ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اول ارشد یا اول سربازی

The Stig
30-01-2012, 11:20
با سلام. من فارغ التحصیل مقطع کارشناسی هستم و 9/27 درسم تموم شده.در حال حاضر شاغل هستم و درآمد بالای 650 تومن دارم. به نظر شما اول برای سربازی اقدام کنم بهتره یا اول برم سربازی بعد برم دنبال ارشد؟ به نظر خودم هر دو مورد معایب و مزایایی داره:
اگر اول برم خدمت می تونم با خیال راحت برای ارشد دولتی بخونم و از یه دانشگاه معتبر فوق بگیرم.هزینه سنگین ارشد آزاد رو نمیدم.معایب این مورد اینه که چون دو سال سنم بالاتر میره و از درس فاصله میگیرم ممکنه ادامه تحصیل برام سخت باشه.
اگر اول برم ارشد خدمت برام راحت تر میشه و بلافاصله بعد از خدمت می تونم برگردم سرکارم یا حتی میتونم امریه یا سرباز معلم بشم. معایبش اینه که باید ارشد رو آزاد بخونم و هزینش خیلی بالاست(اگرچه خودم دارم در میارم). من شنیدم قراره از اواخر سال 92 خدمت 24 ماه بشه.ممکنه اینجوری هم6 ماه به ضررم بشه.لطفا با دلیل جواب بدید
PS: فارغ التحصیل دانشگاه آزاد رودهن-معدل کارشناسی 17/13- شاغل
با سپاس :40:

senaps
30-01-2012, 16:51
به نظر من درستون رو بخونین!!!!
اولا که دوستان شب میخوابن،صبح بیدار میشن قانون جدید ارایه میکنن!!!! پس تا اون موقع(دو سال دیگه!) ممکنه قوانین وظیفه به هر شکلی عوض بشه!!!!

با کارشناسی ارشد،خدمت براتون مثل اب خوردن خواهد بود و با درجه ی بالا تر میرین تو!!!!

الان وضعیت یه جوریه که بهتره تا 18 ماه دیگه تو خدمت سربازی نباشین!!!!ممکنه (فقط ممکنه حتی 1 درصد هم 1 درصده!) جنگ در بگیره و اونوقت شما باید بری جلو!!!!(کم اهمیت و یه دلیله!)....

بعد از اینکه خدمتتون رو برگشتین،هم یه مدرک کله گنده دارین،هم سربازی رفیت....شغلتون هم که هست... شیفت میکنین به مرحله ی بعدی زندگی...!!!!
ولی معمولا بعد از شیفت کردن به مرحله ی بعدی زندگی(ازدواج و اینا...!!!) در کنار شغل درس هم میخونن که سخت میشه ماجراش!!!!

Lady parisa
30-01-2012, 16:53
باسلام
پیشنهاد میشه اول درستون رو بخونین! بهتره!:31:

roteal2007
30-01-2012, 17:01
اول درس ....
البته من معافم و دارم میرم دنبال کاراش دی:

biostar
01-02-2012, 00:50
تنبلی نکن درست رو بخون!!!
معدلت 17 هست؟ خب همونجا بدون کنکور بمون!

البته اگه بخوای آزاد بخونی ، اگه بری سربازی تاثیری روی کیفیت درسیت نخواهد داشت چون ارشد دانشگاه ازاد سخت نیست
اما برای سراسری نمیشه روی قبولی بعد از سربازی زیاد حساب باز کنی ، مگر اینکه وقت زیادی بزاری

AC_POP
01-02-2012, 01:08
منم میگم اول درست رو بخون ، الان بری سربازی دیگه دو سال بعد حوصله ی درس خوندن رو نداری .

akbar_syberia
04-02-2012, 13:17
برو سربازی خیالت رو راحت کن
منم دقیق اینکارو کردم تو حین سربازی درسم رو کنار نذاشتم در نتیجه عقب نموندم

ali gamma
06-02-2012, 08:09
رشته ات چيه؟ شهريه ي دانشگاه ازاد ارشد چقدر ميشه مگه؟ دقيقا منم شرايطم مث تو هستش

e4lyas
06-02-2012, 13:52
ادامه ~ تخفیف ماه های سربازی ( اگه بر ندارن :5: ) ~ فرصت شغلی بهتر

yas0102
16-02-2012, 00:22
سلام دوستان منم کارشناسی معماری گرفتم ولی مشکل سربازیو دارم دوس دارم ارشد بخونم ولی همه میگن برو خدمت خیال خودتو راحت کن خلاصه موندم چیکار کنم این سربازیم شده فیلمی واسه پسرا.باکی از خدمت نیست فقط یه وقفه بی خودی تو زندگیم به وجود میاره

hamid_diablo
16-02-2012, 11:39
سلام دوستان منم کارشناسی معماری گرفتم ولی مشکل سربازیو دارم دوس دارم ارشد بخونم ولی همه میگن برو خدمت خیال خودتو راحت کن خلاصه موندم چیکار کنم این سربازیم شده فیلمی واسه پسرا.باکی از خدمت نیست فقط یه وقفه بی خودی تو زندگیم به وجود میاره

به نظر من اول برو خدمت.اینطوری دیگه استرس اینو نداری که خدمت اضافه میشه یا نه و بعد از خدمت هم میتونی یه شغل پیدا کنی.خودت میدونی که بدون کارت پایان خدمت هیج جا نمیتونی کار پیدا کنی!!

در ضمن اصلا نترس که بعد از خدمت نتونی درس بخونی.اتفاقا انگیزت بیشتر میشه

jo_jumper
19-02-2012, 16:27
آقا جان خوشت میاد 2 سال از عمرت رو تلف کنی، تو سربازی چیزی خیرات نمیکنن . بشین درست رو ادامه بده و فاصله بینش نداز . با مدرک بالاتر خدمت راحت تر میشه . من خودم با فوق دیپلم رفتم سربازی بعد از پایان خدمت تصمیم به درس خوندن گرفتم ، ولی هرچی تو دانشگاه خوندم فراموش کرده بودم و در نهایت اینکه با کلی کلاس و تست و آموزشگاه خودم و تونستم برسونم.

Karistias
19-02-2012, 21:15
به نظر من هم وقفه ننداز بین دو تا مقطع بدلیل مختلف که مهمترین هاش اینه :

اول اینکه ریسک نمیکنی برای ارشد چون بعد سربازی ممکنه نظرت در مورد ارشد تغییر کنه

و دوم اینکه ذهنت برای خوندن ارشد خیلی اماده تره تا نسبت به بعد سربازی

hamijoon
20-02-2012, 15:35
داداشي من خودم سربازم ... خيليا ميگن خوب شد سربازيت داره تموم ميشه راحت شدي اما خودم كه ميدونم چه اشتباهي كردم درسم رو ادامه ندادم ... البته الان دانشگاه قبول شدما اما ديگه حس درس خوندن ندارم

من بهت پيشنهاد ميكنم بچسب به درست ... بازم خودت ميدوني سربازي مثل يه بار ميمونه رو دوش يه پسر

اول و آخر خودت بايد انتخاب كني اما اگه من جات بودم درسمو ميخوندم

shahinfarasystem
22-02-2012, 22:11
سلام
من از اسفند وارد نهمین ماه خدمتم تو ارتش شدم من لیسانس نرم افزارم

به نظرم بهتره بری سربازی بعد ادامه تحصیل بدی

ببین خدمت یه چیزی تو مایه های دست انداز تو زندگی ات میمونه که یه کم نگهت میداره تو زندگی
و تا دوباره بخوای پا بگیری طول میکشه

در ضمن نباید سخت بگیری تا جایی که میتونی باید از موقعیت هات استفاده کنی و مهارت های درست درمونت رو نشون بدی تا یه

جای خوب بتونی مشغول بشی وگرنه بیگاری کشیده میشه ازت (ببخشید)

منتها نه مثل زیردیپلم و دیپلم اما به هر حال کاری میدن بهت که ازت خوشت نیاد

برای همین این اراده رو تو خودت نگه دار که بعدش دوباره از ذهنت کار بکشی و نذاری همه چی تمو م شه تا خیالت راحت شه

اما به نکته خوبی که داره اینه که عموما بعد از 2 ماه اموزشی تو محل خدمت کار زیادی برای انجام دادن نداری
میتونی از وقت اونجا استفاده کنی و درس بخونی برای فوق لیسانس تا وقتتم هدر نره

در ضمن برای من که تو ارتشم خیلی بین لیسانس و فوق فرقی نبود
منتها این هست که کسایی که فوق دارند احتمال خیلی خیلی زید تو شهر خودشون خدمت میکنند
اما لیسانس به پایین و خود لیسانس احتمالش بیشتره و شایدم زیاده که بیوفتن شهرستان
من 70 درصد هم دوره ای هام افتادن شهرستان

حالا تصمیم با خودته
سوالی داشتی بپرس اخوی

The Stig
24-02-2012, 20:53
رشته ات چيه؟ شهريه ي دانشگاه ازاد ارشد چقدر ميشه مگه؟ دقيقا منم شرايطم مث تو هستش
رشتم مترجمی زبان انگلیسیه. البته برای ارشد دوست دارم آموزش بخونم.شهریه حدود دو تومن در میاد ولی از پسش بر میام

The Stig
24-02-2012, 22:00
دوستای گلم سلام.
می خواستم یک تشکر و یک عذر خواهی از همتون بکنم. تشکر به خاطر جواباتون. نمی دونید از هر جواب شما چقدر خوشحال میشم:11:.عذر خواهی برای اینکه دیر به تاپیک سر زدم و پست هاتون بی جواب موند:13:. به هر حال، همونطور که فکر میکردم اکثر دوستان اول درس رو پیشنهاد می کنند. ممکنه لطفا دلیل بیشتری ارائه کنید؟ به نظرتون اگه برم خدمت برگردم نمی تونم کار بهتری پیدا کنم و در کنارش درسمو ادامه بدم؟ اصلا رشتم-زبان انگلیسی- ارزش ادامه دادن داره؟؟ تجربه های شخصی یا دوست آشنا در این مورد می تونه کمک کنه.
مشتاقانه منتظر جواباتون هستم.:15:

دوستان منتظر جواب های بیشتر هستم

تنبلی نکن درست رو بخون!!!
معدلت 17 هست؟ خب همونجا بدون کنکور بمون!

البته اگه بخوای آزاد بخونی ، اگه بری سربازی تاثیری روی کیفیت درسیت نخواهد داشت چون ارشد دانشگاه ازاد سخت نیست
اما برای سراسری نمیشه روی قبولی بعد از سربازی زیاد حساب باز کنی ، مگر اینکه وقت زیادی بزاری

داداش گلم زدی وسط خال. راستش من به قول شما تنبلی میکنم. یعنی چون سرکار می رم و وقت آزاد زیادی ندارم حس و حال درس ندارم.سخته برام وقت بذارم برای درس

yas0102
25-02-2012, 01:01
ممنون دوستان که نظر میدین
من تصمیم خودمو گرفتم دارم کارای سربازیمو انجام میدم تا هر چه زودتر برم فایده ای نداره بخوام عقب بندازمش روشاخمه چاره ای نیست

hamid_diablo
25-02-2012, 11:48
ممنون دوستان که نظر میدین
من تصمیم خودمو گرفتم دارم کارای سربازیمو انجام میدم تا هر چه زودتر برم فایده ای نداره بخوام عقب بندازمش روشاخمه چاره ای نیست

آفرین.به خدا بهترین کا رو انجام میدی.میری و خیالت راحت میشه و و راحت ترم میتونی کار پیدا کنی.اگه خواستی درستم ادامه میدی

The Stig
25-02-2012, 13:15
آفرین.به خدا بهترین کا رو انجام میدی.میری و خیالت راحت میشه و و راحت ترم میتونی کار پیدا کنی.اگه خواستی درستم ادامه میدی

من که الان سرکارم چی؟ می ترسم برم خدمت کارم رو از دست بدم.

shahinfarasystem
25-02-2012, 14:48
من که الان سرکارم چی؟ می ترسم برم خدمت کارم رو از دست بدم.

این اتفاق ممکنه بیافته اما به نظرم از الان با صاحب کارت صحبت کن و بهش بگو که سربازی باید بری و وقتش نزدیکه

بذار ذهنیتش آماده باشه

اگر کارت خوب باشه احتمال اینکه قبول کنه پاره وقت تو سربازی ات بیای زیاده...

emadpumad
10-03-2012, 02:06
با سلام. من فارغ التحصیل مقطع کارشناسی هستم و 9/27 درسم تموم شده.در حال حاضر شاغل هستم و درآمد بالای 650 تومن دارم. به نظر شما اول برای سربازی اقدام کنم بهتره یا اول برم سربازی بعد برم دنبال ارشد؟ به نظر خودم هر دو مورد معایب و مزایایی داره:
اگر اول برم خدمت می تونم با خیال راحت برای ارشد دولتی بخونم و از یه دانشگاه معتبر فوق بگیرم.هزینه سنگین ارشد آزاد رو نمیدم.معایب این مورد اینه که چون دو سال سنم بالاتر میره و از درس فاصله میگیرم ممکنه ادامه تحصیل برام سخت باشه.
اگر اول برم ارشد خدمت برام راحت تر میشه و بلافاصله بعد از خدمت می تونم برگردم سرکارم یا حتی میتونم امریه یا سرباز معلم بشم. معایبش اینه که باید ارشد رو آزاد بخونم و هزینش خیلی بالاست(اگرچه خودم دارم در میارم). من شنیدم قراره از اواخر سال 92 خدمت 24 ماه بشه.ممکنه اینجوری هم6 ماه به ضررم بشه.لطفا با دلیل جواب بدید

درود بر شما
پیشنهاد من به شما اینه که اول هر جوری هست ارشدتو بگیری
به چند دلیل
اول اینکه وقتی با فوق لیسانس بر خدمت هم زمان کمتری خدمت میکنید
هم احترام و درجه بیشتری دارید
خدمتتون آسون تر هست
و از همه مهم تر اینکه ممکنه اگر رفتی خدمت اتفاقات نا خاسته ای برات پیش بیاد و مسیر زندگیت رو عوض کنه
موفق باشید

hamed29
08-06-2012, 14:57
سلام. راستش من به این که اول سربازی رو بریم زیاد خوشبین نیستم. به نظرم بهتره اول درس رو بخونید، خدمت هم جاش امنه.نترسید فرار نمیکنه که.مسئله اینه که اکه اول برید سربازی ممکنه شرایط جدیدی ایجاد بشه که درس خوندن رو مشکل کنه ،مثلا تشکیل خانواده و ... که لازمه ش داشتن کار و درآمده.علاوه بر این بعد از سربازی به دلایلی که دوستان کفتند هیچ معلوم نیست که تصمیمتون عوض نشه و قید ارشد رو نزنید.من نظرم اینه که اول درس رو تموم کنید.خوشبختانه کار و درآمد هم که دارید.بعد خدمت کارتون رو ادامه میدید،نخواستید خب یه کار بهتر.

اسطقس
08-06-2012, 15:32

سلام
حتما همه دیدید که مثلا از چنیدن ماه قبل از روی دادن یک کسوف یا خسوف حتی ثانیه رخ دادن اون هم مشخص میکنند. علت این مسله اینه که تمام مسببات روی دادن خسوف و یا کسوف "مشخص" و "قابل برآورد" هستن. یعنی زاویه ی پنهانی نداره. لذا هیچکس از پیش بینی این وقایع متعجب نمیشه. اما اون چیزهاییکه علت هاشون بطور کامل "مشخص" و "قابل برآورد" نیستن اونوقته که نسترا داموس لازمه تا پیش بینیش رو بکنه!
سوال شما هم از سنخ دومه. حتی در جوامع متمدن هم نمیشه اینطور مسائل را پیش بینی کرد که کدوم بهتره چه برسه به ایران که اصولا هیچ روند مشخص و برنامه ریزی شده ای نداره. حتی اتفاقاتی که تو یک روز هم میفته از روی هیچ اسلوب و قاعده نیست چه برسه بحث 2 سال تفاوت باشه. در واقع هیچ انسانی نمیتونه به شما بگه 100 درصد کدوم حالت درسته. اما من اگر خودم بودم با وجود همه مسائلی که ترغیبم میکرد به ادامه تحصیل اول به خدمت میرفتم تا از شرش خلاص شم. تا وقتی مهر خدمت نکردن روی پیشونیت هست هیچ برنامه ریزی خاصی نمیتونی بکنی هر چند که من بعنوان کسیکه 3 ساله لیسانس دارم و خدمت هم رفتم هم نتونستم هیچ برنامه ریزی ای بکنم ولی خب ظاهرا شما آدم موفق تری هستی و امیدوارم بتونی بعد از گرفتن اون کارت .... یه زندگی با برنامه و موفقی داشته باشی.
من اگر بودم اول میرفتم خدمت ولی به شما توصیه میکنم ان کاری که دوست دارید ( نه اون کاریکه فکر میکنید درسته ) را انجام بدید

The Stig
08-06-2012, 16:39
دوستان از همتون ممنون که جواب دادید.این سوال ماله خیلی وقت پیشه و من تصمیمم رو گرفتم و اول میرم خدمت.اول تیر 91 مرکز آموزش 01 ارتش.برای همه مون دعا کنید.

البته اگه تاپیک ادامه پیدا کنه میتونه برای دیگران مفید باشه

lady chemist
11-06-2012, 12:02
درس بخون
مگه هزینه ی آزاد چقدر میشه
خودتم که داری در میاری

The Stig
25-11-2012, 19:52
ماه ها از نوشتن اولین پست این تاپیک می گذره و من الان وارد ششمین ماه خدمتم شدم. از اونجاییکه مهمترین قسمت یک بحث نتیجه گیری اون هست می خوام نتیجه تصمیم خودم رو با شما دوستانی که زحمت کشیدید و به این تاپیک جواب دادید در میون بگذارم.
خوب من رفتم خدمت. دوران آموزشی به سرعت گذشت. ماه های بعد از اون هم حتی سریعتر در حال سپری شدن هستند. چیزی که مسلمه اینه که خدمت واقعا آدم رو تغییر میده. همین الان که تازه یک سوم از خدمت می گذره می تونم بگم که کم کم دارم قید ارشد رو میزنم. یعنی ببین چی بشه که من دوباره برم سراغ درس و دانشگاه. خدمت خیلی از نقاط ضعف آدم رو رو می کنه. خیلی واقعیت های جامعه رو نشون آدم میده و ...
البته و خوشبختانه من از تصمیمی که گرفتم راضیم. فکر می کنم کار درست رو کردم. الان تو بازار کار لیسانس و فوق لیسانس فرق آنچنانی ندارند ولی داشتن پایان خدمت با نداشتنش خیلی فرق داره. البته از هر دوی اینها مهمتر داشتن پارتیه که اگه همه چی داشته باشی و پارتی نداشته باشی کلاهت پس معرکه است.راستی تو این مدت دو تا از همکارای خانوم تو شرکتای خوب استخدام شدن، چون دخترند و نباید سربازی برن. خوش بحال دخترا که سربازی ندارند.
نمی دونم بازم باید به این تاپیک ادامه بدیم یا نه. به هر حال هر کی هر نظری داره بگه

MOHAMMAD2010
25-11-2012, 21:19
درود بر شما
پیشنهاد من به شما اینه که اول هر جوری هست ارشدتو بگیری
به چند دلیل
اول اینکه وقتی با فوق لیسانس بر خدمت هم زمان کمتری خدمت میکنید
هم احترام و درجه بیشتری دارید
خدمتتون آسون تر هست
و از همه مهم تر اینکه ممکنه اگر رفتی خدمت اتفاقات نا خاسته ای برات پیش بیاد و مسیر زندگیت رو عوض کنه
موفق باشید

من با این نظر کاملا موافقم !
حتی ممکنه تو این مدت ازدواج کنی ( خیلیا دیدم ازدواج کردن تو این مدت ارشد ) اون وقته که دیگه سربازی برات عالی میشه - سربازی تو شهر خود آدم و ...

SNOW PATROL
25-11-2012, 21:24
حتی ممکنه تو این مدت ازدواج کنی ( خیلیا دیدم ازدواج کردن تو این مدت ارشد ) اون وقته که دیگه سربازی برات عالی میشه - سربازی تو شهر خود آدم و ...

داداش شما خدمت رفتی؟

send from my open source device

MOHAMMAD2010
25-11-2012, 21:29
داداش شما خدمت رفتی؟

send from my open source device

نه - چطور ؟

SNOW PATROL
25-11-2012, 21:38
نه - چطور ؟

اگه رفته بودی نظرت چیزه دیگه ای بود
خدمت برای همه چه بیسواد چه فوق دکترا 21 ماه هست و هیچ تفاوتی نیست.
در خدمت حداقل در یگان خدمتی ما کمترین تفاوتی بین دیپلم و فوق لیسانس نیست تمام پست ها مشترک هست و فقط پایه خدمتی باعث تفاوت میشود نه درجه و نه مدرک تحصیلی.
در سایر ارگان ها هم کمترین تفاوتی بین لیسانس و فوق نیست
متاهلی تضمین کننده خدمت در محل سکونت نیست و فقط شامل استان محل خدمت میشه نه شهر. در یگان ما کسایی بودند که 500 کیلومتر تا محل سکونت فاصله داشتند
و کسی که ازدواج کرد و اومد خدمت چه جوری میخواد خرج خونواده رو در بیاره؟
این ها همه جهت اطلاع رسانی بود
موفق باشید

sent from my open source device

Sha7ab
25-11-2012, 21:47

تا زندگی زهر مارت بشه!

farzad02
25-11-2012, 21:48
ماه ها از نوشتن اولین پست این تاپیک می گذره و من الان وارد ششمین ماه خدمتم شدم. از اونجاییکه مهمترین قسمت یک بحث نتیجه گیری اون هست می خوام نتیجه تصمیم خودم رو با شما دوستانی که زحمت کشیدید و به این تاپیک جواب دادید در میون بگذارم.
خوب من رفتم خدمت. دوران آموزشی به سرعت گذشت. ماه های بعد از اون هم حتی سریعتر در حال سپری شدن هستند. چیزی که مسلمه اینه که خدمت واقعا آدم رو تغییر میده. همین الان که تازه یک سوم از خدمت می گذره می تونم بگم که کم کم دارم قید ارشد رو میزنم. یعنی ببین چی بشه که من دوباره برم سراغ درس و دانشگاه. خدمت خیلی از نقاط ضعف آدم رو رو می کنه. خیلی واقعیت های جامعه رو نشون آدم میده و ...
البته و خوشبختانه من از تصمیمی که گرفتم راضیم. فکر می کنم کار درست رو کردم. الان تو بازار کار لیسانس و فوق لیسانس فرق آنچنانی ندارند ولی داشتن پایان خدمت با نداشتنش خیلی فرق داره. البته از هر دوی اینها مهمتر داشتن پارتیه که اگه همه چی داشته باشی و پارتی نداشته باشی کلاهت پس معرکه است.راستی تو این مدت دو تا از همکارای خانوم تو شرکتای خوب استخدام شدن، چون دخترند و نباید سربازی برن. خوش بحال دخترا که سربازی ندارند.
نمی دونم بازم باید به این تاپیک ادامه بدیم یا نه. به هر حال هر کی هر نظری داره بگه
الان برای اولین بار این تاپیک رو خوندم
اگر همان روز اول که تاپیک رو زده بودی من پست میزدم، همین نتایج خودتو می نوشتم........ خداروشکر که خودت بهش رسیدی

حرص زدن تو درس جز افتادن در چاله فایده ای نداره. البته برای پسرا
دخترا اغلب نه مجبور هستن که شغل پر درآمدی داشته باشن، نه کسی چنین انتظاری ازشون داره. اتفاقا درس خوندن وقتشون رو پر میکنه و بیشتر تو چشم پسرا هستن.........

ولی توصیه منم به دوستانی که لیسانس گرفتن اینه که بیشتر وقتتون رو تلف نکنید. برید سربازی
تکلیف شغل و زندگیتون دیگه روشنه بعد از سربازی

حال کردید
وقت داشتید
برید ارشد بگیرید. راه بازه
یکمی کنکور سخته ولی من دیدم 40-50 ساله ها هم کنکور قبول شدن و در دانشگاه مشغول شدن. اغلب هم پنج شنبه جمعه که کار نمیکنن میرن دانشگاه

اما سربازی هر سال بدتر خواهد شد
انفجار جمعیتی دهه 60 داره پایان می یابه و هر سال تعداد سربازا کمتر میشه. اگر وضع ایران و دنیا اینطوری جلو بره قطعا روزی میرسه که سربازی میشه 30 ماه و حتی بیشتر...
یک نشانه هم بهتون بدم
من روز 10 آبان مشخصاتم رو در پلیس +10 ثبت کردم و صبح 16 آبان برگ سبزم در خونه رسید. جمعه و شنبه که تعطیل رسمی بود رو حذف کنیم، ظرف 4 روز کاری برگ سبز برام فرستادن
برای اضافه شدن سربازی خودتون رو آماده کنید که نیرو هر سال کمتر میشه

SNOW PATROL
25-11-2012, 21:50
تا زندگی زهر مارت بشه!

بله متاسفاته تنها مورد خودکشی که باعث مرگ شد در یگان ما به همین علت بود

Sha7ab
25-11-2012, 21:58
منم همین وضعیت رو داشتم. ارشد آزاد هم میتونستم بخونم و بابام بهم التماس میکرد که بخونم و حاضر بود شهریه‌مو بده ولی تصمیم بهتر این بود سربازی رو برم. دقیقا یه روز بعد از اینکه مدرکمو از دانشگاه گرفتم برای سربازی اقدام کردم و 1 دی اعزامم. درس خوندن تو این وضعیت فایده ای نداره.
روز به روز ارزش مدرک داره میاد پایین و مطمئنم 2 سال دیگه فوق هم بی ارزش میشه
روز به روز درس خوندن آسون میشه و خدمت سربازی سخت! پس بهتره اول خدمت رو بریم
تجربه ثابت کرده هرچی سنت کمتر باشه خدمت سریعتر میگذره، پس اگه صبر کنم بعد ارشد برم خدمت و موقعی که 26 سالم شده، مطمئنم به پوچی مطلق میرسم و چه بسا تو خدمت کار دست خودم بدم! من هر چی فکرشو کردم بهتر بود اول برای خدمت اقدام کنم.

MOHAMMAD2010
25-11-2012, 23:05
خیلی جالبه تا صفحه پیش همه نظرات بر عکس و موافق نظر من بود چی شده از این صفحه عوض شد !
تازه به من هم گیر دادین !
من فقط نظرمو گفتم چرا یکیتون به نظر های صفحه پیش گیر نداد اومدین سر من خالی کردین !؟
عجب آدم های هستین !
جوریم حرف میزنین انگار هر کی لیسانسشو گرفت کار براش ریخته !
در مورد اون مطلبم دیدم خودم کسایی که ازدواج کردن و خدمتشون چقدر ساده تر بوده !
دیگه نمیخواد بزنین !
لعنت به من که تو این سایت پست میدم !

Sha7ab
25-11-2012, 23:13
خیلی جالبه تا صفحه پیش همه نظرات بر عکس و موافق نظر من بود چی شده از این صفحه عوض شد !
من فقط نظرمو گفتم چرا یکیتون به نظر های صفحه پیش گیر نداد اومدین سر من خالی کردین !؟
عجب آدم های هستین !
دیگه نمیخواد بزنین !

برادر من شما چرا ناراحت میشی!؟ خب نظر مخالف شما میخوای وجود نداشته باشه؟! عجبا!

SNOW PATROL
25-11-2012, 23:14
عجب آدم های هستین !
دیگه نمیخواد بزنین !

علت این که من پست سایر دوستان رو نقل قول نکردم این بود که قانون اونموقع عوض نشده بود
اون زمان با فوق 16 ماه خدمت میکردی الان 21 ماه!!
بازهم شرمنده من فکر نمیکردم ناراحت بشید ببخشید
هدف من اطلاع رسانی بود من که خودم 5 ماه پیش خدمت تموم شد خلاص

Pami
25-11-2012, 23:57
متاسفانه وقت نداشتم بقیه پست ها رو بخونم ، ندید نظرم رو میگم
تا میتونی قبل خدمت درس ات رو ادامه بده
بعضی جاها مثل ناجا فرق زیادی بین تحصیل کرده و بیسواد قائل نمیشن ، ولی خب شاید شما ناجا نیفتادی ! آدم باید هر دو حالت رو در نظر بگیره
خود من شدیدا قبل خدمت قصد ادامه تحصیل داشتم ولی خب جو خدمت و چند ماهی که اون تو هستی آدم رو تا حدودی عوض میکنه
شما تا جایی که زورت میرسه و خرج تحصیل ات رو میتونی بدی درس بخون ، بعد خدمت زیاد حس درس نیست فقط دوست داری بزنی تو کار پول در بیاری !
حالا شاید من اینطوری ام بقیه اینطوری نباشن

aftab_azad20
26-11-2012, 00:26
متاسفانه وقت نداشتم بقیه پست ها رو بخونم ، ندید نظرم رو میگم
تا میتونی قبل خدمت درس ات رو ادامه بده
بعضی جاها مثل ناجا فرق زیادی بین تحصیل کرده و بیسواد قائل نمیشن ، ولی خب شاید شما ناجا نیفتادی ! آدم باید هر دو حالت رو در نظر بگیره
خود من شدیدا قبل خدمت قصد ادامه تحصیل داشتم ولی خب جو خدمت و چند ماهی که اون تو هستی آدم رو تا حدودی عوض میکنه
شما تا جایی که زورت میرسه و خرج تحصیل ات رو میتونی بدی درس بخون ، بعد خدمت زیاد حس درس نیست فقط دوست داری بزنی تو کار پول در بیاری !
حالا شاید من اینطوری ام بقیه اینطوری نباشن
منم موافقم

shahinfarasystem
26-11-2012, 21:28
داداشم تبریک میگم که تونستی بهترین تصمیم رو بگیری
خدمتم زود تموم میشه
من خودم بااجازت آخر ابان تموم کردم....

ولی یه توصیه برادرانه مهم ترین چیز تو خدمت اینه که زمینه کاری که میخوای توش فعالیت کنی رو مشخص کنی
و شروع کنی به مطالعه و رفتن به دوره های مختلف یه کم هزینه بره اما میشه سرمایه تمام عمرت
اگه یه کار نیمه وقت حتی با ماهی 100 تومن هم تونستی پیدا کنی خیلی عالی میشه...یه کم بگذره قدر 1000 تومنم تو سربازی خواهی دونست
تمام تلاشتو بکن برات ارزوی موفقت دارم

Petros
26-11-2012, 22:01
سربازی فرار نمیکنه، اما درس و کشش مغزی و حوصله فرار میکنن

farzad02
26-11-2012, 23:05
سربازی فرار نمیکنه، اما درس و کشش مغزی و حوصله فرار میکنن
تو ایران متاسفانه هر روز مدت خدمت بیشتر میشه. این یک بحث 2x2 است که می شود 4 تا........ به دلیل گذر از انفجار جمعیت دهه 60
برای این چه راهکاری دارید؟

ضمنا اینهمه آدم سن بالا در دانشگاهها هستن. تو رشته های مهندسی کمترن ولی هستن..... پس بخواید میشه..

البته همه اینها به این بستگی داره که درس رو برای چی بخونی. صرف گرفتن مدرک باشه، بله هر چه بیشتر بهتر

اما من شخصا مدرک برام مهم بود اما
رشد عقلی و درکی هم برام مهم بود
ایده گرفتن و آشنا شدن با اصول مبنایی یک علم و شغل هم مهم بود

الان وقتی در مباحث رشته خودم جایی بحثی مطرح میشه، حرف دارم برای زدن و ایده دارم برای عملی شدن و البته روش عملی شدن رو هم تا حدودی بلدم

159amin159
11-02-2014, 20:19
سلام من ۳۰/۶/۹۳ از مهندسی مکانیک دانشگاه رازی (دواتی) فارغ التحصیل میشم . به خاطر معدلم بدون کنکور میتونم همینجا ارشد بخونم.
به نظرتون سربازی کار درست تریه یا ادامه تحصیل ؟
خواهش می کنم دلیلتون رو بگید. ممنون

afshin b
11-02-2014, 20:32
سلام من ۳۰/۶/۹۳ از مهندسی مکانیک دانشگاه رازی (دواتی) فارغ التحصیل میشم . به خاطر معدلم بدون کنکور میتونم همینجا ارشد بخونم.

همش بستگی به هدف شما داره. میخواین ادامه تحصیل بدین و دکتری هم بگیرین و استاد دانشگاه بشین یا برین خارج؟ یا میخواین برین زودتر تو کار و پول دراوردن؟ بنظر من اگر میخواین تو این مملکت بمونین، دومی بهتره. ولی ادامه تحصیل اونم تو رشته مکانیک با خارج رفتن اگر همراه بشه ارزش داره.
اما از طرفی ارشد بدون کنکور هم موقعیت خوبیه. بعد خدمتم میتونی ازش استفاده کنی؟

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

mohsen_gh1991
11-02-2014, 20:46
به نظرم من ادامه بدی بهتره. مث خود من. سربازی از 24 ماه بیشتر نمیشه که تا همین الانشم شده.ولی با ارشد هم میتونی با معدل بالا امریه بگیری و یا بتونی پروژه برداری.

159amin159
11-02-2014, 20:55
همش بستگی به هدف شما داره. میخواین ادامه تحصیل بدین و دکتری هم بگیرین و استاد دانشگاه بشین یا برین خارج؟ یا میخواین برین زودتر تو کار و پول دراوردن؟ بنظر من اگر میخواین تو این مملکت بمونین، دومی بهتره. ولی ادامه تحصیل اونم تو رشته مکانیک با خارج رفتن اگر همراه بشه ارزش داره.
اما از طرفی ارشد بدون کنکور هم موقعیت خوبیه. بعد خدمتم میتونی ازش استفاده کنی؟

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

از توجهتون ممنونم . من دنبال خارج رفتن نیستم . به ادامه تحصیلم علاقه دارم . الان 22 سالمه و دچار تردید شدم که اگر سربازی رو عقب بندارم برای کار و کسب درامد دیر نمیشه . :n13:

159amin159
11-02-2014, 21:02
به نظرم من ادامه بدی بهتره. مث خود من. سربازی از 24 ماه بیشتر نمیشه که تا همین الانشم شده.ولی با ارشد هم میتونی با معدل بالا امریه بگیری و یا بتونی پروژه برداری.
واقعا . این که خیلی خویه ممنونم خبر خوبی بود . شما خودتون این کارو کردید؟

farzad02
12-02-2014, 18:59
از توجهتون ممنونم . من دنبال خارج رفتن نیستم . به ادامه تحصیلم علاقه دارم . الان 22 سالمه و دچار تردید شدم که اگر سربازی رو عقب بندارم برای کار و کسب درامد دیر نمیشه . :n13:
خیلی ها کارشناسی مشغول به کار میشن. شما اگر رفتی ارشد بخونی، حتما سعی کن یک کار جنبی که به اصل درس لطمه نزنه ولی سابقه محسوب بشه، شروع کنی

به طور کلی در مورد شما بهتره که فعلا ارشد رو ادامه بدی، مگر اینکه از دید مالی تامین نباشی. حالا ارشد هم بعد از سربازی و اشتغال دائم ممکنه ولی سختتره

mohsen_gh1991
02-03-2014, 19:53
واقعا . این که خیلی خویه ممنونم خبر خوبی بود . شما خودتون این کارو کردید؟

نه ولی خب من به همین دلایل رفتم ارشد شرکت کردم

Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2

rezakiaa
10-03-2014, 20:05

آقا ادامه بده درستو, من کارشناسیمو رشته مکانیک شریف گرفتم همه رفیقای ما که گفتن بریم سربازی بعدش میخونیم الان با همون لیسانس دارن کار میکنن ولی من رفتم روسیه ارشدمو گرفتم الانم دو تا پاسپورت دارم اگر نمیخواستم ایران زندگی کنم برنمیگشتم اصلا ولی حالا باید بیام برم سربازی تازه یه بچه هم دارم سخته ولی یرای من که کار دارم ارزششو داشت ولی شما که متاهل نیستی از زندگیت استفاده کن درستو بخون.

159amin159
16-03-2014, 01:13
آقا ادامه بده درستو, من کارشناسیمو رشته مکانیک شریف گرفتم همه رفیقای ما که گفتن بریم سربازی بعدش میخونیم الان با همون لیسانس دارن کار میکنن ولی من رفتم روسیه ارشدمو گرفتم الانم دو تا پاسپورت دارم اگر نمیخواستم ایران زندگی کنم برنمیگشتم اصلا ولی حالا باید بیام برم سربازی تازه یه بچه هم دارم سخته ولی یرای من که کار دارم ارزششو داشت ولی شما که متاهل نیستی از زندگیت استفاده کن درستو بخون.
ممنونم از راهنماییتون

indust
23-03-2014, 14:14
سلام دوست عزیز تو مملکتی که هر روز یه قانون تصویب میشه چون خودم هم سرباز هستم شرایط شما رو داشتم اول خدمت سربازی رو برید با مدرک لیسانس راحته سعی کن اعزامی برجی بشی که ارتش بیفتی راحت باشی

The Stig
04-04-2014, 14:59
سلام دوستان. این تاپیک رو من خودم دو سال پیش شروع کردم -می تونید اولین پست رو بخونید - بعد از سبک و سنگین کردن زیاد و خوندن نظرات دوستان و مشورت با دیگران تصمیم گرفتم اول برم خدمت. 21 ماه گذشت و الان خدمتم تموم شده. یکدفعه یاد این تاپیک افتادم گفتم بیام نتیجه رو اعلام کنم. الان که خدمتم تموم شده خیلی خوشحال هستم که رفتم خدمت بالاخره کلکش کنده شد کاری بود که یکبار برای همیشه باید انجام می شد. الان دست و بالم خیلی بازتره. البته این رو هم بگم دیگه قصد ندارم ارشد بخونم(البته فعلا) چون نیازی بهش نمی بینم. خدمت دید آدم رو عوض می کنه در مورد درس و کار و بقیه چیزا...
البته نمی خوام بگم همه باید همین کار رو بکنن من با توجه به شرایط خودم -که تو اولین پست همین تاپیک نوشتم- تصمیم گرفتم اول سربازی رو تموم کنم بعد اگه خواستم ارشد بخونم. الان هم خیلی از تصمیمم راضیم. مشورت کنید، زیاد هم مشورت کنید ولی تصمیم آخر رو خود خودتون بگیرید
موفق باشید

icao
05-04-2014, 21:56
سلام دوستان. این تاپیک رو من خودم دو سال پیش شروع کردم -می تونید اولین پست رو بخونید - بعد از سبک و سنگین کردن زیاد و خوندن نظرات دوستان و مشورت با دیگران تصمیم گرفتم اول برم خدمت. 21 ماه گذشت و الان خدمتم تموم شده. یکدفعه یاد این تاپیک افتادم گفتم بیام نتیجه رو اعلام کنم. الان که خدمتم تموم شده خیلی خوشحال هستم که رفتم خدمت بالاخره کلکش کنده شد کاری بود که یکبار برای همیشه باید انجام می شد. الان دست و بالم خیلی بازتره. البته این رو هم بگم دیگه قصد ندارم ارشد بخونم(البته فعلا) چون نیازی بهش نمی بینم. خدمت دید آدم رو عوض می کنه در مورد درس و کار و بقیه چیزا...
البته نمی خوام بگم همه باید همین کار رو بکنن من با توجه به شرایط خودم -که تو اولین پست همین تاپیک نوشتم- تصمیم گرفتم اول سربازی رو تموم کنم بعد اگه خواستم ارشد بخونم. الان هم خیلی از تصمیمم راضیم. مشورت کنید، زیاد هم مشورت کنید ولی تصمیم آخر رو خود خودتون بگیرید
موفق باشید
دوست عزیز ، خیلی بهت تبریک میگم که خدمتت تموم شد ،
منم 9 ماه میشه که خدمتم تموم شده ، 18 ماهه خدمت رفتم و خیلی زود گذشت ، اتفاقا الان داشتم پست اولو میخوندم پیش خودم گفتم این بنده خدا آخر چیکار کرد که اومدم دیدم راضی بودی ،
منم خیلی راضیم که تصمیم گرفتم اول خدمتمو بگذرونم و بعد به فکر ادامه تحصیل باشم / خیلی از دوستان میگن برید سربازی دیگه به فکر ادامه تحصیل نمیوفتید ، شاید درست بگن ، ولی حقیقت اینه که وقتی آدم میره خدمت همونجوری که گفتید دیدش باز تر میشه . و همچنین وقتی سال های جوونی رو صرف تحصیل میکنی و تا ارشد ادامه بدی ، به خودت میایی میبینی 27 28 یا 29 سالت شده و فارق التحصیل شدی ، از یه طرف موقعیت های شغلیی پیش میاد ولی از یه طرف باید همه اونارو ول کنی و بری سربازی ( به قول معروف سربازی خونه خاله نیست که مثل دانشگاه بشه هم درس خوند هم کار کرد) اونوقت از سربازی که بیایی بیرون 30 سالو رد کردی و تازه میخوایی وارد بازار کار بشی
البته باز هم حرف شما رو تایید میکنم ، در این مورد نمیشه نظر 100% برای همه داد شرایط هرکسی فرق میکنه ولی برای من هم این که اول رفتم خدمت بهتر بود و الان راضیم

The Stig
07-04-2014, 21:36
دوست عزیز ، خیلی بهت تبریک میگم که خدمتت تموم شد ،
منم 9 ماه میشه که خدمتم تموم شده ، 18 ماهه خدمت رفتم و خیلی زود گذشت ، اتفاقا الان داشتم پست اولو میخوندم پیش خودم گفتم این بنده خدا آخر چیکار کرد که اومدم دیدم راضی بودی ،
منم خیلی راضیم که تصمیم گرفتم اول خدمتمو بگذرونم و بعد به فکر ادامه تحصیل باشم / خیلی از دوستان میگن برید سربازی دیگه به فکر ادامه تحصیل نمیوفتید ، شاید درست بگن ، ولی حقیقت اینه که وقتی آدم میره خدمت همونجوری که گفتید دیدش باز تر میشه . و همچنین وقتی سال های جوونی رو صرف تحصیل میکنی و تا ارشد ادامه بدی ، به خودت میایی میبینی 27 28 یا 29 سالت شده و فارق التحصیل شدی ، از یه طرف موقعیت های شغلیی پیش میاد ولی از یه طرف باید همه اونارو ول کنی و بری سربازی ( به قول معروف سربازی خونه خاله نیست که مثل دانشگاه بشه هم درس خوند هم کار کرد) اونوقت از سربازی که بیایی بیرون 30 سالو رد کردی و تازه میخوایی وارد بازار کار بشی
البته باز هم حرف شما رو تایید میکنم ، در این مورد نمیشه نظر 100% برای همه داد شرایط هرکسی فرق میکنه ولی برای من هم این که اول رفتم خدمت بهتر بود و الان راضیم

آره داداش اوضاع اینجوریه.کسایی مثل من نمیتونن خیلی ایده آل فکر کنن و دنبال همه آرزوهاشون برن. من از همین الان غصه گرفتم برای کار:n30:.حالا کو کار.راستی شما کار پیدا کردی؟؟