مشاهده نسخه کامل
: تبدیل mkv به فایل های پشتیبانی شده توسط تلویزیون سونی با سرعت بالا و زیرنویس
سلام
همونطور که میدونید یکی از مشکلات سونی پشتیبانی نکردن از فرمت mkv هست.
ولی با این برنامه ای که معرفی میکنم میتونید فایل با فرمت mkv و چند تا فرمت دیگه رو به فرمت های ts و m2ts تبدیل کنید که این فرمت ها خیلی راحت از طریق تلویزیون پخش میشوند.
قابلیت ویژه ای که این نرم افزار داره اینه که براحتی و در عرض کمتر از 1 دقیقه میتونید فایل زیرنویس رو هم روی فیلم خروجی بچسبونید.
اسم این برنامه tsMuxeR هست و از لینک زیر میتونید با حجم حدود 2.5MB دانلودش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftools%2FtsMuxeR)
ممنون دوست عزیز ولی بلوری سونی راحت MKV رو پخش میکنه!!!... مشکل من فقط با نمایش زیرنویس فارسی است راه حلِ دیگه ای هست؟!
amin200200
29-01-2012, 12:46
سلام
دوست عزیز منظور usb خود tv هست چه ربطی به بلوری داره ؟
ممنون دوست عزیز ولی بلوری سونی راحت MKV رو پخش میکنه!!!... مشکل من فقط با نمایش زیرنویس فارسی است راه حلِ دیگه ای هست؟!
بله منظور من خود تلویزیون بود همه که بلوری ریدر ندارن
واسه زیرنویس فارسی هم میتونی از همین برنامه استفاده کنی که زیرنویس رو به حالت hard subtitle روی فیلم -- میکنه و کل مراحل تبدیلش زیر یک دقیقه طول میکشه.
عنوان تاپیک رو که دیدم خیلی خوشحال شدم
اگه زیر نویس رو هم با همین نرم افزار هارد ساب کردی تاکید میکنم هارد ساب کردی
ممنون میشم که آموزشش رو بزاری
منتظرم
ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB - P30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عنوان تاپیک رو که دیدم خیلی خوشحال شدم
اگه زیر نویس رو هم با همین نرم افزار هارد ساب کردی تاکید میکنم هارد ساب کردی
ممنون میشم که آموزشش رو بزاری
منتظرم
ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB - P30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من فکر کردم hard subtitle میندازه ولی اشتباه فکر میکردم.
و همچنان در کف هارد ساب ماندیم
دوست عزیز شما فیلمهای با فرمت mkv رو در کامپیوتر با بر داشتن تیک hide extensionsدر منوی folder option با rename کردن پسوند mkv به m2tsتغییر دهید
لزمه اضافه کنم که هیچ گونه کانورتی انجام نشده این مورد در تلویزیون ال جی منتهی بلعکس انجام شده
دوست عزیز شما فیلمهای با فرمت mkv رو در کامپیوتر با بر داشتن تیک hide extensionsدر منوی folder option با rename کردن پسوند mkv به m2tsتغییر دهید
لزمه اضافه کنم که هیچ گونه کانورتی انجام نشده این مورد در تلویزیون ال جی منتهی بلعکس انجام شده
جواب تست منفیه
هم با فیلم hd , fullhd تست شد جواب منفیه با تغییر فرمت نوشتاری به m2ts فیلم رو نشون نمیده!!!!!
خواهشا یکی دیگه از دوستان هم تست کنند من با چند تا فیلم تست کردم جواب منفی بود...
amir_t6262
03-02-2012, 00:43
زیرنویس فارسی را میتوانید به فرمت sup تبدیل کنید و بعد بااستفاده از این برنامه ای که دوستمان معرفی کردند، فیلم و زیرنویس را به فرمت m2ts تبدیل کنید.
زیرنویس فارسی را میتوانید به فرمت sup تبدیل کنید و بعد بااستفاده از این برنامه ای که دوستمان معرفی کردند، فیلم و زیرنویس را به فرمت m2ts تبدیل کنید.
والا ما که نگرفتیم چی میفرمایید؟
amir_t6262
03-02-2012, 16:15
والا ما که نگرفتیم چی میفرمایید؟
در یکی از فروم های خارجی در این مورد خوانده بودم که شما میتوانید زیرنویس sub Idx را به فرمت sup تبدیل کنید.
بعد از آن با این برنامه یا برنامه های مشابه، فیلم و این زیرنویس با فرمت sup را با هم convert کنید .
حالا چه به فرمت TS و یا M2TS و حتی بلوری.
در آنجا گفته بود که با فرمت بلوری کانورت انجام دهید و بعد پوشه بلوری را به فرمت ISO تبدیل کنید ( با nero و ...) و بعد این فایل iso را در دستگاه هایی که قابلیت نمایش این نوع فایلها را دارند، ببینید.
البته من روی تلویزیون LED Samsung امتحان کردم و متاسفانه زیرنویس sup کانورت شده را هم نمایش نداد.:41:
پس عملا همچنان مشکل زیرنویس باقیست.
در یکی از فروم های خارجی در این مورد خوانده بودم که شما میتوانید زیرنویس sub Idx را به فرمت sup تبدیل کنید.
بعد از آن با این برنامه یا برنامه های مشابه، فیلم و این زیرنویس با فرمت sup را با هم convert کنید .
حالا چه به فرمت TS و یا M2TS و حتی بلوری.
در آنجا گفته بود که با فرمت بلوری کانورت انجام دهید و بعد پوشه بلوری را به فرمت ISO تبدیل کنید ( با nero و ...) و بعد این فایل iso را در دستگاه هایی که قابلیت نمایش این نوع فایلها را دارند، ببینید.
البته من روی تلویزیون LED Samsung امتحان کردم و متاسفانه زیرنویس sup کانورت شده را هم نمایش نداد.:41:
پس عملا همچنان مشکل زیرنویس باقیست.
مگه سامی نمی تونه زیر نویس فارسی رو نشون بده؟
والا اکثر برو بچ که خلاف این میگن نمایندگی های سامی هم عموما برای همین مطلب این قدر دارن فروش میکنن دیگه هم میگن فول اچ دی رو از روی فلش نشون میده هم مشکل FAT 32 نداره هم زیر نویس مدام هم داهر این سری D فروش میکنه
در مورد سونی این راه حله شما رو که من تست نکردم یعنی نرم افزار هاش رو ندارم ساب تایتل ورک شاپ که تبدیل نمیکنه وبقیشون رو هم که نمیدونم بههرحال به نظر من بعیده چون مشکل سر کد یونیکد زیر نویسه که سونی اصلا توی آبدیت هاش نذاشته
amir_t6262
04-02-2012, 13:25
سامسونگ فقط زیرنویس srt پخش میکند.
من این موضوع را برای دوستانی گفتم که زیرنویس sub idx دارند و یا میخواهند فیلم سه بعدی با زیرنویس فارسی ببینند. چون برای دیدن فیلم سه بعدی با زیرنویس باید زیرنویس را به یکی از فرمتهای sup و یا sub idx تبدیل کرد.
----------------------------
در مورد تلویزیون های سونی من اطلاعاتی ندارم ولی شما گفتی یونیکد نداره. خب اگر یونیکد زیرنویستان را تغییر دهید، باز هم مشکل حل نمیشود؟
--------------------------
سوال دیگری که داشتم آنکه از دوستان کسی دستگاهی را میشناسد که فایل ISO ی مربوط به بلوری را بخواند؟
چون راه حلی که من گفتم باید روی آن دستگاه ها جواب دهد.
نه انسی نه یونیکد های دیگه رو نمیشناسه... همه این راه حل ها رو رفتیم نشده
در مورد سوال دومتون هم شرمنده من اطلاعی ندارم
viki.arian
04-02-2012, 19:35
سلام
همونطور که میدونید یکی از مشکلات سونی پشتیبانی نکردن از فرمت mkv هست.
ولی با این برنامه ای که معرفی میکنم میتونید فایل با فرمت mkv و چند تا فرمت دیگه رو به فرمت های ts و m2ts تبدیل کنید که این فرمت ها خیلی راحت از طریق تلویزیون پخش میشوند.
قابلیت ویژه ای که این نرم افزار داره اینه که براحتی و در عرض کمتر از 1 دقیقه میتونید فایل زیرنویس رو هم روی فیلم خروجی بچسبونید.
اسم این برنامه tsMuxeR هست و از لینک زیر میتونید با حجم حدود 2.5MB دانلودش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftools%2FtsMuxeR)
چجوری زیر نویسو بچسبونم ؟
viki.arian
04-02-2012, 21:32
Firebirds
05-02-2012, 01:22
سلام دوست عزیز
نمی دونم چرا بلوری سونی من BDV-E985 وقتی یه فایل MKV رو میخوام بزنم بره جلو هنگ میکنه ! مجبور میشم رسیتش کنم تا دوباره در دست رس قرار بگیره ! مدل بلوری شما چیه ؟ شما از این مشکل ها نداری ؟
amir_t6262
05-02-2012, 10:36
باید زیرنویس را add کنید.
دکمه add را میزنی و فیلمت را انتخاب میکنی.
دوباره add را میزنی و زیرنویس را انتخاب میکنی
بعد نوع خروجی ( فرمتی که فیلم میخواهی به آن تبدیل شود) را انتخاب میکنی ( در قسمت output)
و بعد هم start muxing را میزنی.
Firebirds
05-02-2012, 12:27
سلام دوستان
نشد ! هر کاری کردم نشد !
نمی دونم تا الان کسی تونسته با این برنامه یه زیرنویس فارسی SRT را بچبونه به فیلم ؟! جالبه توی خود برنامه نوشته از SRT ساپورت میکنه ولی با هر فرمتی امتحان میکنی جوابی نمیگیری
خیلی بده ها ! یعنی باید کلی صبر کنی تا فیلمت دانلود شه بعد هم هزار راه رو بری و کلی هم صبر کنی زیرنویست به فیلم بچسبه تازه بزاری توی سینما خانگی شاید همچی اوکی باشه ! واقعا شرایط اسفناکی ایست
هرآنچه من انجام دادم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
نشد ! هر کاری کردم نشد !
نمی دونم تا الان کسی تونسته با این برنامه یه زیرنویس فارسی SRT را بچبونه به فیلم ؟! جالبه توی خود برنامه نوشته از SRT ساپورت میکنه ولی با هر فرمتی امتحان میکنی جوابی نمیگیری
خیلی بده ها ! یعنی باید کلی صبر کنی تا فیلمت دانلود شه بعد هم هزار راه رو بری و کلی هم صبر کنی زیرنویست به فیلم بچسبه تازه بزاری توی سینما خانگی شاید همچی اوکی باشه ! واقعا شرایط اسفناکی ایست
هرآنچه من انجام دادم :
دوست خوبم این روش هارد ساب نیست
توضیح
در سونی به هیچ عنوان به خاطر عدم ساپورت سونی از شماره یونیکد فارسی یا عربی برای زیر نویس امکان دیدن زیر نویس به شکل مخفی در خود فیلم یا به شکل یک فایل مجزا نیست
فقط و فقط با هارد ساب کردن زیر نویس یعنی حک زیر نویس بر روی فیلم که حتما منجر به افت کیفیت میشه
یا نه با توتال ویدئو کانورتور با حد اقل افت کیفیت ولی بسیار زمان بره حد اقل 40 دقیقه
تا÷یک مربوطه
این روش هم فقط زیر نویس رو داخل فیلم مخفی میکنه همین
اساسا اسم تاپیک مشکل داره
ببخشید و با عذر خواهی از شما صاحب تاپیک ببخشید
shahroozvaz
17-03-2012, 16:36
دوستان من یک بلوری 3D سونی 840 دارم ... تا یک ماه پیش هر فیلم MKV که از اینترنت می گرفتم رو به راحتی پخش می کرد ... الان چند هفته است بیشتر فیلمای 720p با فرمت MKV که دانلود می کنم نمی تونه پخش کنه ؟؟!!1 انگار نوع کدینگ فیلمهای mkv در اینترنت عوض شده ؟!!! کسی تازگی ها به این مشکل برخورد کرده ؟ آیا سایتی میشناسید که فیلمهاش کاملا استاندارد به mkv تبدیل شده باشند ؟
با تشکر
Firebirds
10-09-2012, 23:17
از طریق لینک زیر دستگاه BDV-E985W خود را آپدیت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم این روش هارد ساب نیست
توضیح
در سونی به هیچ عنوان به خاطر عدم ساپورت سونی از شماره یونیکد فارسی یا عربی برای زیر نویس امکان دیدن زیر نویس به شکل مخفی در خود فیلم یا به شکل یک فایل مجزا نیست
فقط و فقط با هارد ساب کردن زیر نویس یعنی حک زیر نویس بر روی فیلم که حتما منجر به افت کیفیت میشه
یا نه با توتال ویدئو کانورتور با حد اقل افت کیفیت ولی بسیار زمان بره حد اقل 40 دقیقه
تا÷یک مربوطه
این روش هم فقط زیر نویس رو داخل فیلم مخفی میکنه همین
اساسا اسم تاپیک مشکل داره
ببخشید و با عذر خواهی از شما صاحب تاپیک ببخشید
من با برنامه Total Video Converter بالاخره تونستم زیرنویس فارسی فیلم رو درست و بدون نقص تماشا کنم روش کار به این شکله که بعد از باز کردن برنامه Total Video Converter گزینه New Task رو میزنید و فایل فیلم مورد نظرتون رو باز می کنید فیلم های من پسوند Mkv داشتند. بعد از اینکه فیلم مورد نظر انتخاب کردین ازتون می خواد که به چه پسوندی کانورت بشه که بازهم پسوند Mkv رو از تب video file انتخاب می کنید. حالا فیلمتون تو صفحه اصلی افتاده . گزینه Filter رو از روی فیلم مورد نظرمون انتخاب می کنیم . در پنجره ای که باز میشه قسمت Subtitle رو تیک می زنیم یه پنجره دیگه باز میشه که آدرس فایل زیرنویس رو میخواد بهتره نام فایل فیلم و نام فایل زیرنویس یکی باشه .
نکته اصلی اینجاست وقتی فایل زیرنویس رو انتخاب کردیم تو همین پنجره گزینه Setting رو انخاب می کنیم در قسمت سمت چپ (Font) بعد از اینکه نوع قلم رو انتخاب کردیم از قسمت زیرش گزینه ( ARABIC (178 رو انتخاب می کنیم بعد همه OK ها رو میزنیم تا به صفحه اصلی برنامه برسیم . آدرس فایل خروجی رو میدیم و از بالای صفحه دکمه Convert Now رو میزنیم . دقت داشته باشید که این کار کمی زمان می بره و حجم فایل رو هم افزایش میده اما به داشتن زیر نویس فیلم می ارزه اون هم تو تلویزیون های سونی . چند نکته هم بگم این روش رو روی فیلم های سه بعدی امتحان نکردم . اگر تلویزیون شما فلش های با فرمت NTFS رو پشتیبانی نمی کنه فایلها تون رو به حجم های 4 گیگا بایتی تقسیم کنید که دوستان روشش رو گفتن . تلویزیون من سونی W804 هست که NTFS رو پشتیبانی میکنه / همچنین بعد از اینکه از شرکت بازرگانی ایران اومدند و ورژن برنامه تلویزیون رو به 4.4 آپدیت کردن فایل های mkv رو بدون مشکل نشون میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.