ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانیتور یا تلویزیون تا 250 تومن

hosein_mic
30-01-2012, 13:11
دوستان من یه مانیتور میخوام که 2 تا hdmi داشته باشه و قیمتش زیر 250 باشه یا یه دونه Hdmi داشته باشه و قیمتش حدودا 170-80 باشه چیز مناسبی تو پستم میخوره با این پول کمم؟

البته تا 20-30 تومن کم و زیادش مهم نیست

کاربرد هم برای اتصال pc و xbox360 هست/ 1080p رو ساپرت کنه اگه مانیتور بگیرم صداشو باید چکار کنم مثلا xbox که کانال صدای جدا برای اسپیکر نداره

ممنون میشم سریع راهنمایی کنید چون کارم لنگه و باید انتخابم رو انجام بدم.

ممنون:11:

shapell
30-01-2012, 14:25
هم مانیتوره و هم تلویزیون X.Vision LED LE-22A02 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hosein_mic
30-01-2012, 14:34
درسته اما با این قیمت برام نمی ارزه ترجیه میدم یکم بیشتر هزینه کنم و یه چیزی بگیرم که حتی المقدور 2 تا Hdmi داشته باشه

دوستان نظرتون در مورد این مدل چیه؟ LG M2394A

قیمتش رو تو مایه های 287 تومن بهم دادن کسی نمیدونه چند تا ورودی Hdmi داره؟ کیفیتش چطوره؟ صداش چی؟

hosein_mic
30-01-2012, 14:49
ممنون میشم اگه با توجه به نیازم تو حدود قیمتای حداکثر 290 تومن بهترین چیزی رو که میتونم تهیه کنم بهم معرفی کنید. مانیتور یا تی وی فرق نداره

persiantoolsbaz
30-01-2012, 16:46
درسته اما با این قیمت برام نمی ارزه ترجیه میدم یکم بیشتر هزینه کنم و یه چیزی بگیرم که حتی المقدور 2 تا Hdmi داشته باشه

دوستان نظرتون در مورد این مدل چیه؟ LG M2394A

قیمتش رو تو مایه های 287 تومن بهم دادن کسی نمیدونه چند تا ورودی Hdmi داره؟ کیفیتش چطوره؟ صداش چی؟

حسین عزیز با این بودجه فکر نکنم بتونی مانیتور خوبی که 2 تا hdmi داشته باشه گیر بیاری . اگه میتونی به همون 1 HDMI قانع شو ولی یه چیز خوب بگیر. در مورد m2394 هم میدونم که مانیتور تلویزیون خوبیه ولی اون هم 1 ورودی hdmi داره. ببین من m2394 رو حدود 330-340 تومن قیمت دارم !!!

hosein_mic
30-01-2012, 16:55
مرسی اقایی

برای مدل هایی که 2 تا hdmi داره حدوداچقدر بایست هزینه کرد؟ مهم نیست برام که حتما tv باشه مانیتور هم باشه کافیه ولی من به دو تا ورودی Hdmi نیاز دارم :41:

راستی مانیتور های hdmi دار که اسپیکر ندارند hdmi هم صدا و تصویر رو منتقل میکنه پس صدا رو باید چطوری گرفت؟ :5:

نمدونم والا من تو لیست قیمتی که دارم 287 قیمت داده/

persiantoolsbaz
30-01-2012, 17:15
مرسی اقایی

برای مدل هایی که 2 تا hdmi داره حدوداچقدر بایست هزینه کرد؟ مهم نیست برام که حتما tv باشه مانیتور هم باشه کافیه ولی من به دو تا ورودی Hdmi نیاز دارم :41:

راستی مانیتور های hdmi دار که اسپیکر ندارند hdmi هم صدا و تصویر رو منتقل میکنه پس صدا رو باید چطوری گرفت؟ :5:

نمدونم والا من تو لیست قیمتی که دارم 287 قیمت داده/

راستش الان قیمت ندارم ولی یه سرچ میکنم خبرش رو بهت میدم .
مانیتورهای HDMI دار که اسپیکر ندارن ، صدا رو از کیس کامپیوتر نمیگیرن و پشت مانیتور یه پورت واسه اتصال کابل اسپیکر دارن که از این طریق صدا رو میگیرن .
بعضی مدلها هم مثل مدل V22T خود مانیتورش اسپیکر داره .

persiantoolsbaz
30-01-2012, 17:22
هم مانیتوره و هم تلویزیون X.Vision LED LE-22A02 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منم با این مدل موافقم خیلی ازش توی تاپیکها تعریف شنیدم ولی این هم یه ورودی hdmi داره ولی قیمتش عالیهههه .

hosein_mic
30-01-2012, 18:58
مرسی خیلی لطف دارین

از بقیه دوستان هم خواهش میکنم بنده رو از نظراتشون بهره مند کنن

من یه مادربرد z68apd3 دارم که خروجی گرافیکی پرت hdmi به صورت انبرد داره میخواستم که دیگه برای گرافیک هزینه نکنم و یه مانیتور یا تی وی بگیرم که بتونم از xbox و کامپیوترم از این طریق استفاده کنم/

اگه یه اینجور مانی یا تی وی گیرم نیاد مجبورم یه هزینه اضافی هم برای خرید گرافیک کنم که pc رو با dvi یا vga وصل کنم و xbox رو با Hdmi

حالا توش موندم چی بگیرم

hosein_mic
31-01-2012, 13:43
LG M2394A دو فروند Hdmi داره کنار مانیتور توی این عکس رو ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 477048722310124.jpg

راستی به نظر شما این بهترین انتخابه ؟ بگیرم؟ اگه ممکنه تا فردا ظهرجواب بدین که عصری میرم خرید

persiantoolsbaz
31-01-2012, 16:17
LG M2394A دو فروند Hdmi داره کنار مانیتور توی این عکس رو ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 477048722310124.jpg

راستی به نظر شما این بهترین انتخابه ؟ بگیرم؟ اگه ممکنه تا فردا ظهرجواب بدین که عصری میرم خرید
آره منم نمیدونستم 2 تا hdmi داره ولی الان چند تا نمایندگی زنگ زدم گفتن این مدل 2 تا hdmi داره ولی معمولا" گفتن تموم کردن این مدل رو . اگه جایی هست که پیداش کردی سریع بخرش چون الان اکثرا" نداشتن . به نظرم با توجه به اینکه 2 تا hdmi برات مهمه این مدل برات بهترین انتخابه . گفتن حدودا " 340 تومنه .
ویژگیهاش :
"23 Wide
Full HD
TV Tuner
HDMI x 2
وضوح تصوير 1920x1080
ورودي هاي DVI/ Component/AV/S-video/آنتن
كنتراست 20,000:1
تكنولوژي DFC
Speaker
قابل اتصال به پايه ديواري

موفق باشی

hosein_mic
31-01-2012, 16:28
سراغ دارم میگن 287 تومن همینو میخرمش اگه چیزبهتری پیدا نشه :27::8:

اگه کسی چیز بهتری سراغ داره ممنون میشم بگه

persiantoolsbaz
31-01-2012, 16:45
سراغ دارم میگن 287 تومن همینو میخرمش اگه چیزبهتری پیدا نشه :27::8:

اگه کسی چیز بهتری سراغ داره ممنون میشم بگه

خب پس به سلامتی ایشالا. آره به نظرم که با توجه به شرایطت خیلی خوبه . باگارانتی این قیمت میده ؟؟؟

hosein_mic
31-01-2012, 17:26
اره دیگه چون بدون گارانتی ها رو جلوش نوشته بدون گارانتی

persiantoolsbaz
01-02-2012, 10:15
اره دیگه چون بدون گارانتی ها رو جلوش نوشته بدون گارانتی

پس قیمتش رو هم خییییلی خوب میده . تا تمومش نکرده حتما" بخرش.
موفق باشی

hosein_mic
01-02-2012, 14:37
تو لیست 12 بهمن ماه جایی که خرید میکنم بازم زده 287 عصری یا فردا میرم میخرم

persiantoolsbaz
01-02-2012, 16:56
تو لیست 12 بهمن ماه جایی که خرید میکنم بازم زده 287 عصری یا فردا میرم میخرم
آقا به سلامتی ایشالا :20:

hosein_mic
01-02-2012, 18:52
قربونت من اسم شریفتونو نمیدونم اگه تو خصوصی بمن بگید خوشحال میشم

به نظرتون یه جنس تو مایه های 2394 ولی با برند سامسونگ چقدر قیمت میخوره؟ کسی میدونه؟ :46:

زیاد از برند ال جی خوش نمیاد هر سری هم مجبور میشم برم طرفش :45:

persiantoolsbaz
04-02-2012, 09:29
قربونت من اسم شریفتونو نمیدونم اگه تو خصوصی بمن بگید خوشحال میشم

به نظرتون یه جنس تو مایه های 2394 ولی با برند سامسونگ چقدر قیمت میخوره؟ کسی میدونه؟ :46:

زیاد از برند ال جی خوش نمیاد هر سری هم مجبور میشم برم طرفش :45:
حسین جان من پارسا هستم. باشه پس میام خصوصی با هم صحبت میکنیم ولی کلا" توی بحث خرید مانیتور به نظر من در مورد LG شک نکن . ضمن اینکه خدمات و گارانتی پس از فروشش خیلی خوب هست .

hosein_mic
04-02-2012, 21:06
لطف دارین پارسا جون امروز رفتم بخرم گفت 2394 نداریم گفتم ندارین چرا تو لیست قیمتتونه؟ کلی بحث کردم باهاشون گوسفندا اعصابمو بهم ریختن

رفتم این مدلو خریدم از یه جا دیگه: ips 226v

285 بهم دادن ولی خیلی ازش تعریف می کرد/ یه dvi یه vga یه Hdmi داره

کسی نمیدونه میشه یه تبدیل گرفت و 2 تا Hdmi رو تبدیل به یکی کرد و هر وقت لازم شد از یکیش استفاده کرد؟

کسی اگه مطلبی چیزی داره لطفا یه آدرس بده

persiantoolsbaz
05-02-2012, 10:15
لطف دارین پارسا جون امروز رفتم بخرم گفت 2394 نداریم گفتم ندارین چرا تو لیست قیمتتونه؟ کلی بحث کردم باهاشون گوسفندا اعصابمو بهم ریختن

رفتم این مدلو خریدم از یه جا دیگه: ips 226v

285 بهم دادن ولی خیلی ازش تعریف می کرد/ یه dvi یه vga یه Hdmi داره

کسی نمیدونه میشه یه تبدیل گرفت و 2 تا Hdmi رو تبدیل به یکی کرد و هر وقت لازم شد از یکیش استفاده کرد؟

کسی اگه مطلبی چیزی داره لطفا یه آدرس بده

ممنون . آره آخه الان به خاطر این مشکلاتی که پیش اومده واقعا" اوضاع واردات بهم ریخته و خیلی از جنس هایی که تموم شده جایگزین نداره فعلا" . اما در مورد ips226v باید بگم که بازم بنده خدا خیلییییییییی خوب بهت فروخته چون من 340 تومن قیمت دارم و حتی اگه بخوان از سودشون هم بگذرن این قیمت نمیدن . تا حالا توی تاپیکها ندیدم کسی زیر 320 تونسته باشه بخره . در مورد مدلش هم بگم که یکی از بهترینهای lg هست و خیلییی مانیتور حرفه ای هست . زاویه دیدش که خیلی خوبه و super led هست و امکانات کاملی داره و ظاهرشم زیباست . مبارکت باشه از انتخاب قبلی که با هم داشتیم خیلیییییی بهتره و جزء بهترینای بازاره :10:
حسین جان منظورت رو از : "کسی نمیدونه میشه یه تبدیل گرفت و 2 تا Hdmi رو تبدیل به یکی کرد و هر وقت لازم شد از یکیش استفاده کرد؟" متوجه نشدم ولی فکر کنم با توجه به صحبتهای قبلیمون مشکلت همون داشتن 2 تا hdmi هست درسته ؟؟؟؟

hosein_mic
05-02-2012, 13:59
ips چه قابل داره/ امر کنی پیش کش میکنم خدمتتون/ من شیراز هستم پارسا جان نمیدونم چرا قیمت قطعات اینجا نسبت به تهران بعد این تغییراتی که اتفاق افتاد و باعث گرونی شد خیلی تغییر داشته ( قبلا بیشتر بود الان کمتر شده)

به هر حال اگه لازم داشتین میتونم به صورت پیغام خصوصی بهتون ادرس بدم برای خرید/

اما بحث شیرین Hdmi

دو راه حل داره یکی کم خرج اگه شدنی باشه و یکی هم پر خرج اما شدنی ولی طبیعتا من دوست ندارم پول زیادی خرج کنم/ یه جورایی دیگه کم کم داره جیبم خالی میشه

راه حل اول:

دقیقا من میخوام ببینم یه سوییچ یا تبدیلی هست که بشه باهاش چند تا دستگاه رو همزمان به یه پرتHdmi وصل کرد؟

در واقع بدون افت کیفیت و کمترین هزینه ممکن و قابلیت سوییچ کردن به صورت اتوماتیک یادستی

با توجه به شرایط موجود این یه راه حلمه که اگه شدنی باشه

راه حل دوم:

در صورتیکه دستگاه یا تبدیلی برای راه حل اول وجود نداشته باشه مجبورم برای یه کارت گرافیک هزینه کنم که پرت dvi داشته باشه که ضاهرا مشکل حل میشه اما dvi صدا رو منتقل نمیکنه و این یعنی اگه من بخوام از این پرت استفاده کنم بایست زمان استفاده از سیستم سیم اسپیکرم رو که الان به مانیتور وصله جدا کنم بزنم به کارت صدای سیستم و دوباره زمان استفاده از xbox که به Hdmi مانیتور وصله/ دوباره فیشو بزنم به مانیتور که یه جورایی ستمه اما شاید بشه یه اسپیکر پیدا کرد که دو تا ورودی صدا از این ها که همه اسپیکر ها یکی دارند داشته باشه یا مثلا یه دونه فیش optical و یه دونه ورودی صدای معمولی/

حالا نمیدونم چکار بکنم

persiantoolsbaz
06-02-2012, 12:42
ips چه قابل داره/ امر کنی پیش کش میکنم خدمتتون/ من شیراز هستم پارسا جان نمیدونم چرا قیمت قطعات اینجا نسبت به تهران بعد این تغییراتی که اتفاق افتاد و باعث گرونی شد خیلی تغییر داشته ( قبلا بیشتر بود الان کمتر شده)

اما بحث شیرین Hdmi

دو راه حل داره یکی کم خرج اگه شدنی باشه و یکی هم پر خرج اما شدنی ولی طبیعتا من دوست ندارم پول زیادی خرج کنم/ یه جورایی دیگه کم کم داره جیبم خالی میشه

راه حل اول:

دقیقا من میخوام ببینم یه سوییچ یا تبدیلی هست که بشه باهاش چند تا دستگاه رو همزمان به یه پرتHdmi وصل کرد؟

در واقع بدون افت کیفیت و کمترین هزینه ممکن و قابلیت سوییچ کردن به صورت اتوماتیک یادستی

راه حل دوم:

در صورتیکه دستگاه یا تبدیلی برای راه حل اول وجود نداشته باشه مجبورم برای یه کارت گرافیک هزینه کنم که پرت dvi داشته باشه که ضاهرا مشکل حل میشه اما dvi صدا رو منتقل نمیکنه و این یعنی اگه من بخوام از این پرت استفاده کنم بایست زمان استفاده از سیستم سیم اسپیکرم رو که الان به مانیتور وصله جدا کنم بزنم به کارت صدای سیستم و دوباره زمان استفاده از xbox که به Hdmi مانیتور وصله/ دوباره فیشو بزنم به مانیتور که یه جورایی ستمه اما شاید بشه یه اسپیکر پیدا کرد که دو تا ورودی صدا از این ها که همه اسپیکر ها یکی دارند داشته باشه یا مثلا یه دونه فیش optical و یه دونه ورودی صدای معمولی/

حالا نمیدونم چکار بکنم

ممنون از لطفت ، آره قیمتش رو که خیلی خوب داده و حدود 40-50 تومن زیر قیمت خریدیش ولی من تهرانم .ممنون اگه زحمتی نیست آدرسش رو بهم پیام بزن . آقا بازم عرض تبریک .
حسین جان راستش در مورد اون راه حل اولت یکم باید از بازار پرس و جو کنیم ولی فکر میکنم یه همچین مبدلای 2 به 1 برای hdmi وجود داشته باشه و بشه از راه حل اولت هم استفاده کرد . راه حل دومت هم که کاملا" جواب میده ولی بذار یکی 2 روز از اینترنت و بازار یه پرس و جو کنیم و نتایجمون رو با هم share کنیم تا ببینیم بهترین راه چیه :10:

hosein_mic
06-02-2012, 13:50
پخ دادم/چک شود

hosein_mic
06-02-2012, 14:03
من اینو پیدا کردم بنظرتون همون چیزیه که باید باشه؟ شیراز هم هست فروشگاهه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bayern_vahid`
06-02-2012, 23:19

اما بحث شیرین Hdmi

راه حل اول:

راه حل دوم:

حالا نمیدونم چکار بکنم
داداش اولا مبارک باشه
ثانیا اینطور که من فهمیدم شما میخوای ایکس باکس و کامپیوترت رو به مانیتور وصل کنی خوب این که خیلی سادست شما ایکس باکس رو hdmi وصل کن صداشم از خروجی مانیتور بگیر برا اسپیکرت
pc رو هم وصل کن به dvi کیفیتش کم از hdmi نداره من خودم همین کارو کردم خروجی صدای کامپیوتر رو هم از پشت کارت صدا بگیر دیگه مشکلی نیست برا ورود همزمان صدا هم که با یه تبدیل پشت وروردی اسپیکرت مشکلت حل میشه البته بسته به ورودی اسپیکرت هم داره
یه راه دیگه هم هست که پیشنهاد نمیکنن یه کابل hdmi به dvi بگیر

hosein_mic
07-02-2012, 09:40
قابل شمارو نداره آقا وحید

مساله اینه که مین برد من Z68AP-D3 هستن و Hdmi انبرد داره و در واقع من پرت dvi ندارم روی سیستمم و حتی الامکان نمیخوام برای کارت گرافیک dvi دار هزینه کنم

چرا تبدیل Hdmi به Dvi پیشنهاد نمیشه؟ افت کیفیت پیش میاد؟

persiantoolsbaz
07-02-2012, 11:29
قابل شمارو نداره آقا وحید

مساله اینه که مین برد من Z68AP-D3 هستن و Hdmi انبرد داره و در واقع من پرت dvi ندارم روی سیستمم و حتی الامکان نمیخوام برای کارت گرافیک dvi دار هزینه کنم

چرا تبدیل Hdmi به Dvi پیشنهاد نمیشه؟ افت کیفیت پیش میاد؟

اشکال نداره حسین جان بیخیال dvi بشو . ببین xbox ات رو با hdmi وصل کن و pc رو با RGB وصل کن .

hosein_mic
07-02-2012, 13:54
بازم نمیشه پارسا جان 226v پورت RGB نداره/ اگه هم داشت و میخواستم این کارو بکنم بازم باید Hdmi رو تبدیل به RGB بکنم یعنی تبدیلش رو بخرم/ حالا این تبدیل های HDMI به DVI چطوره اصلا به در میخورن؟

bayern_vahid`
08-02-2012, 01:30
بازم نمیشه پارسا جان 226v پورت RGB نداره/ اگه هم داشت و میخواستم این کارو بکنم بازم باید Hdmi رو تبدیل به RGB بکنم یعنی تبدیلش رو بخرم/ حالا این تبدیل های HDMI به DVI چطوره اصلا به در میخورن؟
کیفیت در حد hdmi بهت نمیده تقریبا یه چیز تو مایه های rgb هست البته اگه از مانیتور استفاده گیمیگ نداری خوبه مشکلی نیست
اگر مادربردت rgb داره میتونی از یه تبدیل dvi به rgb استفاده کنی

hosein_mic
08-02-2012, 15:22
مادربردم فقط Hdmi داره کیفیت بیاد پایین دیگه از vga که بدتر نمیشه؟ میشه؟

در رابطه با تبدیل Hdmi به Dvi منظورتون از پایین اومدن کیفیت چیه؟ منظورتون کیفیت به معنای واقعیه یا خرابی تصویر؟ این دو تا با هم فرق دارن

bayern_vahid`
08-02-2012, 15:44
مادربردم فقط Hdmi داره کیفیت بیاد پایین دیگه از vga که بدتر نمیشه؟ میشه؟

در رابطه با تبدیل Hdmi به Dvi منظورتون از پایین اومدن کیفیت چیه؟ منظورتون کیفیت به معنای واقعیه یا خرابی تصویر؟ این دو تا با هم فرق دارن
نه خیالت راحت منظورم خرابی نیست منظورم افت کیفیت نسبت به hdmi هست

persiantoolsbaz
08-02-2012, 16:18

همه مانیتورها پورت RGB دارن حسین جان. rgb همون کابل آبی رنگ 15pin هست . اونرو مستقیم به Pcات وصل کن و xbox ات رو هم با hdmi وصل کن