PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : X.Vision LED LE-22A02

masoodregister
26-01-2012, 22:23
كسي در مورد اين تلوزيون اطلاعي نداره؟ارزش داره بخرم بجاي مونيتور هم ازش استفاده كنم؟؟؟

X.Vision LED LE-22A02

hosein_mic
30-01-2012, 13:21
قیمتش چقدره؟

shapell
30-01-2012, 14:21
قیمت: 235,000 تومان
مشخصات
- تلویزیون با طراحی باریک (Slim-line Design)
- مجهز به پانل LED با درجه کیفی +A
- وضوح تصویر بسیار بالای 2 مگاپیکسل Full HD) 1920 x 1080)
- مگا کنتراست 4.000.000:1 دینامیک
- زاویه دید بسیار وسیع (178 درجه افقی و 170 درجه عمودی)
- دارای ورودی USB با قابلیت پخش عکس و موزیک (Universal Serial Bus)
- روشنایی و وضوح بسیار بالا در تصویر
- دارای ورودی HDMI (ورودی نمایش تصویر با کیفیت FULL HD) و VGA

LeiliBaManAst
31-01-2012, 12:20
كسي در مورد اين تلوزيون اطلاعي نداره؟ارزش داره بخرم بجاي مونيتور هم ازش استفاده كنم؟؟؟

X.Vision LED LE-22A02

آره مسعود عزیز ، من همین چند وقت پیش کلی راجع بهش تحقیق کردم و بالاخره خریدمش . خیلیییی راضیم . هم کیفیت تصویرش بالاست و هم مثل یه مانیتور ال ای دی خوبه .من بیشتر ازش به عنوان مانیتور استفاده میکنم و به نظر من با توجه به گارانتی معتبر و امکانات و قیمتش گزینه خوبیه .
لینک مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ساسان مهاجم
31-01-2012, 12:30
قیمت: 235,000 تومان
مشخصات
- تلویزیون با طراحی باریک (Slim-line Design)
- مجهز به پانل LED با درجه کیفی +A
- وضوح تصویر بسیار بالای 2 مگاپیکسل Full HD) 1920 x 1080)
- مگا کنتراست 4.000.000:1 دینامیک
- زاویه دید بسیار وسیع (178 درجه افقی و 170 درجه عمودی)
- دارای ورودی USB با قابلیت پخش عکس و موزیک (Universal Serial Bus)
- روشنایی و وضوح بسیار بالا در تصویر
- دارای ورودی HDMI (ورودی نمایش تصویر با کیفیت FULL HD) و VGA

ممنون از اطلاعاتی که گذاشتی . من هم این رو از نزدیک دیدم ، کیفیت تصویرش خوب هست و به نظرم با توجه به سایز و مشخصات و قیمتش کاربردهای زیادی داره .

tiyam 01
22-02-2012, 01:57
استفاده به صورت تلویریون چطوره؟ زاویه دیدش خوبه؟ (از پایین، واسه از رو زمین نگاه کردن)
یکی از فامیلا سامسونگ 22 اینچ داشت زاویه دیدش خوب نبود

mInI_ClockEr
22-02-2012, 02:47
استفاده به صورت تلویریون چطوره؟ زاویه دیدش خوبه؟ (از پایین، واسه از رو زمین نگاه کردن)

و اینکه چند میلی ثانیه هست کسی میدونه ؟؟؟؟؟

LeiliBaManAst
22-02-2012, 12:05

آره زاویه دیدش خوبه . 170*178 هست . من که از هر طرف نگاهش میکنم مشکل نداره . من قبل از خرید فکر نمیکردم انقدر راضی باشم . من خودم هم به عنوان Tv و هم monitor ازش استفاده میکنم و راضیم . (گیرنده دیجیتال داخلی هم دارد)

mInI_ClockEr
22-02-2012, 13:09
کسی راهنمایی نمیکنه ؟؟؟

LeiliBaManAst
22-02-2012, 13:45
و اینکه چند میلی ثانیه هست کسی میدونه ؟؟؟؟؟
قبلا" توی وبلاگ مادیران خونده بودم که 5 میلی ثانیه هست و این برای tv خیلی سرعت پاسخگویی مناسبیه .

tiyam 01
22-02-2012, 16:25
آره زاویه دیدش خوبه . 170*178 هست . من که از هر طرف نگاهش میکنم مشکل نداره . من قبل از خرید فکر نمیکردم انقدر راضی باشم . من خودم هم به عنوان Tv و هم monitor ازش استفاده میکنم و راضیم . (گیرنده دیجیتال داخلی هم دارد)

زاویه دید، از پایین چطوریه؟ میشه از رو زمین نگاه کرد (زاویه دید چپ و راست و بالا زیاد مهم نیست)

jamshimi
23-02-2012, 09:48
دوستان این مانیتور بهتره یا 2261Vp ال جی؟

persiantoolsbaz
06-03-2012, 14:31
دوستان این مانیتور بهتره یا 2261Vp ال جی؟
بستگی به این داره که برای چه کاربردی بخوای مانیتور تهیه کنی . 22a02 هم مانیتور led هست و هم tv و این خودش یه مزیته .
مانیتور ips226 الجی هم جزء یکی از بهترینهای lg هست .
مشخصات ips226
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hosseingrami
18-03-2012, 12:51
سلام دوستان..
من یک گیرنده دیجیتال داشتم که فکر کنم فرسوده و خراب شده ولی هنوز مطمعن نشدم.گفتم که اگه خراب شده باشه برم یکی دیگه بخرم....
به این تلوزیون برخورد کردم که ظاهرش بیشتر شبیه به مانیتوره تا تلوزیون...
چند سوال داشتم اونایی که دارندش با دقت پاسخ بدهند..
1. گیرنده دیجیتالش خیلی برام مهمه که هم کیفیتش خوب باشه و هم قدرتش و هم اذیت نکنه و بشه برنامه ها رو با کیفیت خوب ضبط کرد.برنامه ریزی ضبط هم داشته باشه.اینا رو داره؟؟؟

2. واقعا ارزش داره به عنوان تلوزیون اصلی خونه خریدش؟؟
چون اگه گیرنده قبلیم واقعا مشکل دار باشه با توجه به اوضاع اقتصادی بد ما شاید نتونیم فعلا چیزی بخریم و فقط این مورد با قیمتش میمونه که شاید مشکوک باشه آخه ایکسویژن کلا یه جورایی یه از گیرنده هاش گرفته تا همه چیش

3. واقعا نقاط قوت و ضعفش چیه؟؟

نمیدونم چی کنم واقعا چون با این که اوضاعم خوب نیست ولی ارزون بودن ملاک آخرمه و بیشتر کیفیت و کارایی برام مهمه

mehdy.sms
20-03-2012, 00:40
سلام. اگه بخوایم مانیتور X.Vision LED LE-22A02 رو با ASUS - 24" - ML248H - LED یا ASUS - 22" - ML229H - LED
مقایسه کنیم. به اندازه یاختلاف قیمتشون ، اختلاف کیفیت دارن؟ در ضمن استفاده از X.Vision LED LE-22A02 باعث ناراحتی چشم نمیشه؟
اختلاف کیفیت اینقدری هست که برای چشم به راحتی قابل تشخیص باشه؟

mostafa-t
16-04-2012, 12:39
سلام من این مدلو X.Vision LED LE-22A02 میخوام بخرم اما هر جا میرم میگن تموم شده و نداریم من مشهد هستم میتونید کمکم کنید ؟؟ از کجا بخرم

Soroush-S
16-04-2012, 13:28
سلام من این مدلو X.Vision LED LE-22A02 میخوام بخرم اما هر جا میرم میگن تموم شده و نداریم من مشهد هستم میتونید کمکم کنید ؟؟ از کجا بخرم
از سایت چاره یا digikala تهیه کن .

mostafa-t
21-04-2012, 11:04
سلام این مدل مارشال که دی وی دی میخوره و گیرنده داره کیفیتش چطوره ارزش داره ؟؟؟
اصلاکیفیت مارشال خوبه یا نه؟؟
بعد این شارپ چی 22 اینچ

alilosting
21-04-2012, 14:05
سلام دوستان..
من یک گیرنده دیجیتال داشتم که فکر کنم فرسوده و خراب شده ولی هنوز مطمعن نشدم.گفتم که اگه خراب شده باشه برم یکی دیگه بخرم....
به این تلوزیون برخورد کردم که ظاهرش بیشتر شبیه به مانیتوره تا تلوزیون...
چند سوال داشتم اونایی که دارندش با دقت پاسخ بدهند..
1. گیرنده دیجیتالش خیلی برام مهمه که هم کیفیتش خوب باشه و هم قدرتش و هم اذیت نکنه و بشه برنامه ها رو با کیفیت خوب ضبط کرد.برنامه ریزی ضبط هم داشته باشه.اینا رو داره؟؟؟

2. واقعا ارزش داره به عنوان تلوزیون اصلی خونه خریدش؟؟
چون اگه گیرنده قبلیم واقعا مشکل دار باشه با توجه به اوضاع اقتصادی بد ما شاید نتونیم فعلا چیزی بخریم و فقط این مورد با قیمتش میمونه که شاید مشکوک باشه آخه ایکسویژن کلا یه جورایی یه از گیرنده هاش گرفته تا همه چیش

3. واقعا نقاط قوت و ضعفش چیه؟؟

نمیدونم چی کنم واقعا چون با این که اوضاعم خوب نیست ولی ارزون بودن ملاک آخرمه و بیشتر کیفیت و کارایی برام مهمه
تلویزیونهایی که گیرنده دیجیتال داخلی دارن میتونن کانالهای صدا و سیما رو با کیفیت دیجیتال نمایش بدهند و برای ضبط برنامه ها ، تلویزیونت باید دارای قابلیت PVR یا ضبط برنامه ها باشه که در حال حاضر تلویزیونهای کمی در ایران این قابلیت رو دارن و در اکثر تلویزیونها برای ضبط برنامه و داشتن قابلیت ضبط برنامه ریزی شده ، باید دستگاه DVBT تهیه کنی .
من از نزدیک کیفیت این تلویزیون رو دیدم واقعا" کیفیت تصویر خوبی داره و به عنوان مانیتور هم خوب عمل میکنه .
به نظر من با وجود قیمت خوب این tv در حال حاضر کیفیت تصویرش حتی از خیلی از تلویزیونهای مطرح بازار بهتره و اگه از تصاویر با رنگهای طبیعی خوشت میاد این مدل گزینه خوبیه ضمن اینکه گارانتی معتبری هم داره .

saeed afshar
21-04-2012, 14:40
من چند ماه پیش این مدل رو برای مغازم خریدم . به نظرم با توجه به قیمت و گارانتی و امکاناتش بهترین انتخابی بود که میشد کرد و تا الان که راضیم .
من تهرانم . منم برای اینکه آدرس نزدیکترین نمایندگی به منزلمون رو پیدا کنم توی وبلاگ مادیران بهشون پیغام زدم و خیلی زود بهم آدرس نزدیکترین نمایندگیشون رو دادن . به نظرم تو هم همین کار رو بکن تا سریع جواب بگیری .
آدرس وبلاگ مادیران :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویژگیهای 22a02 :

مجهز به پانل LED ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با درجه کیفی +A

وضوح تصویر بالا: Full HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))1920 x 1080)

مگا كنتراست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])4.000.000:1

زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و 170 درجه عمودي)

داراي ورودي USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با قابليت پخش عكس و موزيك

روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير

داراي ورودي HDMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

moslem-visual
26-04-2012, 11:54
دوستان عزیز اگر کسی این دستگاه رو داره بگید لطفا این مشکلی با پخش فول اچ دی نداره؟ آخه یه نفر میگفت تصویر میپره. بعد اینکه کجا نوشته تیونر دیجیتال داره؟ مطمئنید؟ :31: من میخوام به عنوان مانیتور برای وقتی تو خونه هستم لپ تاپ رو بهش وصل کنم :)

wolfman_741
26-04-2012, 19:39
کابل زرد و سفید میخوره ؟

moj63
27-04-2012, 17:01
دوستان من تو اين هفته يكيش رو ميخرم ، سعي مي كنم يه سري اطلاعات ازش براتون بزارم

Soroush-S
27-04-2012, 17:23
قیمتش شده 250 تومن . الان شما میتونین LED 23" صنام بگیرین که ورودی و خروجی کاملی داره . گیرنده دیجیتال هم داره . قیمتشم حدود 360 هست. من دارم و تاحالا مشکلی نداشتم.