قرار بود فایل نصب mc3 رو بذاره... چی شد؟
رضا اینجا بود؟

سلام داداش رئوف..
این لینک دانلود فایل APK بازی Modern Combat 3
این احتیاج به چک کردن لاینس از مارکت نداره. فقط DATA رو با خود گوشی و از طریق WI-FI بگیرید.. سرعتشم خوبه. روی ادونس هم تست شده جواب میده...
ما فعلا زدیم تو کار Maxpayne .... عجب چیزیا این بازی...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Punisher_2008
17-06-2012, 00:18
انصافا تنها برتری ادونس صفحه بسیار بسیار بهتر و ارتقای حافظه هستش و درهر شرایطی حرفی برای گفتن نداره
اما همه ی برتری ها یه طرف اون صفحه ی S.Amoled یه طرف
من بودم بازهم ادونس رو برمیداشتم

سلام..
حق با شماست.. رزولیشن بیشتر و تراکم پیکسل بیشتر همیشه کیفیت بشتر رو تثبیت نمیکنه..
گوشی قبلیم EVO 3D رزولیشن بالاتر یعنی qHD و تراکم پیکسل بیشتری نسبت به ادونس داشت ولی کیفیت صفحه ادونس به جرات میتونم بگم یه سروگردن بالاتر بود..

البته فراموش نکنید نمایشگر های سونی اریکسون و هامون سونی الانمون بسیار با کیفیت هستند...
گوشی رو سفارش دادیم فکر کنم تا فردا شب برسه به دستم..

از نظر سخت افزاری دقیقا مثل هم هستند.. نمایشگر هاشون هم هردو 4 اینچ هست اما با این تفاوت که ادونس از نوع SUPER AMOLED و با رزولیشن WVGA هست و پی هم با موتور پردازشی براویا سونی و رزولیشن qHD ..

البته اینها به کنار صدای این ادونس خیلی عالیه... صداش بلند و با کیفیت هست. باطریشم خیلی خوبه.... الان من 7 صفحه بازی و برنامه دارم از لایو والپپیر هم استفاده میکنم هیچ لگی ندارم.. یه مموری 8 گیگ هم کنار اون 16 داخلی انداختم...

دوستان کسی گارد یا برچسب ال سی دی این گوشی رو تو بازار دیده؟

Punisher_2008
17-06-2012, 13:05
سلام..
حق با شماست.. رزولیشن بیشتر و تراکم پیکسل بیشتر همیشه کیفیت بشتر رو تثبیت نمیکنه..
گوشی قبلیم EVO 3D رزولیشن بالاتر یعنی qHD و تراکم پیکسل بیشتری نسبت به ادونس داشت ولی کیفیت صفحه ادونس به جرات میتونم بگم یه سروگردن بالاتر بود..

البته فراموش نکنید نمایشگر های سونی اریکسون و هامون سونی الانمون بسیار با کیفیت هستند...
گوشی رو سفارش دادیم فکر کنم تا فردا شب برسه به دستم..

از نظر سخت افزاری دقیقا مثل هم هستند.. نمایشگر هاشون هم هردو 4 اینچ هست اما با این تفاوت که ادونس از نوع SUPER AMOLED و با رزولیشن WVGA هست و پی هم با موتور پردازشی براویا سونی و رزولیشن qHD ..

البته اینها به کنار صدای این ادونس خیلی عالیه... صداش بلند و با کیفیت هست. باطریشم خیلی خوبه.... الان من 7 صفحه بازی و برنامه دارم از لایو والپپیر هم استفاده میکنم هیچ لگی ندارم.. یه مموری 8 گیگ هم کنار اون 16 داخلی انداختم...

دوستان کسی گارد یا برچسب ال سی دی این گوشی رو تو بازار دیده؟

سلام...
متسفانه هر اصلا رنگ سفیدش گیر نه امد.. XPERIA S خریدیم...
xperia P قیمتش 700 تومان بود.... دو گوشی سامسونگ یعنی ACE 2 و S Advance رقیبان دو گوشی سونی XPERIA Sola و Xperia P هستند ..

S رو 800 خریدیم. 32 گیگ بود مثل همیشه.
قیمت S Advance نسخه 16 گیگش 650 تا 640 بود و نسخه 8 گیگش هم 620 615 تومان... یعنی حدود 100 تومان ارزانتر از S2 و نکسوس. البته بعضی جاها تا 700 تومان هم میدادند که فکر میکنم به خاطر خرید جدید و افزایش قیمت ارز باشه..

Punisher_2008
17-06-2012, 23:29
سلام...
امروز برای پسرخالم XPERIA S گرفتیم..
همینطور باهاش کار میکرد با خودم گفتم نمایشگر Advance با رزولیشن WVGA و Super AMOLED محک بزنم ببینم در چه حده چون XPERIA S نمایشگر با رزولیشن HD داره که تراکم پیکسلش بسیار بیشتری نسبت به Advance رو داره....
حقیقتا Advance در مقایسه عکس ها درسته بهتر از Xperia S نیست ولی کمترم نیست. در رنگ های مشکی. قرمز.ابی و کلا رنگ های تند Advance عملکرد بسیار بهتری داشت.

اگه میبنید مثلا در یکی عکس نمایشگر S مات افتاده یا Advance به خاطر دوربین هست. این عکس هارو با HTC Mozart گرفتم وقتی وسط گوشی ها فوکوس میکردم هر دو مات میشند. مجبود بودم روی یکی فوکوس کنم. اینجوری شفافتر بود. در کل به خاطر عکس ها عذر خواهی میکنم....

عکس WP_000062.jpg که خوب فوکوس صورت گرفته هر دو گوشی کاملا شفاف افتادند کیفیت نمایشگر هارو میشه بهتر مقایسه کرد..

virus2009
18-06-2012, 11:38
شما مموری گوشیت کلاسش چنده .. ؟؟؟
مشکلی توی خوندن اطلاعات از روی مموری نداره ... ؟؟؟
من یک 16گیگ کلاس 4 روی Ace ام دارم به نظرت روی Advance جواب میده
اگه کلاس مموری پایین باشه مثلا موقع فیلم برداری که می خواد تو مموری ضبط کنه لگ میزنه

Punisher_2008
18-06-2012, 12:10
اگه کلاس مموری پایین باشه مثلا موقع فیلم برداری که می خواد تو مموری ضبط کنه لگ میزنه

سلام..
واسه من 8 گیگه کلاس 4 هم هست....
البته من برای Data بازی ها و.. همگی در حافظه داخلی که 16 گیگ هست میریزم. اخه اینجوری مشکل لگ و... رو ندارم..
فقط موزیک ها و ویدیو ها و عکس هام رو داخل مموری انتقال میدم..
کلاس 4 برای فیلم برداری مشکلی نداره.. ولی واسه بازی هایی دیتا دار کلاس 6 باشه خیلی بهتره یا هامون حافظه داخلی بهترین جا برای data بازی ها هست.

amir200812
19-06-2012, 03:54

برای فیلم برداری HD نیاز به کلاس بالا نیست! کلاس 2 هم جواب میده!(خودم روی NOTE از کلاس 2 استفاده میکنم!)
ولی برای FULLHD حداقل 4 باشه بهتره!

Punisher_2008
20-06-2012, 22:52
بنچمارک اکسپریا اس با ادونس :nd.
هردو اندروید جنجنبرد هستند..;
نمره سی پی یو رو چشم پوشی کنید.. چون هر هستش 500mhz کلاکش بشتره.. سر جمع 1ghz کلاکش بیشتره..

advance
xperia S

lurenzo
22-06-2012, 23:39
سلام.
محافظ صفحه و کیف لپ تاپی برای این گوشی پیدا میشه؟

Punisher_2008
22-06-2012, 23:41
سلام.
محافظ صفحه و کیف لپ تاپی برای این گوشی پیدا میشه؟

سلام...
من تا حالا خیلی گشتم پیدا نشده...
بعضی ها میگفتند یکی دو هفته دیگه میارند..
کسی تا حالا گاردی یا محافظه صفحه برای این گوشی پیدا کرده؟

راستی یکی از بچه ها میخواد سنسیشن رو با ادونس من عوض کنه. یعنی پیشنهاد داده.. به نظرتون ارزش داره سر به سر عوض کنم؟
از htc بیشتر خوشم میاد.. ولی قبلا evo 3d داشتم.. از نظر سخت افزار.نمایشگر. باطری.دوربین .صدا.وزن و خوشدستی به این نمیرسید.. به خصوص در اجرا بازی ها این خیلی سریعتر و بهتره..

به نظرتون سنسیشن هم مثل اوو هست؟ عوض کنم.. نکنم..

.:PAR3A:.
23-06-2012, 19:39
راستی یکی از بچه ها میخواد سنسیشن رو با ادونس من عوض کنه. یعنی پیشنهاد داده.. به نظرتون ارزش داره سر به سر عوض کنم؟
از htc بیشتر خوشم میاد.. ولی قبلا evo 3d داشتم.. از نظر سخت افزار.نمایشگر. باطری.دوربین .صدا.وزن و خوشدستی به این نمیرسید.. به خصوص در اجرا بازی ها این خیلی سریعتر و بهتره..
دیوونه روانی خل . :دی (جو رفت بالا. :دی)
نکنی این کارو ، iPhone 4 رو بیخیال شدی میخوای سنسیشن بگیری؟! :|
سنسیشن هیچ برتری به گوشی خودت نداره ، بیخیال شو . :دی

Punisher_2008
23-06-2012, 22:23
دیوونه روانی خل . :دی (جو رفت بالا. :دی)
نکنی این کارو ، iPhone 4 رو بیخیال شدی میخوای سنسیشن بگیری؟! :|
سنسیشن هیچ برتری به گوشی خودت نداره ، بیخیال شو . :دی

سلام...
داداش پارسا به خاطر شما هم که شده سعی میکنم عوض نکنم:دی:31:
دوستان قیمت نسخه 16 گیگش امروز 650 تا 670 بود.. نسخه 8 گیگش 620
زیاد امیدوار به افتش نباشید..چون S Plus حدود 590 داره میچرخه.....
به نظر من اگه بیاد روی 600 خیلی بهتر بشه..الان Xperia Sola داره روی 600 میچرخه..
البته نا گفته نماند.. هم نمایشگرش کوچیکتره.. هم super amoled نیست. هم دوربین ویدیو کال نداره...

دوستان من یه سوال داشتم.. کی میتونه پاسخ بده...
منظور از بازی HD چیه... این HD چه معنی میده و چه ویژگی در بازی باعث میشه یک بازی HD باشه..
بعضی ها میگن بازی هایی که روی گوشی هایی با رزولیشن 1280 720 اجرا میشه مثل نکسوس رو میگن HD ..
ولی قبل از اینا که فقط WVGA بود بازم به این بازی ها میگفتن HD...
میشه یکی منو روشن کنه:40::11:

saver
23-06-2012, 23:08
سلام...
داداش پارسا به خاطر شما هم که شده سعی میکنم عوض نکنم:دی:31:
دوستان قیمت نسخه 16 گیگش امروز 650 تا 670 بود.. نسخه 8 گیگش 620
زیاد امیدوار به افتش نباشید..چون S Plus حدود 590 داره میچرخه.....
به نظر من اگه بیاد روی 600 خیلی بهتر بشه..الان Xperia Sola داره روی 600 میچرخه..
البته نا گفته نماند.. هم نمایشگرش کوچیکتره.. هم super amoled نیست. هم دوربین ویدیو کال نداره...

دوستان من یه سوال داشتم.. کی میتونه پاسخ بده...
منظور از بازی HD چیه... این HD چه معنی میده و چه ویژگی در بازی باعث میشه یک بازی HD باشه..
بعضی ها میگن بازی هایی که روی گوشی هایی با رزولیشن 1280 720 اجرا میشه مثل نکسوس رو میگن HD ..
ولی قبل از اینا که فقط WVGA بود بازم به این بازی ها میگفتن HD...
میشه یکی منو روشن کنه:40::11:
hd کلا یعنی high definition به معنی کیفیت بالا
حالا اگر از این واژه برای معرفی یک فیلم استفاده بشه یعنی رزولوشنش 720p هست
ولی تو بازیهای موبایل بسته به آخرین رزولوشن ارائه شده برای نمایشگر ها استفاده میشه مثلا من نسخه hd بازی angry bird space رو که گرفته بودم کاملا مشخص بود که بخشی از تصویر در کادر نمایشگر نبود (آرک اس)

Punisher_2008
23-06-2012, 23:37
hd کلا یعنی high definition به معنی کیفیت بالا
حالا اگر از این واژه برای معرفی یک فیلم استفاده بشه یعنی رزولوشنش 720p هست
ولی تو بازیهای موبایل بسته به آخرین رزولوشن ارائه شده برای نمایشگر ها استفاده میشه مثلا من نسخه hd بازی angry bird space رو که گرفته بودم کاملا مشخص بود که بخشی از تصویر در کادر نمایشگر نبود (آرک اس)

مرسی بابت پاسخت دوست عزیز...
ولی Angrry birds مولتی رزولیشن هستا...
میشه اون ورژن که نصب کردید رو بدید..
مرسی..

Punisher_2008
26-06-2012, 00:37
سلام...
دوستان به نظرتون احتمال داره سامسونگ دوباره جو گیر بشه و این گوشی رو به اندروید 4 اپدیت نکنه؟
اخه همیشه گوشی میده بیرون بعدا یادش میشه:دی مثل Galaxy W... اصلا نه گفت اپدیت میشه.. نمیشه...فکر کنم یادش رفته:دی( شوخی)

بی شوخی دوستان بعضی ها میگن برای این گوشی اندروید 4 ریلیز نمیشه..
بعضی ها میگن در ماه jull ریلیز میشه یعنی 1ماه دیگه..
نظرتون چیه؟ امکان داره سامسونگ اپدیت رو نده؟

Punisher_2008
27-06-2012, 12:59
سلام...
دوستان به نظرتون احتمال داره سامسونگ دوباره جو گیر بشه و این گوشی رو به اندروید 4 اپدیت نکنه؟
اخه همیشه گوشی میده بیرون بعدا یادش میشه:دی مثل Galaxy W... اصلا نه گفت اپدیت میشه.. نمیشه...فکر کنم یادش رفته:دی( شوخی)

بی شوخی دوستان بعضی ها میگن برای این گوشی اندروید 4 ریلیز نمیشه..
بعضی ها میگن در ماه jull ریلیز میشه یعنی 1ماه دیگه..
نظرتون چیه؟ امکان داره سامسونگ اپدیت رو نده؟

سلام...
کسی نظری نداره؟
الان واقعا خیلی نسبت به اپدیت نشدنش شک دارم...
اخه از سامسونگ بعید نیست.. از این بچه بازی ها کم در نه اورده....

prince_fable
27-06-2012, 13:17
سلام
من یه ویدئو تو gsmarena دیدم که توش زده بود ace 2 به 4.0 آپگرید میشه.
ace 2 یه رده از s advance پایین تره.
پس بعیده که s advance آپدیت نشه.

Punisher_2008
27-06-2012, 20:52
سلام
من یه ویدئو تو gsmarena دیدم که توش زده بود ace 2 به 4.0 آپگرید میشه.
ace 2 یه رده از s advance پایین تره.
پس بعیده که s advance آپدیت نشه.

سلام...
سامسونگ به طور رسمی اعلام کرده ACE 2 اپدیت میشه..
ولی در مورد ادونس هیچی نگفه!

h!tman
28-06-2012, 21:48
حتما میشه
خر نیست آپدیت نکنه که
نه بهونه رم داره نه سی پی یو نه هیچی:دی

Bahman.M86
30-06-2012, 17:06
سلام
آقا من چند صفحه برنامه و بازی نصب کردم و اگه رام جدید بیاد حتما آپدیت میکنم،ولی احتمالا همه ی برنامه ها و بازی ها میپره( چون اگه با تعویض رام نپره، با ریست فکتوری حتما میپره!)
شنیدم بعضی برنامه ها از بازی ها و برنامه های نصب شده بک اپ میگیرند و بعداز آپدی کردن میشه دوباره اونهارو برگردوند
میخواستم بپرسم یه جَونمَرد پیدا میشه اسم اون برنامه و نحوه ی کارش ور برام توضیح بده! ؟ از 0 تا 100
اون بک اپ داخل کامپیوتر سیو میشه یا داخل خود گوشی؟

راستی شنیدم رام گوشی باید روت شده باشه ، منم راممو روت کردم

virus2009
30-06-2012, 19:20
شما رام رو که روت کردی آخرین ورژن برنامه Titanium BackUp رو دانلود کن و لایسنسش رو هم نصب کن ( اگه نشد با Lucky Patcher پچش کن )
بعد داخل نرم افزار از بالا سربرگ دوم رو انتخاب کن ؛ اونجا لیست نرم افزار ها و بازی ها رو میبینی روی هر کدوم کلیک کنی گزینه Back Up ظاهر میشه
به طور پیش فرض نرم افزار فایل data ( منظور تنظیمات و سیو بازی هاست ) و apk رو بک آپ می گیره و بعد نصب رام میتونی هم apk و هم data رو ریستور کنی
ولی نصب کردن فایل apk از داخل Titanium backUp خوب نیست و ممکنه بعضی از قسمت های گوشی یا همون نرم افزار رو در گیر کنه
بهترین کار اینه که فقط از Data نرم افزار ها بک آپ تهیه کنی و بعد از نصب رام نرم افزار ها رو نصب کن و فقط دیتا شون رو با TB بر گردون ( اینجوری فایل apk دوباره تو مموریت ذخیره نمیشه که فضای اضافی اشغال کنه )
برای فقط بک آپ گرفتن از data تنظیمات زیر رو در بخش Preferences ( با کلید منو باز میشه ) نرم افزار انجام بده :

BackUP settings :
Normal apps : off
Protected apps : off
System apps : off
market link : off
max backUp history : 2 ( تعداد بک آپ هایی که از یک نرم افزار گرفته میشه رو مشخص میکنه ؛ روی 2 باشه بهتره که اگه یک وقت اشتباه بک آپ گرفتی از اون قبلیه استفاده کنی )

lurenzo
02-07-2012, 21:35
دوستان سایتی معرفی میکنید که دیتای بازی های مخصوص این گوشی رو بشه توش پیدا کرد؟

h!tman
03-07-2012, 00:17
هر سایتی که گیم و دیتای مالی 400داشته باشه
مثل فروم آندروید .آی آر

zadis
03-07-2012, 05:30
سلام . میشه بگید فلش پلیر رو چجوری نصب کنم رو گوشی ؟؟؟؟ هر کاری میکنم نمیشه

happy_2o2o
03-07-2012, 08:36
سلام به همه ی دوستان،حیف شد من امروز یالا این بخش رو پیدا کردم اگه از قبل نظراتو میخوندم الان نسخه ی 16 گیگ این گوشی رو میگرفتم،بیخیال راضییم به رضای خدا
دوستان یه سوال داشتم:بی زحمت بهم بگید روت کردن گوشی به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟ایا با روت کردنش میتونم دیت بازی ها رو تو مموریم بریزم چون من گوشیم نسخه ی 8 گیگه و حافظه ی دردسترس فقط حدود 4 گیگه؟؟؟؟؟؟؟من قبلا یه دیزایر اس داشتم اون ایجور نبود و کلا همه برنامه هاش راحت تو مموری نصب میشدن،الان من حتی اگه از مارکتهای مختلف برنامه دانلود کنم باز میره تو حافظه خود گوشی،چاره ای نی که بزارم دانلود ها تو مموری باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان خواهشا کمک کنید خیلی وقته با این قضیه مشکل دارم
با تشکر

zadis
03-07-2012, 19:42
دوستان کمک . من با این گوشی هر کاری میکنم به رایانه .صل نمیشه . چیکار کنم ؟؟؟ تو سیتینگ گزینه usb رو هم میزنم ولی نمیشه ؟؟؟ 16 گیگ هست . جالبه وثتی میزنم به رایانه یه صدایی میاد و فقط گوشی شارژ میشه و نمیشه به رایانه وصل ؟؟؟کمک کنید ؟؟/

prince_fable
03-07-2012, 19:51
سلام
اولا سی دی گوشی(کیز) باید نصب باشه.
دوما نوار وضعیت گوشی(اون بالایی) رو بکشید پایین! و روی usb connection(یه همچین چیزی) بزنید و usb storage رو turn on کنید.

zadis
03-07-2012, 21:10
ممنون عزیز. اون بالایی رو میکشم چنین چیزی نمیاد ؟؟ usb storage نیست ؟؟؟ گوشی گالکس فیت دارم وصل میکنم میاد و لی ادونس رو نمیاد . کیز رو هم نثب کردم ولی فکر کنم آخرین نسخه نیست ...

prince_fable
03-07-2012, 22:27
همون چون گوشی نسبتا جدیده باید کیز آخرین نسخه باشه.

zadis
04-07-2012, 19:05
دوستان خواهشن کمک کنید . من هر کاری میکنم گوشی به رایانه .صل نمیشه ؟؟ نمیدونم چرا آخرین نسخه کیز هم نصب کردم . اصلا نمیشناسه . یعنی ممکنه جای یو اس بی گوشی خراب شده باشه . ولی وقتی وصل میکنم . گوشی شارژ میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک

h!tman
04-07-2012, 19:20
یو اس بی درایور رو نصب کنید
متاسفانه لینک غیر فیلتر ندارم
از تاپیک معرفی سایت های لیچ فروم خودمون استفاده کنیدو لیچش کنید

virus2009
04-07-2012, 19:24
دوستان خواهشن کمک کنید . من هر کاری میکنم گوشی به رایانه .صل نمیشه ؟؟ نمیدونم چرا آخرین نسخه کیز هم نصب کردم . اصلا نمیشناسه . یعنی ممکنه جای یو اس بی گوشی خراب شده باشه . ولی وقتی وصل میکنم . گوشی شارژ میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک

امکان داره مسیر USB قطع باشه ؛ شارژ شدن ربطی به USB نداره ، فقط از کانکتور مشترک اند
از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درایور گوشی رو دانلود کن ( دقت کن 64 یا 32 بیتی رو بسته به نوع ویندوزت دانلود کنی )
توی تنظیمات هم گزینه USB Debugging رو پیدا کن و فعالش کن

happy_2o2o
05-07-2012, 03:45
سلام به همه ی دوستان،حیف شد من امروز یالا این بخش رو پیدا کردم اگه از قبل نظراتو میخوندم الان نسخه ی 16 گیگ این گوشی رو میگرفتم،بیخیال راضییم به رضای خدا
دوستان یه سوال داشتم:بی زحمت بهم بگید روت کردن گوشی به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟ایا با روت کردنش میتونم دیت بازی ها رو تو مموریم بریزم چون من گوشیم نسخه ی 8 گیگه و حافظه ی دردسترس فقط حدود 4 گیگه؟؟؟؟؟؟؟من قبلا یه دیزایر اس داشتم اون ایجور نبود و کلا همه برنامه هاش راحت تو مموری نصب میشدن،الان من حتی اگه از مارکتهای مختلف برنامه دانلود کنم باز میره تو حافظه خود گوشی،چاره ای نی که بزارم دانلود ها تو مموری باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان خواهشا کمک کنید خیلی وقته با این قضیه مشکل دارم
با تشکر

دوستان کسی نی کمک کنه:37:

zadis
05-07-2012, 09:03
ممنون از دوست عزیز. و virus2009 .h!tman . درست شد . کلید تشکر لازمه . راستی این اندروید 4 واسه این گوشی کی میاد ؟؟؟ مر30

h!tman
05-07-2012, 19:37
دوستان کسی نی کمک کنه:37:
من منظورتون رو نفهمیدم
دیتای بازی های HD رو بریزید توی مموری اکسترنال؟
فکر نکنم بشه. یعنی من یک بار سعی کردم نشد :دی دوستان اگر میدونن کمک کنند
اما در مورد روت. روت کردن دسترسی به فایل های سیستمی برای نصب کاستوم رام یا بعضی نرم افزار ها مثل بک آپ گیر ها نیاز به روت دارند. شما روت که کردید App2SD نصب کنید. یکم جای مموری داخلیتون باز میشه.(برای نصب نرم افزار البته! دیتای بازی HD قضیش جداست )

ممنون از دوست عزیز. و virus2009 .h!tman . درست شد . کلید تشکر لازمه . راستی این اندروید 4 واسه این گوشی کی میاد ؟؟؟ مر30
هنوز سامسونگ چیزی نگفته
ولی گفته Ace2 میشه
پس اینم میشه
اینجا بنویسیید Galaxy S Advance GT-I9070
+1

happy_2o2o
06-07-2012, 02:06
[QUOTE=h!tman;7087216]من منظورتون رو نفهمیدم
دیتای بازی های HD رو بریزید توی مموری اکسترنال؟
فکر نکنم بشه. یعنی من یک بار سعی کردم نشد :دی دوستان اگر میدونن کمک کنند
اما در مورد روت. روت کردن دسترسی به فایل های سیستمی برای نصب کاستوم رام یا بعضی نرم افزار ها مثل بک آپ گیر ها نیاز به روت دارند. شما روت که کردید App2SD نصب کنید. یکم جای مموری داخلیتون باز میشه.(برای نصب نرم افزار البته! دیتای بازی HD قضیش جداست )

اره داداش منظورم همین بود مرسی بابت راهنماییتون واقعا جایه کلید تشکر خالیه:13:

Faramarz-1
07-07-2012, 07:57
دوستان آپگرید اندروید 4 واسه این گوشی میاد؟ من میخام اینو بخرم ولی میترسم روی نسخه 2.3 جا بمونم!!

prince_fable
08-07-2012, 15:19
سلام

تو اینترنت که میسرچیدم!
دو مدل از این گوشی دیدم!!

یکی GT-I9070 و یکی هم GT-I9070P !!!
این دو مدل چه فرقی دارن با هم؟کدوم بی تره!؟

نکنه فرقش مثل GT-I9100 با GT-I9100G گلکسی اس 2 شباشه؟؟؟

مرسی

h!tman
08-07-2012, 17:33
این نسخه NFC دار هست. بهتره نسخه اصلی تهیه کنید. هنوز معلوم نیست رام هاشون فرق داره یا نه

09-07-2012, 01:33
فکر میکنید OEM ها با توجه به اینکه JB اومده ، ICS رو واسه این گوشیا ارائه میدن؟! فکر کنم منطقی باشه که مستقیم بپرن به JB. :-؟

h!tman
09-07-2012, 10:25
فکر میکنید OEM ها با توجه به اینکه JB اومده ، ICS رو واسه این گوشیا ارائه میدن؟! فکر کنم منطقی باشه که مستقیم بپرن به JB. :-؟
درباره یک دیوایس سامسونگی حرف میزنی ها :دی

SEDRASOUL
20-07-2012, 20:31
سلام
دوستان این گوشی NFC داره یا نه؟؟؟

virus2009
20-07-2012, 20:51
سلام
دوستان این گوشی NFC داره یا نه؟؟؟

نسخه NFC دارش هم موجود هست با نام I9070P

h!tman
20-07-2012, 22:05
توی ایران نیست.
من جایی ندیدم

SEDRASOUL
20-07-2012, 22:59
این NFC خیلی مهم هستش؟؟
چون من قصد تعویض گوشی حالا حالاها ندارم

h!tman
21-07-2012, 02:45
هیچ اهمیتی نداره
یکی دو تا کار جزئی انجام میده که تو ایران کاربردی نداره

starn
22-07-2012, 15:10
دوستان عزیز من امروز یدونه منم گرفتم خیلی وقته اندروید سامسونگ دستم نبوده یادم رفته میخواستم 2 تا چیز رو یاداوری کنید
اول این که میخواستم وقتی میخواد مثلا بره اینترنت ازم سوال کنه که با چی کانکت بشه وایفا یا جی پی از اس
امروز گوشی رو گرفتم حواسم نبود از Edge 'گوشی استفاده کرد که کلی شارژ ازم کم کرد که گدینه use pscket data رو خاموش کردم از کنار انتن اون علامت edge هم رفت درسته دیگه اون گذینست؟؟
دوم این که میخواستم وقتی یو اس بی رو نصب میکنم حافظه 8 گیگ گوشی رو مثل فلش بشناسه
یادمه وقتی گالکسی اس داشتم وقتی گوشی رو میزدم به سیستم ازم سوال میکرد که ارتباط برقرار کنه با سیستم یا نه بعد وقتی هم میخواستم از سیستم جدا کنم یه گدینه روی صفحه ی گوشی داشت که جدا کردن بود که اونو میزدی ارتباط فطع میشد ولی ادونس که وصل میکنم

vimana
24-07-2012, 13:11
سلام دوستان
من هفته پيش اين گوشي رو خريدم.

1-(گرچه اين سوال عموميه )اكانت اصلي گوشيمو جي ميل خودم قرار دادم و با خوشحالي و از همه جا بي خبر رفتم گوگل پلي (بدون وي پي ان، بدون حالت پرواز) براي دانلود اپليكيشن و چون نام كشور توي اكانتم ايران بود ديگه بعد از اون نميتونم اپليكيشني دانلود كنم و اكانت اصلي هم remove نميشه ميگه بايد factory reset كنم و يا اينكه ميتونم گوشيمو روت كنم و چون گوشيم گارانتي هستش نميشه روتش كرد. راه ديگه اي به نظرتون ميرسه؟ ( غير از دانلود از راه google chrome كه جواب نداد) اگه جاي اين سوال در اين تاپيك نيست پس سوال دوممو لطف كنين جواب بدين

2 - صداي بازكردن قفل گوشي رو از تنظيمات غير فعال ميكنم ولي هيچ تاثيري نداره و كماكان صدا فعال هستش. لطفا راهنمايي كنيد.

با سپاس

armin 76
24-07-2012, 13:24
سلام دوستان
من هفته پيش اين گوشي رو خريدم.

1-(گرچه اين سوال عموميه )اكانت اصلي گوشيمو جي ميل خودم قرار دادم و با خوشحالي و از همه جا بي خبر رفتم گوگل پلي (بدون وي پي ان، بدون حالت پرواز) براي دانلود اپليكيشن و چون نام كشور توي اكانتم ايران بود ديگه بعد از اون نميتونم اپليكيشني دانلود كنم و اكانت اصلي هم remove نميشه ميگه بايد factory reset كنم و يا اينكه ميتونم گوشيمو روت كنم و چون گوشيم گارانتي هستش نميشه روتش كرد. راه ديگه اي به نظرتون ميرسه؟ ( غير از دانلود از راه google chrome كه جواب نداد) اگه جاي اين سوال در اين تاپيك نيست پس سوال دوممو لطف كنين جواب بدين

2 - صداي بازكردن قفل گوشي رو از تنظيمات غير فعال ميكنم ولي هيچ تاثيري نداره و كماكان صدا فعال هستش. لطفا راهنمايي كنيد.

با سپاس

منم هم gs1 دارم و پسورد اکانت جیمیلم رو یادم رفته .
باید گوشی ریست بشه .به من اینو گفتن .

h!tman
24-07-2012, 14:27
دوستان عزیز من امروز یدونه منم گرفتم خیلی وقته اندروید سامسونگ دستم نبوده یادم رفته میخواستم 2 تا چیز رو یاداوری کنید
اول این که میخواستم وقتی میخواد مثلا بره اینترنت ازم سوال کنه که با چی کانکت بشه وایفا یا جی پی از اس
امروز گوشی رو گرفتم حواسم نبود از Edge 'گوشی استفاده کرد که کلی شارژ ازم کم کرد که گدینه use pscket data رو خاموش کردم از کنار انتن اون علامت edge هم رفت درسته دیگه اون گذینست؟؟
دوم این که میخواستم وقتی یو اس بی رو نصب میکنم حافظه 8 گیگ گوشی رو مثل فلش بشناسه
یادمه وقتی گالکسی اس داشتم وقتی گوشی رو میزدم به سیستم ازم سوال میکرد که ارتباط برقرار کنه با سیستم یا نه بعد وقتی هم میخواستم از سیستم جدا کنم یه گدینه روی صفحه ی گوشی داشت که جدا کردن بود که اونو میزدی ارتباط فطع میشد ولی ادونس که وصل میکنم

eDGE و Wifi جفتش خاموش باشه موقع کانکت ازت میپرسه
دومی هم این که نوتیفیکیشن رو بکش پایین احتمالا اونجاست connect TO PC
درایور ها و کیز هم نصبه؟

Captain
25-07-2012, 00:51
سلام
خوبین؟
یه سوال داشتم
این فناوری NFC که میگن؛ میشه باهاش فایل انتقال داد ؟ مثل بلوتوث و WiFi !!!
مثلأ فیلم یا آهنگی رو با این فناوری به گوشیه دارای این فناوری ارسال کنیم؟؟
ممنون میشم اگه جواب سوالمو بدین
یا علی

Captain
25-07-2012, 00:57
راستی سرعت انتقال فایل ها با این تکنولوژی و سایر تکنولوژی ها مثل WiFi و ... چقدر فرق داره؟
بنظر شما دوستان حرفه ای آیا واقعأ لازمه این NFC رو تو گوشی هامون داشته باشیم؟ یعنی گوشی هایی با این تکنولوژی تهیه کنیم؟؟
با تشکر

prince_fable
25-07-2012, 01:34
سلام
خوبین؟
یه سوال داشتم
این فناوری NFC که میگن؛ میشه باهاش فایل انتقال داد ؟ مثل بلوتوث و WiFi !!!
مثلأ فیلم یا آهنگی رو با این فناوری به گوشیه دارای این فناوری ارسال کنیم؟؟
ممنون میشم اگه جواب سوالمو بدین
یا علی

راستی سرعت انتقال فایل ها با این تکنولوژی و سایر تکنولوژی ها مثل WiFi و ... چقدر فرق داره؟
بنظر شما دوستان حرفه ای آیا واقعأ لازمه این NFC رو تو گوشی هامون داشته باشیم؟ یعنی گوشی هایی با این تکنولوژی تهیه کنیم؟؟
با تشکر

سلام
راست میگه
این سوال منم هست.
اصلا تکنولوژیش چجوریه؟
مرسی

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

25-07-2012, 05:55
سلام
راست میگه
این سوال منم هست.
اصلا تکنولوژیش چجوریه؟
مرسی

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
از تکنولوژی دقیقش اطلاع ندارم ، ولی انتقال اطلاعات از فاصله کم ، با سرعت بسیار بسیار زیاد و امنیت بسیار بالاست.
اینطور که اطلاع دارم در اصل برای خرید ها و جایگزین کردن اسمارت فون ها با Credit Card هاست. اما خوب خیلی کار های دیگه مثل قابلیت بیم (انتقال فایل بین دو دستگاه دارای NFC) هم میشه انجام داد.
برای ما ایرانی ها اصلا کاربردی نداره به نظر من.

Captain
25-07-2012, 09:32
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان محترم
ممنونم که به سوالاتم جواب دادین
پس به این نتیجه رسیدیم که چه این فناوری رو داشته باشیم یا نداشته باشیم ؛ تو ایران به درد ما نمیخوره
من بیشتر میخواستم برای انتقال اطلاعات بین دو گوشیه دارای این فناوری استفاده کنم؛ از شانس بدم GT-I9070P تو ایران نیستش
همشون GT-I9070 هستن؛ واقعا باید ما ایرانیا برا استفاده کردن بیشتر تکنولوژی ها و فناوری ها؛ حسرت بخوریم :(
من این گوشی رو خیلی پسندیدم؛ راستش گالکسی اس 2 مدّ نظرم بود ولی خب قیمتشم گرونه؛ 845 تومن تو شهر ما!!
با تشکر مخصوص از کاربر گرامی PAR3A :11:
موفق و سربلند باشین
در پناه حق

h!tman
25-07-2012, 10:33
ان اف سی سرعتش زیاد فرقی با بلوتوٍث نسخه 3یا 4 نداره. تو ایران هم که کیف پول دیجیتالی یک قرن دیگه هم نمیاد
یک پروتوکل امن برای انتقال داده ها به صورت کد گذاری شده هست :)

Captain
25-07-2012, 12:22
ممنونم ازتون کاربر H!tman
پس از خیر این فناوری گذشتیم
وقتی که کاربردی نداره ؛ چرا باید بابتش پول اضافی داد !
ولی کاش GT-I9070P تو ایران بود و دیگه تو آینده دغدغه اینو نمیخوردیم
کاش این گاش گفتنا هم نبود !
موفق و پیروز باشین
یا علی

Captain
26-07-2012, 00:17
سلامی دوباره به دوستان محترم
خسته نباشین
دوستان میگن که Galaxy S Advance تو دوربینش زوم نداره! درسته؟!
این گوشی چه معایبی داره؟
ممنون میشم جواب بدین
با تشکر
در پناه حق

Captain
26-07-2012, 00:53
اینم توضیح کامل فناوری NFC برای اونایی که نمیدونن :11:

Captain
26-07-2012, 01:48
سلامی دوباره
دوستان کسی میدونه پشت گوشی چی نوشته؟
ساخت کجا و .....
یا زیاد درگیر اینا نشیم؟؟ آخه میگن گالکسی گوشی نیست که بشه تقلبیشو داد بیرون!!
میترسم مثلا ساخت چینیشو بگیریم؛ بعد با مشکل سخت افزاری روبرو بشیم!
بنظر شما ساخت کره بهتره یا اصلا هیچ فرقی نداره ؟؟!!
یا علی

Captain
26-07-2012, 02:06
و اینکه دوستان کلاس مموری رم چند باشه خوبه؟؟
10 ؛ 6 یا ...... ؟؟؟
موفق باشین

Captain
26-07-2012, 02:57
میشه به این گوشی لقب گالکسی اس 2 مینی یا همون لایت رو داد
خیلی فوق العادس؛ نسبت به قیمتش شاهکاره

amir200812
26-07-2012, 07:48
و اینکه دوستان کلاس مموری رم چند باشه خوبه؟؟
10 ؛ 6 یا ...... ؟؟؟
موفق باشین

کلاس 4 هم کم نمیاره! حتی در فیلم برداری FULL HD

h!tman
26-07-2012, 11:35
سلامی دوباره
ساخت کجا و .....
یا علی
تقلبی نداره. کره یا چین یا ویتنام زیاد فرقی نداره . به نظرم چینیش چون اکثر نسخه های جهانی رو تشکیل میده نباید مشکلی داشته باشه

میشه به این گوشی لقب گالکسی اس 2 مینی یا همون لایت رو داد
خیلی فوق العادس؛ نسبت به قیمتش شاهکاره
بهترین تو رنج قیمت خودش
اونم با دلار 2تومنی

سلامی دوباره به دوستان محترم
خسته نباشین
دوستان میگن که Galaxy S Advance تو دوربینش زوم نداره! درسته؟!
این گوشی چه معایبی داره؟
ممنون میشم جواب بدین
با تشکر
در پناه حق
از زوم خبر ندارم
ولی مشکل خاصی ازش ندیدم. بدنه خوش ساخت و اندروید روون

Captain
26-07-2012, 14:10
سلام داداش رئوف..
این لینک دانلود فایل APK بازی Modern Combat 3
این احتیاج به چک کردن لاینس از مارکت نداره. فقط DATA رو با خود گوشی و از طریق WI-FI بگیرید.. سرعتشم خوبه. روی ادونس هم تست شده جواب میده...
ما فعلا زدیم تو کار Maxpayne .... عجب چیزیا این بازی...

سلام دوست گرامی
میشه لطفا در مورد اینکه دیتای بازی رو با وای فای بگیرید منظورتون چیه؟؟
یعنی نمیشه دیتا رو که با کام دانلود کردیم بریزیم تو مموری و اجراش کنیم؟؟
ممنون میشم اگه بطور کامل بهم توضیح بدین تا اونایی هم که مثل من نمیدونن؛ رفع ابهام شه
با تشکر

prince_fable
26-07-2012, 14:17
به نظرم فکر کنم چون دیتا های هر گوشی فرق داره بهتره از طریق وای فای با خود گوشی بگیری که دیتای مخصوص خود گوشی رو دانلود کنی.
با کام هم میشه ولی باید دیتای درست متناسب با گوشی و apk بازی رو بگیری

Captain
26-07-2012, 14:23
یعنی استفاده از اینترنت کام با وایرلس گوشی منظورتونه؟؟
الان دیگه برای هر گوشی دیتای خودشون رو میذارن؛ مثل Adreno 205 یا Mali400
اگه متناسب با گوشی دیتاشو بذارن دانلود میکنیم ولی اگه ندونستیم از طریق اینترنت بی سیم دانلود میکنیم؟؟ درست فهمیدم :23:

prince_fable
26-07-2012, 14:27
بله

آخه شنیدم mali400mp4 (گلکسی اس 3 2 نوت)به mali400mp1 (اس ادونس ایس 2) نمیخوره(مطمئن نیسم!)

بله موفق باشین.

دوستان گوشی رنگ های دیگه هم تو ایران داره؟یا فقط سیاهه؟

Captain
26-07-2012, 14:32
ممنونم ازتون دوست گرامی
رنگ دیگه که من جز سیاه ندیدم!! کاش سفیدم داشت :37:
ما ایرانیا فقط باید حسرت بخوریم:19:

Captain
26-07-2012, 22:38
سلام
دوستان صفحه نمایش این گوشی از نوع Gorilla Glass version 1 هستش یا version 2 ؟؟

Punisher_2008
27-07-2012, 01:08
سلام..
یکی از دوستان به سامسونگ ایمیل داده بود و در مورد اپدیت شدن ادونس به 4 سوال کرده بود..

ظاهرا این گوشی به 4 اپ نمیشه..

Captain
27-07-2012, 11:22
یعنی واقعأ این ایمیل صحت داره ؟ :ohno::41:
حالمون گرفته شد!

Captain
27-07-2012, 11:26
راستی دوستان، بنظر شما Developer ها میتونن آندروید 4.0 یا 4.1 رو به این گوشی پورت کنن؟
عین همین گوشی دوست من WildFire که آخرین آپدیت اندروید براش 2.2 بود ولی از نت براش 2.3.5 پیدا کرد و براش پورت کرد
امکانش هست؟

h!tman
27-07-2012, 11:30
بله میتونن
باید باز هم منتظر موند
Ace2 که ضعیف تره میشه این نشه؟! مسخره کرده»:|

Punisher_2008
27-07-2012, 12:41
بله میتونن
باید باز هم منتظر موند
Ace2 که ضعیف تره میشه این نشه؟! مسخره کرده»:|

خوب شد من فروختمش..از همین میترسیدم.. من زیاد گوشی عوض میکنم قبلا هم گفتم از سامسونگ بعید نیست!
ولی گوشی فوق العاده ای هست.
سامسونگ متسفانه برعکس گذشته ساپورتش افتضاح شده..
فقط Hight-end هاشو ساپورت میکنه.
احتمالا سر اپدیت 4.1 برای اس 2 هم یک بهونه ای میاره..

یک گوشی دو هسته ای بدون هیچ ساپورتی....
تمام چشم و امید باید به XDA و Dev ها باشه.
ولی با این وضعیت عدم ساپورت اندروید 4 ....

Punisher_2008
27-07-2012, 12:47
یعنی واقعأ این ایمیل صحت داره ؟ :ohno::41:
حالمون گرفته شد!
بله دوست عیز.
شما میتونید خودتون هم بهشون ایمیل بدید تا اطمینان پیدا کنید

portal@Samsung-Updates.com

Captain
27-07-2012, 13:53
یعنی آخره ضد حال بودا !
نا امید شدم
نمیدونم چی بگیرم
آخرین رنج قیمتم 600 تومنه
برا گالکسی اس 2 خیلی کم دارم
حیف
عجب شانسی داریم ما

poonel
27-07-2012, 15:08
لطفاً یک گوشی جایگزین Advance ، تو رنج 600 تومن که قابل آپدیت به اندروید 4 باشه معرفی کنید.

amin148
27-07-2012, 15:17
لطفاً یک گوشی جایگزین Advance ، تو رنج 600 تومن که قابل آپدیت به اندروید 4 باشه معرفی کنید.

sony xperia p
البته باتری و پردازندش ضعیف تره
ولی دوربین و کیفیت ساخت فوق العاده بهتری داره و رمش هم بیشتره. البته مموری کارد نمیخوره ولی فکر کنم 12.5 گیگ برا خیلیا کافی باشه

من با دوتاش کار کردم ولی بهتون اکیدا توصیه مبکنم حتما xperia p رو دست بگیرین واقعا بدنه آلومینیومیش با اون کیفیت ساختش شما رو یاد ایفون میندازه.

Punisher_2008
27-07-2012, 17:57
sony xperia p
البته باتری و پردازندش ضعیف تره
ولی دوربین و کیفیت ساخت فوق العاده بهتری داره و رمش هم بیشتره. البته مموری کارد نمیخوره ولی فکر کنم 12.5 گیگ برا خیلیا کافی باشه

من با دوتاش کار کردم ولی بهتون اکیدا توصیه مبکنم حتما xperia p رو دست بگیرین واقعا بدنه آلومینیومیش با اون کیفیت ساختش شما رو یاد ایفون میندازه.

باطری رو موافق هستم اما پردازنده اصلا...
از نظر سخت افزار هر دو گوشی از چیپ ست NovaTur U8500 استفاده میکنند.. پس از نظر سخت افزاری هیچ تفاوتی ندارند..
کیفیت نمایشگرش کمتر از ادونس هست اما رزولیشن بالاتر qHD و تراکم پیکسل بیشتر
دوربین 8mp با فیلم برداری full hd
بدنه فلزی و بسیار محکم
پورت HDMI
اندروید 4 تایید شده

فقط از نظر باطری و کیفیت نمایشگر کمتر از ادونس هست.. بقیه موارد برتره..

Captain
27-07-2012, 21:15
از دوستان متشکرم ولی موندم که Advance بخرم یا Xperia P !!!!
راستش از اینکه چند ماه بعد آندروید 4 رو Developer ها براش پورت کنن، شکی ندارم
بیشتر کارت حافظه جانبی تاثیر گذاره
عین N95 8GB که داشتم و با کابل وقتی توش چیزی میریختم، زجر کشم میکرد، انتقال داده ها حتی 1MB بر ثانیه هم نمیشد !!!
به همین خاطر تو Xperia P خیلی تردید دارم !
دودلم
عجب شانسی داریم ما ! کاش میشد Galaxy S III یا حداقل Galaxy S II بگیرم ولی نمیشه
قیمتاشون افتضاحه، شدید گرونن

Captain
27-07-2012, 21:31
در ضمن Xperia P بلوتوث نسخه 2 داره ولی Advance نسخه 3
دوربین دوم Xperia P VGA هستش ولی Advance 1.3
ولی خداییش Super AMOLED یه چیزه دیگس!
کاش Xperia S ارزونتر بود و اون محدودیتاش به چشم نمیومد!
حیف ما ایرانیا!
من که دیگه خسته شدم از این همه محدودیت تو تکنولوژی :19:

Punisher_2008
27-07-2012, 22:25
از دوستان متشکرم ولی موندم که Advance بخرم یا Xperia P !!!!
راستش از اینکه چند ماه بعد آندروید 4 رو Developer ها براش پورت کنن، شکی ندارم
بیشتر کارت حافظه جانبی تاثیر گذاره
عین N95 8GB که داشتم و با کابل وقتی توش چیزی میریختم، زجر کشم میکرد، انتقال داده ها حتی 1MB بر ثانیه هم نمیشد !!!
به همین خاطر تو Xperia P خیلی تردید دارم !
دودلم
عجب شانسی داریم ما ! کاش میشد Galaxy S III یا حداقل Galaxy S II بگیرم ولی نمیشه
قیمتاشون افتضاحه، شدید گرونن
دوست عزیزم...
p سرعت انتقال فایل هاشو از کامپیوتر به گوشی بالاست..
بابا ONE X هم مموری نمیخوره...
درسته SUPER AMOLED یکچی دیگست و کیفیتش بیشتره در عوضش P رزولیشن بالاتر و تراکم پیکسل بیشتری داره..
دوربین جلو چه VGA چه 1.3MP فرقی نمیکنه.. کیفیتشون در یک حده....

ادونس گوشی بسیار عالی هست. یکی از بهترین گوشی هایی بود که تجربش کردم.
اما حقیقا پردازنده دو هسته ای در اندروید 2.3 باید بزاره در کوزه ابشو بخوره..چون اندروید 2.3 اصلا برای چند هسته ای ها اپتیمایز نشده!

همین اندروید 4 . بدنه بسیار با کیفیت. رزولیشن بالاتر.پورت hdmi.دوربین قویتر و full hd و... به نظرت به اونا ترجیه بدی بهتر نیست؟

Captain
27-07-2012, 22:46
بهتون حق میدم و باهاتون موافقم؛ اینم بگم زاویه دید Xperia P و Xperia S کمه
راستش خودم کم کم دارم به Xperia P علاقمند میشم
میگم خدایی نکرده اگه از دستمون افتاد زمین اون جای شیشه ایش نشکنه ؟؟؟؟
خیلی تو تردیدم
ناراحت نشین ولی تو خرید گوشی و کامپیوتر بیش از اندازه حساسم
میخوام حداقل برام 2 3 سال خوب کار کنه

Captain
27-07-2012, 23:08
بی زحمت به اینجا یه سری بزنین و بخونین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Captain
27-07-2012, 23:22
اینم معایب Xperia P

معايب :
• روشنایی زیاد صفحه نمایش موجب پردازش ضیف رنگ و پایین بودن كنتراست می شود!!!
• محل كارت حافظه ندارد!!!!
• فقط از میكروسیمكارت پشتیبانی می كند!!!!!!!!!!!!
• دوام نسبتا پایین باتری 1305mAh!!!!!
• در جعبه Xperia P برچسب های NFC وجود ندارد!!!!!!

Captain
28-07-2012, 00:29
ببخشید Xperia P فناوری NFC داره؟؟:45:

Captain
28-07-2012, 00:33

اینم مقایسه تخصصی بین Advance و Xperia P

Samsung Galaxy S Advance vs Sony Xperia P

Samsung Galaxy S Advance
Sony Xperia P
Winner of the round

Battery
1500 mAh Li-Ion
1305 mAh Li-Ion
Galaxy S Advance

Operating System
Android 2.3 Gingerbread
Android 2.3 Gingerbread,planned upgrade to Android 4.0 ICS
Tied

Processor & GPU
1 GHz dual core Cortex A9 and Mali 400-MP GPU
1GHz dual core NovaThor U8500 and Mali 400-MP GPU
Tied

Dimension
123.2 x 63 x 9.7 mm
122 x 59.5 x 10.5 mm
Galaxy S Advance

Form Factor
Bar, full touch screen
Bar, full touch screen
Tied

Weight
120 gm
120 gm
Tied

Display Type
AMOLED Capacitive touchscreen,233 ppi
LED-backlit LCD Capacitive touch screen, 275 ppi
Xperia P

Display Size
4.0 inches
4.0 inches
Tied

Sensors
Accelerometer, Proximity Sensor, Digital Compass
Accelerometer, Proximity Sensor, Digital Compass
Tied

Additional Display Technology
Samsung TouchWiz UI
Sony WhiteMagic technology,Sony Mobile BRAVIA Engine and Timescape UI
Xperia P

RAM
768 MB
1 GB
Xperia P

Internal Memory
16 GB
16 GB
Tied

Micro SD card slot
Yes, expandable up to 32 GB
No
Galaxy S Advance

Primary Camera
5 MP
8 MP
Xperia P

Features
auto focus, LED flash,Digital Zoom,Geo-tagging, Image Stabilizationn
auto focus, LED flash,Digital Zoom,Geo-tagging, Image Stabilization,3D sweep panorama
Xperia P

Video recording
Yes,HD 720p
Yes, HD 1080p@30 fps
Xperia P

Secondary Camera
1.3 MP
VGA
Galaxy S Advance

Music Player
Yes
Yes
Tied

Supported Formats
MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC
MP3/eAAC+/WMA/WAV
Tied

Video Player
Yes
Yes
Tied

Supported Formats
MP4/DivX/WMV/H.264/H.263
MP4/H.263/H.264/WMV
Galaxy S Advance

FM radio
Yes, Stereo FM radio with RDS
Yes, stereo FM radio with RDS
Tied

GSM Network
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
No Comparison

3G Network
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
No Comparison

4G Network
No
No
Tied

GPRS/EDGE
Yes, Class 12, EDGE speed up to 237 Kbps
Yes, Class 12, GPRS Up to 100 kbps and EDGE up to 296 Kbps
Xperia P

Speed
HSDPA up to 14.4 Mbps, HSUPA up to 5.76 Mbps
HSDPA up to 14.4 Mbps, HSUPA up to 5.76 Mbps
Tied

Bluetooth
Yes, v3.0 with A2DP,HS
Yes, v2.1 with A2DP, EDR
Galaxy S Advance

Wi-Fi
Yes, Wi-Fi 802.11 b/g/n,Wi-Fi hotspot,Wi-Fi Direct
Yes, Wi-Fi 802.11 b/g/n,Wi-Fi hotspot
Tied

NFC
No
Yes
Tied

USB
Yes v2.0
Yes v2.0
Tied

GPS Navigation
A-GPS support
A-GPS support
Tied

Java Support
Yes via MIDP Emulator v2.1
Yes via MIDP Emulator v2.1
Tied

Colors
Black,White
Silver, Black, Red
No Comparison

Browser
HTML,xHTML,Adobe Flash
HTML,xHTML,Adobe Flash
Tied

Final Conclusion

You have already seen both these droids are highly competitive. Some advantages and disadvantages are present in both these droids. Sony Xperia P has better camera quality, high pixel density in display and NFC support. On the other hand, Samsung Galaxy S Advance has better display type, micro SD card support, better secondary camera and powerful battery. Also the price of Galaxy S Advance is less than Xperia P. In overall comparison, Samsung Galaxy S Advance is the winner here

Captain
28-07-2012, 00:51
یه عیب بزرگ تو Xperia P !!!
فیلمهای HD رو پخش نمیکنه !!
ولی خداییش ظاهرش فوق العادس؛ از Advance خیلی سرتره
حسرت خوردن کار ماست :19: :37:

Punisher_2008
28-07-2012, 12:18
یه عیب بزرگ تو Xperia P !!!
فیلمهای HD رو پخش نمیکنه !!
ولی خداییش ظاهرش فوق العادس؛ از Advance خیلی سرتره
حسرت خوردن کار ماست :19: :37:
دوست عزیزم...
P کیلیپ های FULL HD رو هم ساپورت میکنه.. چه برسه به HD....
بلکه ادونس از ساپورت فول اچ دی محرومه.

Punisher_2008
28-07-2012, 12:20
بهتون حق میدم و باهاتون موافقم؛ اینم بگم زاویه دید Xperia P و Xperia S کمه
راستش خودم کم کم دارم به Xperia P علاقمند میشم
میگم خدایی نکرده اگه از دستمون افتاد زمین اون جای شیشه ایش نشکنه ؟؟؟؟
خیلی تو تردیدم
ناراحت نشین ولی تو خرید گوشی و کامپیوتر بیش از اندازه حساسم
میخوام حداقل برام 2 3 سال خوب کار کنه
دوست عزیز مگر چندبار در روز پیش میاد که به طور زاویه به نمایشگر نگاه کنید؟؟؟؟؟خداوکیلی واسه من در هفته یکبارم پیش نمیاد..
p بدنه بسیار با کیفتی داره... یکپارچه و فلزی دی عین حال وزن مناسب 120 گرمی!

اون قسمت شیشه ای نمیشکنه دوست عزیز..

Punisher_2008
28-07-2012, 12:21
ببخشید Xperia P فناوری NFC داره؟؟:45:

بله دوست عزیز داره.

Captain
28-07-2012, 14:16
دوست عزیزم...
P کیلیپ های FULL HD رو هم ساپورت میکنه.. چه برسه به HD....
بلکه ادونس از ساپورت فول اچ دی محرومه.

یعنی پسوندهای DivX XviD و ساپورت میکنه ؟!!
آخه تو مشخصاتش ننوشته !
حتی تو بررسی تخصصی میبینین که Advance امتیازش تو پشتیبانی فایل های ویدئویی بیشتره !

Punisher_2008
28-07-2012, 21:33
یعنی پسوندهای DivX XviD و ساپورت میکنه ؟!!
آخه تو مشخصاتش ننوشته !
حتی تو بررسی تخصصی میبینین که Advance امتیازش تو پشتیبانی فایل های ویدئویی بیشتره !
دوست عزیزم نهایتا ساپورت نکنه دوای دردش Mxplayer هست..
ادونس حداکثر تا HD میتونه ساپورت کنه.
اما p تا full HD
پس P برتره...

amir200812
28-07-2012, 22:46
دوست عزیزم نهایتا ساپورت نکنه دوای دردش Mxplayer هست..
ادونس حداکثر تا HD میتونه ساپورت کنه.
اما p تا full HD
پس P برتره...

این مشکل به سخت افزار ربطی نداره! چون قدرت سخت افزاری هر دو یک سان هست و هر دو از چیپ NovaThor U8500 استفاده میکنند!

Captain
29-07-2012, 00:32
متشکرم از دوستان و کاربران گرامی که تمامیه سوالتمو بدون کم و کاستی جواب دادن
ممنونم ازتون
فک نکم با آپدیت آندروید 4.0 , Codec های مخصوص آپدیت بشه و با پلیری که دوست گرامیمون گفتن قابل حله
من فردا میرم Xperia P بخرم
از تمام راهنمایی هاتون متشکرم

موفق و سربلند باشین
در پناه حضرت دوست

poonel
29-07-2012, 15:12
شما Xperia P بگیر، اگه راضی بودی منم یکی می گیرم.

منتظر می مونم نتیجه خرید رو اینجا بزاری.

با تشکر

Captain
29-07-2012, 16:52
سیلام
من آخرش Xperia P خریدم
ازشم بیش از اندازه راضیم
قط یه کمی داغ کردن داره
خوش دسته؛ جم و جوره؛ زیباس؛ شیکه؛ سرعتش عالیه و ....
فقط تو جعبش کابل Micro HDMI نداره :(
تاچش قویه
برنامه های پیش فرضی که روش نصبن بدرد میخورن جز آنتی ویروس Mcafee
کیفیت صفه نمایشش عالیه
حتی میتونم به جرعت بگم که بهتر از Galaxy S Plus هستش
من 600 خریدم

موفق باشین

parsa006
29-07-2012, 19:42
اون قسمت شیشه ای نمیشکنه دوست عزیز..

دوست گرامی من امروز خودم توخیابان جمهوری (سمت راست علائدین) چند تا Xperia صفحه شکسته دیدم که فروشنده با همون وضعیت برا فروش گذاشته بود

poonel
29-07-2012, 20:54
تاچش قویه
کیفیت صفه نمایشش عالیه
حتی میتونم به جرعت بگم که بهتر از Galaxy S Plus هستش
موفق باشین
مبارک باشه
مشکی صفحش چطوره؟
تو عکس و فیلم ها که مشکیش خوبه اما من چون مستقیم با چشم خودم ندیدم، برام سواله که مشکیه یا خاکستری تیره؟

minimax2
30-07-2012, 00:55
مبارک باشه
مشکی صفحش چطوره؟
تو عکس و فیلم ها که مشکیش خوبه اما من چون مستقیم با چشم خودم ندیدم، برام سواله که مشکیه یا خاکستری تیره؟

مشکیش و بطور کلی نمایش رنگش بسیار بهتر از صفحه های lcd هست منو یاد کیفیت S2 میندازه

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

Captain
30-07-2012, 00:59
متشکرم دوست گرامی
مشکیش اوطور که میگن شبیه خاکستره درست نیست
رنگ بندی تمش اونجوریه
تو عکسای کاملا مشکی کیفیتش عین Super AMOLED هستش
فقط من یه مشکلی دارم
هرکاری میکنم به WiFi کاوپیوترم وصل نمیشه
اصلا نمشناسه که وصل بشه
نمیدونم چشه !!!
خستم کرده
حتی به اینترنت GPRS هم وصل نمیشه با اینکه تمام تنظیماتشو ردیف کردم
کسی میتونه کمکم کنه؟؟

poonel
30-07-2012, 01:06
مشکیش و بطور کلی نمایش رنگش بسیار بهتر از صفحه های lcd هست منو یاد کیفیت S2 میندازه

منظورتون از اینکه بهتر از صفحه های LCD هست چیه؟

منظورتون از کیفیت که نور صفحش نیست؟ آخه کیفیت یعنی کنتراست و اشباع و غلظت رنگ.

آیا کنتراست و اشباع رنگ داره؟

Captain
30-07-2012, 01:18
منظورتون از اینکه بهتر از صفحه های LCD هست چیه؟

منظورتون از کیفیت که نور صفحش نیست؟ آخه کیفیت یعنی کنتراست و اشباع و غلظت رنگ.

آیا کنتراست و اشباع رنگ داره؟

بله دوست گرامی
یعنی رنگهای سیاه رو بهتر از اون چیزی که در نظر داشتیم نشون میده
من خودم با Galaxy S Plus مقایسه کردم که Xperia P در مقابلش فوق العاده بود

virus2009
30-07-2012, 03:18
دوستان من فردا می خوام گوشی رو بخرم
به نظرتون چیکار کنم ... ؟؟؟
خوبه بگیرم یا نه ... ؟؟؟
این راسته که میگن cpu ـه دو هسته ای توی رام GB استفاده ای نداره .. ؟؟
اگه اینطوره پس با چه عقلی روی گوشی های دو هسته ای رام 2.3.6 میزنن ... ؟؟؟
اونا سواد ندارن یا ما اشتباه می کنیم .. ؟؟ ( هیچ کدوم فقط سیاست سامسونگ...ها ؟ )
حیف نمیتونم با sony ارتباط برقرار کنم اگر نه به P هم فکر میکنم
نظر بدید

ممنون

prince_fable
30-07-2012, 03:54
اگه دولوپر ها واسش اندروید 4 خوب بدن خوب خیلی خوبه.
استفاده که داره ولی تو ساندویچ بهینه تر شده.
ولی به نظرم بعید میدونم سامسونگ انقدر چیز باشه و اندروید 4 نده.
(همیشه خدا خدا میکنم اون یارو که جواب ایمیل رو داده مثل بعضی ازین ......(بیخیال) آدم ناشی باشه و ......(بیخیال) خلاصه اشتب گفته باشه:31:)

دوستان meizo mx شنیدین؟تو ایران هست؟(نسخه ی دوهسته ای)
قیمتش چجوریاس

amir200812
30-07-2012, 09:54
این راسته که میگن cpu ـه دو هسته ای توی رام GB استفاده ای نداره .. ؟؟

اینا همش چرنده!
GB برای استفاده از سیستم های چند پردازنده بهینه نشده!

ولی اینکه بگید یک هسته بیکار میمونه، کاملا اشتباه هست!
برای مثال وقتی روی NOTE رام 2.3.6 هست امتیازی حدود 3900 میگیره! و وقتی اندروید 4 رو بریزی حدود 5 تا 10% کارایی بالا میره و امتیازی حدود 4200 میگیره! این اختلاف هم برمیگرده به همون بهینه بودن!

Captain
30-07-2012, 13:29
من آخرش Xperia P گرفتم :دی
خیلیم راضیم
فقط نمیدونم چرا وایرلس کامپیوترمو نمیشناسه :(
وایرلس من از نوع یو اس بی هستش و مودم ADSL ساده که کانکشن رو با اشتراک گذاشتم
با نوکیا N82 وصل میشه ولی اکسپریا اصلا
نمیشناسه که بخواد وصل بشه !
وایرلس همسایمون رو که مودمش خودش وایرلس داره؛ پیدا میکنه ولی مال من نه :(
اوفــــــــــــــــــــــ ــــ؛

Abolfazl_Real
30-07-2012, 22:03
من آخرش Xperia P گرفتم :دیخیلیم راضیمفقط نمیدونم چرا وایرلس کامپیوترمو نمیشناسه :(وایرلس من از نوع یو اس بی هستش و مودم ADSL ساده که کانکشن رو با اشتراک گذاشتمبا نوکیا N82 وصل میشه ولی اکسپریا اصلانمیشناسه که بخواد وصل بشه !وایرلس همسایمون رو که مودمش خودش وایرلس داره؛ پیدا میکنه ولی مال من نه :(اوفـــــــــــــــــــــ ـــــ؛مبارکت باشهxperia p رو چند گرفتی؟با گارانتی ؟ یا بدون گارانتی؟

Captain
31-07-2012, 00:52
ممنونم دوست گرامی
تو شهر ما گارانتی یعنی ماست :دی
بدون گارانتی
600 تومن
16 گیگ
میگم چرا گارانتی نداره ؟!!!
میگه خب درب پشت گوشی رو اجازه نداری باز کنی پس گارانتی نمیخواد :)))))
مملکته ما داریم :)))))

یا علی

Bahman.M86
31-07-2012, 16:33
سلام دوستان
من یه ایمیلی به اون آدرسی که punisher-2008 داده بود زدم و جریان اپ دیت نشدن این گوشی به ics 4.0 رو ازشون پرسیدم و گفتم اگه قرار باشه آپ نشه من این گوشی رو میندازم بیرون!! و اون هم با تعجب پرسید :
where do you have this 'news'
منم گفتم چندتا از دوستام به خود شما ایمیل زندن و شما هم گفتی این گوشی که هیچ،کلا سری GT-90XX به ICS 4.0 آپدیت نخواهند شد! و تازه اون عکس ایمیلی که PUNISHER-2008 آپ کرده بود رو براشون فرستام و اونهم جواب داد :
ah yes. well that is logic that samsung followed with i9000 and i9100 so i do not expect anything else now. they want to sell latest devices. i9000 was in terms of specs same as nexus s that is getting JB now but i9000 is stuck on 2.3.6
if you do not have official ics now on the device you will most likely get something like i9000 users that is value pack so 2.3.6 with ics elements like face recognition

from what i know it will be released september/october depending on the current ics/jb update speed

از جوابی که داده میشه اینو برداشت کرد که این سیاست سامسونگه برای فروش محصولاتش و تا اکتبر یا سپتامبر یا پک 2.3.6 با برخی امکانات ICS 4.0 رلیز میشه یا خود ICS4.0 و شایدم JELLY BEAN 4.1 !!!!!

البته شاید برداشت شما از این ایمیل فرق بکنه!
راستی این فروم جایی واسه آپلود مستقیم عکس نداره؟ باید اول یه جا تو اینترنت آپ کنیم بعد لینکشو بدیم اینجا !!؟ کسی بلده چجوری باید مستقیم آپ کنیم؟خواستم مستقیم عکس ایمیلشو براتون اپ کنم که حوصله ی این کارهارو نداشتم! ببخشید

همین الان من ازش پرسیدم که پس ما باید منتظر پک 2.3.6 با امکانات ICS 4.0( این میشه آب هویج بستتنی !!! ) یا خود ICS 4.0 یا حتی JELLY BEAN 4.1 باشیم ؟ اونم جواب داد :
but this as well might be ic/jb update but i would not be so sure - ask samsung dirrectly about thatbut i9070 is not on the official ics update list ...

keep in mind that i am not samsung just funsite :) best source is always samsung official

خلاصه آخرش هم توپ رو انداخت تو زمین شرکت سامسونگ!!

حالا برداشت و قضاوت با خود شما عزیزان!

u.n.s
31-07-2012, 19:22
سلام به همه..
یه لطفی میکنین منو راهنمایی کنید
بین گوشی های....
اس ادونس و وان وی و آرک س موندم
در مورد سامسونگ می ترسم باتریش اذیت کنه .... و اندرویدش آپدیت نشه
در مورد اچ تی سی هم از ظاهرش و نمایشگرش خوشم نمی آد
در مورد آرک هم بیشتر نگران کیفیت نمایشگر ..... جنس بدنه و کند بودن و دوربین هستم
اگه میشه یه راهنمایی منطقی کنید ببینم چه باید بکنم؟

قیمت هایی هم که من امروز گرفتم
ادونس :620
وان وی: 520
آرک اس : 550

Captain
31-07-2012, 21:13
سلام به همه..
بین گوشی های....
در مورد آرک هم بیشتر نگران کیفیت نمایشگر ..... جنس بدنه و کند بودن و دوربین هستم

دوست گرامی سامسونگ خوبه
ولی بهتر از اون همین گوشیم هستش که الان دستمه
SONY XPERIA P
تو همین رنجهای قیمت که گفتین هستش
من ازش فوق‌العاده راضی ام
بهتونم پیشنهاد میکنم
دوست عزیزم punisher_2008 باعث شد من این گوشی رو بخرم
پس بهتره یه سری به صفحات قبلی این تایپیک بزنین

موفق باشی

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

amiva
01-08-2012, 13:37
سلام دوستان من این گوشی رو یک هفته ایی هست خریدم، قبل از اون سیمبین داشتم و با اندروید زیاد کار نکردم، چندتا مشکل با این گوشی دارم که شاید بعضیاش مربوط به همین گوشی و بعضی دیگه اش هم به خاطر اشنا نبودن زیاد من با اندرویده، به هر حال ممنون میشم راهنمایی کنید و یا اگه جای دیگه ایی باید پست بدم بهم بگید، بازم ممنون:

اولی اینکه نحوه نصب برنامه ها به صورتی که روی کارت خارجی نصب بشن (یه سری چیز خوندم که مربوز به اندروید 2.2 بود و واسه جینجربرد چیزی پیدا نکرم) - ظاهرا اونحور که من فهمیدم خود گوشی دو تا حافظه ی داخلی داره یه 1.8 گیگ و یه 3.7 گیگ ( گوشی من 8 گیگ است، شاید هم همون 8 باشه که پارتیشن بندی شده)، اسم اولی رو گذاشته phone memory و اسم دومی رو SD card گذاشته. خودمم یه مموری 16 گیگی گذاشتم که اون به اسم external SD card میشناسه، تا حالا نتونستم برنامه ایی روش نصب کنم . تو قسمت Manage Application هم گذینه ایی که داره و نوشته move to sdcard رو که میزنم ،برنامه ها رو روی همون 3.7 گیگیه میریزه نه 16 گیگ خارجی. لطفا راهنمایی کنید

دومی اینکه تا حالا نتونستم از GPS اش استفاده کنم، 6 تا برنامه مکان یابی و لوکیتور و نویگیتور فابریک روشه! اما دریغ از اینکه من تا حالا بتونم با یکیش یه مختصات ساده بگیرم چه برسه به نقشه و مکان یابی (به وای-فای هم وصل میکنم موقع کار)

سومی اینکه برنامه های فابریکش مثل Gmail , Google Search , Google plus کار نمیکنه، با ایمیلش میتونم جی میل خودم رو چک کنم اما با خود برنامه ی Gmail نتونستم وصل شم تا حالا

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند، سپاس :40::11:

Captain
01-08-2012, 14:06
سلام دوستان من این گوشی رو یک هفته ایی هست خریدم، قبل از اون سیمبین داشتم و با اندروید زیاد کار نکردم، چندتا مشکل با این گوشی دارم که شاید بعضیاش مربوط به همین گوشی و بعضی دیگه اش هم به خاطر اشنا نبودن زیاد من با اندرویده، به هر حال ممنون میشم راهنمایی کنید و یا اگه جای دیگه ایی باید پست بدم بهم بگید، بازم ممنون:

اولی اینکه نحوه نصب برنامه ها به صورتی که روی کارت خارجی نصب بشن (یه سری چیز خوندم که مربوز به اندروید 2.2 بود و واسه جینجربرد چیزی پیدا نکرم) - ظاهرا اونحور که من فهمیدم خود گوشی دو تا حافظه ی داخلی داره یه 1.8 گیگ و یه 3.7 گیگ ( گوشی من 8 گیگ است، شاید هم همون 8 باشه که پارتیشن بندی شده)، اسم اولی رو گذاشته phone memory و اسم دومی رو SD card گذاشته. خودمم یه مموری 16 گیگی گذاشتم که اون به اسم external SD card میشناسه، تا حالا نتونستم برنامه ایی روش نصب کنم . تو قسمت Manage Application هم گذینه ایی که داره و نوشته move to sdcard رو که میزنم ،برنامه ها رو روی همون 3.7 گیگیه میریزه نه 16 گیگ خارجی. لطفا راهنمایی کنید

دومی اینکه تا حالا نتونستم از GPS اش استفاده کنم، 6 تا برنامه مکان یابی و لوکیتور و نویگیتور فابریک روشه! اما دریغ از اینکه من تا حالا بتونم با یکیش یه مختصات ساده بگیرم چه برسه به نقشه و مکان یابی (به وای-فای هم وصل میکنم موقع کار)

سومی اینکه برنامه های فابریکش مثل Gmail , Google Search , Google plus کار نمیکنه، با ایمیلش میتونم جی میل خودم رو چک کنم اما با خود برنامه ی Gmail نتونستم وصل شم تا حالا

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند، سپاس :40::11:

دوست گرامی مبارکتون باشه
میتونین با برنامه APP 2 SD برنامه هارو به مموری کارتتون انتقال بدین
اینم لینک دانلود

برای استفاده از نقشه ها برنامه SyGic هم خوبه و بهتره بای لود کردن نقشه های فابریک گوشی از وای فای استفاده کنین
برنامه های جانبی مسنجر یاهو و جی میل رو نصب کنین
بیشتر برنامه ها برای دسترسی ؛ به آندروید مارکت نیاز دارن که بنا به تحریم ایران از دسترس ما خارجه مگر جز دور زدن محدودیت ها و ....
جاهای خالی رو با این کلمات پر کنین و فاصله ها رو بردارین
با عرض پوزش از ادمین بخاطر گذاشتن این مطلب (نتونستم تو خود تالار آپلود کنم :( ! )
a n d r o i d i h a

موفق باشی

amiva
01-08-2012, 15:11
دوست گرامی مبارکتون باشه
میتونین با برنامه APP 2 SD برنامه هارو به مموری کارتتون انتقال بدین
اینم لینک دانلود

برای استفاده از نقشه ها برنامه SyGic هم خوبه و بهتره بای لود کردن نقشه های فابریک گوشی از وای فای استفاده کنین
برنامه های جانبی مسنجر یاهو و جی میل رو نصب کنین
بیشتر برنامه ها برای دسترسی ؛ به آندروید مارکت نیاز دارن که بنا به تحریم ایران از دسترس ما خارجه مگر جز دور زدن محدودیت ها و ....
جاهای خالی رو با این کلمات پر کنین و فاصله ها رو بردارین
با عرض پوزش از ادمین بخاطر گذاشتن این مطلب (نتونستم تو خود تالار آپلود کنم :( ! )
a n d r o i d i h a

موفق باشی
سلام دوست من مرسی از راهنماییت و وقتی که گذاشتی برای جواب دادن
من این برنامه رو دانلود کردم و رو گوشی نصب کردم، اول که نصب شد چند صفحه توتوریال برنامه اومد بعد هم پیغام داد بیا اینو بخر!
اما من بازم بگم تو خود تنظیمات گوشی، قسمت manage application یه قسمتی داره که برای هر برنامه نوشته moved to SD card تا حالا هم همه برنامه ها رو تونستم انتقال بدم اما مشکل اینه که این گزینه برای انتقال روی همون حافظه ی SD داخلی گوشی پیشبینی شده (4 گیگیه و نوشته USB Storage) نه حافظه ی SD external (که من خریدم و 16 گیگه، والا ما هم نفهمیدم چرا اسم دوتاشون SD هست!!!). و واقعا هم روی کارت خارجی نمیرزه چون با فایل منجر (X-plor) که میرم هیچ اثری نیست جز فولدرهایی که خودم ساختم

من تو سایتا خوندم ظاهرا برای اینکه بشه انتقال داد باید گوشی رو روت کنی و رام غیر آفیشال رسم کنی که با این کار گوشی از گارانتی خارج میشه اما میتونی برنامه ها رو از همون اول روی مموری خارجی نصب کنی، میگفتن بعدش هم دیگه برنامه ه رو نمیشه پاک کرد و باید مموری رو فورمت کنی!
حالا این برنامه ایی که شما گذاشتی همه ی این کارای بالا رو انجام میده یا برای ورژن های پائین تر بوده که گزینه moved to SD card رو به صورت پیش فرض تو تنظیمات نداشتن؟

ممنون دوست عزیز:40::11:

Captain
02-08-2012, 00:27
خوهش میکنم دوست گرامی
بله برای اینکه برنامه ها و بازی ها روی مموری کارت جانبی نصب شه باید گوشیتون روت بشه
من که از روت کردن میترسم :(
با روت کردن همونطور که گفتین گارانتی از بین میره
اینم راه گریز شرکت ها برای باطل کردن گارانتیشون که مثل کشکه
من خودم SONY XPERIA P گرفتم بدون گارانتی !
گارانتی هیچی رو شامل نمیشه جز قطعات داخلی مثل شتاب دهنده و سی پی یو
اونم میگه اگه غیرمجاز استفاده کنی بازم باطل میشه
فقط موندن بگن گوشی رو روشن کنین گارانتی باطل میشه !!!

موفق باشین

amiva
02-08-2012, 12:58
سلام به همه..
بین گوشی های....

در مورد ادونس بگم که من از نمایندگیش تو تهران خریدم، از کارکنان اونجا پرسیدم آپ میشه؟ با اطمینان گفت میشه چون دو هسته ایی هستش!
باطریم بگم من اهل بازی نیستم اما وای-فای زیاد کار میکنم، هر دو روز شارژ میکنم
کلا راضی ام، اما یه کم لیزه!!! تو این چهار روزی که دارمش دوبار زدمش زمین!!!! متاسفانه هنوز هم کاوری براش نیومده،جز کاور ال سی دیش
راستی در مورد ارک نمیدونم. اما با یکی از دوستام با هم گوشی خریدیم، اون اکسپریا اس خرید، کیفیتش فوق العاده است، خواستم ویدیو سمپل اون رو روی گوشی خودم اجرا کنم تا مقایسه کنم، اما گوشی من اجراش نکرد!!! رزلوشن 1900*1080
بود فک کن،م اگه تکنولوژی ارک هم مثل اس هست بگیر که به نظر من خوبه

kafka
02-08-2012, 17:09
به نظر من galaxy advance بهترین گوشی تو این رنج قیمت هست .اگر با xperia p مقایسه میکنید باید بگم xperia p چنتا مشکل داره .باطری ضعیف . صدای بد وضعیف . رم نمیخوره . مشکل انتن دهی داره . میکرو سیم کارت میخوره . کنتراست و زاویه دید صفحه کمه . رنگها در صفحه رنگ پریده اند .13 گیگ فضا بیشتر برای ذخیره ندارید. بلوتوث ورژن 2 .کیفیت بد عکسها در شب .

u.n.s
02-08-2012, 19:10
مرسی از راهنمایی تون :)
اما حیف امروز رفت بالا و من نگرفتم ....شد 650
کلا یه مغازه بیشتر نداشت ...کم یاب شد(تو اراک)

amiva
03-08-2012, 22:31
مرسی از راهنمایی تون :)<br />
اما حیف امروز رفت بالا و من نگرفتم ....شد 650<br />
کلا یه مغازه بیشتر نداشت ...کم یاب شد(تو اراک)

برادر من وقتی من تصمیم گرفتم بگیرم 570 بود! رفتم بگیرم گفت رفته بالا و شده 640 نگرفتم اون لحظه. عصرش رفتم گفتم همونو بده گفت تموم شد!! هیچکی تو شیراز نداشت!!!! منم میخواستم برم تهران گفتم خوب بیخیالش همون تهران گرفتم 640 . آلبته باورت نمیشه نمایندگی اصلی سامسونگ هم تموم کرد جلوم!!! رفت از مغازه بغلی با گارانتی خودشون برام اورد! کلا همه جا نایاب شده طرف میگفت این یه هفته ایی پر فروش ترین گوشیمون بوده

prince_fable
06-08-2012, 02:04
سلام یه خبر خوب که تو یکی از کامنت های gsmarena دیدم!:
با توجه به این یعنی پاییز امسال اندروید 4 واسه این گوشی ریلیز میشه.

06-08-2012, 15:18
سلام یه خبر خوب که تو یکی از کامنت های gsmarena دیدم!:
با توجه به این یعنی پاییز امسال اندروید 4 واسه این گوشی ریلیز میشه.
همون بهتر ریلیز نشه ، 2 ماه میشه که واسه خیلی از گوشی های درست حسابی جلی بین اومده ، حالا سامسونگ میخواد کوارتر 4ــم ICS بده؟! =))))))))) زحمت کشیده واقعا. =))
اهمیتی به این آپدیت ها ندین ، سرعت آپدیت های OEM ها خیلی از تکامل اندروید کمتره ، ولی دولوپر ها جبران میکنن. :)

prince_fable
06-08-2012, 15:24
تازه اگه این ریلیز شه تو اروپا ریلیز میشه
کووووووووووو تا ایران بیاد.
ولی از هیچی بهتره.:46:

u.n.s
07-08-2012, 12:38
شاید باورت نشه
تو اراک فقط یه مغازه داشت اونم میگفت 640
منم دو سه روز صبر کردم مغازه های دیگه قول داده بودن بیارن و لی الکی بود.....یه جورایی هم بعه خاطر بازار دلار بود که نمی آوردن
من رفتم همونو 640 گرفتم الانم راضی هستم گوشیه خوبیه

h!tman
07-08-2012, 12:43
تازه اگه این ریلیز شه تو اروپا ریلیز میشه
کووووووووووو تا ایران بیاد.
ولی از هیچی بهتره.:46:
مهم نیست
با ادین میشه فلش کرد
فارسی هم داره

Captain
08-08-2012, 22:51
سلام
دوستانی که میخواستن در مورد دو گوشی Galaxy S Advance و Sony Xperia P تفاوتاشون رو بدونن میگم
من همین امشب صفحه نمایش گالکسی رو با اکسپریا مقایسه کردم
هم زیر نور خورشید هم تو محیط تاریک مثل خونه
سونی در مقابل Super AMOLED خیلی شفافتر و با کیفیت تر و بهتر عمل کرد
در مقایسه هاشون با عکس و آیکون منو ها (تم ها و پس زمینه ها برابر بودن)، سونی بهترین بود
اگه کیفیت صفحه نمایش براتون مهمه، بهتون سونی رو پیشنهاد میکنم
واقعا این White Magic چیکار کرده با این گوشی
حتی هر چقدرم سعی کردیم پیکسل ها رو تو سونی تشخیص بدیم نشد
خود شخص مقابل از سونی خیلی خوشش اومد
ببخشید که سرتون رو درد آوردم

یا علی

Bahman.M86
18-08-2012, 17:11
سلام
دوستان این تراکم پیکسلی که میگن فرمولش چجوریه؟
(پیکسل های طول*پیکسل های عرض) تقسیم بر مساحت صفحه برحسب اینچ
این فرمولی که میگم درسته؟

حالا مساحت این advance چنده؟

راستی کسی اگه سر در میاره واسه ی کنجکاوی میپرسم
مونیتورمن SAMSUNG SyncMaster nw1932 هستش و 19 اینچه و 16 اینچ طول و 10 اینچ عرض داره . رزولوشنش هم 900*1440 هستش . الان یعنی تراکم پیکسلیش چنده؟
برای من جالب بود شاید برای شما هم جالب باشه که بدونید تراکم پیکسلی مونیتورتون که باهاش کار میکنید چنده و در مقایسه با گوشیتون در چه حدی هستش

amir200812
18-08-2012, 21:17
سلام
دوستان این تراکم پیکسلی که میگن فرمولش چجوریه؟
(پیکسل های طول*پیکسل های عرض) تقسیم بر مساحت صفحه برحسب اینچ
این فرمولی که میگم درسته؟

حالا مساحت این advance چنده؟

راستی کسی اگه سر در میاره واسه ی کنجکاوی میپرسم
مونیتورمن SAMSUNG SyncMaster nw1932 هستش و 19 اینچه و 16 اینچ طول و 10 اینچ عرض داره . رزولوشنش هم 900*1440 هستش . الان یعنی تراکم پیکسلیش چنده؟
برای من جالب بود شاید برای شما هم جالب باشه که بدونید تراکم پیکسلی مونیتورتون که باهاش کار میکنید چنده و در مقایسه با گوشیتون در چه حدی هستش

با این روشی که شما گفتید تراکم پیکسل این گوشی باید حدود 55000 باشه:20:!
روش محاسبه اینطوری هست:
تعداد پیکسل در طول صفحه نمایش، تقسیم در طول صفحه نمایش بر اساس اینچ!

محاسبه ساده هست، ولی کمی طولانی!

اول باید نسبت طول و عرض رو پیدا کنید که در این گوشی بترتیب اینطوری هست:
عرض=1
طول=1.66
قطر=1.94
(اینا نسبت هستند و واحد ندارند)

حالا شما قطر رو دارید(همون 4 اینچ که اعلام شده) و با استفاده از اون میتونید پیدا کنید که عرض و طول چند اینچ هستند.
که ترتیب اینطوری میشه:
عرض=2.06 اینچ
طول=3.42 اینچ
قطر=4 اینچ

در آخرین مرحله تعداد پیکسل هایی که در طول نمایشگر هست رو در اندازه طول نمایشگر تقسیم میکنیم، که در این گوشی 800 پیکسل هست و طول هم 3.42 اینچ که جواب میشه حدود 233.9 !
GSMARENA هم تراکم پیکسل رو ~233 اعلام کرده!
(البته همین کار رو با عرض نمایشگر هم میشه انجام داد و تقریبا همان جواب باید بدست بیاد)

در مورد نمایشگر شما:
تراکم پیکسلش حدود 90 هست!(1440 تقسیم بر 16 اینچ برابر 90 هست! همچنین 900 تقسیم بر 10 اینچ هم برابر 90 هست!)

gmuosavi
19-08-2012, 23:00
آقا من یادم رفت بگم !
هفته پیش رفتم 8 گیگشو خریدم
685
مبارکم باشه !

masoud_
24-08-2012, 22:44
منم گرفتم
گوشیه خوبیه

u.n.s
03-09-2012, 19:29
عالیه اولش فکر میکردم باتریش مشکل داره ولی نه من بازی زیاد میکردم والا باتریشم خوبه
الان فقط نگران آپدیتشم
کاش یه بنچ مارکی اینجا داشت....

prince_fable
11-09-2012, 21:39
سلام
یه خبر خوب که همین چند دقیقه پیش تو GSMArena خوندم.

اینکه کلا قرار نیست آپدیت 4.0 ICS واسه اس ادونس و ایس 2 بیاد!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(خوشحال شدین نه؟!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بجاش قراره مستقیما آپدیت 4.1 JB بیاد!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا معلوم نیست کی بیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahabprince
12-09-2012, 00:44
آفرین به سامسونگ فکر نمیکردم یه همچین کاری بکنه
سامسونگ تو ساپورت هم داره پیشرفت میکنه

gmuosavi
12-09-2012, 19:22
سلام
یه خبر خوب که همین چند دقیقه پیش تو GSMArena خوندم.

اینکه کلا قرار نیست آپدیت 4.0 ICS واسه اس ادونس و ایس 2 بیاد!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(خوشحال شدین نه؟!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بجاش قراره مستقیما آپدیت 4.1 JB بیاد!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا معلوم نیست کی بیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوامبر میاد

Android 4.1 Jelly Bean: Samsung Galaxy S3, S2, S Advance and Ace 2 to Get the Update by November

prince_fable
12-09-2012, 20:51
نوامبر میاد

Android 4.1 Jelly Bean: Samsung Galaxy S3, S2, S Advance and Ace 2 to Get the Update by November

حالا معلوم نیست واسه خاورمیانش کی بیاد؟
یا اصلا واسه خاورمیانه میاد؟؟؟

h!tman
12-09-2012, 21:41
حالا معلوم نیست واسه خاورمیانش کی بیاد؟
یا اصلا واسه خاورمیانه میاد؟؟؟
اهمیتی نداره برای کجا باشه .

prince_fable
12-09-2012, 23:25
اهمیتی نداره برای کجا باشه .
یعنی همشون منو فارسی یا حداقل ساپورت فارسی دارن؟؟؟
فک نکنم اینجوری باشه ها!!!!!
2.3 که اینطور نبود

Captain
12-09-2012, 23:38
با اون 768MB رمش میخواد Jelly Bean ساپورت کنه !!؟؟

امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد!

موفق باشین !

h!tman
12-09-2012, 23:44
یعنی همشون منو فارسی یا حداقل ساپورت فارسی دارن؟؟؟
فک نکنم اینجوری باشه ها!!!!!
2.3 که اینطور نبود
منو فارسی فقط رام ایران داره
ساپورت فارسی از 4به بعد بوده

با اون 768MB رمش میخواد Jelly Bean ساپورت کنه !!؟؟

امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد!

موفق باشین !

شما خودتون تابحال 768 مگابایت رم پر رو دیدید؟
به هیچ عنوان پر نمیشه در حال حاضر

Captain
12-09-2012, 23:57
شما خودتون تابحال 768 مگابایت رم پر رو دیدید؟
به هیچ عنوان پر نمیشه در حال حاضر

واای چقد خشن !:45:

میگم خدایی نکرده هنگی، لگی، چیزی نکنه !

من خودم Xperia P دارم ولی اگه موجودیم بیشتر بود یا Galaxy S II میگرفتم یا همین Galaxy S Advance رو

چون این گوشی داداش کوچیکه Galaxy S II هستش

منظورم دوتا گوشی بودا !

خداییش Xperia P حرف نداره

حالا که آندروید 4.0.4 روشه دیگه شده سلطان

Punisher_2008
14-09-2012, 00:09
سلام...
دوستان اون اندروید 4.1 که گفتند منبعش زیاد معتبر نبوده..
ولی مطمئن باشید 4 براش میاد. چون داخل لیست اپدیت سامسونگه...

h!tman
14-09-2012, 02:20
واای چقد خشن !:45:

میگم خدایی نکرده هنگی، لگی، چیزی نکنه !

من خودم Xperia P دارم ولی اگه موجودیم بیشتر بود یا Galaxy S II میگرفتم یا همین Galaxy S Advance رو

چون این گوشی داداش کوچیکه Galaxy S II هستش

منظورم دوتا گوشی بودا !

خداییش Xperia P حرف نداره

حالا که آندروید 4.0.4 روشه دیگه شده سلطان
من چیزی نگفتم که :دی

prince_fable
15-09-2012, 22:12
سلام...
دوستان اون اندروید 4.1 که گفتند منبعش زیاد معتبر نبوده..
ولی مطمئن باشید 4 براش میاد. چون داخل لیست اپدیت سامسونگه...

سلام
راستش من این خبر رو قبل از خبر اندروید 4.1 دیده بودم.
فک کنم صفحات قبلی هم گذاشته باشم.
ولی این اندروید 4.1 خبرش جدید تر هست.
نمیدونم حالا راسته یا دروغ...جفتش رو تو gsmarena دیدم!
انشالله که راسته!!

h!tman
16-09-2012, 03:10
این عکسی که دوستمون گذاشتن جدید ترین خبره

rambod360
16-09-2012, 15:02
خود gsm arena گفته براش 4.1 میاد
راستی این موبایل از چه نوع محافظ صفحه نمایشی استفاده میکنه؟

NaughtyCat
18-09-2012, 02:18
همونطور که این دوستمون هم گفتن قراره سامسونگ S Advance و Ace 2 رو یه راست به 4.1 آپدیت کنه.

rambod360
18-09-2012, 12:37
چند وقته موبایل حودش ریست میشه ولی به این صورت اول صفحه نمایش خاموش میشه بعد صدای بوت سامسونگ میاد بعد از اینکه موبایل روشن میشه فقط آنتن دیر تر میاد دلیلش چیه؟

Punisher_2008
24-09-2012, 21:57

امروز خبر شروع عرضه اندروید جیلی بیلی برای گلکسی اس 3 را در نارنجی خواندید و با برخی امکانات جدید این سیستم عامل بر روی پرچمدار اندرویدی های سامسونگ آشنا شدید. اما سوال مهم این است که آیا داستان به همین جا ختم خواهد شد و خبری از اندروید 4.1 جیلی بیلی بر روی دیگر محصولات این شرکت نخواهد بود؟

سامسونگ در تکمیل اخبار مربوط به عرضه جیلی بیلی، لیست ۱۰ تایی از تلفن های هوشمند اندرویدی که به زودی آپدیت اندروید 4.1 را دریافت خواهند کرد، منتشر نموده است:

- Galaxy S II
- Galaxy Note
- Galaxy S Advance
- Galaxy S II LTE
- Galaxy Chat
- Galaxy Ace 2
- Galaxy Beam
- Galaxy Ace Plus
- Galaxy Ace Plus
- Galaxy S Duos

البته سامسونگ به این لیست نام یک ابزار ناشناخته با عنوان Galaxy Music و همچنین چهار تبلت را هم افزوده است:

- Galaxy Tab 2 7.0
- Galaxy Tab 7.0 Plus
- Galaxy Tab 2 10.1
- Galaxy Note 10.1

اگر ابزار اندرویدی سامسونگی شما در این لیست می گنجد، به شما تبریک می گوییم. حال باید منتظر بنشینید تا نوبت به محل سکونت شما برسد. در صورتی هم که نام ابزارتان در این لیست نیست، باز هم نگران نباشید. چون احتمالا به زودی کاستوم رام های ویژه دیگر ابزارهای اندرویدی هم توسط توسعه دهندگان عرضه خواهند شد.

iOS
25-09-2012, 15:22
از کجا میتونم این گوشی رو با گارانتی مایکروتل بگیرم. از نمایندگیش توی بازار موبایل پرسیدم گفت با گارانتیش توی بازار نیست. دلیلش چیه؟کسی میدونه؟

u.n.s
26-09-2012, 01:54
سلام
یکی از دوستای من s2 شو آپدیت کرد به 4 ولی خیلی ناراضی بود بعد از چند روز برد برشگردوند....
حالا اگه آپدیت این گوشی هم اینجوری باشه که خیلی بد میشه؟؟؟؟
راستس ادونسم یه خورده ریپ(لگ) میزنه (موقع صفحه زدن ... کلا 8 صفحه برنامه دارم)؟/؟ عادیه؟؟
اما بازی هارو (مثلا ducatti) رو رون اجرا میکنه

u.n.s
26-09-2012, 02:03
راستی اینم از لیست آپدیت 4.1 (دو روز پیش)
Samsung Details Smartphones Set to Receive Android 4.1 (Jelly Bean) Upgrade

By Michael Wall, Brighthand Staff | Monday, September 24, 2012 | 825 Reads

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today Samsung announced that its flagship smartphone, the Galaxy S III, has begun receiving its Android 4.1 (Jelly Bean) update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). While there are already some smartphones that operate on Android 4.1 such as the Galaxy Nexus, Samsung's move to update the Galaxy S III truly marks the beginning for Android 4.1. It will soon be followed by more.
There a plethora of other Samsung devices that expected to make the transition to the new operating system ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Besides the Galaxy Nexus (which already has version 4.1) and the Samsung Galaxy S III (which is just starting to receive the upgrade) Samsung has ten additional phones schedule to receive Android 4.1.
The full list includes: the Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy S Advance, and Galaxy S II LTE. Less well-known models are the Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy Mini 2, and Galaxy S Duos.

Besides those phones, Samsung also announced that four tablets would be receiving the upgrade including; the Galaxy Tab 2 7.0, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy Tab 2 10.1 and Galaxy Note 10.1.
Finally Samsung declared that it would also be brining Android 4.1 to the Galaxy Music. However, the company has yet to reveal any details as to what this mystery device could be, though its likely more details will be revealed as Samsung continues to release more Android 4.1 updates.

While Samsung has yet to announce any specific timetables for when owners of these devices can expect their upgrades, the S. Korean tech company did explain that the timing of these updates will vary depending on user's locations and the wireless carriers offering the devices.

Punisher_2008
26-09-2012, 15:12
سلام
یکی از دوستای من s2 شو آپدیت کرد به 4 ولی خیلی ناراضی بود بعد از چند روز برد برشگردوند....
حالا اگه آپدیت این گوشی هم اینجوری باشه که خیلی بد میشه؟؟؟؟
راستس ادونسم یه خورده ریپ(لگ) میزنه (موقع صفحه زدن ... کلا 8 صفحه برنامه دارم)؟/؟ عادیه؟؟
اما بازی هارو (مثلا ducatti) رو رون اجرا میکنه

سلام..
والله من خیلی از دوستام اس 2 دارند به اندروید 4 هم اپدیت کردن مشکلی نداشتن..

این گوشی به اندروید 4 اپدیت نمیشه. بلکه یک راست به 4.1 یا هامون جیلی بین اپدیت میشه دوست عزیز...

من وقتی این گوشی رو داشتم حدود 5 6 صفحه نرم افزار داشتم مشکلی نداشت....

شما اگه دوست دارید از گوشیتون backup بگیرید یکبار Factory Reset کنید.

موفق باشید.:40:

u.n.s
27-09-2012, 16:41
سلام..
والله من خیلی از دوستام اس 2 دارند به اندروید 4 هم اپدیت کردن مشکلی نداشتن..

این گوشی به اندروید 4 اپدیت نمیشه. بلکه یک راست به 4.1 یا هامون جیلی بین اپدیت میشه دوست عزیز...

من وقتی این گوشی رو داشتم حدود 5 6 صفحه نرم افزار داشتم مشکلی نداشت....

شما اگه دوست دارید از گوشیتون backup بگیرید یکبار Factory Reset کنید.

موفق باشید.

البته تقریبا من 8 گیگشو پر کرده بودم ... ولی به رونی s2 یا experia.. نیست بعضی وقتا هم بعد از دیدن تعدادی عکس وقتی دکمه هوم اسکرین رو میزنم طول میکشه تا ساعت آب هوا بیاد....
چه جوری بک بگیرم؟ همه برنامه هام پاک میشه؟

virus2009
27-09-2012, 20:10
البته تقریبا من 8 گیگشو پر کرده بودم ... ولی به رونی s2 یا experia.. نیست بعضی وقتا هم بعد از دیدن تعدادی عکس وقتی دکمه هوم اسکرین رو میزنم طول میکشه تا ساعت آب هوا بیاد....
چه جوری بک بگیرم؟ همه برنامه هام پاک میشه؟

نحوه بک آپ گرفتن با Titanium BackUp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از برنامه My BackUp هم میتونی استفاده کنی

u.n.s
28-09-2012, 20:55
نحوه بک آپ گرفتن با Titanium BackUp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از برنامه My BackUp هم میتونی استفاده کنی

آقا خیلی ممنون اما

روت کردن گوشی گارانتی گوشی رو نمیپرونه؟؟
کد فکتوری ریست چیه؟

virus2009
29-09-2012, 00:13
آقا خیلی ممنون اما

روت کردن گوشی گارانتی گوشی رو نمیپرونه؟؟
کد فکتوری ریست چیه؟

با روت کردن گارانتی میپره ولی بعدش اگر مشکلی برای گوشی پیش اومد و خواستید ببرید گارانتی میتونید یکی از رام های اصلی رو فلش بزنید و گارانتی بر گرده ( البته در صورتی که گوشی مشکل خاموش شدن نداشته باشه )
برای فکتوری ریست هم برید به آدرس زیر :

Setting>Privacy>Factory Data Reset

با برنامه My BackUp و دیگر برنامه هایی که نیاز به روت ندارند هم میتونید بک آپ بگیرید

h!tman
29-09-2012, 07:52
my backup روی آندروید 4کار نمیکنه. تست شده.
پ.ن : برا این گفتم دلتون رو بهش خوش نکنید؛رو 4.1 هم همینطوره

TR4NC3
29-09-2012, 20:55
دوستان قیمت جدیدش رو کسی نداره ؟
میشه بزرگترین معایبش رو بگید ؟
من 700 تومن دارم ... تو این رنج باشه به نظر گوشی خوبی میاد .

Punisher_2008
30-09-2012, 00:08
دوستان قیمت جدیدش رو کسی نداره ؟
میشه بزرگترین معایبش رو بگید ؟
من 700 تومن دارم ... تو این رنج باشه به نظر گوشی خوبی میاد .

سلام...
قیمت نزدیک به 800 هست دوست عزیز..
عیب خاصی نداره.. تنها عیبش اینه که FULL HD ساپورت نمیکنه.. نه به خاطر ضعف سخت افزاری! بلکه این محدودیت توسط سامسونگ و برای حفظ سیاست ها و Mid-rang بودند هست..

تا 740 50 میتوتنی به LG PRADA 3.0 و Xperia P هم نگاهی بندازی.

موفق باشید.

iOS
30-09-2012, 13:16
سلام...
قیمت نزدیک به 800 هست دوست عزیز..
عیب خاصی نداره.. تنها عیبش اینه که FULL HD ساپورت نمیکنه.. نه به خاطر ضعف سخت افزاری! بلکه این محدودیت توسط سامسونگ و برای حفظ سیاست ها و Mid-rang بودند هست..

تا 740 50 میتوتنی به LG PRADA 3.0 و Xperia P هم نگاهی بندازی.

موفق باشید.

»ن هرجا پرسیدم ندارن این گوشی رو. میشه بگید کجا با قیمت 800 میدن؟

u.n.s
01-10-2012, 18:33
»ن هرجا پرسیدم ندارن این گوشی رو. میشه بگید کجا با قیمت 800 میدن؟

800 مال یکی دو هفته پیش بود!!!!
الان دلار 3330شده!!

iOS
03-10-2012, 14:30
800 مال یکی دو هفته پیش بود!!!!
الان دلار 3330شده!!

اون دوستمون دو روز پیش نوشته قیمت 800 . منم عجب کردم و ازشون خواستم معرفی کنن کجا به این قیمت میده

gmuosavi
03-10-2012, 15:49
پس من شانس آوردم !
چندوقت پیش خریدم 685
الان اگه باشه فکر کنم بالای 900 باشه

Royce
04-10-2012, 13:13
دوستان به نظرتون روزی روزگاری miui برای این گوشی رام اختصاصی بیرون میده ؟

NaughtyCat
04-10-2012, 22:38
سلام
کسی میدونه الان قیمت این گوشی چنده دقیق؟! عجب اشتباهی کردم تابستون 630 بود نگرفتم!

Punisher_2008
04-10-2012, 22:59
سلام
کسی میدونه الان قیمت این گوشی چنده دقیق؟! عجب اشتباهی کردم تابستون 630 بود نگرفتم!

قیمتش بالا 840 50 هست...
من خودم 16 گیگش رو اون اوایل خریدم 640.....

u.n.s
27-10-2012, 16:02
سلام
فرق RAM با ROM چیه؟
چرا این گوشی رمش رو 555mg میزنه؟مگه نباید 768 باشه?
این وسط حدود 200 مگابایت پریده؟؟؟
کسی هست اینجا منو ملتفت کنه؟ ممنون میشم
S II:16GB/32GB storage, 1 GB RAM
S Advance : 8/16 GB storage, 768 MB RAM, 2 GB ROM

kasra2002
30-10-2012, 12:50
قیمت این گوشی 8 گیگ 1200

دوستان یه مشکل جدید برخوردم اونم اینه که جدیدا بعضی وقتا قفل میکنه گوشیم توی تماس هاو صداش قطع میشه که یا ریست و یا باتری باید در آد
یه برنامه بنان power amp هم دارم که ایرور میده و اذیت میکنه
چه راهنمایی میشه کرد
ممنون

iOS
05-11-2012, 20:02
این 8 گیگ چرا وقتی به کامپیوتر وصل میشه نیست؟ وقتی به کامپیوتر وصل میکنم یکی که کارت حافظه که خودم گزاشتم رو نشون میده یکی هم یه درایو حدود 4 گیگی. پس این 8 گیگ کجاس؟

pro get
11-11-2012, 00:40
سلام دوست عزیز من یه-i9080-دارم دفترچیه به زبونیه نمیدوم- وسی دی اش باهیچ سیستمی باز نمیشه لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر مجدد.

kasra2002
11-11-2012, 17:30
سلام دوست عزیز من یه-i9080-دارم دفترچیه به زبونیه نمیدوم- وسی دی اش باهیچ سیستمی باز نمیشه لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر مجدد.

احتمالا زبون روسی نوشته
چون یک سری اونجاییه
سی دی یو هم روی pc چک کنید

u.n.s
11-11-2012, 20:06
سلام
فرق RAM با ROM چیه؟
چرا این گوشی رمش رو 555mg میزنه؟مگه نباید 768 باشه?
این وسط حدود 200 مگابایت پریده؟؟؟
کسی هست اینجا منو ملتفت کنه؟ ممنون میشم
S II:16GB/32GB storage, 1 GB RAM
S Advance : 8/16 GB storage, 768 MB RAM, 2 GB ROM

کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟

اما خدایش باتریش خوبه

u.n.s
01-12-2012, 11:47
How to Update Galaxy S Advance I9070 with XXLD1 Gingerbread 2.3.6 Firmware

androidadvices.com/update-galaxy-advance-i9070-xxld1-gingerbread-236-firmware/2/

Pedram_mrn
01-12-2012, 14:09
رم حافظه ای یه که برنامه ها واسه اجرا شده بش نیاز دارن که وقتی کم میشه سرعت گوشی میاد پایین.
رام حافظه ایه که برنامه ها توش نصب میشن...
اون 200 مگ هم توسط خود سیستم برداشته میشه...

فک کنم همین قد بدونید مشکلتون حل میشه.

چند ساعت صفحه نمایشش روشن بوده؟ خوب نگر داشته اگه بالای 3 ساعت باشه.
---------------------------------------
دو ماه دیگه جلی بین واسه این گوشی ریلیز میشه. چه جالب جهشی آپدیتش کردن...

iOS
03-12-2012, 00:14
اون 8gig storage چرا حدود 4 گیگه؟

h!tman
03-12-2012, 00:29
چون 2گیگ فضای نصب برنامه و بقیش توسط سیستم عامل گرفته میشه
البته باید 5.5گیگ باشه یا 5گیگ.فکر کنم برا گوشی های مختلف فرق داره

iOS
03-12-2012, 14:59
کاور آلبومها و اهنگها چرا خود به خود عوض میشه خودش یه عکس رو میذاره به عنوان کاور؟ چیکار کنم که اینجوری نشه؟

u.n.s
18-12-2012, 15:09
شما تو فلدر اهنگات عکس داری.... به خاطر اونه:n13:
احتمالا آهنگات یه جایی مث فلدر بلوتوس هستش که عکس هم قاطیشه

u.n.s
18-12-2012, 15:15
آپدیت 4.1.1 اومده کسی امتحان نکرده؟

gmuosavi
18-12-2012, 21:35
دوست عزیز این جمله خبری بود یا سوالی؟!!

چو من تا چند ساعت پیش که چک کردم نیومده بود

h!tman
18-12-2012, 21:56
برا هر منطقه ای که اومده باشه دانلود کنید با ادین فلش بزنید

h!tman
07-01-2013, 23:12
بالاخره جلی بین با پروجکت باتر برای اس ادونس به همراه تاچ ویز نیچر اومد

farzad_7600
09-01-2013, 22:21
حالا کی واسه ما میاد؟؟؟؟

h!tman
09-01-2013, 22:37
جدا دانلود کنید با ادین فلش بزنید

jriskoo
21-01-2013, 12:05
سلام دوستان
آپدیت واسه s advance مثل اینکه تومده . ولی تو هیچ سایتی \یداش نمیکنم.
یه راهنمایی می فرمایید؟
ممنون

jriskoo
21-01-2013, 12:08
یه راهنمایی واسه آپدیت کردن اس ادونس.
لطفا.

Kiss Of Death
21-01-2013, 14:20
دوستان قیمت ؟ من 3 شنبه میخوام یه گوشی بگیرم ... نهایت هم 800 دارم :n27:

mtchabok
16-02-2013, 01:28
سلام
دوستان بالاخره آپدیت سیستم عامل چی شد ؟ هر چی میگردم گیر نمی آرم .

h!tman
16-02-2013, 11:19
برای نسخه غیر NFC دار
بگیرید و با ادین فلش کنید
نحوه نصب با ادین :

amirhosenpour
05-04-2013, 02:03
طبق خبر زیر آپدیت 4.2.2 برای Advance میاد و این پایان ساپورت سامسونگ برای این گوشی و هم رده ایهاشه و دیگه خبری از آپدیت ورژن 5 برای این سری نیست یعنی یه خبر خوب و یه خبر بد
به هر حال منتظر امکانات 4.2.2 برای advance و بقیه هم رده ایهاش هستیم شاید بشه امکانات ورژن 5 رو هم به لطف دولوپرها تجربه کرد

Galaxy S II & Galaxy Note to get Android 4.2.2, Android 5.0 for the Galaxy S III & Galaxy Note II
In 2011, 2012 and this year Samsung brought plenty of Android devices. Today we received, through our insider the first pre-list about upcoming Android updates from the Korean giant. Samsung will update the Galaxy S II and Note to Android 4.2.2 but this will be the last update for these devices. This means the Galaxy S II and Note received an update from 2.3.6 to 4.0.4 to 4.1.2 and will stop at Android version 4.2.2. Google is the only OEM which gives so many updates to its devices but Samsung is doing the same now. Below is the list of devices, which will receive the Android 4.2.2 update from Samsung

But there is more according to the first pre-list, Samsung will only update 5 devices to Android 5.0, which is not yet announced by Google but is expected to be announced at the upcoming Google IO. The devices which will be getting the Android 5.0 update are the Galaxy S III, Galaxy S4, Note II, Note 8.0 and Note 10.1. Our insider finished with saying that plenty of MID-range Android devices of 2012 / 2013 will also receive a value pack update. Samsung did this before with the first generation of Galaxy devices. The insider confirmed Google’s next version is expected to be a big update and Samsung will take some time to update their devices

Below is the list of devices which is not confirmed by Samsung yet. But is confirmed by our insider

* End at Android 4.2.2 update

GT-I9080 – Galaxy Grand
GT-I9082 – Galaxy Grand DUOS
GT-I8160 – Galaxy Ace 2
GT-I8190 – Galaxy S III mini
GT-I8350 – Galaxy Beam
GT-I8730 – Galaxy Express
GT-I9070 – Galaxy S Advance
GT-I9100 – Galaxy S II
GT-I9105 – Galaxy S II Plus
GT-I9260 – Galaxy Premier
GT-N7000 – Galaxy Note
GT-S6310 – Galaxy Young
GT-S6312 – Galaxy Young DUOS
GT-S6810 – Galaxy Fame
GT-S7710 – Galaxy X Cover 2

To get Android 5.0
GT-I9300 – Galaxy S III
GT-I9305 – Galaxy S III LTE
GT-I9500 – Galaxy S 4
GT-I9505 – Galaxy S 4 LTE
GT-N5100 – Galaxy Note 8.0
GT-N5105 – Galaxy Note 8.0 LTE
GT-N5110 – Galaxy Note 8.0 Wi-Fi
GT-N7100 – Galaxy Note II
GT-N7105 – Galaxy Note II LTE
GT-N8000 – Galaxy Note 10.1
GT-N8005 – Galaxy Note 10.1 LTE
GT-N8010 – Galaxy Note 10.1 Wi-Fi

Remember this is an pre-list. (Samsung could still change devices!)
Do not ask for other devices, if we know more we will tell you.
* List is not complete yet!

منبع:

alef_porrang
05-04-2013, 14:58
دوستان به فنا رفتم ، لطفن راهنمایی کنین ، به رام جدید 4.1 رسمی آپ کردم ، حالا گوشی دیگه به هیچ وجه روشن نمیشه ...

biostar
05-04-2013, 15:34
دوستان به فنا رفتم ، لطفن راهنمایی کنین ، به رام جدید 4.1 رسمی آپ کردم ، حالا گوشی دیگه به هیچ وجه روشن نمیشه ...

با odin زدی؟

amirhosenpour
05-04-2013, 20:41
از طریق Samsung Kies>Tools>Emergemcy firmware recovery امتحان کن

sina818
11-04-2013, 23:38
من همین امروز این گوشی رو خریدم.
ورژن اندرویدشو زده 2.3.6، بعد یه Notification بهم داده که آپدیت کن.
آپدیتش کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی اگه آپدیت کنم نرم افزار های کرک شده می تونم روش نصب کنم؟
و یه سوال دیگه اینکه اگر آپدیتش کنم برنامه هایی که نصب کردم می پره؟
ممنون

mtchabok
11-04-2013, 23:57
من همین امروز این گوشی رو خریدم.
ورژن اندرویدشو زده 2.3.6، بعد یه Notification بهم داده که آپدیت کن.
آپدیتش کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی اگه آپدیت کنم نرم افزار های کرک شده می تونم روش نصب کنم؟
و یه سوال دیگه اینکه اگر آپدیتش کنم برنامه هایی که نصب کردم می پره؟
ممنون

سلام
آپدیت بکن ، متاسفانه هنوز آپدیت واسه منطقه ما نیومده و آپدیت هم بزنی اندروید آپدیت نمیشه و فقط یه سری نرم افزار نصب میکنه .
در ضمن سعی کن توی سایت خود سامسونگ هم عضو بشی ، بد نیست .
نرم افزارهم هرچی دوس داشتی نصب کن ، هیچ مشکلی از این بابت نداره .
فقط تنها مشکلش کمبود فضای رم هست برای برنامه های در حال اجرا که بیشتر خودشو توی بازیهای سنگین نشون میده و البته چندین برنامه هم اجرا کنی هم جلوی سرعت گوشی گرفته میشه واسه همین بهتره که رم رو خالی نگه داری تا همیشه سرعت اجرا عالی باشه .

sina818
12-04-2013, 19:26
سلام
آپدیت بکن ، متاسفانه هنوز آپدیت واسه منطقه ما نیومده و آپدیت هم بزنی اندروید آپدیت نمیشه و فقط یه سری نرم افزار نصب میکنه .
در ضمن سعی کن توی سایت خود سامسونگ هم عضو بشی ، بد نیست .
نرم افزارهم هرچی دوس داشتی نصب کن ، هیچ مشکلی از این بابت نداره .
فقط تنها مشکلش کمبود فضای رم هست برای برنامه های در حال اجرا که بیشتر خودشو توی بازیهای سنگین نشون میده و البته چندین برنامه هم اجرا کنی هم جلوی سرعت گوشی گرفته میشه واسه همین بهتره که رم رو خالی نگه داری تا همیشه سرعت اجرا عالی باشه .

ممنون رفیق
آخه یه تاپیک دیدم با عنوان "آپدیت جدید 4.1.2 برای Galaxy S Advance" که آموزششو داده، یعنی اینطوری هم آپدیت نمیشه؟
لینک:

h!tman
12-04-2013, 19:41
اتفاقا این راه راحت تره تا منتظر موندن.
میشه

moslem47
12-04-2013, 21:08
دوستان لطفا معایب این گوشی را بفرمایید؟
جنس بدنه چطوره؟

mtchabok
13-04-2013, 14:35
ممنون رفیق
آخه یه تاپیک دیدم با عنوان "آپدیت جدید 4.1.2 برای Galaxy S Advance" که آموزششو داده، یعنی اینطوری هم آپدیت نمیشه؟
لینک:

همونطوریکه دوستمون گفتن ، بله میتونید آپدیت کنید . البته این آپدیتها برای کشورهای دیگست . ولی مشکلی پیش نمیآد .

دوستان لطفا معایب این گوشی را بفرمایید؟
جنس بدنه چطوره؟

جنس بدنه خیلی خوبه واقعا احساس راحتی باهاش میکنید . حتی کمی محدب بودنش هم خوش دست بودنش رو بیشتر میکنه .
از معایبش فقط میشه رم رو گفت که واقعا تأثیر میزاره روی کارایی گوشی ( البته نظرم رو در اندروید پیش فرضش دارم میگم و بدون آپدیت ) . رم گوشی حدود 555 مگابایت در دسترس هست که معمولا حدود 200 مگ پره به خاطر برنامه ها و چیزای دیگه .
فیلم برداری خیلی خوبی داره ولی عکس برداریش واقعا به لرزش دست حساسه و نباید دستت بلرزه . من نمی دونم چرا دکمه عکسبرداری روی بدنه نمیزارن ! آخه خیلی میتونه روی تسلط بر گوشی اثر بزاره .
یکی از چیزای جالب در این گوشی جای فیش 3.5 میلیمتریش هست که در پایین گوشی قرار داره و واسه من خیلی بدردبخوره واسه اینکه همیشه من گوشی رو برعکس توی جیبم میزارم و فیش هدفن به راحتری سرجاش میره .
اگه این گوشی رو دارید حتما نور مانیتورش رو روی اتوماتیک بزارید و لذت ببرید ( واقعا جالبه ) .
راستی تا یادم نرفته بگم که ضبط صداش هم خیلی خوبه .

آها یه ضعفی که خودم پیدا کردم این بود که حتما قبل از عکس برداری یا فیلم برداری در محیطهای تاریک رم گوشی رو کاملا خالی کنید ( خیلی تاثیر داره ) .
موفق باشید

sina818
14-04-2013, 11:55
همونطوریکه دوستمون گفتن ، بله میتونید آپدیت کنید . البته این آپدیتها برای کشورهای دیگست . ولی مشکلی پیش نمیآد .
آپدیتش کردم
واقعا خیلی خوبه :n01:

amirhosenpour
08-05-2013, 19:56
آپدیت 4.1.2 برای امارات دارای زبان فارسی

mtchabok
16-05-2013, 16:29
کسی تو این آپدیت جدید اینترنتش کار میکنه . برای من هرچی data رو فعال میکنم به اینترنت دسترسی نداره در ضمن اصلا توی تنظیماتش ap ایرانسل هم نیس . اگه کسی درستش کرده اسم ap رو لطفا بگه .

amirhosenpour
18-05-2013, 23:48
نحوه تنظیم GPRS و MMS ایرانسل برای Samsunggalaxy s advance

برای تنظیمGPRS بایدبه مسیر زیر برینsettings > more settings > mobile networks > access pointnames
حالا از گزینه منو New APN رو انتخاب کنید.میبینید که وارد تنظیمات شدیدحالا باید گزینه ها رو به ترتیب زیر پر کنید.( به کوچیک و بزرگ بودن حروفهم دقت کنید)

Name : Irancell-GPRS
APN : mtnirancell
Proxy : 10.131.26.138
Port : 8080
Authentication type : PAP

تنظیماتMMS دوباره با زدن کلید Menu و New APN رو انتخاب کنید و گزینه هارو مثل زیر پر کنید .
Name : Irancell-MMS

APN : mtnirancell
Proxy : 10.131.26.138
Port : 8080
MMSC : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MMS Proxy : 10.131.26.138
MMS Port : 8080
Authentication type : PAP
APN type : mms

ziba12
20-05-2013, 18:48
دوستان اندروید 4.1.2 برای ایران اومده ؟

AryanLand
20-05-2013, 23:58
دوستان اندروید 4.1.2 برای ایران اومده ؟

سلام.

همون آپدیتی که چند تا پست بالاتر دوستمون گذاشتن با اسم آپدیت امارات، با ایران یکی هست همونو نصب کنید.(CSC امارات با ایران یکیه یعنی رامهای امارات با ایران یکی هست).:11:

+ f.a.r.i
21-05-2013, 12:24
اپدیت به 4.1.2کردم خیلی سرعتش بهتر شده

کلا اینترفیس تغییر کرده

کیفیت صدای مکالمه بهتر شده

کلا خیلی خوبه و مشکلی نداشم ...شماره گیرشم خیلی عالی شده

توصیه میکنم رام با اسم امارات بهترین رامی هست که برای این گوشی اومده

اگه گارانتی داره گوشیتون ببرین نمایندگی رایگن براتون نصب کنه و گارانتی هم باطل نمیشه

اگه گارانتی نداره خودتون دست به کار شین .:n12:

اصلا تو بازی ها مخصوصا MC4 لگ نداره:n19::n12::n17:

moslem47
06-07-2013, 21:43
دوستان کارکرده این گوشی را بخرم دقیقا چی ها را تست کنم و چطور ؟
از کدهای مخفی و برنامه ها هم معرفی کنید

ممتون

BeauTeenBoy
07-07-2013, 11:32
سلام دوستان
از نظر بازی و همچنین جی پی یو و باتری، این گوشی قویتریه یا Desire X با توجه به این که جی پی یوی این Mali-400MP1 (تک هسته ای) هستش ولی Desire X جی پی یوش Adreno 203 هست.
خلاصه:
Adreno 203 Vs. Mali400-MP1
مرسی

u.n.s
06-08-2013, 17:39
سلام دوستان من گوشیمو بردم نمایندگی برام آپدیت کرد. همه چی خوبه اما موقع پخش فیلم هر 3-4 بار یه بار عجیب هنگ میکنه 4 دقیقه آدمو الاف میکنه!! بازی Dolmus driver رو هم زورش نمیرسه اجرا کنه!!
چیکار کنم؟

u.n.s
06-08-2013, 18:07
انگار رامش مشکل داره

mtchabok
07-08-2013, 15:55
برای اطلاع از رامهای ارائه شده سری به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید .
در مورد هنگ هم تجربه شخصیم این هست که در حالت Power Saving پخش ویدئو و یا بازی گوشی هنگ میکنه و یا کلا در این حالت کارهای سنگین با مشکل مواجه میشه . در غیر اینصورت اگه مشکلی دارین میتونه از برنامه های در حال اجرای زیاد باشه که رم کافی رو به پخش ویدئو نمیده و یا میتونه از رام باشه .

CAPITAN MAC
27-11-2013, 00:25
سلامی دوباره
ساخت کجا و .....
یا علی

m-530
07-12-2013, 18:06
خبری خوش ............

گالاکسی اس ادوانس به اندروید کیت کت 4.4 اپدیت میشه

منبع : زومیت