مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید اسپیکر
سلام خدمت دوستان
قصد خرید 2 تا اسپیکر داشتم یکی تا 50 الی 60 تومان و دیگری تا 100 تومان
توچند سایت اینترنتی گشتم و چند مدل را دیدم ؛ میخواستم نظرتون روبدونم اگر کسی آشنایی داره.
2.1 باشه - و بیشترین کاربرد موزیک و فیلم هستش
باتشکر
الان لاجیتک بالاترین کیفیت رو داره
شما مشخص کن که برای چه اتاقی میخوای قدرتش بیشتر باشه یا کیفیت چه مقدار جا بگیره و...
اگه صدای خیلی بلند نمیخوای
logitech z323
الان قیمتها غیر واقعی هست اگه یه مدت صبر کنی احتمال زیاد ارزون میشه
اگر هم میخوای صدای بلندی داشته باشه و ارزون هم باشه و مشکل جا هم نداری میتونی یه ضبط خونگی دست دوم بگیری
که از 30 تومان شروع میشه به بالا
نه عزیز برای کامپیوتر میخوام - خودم از microlab استفاده میکردم ولی امروز تو اینترنت درحال جست و جو بودم چند مدل را مد نظر قرار دادم
یکی Edifier M3310
و دیگری Edifier C2
فکر میکنم C2 بهتر باشه - حالا اگر کسی تو همین رنج مدل بهتری رو سراغ داره و یا از M3310 قبلا اسفاده کرده ممنون میشم راهنمایی کنه.
نه عزیز برای کامپیوتر میخوام - خودم از microlab استفاده میکردم ولی امروز تو اینترنت درحال جست و جو بودم چند مدل را مد نظر قرار دادم
یکی Edifier M3310
و دیگری Edifier C2
فکر میکنم C2 بهتر باشه - حالا اگر کسی تو همین رنج مدل بهتری رو سراغ داره و یا از M3310 قبلا اسفاده کرده ممنون میشم راهنمایی کنه.
من خودم c3 داشتم بهت توصیه میکنم این C2 رو نخر قیافه ش گول زننده است لاجیتک بخری بهتره
یکی Edifier M3310
و دیگری Edifier C2
سلام/من الان سی 2 دارم/حرف نداره/یه کارت صدای حرفه ای ام بگیر صداش میترکونه من 92 خریدم/اگه مایه داری تا180 تومن سی3 بخر که شیشه های خونه بیاد پایین
پیشنهاد من logitech z323 هست کارت صدا هم نمیخواد بخری بجای کارت صدا اسپیکر بهتر بگیر
پیشنهاد من logitech z323 هست کارت صدا هم نمیخواد بخری بجای کارت صدا اسپیکر بهتر بگیر
من منظورم این نبود که کارت صدا واجبه!گفتم اگه بگیری بهتره/چون اسپیکرای ادیفایر بخاطر اینکه آمپلی فایرشون جداست جواب پس داده و ثابت شدس
من منظورم این نبود که کارت صدا واجبه!گفتم اگه بگیری بهتره/چون اسپیکرای ادیفایر بخاطر اینکه آمپلی فایرشون جداست جواب پس داده و ثابت شدس
منم این حرفت رو تایید میکنم دوست عزیز ادیفایر اسپیکر های خوب و خوش ساختی داره اما لاجیتک کیفیت صدای بالاتری داره و هر کسی گرفته پشیمون نشده
*rafael*
01-02-2012, 14:12
مشاوره برای خرید اسپیکر تا 100 تومان
سلام
8 سال پیش با سیستمم یه اسپیکر NEC گرفتم که مال عهد چراغ زنبوریه !
حالا میخوام عوضش کنم ... چند تا مدل در نظر گرفتم
Edifier E3300 & E3350
Logitech Z323
چطورن ؟ کدومشون بهتره ؟ (خودم از E3350 بیشتر خوشم اومده) راستی حدود قیمت مدل لاجیتک رو هم اگه دارین بگید
مدلای بهتر از اینا تو رنج 100 اگه هست معرفی کنید.
مشاوره برای خرید اسپیکر تا 100 تومان
سلام
8 سال پیش با سیستمم یه اسپیکر NEC گرفتم که مال عهد چراغ زنبوریه !
حالا میخوام عوضش کنم ... چند تا مدل در نظر گرفتم
Edifier E3300 & E3350
Logitech Z323
چطورن ؟ کدومشون بهتره ؟ (خودم از E3350 بیشتر خوشم اومده) راستی حدود قیمت مدل لاجیتک رو هم اگه دارین بگید
مدلای بهتر از اینا تو رنج 100 اگه هست معرفی کنید.
همون E3350خیلی خوبه چند روز پیش یک سفیدش رو دیدم خیلی قشنگ بود ولی بیشتر از 90 تومان نخر
می تونی بری نمایندگی ادیفایر برات تست کنند تا صداش رو هم بشنوی
*rafael*
01-02-2012, 17:18
همون E3350خیلی خوبه چند روز پیش یک سفیدش رو دیدم خیلی قشنگ بود ولی بیشتر از 90 تومان نخر
اکی ... خودم هم از E3350 خیلی خوشم اومده ولی از Logitech هم خیلی تعریف می کنن
حالا بین این دو مدل E3350 و Z323 هر کی داره نظر نهاییشو بگه ... تا هفته دیگه باید بگیرم.
اکی ... خودم هم از E3350 خیلی خوشم اومده ولی از Logitech هم خیلی تعریف می کنن
حالا بین این دو مدل E3350 و Z323 هر کی داره نظر نهاییشو بگه ... تا هفته دیگه باید بگیرم.
به نظر من ادیفایر رو بخری بهتره توی هفته نامه عصر ارتباط ریویو ازش هست میتونی نگاه کنی
بازم صدا سلیقه ای هست برو نمایندگی برات تست کنند
*rafael*
02-02-2012, 10:26
به نظر من ادیفایر رو بخری بهتره توی هفته نامه عصر ارتباط ریویو ازش هست میتونی نگاه کنی
بازم صدا سلیقه ای هست برو نمایندگی برات تست کنند
مقاله رو خوندم ولی به یه نکته ای برخوردم :
فرکانسهای زیر و بم در این دستگاه با قدرت مناسبی پخش میشوند اما در زمینه پخش صداهای میانه شکافی محسوس وجود دارد که باید با تنظیم دقیق اکولایزر پر شود. قدرت خروجی دستگاه برابر 50 وات است که 18 وات آن به دو اسپیکر ماهوارهای اختصاص دارد و 32 وات آن به سابووفر برمیگردد و به همین دلیل بهترین کارآیی را در فواصل کم از خود نشان میدهد و با فاصله گرفتن از آن و افزایش حجم صدا میتوان تلاش آن برای تولید صدای بیشتر را درک کرد. با افزایش حجم صدای دستگاه با اینکه فضای اتاق از صدا پر میشود اما سابووفر از همراهی اسپیکرهای ماهوارهای عاجز شده و دیستورشن قابل توجهی در خروجی آن شنید. کاربرانی که به دنبال یک اسپیکر زیبا و مجهز میگردند و نمیخواهند صدای پخششده از رایانه آنها افراد اطراف را آزار دهد، میتوانند دستگاه Prisma را بهعنوان انتخابی ایدهآل تهیه کنند اما هر کاربری که به دنبال صدای قدرتمند با باس قوی و کوبنده و همچنین کیفیتی عالی در حجم صدای بالا میگردد باید در ابتدای راه دستگاه را از لیست خود حذف کند.یه توضیح میدین لطفا ...
خوب عزیز اینج اشاره شده که صدای قدرتمندی نداره وکیفیت عالی هم نداره کلا اسپیکرهای زیر 100 تا 150 صدای قدرتمندی نداره
اگر میخوای با پول کم صدای قدرتمندی داشته باشی یک ضبط های فای دست دوم قدرتمند بخر
من خودم c2ادیفایر دارم صداش حرف نداره هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ قدرت/92000 خریدم از یه نمایندگی تو علائدین/هر کی خواست بگه شمارشو بدم فروشنده با انصافیه
من خودم c2ادیفایر دارم صداش حرف نداره هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ قدرت/92000 خریدم از یه نمایندگی تو علائدین/هر کی خواست بگه شمارشو بدم فروشنده با انصافیه
تا کیفیت چی باشه من خودم c3 داشتم اصلا باهاش حال نکردم این c2 که اصلا هیچی دیگه بازم شاید به قیمتش بیرزه ولی ادم باید ببینه چی بدردش میخوره شاید یه اسپیکر 50 تومانی هم کار ادم رو راه بندازه ولی برای یکی دیگه s730 هم کم بیاره
تا کیفیت چی باشه من خودم c3 داشتم اصلا باهاش حال نکردم این c2 که اصلا هیچی دیگه بازم شاید به قیمتش بیرزه ولی ادم باید ببینه چی بدردش میخوره شاید یه اسپیکر 50 تومانی هم کار ادم رو راه بندازه ولی برای یکی دیگه s730 هم کم بیاره
با 90 هزار تومن دیگه دوست داری چی بت بدن/من یه کارت صدا هم انداختم صداشو از 30 بیشتر نمیتونم زیاد کنم/ما که راضی هستیم
اسپیکرم نیم سوز شده بهترین اسپیکر تا 100 - 130 تومن :10:
چه مارکی از همه بهتره
اسپیکرم نیم سوز شده بهترین اسپیکر تا 100 - 130 تومن :10:
چه مارکی از همه بهتره
اگه برای موسیقی میخوای edifier r1900tiii دو کاناله است و کیفیت عالی و ظاهر زیبا 140000 ت
اگر هم برای بازی میخوای logitech z506 هست 5.1کاناله است قیمت 140000 ت
کسی از بچه ها m1550 ادیفایر داره؟قیمت وکیفت؟
با سلام خدمت دوستان محترم
:42::42::42:آقا یکی به من کمک کنه:42::42::42:
من قست خرید اسپیکر ادیفایر S730 رو دارم
میخواستم بدونم صداش ارزش 400- 500 تومن داره ( برای گوش دادن به موزیک میخوام -بیشتر از کیفیت . قدرت برم مهمه)
خواهشآ اگه کسی اطلاعاتی در موردش داره راهنماییم کنه
واسه سالن 100 متری یه خونه ویلایی میخوامش
در ضمن کارت صدا نیاز داره یا نه؟
اگه نیاز داره چه مدلی با s730 مچه که قدرتشو تمام و کمال نشون بده؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.:26:
الان لاجیتک بالاترین کیفیت رو داره
شما مشخص کن که برای چه اتاقی میخوای قدرتش بیشتر باشه یا کیفیت چه مقدار جا بگیره و...
اگه صدای خیلی بلند نمیخوای
logitech z323
الان قیمتها غیر واقعی هست اگه یه مدت صبر کنی احتمال زیاد ارزون میشه
اگر هم میخوای صدای بلندی داشته باشه و ارزون هم باشه و مشکل جا هم نداری میتونی یه ضبط خونگی دست دوم بگیری
که از 30 تومان شروع میشه به بالا
الان خوبه ؟
سلام نمایندگی ادیفایر کجاست ؟ کسی آدرس داره ؟
ariaei_tabar
25-07-2012, 21:44
برا من این مدلی راضی هم هستم چند سال دارم
یه چیزی میخوام مثل این خوشگل باشه و قوی:21:
مدل:R1900TII
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متاسفانه قیمتها مخصمصا ادیفایر بالارفته و ارزش خرید ندارند بازم هر کی میخواد بخره بنظرم لاجیتک ارزش خرید بیشتری داره فعلا با این قیمتها که اگه اونم گرون بشه واویلاست پارسال edifier s730 این موقع 320 بود الان 720 لاجیتک z906 هم 450 بود الان 790 تو رو خدا یکی به من بگه این مملکته ما داریم خاک هفت عالم بر سر این مملکت
شما اول میگی Logitech Z323 بخر حالا یه چیز دیگه پیشنهاد میکنی؟
سلام دوستان
من یه اسپیکر با کیفیت و پرقدرت میخوام بگیرم.زیر120 یا130.اگه یو اس بی هم داشته باشه خیلی خوبه
کیفیتش خیلی مهمه
کریتیو و فراسو و ادیفایر ولاجیتک
راستی نظرتون درمورد F&D چیه؟
Satan1992
17-09-2012, 13:42
سلام. دوستان من یه اسپیکر برای وصل کردن به کامپیوتر و ایکس باکس 360 میخوام به همین دلیل باید کیفیت صداش هم برای گوش کردن آهنگ و هم برای بازی کردن عالی باشه شما از بین این چند مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید:
1.Edifier M3350
2.Edifier M3500
3.Logitech X530
اگه مدل بهتری تا رنج 150 هزار مورد نظرتون هست پیشنهاد بدید لطفا
Satan1992
17-09-2012, 16:05
مثلا یکی از سایتای حرفه ای هستین.یه بار نشد سوالی بپرسم و جوابشو لااقل تا چند ساعت بعدش بگیرم.
جواب این سوالم رفت واسه یه ماه دیگه.
نه داداش کی گفته این سایت حرفه ایه.خودت میبینی که من کی سوال کردم و هنوز جوابی داده نشده.بهتر برین تو پی تی سوالتون رو مطرح کنید
در نظرسنجی بهترین اسپیکر شرکت کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.