مشاهده نسخه کامل
: 7 سالگی انجمن موسیقی
سلام به همه ی دوستان عزیز، امروز دهم بهمن هست، سالگرد تاسیس انجمن موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این تاپیک هم به این مناسبت ایجاد شد تا 7 سالگی انجمن موسیقی رو جشن بگیریم...
در طول این هفت سال، مدیران، همکاران و کاربران فعال زیادی برای ارتقای انجمن موسیقی تلاش کردن که جا داره از همگی اون عزیزان یاد کنیم...
از سال 83 تا الان انجمن موسیقی دچار تغییرات زیادی شده، از تغییرات معمول ساختاری گرفته تا حذف کامل و بازگشت مجدد با شریط و قوانین جدید
برآیند همه ی فعالیت ها و تغییرات چند ساله انجمن موسیقی امروز رو بوجود آورده، امیدوارم بتونیم بزودی در فضایی بهتر و آزادتر در انجمن محبوبمون
فعالیت کنیم و روز به روز شاهد پیشرفت و ارتقای P30World عزیز، و همین طور انجمن موسیقی مون باشیم.
به همین مناسبت، هدیهای ناقابل از طرف بچههای انجمن موسیقی آماده شده که در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک تقدیمتون میشه. به این امید که مورد توجه شما همراهان عزیز قرار بگیره. :11:
با تشکر، تیم مدیریت انجمن موسیقی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی ! میتونید عکس ضمیمه شده رو دانلود کنید و هر مطلبی
که دوست دارید به عنوان یادگاری توی اون بنویسید. یادگاری شما
در پستون اتچ میشه و میمونه برای همیشه ی همیشه ی همیشه !
با تشکر مهران...
خب به سلامتی انجمنمون هم هفت ساله شد و دیگه وقتشه که بره مدرسه : دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متأسفانه سن من به دو سال اول عمر این انجمن قد نمیده، اما خوشحالم که در پنج سال بعدیش تونستم عضو کوچیکی از این جامعهی بزرگ و دوست داشتنی باشم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم بتونیم ادعا کنیم که انجمن موسیقی در حال حاضر یکی از بهترین انجمنهای پیسیورلد به حساب میاد ...
کاربران زیادی بودن که باعث شدن انجمن به اینجا برسه ...
از همون سال اول تأسیس، تا بسته شدن انجمن، ادامهی کار در گروه و حالا، 7 ماه پس از بازگشایی مجدد ...
تک تک این عزیزان،
از مدیر، همکار، و کاربر فعال گرفته تا همهی کاربران و همراهان این انجمن
به یک اندازه در جشن تولد هفت سالگی انجمن موسیقی سهم دارن ...
پس به همشون، و همتون، این روز رو تبریک میگم و امیدوارم سال آینده همین موقع، سالروز تولد انجمنی آزاد، بدون سانسور و طبعاً پربارتر از همیشه رو جشن بگیریم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیگه بیایید وسط :دی
پ.ن: دوستان، یادگاری فراموش نشه ! خودم هم بعداً پستم رو ادیت میکنم و میذارم ...
F l o w e r
29-01-2012, 21:18
ســــلام
هفــت ســاله شدن انــجـمــن موسـیـقی رو بــه تـمـــامی دوستــدارانــش تــبــریــک میــگـم ..
بــا بـــهــتــریـن بـــهــتــریــن آرزوهــــآ بــرای تــک تــک دوســتـــان ..
mohamad skystar
30-01-2012, 00:53
صبح, ظهر, شب P30WORLD
سپاس از بچه های انجمن موسیقی
Mohammad King
30-01-2012, 01:24
مبارک باشه تولدش
میشه گفت تمام خواسته های منو از همون اولش(7سال پیش)تونسته بر آورده کنه.
همینجا از همه کسانی که براش زحمت کشدن تشکر میکنم.
بله بله یادگاری هم ثبت میکنم : دی
ممنون
Hamid Hamid
30-01-2012, 01:25
سلام خدمت همه ي دوستان گرامي
من هم به نوبه ي خودم اين تولد رو ... تولد دوست داشتني ترين زير مجموعه ي انجمن رو تبريك ميگم به همه مخصوصا دوست داران موسيقي ...
اين تولد خيلي فرخنده و مبارك هستش ... چون انجمن بعد از كلي پنهان بودن دوباره برگشته به جمع دوست دارانش ...
و نكته ي ديگه اينكه بازم باعث خوشحالي هست چون خيلي تو اين چند وقتي كه قريب به 1 سال شد خيلي از دوستان صبر زيادي داشتند براي برگشتن انجمن و همچنين خيلي تلاش كردن براي برگشتنش ... و خيلي ها هم تلاش كردن تا روح زندگي يا همون روح موسيقي تو انجمن بزرگ p30world زنده بمونه ... و خدا رو شكر موفق هم بودن تو اين كار ...
و الان هم كه انجمن برگشته خوشحاليم كه جمع صميمي اي دور هم هستن و دارن تلاش ميكنن براي اينكه روز به روز بهتر بشه و به اميد خدا برسه به اوج ...
باز هم تبريك ميگم و در آخر ميگم كه :
زندگي بدون موسيقي پوچ و بي محتوي است ...
تولدت مبارک انجمن موسیقی و تبریک به همه ی دوستداران این انجمن و به امید 8 سالگیش
تبریک میگم :دی
یادش به خیر ... اون زمان بهتر بود !
DJ POLESTAR
30-01-2012, 01:34
تبریکات ما را نیز پذیرا باشید...
امیدوارم این سال بهتر و فعالتر از سالهای قبلش باشه...
سلام به همه دوستان
تولد 7 سالگی دوست داشتنی ترین تاپیک p30world - تـاپـیـکــ مـوسـیـقـیـــ رو تبریک میگم :11:
تنها جایی که بنظر من بچه ها تونستن احساسات قشنگشون رو بروز بدن و بقیه رو هم در این احساسات شریک کنن، همین تاپیک بود
امیدوارم بتونم تا زمانی که جان در بدن دارم با این تاپیک در کنار دوستان حاضر باشم
Shahin King
30-01-2012, 01:42
سلام
از شوق و علاقه ی مدیریت محترم انجمن موسیقی و دوستان عزیزی که در برگزاری این جشن نقش داشتند شادمان شدم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smmn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Kurоsh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ، خسته نباشید، و همه ی دوستانِ مهربانی که از ابتدا با انجمن موسیقی بودن و دوستش داشتن و براش زحمت کشیدن خسته نباشید و همه ی گرامیانی که در تهیه آلبومِ هدیه همکاری کردن ، خسته نباشید .
شاد و پیروز و سربلند باشید
قربان شما
شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده هم این میلاد خجسته و میمون رو به تمامی دوستان عزیز تبریک می گویم.
این روز بزرگ مرا به یاد این شعر معروف انداخته است :
مبارک مبارک
تولدت مبارک
بیا شمعا رو فوت کن تا صد سال زنده باشی
Alireza_SA
30-01-2012, 01:49
یادمه وقتی یه مدت نبود جای خالیش چقد کشنده بود
مبارکه :40:
سلام
منو وسط نیارین روم نمیشه ها :دی ولم کن آقای محترم میگم بلد نیستم د بیا.. :دی
من هم لازم لازم دونستم بیام یک اینکه جشن هفت سالگی این بچه رو تبریک بگم ، افتخار میکنم که یکی از بهترین انجمن ها انجمن موسیقی هست فقط و فقط و فقط به لطف داشتن مدیریت خوبی و کارامدی و دیگه نمیدونم با چه کلمه ای توصیفش کنم مث آقا مهران و نظارت عالی و همگانه ی آقا کورش عزیز این سخت ، میسر شده است.
شاد باشین:10:
powerslave
30-01-2012, 03:46
به به! تولده! البته من مثل همیشه نصف شب رسیدم :27: ولی چیکار کنیم دیگه!
امیدوارم دوستات هی زیاد شن. دوستِ خوب باعث رشد میشه! دشمنات هم سر عقل بیان :31:
تا اون موقع، ما هم کمک میکنیم تا از تاریکی نترسی، لولو هم دروغه، فکرای خوب بکن، حرفای خوب بزن، ایده های خوب بده!
اگه این کار رو ادامه بدی، بعد که بزرگ شدی میبینی که بابایی راست میگفت، دنیا هم قشنگ میشه، بهار هم میمونه، زمستون میره. :40:
Farshid72
30-01-2012, 07:51
تولدتون مبارک...اتفاقا دیروز کلی اهنگ دانلود کردم از همین انجمن...ایشالله همیشه موفق باشید و پرچمتون بالا باشه
ســلام...
حالا غیر از گفتن تبریکات فراوان
یه خسته نباشید محکم:31: به همه مدیران دیروز.maxeemo Babak بهترین مدیر امروز...:40:.مــــــــهــــــ ـران:40:
تک ترین ناظر انجمن 7ساله....Kurоsh
همه کاربرای فعال و همکاران عزیز
.................................................. ......................Gita
.................................................. ...thecrow.....................mestry
.....................................M3HRD@D...... ...Hamid Hamid..........powerslave
........................Prima1001...........runner ...........attractive_girl...........sepid12ir
و البته بعلاوه همه کسانی که عنوانی ندارن و با علاقه برای انجمن زحمت کشیدن....و میکشن...و خواهند کشید.
M . Sayid
30-01-2012, 10:32
به به مبارکه :31:
امیدوارم دیگه نفرستنش انفرادی :27:
Lady parisa
30-01-2012, 10:35
منم به همه دوستان تبریک میگم.
نبودش واقعا توی انجمن احساس میشد!
خوشحالیم که از اسارت دراومد! :38:
:11:
Mehran-King
30-01-2012, 10:38
Happy Birthday :D
تولدش مبارک داش مهران مال خودت کی هست ؟ :دی
مبارکا باشه ^^:11:
yas_6969
30-01-2012, 10:41
تبریک تبریک تبریک :11:
خیلی خیلی خوشحال شدم دیدم مبارک باشه
اون مدت که نبود من جدا اصلا نمیومدم p30world ولی الان فقط به خاطر انجمن موسیقی میام
تشکر از همه ی دوستان و مدیران که این انجمن و دوباره آوردن و تشکر ویژه از کوروش و مهران عزیز به خاطر طرح ها و ایده های جالبی که همیشه میدن و انجمن همیشه نظم خیلی خوبی داره
یادگاری هم اضافه میکنم به همین پست :8:
تولـــــــــــدش مبارك باشه....:7:
:26::headphone:headphone:headphone :26:
تولدش مبارک :8: ...کیک رو کجا بخوریم :31:
ممنون از همه دوستان و همکاران انجمن موسیقی
m.prodigy
30-01-2012, 11:22
سلام به همگی
ما هم خیلی وقت نیست که عضو P30 شدیم.
اما این مدتی که اینجا بودیم کلی حال کردیم.مخصوصا با انجمن موسیقی.چرا که اینجا به نظرم تنها جایی از این سایت هست که مدیر و همکار و کاربرا با محبت خاصی میان و به کاری که میکنن عشق می ورزن و لذت میبرن.
جا داره از زحمات پیوسته اقا مهران و کوروش عزیز (که هر وقت اومدیم دیدیم اونا هم توی سایت هستند) تشکر ویژه ای کنم.
انشااله که این انجمن پایدار باشه
sara_girl
30-01-2012, 12:19
هپـــــــــــی باشـــــــــــه تولــــــــدش....:8:
تولدتــــــ آغاز زیبایــــــ ها بود...
سلام و درود بر تمامی دوستان و زحمتکشان و مدیران و ناظرین سابق و حال انجمن....
7 سال گذشت هفت سالی که برای همه از هر کجای این سال ها که اومدند خاطرست....
و برای من شاید چند سال اندک انجمنی که از روزی که وارد انجمن پی شی شدم موسیقی اش دنیای دیگری رو به من یاد داد...
موسیقی های گمشده موسیقی های که شاید در هیچ کجا پیدا نشود در اینجا یافتم....
ما در اینجا موسیقی را فهمیدیم....
انجمن موسیقی را روزی بستند ولی دو شخص خیلی تاثیر گذار بودند برای بازگشتش که اگر تلاششون نبود چنین جشنی در امروز بر پا نمیشد....
مهران جان و کوروش عزیز ممنونیم از تلاشتون از ارادتون از خواستن و توانستنون برای بازگشت سرای موسیقی.....
و سپاس از همه دوستانی که در انجمن موسیقی میایند و باعث پیشرفت یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین انجمن های پی سی میشن و شدن.....
و یک تشگر دیگر دارم از تینا عزیز بابت کارهای گرافیگی زیبای که برای هفت سالگی انجمن موسیقی انجام داد....
به امید روزی که بتوانیم در یک جامعه حقیقی و یک جامعه مجازی بهتر ,آزاد تر و پر زاحساس تر جشنی دیگر برا پا کنیم....
اینم متن گفته شده ما برای عکس ضمیمه زیبا و دوست داشتنی ابتکار بسیار جالبی بود....:40:
دوستتان داریم دوستان فراوان .....:11:
nafe-bandar
30-01-2012, 13:08
تبریکــــــــــ
از بهترین انجمن های پی سی همینجاست
در هر زمان و هر مدیریتی که داشته...
بهترین و پاکترین فضا رو داشته
باید قدرش رو دونســت... ♥
تبریک و خسته نباشید به همه بالایی ها و خومونی ها... :31:
سه چهارسال پیش اینجا یه نفر بود به اسم divoonejoon! اون چی شد؟!
CRIS Joon CR7
30-01-2012, 13:28
ــــه اینگار همین دیروز بود:31:
من هم تبریک میگم:40::11:
هیچ نقصی نداشته و من هر وقت هر چی میخواستم به آهنگ مورد نظرم رسیدم:11:
دست همه درد نکنه:11:
سلام به همگی
هفتمین سالگرد تاسیس انجمن موسیقی رو تبریک میگم. انجمنی که برام سراسر خاطرست.
موسیقی بسیار در زندگی، روحیات و دیدگاهمون میتونه تاثیرگذار باشه. مثل هر چیز دیگه تاثیر + یا -، که بیشتر به خودمون بستگی داره اما عوامل دیگه ای میتونن هدایتگرش باشن
انجمن موسیقی P30world شاید تنها انجمن موسیقی پارسی زبان هست که علاوه بر اینکه تونسته تمام سلایق رو تحت پوشش بگیره؛
در ارتقای سلایق و کمک به شناخت و لذت از موسیقی خوب تاثیر چشمگیر داشته.
برای همین تولد این انجمن یه اتفاق خاصه.
این سال ها افراد بسیار زیادی برای این انجمن زحمت کشیدن و خشت خشت چیزی که الان داریم می بینیم رو ساختن.
دوست دارم اسم افرادی که زمانی که فعالیتم رو در این انجمن شروع کردم(5سال پیش) اون ها کاربران فعال انجمن بودن بیارم:
sarvi_kh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کورش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hamed-Dehghani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alireza_monfared ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ehsani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
xl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
L O V A B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sise ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saviss ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pandemonium ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (البته محمد عزیز هنوز هم حضور فعال داره)
و همکار اون زمان که آهنگی نبود که نداشته باشه.
divoonejon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و مدیر دوست داشتنی انجمن (همیشه حاضر)
Babak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد این عزیزان هم، دوستان بسیاری باعث شکوفایی و رشد انجمن شدن و مطمئنم این سیر ادامه خواهد داشت.
خوبی کارهای مشارکتی اینه که رفتن ها باعث دلتنگی میشه ولی مجموعه رو از پا نمی اندازه.
اینم از یادگاریم:
ساخته شده در محل کار و با کامپیوتری مجهز به Paint : دی
آیا من در واحد IT کار میکنم؟
soheilnouri
30-01-2012, 15:41
تبریک میگم...من تا حالا این انجمن نیومدم ولی دوست دارم از این به بعد بیام....با ارزوی بهترین ها برای شما..........
p30world دوست دارم:40:
Aref_2008
30-01-2012, 16:07
حالا بیا قرش بده سینه رو تکونش بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی سی ورلدی ها دست دست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداکنه امسال موسیقی ایران پیشرفت خوبی داشته باشه که باعث پیشرفت انجمن موسیقی پی سی ورلد هم میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alone_boy
30-01-2012, 18:05
مبارک باشه:11:.امیدوارم ازیر نظر مهران و کورش عزیز این انجمن همینجوری سر حال و سر پا پیش بره
ایشالا تولد 70 سالگیش.دی
هـــــی... وسط این بزن و بکوب جای آه و افسوس نیست، اما با دیدن تاپیک دلم گرفت.
چه روزایی گذشت...
یادم میاد روزی رو که اینجا عضو شدم. sarvi_kh رو یادم میاد، sali رو یادم میاد.
و divoonejoon که خدای انجمن موسیقی بود. :31:
و یه Babak که ارشد موسیقی و انجمن و همه چیز بود. :31:
یاد تاپیک «آهنگ های به یاد ماندنی» که فقط بابک پرش میکرد بخیر...
یاد همکاری با رضا و بابک بخیر...
یاد چت های نصفه شب تا صبح با علی (Ehsani)، اونم با دایال-آپ، بخیر...
و بالاخره یادش بخیر روزای همکاری با گیتا و علیرضا و البته مهران.
دلم حتی برای سر و کله زدن با «بررسی موسیقی متال» هم تنگ شده... :31:
چه خاطره ها که اینجا متولد شد...
دلم لک زده برای قدیما... یادش بخیر...
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
منم سالگرد تولد موسیقی رو تبریک میگم، اول به خودش، بعد به دوستای خودم، بعد به کاربرای خوبش، و بالاخره به کل کاربرهای پی سی.
:11:
:40::40::40::40::40:
Hessam_7800gtx
30-01-2012, 19:12
دلم حتی برای سر و کله زدن با «بررسی موسیقی متال» هم تنگ شده..
دلیل اصلی متالر شدن من همون تاپیک بود!!!یادش بخیر با ایدی دوستم میومدم فقط اون رو میگشتم (یکی نبود بگه خوب خودت آیدی بساز :دی) آخرش نفهمیدم چی شد یادمه میخواستن پاک بشه و از این حرفا
راستی تولد انجمن هم بسیار مبارک :دی :دی
Masoud-Susa
30-01-2012, 20:15
:8:♥♥♥♥:8: ...ــمـــنـــ هــمـ هــفتــمیــنـ سالــگرد تــولد تــالار موســیقــیـــ رو تــبــریکـــ میـ گیمـ... :8:♥♥♥♥:8:
پیـــر شـــه ایــشـــالــا ! :46:
David.Jn
30-01-2012, 20:51
7 ساله شدنش مبارک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه بچههای فعال و دوستای دیگهآی هم که عنوان خاصی ندارن ولی فعالیتهاشون از چشم دیگران پنهان نمیمونه باید تشکر کنم و به اونها هم تبریک بگم
و از مهران و کوروش عزیز باید یک تشکر ویژه بکنیم و از مهران تشکر ویژهتر که ایده این جشن رو داده و باعث شده از کسایی که زحمت میکشیدند و میکشن و خواهند کشید تشکر بشه ;)
به به، تولد انجمن خودمونه.....تبریک میگم به همه دوستان و همینطور از همه کسایی که برای پیشرفت این انجمن زحمت کشیدن تشکر میکنم. هیچوقت خاطره های اینجا رو فراموش نمیکنم.معمولاً سعی میکنم وقتی کسی تو این انجمن آهنگی معرفی میکنه، اسم کاربریشو تو قسمت کامنت اون آهنگ بنویسم تا برای همیشه یاد و خاطره پی سی ورد و اون کاربر بمونه !........
هدفی که این انجمن داره بینهایته، پس ما هم تا میتونیم براش زحمت میکشیم تا این معجزه بزرگ که بهش میگن موسیقی رو به روش درست ترویج بدیم و بقیه رو از زیباییش آگاه کنیم !
ایـنـمـ هـدیـهـ مـنـ :
(چون به ریاضی خیلی علاقه دارم، نمودار و معادله قلب رو کشیدم و تقدیم به همه دوستان پی سی وردی میکنم)
shabe.saket
30-01-2012, 21:23
در اوج بي امكاناتي هستم و ماههاست از كامپيوترم دورم و به اسمايل و عكساي خوشگل دسترسي ندارم
امكان ويرايش اختصاصي يادگاري رو هم ندارم
با اين حال و احوال.....
تــــــــــــــــالار عزيــــــــــــــــــــــ ز موسيـــــــــــــــــــــ ـــــــــقي
تولــــــــــــــــــــــ ـدت مبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــارك
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] istmas_014.jpg
hamid_diablo
30-01-2012, 21:35
سلام دوستان
منم به نوبه خودم این روز بزرگ رو تبریک میگم!!!
یاد 22 بهمن افتادم!!
از همه بچه ها که فعالیت مستمر و غیر مستمر مثل خودم تو این انجمن دارم تشکر میکنم:31:
ان شاالله 2493 ساله دیگه جشن 2500 سالگی انجمن رو بگیریم
از همه بچه هایی که تو پست اول تشکر کردم هم تشکر میکنم:5:
adrenalin, alone_boy, alvar, Aref_2008, B3HZ@D, Babak, COWBOYS, David.Jn, DJ POLESTAR, Dr.Smith, Gita, Hadi King, hamedmotevali, Hamid Hamid, hamid_diablo, joe_satriani, Kurоsh, M i l a g r o, m.prodigy, M3HRD@D, Mahdi/s, Masоud, Masoud-Susa, maxeemo, Mehdi.KinG, Mehran-King, mestry, MILAD MGH, Mohammad King, nafe-bandar, pcforlife, peaceful1, pouriapj, powerslave, R£ɀД, sansi, sara_girl, shabe.saket, Shahin King, sir0c0, sourena, vahidgame, yas_6969
راستی کایرا نایتلی هم تبریک گفت
سلام
تبریک بنده رو هم پذیرا باشید
جا داره بگم که اولین مدیر موسیقی تا اونجایی که یادمه بابک بود که زحمت زیادی برای انجمن کشید.
مهران جان هم از همون ابتدای تاسیس انجمن موسیقی تو این انجمن فعالیت داشت ، یادمه یه سری تاپیک مشترک هم تو انجمن موبایل و انجمن موسیقی بود که اون اوایل با مهران جان در مورد این موضوع صحبتهایی میکردیم.
یادی هم از حمید ماکسیمو می کنم از مدیران خیلی خوب انجمن بودن ایشون.
امیدوارم همیشه موفق باشید.
سلام ...
تبریک بنده رو هم پذیرا باشید :11:
به اونایی که زحمت های بسیار کشیدند هم خسته نباشید میگم و تشکر میکنم از جمله مهران و بابک و کوروش و حمید و ... :12:
موفق باشید
:40: :40: :40: :40:
Ultimator
31-01-2012, 01:41
.
به یاد حمید ماکسیما و بابک و گیـــتا و بقیه بچه های خوب موسیقی :40:
.
منم تبریک میگم تولد بهترین انجمن پی سی ورلد رو :40::دی
و تشکز می کنم از همه مدیرها و همکارها و ناظرها و کاربرهای فعال و غیر فعال که باعث پیشرفت این انجمن شدن:11:
nafe-bandar
31-01-2012, 14:44
به امید روزی که هیچ سالگردی نداشته باشی :40:
سلام دوستان
ظاهرا من دیر رسیدم و جشن تموم شده
اما امیدوارم که جشن تولد 70 سالگی انجمن موسیقی هم برپا بشه چه ما باشیم و چه نباشیم
موفق باشید
من هم از طرف برو بچه های فیزیک تولدتونو تبریک میگم.:11::headphone:26:
Karkas20
31-01-2012, 21:12
تولد انجمن موسیقی بر کاربران این انجمن ، مبارک باد:11:
زیاد تو این انجمن سر نمیزنم ، ولی الان که سر زدم ، بدور از ادب و نزاکت هست ، که 7 ساله شدن این انجمن را تبریک نگویم...
خوش و خرم باشید...
ali_agha1981
31-01-2012, 21:25
تبریک.....:46:
سلام
مجموعه ای از ادم ها. مجموعه ای از همکاری ها رو میسازه. یه عده برای انجمن موسیقی مدیر بودن، یه عده همکارش بودن، یه عده فعالش بودن، و یع عده هم مصرف کننده دیتایی که دیگران قرارا میدادن بودن که با حمایتشون با لایک زدناشون و دانلود کردن هاشون به فعال ها رو حیه میدادن. همه اینها از اون مدیر تا اون کاربری که یک بار انجمن موسیقی رو باز کرد و یک سوال کرد و حتی بی جواب موند سوالش همه با هم انجمن موسیقی پی سی ورد رو ساختن. بدون اون کاربر ها مدیریت مدیران بی معنیه. و هممون انجمن های بی مدیر رو تجربه کردیم که بلبشوی محض میشن. بی مدیر هم نمیشه کار ها رو مرتب به جلو برد.
بدی ماجرا اینجاست که یه عده بیشتر از یه عده دیگه اسمشون میمونه . در حالی که خیلی های دیگه بودن و زحمت های فراوان کشیدن اما شاید نامشون دیده نشد و شاید خاطرهشون فراموش شد.
اگر درست خاطرم باشه کلنگ اولیه انجمن موسیقی رو مافیای عزیز زدن. ورود من به انجمن موسیقی با جواب دادن به درخواست آهنگ ها بود در تک تاپیکی که برای این کار بود. بعد از یه مدت هم یه تاپیک باز کردم با عنوان دانلود ترانه های به یاد ماندنی که خوب اون زمان طرف دار داشت و توش آهنگ های محبوبم رو میزاشتم.
بعدش شدم همکار مافیا در انجمن موسیقی . که خب جزو 4 یا 5 همکار اول بودم. یه مدت گذشت و خود میثم باهام صحبت کرد و منو مدیر انجمن موسیقی کردن.
این جناب smmn رو هم کم کم باهاش اشنا شدم و انتخابش کردم به عنوان همکار موسیقی . این دوره دوره طلایی من توی پی سی ورده. دوره آی که منو مهران با هم کار میکردیم. هر دومون دیال آپ بودیم و با بد بختی آهنگا رو آپلود میکردیم.
اون زمان انجمن های فیلم و موسیقی یکی بودن. و در واقع ما همکار و مدیر موسیقی فیلم بودیم به اتفاق. با توافق همدیگه به ادمین اطلاع دادیم که ترجیح میدیم فیلم از موسیقی جدا بشه. اگه درست یادم باشه یکی از فعال های زیر شاخه فیلم رو پیشنهاد دادیم برای مدیریت انجمن فیلم که که ایدیش چیزی تو مایه های امین اس بود که بعد ها تغییر داد به امین و شد مدیر انجمن فیلم.
بعد هم که زیر شاخه های درخواست و دانلود رو اضافه کردیم به انجمن و صفحه اصلی رو گذاشتیم برای بحث های موسیقیایی.
مهران رفت سربازی و تا مدت ها نبود توی انجمن که اگه غیر از این بود لایق ترین فرد بود برای مدیریت انجمن فیلم قطعا.
بعد از مهران دیوونه جون بود که تو یاهو هم زیاد باهاش گپ میزدم و همه اهنگ های دنیا رو داشت انگار ، و شد همکار موسیقی.
منو ارشد انجمن کردن بعد از رفتن ساقی. و من کمتر میرسیدم به انجمن موسیقی.
بعدش ماکسیمو هم به جمعمون اضافه شد و شد همکار انجمن. بعد از یه مدت هم ماکسیمو شد مدیر انجمن موسیقی و همون روز هم من خواستم اسمم از زیر انجمن موسیقی حدف بشه تا دیگه مدیر انجمن موسیقی نباشم و ماکسیمو مستقل باشه.
از این دوره کمتر من در جریان مسایل انجمن موسیقی بودم و خیلی هم کمتر فعالیت میکردم ( در حد صفر) و بیشتر وقتم پیگیر کارای کلی انجمن بودم به عنوان ارشد. رفت و رفت تا من استعفا دادم و دو سالی بازنشسته بودم .
انجمن فیلتر شد و متعاقبش برای باز شدن فیلتر انجمن بعضی انجمن ها مثل موسیقی بسته شدن.
این اتفاق تقریبا باعث از هم پاشیدگی انجمن موسیقی شد. منم به عنوان سرپرست ناظرین دوباره به جمع مدیران انجمن اضافه شدم. مهران که تو این مدت به عنوان همکار انجمن موسیقی برگشته بود و فعالیت میکرد شدید پیگیر بود تا انجمن موسیقی باز بشه. خلاصه خودش راه افتاد و اومد تهران و رفت اداره فیلتر کنی و ته تو ماجرا رو در اورد که چه باید بکنیم که هم انجمن موسیقی داشته باشیم و هم فروم فیلتر نشه. خب منم با ادمین میثم هماهنگ کردم که حسابی هم حمایتمون کرد اوکی داد و این جوری شد که مهران شد مدیر و کورش هم که تو این مدت توی گروه ها فعال بود شد اولین ناظر انجمن موسیقی و برگشت انجمن موسیقی.
این یه مجموعه ای بود از رخداد هایی انجمن موسیقی که طبعا چون راویش منم حضور خودم رو خیلی پر رنگ کرده بودم. که خب اینجوری نیست و نبوده هیچ وقت.
هنوز هم برای من پی سی ورد با انجمن موسیقیش معنای کامل خودش رو داره. با همه فراز و فرود هاش که واقعیت هر کاریه. با همه ماجراهاش. از تمام دوستای خوب که همیشه با هم بودیم. و همه اونها که از من دلخور شدن یا من از اونا. به هر حال همه اینها همیشه با هم بوده.
اهفت سال شد و هنوز انجمن موسیقی داره ادامه میده فعالیتش رو. تبریک به همه کاربر های انجمن موسیقی پی سی ورد.
خلاصه خودش راه افتاد و اومد تهران و رفت اداره فیلتر کنی و ته تو ماجرا رو در اورد که چه باید بکنیم که هم انجمن موسیقی داشته باشیم و هم فروم فیلتر نشه.
اصلا اینارو نمیدونستم این جریانات رو خیلی مهیج بودن/.
مهران رو میشناختم ، اما نه در این حد.. واقعا بیشتر ازین ها رو لایقه ، مدیریتش مثال زدنی هست. من بهت افتخار میکنم مهران جون ان شالله سایت همیشه بالای سر این فاروم باشه.
ویرایش شد...
فعالیتهای آقا مهران رو داشته باشین ↓↓
آخرين فعاليت ها: امروز 04:51 AM
فعالیت فعلی: Modifying Post
یعنی ساعت تقریبا 5 صبح
هرشب بلا استثنا زحمت میکشه..
خلاصه خودش راه افتاد و اومد تهران و رفت اداره فیلتر کنی و ته تو ماجرا رو در اورد که چه باید بکنیم که هم انجمن موسیقی داشته باشیم و هم فروم فیلتر نشه.
از اینکه می بینم هنوز انسانهایی هستند که برای دیگران بی دریغ زحمت میکشن و جایی هم صداشو در نمیارن، به وجودشون افتخار میکنم
مهران عزیز بابت تمام زحمات و احیاء انجمن موسیقی از صمیم قلب از شما تشکر می کنم
بابک عزیز از خوندن پست تون واقعا لذت بردم ... ممنون ... :40: :40: :40:
برای آدمهایی مث من که اون سالها نبودن و خوندن این خاطرات چقدر زیباست
مهران جان هم که واقعا با جون و دل زحمت کشیده ... کاربران هم خیلی دوست دارند مهرانو و این نشون میده که چقدر شخصیت خوب ، مودب ، مهربانی داری مهران جان ... :)))) ممنونتیم ای عزیز مهران .
در مورد اینکه گفتین با دیال آپ آهنگا رو آپلود میکردید ... واقعا نمیدونم چی باید بگم ... صبر کردن برای آپلود اونم با اون سرعت ... قبض تلفن آخر ماه :دی .... آفرین دارین به مولا : )
در مورد بقیه ی افراد هم که من زیاد آشنا نیستم باهاشون ، حمید خان رو کمی آشنایی دارم ...
کوروشی عزیز هم اون موقعا برای گروه موسیقی زحمت زیادی میکشید ....
زنده باشید و موفق
قدر دان زحمت های شما هستیم ما کاربران این انجمن :11:
ماشاالله این بشر انقدر متواضع و فروتنه که تو این 7-6 ماهه یه کلمه با من در این باره حرفی نزده بود !!
کار کردن با مهران از بزرگترین افتخاراتمه ...
بیشک اگه مهران نبود، بعید بود به این زودیها انجمن موسیقیای هم باشه ...
خلاصه خودش راه افتاد و اومد تهران و رفت اداره فیلتر کنی و ته تو ماجرا رو در اورد که چه باید بکنیم که هم انجمن موسیقی داشته باشیم و هم فروم فیلتر نشه. خب منم با ادمین میثم هماهنگ کردم که حسابی هم حمایتمون کرد اوکی داد و این جوری شد که مهران شد مدیر و کورش هم که تو این مدت توی گروه ها فعال بود شد اولین ناظر انجمن موسیقی و برگشت انجمن موسیقی.
واقعا باید به افتخار مهران بلند شیم دست بزنیم....:40:
همچین فردی تو صدتا یکی پیدا میشه اگه تو دنیای بیرون مجازی هم همچین مدیرانی داشتیم وضع خیلی خیلی بهتر از این بود...
مهران جان دست مريزاد....
ترا ستايش ميکنم بيتعارف بخاطر تلاشت بخاطر ارادت بخاطر انجمنی رو که از ما گرفتند ولی تو باز گردوندی....
مهران جان دست مريزاد....
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40:
یادی هم از حمید ماکسیمو می کنم از مدیران خیلی خوب انجمن بودن ایشون.
قربونت الکس جان. در مقابل تو و بقیه ی مدیرها من عددی نبوده و نیستم. مرسی از لطفت. :11:
به یاد حمید ماکسیما و بابک و گیـــتا و بقیه بچه های خوب موسیقی :40:
بابا رفیق... :31: به افتخار خودت... به افتخار نیما... :10:
سلام
زنده باد رئیس اول و آخر... :20:
مهران که تو این مدت به عنوان همکار انجمن موسیقی برگشته بود و فعالیت میکرد شدید پیگیر بود تا انجمن موسیقی باز بشه. خلاصه خودش راه افتاد و اومد تهران و رفت اداره فیلتر کنی و ته تو ماجرا رو در اورد که چه باید بکنیم که هم انجمن موسیقی داشته باشیم و هم فروم فیلتر نشه.
عجب... منم نمیدونستم. نگفته بودی مهران؟! :40:
:40::40::40::40::40:
a6543210
01-02-2012, 07:59
همه بزرگان اینان!:دی
منم از ته دل به همه تبریکو خسته نباشید می گم.
تولــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــدت مبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــارک p30world.com عزیز
nafe-bandar
01-02-2012, 12:37
مهران عزیز که هنوز سیاست سکوت رو پیش گرفتن!! :31:
مهران جان منتظر توضیحات تکمیلی هستیما... :40:
m.prodigy
01-02-2012, 13:23
:18::40::40::40::40:
اصلا اینارو نمیدونستم این جریانات رو خیلی مهیج بودن/.
مهران رو میشناختم ، اما نه در این حد.. واقعا بیشتر ازین ها رو لایقه ، مدیریتش مثال زدنی هست. من بهت افتخار میکنم مهران جون ان شالله سایت همیشه بالای سر این فاروم باشه.
فعالیتهای آقا مهران رو داشته باشین ↓↓
[/B][/SIZE][/COLOR]آخرين فعاليت ها: امروز 04:51 AM
فعالیت فعلی: Modifying Post
یعنی ساعت تقریبا 5 صبح
هرشب بلا استثنا زحمت میکشه..
همینه که اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گفتم این انجمن تقریبا تنها جایی هست که مدیرا و کاربرا با عشق واردش میشن.
بابک عزیز از خوندن پست تون واقعا لذت بردم ... ممنون ... :40: :40: :40:
برای آدمهایی مث من که اون سالها نبودن و خوندن این خاطرات چقدر زیباست
مهران جان هم که واقعا با جون و دل زحمت کشیده ... کاربران هم خیلی دوست دارند مهرانو و این نشون میده که چقدر شخصیت خوب ، مودب ، مهربانی داری مهران جان ... :)))) ممنونتیم ای عزیز مهران .
در مورد اینکه گفتین با دیال آپ آهنگا رو آپلود میکردید ... واقعا نمیدونم چی باید بگم ... صبر کردن برای آپلود اونم با اون سرعت ... قبض تلفن آخر ماه :دی .... آفرین دارین به مولا : )
قدر دان زحمت های شما هستیم ما کاربران این انجمن :11:
وقعا افرین .دیوونتیم رفیق.
ماشاالله این بشر انقدر متواضع و فروتنه که تو این 7-6 ماهه یه کلمه با من در این باره حرفی نزده بود !!
بیشک اگه مهران نبود، بعید بود به این زودیها انجمن موسیقیای هم باشه ...
تایید میشه از نوع خفنش.
واقعا تواضعش مثال زدنی هست.
پایدار باشید
Dark Shine
01-02-2012, 19:26
ایـن روزِ ، بزرگــ رو تبریک میگـم بـه همه ی دوستـان
جـا داره همینجـا از تـمامِ دوستـانـی که چـه بـا مدیریت خودشـون ، چـه بـا فعـالیت و چه بـا حمـایت سعـی داشتـن تـا انجـمنِ بی نقصـی برای خود داشتـه بـاشـیم تشکـر کنـم . :20:
fishdilo
01-02-2012, 20:30
سلام
به به :40:، تولد انجمن موسیقی (یکی از انجمن های خیلی خوب پی سی) خیلی تبریک
ممنون از زحمات دوستان :11:
من هم تبریک میگم
انشالا 120 ساله شید :دی
انصافا انجمن خیلی خوبی بوده و هست ، و خیلی وقت ها نیاز هامو برطرف کرده
Majid-6120
02-02-2012, 02:09
سـلام به همه دوستان و عزیزان عاشق موسیقی
حقیقتــش اومــدم تبریــک بگــم و مثه ســایر دوســـتان تو این جشــن بزرگ شرکـــت کنــــم .
دیــدم مــن که کاری از دســتم بر مـیاد چرا دریـــغ کنـــم ؟
شــایـد بهــتریـــن فرصــت الان باشـــه .
و نهایتا تصمیم گرفتم آلبوم جدیدم رو تقدیم کنم به انجمن موسیقی P30 WORLD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یادگـــــاری :
با تشـــکر :40:
Pessimist
02-02-2012, 11:29
سلام به همگی
منم تولد هفت سالگی انجمن موسیقی رو به همه تبریک میگم.
تو این انجمن چیزهای خیلی زیادی یاد گرفتم.
منم به نوبه ی خودم هفت ساله شدن تالار موسیقی رو تبریک میگم به خصوص به کسایی که برای این انجمن زحمت میکشن.
Nocturne
07-02-2012, 01:04
این تاپیکو الان دیدم
تبریک :11:
7 سال دووم آورده اسفند دود کنید (البته این دروغه چون یه سال از عموم کاربرا مخفی بود!)
و به امید وقتی که آزاد باشه
CRIS Joon CR7
07-02-2012, 08:53
تبریک میگم:11:
یکی از بی نقص ترین انجمن های P30World هست:46:
امسال هم که میره مدرسه و دیگه خیلی عالی میشه:31:
بازم تبریک:40::40::11::11::40::40::11:
shahinfarasystem
07-02-2012, 08:58
از همه دوستان عزیزی که در این انجمن همیشه زحمت کشیدند و ما رو با موسیقی های زیبا و دلپذیر بیشتر آشنا کردند تشکر میکنم
تولدت مبارک انجمن موسیقی......
ramin1988
07-02-2012, 09:37
منم الان این تاپیک رو دیدم ...... درسته یه مدتی بسته بود انجمن اما از همه مدیران عزیز تشکر میکنم بابت نظم و نظارت خوبی که دارن تو این بخش ....... انشالله که همشه موفق باشید :11:
tajrobenik
07-02-2012, 15:48
... چی همه تشکر بابت هر تبریک !!!!
من هم تبریک میگم .... تشکر کنید :دی
vahidgame
07-02-2012, 21:14
سلام دوستان
منم تولد 7 سالگی انجمن موسیقی رو به همه دوستان عزیر تبریک میگم :40:
یعنی میشه گفت 7 سال و 7 روزگی اونو باید تبریک بگم که کلا 7 عدد مقدسیه :دی
من به شخصه بیشتر بعد از باز شدن دوباره انجمن موسیقی توی انجمن شرکت داشتم و قبل از اونو زیاد نبودم. اون موقع پست نمی دادم و فقط بیشتر گشت می زدم مخصوصا توی تاپیک هایی که حالت دانلود کردن داشتن مثل تاپیک تاپ 10 که واقعا این تاپیک ها دوس داشتنی بودن.
بعد از اینکه دوباره انجمن باز شد دیگه از همون اولش بودم و با اینکه نسبت به سری قبلی انجمن موسیقی مدت خیلی طولانیی حساب نمیشه ولی توی همین مدت کم هم واقعا لذت بردم که در بین دوستان عزیز این انجمن بودم و خیلی جاها استفاده کردم. یعنی توی این انجمن احساس می کنم که دیگه هر چی که مربوط به موسیقی باشه رو می تونم پیدا کنم و یا اینکه اگه چیزی هم بلدم به اشتراک بذارم که کلا برای یه فروم تخصصی در زمینه های مختلف که فقط برای موسیقی نیست و فقط یه انجمن داره واقعا این انجمن خیلی بزرگی حساب میشه و چیزی کمتر از یه فروم تخصصی موسیقی نداره!
هر قسمتی از این انجمن برید به تاپیک های خیلی خوبی برمی خورید. مثلا توی دانلود موسیقی تاپیک های مهم رو نگاه کنید بعضی از اونا مثل تاپیک آهنگای غمگین یا آهنگای بی کلام و یا تاپیک تاپ 10 همگی دائما آپدیت میشن و به جرات می تونم بگم که اگه این تاپیک ها رو جستجو کنیم میشه فهرستی از آثار برتر موسیقی دنیا رو توی اونا پیدا کرد که حتی بعد از دوباره باز شدن انجمن موسیقی این تاپیک ها بیشتر از قبل هم رونق گرفتن که این نشون میده خیلی ها به این انجمن اشتیاق دارن.
در آخر از همه کسانی که برای انجمن موسیقی زحمت می کشن تشکر می کنم و امیدوارم همچنان در کنار هم لحظات خوبی رو داشته باشیم :10:
موفق باشید :11:
پ.ن: عکس رو هم بعدا حتما ضمیمه می کنم...
Oracle_Eldorado
07-02-2012, 23:12
یادش بخیر
چه زود گذشت
انگار همین دیروز تاپیک تولد 5 سالگی رو زده بودن ...
به هرحال مبارکه ...
shahin_mp3
08-02-2012, 05:39
دوستان به همگی تبریک می گم :11:
ایشا الله عالی که هست ولی باز بهتر و بهتر تر بشه :31: :40:
Behnam Safavi
08-02-2012, 18:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تبریک
شمع و چراغا رو خاموش کنید
تولدمون تموم شد !
خب، جشن هفت سالگی انجمن موسیقی هم به پایان رسید !
از همهی دوستانی
که در این جشن شرکت کردند
و نسبت به انجمن خودشون لطف داشتند
صمیمانه تشکر میکنم و آرزوی بهترینها رو دارم
یه تشکر ویژه از مدیران گرامی،
به خصوص شاهین عزیز که برای جشن
تولد انجمن موسیقی، الحق سنگ تموم گذاشت :40:
اتفاق خوشایند این بود که
دوباره مدیران و همکاران همیشگی انجمن موسیقی،
بابک، حمید و گیتای عزیز رو که منت گذاشتند و در این جشن شرکت کردند، در کنار خودمون میدیدیم.
و خب جای خیلیها هم خالی بود که
امیدوارم هر جای این کرهی خاکی که هستند،
شاد باشن و بدونن همیشه نقش غیرقابلانکارشون
در شکلگیری و پیشرفت انجمن موسیقی در یادها خواهد موند.
به پایان آمد این دفتر
حکایت همچنان باقی است ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.