ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کد html که داخلش یه اسکین باپسوند html قرار بگیره!

hamedjanam
27-01-2012, 22:36
سلام دوستان من درخواست یه کد داشتم که بشه یه فایل html رو داخلش قرار داد البته این فایل همون اسکین یک مدیا پلیر هست . اما مشکلم در کد زیر اینه که فایل html یا همون اسکین داخل یه باکس یا فریم قرار داره که باعث میشه ظاهر کاری که میخوام انجام بدم خوب در نیاد و من نیمخوام داخل فریم باشه , میخوام بدون فریم و بدون باکس باشه . آیا کد ی هست که این فایل html یا همون اسکین مدیا پلیر، بتونه داخلش قراربگیره و اجرا بشه یعنی همین کاری رو که این کد زیری انجام میده. ولی خبری از کادر یا جدول یا فریم یا باکس نباشه .

البته باید بگم که کل این کد زیر بعدا به یک فایل با پسوند js تبدیل خواهد شد و برای کد آهنگ استفاده خواهد شد .

من فقط میخوام یه کدی باشه که کد این ادرس html داخلش اجرا بشه ولی بدون باکس یا فریم !!(نمیدونم تونستید منظورموبرسنم یا نه )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه خواستین میتونید این کدرو به صورت انلاین در این ادرس امتحان کنید . !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا راهنمایی کیند

به عبارتی میخوام که این اسکین مدیا پلیر که بصورت html هست از داخل فریم بیاد بیرون یه کدی که کادر دور این اسکین ایجاد نکنه .

kaka.ronaldo
27-01-2012, 22:48
مشکلتون با فریم چیه ؟! اگه کادره دورش مشکلتونه که میشه برش داشت فکر نکنم بشه بدون Frame اجراش کرد به هر حال میتونی از این کد در تگ iframe استفاده کنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی به این صورت بشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن دوست عزیز نمیدونم چرا از دستور document.write که یه دستوره JavaScript هست تو این کد استفاده کردین ؟!

hamedjanam
28-01-2012, 20:43
مشکلتون با فریم چیه ؟! اگه کادره دورش مشکلتونه که میشه برش داشت فکر نکنم بشه بدون Frame اجراش کرد به هر حال میتونی از این کد در تگ iframe استفاده کنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی به این صورت بشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن دوست عزیز نمیدونم چرا از دستور document.write که یه دستوره JavaScript هست تو این کد استفاده کردین ؟!

مشکل من اینه که میخوام این اسکین داخل کادر یا فریم قرار نگیره !!!اگه این کدرو در ادرسی که اون بالا قرار دادم قرار بدید و به صورت آنلاین به اسکین نگاه کنید میبینید که این اسکین داخل یک کادر قرار داره . من میخوام یه کدی باشه که این اسکین رو بدون کادر نمایش بده والبته جاوا اسکریپت باشه چون این کد قرار ه در یک فایل نوت پد و با پسوند js ذخیره شده و بعد آپلود شدن در یک کد دیگر قرار بگیره که در کل میشه یه مدیا پلیر فلش برای وبلاگ .
این کدی که شما دادید مثل قبله آیا کدی وجود داره که بشه باهاش کاری رو که من میخوام انجام داد ؟؟

من میخوام اون کادر دور اسکین حذف بشه میشه بگین چیکار باید بکنم؟؟

kaka.ronaldo
28-01-2012, 21:27
مشکل من اینه که میخوام این اسکین داخل کادر یا فریم قرار نگیره !!!اگه این کدرو در ادرسی که اون بالا قرار دادم قرار بدید و به صورت آنلاین به اسکین نگاه کنید میبینید که این اسکین داخل یک کادر قرار داره . من میخوام یه کدی باشه که این اسکین رو بدون کادر نمایش بده والبته جاوا اسکریپت باشه چون این کد قرار ه در یک فایل نوت پد و با پسوند js ذخیره شده و بعد آپلود شدن در یک کد دیگر قرار بگیره که در کل میشه یه مدیا پلیر فلش برای وبلاگ .
این کدی که شما دادید مثل قبله آیا کدی وجود داره که بشه باهاش کاری رو که من میخوام انجام داد ؟؟

من میخوام اون کادر دور اسکین حذف بشه میشه بگین چیکار باید بکنم؟؟
اون کدی رو که گفتم رو امتحان کن ، کادر دورش حذف شده

hamedjanam
29-01-2012, 17:06

امتحان کردم دوست من اما حذف نشده شما خودت امتحانش کردی ؟؟؟؟ رفتی تو اون ادرسی که دادم و کد رو بندازی تو قسمت (کد مورد نظر خود را اینجا بنویسید:)؟؟!!!!؟؟
نه هیچ تغییری نکرده همونه !

راستی ببین میتونی اینجا یه نظری بدی یا راهنمایی کنی ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamedjanam
30-01-2012, 16:27
درست شد واقعا خیلی کمک کردی و لطف کردی :40:

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

آقا درست شد حل شد ببخشید اشتباه از من بود یا به عبارت بهتر اشتباه از اینترنت اکسپلورر بود!!!!!!!
وقتی این کدی رو که شما ویرایشش کردید استفاده کردم هیچ تغییری توش ایجاد نشد چون من داشتم از مرور گر اینترنت اکسپلورر استفاده میکردم !! ولی وقتی با فایرفاکس اتفاقی رفتم دیدم که حل شده مشکل حل شده بود و باید بگم این مرورگر اکسپلورر مایکروسافت واقعا اشغاله مفت نمی ارزه.
از راهنمایی و کمکت ممنونم kaka.ronaldo عزیز :11: لطف کردی :40: