PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل شر کردن اینترنت با اکسس پوینت

nima2060
28-01-2012, 21:34
با سلام خدمت دوستای عزیز...مشکلم رو کامل توضیح میدم و توقع دارم یه راهنمایی و جواب کامل هم بگیرم...
من یه مودم tp-link td-8811 دارم...چند روز پیش یه اکسس پوینت edimax ew-7206apg گرفتم که نتم رو تو خونه شر کنم تا با بقیه دیوایس ها هم بتونم از نت استفاده کنم...
مطالب زیادی این یکی 2 روزه تو جاهای مختلف خوندم که بیشتر گیجم کرد !! خواهش میکنم کمک کنید
من بصورت PPPOE کانکت میشدم...طبق توضیحات دفترچه اکسس پوینت اونو به کارت شبکم وصل کردم و ای پی گفته شده تو دفترچه رو ست کردم تا بتونم با مرورگرم تنظیماتشو انجام بدم...ای پی هارو عین دفترچه عوض کردم و وارد کانفیگ هم شدم اما چون چیزی از تنظیماتش نمیدونستم اومدم بیرون و قسمت ای پی هارو دوباره به اتوماتیک برگردوندم....
مودمم رو با یو اس بی به کامپیوتر وصل کردم و درایورش رو نصب کردم...
الان نمیتونم وارد کانفیگ مودمم بشم + با اینکه تنظیماتش روی PPPOE بوده الان حتما روی ویندوز باید با یه کانکشن بریج کانکت شم(چرا؟)
لطفا یکی راهنماییم کنه واسه اشتراک گذاشتن نت باید چیکار کنم؟
اکسس پوینت رو به مودم وصل کنم یا کارت شبکه؟
چطور تنظیمشون کنم؟
ترجیحا میخوام بدون روشن شدن کامپیوتر نت رو شر کنم...
کمک کنید دیگه واقعا کلافه شدم!!:19::19::19:

nima2060
28-01-2012, 23:41
مدیرای محترم که میگید تو انجمن مطرح کنید:
چرا وقتی میاید و تاپیک رو میبینید جوابی نمیدید پس؟
ادم وقتی این مشکل رو داره میخواد که زود حلش کنه نه 2 ماه دیگه..
منتظر کمکاتونم...

Amir Varasteh
29-01-2012, 11:53
سلام.

اینجا مدیر نداره دوست من. هر کی به هر کیه:13:

عرض کنم که. ببین تو باید اکسس پوینت رو بزنی به کارت شبکه کامپیوترت. سپس مودم رو هم کانفیگ کنی و رو PPPoE بزاری و به پورت WAN اکسس پوینت بزنی. DHCP رو هم روی اکسس پوینت و مودم فعال کن.

سوال داشتی بپرس.

hoomi_gta
29-01-2012, 12:15
عزیز مودم را وصل می کنی به پورت wan اکسس پوینت، بعد access point و وصل می کنی به کارت شبکه کامپیوترت (از طریق اتصال کابل کراس از پرت lan اکسس پرت به کارت شبکه). حالا میری به کارت شبکت آی پی 192.168.1.2 میدی و توی اینترنت اسپلرور میزنی 192.168.1.1 (شایدم 192.168.0.1)بعد با یوزر و پس احتمالا admin admin وارد تنظیمات اکسس پوینت میشی و روی routing تنظیمش می کنیو از اونجا ssid و همینطور تنظیمات security را هم ست می کنی
یادت باشه که کارت تموم شد و اگه روی خود کامپیوتر اینترنت نداشتی تنظیمات ip کارت شبکه را روی auto بذاری.
موفق باشی

nima2060
29-01-2012, 16:58
سلام.

اینجا مدیر نداره دوست من. هر کی به هر کیه:13:

عرض کنم که. ببین تو باید اکسس پوینت رو بزنی به کارت شبکه کامپیوترت. سپس مودم رو هم کانفیگ کنی و رو PPPoE بزاری و به پورت WAN اکسس پوینت بزنی. DHCP رو هم روی اکسس پوینت و مودم فعال کن.

سوال داشتی بپرس.
با سلام...ممنون از کمک و توجهتون دوست من...
اکسس پوینت به کارت شبکه وصله...مودم هم با usb به کامپیوتر وصله...مودم هم بصورت PPPOE کانفیگ کردم اما نمیدونم چرا توی ویندوز روی کانکشن هنوز اون علامت تعجب زرد هست و باید یه کانکشن بسازم تا کانکت شه!!
متاسفانه اکسس پوینتم هم فقط یه پورت LAN داره و خبری از پورت WAN نیست...
+ DHCP رو روی هر دوتا فعال کنم؟اخه یه جا خوندم که روی مودم فعال باشه و روی اکسس پوینت غیر فعال؟

nima2060
29-01-2012, 17:37
عزیز مودم را وصل می کنی به پورت wan اکسس پوینت، بعد access point و وصل می کنی به کارت شبکه کامپیوترت (از طریق اتصال کابل کراس از پرت lan اکسس پرت به کارت شبکه). حالا میری به کارت شبکت آی پی 192.168.1.2 میدی و توی اینترنت اسپلرور میزنی 192.168.1.1 (شایدم 192.168.0.1)بعد با یوزر و پس احتمالا admin admin وارد تنظیمات اکسس پوینت میشی و روی routing تنظیمش می کنیو از اونجا ssid و همینطور تنظیمات security را هم ست می کنی
یادت باشه که کارت تموم شد و اگه روی خود کامپیوتر اینترنت نداشتی تنظیمات ip کارت شبکه را روی auto بذاری.
موفق باشی
اکسس پوینت به کارت شبکه وصله...مودم هم با usb به کامپیوتر وصله...
متاسفانه اکسس پوینتم هم فقط یه پورت LAN داره و خبری از پورت WAN نیست...
اکسس پوینتم این گزینه هارو داره:
Ap
station-ad hoc
station-infrastructure
ap bridge-point to point
ap bridge-point to multi-point
ap bridge-WDS
universal repetear

nima2060
29-01-2012, 23:39
بازم سلام خدمت همه دوستای گل..
تو دفترچه اکسس پوینت یه نگاه انداختم..دستورالعملی که خودش داده اینه که اول وصلش کنیم به کارت شبکه و ای پی کارت شبکه رو عوض کنیم تا بتونیم وارد کانفیگش بشیم...بعد از تنظیم هم ای پی کارت شبکه رو روی دیفالت بذاریم و اکسس پوینت رو با LAN به روتر یا سوئیچ وصل کنیمو دیگه کار تمومه...اما...من تا حالا با اکسس پوینت کار نکردم..تو تنظیماتش باید چه مقادیری بدم؟کجا کدوم ای پی رو تغیر بدم تا گذرگاهشو بشناسه؟
یه توضیح کامل بدید ممنون میشم...
بعد از این کارا تو ویندوز باید چه کاری انجام بدم که نتم شر بشه و بتونم با وسایل دیگم بصورت بیسیم ازش استفاده کنم؟

Amir Varasteh
30-01-2012, 02:12
دوست من مطمئنی اکسس پوینته ؟؟

من ندیدم اکسس پوینت بدون پورت WAN.

Amir Varasteh
30-01-2012, 02:12

nima2060
30-01-2012, 12:29

بله دوست من اکسس پوینته...
بچه ها من بالاخره دیشب تونستم راه بندازمش...توضیح میدم شاید بعدها به درد کسی خورد :10:
خوب اول اکسس پوینت رو به کارت شبکه وصل کردم تا بتونم وارد کانفیگش بشم و تنظیماتشو انجام بدم...نیاز به تغیر خاصی نبود فقط یه پسوورد واسش گذاشتم و DHCP رو خاموش کردم...اونطور که من میدونم فقط باید DHCP روی مودم روشن باشه...
بعد اینکه تنظیماتشو انجام دادم از طریق پورت LAN وصلش کردم به مودم..مودم هم با کابل USB به کامپیوتر وصل کردم...:8:
همین!! :10:

amirkhan_0o0
07-02-2012, 09:50
بله دوست من اکسس پوینته...
بچه ها من بالاخره دیشب تونستم راه بندازمش...توضیح میدم شاید بعدها به درد کسی خورد :10:
خوب اول اکسس پوینت رو به کارت شبکه وصل کردم تا بتونم وارد کانفیگش بشم و تنظیماتشو انجام بدم...نیاز به تغیر خاصی نبود فقط یه پسوورد واسش گذاشتم و DHCP رو خاموش کردم...اونطور که من میدونم فقط باید DHCP روی مودم روشن باشه...
بعد اینکه تنظیماتشو انجام دادم از طریق پورت LAN وصلش کردم به مودم..مودم هم با کابل USB به کامپیوتر وصل کردم...:8:
همین!! :10:
از چاره خریدیش؟؟
راستی حالا که چند روز گذشته تجربه ات ازش چیه؟؟
قابلیت تنظیم چیز پی ان داره؟؟
همزمان میشه دو تا دستگاه(مثلا لپ تاپ و گوشی ) استفاده کنند؟؟
حتما دیگه می شه برای کانکشن پسورد گذاشت دیگه! نه؟؟(آخه خیلی ارزونه!!)
پینگت رو چقدر زیاد می کنه؟؟
سرعت دانلود فرقی نکرده؟؟
راستی بردت چنده(حالا فرض کن یه دیوار هم وسط کار هست!)؟
شرمنده که سوال هام زیاد شد!!

nima2060
08-02-2012, 00:39
از چاره خریدیش؟؟
راستی حالا که چند روز گذشته تجربه ات ازش چیه؟؟
قابلیت تنظیم چیز پی ان داره؟؟
همزمان میشه دو تا دستگاه(مثلا لپ تاپ و گوشی ) استفاده کنند؟؟
حتما دیگه می شه برای کانکشن پسورد گذاشت دیگه! نه؟؟(آخه خیلی ارزونه!!)
پینگت رو چقدر زیاد می کنه؟؟
سرعت دانلود فرقی نکرده؟؟
راستی بردت چنده(حالا فرض کن یه دیوار هم وسط کار هست!)؟
شرمنده که سوال هام زیاد شد!!
سلام عزیز...
-اره از چاره خریدم..وقتی که 20% تخفیف خورده بود بهش :31:
-اولش سر نصبش یکم اذیت شدم اما کاملا راضیم الان
-چیز پی ان هم تا حالا روی خودش تست نکردم اما روی ایپاد که پیز پی ان گذاشتم بدون مشکل کانکت شد
-بله عزیز میشه
-اره عزیز میتونی راحت پسورد بذاری
-نه سرعت دانلود همونه
-بردش که والا تا حالا بیرون از خونه نرفتم اما از تو اتاق خودم تا پذیرایی که اوسر خونست و روی مبل که حدودا 15 متر هست رو پوشش دارم
-

amirkhan_0o0
08-02-2012, 09:11
سلام عزیز...
-اره از چاره خریدم..وقتی که 20% تخفیف خورده بود بهش :31:
-اولش سر نصبش یکم اذیت شدم اما کاملا راضیم الان
-چیز پی ان هم تا حالا روی خودش تست نکردم اما روی ایپاد که پیز پی ان گذاشتم بدون مشکل کانکت شد
-بله عزیز میشه
-اره عزیز میتونی راحت پسورد بذاری
-نه سرعت دانلود همونه
-بردش که والا تا حالا بیرون از خونه نرفتم اما از تو اتاق خودم تا پذیرایی که اوسر خونست و روی مبل که حدودا 15 متر هست رو پوشش دارم
-
این 28 تومنه یه روتر هم چاره داره ادیمکس مدل BR-6228nS که تو دیتا شیتش قابلیت تنظیم وی پی ان رو هم داره! (هنوز من نفهمیدم فرق روتر و اکسس پوینت چیه؟؟) شاید اون رو خریدم و شاید این رو که شما هم دارین!

davod_danger666
08-02-2012, 11:43
سلام دوستان
اقا اکسس پوینت چیکار میکنه؟ اینترنت رو شر میکنه؟

amirkhan_0o0
08-02-2012, 13:45
سلام دوستان
اقا اکسس پوینت چیکار میکنه؟ اینترنت رو شر میکنه؟
بله همین طوره
روتر هم اونطوری که من خوندم تنظیمات بیشتری نسبت به اکسس پوینت داره

davod_danger666
08-02-2012, 19:59
بله همین طوره
روتر هم اونطوری که من خوندم تنظیمات بیشتری نسبت به اکسس پوینت داره

میشه در مورد روتر بیشتر توضیح بدین؟