PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نمایش درایو هارد در ویندوز جدید

west_side_fc
27-01-2012, 16:45
با سلام خدمت دوستان
من روی سیستمم ویندوز 7 64 بیت داشتم یک ویندوز 7 32 بیت آپدیت جدید از اینترنت دانلود کردم و بعد بوتیبل شدن و رایت روی دی وی دی اون رو نصب کردم من روی سیستمم یک هارد دارم که 4 چارتیشن داره و درایو ویندوز هم همیشه اون هست و یک هار دارم که یک پارتیشن داره موقع نصب تمام درایو ها و پارتیشناشون بودن بعد از کامل شدن نصب درایو یک پارتیشنیم رو در ما کامپیوتر نشون نمیده ولی در منیجمنت هاردم هست و شناسایی شده
برای آوردنش چه کاری بکنم
با تشکر ببخشید که زیاد شد:11:

jafarian
27-01-2012, 22:42
اول از همه از روش سایت اول برین اگر درست نشد به احتمال زیاد درست بشه اگر نشد روشهای سایتهای 2 با 3 ببینید مشکلی بود بگین راهنمایی کنم:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

west_side_fc
28-01-2012, 01:50
اول از همه از روش سایت اول برین اگر درست نشد به احتمال زیاد درست بشه اگر نشد روشهای سایتهای 2 با 3 ببینید مشکلی بود بگین راهنمایی کنم:20:

دوست عزیز با روش اول درست شدش
بی نهایت ممنون
درسته اسپم ولی کارم خیلی را افتاد دکمه تشکر کم بود:

saeidperak1
29-01-2012, 14:59
سلام ببخشین اگه مشکلمو تو این تایپیک میگم میخواستم بدونم ویندوز سون احتیاج به نصب دراور ها داره مثلا کارت صوتی

jafarian
29-01-2012, 15:15
سلام ببخشین اگه مشکلمو تو این تایپیک میگم میخواستم بدونم ویندوز سون احتیاج به نصب دراور ها داره مثلا کارت صوتی

دربعضی مواقع خودش قطعات شناسایی میکنه بطورمثال گرافیک یا درایورهای مادربورد در بعضی مواقع هم که خودتون باید دستی تعریف کنید درضمن همیشه سعی کنید درایور خودتون از طریق سایت سازنده دان کنید نصب کنید تا اینکه بزارین ویندوز شناسایی کنه اگر خودتون دستی آپدیت کنید تو پرفورمنس قطعات خودتونم تاثیر داره بطور مثال آپدیت درایور گرافیک.

saeidperak1
29-01-2012, 21:22
مرسی عالی بود

safir110
11-12-2012, 23:11
عزیز من بعد از نصب ویندوز 8 دچار این مشکل شده بودم که بعد از رفتن به سایت اول که معرفی کرده بودید مشکلم حل شد.

بابت راهنمائیتون، یک دنیا ممنون.

amin7007
02-02-2013, 19:43
سلام
منم همین مشکل رو تو ویندوز 8 داشتم که با روش اولی حل شد خیلی خیلی ممنونم
:n16: