ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در مورد برنامه نویسی

sanar2111
27-01-2012, 14:22
من علاقه شدیدی به برنامه نویسی دارم اما هیچی از برنامه نویسی بلد نیستم و ثانیا توی شهر ما آموزشگاهی برای اینار وجود ندارد.
آیا راهی هست که بدون رفتن به سر کلاس برنامه نویسی یاد گرفت و همچنین باید اول از کدوم نرم افزار برنامه نوسی استفاده کرد .
ممنون می شم کمک کنید.

H A M A S
27-01-2012, 14:39
بله....باید بشینی یه پروژه رو درست کنی

senaps
27-01-2012, 14:46
من علاقه شدیدی به برنامه نویسی دارم اما هیچی از برنامه نویسی بلد نیستم و ثانیا توی شهر ما آموزشگاهی برای اینار وجود ندارد.

عزیزم اون فیزیک هسته ای هستش که برا یادگرفتنش باید ازمایشگاه داشته باشین!!!!!!

اول انتخاب کنین که چرا میخواین برنامه نویس بشین؟! برای اینکه شغلتون باشه یا برا سرگرمی؟!!!!! میخواین برا چی برنامه بنویسین؟! لباس شویی خونتون؟ ماشینتون؟ موبایلتون؟ سایتتون؟ کامپیوترتون؟!!! تابلوی برق سد مخزنی استانتون؟!!!
بعدش که انتخبا کردین،اینجا بگین تا بهتون بگیم کدم زبان.....
بعدش

یه کامپیوتر میخرین....
روش ویندوز 7 یا Xp نصب میکنین....
یه خط اینترنت درست حسابی جور میکنین!!!!
کتاب هایی که بهتون اراپه میشه رو دانلود میکنین!!!! و میخونین....(خیلی ها رو میشناسم که 500 تا کتاب دارن و معتقدن که اون کتاب ها هیچ کاری براشون نکرده!!صد البته هیچ کدومشون رو یه بار هم نخوندن!!)

اگر زبانتون اونقدر خوب نیست که این کتاب ها رو بخونین،به کلاس زبان تشریف ببرین و هرچه سریعتر سطح زبان خودتون رو لااقل تا 5(خوندن داستان و متون عمومی تکنولوژی) بالا ببرین....
بعد به مرحله ی قبل برگردین!!!!!!

تبریک!! حالا شما یه برنامه نویسی هستین که میتونین برنامه های درست حسابی و تجاری بنویسین و بفروشین و حالش رو ببرین!

sanar2111
27-01-2012, 15:12
من به رشته کامپیوتر(نرم افزار) علاقه دارم و سطح زبانم هم خوبه .....

sanar2111
28-01-2012, 16:26
کسی نیست که جواب بده بهترین برنامه برای من مبتدی چی هست برای برنامه نویسی...

Open-Source
28-01-2012, 20:21
دوست عزیز...

شما باید ابتدا ، روی الگوریتم ها کار کنید یعنی با منطق برنامه نویسی آشنا بشید و قدرت درک و حل مسئله رو توی خودتون بالا ببرید.

حالا برای این کار کتاب های زیادی هست (حتی کتاب های فارسی خوب) ، که مقدمه ای هستن بر الگوریتم ها و فلوچارت ها.

برای درک و فهم این مقدمات اصلا زبان برنامه نویس مهم نیست و فقط باید تمرکز داشته باشید روی حل مسئله.

میتونید از همون ابتدا، یه زبون برنامه نویسی مثل C رو انتخاب کنید و مسائلتون رو بوسیله این زبون پیاده سازی کنید.

چرا C ؟
چون سینتکس ساده و قابل فهمی داره.
مادر اکثر زبون های برنامه نویسی هست.
منابع به وفور براش پیدا میشه (حتی منابع فارسی خوب).
و ...
(اگه بمن بود یادگیری C رو بر هر شخصی واجب میکردم:34: بقول دوستان خوبه که کاری دستمون نیست:31:)

اگه این مقدمات رو بخوبی یاد گرفتید و منطق برنامه نویسی رو توی خودتون تقویت کردید ، مابقی راه رو خودتون پیدا میکنید.

موفق باشید...