PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای اذیت کننده کیس

Mammad Prince
26-01-2012, 23:47
سلام دوستان

من تابستون یه کیس Magnum 2 green خریدم ! یه فن بالای کیس و یه فن هم پشت کیس داره !

متاسفانه من شب ها به علت صدای بالای کیس و cpu نمی تونم چیزی رو روی دانلود بذارم !

مشکل ام هم این است که نمی دونم الان این صدای هو هوی کیس که تا وسط پذیرایی هم می ره ، واسه فن خود کیس است یا فن cpu !

چه طور می تونم این مشکل رو حل کنم ؟!
البته امروز که کل کیس رو تمیز کردم و فن ها رو هم تمیز کردم ، بخشی از مشکل ام رفع شد ولی باز هم کمی صدای هوهو میاد که اذیت کنندست !

به نظرتون یه فن برای cpu بخرم یا ... ؟!

با توجه به اینکه هنگام دانلود احتیاجی به کار فوق العاده ای برای سیستم نیست ، می شه فن کیس رو غیرفعال کنم ؟! چه جوری ؟!

CPU : AMD Athlon II X4 640 Processor
VGA : ATI 6850
RAM : 4 G

CASE : Green Magnum2

مر30 از راهنماییتون !

مر30 از راهنماییتون

jafarian
28-01-2012, 01:33
برای صداش همون کاری که خودتون گفتین انجام برین یعنی برق فنها رو جدا کنید جدا کردنشم خیلی ساده نگاه کنید متوجه میشین درضمن شما یک کولر برای cpu بگیرین دیگه نیازی به فن کیس ندارین یا یک بدون نویز هم میتونید داخل کیس بزارین برای فن cpu هم من مدل Fan DeepCool Iceedge 300U به قیمت 27 پیشنهاد میدم:20:

Mammad Prince
28-01-2012, 07:25
برای صداش همون کاری که خودتون گفتین انجام برین یعنی برق فنها رو جدا کنید جدا کردنشم خیلی ساده نگاه کنید متوجه میشین درضمن شما یک کولر برای cpu بگیرین دیگه نیازی به فن کیس ندارین یا یک بدون نویز هم میتونید داخل کیس بزارین برای فن cpu هم من مدل Fan DeepCool Iceedge 300U به قیمت 27 پیشنهاد میدم:20:

واقعا ممنون !
فقط یه سوال ... با توجه به اینکه فن کیس در خنک کردن تمامی قطعات مسئوله !!!! ، اگر من فقط برای cpu فن بگیرم و فن کیس رو غیرفعال کنم ، برای قطعات دیگر مشکلی پیش نمیاد ؟

باز هم تشکر

EXTREME
28-01-2012, 23:07
تهویه کیس و جریان هوا تو خنک کردن قطعه ها تاثیر داره و دما رو پایین میاره
شما اول باید ببینید نویز از کدوم فن است
کولر هم اگر نخواین اور کنید همون استوک کافیه
حالت فن سی پی یو رو حالت smrat باشه در بایوس

The Jok3r
31-01-2012, 03:39
............