ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیازمند کمک فوری: کامپیوترم روشن میشه و بوت نمیشه بوق هم نمیزنه

بهنازی
26-01-2012, 20:00
با سلام خواهشا کمک کنید
کامپیوترم روشن میشه و بوت نمیشه بوق هم نمیزنه رم رو عوض کردم ولی درست نشد رو مانیتور هیچی نمیاد چراغ مانیتور هم زرد میمونه کارهایی که انجام شده
رم رو عوض کردم
کلا پاور نو هم انتداختم روش ولی درست نشد همه اتصالات رو هم قطع کردم و فقط برق مادر بورد و فن سی پی یو رو هم وصل کردم ولی درست نشد

ممنون میشم کمک کنید هیچی هم نکردم خاموش کردم امدم بعد از ظهذ اومدم دیدم روشن نمیشه لامصب روشن میشه بوت نمیشه
خواشه کمک کنید خیلی ضروریه با تشکر

hassanshaikhi
26-01-2012, 20:32
گرافیک و رم رو در بیار بعد کامپیوتر رو روشن کن اگه بوق نزد به احتمال زیاد مادربوردت مشکل داره.ممکنه به خاطر بایوس یا پل جنوبیش بشه.

بهنازی
26-01-2012, 23:46
ممنونم دوست عزیز گرافیکش آنبرده بفرمایید الان باید چیکار کنم خواهاش کمک کنید این خیلی لازمه ممنون میشم منتظرم

hassanshaikhi
26-01-2012, 23:51
رم هم در آوردین؟
به احتمال زیاد مشکل از مادربورد باشه که یا باید بدیش تعمیرش کنن یا یکی دیگه بخری.

بهنازی
27-01-2012, 00:09
خودم نمیتونم درستش کنم
گرافیک انبردش کدوم قسمته و مشخخص اش چیه روی برد ؟
ممنون میشم دوباره کمک کنید

hassanshaikhi
27-01-2012, 00:19
خیر
بستگی به مدل مادربوردتون و چیپستش داره که معمولا توی پل شمالی مادربورد هست. توی بعضی مدل های جدید هم توی سی پی یو هست.
بایوس رو ریست کن. باطری مادربورد رو در بیار دوباره بزن جا

بهنازی
27-01-2012, 00:37
ممنونم عزیز بایوس رو چجوری ریست کنم ؟

hassanshaikhi
27-01-2012, 00:42
باطری مادربورد رو در بیار دوباری بزن جا اگه درست نشد بهتره پیش تعمیرکار ببری

alil1369
27-01-2012, 00:51
پاور سیستم چک بشه
سیستم رو روشن میکنید دست رو هارد بزارید ببینید لرزش داره یا نه ، صداش هم چک کنید (روشن بودن و کارکردنش رو چک کنید)
روی مانیتور نوشته ای چیزی نمیاد ؟؟ عکس لوگو و امکانات سیستم رو نشون نمیده ! DEL رو میزنید داخل تنظیمات بایوس میشه !؟

بهنازی
27-01-2012, 11:04
هیچی نمیاد برد خالی هم چیزی رو مانیتور نمیاد

بهنازی
27-01-2012, 13:33
ممنون از همه عزیز بله ایراد از مادر بورده
حالا یه سوال یه از دوستان عین همین مادر بورد رو داره کپی اینه این مدل و این مارک حالا من با قرار دادن این مین بورد رو سیستمم نیاز به نصب ویندوز دوباره وجود داره
ممنون میشم در این مورد هم جواب بدین
در ضمن این مین من که خراب شده تعمیر میشه و ارزششو داره باوستاره biostar هستش

EXTREME
27-01-2012, 13:39
حالا یه سوال یه از دوستان عین همین مادر بورد رو داره کپی اینه این مدل و این مارک حالا من با قرار دادن این مین بورد رو سیستمم نیاز به نصب ویندوز دوباره وجود داره
ممنون میشم در این مورد هم جواب بدین
مین رو عوض کردین بهتره ویندوز مجددا نصب بشه
ببرید تعمیرگاه ها ببینید چقدر هزینش میشه اگه کم باشه ارزش داره

MASTER OC 7
27-01-2012, 13:41
خیر احتیاجی به نصب مجدد ویندوز نیست

اول ببینید مادربوردتون گارانتی داره
اگه آره بفرستید گارانتی وگرنه ببینید هزینه تعمیرش چقدر میشه اگه کم بود تعمیرش کنید بهتر هست

hassanshaikhi
27-01-2012, 13:43
اگه ویندوز بدون مشکل بالا اومد و درست کار میکرد نیازی نیست.
بستگی به هزینه تعمیرش داره که ارزش داشته باشه یا نه.

hassanshaikhi
27-01-2012, 13:44
اگه ویندوز بدون مشکل بالا اومد و درست کار میکرد نیازی نیست.
بستگی به هزینه تعمیرش داره که ارزش داشته باشه یا نه.

بهنازی
27-01-2012, 14:06
ممنونم از همه عزیز
اینو هم بگم که این سیستم رو خودم اسمبل کردم وقتی فن سی پی یو میبندی روش طوریه که از زیر برد خم میشه و زیر سی پی یو قوسی شکل میشد یکم البته از اول هم ایجوری بود و سه سال هم کار میکرد آیا این خم شدگی عادیه و میتونه از این قسمت باشه

EXTREME
27-01-2012, 14:29
ممنونم از همه عزیز
اینو هم بگم که این سیستم رو خودم اسمبل کردم وقتی فن سی پی یو میبندی روش طوریه که از زیر برد خم میشه و زیر سی پی یو قوسی شکل میشد یکم البته از اول هم ایجوری بود و سه سال هم کار میکرد آیا این خم شدگی عادیه و میتونه از این قسمت باشه
یک شکل از بردتون بزارین از همون قسمتی که قوس داره

Devicestreet
27-01-2012, 17:26
در مورد تعمیر مادر بورد قبلی باید گفت که اگه می تونید فرکانس صدایی که می ده رو بگیرید و به همراه مدل بایوس تو اینترنت سرچ کنید

New Solid Snake
27-01-2012, 21:18
ممنونم از همه عزیز

دوست عزیز و گرامی درود
اسمبل سیستم کار راحتیه ولی یه نکاتی رو هم باید رعایت کرد شما وقتی میگی زیر برد خم میشه مگه چقدر به فن و cpu فشار آوردی؟شما از اتصال کامل cpu و fan مطمئن هستی؟از خمیر سیلیکون استفاده کردی؟چون اگه میخوای cpu رو دوباره نصب کنی باید یه مقدار خمیر سیلیکون استفاده کنی.(البته بدون این هم جواب میده ولی برای کارایی بهتر گفتم)
بهترین کاری که میتونی انجام بدی همونطور که مهرداد خان گفتن یه عکس از همون قسمت مادربردت هستش!

zeus7610
30-01-2012, 18:43
بستگي به ميزان خم و شدت فشار داره. اگه کم باشه ايراد نداره ولي در کل باعث نزديکي مدارات داخلي مادربورد و خرابي زودهنگام و هنگ و .... ميشه. دوستمون دقيقا درست گفت. سيستم اسمبل کردن کار نيم ساعته و همه مي تونن انجام بدن. ولي 1000 تا فوت و فن داره که فقط در مواقع خاص خودشو نشون ميده. نيازي به تعويض ويندوز در صورت يکي بودن مادربورد نيست. تعمير مادربورد هم بستگي به ايرادش داره. ببينيد خازن هاي مادربورد تغيير شکل داده يا نه (ما ميگيم بشکه شده يا نه!!!!) اگه ايراد از قسمتهاي اصلي مادربورد باشه به نظر من ارز ش تعمير نداره. (مثل پل شمالي و جنوبي و يا قسمت تغذيه)