مشاهده نسخه کامل
: ویروسی شدن و باز نشده پوشه ها
سلام
مشکل من اینه که یه سیستمی هست که آنتی سکوریتی نود روش نصب بوده حالا وقتی ویروس یابی کردن یه سری پوشه ها دیگه باز نمیشه و محتویاتشم مهمه،نه سیستم ریستو روش بالا میاد نه safe mod e،ورزن نود رو من دقیقا نمیدونم چی بوده
حالا میخواستم از شما راهنمایی بگیرم که چیکار کنم
ممنون میشم زودتر جواب بدین چون ضروریه
متشکرم.
ببین احتمالا سورس اصلی پوشه تون مخفی شده اول برید با یه انتی ویروس خوب و اپدیت شده اسکن کنید سیستم رو بعدا برید از حالت مخفی درش بیارید همین این روزا انیجو مشکلات زیاد شده پوشه همون پوشه هست ولی هی دابل کلیک میکنی هیچی احتمال زیاد هایدن شده موفق باشی
سلام
مشکل من اینه که یه سیستمی هست که آنتی سکوریتی نود روش نصب بوده حالا وقتی ویروس یابی کردن یه سری پوشه ها دیگه باز نمیشه و محتویاتشم مهمه،نه سیستم ریستو روش بالا میاد نه safe mod e،ورزن نود رو من دقیقا نمیدونم چی بوده
متشکرم.
سلام بر شما
با یه سیستم عامل دیگه امتحان کنید مثلا: "Mini Xp" در مجموعه بوت های هایرنز، ببینید پوشه ها باز میشه
دوم اینکه، سیستم خودتون رو با یه ضد ویروس، مثلا: کسپر، اویرا، در "حالت بوت" اسکن کنید
حتما قبل از اسکن "بروز رسانی" کنید ضد ویروس رو
سلام
متشکرم.
سلام دوست عزیز،
موقع باز شدن پوشه ها چه نوع اروری دریافت میکنین ؟
نوع ارور و یا درصورت امکان عکس هنگام بازنشدن رو بزارین اینجا.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.