ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گزارشگیری و پرینت

MaxLag
30-01-2012, 00:54
با سلام .

من برای یک پروژه احتیاج به گزارشگیری با قابلیت جستجو بر اساس فیلد ها دارم. می خواستم بدونم این کار با query های ساده و بدون استفاده از library خاصی قابل انجام بدم یا کتابخانه خاصی برای این کار در نظر بگیرم اگه ممکنه بهترینشو معرفی کنید.
در ضمن میخوام حتما نمودار هم بتونه بکشه. چند تا سایت راه حل xml+flash رو پیشنهاد کرده بودن ولی نمیدونم چطوری ورودی xml رو باید برای اون تنظیم کنم. اگه راه ساده تری هست ممنون میشم.

2- برای پرینت صفحه با قالب مشخص و به بهترین صورت, ایا باید از خود php استفاده کنم (دستوری در php است) یا از جاوااسکرپت و یا باید صفحه با قالب مشخصی تعریف کرد حتی جایی خوندم اگه به pdf تبدیل کنی کارت خیلی راحت تر میشه. لطف کنید بهترین روشو معرفی کنید.

persian_test
30-01-2012, 01:10
من توصیه میکنم بری سراغ کتابخونه pear حتی فراتر از کشیدن نمودار و کوئری گرفتن کار انجام میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه طراحی یه صفحه پرینتی هم می تونی با css المان های صفحه رو مناسب چاپ ایجاد کنید.

MaxLag
30-01-2012, 01:31
من توصیه میکنم بری سراغ کتابخونه pear حتی فراتر از کشیدن نمودار و کوئری گرفتن کار انجام میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واسه طراحی یه صفحه پرینتی هم می تونی با css المان های صفحه رو مناسب چاپ ایجاد کنید.

از جوابتون متشکرم ولی من کتابخونه خاصی میخوام که دقیقا این کارو انجام بده و پروژه اون مختص به report و chart باشه .

اگه میشه در مورد طراحی صفحه پرینت هم توضیح بیشتری بدید که فایل css چه خصوصیاتی داشته باشه که به اصطلاح Cross-Printer باشه.
چون برام مهمه که در هر رزولوشن و مرورگر و خلاصه هر شرایط متغیری نتیجه کاملا یکسان روی کاغذ بدست بیاد.